Τρόπος χρήσης της εντολής ενεργοποίησης

1. Τι είναι μια εντολή ενεργοποίησης?

Η εντολή ενεργοποίησης είναι ένα είδος στρατηγικής διαπραγμάτευσης αλγορίθμου με τον οποίο οι χρήστες μπορούν να προκαθορίσουν την τιμή ενεργοποίησης και την τιμή αγοράς και η παραγγελία θα πραγματοποιηθεί αυτόματα με την προκαθορισμένη τιμή παραγγελίας μόλις η τιμή αγοράς φτάσει στην προκαθορισμένη τιμή ενεργοποίησης. Μέσω αυτής της στρατηγικής, οι χρήστες μπορούν να πραγματοποιήσουν δυναμική διαπραγμάτευση ή να αποχωρήσουν από το εμπόριο με τη διακοπή της απώλειας ή τη λήψη κέρδους. Μια εντολή ενεργοποίησης δεν θα παγώσει τα περιθώρια ή τις θέσεις, η οποία είναι η μόνη διαφορά από μια εντολή διακοπής.

Η διεπαφή διαπραγμάτευσης της εντολής ενεργοποίησης έχει ως εξής:

2. Προϋπολογιστική εξήγηση

1. Τιμή ενεργοποίησης: Η προκαθορισμένη συνθήκη που θα ενεργοποιήσει την παραγγελία. Μια εντολή διακοπής θα ενεργοποιηθεί όταν η τιμή αγοράς φτάσει στην τιμή ενεργοποίησης.

2. Τιμή παραγγελίας: Η τιμή στην οποία θα γίνει η παραγγελία, εάν ενεργοποιηθεί η παραγγελία. Οι χρήστες μπορούν επίσης να επιλέξουν να τοποθετήσουν στην τιμή της αγοράς, ώστε η παραγγελία να μπορεί να γίνει στην καλύτερη τρέχουσα τιμή και να συμπληρωθεί αμέσως (μπορεί να μην συμπληρωθεί αμέσως σε ακραίες αγορές) μετά την ενεργοποίησή της.

3. Πώς να χρησιμοποιήσετε μια εντολή ενεργοποίησης?

Μελέτη περίπτωσης

Περίπτωση 1 (Κλείσιμο θέσης για διακοπή απώλειας):

Ο Χρήστης Α διατηρεί ένα μακροχρόνιο συμβόλαιο BTC με μέση ανοιχτή τιμή 9.000 $ και αναμένει να κλείσει μια θετική θέση για να σταματήσει η απώλεια όταν η τιμή της αγοράς πέσει στα 8.000 $. Στη συνέχεια, ο χρήστης Α μπορεί να τοποθετήσει μια εντολή σκανδάλης σύμφωνα με τις ακόλουθες παραμέτρους:

【Τιμή ενεργοποίησης 8 8.000 $

【Τιμή παραγγελίας 7 7.950 $ (Κατά την πώληση, συνιστάται μια τιμή χαμηλότερη από την τιμή ενεργοποίησης, ώστε η παραγγελία να συμπληρωθεί αμέσως. Η τιμή αγοράς είναι επίσης μια καλή επιλογή).

Εάν η τιμή πέσει στα 8.000 $, το stop-loss θα ενεργοποιηθεί και η θετική θέση θα κλείσει στα 7.950 $.

Εάν ο χρήστης Α θέλει να κλείσει μια θετική θέση για να κλειδώσει τα κέρδη του, τότε η θέση θα πρέπει να κλείσει σε μια προκαθορισμένη τιμή που υπερβαίνει τα 9.000 $.

Περίπτωση 2 (Κλείστε μια μικρή θέση για stop-loss)


Ο Χρήστης Β διατηρεί ένα σύντομο συμβόλαιο BTC με μέση ανοιχτή τιμή 9.000 $ και αναμένει να κλείσει μια θέση πώλησης για να σταματήσει την απώλεια όταν η τιμή αγοράς ανέλθει στα 10.000 $. Στη συνέχεια, ο χρήστης B μπορεί να τοποθετήσει μια εντολή σκανδάλης σύμφωνα με τις ακόλουθες παραμέτρους:

【Τιμή ενεργοποίησης 10,000 10.000 $

【Τιμή παραγγελίας 10 10.050 $ (Κατά την αγορά, συνιστάται μια τιμή που είναι υψηλότερη από την τιμή ενεργοποίησης, ώστε η παραγγελία να συμπληρωθεί αμέσως. Η τιμή αγοράς είναι επίσης μια καλή επιλογή.)

