Το ETH μπορεί να αντιμετωπίσει την εισερχόμενη μεταβλητότητα, πώς να το παίξετε;

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ Οι αγορές κρυπτονομισμάτων λειτουργούν αναποφάσιστα λίγο μετά το τρίτο μισό του bitcoin. Ωστόσο, τα αρχικά σημάδια δείχνουν ότι θα μπορούσε να ξεκινήσει μια σημαντική μεταβολή του συναισθήματος εντός του ETH αγορά. Θα μπορούσε να είναι ένα σύμβολο που δείχνει τόσο σημαντικό ETH οι επενδυτές θα μπορούσαν να έχουν αρχίσει να προετοιμάζονται για την επόμενη μεγάλη κίνηση στο δεύτερο μεγαλύτερο κρυπτογράφηση. Είναι ενδιαφέρον, διότι οι αγορές έχουν δει μια αυξανόμενη συζήτηση για το μακροπρόθεσμο ETH 2.0 αναβάθμιση, η οποία θα μπορούσε να είναι το επόμενο σημαντικό γεγονός φέτος μετά το μισό του bitcoin. Πώς θα μπορούσε αυτή η αναβάθμιση να επηρεάσει το ETH τιμές και την αγορά στο σύνολό της; Τι είδους μέσο διαπραγμάτευσης είναι ιδανικό για μια έγκαιρη οργάνωση αυτής της εκδήλωσης?  Ethereum 2.0: Το επόμενο μεγάλο πράγμα στο crypto μετά το μισό του bitcoin? BTCΤο τρίτο μισό έχει παραδοθεί επιτυχώς αυτήν την εβδομάδα και η μισή διαφημιστική εκστρατεία τελείωσε. Δεν είναι δύσκολο να δούμε το συναίσθημα αναμονής στην αγορά μετά το μισό. BTC διαπραγματεύεται στο πλάι και τα μεγάλα altcoins ήταν σχεδόν τα ίδια. Ενώ οι επενδυτές εξακολουθούν να αναζητούν την επόμενη εστίαση στην αγορά, ETH μπορεί να αξίζει περισσότερη προσοχή, καθώς η δεύτερη μεγαλύτερη κρυπτογράφηση αναμένεται να περάσει μια σημαντική αναβάθμιση παρά το γεγονός ότι αντιμετώπισε πολλές καθυστερήσεις. Αιθέριο Η αναβάθμιση πρωτοκόλλου 2.0 θα αλλάξει τον αρχικό μηχανισμό απόδειξης της εργασίας σε απόδειξη του πονταρίσματος, κάτι που θα μπορούσε να ενθαρρύνει ETH κάτοχοι να συσσωρεύουν περισσότερα ETH. Αυτό συμβαίνει επειδή εάν κάποιος έχει μεγαλύτερο μερίδιο στο δίκτυο, τόσο περισσότερη δύναμη έχει να επικυρώσει τις συναλλαγές. Αν και το πρόγραμμα αναβάθμισης 2.0 έχει βιώσει πολλαπλάσια καθυστερήσεις, μπορεί να μην είμαστε μακριά από την επίσημη κυκλοφορία, αν και ο χρόνος παρέμεινε άγνωστος. Ο Vitalik Buterin, ο συνιδρυτής της Αιθέριο, είπε στο Coindesk ότι «το testnet για Αιθέριο Το 2.0 ήταν ήδη ζωντανό και οι πρώτες φάσεις της εφαρμογής ξεκίνησαν ήδη. ” Αν και κάποια αγορά Αναφορές λέγοντας, η έναρξη θα μπορούσε να γίνει τον Ιούλιο. Ωστόσο, ο Μπάτεριν διευκρινίστηκε ότι η κυκλοφορία έχει προγραμματιστεί στα τέλη του 2020 χωρίς να παρέχεται συγκεκριμένη ημερομηνία. Οι συνθήκες μπορεί να ευνοούν την αστάθεια Οι πρώτες ενδείξεις από τους ανθρακωρύχους και τις φάλαινες μπορεί να σηματοδοτούν την αστάθεια του ETH τιμές στο μέλλον. Το σχήμα 1 δείχνει ότι οι ανθρακωρύχοι έχουν αρχίσει να συσσωρεύονται ETH και πάλι πρόσφατα, η οποία ήρθε μετά την πώληση στις 10 Μαΐου.

