Marginaalikaupan sanasto

Valitse token trading page -sivulla kaupankäyntiparit, joihin on merkitty "5x" ja napsauta "5X vipuvaikutus" oikealla puolella päästäksesi vipuvaikutteiseen kauppaan.

Tämän artikkelin tarkoituksena on tarjota sanasto, joka selittää kaikki yleisesti käytetyt vipuvaikutteisen kaupankäynnin termit.

Omaisuus

Saldo kyseisen marginaalikauppaparin tilillä : Saldo kyseisen marginaalikauppaparin tilillä, mukaan lukien käytettävissä oleva saldo ja pidossa oleva saldo.

Siirretyt varat: Merkkien määrä, joka on siirretty muilta tileiltä Spot-marginaalitilillesi.

Lainatut varat: Lainattu kokonaismäärä rahakkeita käyttämällä vakuudeksi Margin Account for Spotissa olevaa käytettävissä olevaa omaisuutta.

Käytettävissä olevat varat: Spotien marginaalitilillä kaupattavien merkkien kokonaismäärä.

Pidossa olevat varat: Tunnusten määrä, jota ei ole saatavana tilausten luomiseen, viittaa yleensä tunnuksiin, joita tällä hetkellä käytetään avoimissa tilauksissa.

Vipu

Lainanrajoitus: Suurin sallittu rahamäärä vastaavien tunnusparien lainaksi. OKEx määrittäisi lainarajan käyttäjälle, jolla on suurin vipuvaikutus ja muut riskiparametrit.

Suurin vipuvaikutuskaava: Suurin vipuvaikutus = (Taseen loppusumma – maksamatta oleva laina – maksettava korko) * (enimmäisomavaraisuuskerroin – 1) – maksamatta oleva laina

Esimerkki enimmäismarginaalin luotonannosta: Käyttäjällä on yhteensä 5 BTC: tä. Laina on 1 BTC ja korko 0,01 BTC. Jos enimmäisomavaraisuusaste on 5x, enimmäismarginaalin luotonantosumma = (5 – 1 – 0,01) * (5 – 1) – 1 = 14,96 BTC “

Marginaalisuhde ja pakkomaksaminen

Marginaalisuhde: Indikaattori, jolla arvioidaan vakuustilin mahdollisuutta käynnistää pakollinen selvitystila. Kun marginaalisuhde ≥50% 3x-vipuvaikutuksella tai ≥25% 5x-vipuvaikutuksella, ylijäämä voidaan siirtää Spot-tilille. Kun marginaalisuhde on ≤20%, se osoittaa korkean riskin tilaa. Järjestelmä ilmoittaa käyttäjälle automaattisesti tekstiviestillä. Kun marginaalisuhde on ≤10%, pakollinen selvitystila käynnistyy ja tekstiviesti lähetetään käyttäjälle ilmoittamiseksi.

Marginaalisuhde Kaava: Marginaalisuhde = [(varat yhteensä (noteerattuna valuuttana) – lainatut varat (lainausvaluutassa) – maksettavat korot (noteerausvaluutassa)) / viimeinen kauppahinta + (varat yhteensä (perusvaluutassa) – lainatut varat ( Perusvaluutassa) – maksettavat korot (perusvaluutassa)] / (lainatut varat (noteerausvaluutassa) / viimeinen kauppahinta + lainatut varat (perusvaluutassa)) * 100%


Esimerkki marginaalisuhteen laskemisesta: Käyttäjä käy kauppaa BTC: llä / USDT: llä marginaalikauppamarkkinoilla, noteerausvaluutta on USDT ja jaettu valuutta on BTC. Käyttäjä omistaa 0,3 BTC: tä, lainaa 0,6 BTC: tä ja myy sitten kaikki 0,9 BTC. Jonkin ajan kuluttua kokonaisvarallisuus jaetussa valuutassa on 0 BTC ja noteeraavaluutassa 9000 USDT, korko on 0,001 BTC ja viimeinen kaupankäyntikurssi on 9710,28. Marginaalisuhde = [(9000-0-0) / 9710,28 + (0-0,6-0,001)] / (0 / 9710,28 + 0,6) * 100% = 54,31% “

Pakotettu selvitystila: Kun marginaalisuhde on ≤10%, pakollinen selvitystila käynnistyy. Alusta ja markkinat sulkevat kaikki positiot.

Marginaalisuhde: 10%

Arvioitu hinta vakuuskutsusta: OKEx-kaupassa vaaditaan tietty marginaali. Kun markkinoilla tapahtuu epäedullisia muutoksia, kuten markkinoiden suunnan käänteinen suuntaus, joka on ristiriidassa avatun suunnan kanssa, tilin saldo voi kutistua kehän alapuolelle, ja järjestelmä pakottaa likvidoimaan kaikki hallussa olevat positiot parhaalla tarjouksella maksamaan velka.

Kaava (Marginauspuhelun arvioitu hinta): Pakotettu Marginaali Call Est. Hinta = (lainatut varat (noteerausvaluutassa) * (1 + Marginaali) ) – Lainatut varat (perusvaluutassa) * (1 + Marginaalisuhde))

Esimerkki marginaalisuhteen laskemisesta: Käyttäjä käy kauppaa BTC: llä / USDT: llä marginaalikauppamarkkinoilla, noteerausvaluutta on USDT ja jaettu valuutta on BTC. Käyttäjä omistaa 0,3 BTC: tä, lainaa 0,6 BTC: tä ja myy sitten kaikki 0,9 BTC. Jonkin ajan kuluttua kokonaisvarallisuus jaetussa valuutassa on 0 BTC ja noteeraavaluutassa 9000 USDT, korko on 0,001 BTC ja viimeinen kaupankäyntikurssi on 9710,28. Marginaalisuhde = [(9000-0-0) / 9710,28 + (0-0,6-0,001)] / (0 / 9710,28 + 0,6) * 100% = 54,31% “” Arvioitu pakkolaskutushinta = (0 + 0 * 54,31% + 0 – 9000) / (0 – 0,001 – 0,6 – 0,6 * 54,31%) = 9710,204 “

Lyhyt

Lyhytaikainen myynti: Sellaisten rahakkeiden myynti, joita käyttäjä ei omista, ja ostavat ne takaisin tietyn ajan kuluttua.

Kiinnostuksen kohde ja Takaisinmaksu

Korkolaskenta: Lainanottajan tulee maksaa pääoma ja korot lainan eräpäivänä. Korko lasketaan yksinkertaisella korolla tuntikorosta (päiväkorko / 24). Korolliset tunnit lasketaan lainasta. 60 minuutin välein pidetään 1 tunti (lasketaan laina-ajasta; osittainen tunti katsotaan kokonaiseksi tunniksi). Korko syntyy lainan myöntämishetkellä ja tunnin välein sen jälkeen.

Takaisinmaksu: Takaisinmaksuja käytetään kattamaan aikaisimmat lainatilaukset ja maksamaan korko ennen pääomaa. Takaisinmaksutila muuttuu valmiiksi, kun kaikki velat on maksettu, tilauksesta ei enää makseta korkoa.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map