Nuancerne ved OKEx lineære og inverse futures / swap og hvordan du maksimerer din fortjeneste

Thomas Tse

Hoved kvantitativ strateg

Denne artikel er målrettet mod mellemliggende og sofistikerede forhandlere, der allerede er fortrolige med det grundlæggende i indeksarbitrage. Der er andre ressourcer til rådighed på OKEx Academy, hvis du har brug for flere forklaringer på begreberne basis, margining og dagsværdiberegning. I dag skal vi diskutere en handel, der ville være vendt tilbage >10% sidste måned. Ideen svarer meget til den diskuterede handel med lån og transport her. For at lette diskussionen antager vi, at vi opbygger en indeksarbitrage-position den 12. februar og derefter afvikler den den 13. marts på det mest gunstige tidspunkt. Kødet fra diskussionen stammer imidlertid fra diskussionen om, hvordan man maksimerer kapitalafkast og lavere risiko ved at bruge både OKExs inverse og lineære futures.

Vanillehandelsideen

Diagrammerne nedenfor viser procentbasis den 12. februar og 13. marts 2020. Hver graf inkluderer procentgrundlaget for både OKEx inverse møntmarginerede USD-futures og lineære USDT-marginerede futures. Med et hurtigt blik kan vi se, hvordan det lineære fremtidige grundlag konsekvent er højere end det omvendte fremtidige grundlag, som vi vil diskutere dette senere. Dette spredning mellem de to kvartalsvise BTC-futures er drevet af den underliggende udlånsrente og også af, hvordan margining fungerer.

Den 12. februar handlede markedet contango, futures nær kvartal handlede ~ 5% over spotprisen, og det handelsgulv, vi skulle bruge, var at futures handlede ‘rig’. En måned senere den 13. marts handlede markedet med tilbageførsel, med futures-handel i næsten kvartal til et dal på ~ -15%, begge futures handlede ‘billig’. Handlen er at købe spot & sælge rige futures den 12. februar og derefter slappe af ved at sælge spot & køber billige futures tilbage den 13. marts for et stærkt 20% afkast i en en måneds besiddelsesperiode. Idéen med dette indeks arbitragehandel er ret enkel, men djævelen er i detaljerne.

Maksimering af kapitalforbrug og maksimering af fortjeneste

Det er umuligt at tidsbestemme grundlaget, så du forventer ikke virkelig at opnå 20%. Da vi ikke er i stand til at forudsige futuresbasis og ikke ved, hvornår er det nøjagtige tidspunkt at opbygge og afvikle vores beholdning, lad os se på andre dele af ligningen, hvilke futures vi skal bruge, og hvorfor. Vi vil nu rette vores opmærksomhed mod at maksimere vores afkast pr. Kapital og sænke vores risici.

Nuance 1: Hvis inverse og lineære futures har det samme positive grundlag, er det bedre at bruge inverse futures til at oprette indeks arbitrage position?

OKEx er den eneste børs, der tilbyder både inverse og lineære futures. Margenen for disse BTC-futures er henholdsvis BTC og USDT. Antag nu, at du har $ 10.000 til arbitrage, hvilket betyder at du kan købe $ 10.000 i BTC og sælge $ 10.000 i BTC-futures. Hvilken fremtid skal du bruge? USDT-fremtiden har faktisk et højere grundlag på ~ 0,7 på grund af deres marginkrav. Hvis du vælger inverse futures, ville du købe $ 10.000 i BTC og bruge den som fremtidig sikkerhed, i det væsentlige ville du aldrig blive tvunget til likvidation på grund af den omvendte udbetalingskarakter (se eksempel1).

# Eksempel 1: (Antag gebyr = 0, gearing = 10x)

Indtast kl. 15:00 den 13. februar, er likvidationsprisen uendelig.


Antag, at vi besidder positionen indtil udløb og afvikler spotpositionen og afregner fremtiden til samme pris (og 1 USDT = $ 1), dit afkast vil være ~ 5%, hvilket vil være omkring 0,0492 BTC (~ $ 513).

Hvis du besluttede at fange mere basis med de lineære USDT-futures, skal du reservere en betydelig mængde kontanter og købe USDT for at margenere den lineære fremtid. Pr. Indeks arbitrage position ville det fangede grundlag være mere, men pr. Kapitalforbrug fangede du mindre dollarbasis. Vigtigst er det, at der er en chance for, at du kan blive tvunget-likvideret, hvis markedet skyder op, fordi der er ubegrænset nedadgående shorting futures.

Nuance 2: Hvis inverse og lineære futures har samme negative grundlag, er det bedre at bruge lineære futures til at slappe af indeks arbitrage position?

Omvendt, hvis både inverse og lineære futures handler med en rabat for at få øje på, hvilke futures skal du bruge, og hvorfor? Efter ovenstående logik, alt andet lige, skal du bruge den lineære fremtid til at opbygge en omvendt arbitrage-position (sell spot buy-fremtid). Når du sælger spot på OKEx-spotmarkedet, får du USDT tilbage. Ved hjælp af denne USDT kan du gøre 1: 1 margen for din lange fremtidige position. Du vil i det væsentlige aldrig blive tvunget til likvidation, medmindre markedet falder med 1-MMR% (se eksempel 2).