Σχήμα 1: Τιμή ETH (Πράσινο) έναντι Υπόλοιπου Ανθρακωρύχων (Καφέ)

Ethereum (ETH) [10.13.07, 14 Μαΐου, 2020] Πηγή: Santiment Η μείωση των υπολοίπων των ανθρακωρύχων θεωρείται συχνά ως πρώιμη ένδειξη της τιμής που θα μπορούσε να είχε αυξηθεί βραχυπρόθεσμα. Αντίθετα, όταν το ισοζύγιο των ανθρακωρύχων άρχισε να αυξάνεται ή μια ανοδική τάση, οι τιμές θα μπορούσαν να είχαν χαμηλωθεί βραχυπρόθεσμα. Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή η τάση συσσώρευσης, ακόμη και επιβεβαιώνεται, θα μπορούσε να είναι μια μεσοπρόθεσμη / μακροπρόθεσμη τάση και ο χρόνος της συσσώρευσης που αντικατοπτρίζει την τιμή μπορεί να είναι δύσκολο να προσδιοριστεί. Γι ‘αυτό χρειαζόμαστε περισσότερα αποδεικτικά στοιχεία για να υποστηρίξουμε την υπόθεσή μας, και το ETH Το ποσό σε ανώτερους κατόχους ανταλλαγής μπορεί να παρέχει άλλη ένδειξη.

Σχήμα 2: Τιμή ETH (Πράσινη) έναντι Ποσού στους Κορυφαίους κατόχους χωρίς ανταλλαγή (Καφέ)

Ethereum (ETH) [10.14.39, 14 Μαΐου, 2020] Πηγή: Santiment Φαίνεται ότι οι φάλαινες διατηρούν τη δική τους ETH συμμετοχές σε σχετικά υψηλό επίπεδο από τις 8 Απριλίου. Οι πωλήσεις της 10ης Μαΐου δεν μείωσαν μεγάλο μέρος της εμπιστοσύνης τους και αυτό θα μπορούσε να είναι ένα άλλο σημάδι ότι οι φάλαινες αναμένουν αστάθεια ETH Οι τιμές ενδέχεται σύντομα να αυξηθούν, ίσως με προκατάληψη στο ανοδικό. Επιπλέον, τα επίπεδα κοινωνικού όγκου μπορεί να μας δώσουν μια πλήρη εικόνα για το πόσο ζεστό ETH ή ETH 2.0 στην κοινότητα κρυπτογράφησης. Το σχήμα 3 δείχνει τον κοινωνικό όγκο του όρου «ETH” ή “ETH 2.0“Στο Telegram και στο Reddit. ETH βρίσκεται σε ανοδική τάση από τις αρχές Μαΐου.

Σχήμα 3: Όγκος κοινωνικής δικτύωσης “ETH” ή “ETH2.0” στο Telegram (μπλε) και Reddit (κόκκινο)

