Τεχνική Εβδομαδιαία OKEx: 24 Μαρ 2020

Βασικές επιλογές

 • Η ανακοίνωση της Fed «QE Infinity» συνέχισε να τροφοδοτεί κρυπτονομίσματα την Τρίτη Ασία καθώς οι αγορές πιστεύουν ότι τα παγκόσμια μέτρα χαλάρωσης θα μπορούσαν να υποτιμήσουν περαιτέρω τα νομίσματα fiat.
 • Τα δεδομένα δείχνουν ότι το μακροπρόθεσμο συναίσθημα BTC φαίνεται πιο θετικό, ενώ οι βραχυπρόθεσμοι έμποροι φαίνονται λιγότερο αισιόδοξοι.
 • Η τεχνική υποδηλώνει ότι η μεταβλητότητα στο χώρο του altcoin αναμένεται να αυξηθεί μεσοπρόθεσμα.

Επισκόπηση της αγοράς

Το ανοδικό συναίσθημα στην αγορά κρυπτογράφησης συνεχίστηκε, ως έκπληξη της Ομοσπονδιακής Τράπεζας των ΗΠΑ ανακοίνωση αγοράς απεριόριστων ποσών ομολόγων του Δημοσίου, τίτλων με υποθήκη για να διατηρηθεί το κόστος δανεισμού σε εξαιρετικά χαμηλά επίπεδα. Οι αγορές φαίνεται να πιστεύουν ότι οι συντονισμένες ενέργειες από τις παγκόσμιες κεντρικές τράπεζες θα μπορούσαν να επιταχύνουν περαιτέρω την υποτίμηση των νομισμάτων fiat γενικά. Αυτό το περιβάλλον θα μπορούσε να ευνοήσει το bitcoin και άλλα κρυπτονομίσματα μεσοπρόθεσμα / μακροπρόθεσμα. Ιδιαίτερα τη στιγμή που το bitcoin φαίνεται να βρίσκεται στο χαμηλότερο σημείο στην περιοχή USD4400 έως 4800 στα μέσα Μαρτίου. Η μακροπρόθεσμη ανοδική πορεία της BTC αντικατοπτρίζει τις τιμές των μελλοντικών μελλοντικών συμβολαίων. Η βάση των διμηνιαίων συμβολαίων μελλοντικής εκπλήρωσης της OKEx παρέμεινε πάνω από την τιμή μετρητών, ενώ τα βραχυπρόθεσμα συμβόλαια μελλοντικής διάρκειας παρέμειναν κάτω Αυτό θα μπορούσε να δείξει την απόκλιση μεταξύ των βραχυπρόθεσμων επενδυτών (λιγότερο bullish) και των μακροπρόθεσμων επενδυτών (περισσότερο bullish).

Σχήμα 1: Μελλοντικά μελλοντικά συμβόλαια με βάση το OKEx BTC (Πηγή: OKEx) Σχήμα 2: Μελλοντικά εξάμηνα βασικά OKEx BTC (Πηγή: OKEx)

Εν τω μεταξύ, μια στροφή φαίνεται στην παραγωγή στο χώρο altcoin. Το Total Ex-BTC Market Cap έχει διαμορφώσει ένα τρίγωνο μοτίβο, υποδηλώνοντας ότι θα μπορούσε σύντομα να ξεσπάσει. Εάν το θετικό συναίσθημα στη συνολική αγορά κρυπτογράφησης ήταν άθικτο, αυτό θα μπορούσε να αυξήσει την περίπτωση θετικής διάσπασης και τα μεγάλα altcoins θα μπορούσαν να επωφεληθούν από αυτό.

Σχήμα 3: Συνολικό όριο αγοράς Crypto Ex-BTC (Πηγή: Tradingview)

Ανάλυση τιμών

BTCSDT – Δοκιμάστε ξανά τα χαμηλότερα επίπεδα 6000 πριν ανεβείτε?

