ETH står muligvis over for indgående volatilitet, hvordan spiller man det?

Oversigt Markederne for kryptokurrency har handlet ubeslutsomt kort efter bitcoins tredje halvering. Imidlertid viser de første tegn, at et større skift af stemning kunne startes inden for ETH marked. Det kunne være et symbol, der viser den store ETH investorer kunne være begyndt at forberede sig på det næste store træk i den næststørste kryptokurrency. Det er interessant, fordi markederne har oplevet en stigende samtale om de forfaldne ETH 2.0-opgradering, hvilket kan være den næste store begivenhed i år efter bitcoinhalvering. Hvordan kunne denne opgradering påvirke ETH priser og markedet som helhed? Hvilken slags handelsinstrument er ideel til en tidlig opsætning til denne begivenhed?  Ethereum 2.0: Den næste store ting i krypto efter bitcoinhalvering? BTCTredje halvering er leveret med succes denne uge, og halveringshype er endelig forbi. Det er ikke svært at se vent-og-se-stemningen på markedet efter halvering; BTC har handlet sidelæns, og store altcoins var stort set de samme. Mens investorer stadig er på udkig efter det næste fokus på markedet, ETH fortjener måske mere opmærksomhed, da den næststørste kryptokurrency er klar til at gennemgå en betydelig opgradering på trods af at have oplevet flere forsinkelser. Ethereum 2.0-protokolopgradering ændrer den oprindelige proof-of-work-mekanisme til proof-of-stake, hvilket kan opmuntre ETH indehavere til at akkumulere mere ETH. Det skyldes, at hvis man har større andel i netværket, jo mere magt har han til at validere transaktioner. Selvom 2.0-opgraderingsprojektet har oplevet flere forsinkelser, vi er muligvis ikke langt fra den officielle lancering, selvom timingen forblev ukendt. Vitalik Buterin, medstifter af Ethereum, fortalte Coindesk, at ”testnet til Ethereum 2.0 var allerede live, og de første faser af implementeringen begyndte allerede. ” Selvom nogle marked rapporter siger, lanceringen kunne være i juli. Dog Buterin afklaret at lanceringen er planlagt i slutningen af ​​2020 uden at angive en bestemt dato. Betingelser kan favorisere volatilitet Tidlige indikationer fra minearbejdere og hvaler kan signalere, at volatiliteten i ETH priser i fremtiden. Figur 1 viser, at minearbejdere er begyndt at akkumulere ETH igen for nylig, som kom efter salg af 10. maj.

Figur 1: ETH-pris (grøn) vs. minearbejderbalance (brun)

Ethereum (ETH) [10.13.07, 14. maj, 2020] Kilde: Santiment En reduktion af minearbejdernes saldi betragtes ofte som en tidlig indikation af den pris, der kunne have været toppet på kort sigt. Omvendt, da minearbejdernes balance begyndte at stige eller en stigende tendens, kunne priserne have været bundet på kort sigt. Det er værd at bemærke, at denne akkumuleringstendens, selv bekræftet, kan være en mellemlang / langvarig tendens, og tidspunktet for denne akkumulering, der afspejler sig i prisen, kan være svært at bestemme. Derfor har vi brug for mere bevis for at bakke op om vores antagelse og ETH beløb i ikke-udvekslende topholdere kan give en anden anelse.

Figur 2: ETH-pris (grøn) vs. beløb i ikke-børsens topholdere (brun)

Ethereum (ETH) [10.14.39, 14. maj, 2020] Kilde: Santiment Det ser ud til, at hvaler har holdt deres ETH beholdninger på et relativt højt niveau siden 8. april. Udsalget den 10. maj reducerede ikke meget af deres tillid, og det kunne være et andet tegn på, at hvaler har forventet volatilitet i ETH priserne vil muligvis snart stige, måske med en bias på overside. Derudover kan de sociale lydstyrkeniveauer give os et komplet billede af, hvor varmt ETH eller ETH 2.0 i kryptosamfundet. Figur 3 viser den sociale volumen af ​​udtrykket “ETH”Eller“ETH 2.0”På Telegram og Reddit. ETH har været i en stigende tendens siden begyndelsen af ​​maj.

