Πώς να συμμετάσχετε στο OKEx Jumpstart 11th Project DEAPCOIN (DEP)

ΒΗΜΑ ΠΡΩΤΟ: ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΕΠΑΛΗΘΕΥΣΗ ΕΠΙΠΕΔΟΥ OKEx ΚΑΙ ΠΑΡΑΒΑΣΗ KYC 2

Στην αρχική σελίδα του OKEx, κάντε κλικ στο "Εγγραφείτε" στην επάνω δεξιά γωνία για να εγγραφείτε στο OKEx. Μπορείτε να εγγραφείτε μέσω E-mail ή Τηλεφώνου, τότε θα σταλεί συστηματικά ένας εξαψήφιος κωδικός, συμπληρώστε τον σωστό αριθμό και μετά θα ολοκληρώσετε την εγγραφή.

Για να συμμετάσχετε στο OKEx Jumpstart, πρέπει να περάσετε εκ των προτέρων την Επαλήθευση επιπέδου KYC 2. Συνδεθείτε στον λογαριασμό σας και κάντε κλικ στο "Επαλήθευση KYC" κάτω από το εικονίδιο του προφίλ σας. Υπάρχουν συνολικά 3 επίπεδα επαλήθευσης, το καθένα περιέχει διαφορετικές απαιτήσεις πληροφοριών και όρια ανάληψης 24 ωρών. Εισαγάγετε τις προσωπικές σας πληροφορίες για να περάσετε την επαλήθευση KYC. Λάβετε υπόψη ότι ορισμένες περιοχές δεν είναι κατάλληλες για συμμετοχή στο Jumpstart, το οποίο μπορείτε να βρείτε στην ανακοίνωση.

ΒΗΜΑ ΔΥΟ: ΑΓΟΡΑ ΚΡΥΠΤΟ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΟ

Οι νέοι κανόνες του OKEx Jumpstart περιλαμβάνουν το OKBelievers Exclusive Allotment Session και το OKTraders Exclusive Allotment Session. Οι χρήστες υποχρεούνται είτε να διαθέτουν τουλάχιστον 100 κρυπτογράφηση πλατφόρμας OKEx – το OKB για να είναι το OKBelievers, είτε να ανταλλάσσουν τουλάχιστον 5 ισοδύναμο ποσό BTC για να είναι το OKTraders.

Για να αγοράσετε OKB, πρέπει να κάνετε κλικ "Αγορά Crypto" στην επάνω γραμμή μενού και, στη συνέχεια, επιλέξτε OKB, το νόμισμα για αγορά και τον τρόπο πληρωμής. Συμπληρώστε το ποσό νομίσματος στο πλαίσιο και το σύστημα θα υπολογίσει πόσα OKB θα λάβετε. Το ελάχιστο όριο είναι 100 OKB, και τώρα η τιμή OKB είναι 4,42 $, τότε μπορούμε να συμπληρώσουμε το “442” και να κάνουμε κλικ "Αγορασε τωρα" για να μεταβείτε στη σελίδα πληρωμής τρίτου μέρους. Μετά την εξόφληση της πληρωμής, 100 OKB θα μεταφερθούν στο πορτοφόλι σας OKEx. Μπορείτε να το κάνετε check in "Περιουσιακό στοιχείο".

Μπορείτε επίσης να ανταλλάξετε άλλα cryptos για να είστε το OKTrader. Στην επάνω γραμμή μενού, κάντε κλικ στο "Εμπορικές συναλλαγές" και μετά επιλέξτε "Spot Trading", μπορείτε να επιλέξετε τα ζεύγη συναλλαγών στα αριστερά για να αγοράσετε το crypto την ανάγκη. Θα υπολογίσουμε το συσσωρευμένο ποσό BTC ισοδύναμου όγκου συναλλαγών από την ίδρυση του OKEx, συμπεριλαμβανομένων τόσο των spot spot όσο και των margin trading.

ΒΗΜΑ ΤΡΙΤΟ: ΛΟΓΙΣΤΕ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΟΣ ΚΑΤΑΝΟΜΗΣ

Για να λάβετε τον υψηλότερο συντελεστή κατανομής, πρέπει να κρατάτε με συνέπεια τουλάχιστον 2500 OKB 5 ημέρες πριν από το tΟ τελευταίος τυχαίος χρόνος στιγμιότυπου της πώλησης της oken, ή το σωρευμένο ποσό spot spot από την εγκατάσταση του OKEx είναι υψηλότερο από 100 που υπολογίζεται σε BTC.