 • BTCUSDT έχει κάνει περίπου 6 ώρες υψηλότερα χαμηλότερα μετά την πώληση στα μέσα του μήνα και τώρα φαίνεται να έχει σχηματίσει ένα τρίγωνο μοτίβο, υποδηλώνοντας ότι ένα ξεμπλοκάρισμα θα μπορούσε να είναι στην παραγωγή.
 • Η ορμή φάνηκε κάπως να επιβραδύνεται τις τελευταίες 18 ώρες με το RSI να επιβραδύνεται, η γρήγορη γραμμή του MACD και η αργή γραμμή να πλησιάζουν το ένα το άλλο, σηματοδοτώντας ότι η ορμή του ράλι έχει επιβραδυνθεί. Αυτή η κατάσταση ενίσχυσε την περίπτωση της επανάληψης τιμών 6100 έως 6200.
 • Εάν η υποστήριξη στο κάτω τρίγωνο παραμένει έγκυρη, αυτό θα μπορούσε να αυξήσει την πιθανότητα συνέχισης του τρέχοντος ράλι στην περιοχή 7500.
 • Ωστόσο, τα τρέχοντα επίπεδα 6400 έως 6500 ήταν μερικές ισχυρές υποστηρίξεις τον Νοέμβριο και τον Δεκέμβριο του 2019 και τώρα φαίνεται να είναι αντίσταση. Θα είναι ενδιαφέρον να δούμε αν αυτό μπορεί να μεταφερθεί στο επόμενο επίπεδο υποστήριξης.

Εικόνα 4: Διάγραμμα 6 ωρών BTCUSDT (Πηγή: OKEx)

ETHUSDT – Ακόμα λείπει?

 • Έχουμε δει βραχυπρόθεσμες ευκαιρίες στο ETHUSDT καθώς το ζεύγος σχημάτισε επίσης ένα τρίγωνο μοτίβο. Ωστόσο, η καθημερινή MACD παρήγαγε αρχικά ένα bullish crossover, που μπορεί να υποδηλώνει ότι η ανοδική ανοδική πορεία ήταν ανοδική.
 • Παρόλο που το RSI και το UO ενδέχεται να μην παρέχουν πολλές πληροφορίες σε αυτό το σημείο, ωστόσο, εάν το RSI είναι σε θέση να παράγει υψηλότερο υψηλό τις επόμενες ημέρες, αυτό θα μπορούσε να ενισχύσει μια βραχυπρόθεσμη ανοδική υπόθεση για την ETH.
 • Εάν δει ένα νέο ράλι, το υψηλό της 20ης Μαρτίου κοντά στο 152 θα μπορούσε να είναι η πρώτη αντίσταση. αυτό είναι επίσης όπου βρίσκεται το 20-MA.

Εικόνα 5: Ημερήσιο γράφημα ETHUSDT (Πηγή: OKEx; Tradingview)

BSVUSDT – Ράλι εξαντλείται?

 • BSVUSDT έχει υψηλότερη απόδοση από το BTC και άλλα σημαντικά altcoins καθώς το ζεύγος έχει ήδη διαπραγματευτεί πάνω από το 20-MA σε καθημερινό γράφημα (δεν φαίνεται εδώ) και το γράφημα 6 ωρών (παρακάτω).
 • Ωστόσο, το ράλι φαίνεται να έχει εξαντληθεί. Το RSI έχει προκαλέσει απόκλιση τριπλής ορμής. Αυτό έχει θεωρηθεί ισχυρό σήμα ότι μια τάση εξαντλείται από ατμό ενώ το UO φαίνεται να παράγει παρόμοιο σήμα.
 • Εκτός αυτού, ένα MACD bearish crossover φαίνεται στην παραγωγή.
 • Το πρώτο επίπεδο παρακολούθησης θα μπορούσε να είναι η περιοχή μεταξύ 150 και 153, που είναι το επίπεδο υποστήριξης στις αρχές αυτής της εβδομάδας. Εάν περιλαμβάνεται, η τιμή θα μπορούσε να ελέγξει ξανά την υποστήριξη στα 130.

Εικόνα 6: Διάγραμμα 6 ωρών BSVUSDT (Πηγή: OKEx; Tradingview)

HBARUSDT – Πραγματοποίηση διαπραγμάτευσης πριν από τη διακοπή?

 • HBARUSDT διαπραγματεύεται κυρίως στο πλάι μετά την ευρύτερη πώληση της αγοράς κρυπτογράφησης τον Μάρτιο και η αστάθεια των τιμών αναμένεται να αυξηθεί καθώς το ζεύγος έχει διαμορφώσει ένα 6ωρο φθίνουσα τρίγωνο μοτίβο.
 • Ενώ ο χρόνος του breakout θα μπορούσε να είναι δύσκολο να προσδιοριστεί, ωστόσο, το 0,029 φαίνεται αξιοπρεπής υποστήριξη για το ζεύγος και η περιοχή των 6 ωρών 100-MA παραμένει σημαντική αντίσταση.
 • Οι έμποροι θα μπορούσαν να επωφεληθούν από αυτά τα επίπεδα βραχυπρόθεσμα, εφόσον αυτά τα επίπεδα παραμένουν σε ισχύ.

Εικόνα 7: Διάγραμμα 6 ωρών HBARUSDT (Πηγή: OKEx; Tradingview)

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map