Στρατηγική Barbell για Crypto

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Οι παγκόσμιες αγορές παρέμειναν ασταθείς, αν και οι αγορές περιουσιακών στοιχείων έχουν δείξει ένα αρχικό σημάδι ανάκαμψης από την πώληση του Μαρτίου. Τη στιγμή που τα διψήφια κέρδη ή ζημίες φαίνεται να είναι ένα νέο φυσιολογικό, η εξισορρόπηση του κινδύνου και της ανταμοιβής στις επενδύσεις φαίνεται να είναι πιο κρίσιμη από ποτέ. Η στρατηγική barbell έχει υιοθετηθεί εδώ και πολύ καιρό από επενδυτές σταθερού εισοδήματος και μετοχών για τη διαφοροποίηση των κινδύνων τους και ενδεχομένως ικανοί να επιτύχουν υψηλότερες αποδόσεις σε ένα επενδυτικό χαρτοφυλάκιο. Θα μπορούσε η στρατηγική barbell να λειτουργεί με κρυπτονομικά στοιχεία; Πώς να δομήσετε ένα crypto barbell?

Ποια είναι η στρατηγική barbell?

Η στρατηγική barbell είναι το μείγμα των ακραίων επενδύσεων υψηλού κινδύνου και της επένδυσης χωρίς κίνδυνο στο ίδιο χαρτοφυλάκιο, αποφεύγοντας τα πάντα στη μέση. Το σκεπτικό πίσω από αυτήν την προσέγγιση είναι να μεγιστοποιήσει τις πιθανές αποδόσεις, περιορίζοντας παράλληλα τους αρνητικούς κινδύνους. Επειδή η ροή επιστροφής είναι συνήθως σε αρνητική συσχέτιση, που σημαίνει ότι ο ένας αποδίδει καλά όταν ο άλλος αγωνίζεται. Οι στρατηγικοί μπορούν να προσαρμόσουν τη στάθμιση σε κάθε πλευρά καθώς οι συνθήκες της αγοράς αλλάζουν.

Σε ένα χαρτοφυλάκιο ομολόγων, η στρατηγική barbell θα μπορούσε να σημαίνει την κατοχή βραχυπρόθεσμων ομολόγων, τα οποία θεωρούσαν χωρίς κίνδυνο αλλά πληρώνουν λιγότερα, και ταυτόχρονα, ορισμένα μακροπρόθεσμα ομόλογα, τα οποία μπορούν να προσφέρουν υψηλότερες αποδόσεις αλλά έχουν μεγαλύτερο κίνδυνο επιτοκίου.

Στον χώρο των μετοχών, οι στρατηγικοί θα μπορούσαν να βάλουν αμυντικά αποθέματα στο ένα άκρο του barbell και υψηλού κινδύνου κερδοσκοπικές μετοχές που πιθανώς προσφέρουν υψηλότερες αποδόσεις στο άλλο άκρο.

Ο μελετητής και στατιστικός Nassim Nicholas Taleb, ο οποίος έκανε μια διάσημη στρατηγική barbell είπε, "Εάν γνωρίζετε ότι είστε ευάλωτοι σε σφάλματα πρόβλεψης και αποδεχτείτε ότι τα περισσότερα μέτρα κινδύνου είναι λανθασμένα, τότε η στρατηγική σας είναι να είστε τόσο συντηρητικός και υπερ-επιθετικός όσο μπορείτε, αντί να είστε ήπια επιθετικός ή συντηρητικός."

Διεύρυνση του φάσματος κινδύνου στο χώρο της κρυπτογράφησης

Παρόλο που το cryptocurrency έχει θεωρηθεί ως ένα πιο επικίνδυνο περιουσιακό στοιχείο γενικά όταν συγκρίνεται με άλλες κατηγορίες περιουσιακών στοιχείων όπως μετοχές και ομόλογα, το φάσμα κινδύνου εντός του χώρου κρυπτογράφησης, ωστόσο, έχει διευρυνθεί.