Με λίγα λόγια, όσο υψηλότερο είναι το ποσό OKB που έχετε, τόσο υψηλότερος είναι ο εγγυημένος συντελεστής κατανομής. Εάν δεν κρατάτε OKB 5 ημέρες νωρίτερα, μπορείτε να αγοράσετε μεγαλύτερη ποσότητα OKB πριν από την τελευταία τυχαία στιγμιότυπο λήψης του διακριτικού για να φτάσετε στο όριο συμμετοχής. Λάβετε υπόψη ότι θα τραβάμε τυχαία στιγμιότυπα OKB των χρηστών καθημερινά, συμπεριλαμβανομένων λογαριασμού χρηματοδότησης, λογαριασμού Spot, λογαριασμού Fiat και λογαριασμού περιθωρίου.

Όσον αφορά το OKTraders, παρακαλούμε προσέξτε ότι ο ιστορικός συσσωρευμένος όγκος συναλλαγών spot περιλαμβάνει τον όγκο spot spot και τον όγκο συναλλαγών περιθωρίου.

Ο τύπος κατανομής, ο ατομικός συντελεστής κατανομής και οι εγγραφές στιγμιότυπου OKB μπορούν να προβληθούν στην αρχική σελίδα του OKEx Jumptusers και στην ανακοίνωση.

ΒΗΜΑ ΤΕΤΑΡΤΟ: ΣΥΝΟΔΟΣ ΠΩΛΗΣΗΣ TOKEN ΣΤΙΣ 8 ΑΠΡΙΛΙΟΥ


Η πώληση διακριτικών OKEx Jumpstart θα ξεκινήσει στις 8 Απριλίου. Η περίοδος αποκλειστικής κατανομής OKBelievers θα ανοίξει στις 04:00 (UTC) και η περίοδος κατανομής προνομίων OKTraders θα ανοίξει στις 05:00 (UTC). Κάθε συνεδρία πώλησης διακριτικών θα διαρκέσει για 30 λεπτά. Δεν υπάρχει όριο συνδρομής πριν λήξει.

Λαμβάνοντας ως παράδειγμα την περίοδο λειτουργίας κατανομής προνομίων OKTraders.

Στην αρχική σελίδα του OKEx Jumpstart, κάντε κλικ στο “Έχω διαβάσει” μετά την ανάγνωση της ειδοποίησης.

Τώρα μπορείτε να ελέγξετε τους κανόνες πώλησης διακριτικών, τις λεπτομέρειες κατανομής, το ποσοστό κατανομής και την αντίστροφη μέτρηση κατανομής.

Κάντε κλικ στην επιλογή “Λεπτομέρειες κατανομής” και εισαγάγετε τη σελίδα πώλησης DEP.

Συμπληρώστε το ποσό κατανομής DEP και το σύστημα θα υπολογίσει πόσο θα κοστίσει το OKB. Μπορείτε να δείτε το συνολικό σας υπόλοιπο OKB εδώ.

Κάντε κλικ στην επιλογή “Εγγραφή”, τότε θα βρίσκεστε σε ουρά συνδρομής και το αποτέλεσμα της κατανομής σας θα ανακοινωθεί 30 λεπτά μετά τη λήξη της συνεδρίας.

Λεπτομέρειες όπως μεμονωμένα όρια συνδρομής και συναλλαγματική ισοτιμία κάθε πώλησης διακριτικών θα ανακοινωθούν στο OKEx Jumpstart x DEAPCOIN (DEP) Λεπτομέρειες πώλησης διακριτικών.

Μόλις λήξει η περίοδος κατανομής, τα διακριτικά θα πιστωθούν στον λογαριασμό χρηματοδότησης OKEx των χρηστών και θα αφαιρεθεί το αντίστοιχο ποσό του OKB. Το υπόλοιπο ποσό του OKB που βρίσκεται σε αναμονή για συνδρομή θα αποδεσμευτεί. Η δεύτερη συνεδρία κατανομής θα ξεκινήσει αφού ολοκληρώσουμε τον υπολογισμό των αποτελεσμάτων. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το OKB που κυκλοφόρησε από την πρώτη συνεδρία στη δεύτερη περίοδο.

Τώρα έχετε συμμετάσχει με επιτυχία στο OKEx Jumpstart. Στη συνέχεια, μπορείτε να περιμένετε την κρυπτογράφηση για περαιτέρω διαπραγμάτευση. Το ζεύγος συναλλαγών DEP / USDT θα είναι ανοιχτό στις 7:00 (UTC) και DEP / USDK στις 9:00 (UCT), την ίδια ημέρα με την πώληση διακριτικών Jumpstart.

Εάν έχετε οποιαδήποτε ερώτηση σχετικά με τους κανόνες ή τις συναλλαγές, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ηλεκτρονική υποστήριξη πελατών ή να υποβάλετε ένα εισιτήριο.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map