Eksempel 2: (Antag gebyr = 0, gearing = 10x)

Indtast kl. 08:00:00 den 13. marts, ville likvidationsprisen være omkring ~ 20.

Hvis du slapper af under udløbet den 27. marts og antager, at den lineære fremtid afregnes til $ 4794, vil dit afkast være 8,4%, hvilket vil være omkring 840 USDT.

Nuance 3: For at maksimere kapitalforbruget og bruge gearing kan du lave en blanding af sælge inverse futures, købe lineære futures.

Hvis vi antager, at 1 USDT = $ 1, forklarer nuancer 1 og 2, hvorfor lineære futures konsekvent bør prise højere end inverse futures. Hvis du er kapitalbundet, kan du prøve at handle med spredningen af ​​futures. For eksempel, hvis der er en lavere efterspørgsel efter lineære futures på markedet end inverse futures, så vil grundlaget for den omvendte fremtid være højere. Du kan derefter købe USDT futures og sælge inverse futures og fange spændet. Da der ikke er behov for at købe eller sælge spot, kan du udnytte handel på dette grundlag (men vær forsigtig med markedsbevægelser, det kan slå et ben ud) og potentielt tjene mere. OKEx unikke USDT-lineære futures giver anledning til flere arbitragemuligheder.

Arbitrage: Det er aldrig rigtig risikofrit

I akademisk forstand betyder ‘arbitrage’ risikofri profitmulighed. Dette ord bruges løst af handlende, vi vil gerne tro, at vores handler er risikofrie, men det er det virkelig ikke. Jo bedre handlende var i stand til at overleve det mørke 13. marts fald, fordi de var forberedt på høj volatilitet. Løftestang er et tveægget sværd, et hul op eller ned kan hurtigt afvikle din position, før du har en chance for at margenere igen. De største indeksarbitrage-risici, vi har, er likvidation, clawback, modpart og tether-eksponering.

Binance anvendte automatisk nedskæring (ADL), en type tvangslikvidering på en vindende position, på deres brugerpositioner den 12. marts. ADL er meget værre for en erhvervsdrivende end likvidation i nogle forstand. Først og fremmest ved du aldrig, hvornår ADL sker med dig. Din ulempe ved at få din korte position tvunget-likvideret via ADL betyder, at du taber betydeligt, hvis markedet fortsætter med at gå ned. ADL i et fremtidigt marked gør det umuligt at afdække. Hos OKEx bruger vi ikke ADL til vores Bitcoin-derivater.

Da OKEx er en decentral futuresbørs, implementerer vi i stedet en clawback-politik, hvor vindende positioner bliver trukket nogle af deres P&L hvis modpartspositioner ikke kan tvinges til at likvideres i tide, og der ikke er nok forsikringsfonde til at dække nedfaldet. Dette er et bedre alternativ end ADL, da du kun mister noget af din P&L i værste fald, mens du bevarer din hæk. Siden moderniseringen af ​​vores risikomotor i 2018 har vi ikke haft nogen BTC-tilbageslag i nogen af ​​vores BTC-derivater. Faldet den 12. marts har vist, at vores sofistikerede risikomotor er førende inden for branchen.

Som handlende kan vi forsøge at sænke vores tvungne likvidationsrisiko, da vi er opmærksomme på, hvornår det vil ske. Nuancer 1 og 2 viste, at likvidationsrisici kan reduceres ved at bruge forskellige futures til at tage en lang eller kort eksponering. I værste fald, hvis din lange afdækningsposition blev tvunget likvideret på grund af marginkrav, er der stadig en stor chance for, at du kan genåbne den samme position med en gevinst, fordi markedet fortsatte med at falde.

Endelig når du indtager en position, der involverer Tether (USDT), giver du uforvarende dig selv en modpartsrisiko mod Tether. For eksempel, hvis du sælger rige USDT lineære futures og køber billige BTC inverse futures, længes du efter USDT og shorting dollar. Hvis USDT de-peges og går ned med alt andet lige, skyder BTC-USDT op, og du skylder USDT. Omvendt kan du overveje at afdække eventuelle ekstra tether-eksponeringer ved at handle med en kombination af OKExs lineære og inverse futures..

Konklusion

OKExs unikke kombination af forskellige ansættelsesforhold og typer af marginerede futures giver handlende mulighed for at skabe mange typer carry-handler. Du kan arbitrage mellem forskellige underforståede rater eller arbitrage mellem forskellige marginerede futures. Med hensyn til forbedring af din risikoprofil viste vi, at der er mindre margin call-kortslutning af inverse futures end shorting lineære futures (og omvendt). Endelig kan du opbygge en position mellem lineær og invers futures for at afdække tether-eksponering. Under hensyntagen til alle typer fast ejendom og produkter har OKEx den dybeste likviditet og de bedste handelsmuligheder for alle børser.

Følg OKEx på:

https://twitter.com/OKEx

https://www.facebook.com/okexofficial/

https://www.linkedin.com/company/okex/

https://t.me/OKExOfficial_English

https://www.reddit.com/r/OKEx/

https://www.instagram.com/okex_exchange

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map