eth ή eth2.0 Τηλεγράφημα eth ή eth2.0 Reddit  Πηγή: Santiment Ενώ η επίπτωση στην τιμή ενός ψηφιακού στοιχείου με υψηλότερο κοινωνικό όγκο παρέμεινε πολύ συζητήσιμη, αλλά ένα πράγμα που μπορούμε να επιβεβαιώσουμε είναι, ETH ή ETH 2.0 δημιουργεί περισσότερο θόρυβο μεταξύ των κοινοτήτων κρυπτογράφησης και αυτό συχνά δημιουργεί αστάθεια στην τιμή του δεδομένου περιουσιακού στοιχείου. Αυτό θα μπορούσε να είναι κάτι που οι έμποροι και οι επενδυτές θέλουν να παρακολουθούν στενά.  Προτιμήστε τα μελλοντικά συμβόλαια ETH έναντι των επιλογών Πώς οι έμποροι και οι επενδυτές μπορούν να συλλάβουν και να αξιοποιήσουν τις πιθανές κινήσεις του ETH τιμές, αυτή είναι η ερώτηση εκατομμυρίων δολαρίων. Ωστόσο, η επιλογή του κατάλληλου μέσου για είσοδο σε μια συναλλαγή θα μπορούσε να είναι πιο σημαντική από ό, τι πιστεύουν πολλοί έμποροι και επενδυτές. Με το σωστό εργαλείο, οι συμμετέχοντες στην αγορά ενδέχεται να μπορούν να μεγιστοποιήσουν το πιθανό προφίλ ελαχιστοποιώντας ταυτόχρονα τους κινδύνους τους. Σε αυτό ETH περίπτωση, γνωρίζουμε ότι η αναβάθμιση 2.0 θα φτάσει τελικά. είναι απλώς θέμα χρόνου, ανεξάρτητα από το αν είναι τον Ιούλιο ή το τέλος του έτους. Γι ‘αυτό τα όργανα αρέσουν μελλοντικά που έχουν καμία χρονική αποσύνθεση και σταθερό κόστος συναλλαγής θα μπορούσε να είναι μια καλύτερη επιλογή όπλου.

  • Χωρίς φθορά χρόνου – Ένα από τα βασικά στοιχεία όσον αφορά τις επιλογές τιμολόγησης είναι η τιμή του χρόνου και η αξία του συμβολαίου επιλογών μειώνεται με την πάροδο του χρόνου. Εάν ένας επενδυτής ήθελε να πιάσει μια επικείμενη αύξηση μεταβλητότητας της τιμής του υποκείμενου, χωρίς να γνωρίζει την ώρα του συγκεκριμένου συμβάντος, όπως αυτή η περίπτωση αναβάθμισης ETH 2.0, τα συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης έχουν πλεονεκτήματα έναντι των επιλογών, επειδή τα συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης δεν έχουν χρονική φθορά.
  • Σταθερό κόστος συναλλαγής – Το κόστος περιθωρίου των συμβολαίων μελλοντικής εκπλήρωσης με βασικό crypto ως υποκείμενο είναι συνήθως σταθερό, πράγμα που σημαίνει ότι οι έμποροι θα γνωρίζουν πόσο αρχικό περιθώριο χρειάζονται κατά την πρώτη διαπραγμάτευση. Για παράδειγμα, το αρχικό περιθώριο του ETHUSD τα συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης στο OKEx θα μπορούσαν να είναι τόσο χαμηλά όσο 2% με λόγο περιθωρίου συντήρησης 1%. Αντίθετα, το ασφάλιστρο επιλογών θα μπορούσε να κυμαίνεται, σε ορισμένες περιπτώσεις, εάν το υποκείμενο περιουσιακό στοιχείο γίνεται πιο ασταθές, οι αγοραστές επιλογών ενδέχεται να χρειαστεί να φέρουν υψηλότερο ασφάλιστρο επιλογής.
  • Απλούστερη τιμολόγηση – Η τιμολόγηση ενός συμβολαίου επιλογής μπορεί μερικές φορές να είναι περίπλοκη και υπήρχαν περισσότερες μεταβλητές που οι έμποροι και οι επενδυτές μπορεί να μην είναι εύκολο να ελέγξουν και να κατανοήσουν. Εκτός από τον παράγοντα χρονικής αποσύνθεσης που αναφέραμε νωρίτερα, η σιωπηρή αστάθεια θα μπορούσε να είναι ένα άλλο ζήτημα που οι επιλογές των εμπόρων δεν μπορούν να αγνοήσουν, αλλά είναι δύσκολο να ελεγχθούν ταυτόχρονα. Το IV θεωρείται μέτρο της πρόβλεψης της αγοράς για την πιθανή μεταβολή της υποκείμενης τιμής. Ήταν ένα βασικό στοιχείο όσον αφορά την τιμολόγηση των επιλογών. Ωστόσο, το IV είναι επίσης το μέρος που είναι πιο δύσκολο να κατανοηθεί και να προβλεφθεί. Στις συναλλαγές μελλοντικής εκπλήρωσης, δεν υπάρχει τέτοιος παράγοντας.