Figur 3: Social volumen af ​​”ETH” eller “ETH2.0” på Telegram (blå) og Reddit (rød)

eth eller eth2.0 Telegram eth eller eth2.0 Reddit  Kilde: Santiment Mens prisimplikationen for et digitalt aktiv med en højere social volumen forblev meget diskutabel, men en ting, som vi kan bekræfte, er, ETH eller ETH 2.0 har genereret mere støj blandt kryptosamfund, og som ofte genererer volatilitet på prisen for det givne aktiv. Det kan være noget, som handlende og investorer vil lægge nøje øje med.  Foretrækker ETH-futures frem for optioner Hvordan handlende og investorer kan fange og udnytte de potentielle bevægelser af ETH priser, det er million-dollar-spørgsmålet. At vælge det rigtige instrument til at gå ind i en handel kan dog være mere afgørende, end mange forhandlere og investorer tror. Med det rigtige værktøj kan markedsdeltagere muligvis maksimere den potentielle profil og samtidig minimere deres risici. I denne ETH tilfælde, vi ved, at 2.0-opgraderingen til sidst vil ankomme; det er bare et spørgsmål om tid, uanset om det er juli eller årets udgang. Det er derfor, instrumenter som futures det har ingen tid henfald og faste handelsomkostninger kunne være et bedre valg af våben.

  • Intet tidsforfald – Et af de væsentligste elementer, når det gælder prisfastsættelsesmuligheder, er tidsværdien, og værdien af ​​optionskontrakten falder over tid. Hvis en investor ville fange en forestående volatilitetsforøgelse af prisen på den underliggende, uden at vide tidspunktet for den specifikke begivenhed, som denne ETH 2.0-opgraderingssag, har futures kanter over optioner, fordi futures ikke har nogen tidsforfald.
  • Faste handelsomkostninger – Marginomkostningerne ved futureskontrakter med større krypto som underliggende er normalt faste, hvilket betyder, at de erhvervsdrivende ved, hvor meget startmargen de har brug for, når de først opretter en handel. For eksempel den indledende margen på ETHUSD futureskontrakter på OKEx kan være så lave som 2% med et vedligeholdelsesmargenforhold på 1%. I modsætning hertil kan optionspræmien svinge, i nogle tilfælde hvis det underliggende aktiv bliver mere ustabilt, kan optionskøbere muligvis have en højere optionspræmie.
  • Enklere prisfastsættelse – Prisfastsættelse af en optionskontrakt kan undertiden være kompliceret, og der var flere variabler, som handlende og investorer måske ikke var lette at kontrollere og forstå. Udover tidsfaldsfaktoren, som vi nævnte tidligere, kunne underforstået volatilitet være et andet problem, som optionshandlere ikke kan ignorere, men alligevel er det svært at kontrollere på samme tid. IV betragtes som et mål for markedets prognose for den sandsynlige bevægelse af den underliggende pris. Det har været et nøgleelement, når det kommer til prisfastsættelse af optioner. IV er imidlertid også den del, der er sværest at forstå og forudsige. I futureshandel er der ingen sådan faktor.

Lang tenor eller evigvarende? Hvorfor ikke begge? Vi har identificeret futures som et ideelt instrument til at spekulere i potentialet ETH prisvolatilitet øges. At vælge den rigtige tenor kan stadig være et andet problem. I øjeblikket tilbyder markederne en bred vifte af ETH futureskontrakter med forskellige tenorer, som investorer kan vælge, lige fra ugentlige, to-ugentlige, kvartalsvise, to-kvartalsvise til evige. Så hvilken skal man vælge? Hvis investorer mener, at ETHs prisvolatilitet kan stige i fremtiden, og de ønskede at foretage tidlige træk for potentielle begivenhedsdrevne prishandlinger, futureskontrakter med længere tenor, som OKExs ETHUSD to-kvartals futures kan være et af valgene. De vil måske også overveje en spread trading-strategi. Spreadshandelsstrategien indebærer køb af en futureskontrakt og salg af en anden futureskontrakt. Denne strategi kan hjælpe investorer med at drage fordel af en uventet ændring, og det kan også være mindre risikabelt end direkte futures. I dette tilfælde køber du en ETHUSD evig swap og salg hver kvartal ETHUSD futures kunne være en anden løsning.

Figur 4: ETH Futures & Bytter aggregerede daglige mængder og åben interesse

skew_okex_eth_futures__swaps__aggregated_daily_volumes_and_open_interest  Kilde: Skæv Konklusion Markedsdeltagere ser stadig ud til at se efter det næste fokus efter bitcoins halvering, og ETH 2.0-opgraderingen kan let blive det næste fokuspunkt i kryptorummet. Men med ukendt timing og historik med flere forsinkelser kan det være udfordrende for investorer og handlende at udnytte en sådan begivenhed. Derfor kan derivater som futures og swaps hjælpe investorer med at fange disse muligheder og reducere deres risici ved at anvende den rigtige strategi. Investorer skal konstruere deres strategier i henhold til deres risikoprofil. Forfatter: Cyrus Ip Research Analyst, OKEx

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map