Οι έμποροι και οι επενδυτές Crypto έχουν πλέον τη δυνατότητα να απολαμβάνουν μεγαλύτερη ευελιξία όσον αφορά την προσαρμογή της μόχλευσης και των στρατηγικών τους σύμφωνα με τα επίπεδα ανοχής κινδύνου, χάρη στην ταχεία ανάπτυξη της προϊόν χώρος. Ένα χέρι, οι έμποροι μπορούν να αυξήσουν τη μόχλευση τους προσθέτοντας παράγωγα στο χαρτοφυλάκιό τους (υψηλότερος κίνδυνος φάσματος). Από την άλλη πλευρά, με την προσθήκη του ποντάρισμα, οι επενδυτές μπορούν να κερδίσουν παθητικά εισοδήματα με κρυπτονομίσματα (χαμηλότερος κίνδυνος φάσματος).

Με την εισαγωγή αυτών των προϊόντων και την εύκολη πρόσβασή τους ανταλλαγές κρυπτογράφησης όπως το OKEx, άνοιξε νέες ευκαιρίες για να επιτρέψει στους συμμετέχοντες στην αγορά να υιοθετήσουν στρατηγικές όπως η στρατηγική barbell και να τη διατεθούν στον κόσμο της κρυπτογράφησης.

Οι εφαρμογές κρυπτογράφησης της Barbell

Θα μπορούσαν να υπάρχουν πολλές διαστάσεις όταν μιλάμε για την εφαρμογή της στρατηγικής barbell σε ένα χαρτοφυλάκιο κρυπτογράφησης. Για επενδυτές αγοράς και αγοράς, η στρατηγική barbell θα μπορούσε να είναι κάπως έτσι:

  • 70% – εξοικονόμηση stablecoin. δηλ., USDT εξοικονόμηση Εντάξει έχει 0,6815% APY.
  • 30% – XTZ + ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ

Ένας από τους λόγους για την επιλογή XTZ και ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ είναι ότι παρέχουν κάποιες αξιοπρεπείς αποδόσεις προσαρμοσμένες στον κίνδυνο. Δεδομένα που συνέταξε ο Messari δείχνει ότι XTZ έχει αναλογία Sharpe 90 ημερών 1,80, ενώ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣΕίναι στο 1,33. Αυτές είναι μερικές από τις υψηλότερες μετρήσεις μεταξύ των κορυφαίων altcoins.

Φυσικά, υπήρχαν κάποια άλλα νομίσματα και νομίσματα που έχουν ακόμη υψηλότερο λόγο Sharpe (που σημαίνει risker και πιθανώς υψηλότερες αποδόσεις). Ωστόσο, άλλοι παράγοντες όπως η ρευστότητα, το μέγεθος της αγοράς και η διαθεσιμότητα πιθανότατα θα περιορίσουν την επιλογή. Το OKEx εξήγησε τι είναι ο λόγος Sharpe και πώς μπορεί να επηρεάσει το χαρτοφυλάκιο κρυπτογράφησής σας, διαβάστε περισσότερα εδώ.


Στην άλλη πλευρά του barbell, δεδομένου του γεγονότος ότι τα σταθερά νομίσματα δεν είναι επικίνδυνα, όπως ΝΑΙΟι τιμές θα μπορούσαν να είναι έντονα κυμαινόμενες λόγω των κινήσεων ETH. USDT και USDC θα μπορούσε επίσης να εκθέσει σε άλλους συστημικούς κινδύνους. Ωστόσο, σε σύγκριση με τα μεγάλα altcoins, ακόμα και bitcoin, η τοποθέτηση stablecoins στο ένα άκρο του barbell φαίνεται να είναι πιο κατάλληλη επιλογή.

Αγοράστε και κρατήστε επενδυτές που μπορούν να χειριστούν πιο επικίνδυνα περιουσιακά στοιχεία, υψηλότερη μεταβλητότητα και θα ήθελαν να έχουν μικρότερο χρονικό διάστημα επένδυσης, το barbell τους θα μπορούσε να είναι έτσι:

  • 70% – MKR
  • 15% – MCO
  • 15% – BSV

Πάρτε αυτόν τον συνδυασμό ως παράδειγμα, στην περίοδο μεταξύ 13 Μαρτίου και 13 Απριλίου αμέσως μετά την πώληση του Μαρτίου, δημιουργήθηκε ένα χαρτοφυλάκιο σαν αυτό απόδοση περίπου 38%, ξεπέρασε το 29% του BTC την ίδια περίοδο. Και πάλι, οι επενδυτές μπορούν να προσαρμόσουν τις κατανομές τους σε κάθε πλευρά του barbell με ένα περιουσιακό στοιχείο που ταιριάζει στους επενδυτικούς τους στόχους.

Στρατηγική Barbell στην εξοικονόμηση κρυπτογράφησης

Η απόκτηση παθητικού εισοδήματος με το crypto κερδίζει περισσότερα δημοφιλήςμεταξύ των επενδυτών. Ταυτόχρονα, τα προϊόντα στοιχήματος, ταμιευτηρίου και προθεσμιακών καταθέσεων ήταν πιο ευπροσάρμοστα από ποτέ, με έναν αυξανόμενο αριθμό υποστηριζόμενων μαρκών και κερμάτων.

Ενώ οι αποταμιευτές μπορεί να έχουν περισσότερα προϊόντα εξοικονόμησης / στοιχήματος για να επιλέξουν, οι αποδόσεις αυτών των προϊόντων θα μπορούσαν να κυμαίνονται από 0,04% έως και υψηλότερες από 11%, γεγονός που καθιστά την κατασκευή μιας κατάλληλης στρατηγικής για το χαρτοφυλάκιο EARN φαίνεται να αποκτά μεγαλύτερη σημασία. Η στρατηγική barbell θα μπορούσε επίσης να είναι χρήσιμη σε αυτόν τον χώρο.

Στον χώρο σταθερού εισοδήματος, τα ομόλογα υψηλότερης απόδοσης συνήθως έρχονται με μεγαλύτερο πιστωτικό κίνδυνο. Στον κόσμο του νομίσματος, η υψηλότερη απόδοση FX θα κάνει τους επενδυτές εκτεθειμένους σε υψηλότερη μεταβλητότητα. Στην κρυπτογράφηση, η έννοια είναι παρόμοια. Τα Cryptos που παρέχουν υψηλότερα ποσοστά εξοικονόμησης, συνήθως είναι altcoins μεσαίου / μικρού κεφαλαίου, τα οποία συνήθως έχουν μεγαλύτερη μεταβλητότητα.

Για παράδειγμα, Εσύ αλυσίδα (ΕΣΥΣτοίχημα τιμή παρέμεινε στο 4,58% στο OKEx, ενώ ΝΑΙΤο ποσοστό πονταρίσματος ήταν μόλις 1%. Η στρατηγική barbell για μια προθεσμιακή αποταμίευση 30 ημερών μπορεί να είναι η εξής:

  • 20% – MCO (7,68% APY)
  • 80% – EOS (3,13% APY)

Οι επενδυτές μπορούν επίσης να διερευνήσουν το συνδυασμό διαφορετικών προϊόντων στοιχήματος / αποταμίευσης / προθεσμιακής κατάθεσης για να μεγιστοποιήσουν τις αποδόσεις, ενώ εξισορροπούν τους κινδύνους των διακυμάνσεων των τιμών.

συμπέρασμα

Η στρατηγική Barbell μπορεί να μην είναι μια συμβατική στρατηγική. Ωστόσο, ούτε οι αγορές μετά το COVID δεν είναι συμβατικές. Η οικονομική ζημία που προκαλείται από πανδημία είναι δυνητικά τεράστια, ωστόσο, δεν έχει ακόμη υλοποιηθεί πλήρως. Ταυτόχρονα, οι υπεύθυνοι χάραξης πολιτικής σε παγκόσμιο επίπεδο ξεκινούν ορισμένα εκτεταμένα πακέτα ερεθίσματος που προσπαθούν να μετριάσουν τις αγορές. Οι προσδοκίες των επενδυτών ήταν μεταξύ της πτώσης και της οικονομικής ανάκαμψης σε σχήμα V, δημιούργησαν κυματισμούς που επηρεάζουν όλες τις κατηγορίες περιουσιακών στοιχείων σε όλες τις αγορές και η κρυπτογράφηση δεν αποτελεί εξαίρεση. Μια μη συμβατική στρατηγική όπως η στρατηγική barbell θα μπορούσε να είναι μια από τις απαντήσεις σε τέτοιες συνθήκες της αγοράς. Οι επενδυτές ενθαρρύνονται να τροποποιήσουν την παραδοσιακή έκδοση του barbell και να το κάνουν κατάλληλο για τις εφαρμογές τους.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map