Kaupankäynti USDT-vastuilla OKEx Lineaaristen ja Käänteisten Futuurien kanssa

Thomas Tse

Pää kvantitatiivinen strategi

USDT, alias Tether, on erittäin likvidejä varoja salausmarkkinoilla, joka on laajalti hyväksytty useissa pörsseissä ja jolla voidaan käydä kauppaa 24/7. Se toimii kuten pörssissä käyvä rahasto (ETF), jossa kohde-etuutena on Yhdysvaltain dollari; ja se ottaa käyttöön luonti- ja lunastusmekanismin, jonka avulla elinkeinonharjoittaja voi käydä kauppaa sillä markkinoilla korkealla tai alennuksella. Tänään puhumme USDT-alennuksesta sekä USDT-perusteisiin liittyvistä premium- ja kaupankäyntistrategioista. Käytämme OKExin lineaarisia ja kolikoilla marginaalisia käänteisiä futuureja replikoimaan USDT-korkoa ja sovittamalla erilaista tulevaisuutta eri tulevaisuudessa..

Viime kuukausina USDT on käynyt kauppaa korkealla maassa Kiinassa, kun taas offshore-markkinat olivat edelleen tehokkaasti kaupassa noin 1: 1. Onshore-CNY-kurssi on ~ ¥ 7,08 kirjoitushetkellä ja se tekee tarjouksen at 7,21: lla OKExin C2C USDT -markkinoilla. Pohjimmiltaan markkinat ovat tehottomia pääomarajoitusten takia. USDT käy kauppaa Kiinassa noin 2–3%: n preemiossa. Tämä ei ole kovin “arb-kykenevä”, ellei sinulla ole erityisiä asetuksia. Meidän pitäisi kuitenkin nähdä jonkin verran kiinalaista kysyntää, joka johtaa markkinoiden tehottomuuteen muualla salausmarkkinoilla.

Kuva 1. Bloomberg Kuva 2. Offshore OKCoin USDT / USD -markkinoilla USDT-palkkio on paljon vaimeampi ja kaupankäynti kevyellä hinnalla

USDT: n pitämisen epäsymmetria

Ei voi puhua kaupankäynnistä USDT: n kanssa tuntematta ensin Tetherin vastapuoliriskejä. Kvanttikauppiaina yritämme yleensä minimoida vastapuoliriskin. Vaikka riski Tetherin räjähtämisestä on pieni, silti se on olemassa, ja vaikutukset voivat olla melko binaarisia. Aiemmin olemme nähneet USDT: n vaihdan 0,9 dollariin ja jopa 1,05 dollariin.

USDT: n pitämisen yläpuoli on melko pieni, kuten perinteisillä markkina-ETF: llä, luomiselle ei yleensä ole rajoituksia. Jos USDT käy kauppaa korkealla, kauppiaat voivat nopeasti antaa Tether Limitedille (johtaja) dollarin ja saada USDT myymään markkinoille ja toistamaan tätä kauppaa. Siksi palkkio pysyy aina pienenä ja vain harvoin yli 0,5%, joten meidän tulisi hyödyntää sitä, kun se on suuri.

Mutta jos Tetheristä tulee epälikvidi ja pankki käy, USDT laskee nopeasti 0 dollariin. Tetherin myöntämä lupa luoda tai lunastaa on epäsymmetrinen. Siten tämä voitto on hyvin epäsymmetrinen, haittasi Tetherin pitämiselle on 100%, mutta puolesi on hyvin rajallinen.

Kuinka suojata USDT OKEx: ssä

Määrä kauppiaita yrittää minimoida Tether-altistuksensa pitämällä sitä mahdollisimman vähän tai suojaamalla sen haittapuolia. Suojaus on kuin syö vihanneksia, jotkut meistä tekevät sen, koska tiedämme, että meidän on pakko, mutta ei siksi, että haluamme. Jos sinulla on USDT ja haluat ansaita passiivisia tuloja, voit ostaa spot-myyntiä ja myydä rikkaita käänteisiä kolikoilla marginaalisia futuureja (kuten keskusteltiin aiemmin muissa artikkeleissani).

Jos futuurit käyvät kauppaa halvalla, voit ostaa halpoja lineaarisia futuureja ja myydä rikkaita käänteisiä futuureja. Tämä antaa sinulle jonkin verran positiivista kantaa perustasta.

