Analyse af Bitcoin | 7-Forstå markedstendenser og tidscyklusser i denne episode

Der er en tendens til at stige og falde, når man læser prissproget;

Der er et signal om at købe og sælge og farvel med at føle aftalen.

Hej! Vi skal tale om markedstendenser og tidscyklusser i denne episode.

Har du nogensinde stødt på dette dilemma: en tidscyklus indikerer en opadgående tendens, men den anden indikerer det modsatte. Hvem skal jeg stole på??

Dette er et 1-timers diagram over EOS kvartalsvis kontrakt fra OKEx futuresmarked. Toppe og trug er fremtrædende og danner en uptrend.

Hvad med det daglige diagram? Toppe og trug falder gradvist ned og danner en nedadgående tendens.

Så skal jeg gå lang eller gå kort? Trendcyklus er her for at hjælpe dig med at træffe handelsbeslutninger.

Prisbevægelser, der opstår over et par timer, kaldes ofte kortvarig tendens, det er den vigtigste cyklusreference for kortvarig handel. Kursbevægelser, der opstår over et par timer til et par dage, kaldes midtvejsudvikling, den største referencecyklus for mellemvejshandel; tendenser, der varer i uger, kaldes langvarig tendens.

Den bølgede langsigtede tendens består faktisk af flere mellemfristede tendenser, mens mellemfristede tendenser består af flere kortfristede tendenser.

Lad os se på dette diagram, der viser, hvordan tendensen udvikler sig over tid. Antag at dette er et 1-timers lysestage-skema og derefter skiftet til et dagligt kort med længere cyklus.

Du vil bemærke, at den kortsigtede uptrend er en del af den midterste downtrend.

Ændring af cyklussen til en større ugentlig eller årlig trendlinje, vi kan bemærke, at kortvarige og mellemlangtids tendenser er en del af den langsigtede tendens.

Forhandlere elsker at spekulere i, om markedet er bearish eller bullish, og de henviser ofte til en langsigtet tendens på måneder eller år.

Dette viser lysestage-diagrammet for BTC-3-dages cyklus. Hver lysestage repræsenterer 3 dage. Bemærk fra diagrammet, at BTC-bullish løb faktisk startede fra midten af ​​2015 til slutningen af ​​2017, et stort bullish løb, der varede i 2 år.

Bortset fra at klassificere tendenser i korte, mellem og lange termer efter tid, klassificerer Dow-teorien det også i primær tendens, mellemliggende tendens og tertiær tendens.

Primær trend refererer til et tyre marked, der viser klare toppe eller trug, der spænder over en bredere periode. Primær tendens tager længere tid at danne og kræver mere kapitalvolumen, derfor er tendensen fra lange cyklusser mere pålidelig, såsom de daglige og ugentlige tendenser, det er meget usandsynligt, at den manipuleres så længe.

Mellemliggende tendens bevæger sig mod den primære tendens, og afvigelsen korrigeres normalt automatisk.

Det er i forhold til den primære tendens – hvis den primære tendens er bullish, ville den mellemliggende tendens være trugene under opadgående tendens.

Hvis den primære tendens er baisse, er den mellemliggende tendens derefter reboundet under downtrend. Korrektionen vil være inden for 1/3 til 2/3 af den primære tendens.

Kortvarig tendens er de mindre tendenser, der korrigerer bevægelsen af ​​den sekundære tendens, der repræsenterer de daglige prisudsving på markedet. Det er nemmest at blive manipuleret. Almindelige forhandlere tilrådes derfor at undgå at handle på kort sigt.

Tendenser er korreleret. Når trend vender den modsatte vej, er mindre tendenser ofte mere fleksible.

Trend har inklusiv struktur, og de varer ikke evigt. Tendenser har alle deres specifikke cyklusser. Hvordan man fortæller om trenden vil ende?

Når korrektionspunktet er lavere end det sidste stigende punkt i en uptrend, indikerer det, at uptrend er afsluttet;

Når rebound-punktet er højere end det første faldende punkt i en downtrend, indikerer det, at downtrend er afsluttet.

Dette er et 4-timers diagram over BTC / USDT-handel på OKEx spotmarked. Punkt A, B og C stiger gradvist for at danne en uptrend. Når prisen korrigeres til punkt D (lavere end punkt C), kan vi sige, at uptrend er afsluttet.

Dette er et 6-timers diagram over BTC / USDT-handel på OKEx spotmarked. Punkt A, B og C falder gradvist ned for at danne en nedadgående tendens. Når prisen vender tilbage til punkt D (højere end punkt C), indikerer det, at nedadgående tendens er afsluttet.

Langsigtede investorer ser på den primære tendens; De kan holde i måneder eller år, derfor handler de i henhold til de daglige, ugentlige eller månedlige lysestage-diagrammer.

Kortsigtede investorer benytter sig af mellemliggende tendens og kortvarig tendens for at maksimere deres overskud inden for en kort periode.

Crypto fungerer 24/7 og skifter hvert sekund. Det er en meget hurtig branche.

Så hvis vi går tilbage til vores første spørgsmål: Hvis en tidscyklus indikerer en opadgående tendens, men den anden indikerer det modsatte, hvordan man handler? Følg bare din stil: Følg den trend, der passer til din handel.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner