OKEx tekniske ugentlige: 24. marts 2020

Vigtigste takeaways

 • Fed’s “QE Infinity” -meddelelse er fortsat brændstof for kryptotyr på tirsdag Asien, da markederne mener, at de globale lettelsesforanstaltninger yderligere kan devaluere fiat-valutaer.
 • Data viser, at den langsigtede BTC-stemning virker mere positiv, mens kortsigtede forhandlere ser mindre håbefulde ud.
 • Teknisk antyder, at volatilitet i altcoin-rummet er øget i det mellemfristede perspektiv.

Markedsoversigt

Den bullish stemning på kryptokurrencymarkedet er fortsat, som den amerikanske centralbank overrasker bekendtgørelse at købe ubegrænsede mængder af statsobligationer, realkreditobligationer for at holde låneomkostningerne på ekstremt lave niveauer. Markeder synes at tro, at de koordinerede aktioner fra globale centralbanker yderligere kunne fremskynde devalueringen af ​​fiat-valutaer generelt. Dette miljø kan favorisere bitcoin og andre kryptokurver på mellemlang / lang sigt. Især på det tidspunkt, hvor bitcoin synes at være bundet i USD4400 til 4800-området i midten af ​​marts. BTCs langsigtede bullishness har reflekteret priserne på de længere tenor futures. Grundlaget for OKEx’s futures hver anden kvartal har været over kontantprisen, mens de kortere tenor-futures holdt sig under. Dette kunne indikere forskellen mellem de kortsigtede handlende (mindre hausse) og langsigtede investorer (mere hausse)..

Figur 1: OKEx BTC Basis to ugentlige futures (Kilde: OKEx) Figur 2: OKEx BTC Basis Bi-Quarterly Futures (Kilde: OKEx)

I mellemtiden ser det ud til, at der sker en drejning i altcoin-rummet. Total Ex-BTC Market Cap har dannet et trekantmønster, hvilket tyder på, at en breakout snart kan ske. Hvis den positive stemning på det samlede kryptomarked var intakt, kunne det øge tilfældet med at have en positiv breakout, og store altcoins kunne drage fordel af det.

Figur 3: Samlet Crypto Market Cap Ex-BTC (Kilde: Tradingview)

Prisanalyse

BTCSDT – Gentest af de lavere 6000 niveauer, inden du går op?

 • BTCUSDT har lavet nogle 6 timer højere sænkninger efter udsalget i midten af ​​måneden og ser nu ud til at have dannet et trekantmønster, hvilket tyder på, at et breakout kunne være i gang.
 • Momentumet har virket noget aftagende i de sidste 18 timer med RSI har været langsommere, MACD’s hurtige linje og langsomme linje har bevæget sig tættere på hinanden og signalerer, at rallymomentet har været langsommere. Denne situation forstærkede sagen om den nyprøvning af området 6100 til 6200.
 • Hvis understøttelsen ved den nederste trekant forbliver gyldig, kan det øge sandsynligheden for fortsættelse af den nuværende rally til 7500-området.
 • De nuværende niveauer på 6400 til 6500 var dog nogle stærke understøttelser tilbage i november og december 2019, og nu ser det ud til at være en modstand. Det vil være interessant at se, om det kan afleveres til det næste supportniveau.

Figur 4: BTCUSDT 6-timers diagram (Kilde: OKEx)

ETHUSDT – Stadig mangler bagved?

 • Vi har set kortsigtede muligheder i ETHUSDT da parret også dannede et trekantmønster; dog producerede den daglige MACD oprindeligt en bullish crossover, der kan antyde, at den opadrettede momentum har været ved at opbygge.
 • Selvom RSI og UO muligvis ikke giver meget information på dette tidspunkt, men hvis RSI er i stand til at producere en højere højde i de kommende dage, kan det styrke en kortsigtet bullish sag for ETH.
 • Hvis der ses et nyt rally, kan højden af ​​20. marts nær 152 være den første modstand; det er også her 20-MA er placeret.

Figur 5: ETHUSDT Daily Chart (Kilde: OKEx; Tradingview)

BSVUSDT – Rally, der løber tør for damp?

 • BSVUSDT har overgået BTC og andre større altcoins, da parret allerede har handlet over 20-MA på et dagligt diagram (ikke vist her) og 6-timers diagrammet (nedenfor).
 • Men rallyet ser ud til at være løbet tør for damp. RSI har produceret en tredobbelt momentumdivergens; dette er blevet betragtet som et stærkt signal om, at en tendens løber tør for damp, mens UO ser ud til at producere et lignende signal.
 • Derudover ser det ud til, at en MACD-bearish crossover er i gang.
 • Det første niveau at se kunne være området mellem 150 og 153, hvilket er supportniveauet i begyndelsen af ​​denne uge. Hvis det er omfattet, kan prisen prøve testen igen på 130.

Figur 6: BSVUSDT 6-timers diagram (Kilde: OKEx; Tradingview)

HBARUSDT – Sideway-handel inden en breakout?

 • HBARUSDT har for det meste handlet sidelæns efter det bredere salg af kryptomarkedet i marts, og prisvolatiliteten forventes at stige, da parret har dannet et 6-timers faldende trekantmønster.
 • Mens timingen for breakout kan være vanskelig at bestemme, synes 0,029 imidlertid anstændig støtte til parret, og 6-timers 100-MA-området forbliver en betydelig modstand.
 • Handlende kunne drage fordel af disse niveauer på kort sigt, så længe disse niveauer forbliver gyldige.

Figur 7: HBARUSDT 6-timers diagram (Kilde: OKEx; Tradingview)

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map