KlickOwn samarbejder med Netfonds på den nye Tokenization-platform

Denne uge annoncerede Hamburg-baserede tech-start KlickOwn dannelsen af ​​et strategisk partnerskab med den førende finansielle platform Netfonds AG. Manøvren er en del af større planer om at lancere en blockchain-baseret management- og marketing-tokeniseret ejendomsplatform. Nyhederne viser yderligere tokenisering på EU-markedet.

KlickOwn platform

Den opdaterede KlickOwn-tokeniserede ejendomsplatform giver investorer og ejendomsejere mulighed for at drive forretning via blockchain. Som sådan vil platformen muliggøre tokenisering af ejendomme, udstedelse af sikkerhedstokener og styring og handel med disse finansielle instrumenter.

Væsentlig milepæl

Når man talte om partnerskabet, kaldte KlickOwn-grundlægger og administrerende direktør Alexander Braune flytningen for en vigtig milepæl på markedet. Derudover beskrev han, hvordan partnerskabet flytter virksomheden tættere på det overordnede mål om at demokratisere kapitalinvesteringer i fast ejendom. Han berørte også års erfaring Netfonds besidder, og hvordan denne erfaring stemmer overens med KlickOwns strategi.

Stjernet Blockchain

Interessant nok repræsenterer projektet en af ​​de første tokeniserede ejendomsselskaber på Fantastisk blockchain. Stellar er en decentral betalingsprotokol med open source, der giver mulighed for hurtige, grænseoverskridende transaktioner mellem ethvert par valutaer. Derudover leverer Stellar som en fjerde generation blockchain avancerede intelligente kontraktprogrammeringsfunktioner.

Beslutningen om at bruge Stellar blockchain åbner KlickOwn-platformen for en række nye funktioner. For det første giver det meget lave transaktionsomkostninger. Vigtigst er det, at Stellar er decentraliseret og er en nonprofit virksomhed med altruistiske mål i modsætning til en generel fortjenestestrategi

Få sikkerhed og effektivitet – KlickOwn

Diskuterer også manøvren, Wladimir Huber, grundlægger og bestyrelsesmedlem i KlickOwn roste hans virksomheds samarbejde med Netfonds. Det er vigtigt, at han tog sig tid til at beskrive det nye produkt, og nogle af fordelene, som tokenisering bringer platformen. Han forklarede, at brugerne får de samme fordele som en klassisk obligation, men uden alle de ekstra omkostninger, der normalt er forbundet med disse transaktioner. Specifikt eliminerer det nye system behovet for globale certifikater eller dyre bankindskud.

KlickOwn Grundlægger Wladimir Huber

KlickOwn Grundlægger Wladimir Huber

Netfonds

Netfonds vil på sin side udlåne deres ekspertise som lovgivende tjenesteudbyder. Som sådan vil firmaet håndtere den lovgivningsmæssige funktion af ansvarsparaplyen og strukturering og godkendelse af de obligationer, der forvaltes på blockchain. Endelig vil virksomheden også være ansvarlig for den digitale aktivforvaltningsfase. For at udføre denne opgave planlægger begge virksomheder at samarbejde tæt med NSI Netfonds Structured Investments GmbH. Navnlig er NSI Netfonds Structured Investments GmbH et datterselskab af Netfonds AG.

Direkte ledelse

I et nylig interview diskuterede Peer Reichelt, administrerende direktør for Netfonds AG projektets potentiale. Han forklarede, at den nye platform muliggør direkte forvaltning og formidling af ejendomsinvesteringer. Derudover talte han om, hvordan den nye platform vil forbedre placeringen af ​​Netfonds ‘ejendomsafdeling. Specifikt mener Reichelt, at den nye platform vil udvide virksomhedens salg af ejendomssalg og lægge grundlaget for en ny digital forretningsmodel.

Investorer, der ønsker at deltage i KlickOwn-tokeniseret fast ejendom STO, kan gøre det ved at gå direkte til firmaets hjemmeside. Her kan du nemt købe digitale ejendomsobligationer efter at have udfyldt de krævede registreringsoplysninger. Især er det mindste investeringsbeløb kun 10 euro. Derudover giver platformen dig en række forskellige måder at betale for din nye tokeniserede obligation, herunder brug af en klassisk SEPA bankoverførsel.

Sænkning af indgangsbjælken – KlickOwn

Et af de vigtigste aspekter af KlickOwn-konceptet er ønsket om at gøre ejendomsinvestering tilgængelig for alle. Platformens minimale investeringsniveau på kun 10 euro gør denne drøm til virkelighed. På denne måde kan internationale investorer let deltage i det tyske ejendomsmarked uden at bekymre sig om minimumsfinansieringsbarrierer.

Peer Reichelt - administrerende direktør for Netfonds AG

Peer Reichelt – administrerende direktør for Netfonds AG

Tidligere havde investorer behov for at yde en betydelig finansiering for at deltage i internationalt ejendomssalg. I de fleste tilfælde var disse eksklusive investeringer kun tilgængelige for akkrediterede investorer. En akkrediteret investor er en person, der har mindst 1 million dollars i likvide aktiver. Desværre efterlod denne strategi både investorer og ejendomsejere.

For det første manglede de fleste investorer finansiering til at deltage. Derfor måtte disse investorer gå andre steder for at deltage. I mange tilfælde blev de tvunget til at investere i mindre ønskelige og risikofyldte projekter. Samtidig afviste ejendomsejere ofte finansiering, fordi den ikke opfyldte de nødvendige minimumskrav. Heldigvis fjerner KlickOwn’s platform alle disse problemer.

KlickOwn on the Future

Platformen tilbyder i øjeblikket kun tokeniserede ejendomme i Tyskland. I de kommende måneder ekspanderer virksomheden til andre EU-markeder. I øjeblikket modtager investorer faste rentebetalinger for deres deltagelse. Ifølge virksomhedsdokumentation har firmaet til hensigt at tilbyde separate digitale ejendomsobligationer med tilsvarende BaFin-regulerede sikkerhedstokener til hvert ejendomsprojekt.

Netfonds

Netfonds leverer administration, rådgivning, transaktionsbehandling og regulering til den tyske finansielle industri. Firmaet bruger en webbaseret teknologiplatform, der gør det muligt for brugere fra den finansielle industri at behandle finansielle markedstransaktioner fuldt ud, sikkert og samtidig være i overensstemmelse med EU’s sikkerhedsregler. Virksomhedens kundekreds inkluderer fondsvirksomheder, kapitalforvaltere, finansielle rådgivere, specialbanker og forsikringsselskaber.

Tokenisering tager stormarkederne med storm

Denne nyhed er bare den seneste i en lang liste over firmaer, der symboliserer ejendomsfonde. Bare i denne uge samarbejdede Red Swan med tokeniseringsgiganten Polymath. Parret succesfuldt tokeniseret $ 2,2 milliarder i ejendomme som en del af deres første venture. Hver dag kommer flere tokeniseringsplatforme ind i ejendomssektoren.

Tidligere er mange af disse projekter faldet til vejkanten på grund af papirarbejde eller finansieringsproblemer. Nu for første gang samarbejder ejendomsfirmaer med tokeniseringsplatforme for at sikre, at deres produkter og markedstilgang er skræddersyet til ejendomssektoren. Derfor er der en tilstrømning af tokeniserede ejendomme, der gør deres vej til offentligheden i de kommende uger.

Indtil videre ser KlickOwn ud til at have en start på resten af ​​EU-markedet. Du kan forvente at se firmaet udnytte denne føring, da virksomheden fortsætter med at udvide sine produkter og markedsføring.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner