Handel smart og tjen skarpt

OKEx har været markedsleder inden for blockchain- og kryptoindustrien med hensyn til handelsvolumen, betjeningslande og brugerbase. Med brugere fra over 100 lande tilbyder OKEx den mest komplette produktsuite i branchen, lige fra spothandel, marginhandel, C2C-handel såvel som kryptoderivater, der hjælper forhandlere, minearbejdere og institutionelle investorer med at optimere deres investeringsstrategier.

Denne artikel vil lede dig gennem den brede vifte af produkter, der er bragt til dig af OKEx, og giver dig mulighed for at blive en smart forhandler på OKEx!

Spoiler-alarm: rul ned, og ekstra belønninger vil være på din OKEx-konto efter at have lært at handle på OKEx!

Glem ikke at tilmelde dig og gennemføre KYC2-verifikation, inden du begynder at handle! Tjek denne artikel for at vide mere om, hvordan du fuldfører KYC-verifikation.

Når du har registreret dig i OKEx og gennemført identitetsbekræftelsesniveau 2, skal du ikke glemme at fuldføre din daglig kryptolæringsmission ved at se en video eller læse en artikel udgivet af OKEx Academy, og Free Bitcoin er i din tegnebog! Tjek artiklen for en detaljeret vejledning i, hvordan du tjener gratis bitcoin hver dag!

  1. Krypto til kryptospothandel

Da blockchain-teknologien fortsætter med at udvikle sig og blive vedtaget, bliver flere tokens tilgængelige for markedet til handel. Hos OKEx er vi forpligtet til at tilbyde en opfindsomme, brugervenlig og kompatibel platform til handel og hjælpe blockchain-projekter med at vokse.

OKEx er et af verdens største markeder efter handelsvolumen og tilbyder stærk likviditet til handlende. Vi leverer over 200 aktiver af høj kvalitet med mere end 400 handelspar, der er noteret til handel.

Klik her for at lære mere om, hvordan man udfører spothandel!

  1. Marginhandel

Marginhandel er en måde at handle på ved at låne aktiver fra handlende eller børser. Det giver brugerne mulighed for at bruge en lille mængde startkapital til at udnytte deres positioner til maksimering af fortjeneste ved spothandel.

OKEx understøtter i alt 34 aktiver ved handel med margen, inklusive BTC, LTC, ETH, ETC, BCH, USDT, BSV, DASH, EOS, NEO, QTUM, TRX, XRP, ADA, ALGO, ATOM, BTM, BTT, ELF, HC, IOST, IOTA, LINK, OKB, OMG, ONT, VSYS, XLM, XMR, XTZ, ZEC, ZIL, HBAR og RVN.

Klik her for at lære mere om, hvordan man udfører spothandel!

  1. Futureshandel

OKEx stræber efter at give brugerne alle tilgængelige handelsmuligheder for at afdække risici og søge højere aktivvækst. Derfor tilbyder vi verdens første futureshandel med kryptoaktiver. Siden lanceringen er det blevet godt modtaget af vores institutionelle kunder, professionelle forhandlere såvel som minearbejdere.

Her understøtter vi større kryptoaktiver, nemlig Bitcoin, Ethereum, EOS, Litecoin, Bitcoin Cash, Bitcoin SV, XRP, TRX og Ethereum Classic

Klik her for at lære mere om, hvordan man udfører en futures-handel!

  1. Handel med optioner

OKEx tilbyder i øjeblikket optionskontrakter med fire forskellige forfaldsdatoer. Salg kræver kort kvalifikation, som kan aktiveres ved at bestå quizzer. Salgsoptioner kræver, at det disponible aktiv er ikke mindre end 0,2 BTC (eller svarende til andre aktiver), eller at handelsvolumenet for optionskontoen i de sidste 30 dage ikke er mindre end 2 BTC (eller svarende til andre aktiver)


Når du har åbnet en optionsposition, skal du være forsigtig med risikokontrol. Når kontosaldoen er ved at nå vedligeholdelsesmargenen, betyder det, at positionen står over for større risiko; når kontosaldoen er lavere end vedligeholdelsesmargenen, afvikles din position.

Klik her for at lære mere om, hvordan man udfører en futures-handel!

OKEx er glade for at kunne annoncere det eksklusive tilbud til brugere, der er nye for os! Modtag op til 11,5 USDT som dine ekstra belønninger på kontoen ved at udføre de enkle opgaver nedenfor.

Belønningsperiode: (10:00 UTC) 1. juli 2020 til 11. juli, 2020 (12:00 UTC).

– Tilmeld dig nu, hvis du ikke har gjort det endnu.

– Komplet niveau 2 KYC-verifikation (+ 0.5USDT)

– Udfyld ethvert depositum (+1 USDT)

– Køb enhver kryptovaluta via OKEx “Buy Crypto” -platform (+1 USDT)

– Udfør en af ​​følgende: Crypto to crypto spot trading / Margin trading / Futures trading / Options trading (+ 2USDT)

– Køb og få OKB (+2 USDT)

– Foretag tre nye henvisninger til os ved hjælp af dit henvisningslink (+5 USDT)

Glem ikke at TJEN GRATIS BITCOIN HVER DAG ved at se en video eller læse en artikel udgivet af OKEx Academy! Tjek artiklen for en detaljeret vejledning om, hvordan du tjener gratis Bitcoin hver dag!

Følg os på Telegram (link :) og Twitter (link :), hold øje med flere opdateringer fra os om kommende nyheder og begivenheder!

Betingelser: Belønninger indsættes inden for 15 arbejdsdage efter kampagneperioden. Hver konto kan kun indløse belønningen en gang, hver afsluttede mission vil kun blive behandlet en gang, belønningerne akkumuleres ikke gentagne gange. Kampagnebelønninger udbetales kun til din masterkonto.

Advarsler: Registrering af flere konti for at opdrætte OKEx-belønning eller anden uærlig opførsel vil resultere i øjeblikkelig afslutning af alle tilknyttede konti. Falske konti og ondsindede forsøg på at opnå belønninger er ikke tilladt, og disse konti modtager ikke belønninger.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map