Εάν η τιμή αυξηθεί στα 10.000 $, θα ενεργοποιηθεί το stop-loss και η θέση κλεισίματος θα κλείσει στα 10.050 $ (Εάν η τιμή παραγγελίας έχει οριστεί με την τιμή αγοράς, η θέση θα κλείσει αμέσως στην τιμή αγοράς).

Εάν ο χρήστης B θέλει να κλείσει μια μικρή θέση για να κλειδώσει τα κέρδη του, τότε η θέση θα πρέπει να κλείσει σε μια προκαθορισμένη τιμή που είναι χαμηλότερη από 9.000 $.

Περίπτωση 3 (Ανοίξτε μια θετική θέση με σειρά σκανδάλης):

Η τρέχουσα τιμή αγοράς του συμβολαίου BTC είναι 11.500 $ και ο χρήστης C πιστεύει ότι η αγορά θα γίνει ανοδική αν η τιμή της σύμβασης BTC φτάσει το επίπεδο των 12.000 $. Στη συνέχεια, ο χρήστης C μπορεί να τοποθετήσει μια εντολή σκανδάλης σύμφωνα με τις ακόλουθες παραμέτρους:

【Τιμή ενεργοποίησης 12 12.000 $

【Τιμή παραγγελίας】 Επιλέξτε τιμή αγοράς (ή εισαγάγετε τιμές όπως 12.050 $)

Εάν η τιμή φτάσει τα 12.000 $, θα ενεργοποιηθεί μια μεγάλη παραγγελία και θα τεθεί σε τιμή αγοράς (ή 12.050 $).

Περίπτωση 4 (Ανοίξτε μια μικρή θέση με μια σειρά σκανδάλης):

Η τρέχουσα αγοραία τιμή του συμβολαίου BTC είναι 6.500 $ και ο χρήστης D πιστεύει ότι η αγορά θα μετατραπεί σε bearish εάν η τιμή του συμβολαίου BTC διαπερνά το επίπεδο των 6.000 $. Στη συνέχεια, ο χρήστης D μπορεί να τοποθετήσει μια εντολή σκανδάλης σύμφωνα με τις ακόλουθες παραμέτρους:

【Τιμή ενεργοποίησης 6 6.000 $

【Τιμή παραγγελίας】 Επιλέξτε τιμή αγοράς (ή εισαγάγετε τιμές όπως 5.950 $)

Εάν η τιμή μειωθεί στα 6.000 $, θα ενεργοποιηθεί μια σύντομη παραγγελία και θα τεθεί σε τιμή αγοράς (ή 5.950 $).

Ενεργοποίηση ρυθμίσεων παραγγελίας και κανόνες ενεργοποίησης

Σημείωση:

1. Οι θέσεις και το περιθώριο δεν θα παγώσουν έως ότου ενεργοποιηθεί η εντολή διακοπής.

2. Η εντολή ενεργοποίησης ενδέχεται να μην ενεργοποιηθεί επιτυχώς και η παραγγελία ενδέχεται να αποτύχει λόγω παραγόντων όπως περιορισμοί τιμών, περιορισμοί θέσης, ανεπαρκές περιθώριο, κατάσταση μη διαπραγμάτευσης και σφάλματα συστήματος. Όπως και οι συνηθισμένες οριακές εντολές, οι οριακές εντολές που ενεργοποιήθηκαν με επιτυχία ενδέχεται να μην συμπληρωθούν. Οι μη συμπληρωμένες οριακές παραγγελίες θα εμφανίζονται στην ενότητα [Ανοιχτή παραγγελία].

3. Εάν η παραγγελία συμπληρωθεί, η υπάρχουσα θέση σας θα κλείσει ή θα ανοίξει μια νέα θέση. Εάν η παραγγελία δεν συμπληρωθεί, η θέση και το περιθώριό σας θα εξακολουθούν να υπάρχουν.

4. Όταν η παραγγελία ενεργοποιείται καθώς πληρούται η συνθήκη ενεργοποίησης, εάν η προκαθορισμένη τιμή παραγγελίας υπερβαίνει το όριο τιμών, το σύστημα θα υποβάλει την παραγγελία με την υψηλότερη ή χαμηλότερη τιμή αγοράς κατά τη στιγμή της ενεργοποίησης.

5. Θα υπάρξουν διαφορετικοί περιορισμοί στο ποσό παραγγελίας της ενιαίας αγοράς – παραγγελία για διαφορετικά συμβόλαια (οι περιορισμοί θα προσαρμοστούν ανάλογα με τις αλλαγές της αγοράς)

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map