OKEx Technical Weekly: 9. december 2019

Det bredere kryptokurrencymarked var for det meste i det positive område mandag, da stemningen har vist tegn på forbedring sammenlignet med for en uge siden. Priserne på bitcoin har svævet i 7500-området under den tidlige handel i Asien. Selvom det meste af det tidligere salgstryk ser ud til at være blevet lettet, har vi ikke set et betydeligt opsving i bitcoin i øjeblikket. Imidlertid kunne konsolideringen også udgøre en akkumuleringsmulighed for langsigtede HODLere.

I altcoin-rummet fortsatte XTZ og ALGO med at føre gevinsterne og handlede 8% højere mod USDT. Væk fra det har de fleste af altcoins kun set små gevinster, mens LTC, TRX og XMR blev let dyppet i det røde. ETH forventes at forblive i fokus, da den næststørste krypto har udført den seneste hårde gaffel med succes. Istanbul indeholder seks unikke opgraderinger til forbedring af Ethereums netværk, herunder reduktion af nogle af gasomkostningerne og giver ETH og ZEC mulighed for at arbejde sammen.

Andetsteds har Europa fortsat domineret i kryptomakrooverskrifterne. Dette kom efter rapporten om, at Frankrig er indstillet på at teste sin egen centralbanks digitale valuta. Nyere forskning fra Deutsche Bank antyder, at digital valuta i sidste ende kan erstatte kontanter en dag, da efterspørgslen efter anonymitet og et mere decentraliseret betalingsmiddel vokser. EU-embedsmænd understregede imidlertid, at private digitale valutaer som Facebooks Vægt ikke burde have tilladelse til blokken, før risikoproblemer er løst..

Hvad du savnede

 • Telegrams tidligere investeringsrådgiver forventes at afsløre flere detaljer om firmaets 2018 token pre-sales-projekt. SEC har anmodet High Court of England og Wales om at overføre dokumenter relateret til Telegrams pr. Salg på 1,7 mia.USD i 2018. Papirerne forventes at afsløre den fundraising-taktik, der blev brugt under salget.
 • BTC’s on-chain momentum er begyndt at producere en bullish passage, ifølge det berømte On-Chain Analysis Willy Woo. Han påstande at investorernes momentum sandsynligvis allerede er i bund, og nogle af de smarte penge kan være frontløb til den kommende BTC-halveringsbegivenhed.
 • Crypto-investorer i Korea kan muligvis snart skulle betale skat for deres gevinster i krypto. The Korean Times rapporter at økonomi- og finansministeriet arbejder på en beskatningsramme for kapitalgevinster i krypto, og foranstaltningen forventes at blive lov næste år.
 • Den amerikanske finansminister Steven Mnuchin sagde, at han er “fin” med Facebooks Vægt, så længe den fuldt ud overholder alle reglerne. Under en høring i House Financial Services Committee, Mnuchin sagde, “Det går fint, hvis Facebook ønsker at oprette en digital valuta, men de skal være i fuld overensstemmelse” med finansiel hemmeligholdelse og anti-hvidvaskningsregler, og på ingen måde kan dette bruges til finansiering af terrorisme. “

Prisanalyse

BTCUSDT

 • BTCUSDT har oprindeligt produceret en daglig breakout fra den nedadgående trendlinje i oktober, og et stigende trekantmønster kan være i gang. Hvis det bekræftes, kan det betragtes som et kortsigtet bullish signal.
 • Mens de nylige prishandlinger måske ikke ser så begejstrede ud, antyder RSI, at den opadgående momentum er blevet gradvist opbygget.
 • Vores data viser, at en betydelig mængde aktive køb er skyndt ind i vores BTC-futureshandel sammen med den lave BTC Long / Short Ratio, der kan indikere, at den kortsigtede bias forbliver lidt mere på den positive side.
 • Fra et mellemlangt perspektiv ser den nylige tendens, vi har set på BTCUSDT, noget sammen med den juni-juli-tendens fremhævet i figur 1.
 • For et langsigtet perspektiv har en 50-100 ugentlig bullish crossover bekræftet (figur 4a), det er den første af en sådan crossover siden maj 2016 (figur 4b), som var starten på et mega bull run indtil slutningen af ​​december 2017.

Figur 1: BTCUSDT Daily Chart (Kilde: OKEx; Tradingview) Figur 2: OKEx BTC lang / kort forhold (Kilde: OKEx) Figur 3: Køb og salg af OKEx BTC Futures Taker (Kilde: OKEx) Figur 4a: BTCUSDT ugentligt diagram (Kilde: OKEx; Tradingview) Figur 4b: BTC Langsigtet ugentligt diagram (Kilde: Tradingview)

ETHUSDT

 • ETHUSDT skal muligvis gentestes understøttelsen af ​​den nedre ende af det nylige trekantede mønster, inden der foretages endnu et forsøg på at gøre et bullish breakout.
 • På trods af at både RSI og UO er i stand til at producere nogle højere sænkninger, har den stokastiske oscillator set en bearish crossover, der understøtter et tilfælde af en kortvarig korrektion.
 • Da den hårde gaffel i Istanbul har fungeret med succes, synes markederne mangler kortsigtede faktorer, der kunne øge priserne på ETH. Opgraderingen vil dog helt sikkert være et underliggende positivt for ETH.

Figur 5: ETHUSDT 4-timers diagram (Kilde: OKEx; Tradingview)

XRPUSDT

 • XRP-tyre står måske over for flere udfordringer, da XRPUSDT er kommet til et kritisk øjeblik. I skrivende stund handlede parret 1% højere og skiftede hænder i 0,2288-området.
 • Parret har dannet en daglig mini-dobbelt bund og nået halsen tæt på 0.232 niveauer. Et rally herfra vil gøre det muligt for parret at stige til nær 0,25-området.
 • Imidlertid har momentumindikatorer vist et blandet signal her med RSI udviklet en uptrend, mens UO endnu har set et breakout.
 • Hvis parret ikke var i stand til at fastgøre halsudskæringen, ville sandsynligheden for gentest af de lavere støtteniveauer være mere sandsynlig.

Figur 6: XRPUSDT Daily Chart (Kilde: OKEx; Tradingview)

BCHUSDT

 • BCH kan snart starte en ny trend, da presset fra Bollinger Bands antyder, at en daglig breakout synes at være i gang.
 • Selv om det kunne være svært at bestemme retningen for breakout på dette tidspunkt, synes ulempen her relativt begrænset, da trendlinjen nær 192–193 virker som god støtte.
 • På hovedet vil 226 og 240 områder sandsynligvis være de næste modstandsniveauer.

Figur 7: BCHUSDT Daily Chart (Kilde: OKEx; Tradingview)

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map