Аnalyse af Bitcoin | 3-Bullish lysestage linje

Der er en tendens til at stige og falde, når man læser prissproget;

Der er et signal om at købe og sælge og sige farvel til at føle aftalen.

I denne session lærer vi forskellige hausse Candlestick Line-kombinationer og viser dig de mest effektive måder at analysere dem på.

Først introducerer vi “Dawnstar”, et visuelt tegn indikerer starten på en opadgående stigning i kryptokurrency.

Vi har cirkuleret en Dawnstar i rød linje.

En standard ‘Dawnstar’ består af 3 lysestage-linier. Den røde linje til venstre kaldes en ydre cirkel. Og det midterste håndtag er en Doji. Det ligner et + tegn. placeret under den udvendige cirkel. Og den grønne linje er en lang indre cirkel.

Her er sagen, uanset om det er en Dawnstar eller ej, afhænger af længden af ​​den tredje / indre cirkel. slutkursen for den indre cirkel er nøgleindikatoren, den skal opfylde 50% af kroppen på den første linje.

Når vi først har bekræftet, er det en Dawnstar. Vi kan bedømme den bullish styrke af den fremherskende tendens efter en meget vigtig faktor – slutkursen for den “indre cirkel”. Vi har 3 tilfælde her: Generelt, hvis slutkursen lige oversteg 50% af den udvendige cirkel, er den bullish styrke betragtes som relativt svag.

Hvis slutkursen er meget tæt på åbningskursen for den ydre cirkel, anses det for, at den bullish styrke er relativt stærk.

Og endelig, hvis slutkursen langt oversteg åbningskursen for den udvendige cirkel, er den bullish styrke betydeligt stærk.

Hvad vi har nævnt er bare de typiske eksempler på en Standard Dawnstar. Mønsteret for en Dawnstar varierer dog på markedet og adskiller sig fra det, vi lige har set. Så vi har hentet nogle reelle eksempler til din reference. Lad os gennemgå dem en efter en!

Her er tre typer “Dawnstar” med forskellige mønstre. Og du kan se, hvordan de ser ud i den aktuelle tendens. Lad os se den første. Midterlinjen er ikke en “Doji” -linje, den ligner mere en “T-linje” end en “+” -linie.

Vi kan se prisen faldt kraftigt. Og så dukkede “Dawnstar” op. Prisen stoppede derefter med at falde og steg i stedet

Her er den anden. Den midterste del er dannet af 2 små lys.

Mens prisen steg, vises en “Dawnstar”. Og prisen steg fortsat efter det.


Her kommer den endelige kombination. Dawnstar er dannet af 3 små lys eller doji-linjer.

Efter at prisen faldt kraftigt, dukkede en Dawnstar op. Og prisen steg hurtigt.

Derefter lærer vi om en anden bullish Candlestick Line-kombination, kaldet “Bullish på grund af sluge”.

Så det vigtigste kendetegn ved Bullish på grund af sluge er, at den grønne krop dækker helt den røde krop. Det betyder, at den ydre cirkel opsluges af den indre cirkel, hvilket indikerer, at den hausseeffekt udgør et stort modangreb.

Hvordan man bedømmer den bullish styrke?

For figur 1 slug den grønne krop bare den røde krop, denne kombination foreslog den svageste bullish styrke;

For figur 2 er den grønne krop væsentligt højere end den røde krop. Selv dobbelt så stor som den røde. Kombinationen repræsenterer en meget stærk bullish styrke;

I det sidste tilfælde slugte den grønne krop mange af de røde kroppe, og denne har den stærkeste bullish styrke.

På markedet er der mange Bullish på grund af slugekombinationer, der ikke ser så perfekte ud som de ovennævnte tilfælde. Vi vil diskutere nogle faktiske scenarier fra markedet.

Vi viser 3 Bullish på grund af sluge-kombinationer, at den indre cirkel ikke dækkede den ydre cirkel fuldstændigt.

For det første eksempel faldt prisen først kraftigt, og den stoppede efter Bullish på grund af svale kombination. Derefter fortsatte den med at stige.

For den anden dækkede den indre cirkel to udvendige cirkler og dannede en Bullish på grund af svalemønster. Og en bullish tendens fulgte bagefter.

I den sidste sag dækker den indre cirkel 3 udvendige cirkler, og prisen hæves kraftigt bagefter.

Vi vil se den sidste hausse Candlestick Line kombination, kaldet Tower Bottom.

For en standard tårnbund er den dannet af en ydre cirkel og fulgte en gruppe på 5 eller flere små ydre cirkler og indre cirkler i midten og en lang indre cirkel i højre side.

Det hele ligner et omvendt tårn, så det hedder bunden af ​​tårnformen.

En vigtig faktor, der gør en effektiv Tower Bottom er, at slutkursen for den sidste indre cirkel skal overstige 50% af den udvendige cirkelhus foran.

Når vi først ved, at det er en Tower Bottom, kan vi bedømme markedets bullish styrke efter slutkursen for den sidste indre cirkel.

Hvis den indre cirkels slutkurs netop passerede 50% -linjen, er den bullish styrke svag.

Hvis den indre cirkels lukkekurs er tæt på åbningskursen for den udvendige cirkel, er den bullish styrke relativt stærk.

Og endelig, hvis den indre cirkels lukkekurs er meget højere end åbningskursen for den udvendige cirkel. Den bullish styrke er markant stærk.

Selvfølgelig vil tårnets bund ikke vises sådan i den aktuelle tendens. Så husk, at vi skal være fleksible. Lad os tage et kig på, hvad det faktiske er "tårnbase" på markedet er.

For graf 1 er det faktiske udseende meget tæt på det skematiske diagram over tårnbunden.

Dette skærmbillede er fra 6-timers diagrammet for EOS / USDT i

OKEx C2C-handelsområde. Vi kan se tårnets bund dukkede op i uptrend, og den fulgte af en ny opsving.

Og dette er en anden variation. Den midterste del af tårnet er ikke dannet af meget lille lys, men en kombination af lange og korte lys.

Skærmbilledet er fra 12-timers diagrammet for EOS / USDT i handelsområdet OKEx C2C. Efter at prisen faldt kraftigt, blev der dannet en tårnbund. Prisen stoppede derefter med at falde og dannede en vending.

Endelig for at afslutte alt, hvad vi har introduceret i videoen:

Der er 3 klassiske Bullish-stearinlyskombinationer. Den første er “Dawnstar”, hvilket tyder på en lys kommende prisopgang.

Den anden er “Bullish på grund af sluge”, hvilket indikerer, at den bullish magt udgør et stort modangreb.

Og den tredje er “Tower Bottom”, hvilket antyder en opadgående vending.

Her kommer slutningen af ​​vores sektion, vi viser dig de mest negative måder at analysere forskellige bullish diagramkombinationer på,

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map