Vægtstangstrategi for Crypto

Oversigt

De globale markeder forblev ustabile, skønt aktivmarkederne har vist et indledende tegn på genopretning fra marts-udsalget. På det tidspunkt, hvor tocifrede gevinster eller tab ser ud til at være en ny normal, synes balance mellem risiko og belønning i investeringer at være mere kritisk end nogensinde. Stangstangsstrategien er længe blevet vedtaget af investorer med fast indkomst og aktier for at diversificere deres risici og potentielt være i stand til at opnå højere afkast i en investeringsportefølje. Kunne barbellstrategien fungere med kryptoaktiver? Sådan strukturerer du en kryptostang?

Hvad er barbellstrategien?

Håndvægtstrategien er en blanding af ekstrem højrisikoinvestering og ingen risikoinvestering i samme portefølje, mens man undgår alt i midten. Begrundelsen bag denne tilgang er at maksimere det potentielle afkast og samtidig begrænse nedadrettede risici. Fordi returstrømmen normalt er i en negativ sammenhæng, hvilket betyder, at den ene klarer sig godt, når den anden kæmper. Strateger kan justere vægtningen på hver side, når markedsforholdene ændres.

I en obligationsportefølje kan barbellstrategien betyde, at man holder kortsigtede obligationer, der betragtes som risikofrie, men betaler mindre, og samtidig nogle langfristede obligationer, der kan give højere afkast, men har større renterisiko.

I aktierummet kunne strateger placere defensive aktier i den ene ende af vægtstangen og højrisiko spekulative aktier, der potentielt tilbyder højere afkast i den anden ende..

Læreren og statistikeren Nassim Nicholas Taleb, der en gang gjorde barbellstrategien berømt sagde, "Hvis du ved, at du er sårbar over for forudsigelsesfejl og accepterer, at de fleste risikomål er mangelfulde, så er din strategi at være så hyper-konservativ og hyper-aggressiv som du kan være, i stedet for at være mildt aggressiv eller konservativ."

Udvidelse af risikospektrum i kryptorum

Selvom kryptokurrency generelt er blevet betragtet som et mere risikabelt aktiv, når man sammenligner med andre aktivklasser som aktier og obligationer, er risikospektret inden for kryptorummet imidlertid blevet bredere.

Kryptohandlere og investorer kan nu nyde større fleksibilitet, når det kommer til at justere deres gearing og strategier i henhold til deres risikotoleranceniveau takket være den hurtige udvikling i produkt plads. En på hånden kan handlende øge deres gearing ved at tilføje derivater til deres portefølje (højere risiko for spektret). På den anden side med tilføjelsen af indsats, investorer kan tjene passive indkomster med kryptokurver (lavere risiko for spektret).

Med introduktionen af ​​disse produkter og deres lette adgang over kryptobørser ligesom OKEx åbnede det nye muligheder for at give markedsdeltagere mulighed for at vedtage strategier som barbellstrategien og gøre den tilgængelig for kryptoverdenen.

Barbell’s crypto applikationer

Der kan være flere dimensioner, når vi taler om anvendelsen af ​​barbellstrategien i en kryptoportefølje. For køb og hold investorer kan barbellstrategien være sådan:

  • 70% – stablecoin-besparelser. dvs.., USDT gemmer i OKEx har en 0,6815% APY.
  • 30% – XTZ + LINK

En af grundene til plukning XTZ og LINK er, at de har leveret nogle anstændige risikojusterede afkast. Data udarbejdet af Messari viser det XTZ har et 90-dages Sharpe-forhold på 1,80, mens LINKEr ved 1.33. Disse er nogle af de højeste aflæsninger blandt førende altcoins.

Der var selvfølgelig nogle andre poletter og mønter, der har et endnu højere Sharpe-forhold (hvilket betyder risikofyldt og potentielt højere afkast). Andre faktorer såsom likviditet, markedsstørrelse og tilgængelighed vil dog sandsynligvis begrænse valget. OKEx forklarede, hvad Sharpe-forhold er, og hvordan det kan påvirke din kryptoportefølje, læs mere her.


På den anden side af barbell, i betragtning af det faktum, at stablecoins ikke er risikofyldte, såsom DAIPriserne kan være meget svingende forårsaget af indflytningen ETH. USDT og USDC kan også udsættes for andre systemiske risici. Sammenlignet med større altcoins, endda bitcoin, synes det at være et mere passende valg at placere stablecoins i den ene ende af barbell..

Buy-and-hold investorer, der kan håndtere mere risikable aktiver, højere volatilitet og gerne vil have en kortere investeringsperiode, deres barbell kan være sådan:

  • 70% – MKR
  • 15% – MCO
  • 15% – BSV

Tag denne kombination som et eksempel, i perioden mellem 13. marts og 13. april lige efter marts udsalg, genererede en portefølje som denne et afkast på ca. 38%, bedre end BTC’s 29% i samme periode. Igen kan investorer justere deres allokeringer på hver side af vægtstangen med et aktiv, der passer til deres investeringsmål.

Vægtstangstrategi i kryptobesparelser

At tjene passiv indkomst med krypto har fået mere populærity blandt investorer. Samtidig har staking, besparelser og depositumsprodukter været mere alsidige end nogensinde med et stigende antal understøttede poletter og mønter.

Mens sparere kan have flere besparelser / indsatsprodukter at vælge, kan udbyttet af disse produkter variere fra 0,04% til så højt som over 11%, hvilket gør konstruktionen af ​​en ordentlig strategi for EARN-porteføljen tilsyneladende vigtigere. Håndtagstrategien kan også være nyttig i dette rum.

I fast indkomstområdet kommer obligationer med højere afkast normalt med større kreditrisiko. I valutaverdenen vil højere afkast FX få investorer udsat for højere volatilitet. I kryptokurrency er konceptet ens. Cryptos, der giver højere besparelsesrater, er normalt alt / små-cap altcoins, som normalt er højere volatilitet.

For eksempel, DU kæde (DU) S indsats sats stod på 4,58% på OKEx, mens DAIS indsats var kun 1%. Håndvægtstrategien for en 30-dages indskudssparer kan være sådan:

  • 20% – MCO (7,68% APY)
  • 80% – EOS (3,13% APY)

Investorer kan også undersøge kombinationen af ​​forskellige indsatser / besparelser / indskudsprodukter for at maksimere afkastet og samtidig afveje risikoen for prisudsving.

Konklusion

Barbell-strategien er muligvis ikke en konventionel strategi. Imidlertid er post-COVID-markederne heller ikke konventionelle. Den pandemisk ledede økonomiske skade er potentielt massiv, men alligevel er den stadig ikke fuldt ud materialiseret. På samme tid har globale politikere udrulet nogle omfattende stimuluspakker, der forsøger at dæmpe markederne. Investorernes forventninger har været vippende mellem at falde i depression og V-form økonomisk opsving, skabt krusninger, der påvirker alle aktivklasser på alle markederne, og kryptokurrency er ingen undtagelse. En ukonventionel strategi som barbellstrategien kan være et af svarene på sådanne markedsforhold. Investorer opfordres til at tilpasse den traditionelle version af vægtstangen og gøre den velegnet til deres applikationer.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map