USDT-arvon ilmoittaminen OKExin indekseistä ja USDT-käännöksen ostaminen

Maaliskuun 13. päivän myllerryksen aamuna kiirehti turvasatamaan (kyllä ​​- Tether on turvasatama salauksessa, koska voit vetää sen omaan lompakkoon). Käyttämällä BTC-USDT (5290USDT) ja BTC-USD (5590 dollaria) indeksejä voimme viitata siihen, että USDT kävi kauppaa 1,05 dollarilla. Jos uskomme USDT: n laskevan takaisin pariteettiin (edellä käsitellyn epäsymmetrisen tekijän takia), meidän pitäisi myydä dollari-indeksi ja ostaa Tether-indeksi pitkälle dollarille ja lyhyelle Tetherille.

Suurin osa markkinoilla olevista kauppiaista tuntee tämän strategian, joten dollarin käänteinen tulevaisuus käytiin kauppaa lineaarisen USDT-tulevaisuuden kanssa. Koska dollari-indeksi on korkeampi 5%, perusta oli 5% halvempi käänteisillä futuureilla, koska futuurien osallistujat odottavat USDT-preemion jauhuvan erääntymiseen mennessä. Noin klo 11:25 näemme vihdoin irtoamisen, sekä dollarin futuurit että swap-kaupat 4% yli Tether-hintojen. Jos tulisit tähän asentoon (kaksinkertainen vipuvaikutus) myymään käänteinen tulevaisuus ja ostamaan lineaarinen tulevaisuus, olisit saavuttanut noin 8 prosentin tuoton vain 15 minuutissa.

Esimerkiksi:

Avasit sijainnin klo 11:30:57 13. maaliskuuta (olettaen, että sinulla on riittävä marginaali)

Jos pidät voimassaoloaikana 27. maaliskuuta ja otat BTC-USD-200327: n toimitushinnan, joka oli 6725,42 dollaria, BTC-USDT-200327: lle, joka oli 6703,4 dollaria, palautuksesi olisi noin 0,032 BTC (~ 214,76 USDT).

Seuraava kysymyksesi saattaa olla, kun otetaan huomioon, että minun on pantava käänteiset futuurit BTC: n kanssa, ehkä minun pitäisi vain kertoa käänteisen tulevaisuuden negatiivinen -10%. Kuten indeksiarviartikkelin vivahteissa on keskusteltu, käänteisen tulevaisuuden marginaali käänteisen arbitraasikaupan aikana on erittäin pääomavaltaista ja sen käänteisen kannattavuusluonteen vuoksi marginaalia on vaikea hallita.

Mitkä ovat riskit?

Mikään välimiesmenettelyä koskeva artikkeli ei ole täydellinen keskustelematta mukana olevista riskeistä. On selvää, että riskejä, kuten marginaalin ylläpito, takaisinperintä ja vastapuoliriskit, liittyy, mutta sinun on myös otettava huomioon sitomisriski. Kun käymme kauppaa futuureilla eri noteerausvaluutoilla, avaudumme noteerausvaluutassa oleville saamisille myös kaupankäyntivaluutan suojaamisen jälkeen. Tällöin käänteisten ja lineaaristen futuurien välisen spreadin kauppa on luonut keinotekoisen Tether- tai USDT-aseman.

Yleensä meidän tulisi vinoutua Tetherin oikosulkuun (kuten lineaaristen futuurien ostamiseen). USDT: n lyhentäminen tarkoittaa, että USDT: n lineaaristen futuurien tai swapien ostaminen tai BTC: n ostaminen USDT: llä. Siinä tapauksessa, että USDT kaatuu 50%, BTC-USDT-indeksi on kaksinkertainen BTC-USD-indeksistä, ja saat tosiasiallisesti kaksinkertaisen määrän USDT: tä ja dollarina, P&L olisi edelleen tasainen.

Johtopäätös

OKEx tarjoaa laajan valikoiman salausjohdannaisia, jotka sopivat eri kauppiaiden tarpeisiin. Markkinoiden volatiliteetti huomioon ottaen näiden futuurien on erittäin helppo katkaista yhteys ja aina valmiina oleville on tarjolla arbitraasimahdollisuuksia. Nämä kaupankäyntistrategiat eivät ole missään nimessä helppoja tai niitä tapahdu usein, jos ne ovat erittäin kannattavia, ne kestävät vain lyhyen aikaa, ja botit vartioivat niitä usein – kauppiaat voivat juhlia niitä vain, kun botit ovat loppuneet ammuksista. Tässä artikkelissa tutkimme selvää esimerkkiä, mutta siellä on lukemattomia pieniä mahdollisuuksia, kuten tässä alla olevassa esimerkissä TRX 0925 (vähemmän vartioitu tulevaisuus).

Seuraa OKExia:

https://twitter.com/OKEx

https://www.facebook.com/okexofficial/

https://www.linkedin.com/company/okex/

https://t.me/OKExOfficial_English

https://www.reddit.com/r/OKEx/

https://www.instagram.com/okex_exchange

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner