RealBlocks skaffer 3,1 millioner dollars til Tokenized Real Estate Platform

Et imponerende løft

Blockchain-firmaet, RealBlocks, har for nylig annonceret afslutningen af ​​sin seneste finansieringsrunde. Denne vellykkede rejse så RealBlocks ind med 3,1 millioner dollars.

En række virksomheder bidrog til denne finansiering. Navnlig Science Inc. og Morgan Creek Digital. Hver af disse virksomheder har tætte bånd til den digitale værdipapirsektor, da de arbejder hen imod den fortsatte modning af branchen.

Med denne finansiering har RealBlocks til formål at fortsætte udviklingen af ​​deres blockchain-baserede ejendomsplatform. Som firma har de anerkendt fordelene ved digitale værdipapirer bakket op af virkelige aktiver såsom fast ejendom. Som sådan sigter de mod at bringe ikke blot tilgængelighed, men likviditet til ejendomsmarkedet.

De, der også var med i forhøjelsen, var Zelkova Ventures, Ulu Ventures, og Cross Culture Ventures.  Alle venturekapitalfirmaer.

Kommentar

Efter offentliggørelsen af ​​meddelelsen talte repræsentanter fra hvert selskab om sagen. Her er et par ord fra disse individer:

Perrin Quarshie, Grundlægger & CEO for RealBlocks, angivet,

”Med støtte fra vores strategiske investorer fremskynder vi udviklingen af ​​vores produkt og vedtagelsen af ​​blockchain-teknologi til fast ejendom, en branche, der tidligere ikke har set meget innovation. Dette er en fantastisk mulighed for at forbedre investeringsoplevelsen for både sponsorer og investorer, samtidig med at friktion minimeres gennem hele processen. ”

Greg Gilman, Medstifter & Administrerende direktør for Science Inc.., angivet,

”Vi investerede i RealBlocks, fordi denne brug af blockchain-teknologi har virkelige fordele, der passer perfekt til vores investeringsmodel. Vi tror på, at ejendomsmarkedet, som næsten alle aktivklasser, i stigende grad vil blive datadrevet og digitaliseret eller digitalt oprindeligt, og vi ser frem til at bygge videre på vores historie med transformerende virksomheder. ”

Anthony Pompliano, Grundlægger & Partner af Morgan Creek Digital, angivet,

“2019 bliver et utroligt vigtigt år for blockchain-projekter. Efter mange års eksperimenter og udvikling forventer markedet, at disse virksomheder løser reelle problemer nu. RealBlocks er et af de hold, der har et fungerende produkt og har vist, at de kan udføre på et højt niveau – det er en af ​​grundene til, at vi er glade for at investere. En af vores kerneopgaver på Morgan Creek Digital har været, at alle aktier, obligationer, valutaer og råvarer vil blive symboliseret på et eller andet tidspunkt i fremtiden. RealBlocks har udviklet en løsning, der vil hjælpe de bedste aktører i ejendomsbranchen med i blockchain-revolutionen. ”

RealBlocks


De bag RealBlocks grundlagde virksomheden i 2017 med hovedkvarter i New York. Frem for alt letter RealBlocks kapitalindsamling. De gør det gennem fusion af blockchain og fast ejendom. Gennem udstedelse af digitale værdipapirer tiltrækker RealBlocks appel fra både investorer og sikkerhedstokenudstedere.

Virksomhedens aktiviteter er førende af grundlæggeren, Perrin Quarshie – en kandidat fra både Georgia Institute of Technology og Massachusetts Institute of Technology.

I deres pressemeddelelse beskrev Quarshie kort nogle få fordele ved RealBlocks-platformen. Sagde han, ”Vores platform giver også muligheder for likviditet efter udstedelse. Investorer vil være i stand til at kreditere deres platform-tegnebøger med Digital / Fiat-valuta og derefter købe tokens, der repræsenterer ejerskab af den underliggende ejendom via private placeringer. Gennem vores platform får investorer over hele kloden mulighed for effektivt at investere og fundraise til ejendomstilbud uden komplikationer og store omkostninger ved offentlig værdipapirregistrering. ”

Science Inc..

Science Inc. er baseret i Santa Monica. Frem for alt fungerer virksomheden som et venturekapitalfirma og investerer i lovende nystartede virksomheder. Eksempler på disse inkluderer virksomheder som DollarShaveClub, Science Blockchain og andre.

Ud over at specificere finansieringsbegivenheder har vi også kigget på Science Blockchain i de sidste måneder. For at lære mere om dette projekt skal du sørge for at besøge siden med tokenfortegnelser HER.

Morgan Creek Digital

Morgan Creek Digital er en nystiftet arm af Morgan Creek Capital Management. Mens hver filial fungerer som risikovillig kapital, er denne nye arm specialiseret i blockchain og digitale værdipapirer.

Denne gren blev dannet i begyndelsen af ​​2018 og er førende af Anthony Pompliano – en fremtrædende skikkelse i branchen.

I andre nyheder

Finansieringen, der diskuteres her i dag, fortsætter en tendens af interesse for virksomheder, der udvikler sektoren for digitale værdipapirer. Her er endnu et eksempel på en vellykket finansieringsbegivenhed:

Securitize hæver $ 12,75 millioner i serie A

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map