Μεγάλη διάρκεια ή διαρκής; Γιατί όχι και τα δύο? Έχουμε αναγνωρίσει τα συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης ως ένα ιδανικό μέσο για την κερδοσκοπία ETH αύξηση της μεταβλητότητας των τιμών. Ωστόσο, η επιλογή του σωστού τενόρου θα μπορούσε να είναι ένα άλλο ζήτημα. Επί του παρόντος, οι αγορές παρέχουν μια μεγάλη ποικιλία ETH συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης με διαφορετικούς μισθωτές που μπορούν να επιλέξουν οι επενδυτές, από εβδομαδιαία, διμηνιαία, τριμηνιαία, διμηνιαία έως διαρκή. Λοιπόν, ποιο θα επιλέξει; Εάν οι επενδυτές πιστεύουν ότι η μεταβλητότητα των τιμών της ETH ενδέχεται να αυξηθεί στο μέλλον και ήθελαν να κάνουν πρώιμες κινήσεις για πιθανές δράσεις τιμών βάσει συμβάντων, συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης με μεγαλύτερη διάρκεια, όπως του ETHUSD τα διμηνιαία συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης θα μπορούσαν να είναι μια από τις επιλογές. Επίσης, μπορεί να θέλουν να εξετάσουν ένα διάδοση εμπορικής στρατηγικής. Η στρατηγική spread spread περιλαμβάνει την αγορά ενός συμβολαίου futures και την πώληση ενός άλλου συμβολαίου futures. Αυτή η στρατηγική μπορεί να βοηθήσει τους επενδυτές να επωφεληθούν από μια απρόβλεπτη αλλαγή, και θα μπορούσε επίσης να είναι λιγότερο ριψοκίνδυνη από τα μελλοντικά συμβόλαια. Σε αυτήν την περίπτωση, αγορά ενός ETHUSD διαρκής ανταλλαγή και πώληση διμηνιαίων ETHUSD το μέλλον θα μπορούσε να είναι μια άλλη λύση.

Σχήμα 4: Μελλοντικά ETH & Ανταλλάσσει συγκεντρωτικούς ημερήσιους τόμους και ανοιχτό ενδιαφέρον

skew_okex_eth_futures__swaps__aggregated_daily_volumes_and_open_interest  Πηγή: Skew συμπέρασμα Οι συμμετέχοντες στην αγορά φαίνεται να αναζητούν την επόμενη εστίαση μετά το μισό του bitcoin και η αναβάθμιση ETH 2.0 θα μπορούσε εύκολα να γίνει το επόμενο σημείο εστίασης στο χώρο της κρυπτογράφησης. Ωστόσο, με άγνωστο χρονοδιάγραμμα και ιστορικό πολλαπλών καθυστερήσεων, θα ήταν δύσκολο για τους επενδυτές και τους εμπόρους να αξιοποιήσουν ένα τέτοιο γεγονός. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο τα παράγωγα όπως τα futures και τα swaps μπορούν να βοηθήσουν τους επενδυτές να εκμεταλλευτούν αυτές τις ευκαιρίες και να μειώσουν τους κινδύνους τους χρησιμοποιώντας τη σωστή στρατηγική. Οι επενδυτές πρέπει να σχεδιάσουν τις στρατηγικές τους σύμφωνα με το προφίλ κινδύνου τους Συγγραφέας: Cyrus Ip Research Analyst, OKEx

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner