Masternodes: Ο πραγματικός τρόπος για να αποκτήσετε παθητικό εισόδημα από κρυπτονομίσματα

Masternodes: Ο πραγματικός τρόπος για να αποκτήσετε παθητικό εισόδημα από κρυπτονομίσματα

Εάν είστε σαν εμένα, ένας λάτρης της κρυπτογράφησης με επιχειρηματικό πνεύμα, πιθανότατα πάντα ψάχνετε για συναρπαστικούς τρόπους για να κερδίσετε χρήματα. Υπάρχουν κάποια σοβαρά χρήματα που πρέπει να κερδίσετε στον κόσμο των κρυπτονομισμάτων. Μερικοί άνθρωποι αποκομίζουν μεγάλο παίζοντας απλά τα χαρτιά τους σωστά. Η φιλοξενία ενός masternode είναι ένας τρόπος να κερδίζετε χρήματα, παθητικά.

Εάν αναρωτιέστε τι είναι ένας masternode, επιτρέψτε μου να σας εξηγήσω. Το masternode είναι ένας αποκλειστικός διακομιστής που τρέχει παράλληλα με το δίκτυο blockchain ως δεύτερο επίπεδο, ενώ το blockchain είναι το πρώτο επίπεδο. Είναι σαν ένα δεύτερο στρώμα του blockchain – και τα δύο είναι συμβιωτικά.

Επιπλέον, αυτοί οι αποκλειστικοί διακομιστές είναι πλήρεις κόμβοι που διασκορπίζονται σε ολόκληρο τον κόσμο και αποτελούν ένα αξιόπιστο, αποκεντρωμένο δίκτυο. Κάθε ένας από αυτούς τους διακομιστές εκτελεί ένα πλήρες αντίγραφο του blockchain.

Πώς ένα masternode βοηθά το δίκτυο blockchain

Το blockchain είναι το πρώτο επίπεδο. αποτρέπει τις διπλές δαπάνες και ασχολείται με την αποστολή, τη λήψη και την επιβεβαίωση συναλλαγών. Οι ανθρακωρύχοι ελέγχουν την πρώτη βαθμίδα χρησιμοποιώντας τον αλγόριθμο συναίνεσης όπως το PoW ή το PoS. Ομοίως, οι masternodes είναι η ραχοκοκαλιά της δεύτερης βαθμίδας. σκοπός τους είναι να παρέχουν βελτιωμένες υπηρεσίες στο δίκτυο blockchain.

Παραδείγματα προηγμένων υπηρεσιών μπορεί να είναι στιγμιαίες συναλλαγές, ανώνυμες συναλλαγές και αποκεντρωμένα δικαιώματα ψήφου. Επίσης, Το masternodes συμβάλλει στην προστασία του δικτύου από παραβιάσεις ή κακόβουλους κόμβους. Ωστόσο, το masternodes επικυρώνει μπλοκ και συναλλαγές που προστίθενται από ανθρακωρύχους.

Επειδή πρέπει να κλειδώσετε ένα ορισμένο ποσό νομισμάτων σε ένα πορτοφόλι για να φιλοξενήσετε ένα masternode, μπορεί να είναι εξαιρετικά ακριβό να καταρρίψετε το δίκτυο ή ακόμη και να το καταστρέψετε – εάν κάποιος ήθελε να ελέγξει το δίκτυο, θα έπρεπε να συγκεντρώσει ασφάλεια για περισσότερα από τους μισούς κόμβους στο δίκτυο.

Εδώ είναι ένα σύντομο βίντεο που εξηγεί τα βασικά του masternode.

Όταν εκτελείτε ένα masternode, βοηθάτε να ασφαλίσετε το δίκτυο ενώ ταυτόχρονα προσφέρετε βελτιωμένες υπηρεσίες στο δίκτυο blockchain. Σε αντάλλαγμα, αποζημιώνεστε με μια ανταμοιβή. Κάθε φορά που προστίθεται το επόμενο μπλοκ στο blockchain, ο masternode λαμβάνει ένα ορισμένο ποσοστό της ανταμοιβής μπλοκ.

Ανάγνωση: Η εξέλιξη των κρυπτονομισμάτων

Masternodes ROI: Πόσο ROI μπορείτε να κερδίσετε?

Πρώτον, οι αποδόσεις που μπορείτε να λάβετε από την κατοχή ενός masternode εξαρτάται από τον τύπο του επενδυτή που είστε. Γενικά, υπάρχουν δύο τύποι επενδυτών: υπάρχει ο άπληστος επενδυτής που θέλει γρήγορες αποδόσεις στις επενδύσεις τους, και υπάρχει ο υπομονετικός επενδυτής που προτιμά μακροπρόθεσμα έργα με βραχυπρόθεσμα κέρδη.

Τα έργα με υψηλό ROI είναι επικίνδυνα. Επίσης, πρέπει να κάνετε πολλή έρευνα και να αναζητάτε συνεχώς νέα έργα, καθώς τα περισσότερα είναι βραχυπρόθεσμα. Τέτοια έργα κρυπτογράφησης έχουν υψηλή απόδοση επένδυσης (από 500%) και η αξία του νομίσματος τείνει να κυμαίνεται πολύ.

Από την άλλη πλευρά, ένα μακροπρόθεσμο έργο είναι λιγότερο επικίνδυνο και η ετήσια απόδοση επένδυσης δεν αυξάνεται. Συνήθως, μπορείτε να λάβετε απόδοση επένδυσης που κυμαίνεται από 6-30% ετησίως – αυτό είναι καλό, δεδομένου ότι είναι παθητικό εισόδημα.


Άλλοι επιπλέον παράγοντες θα επηρεάσουν επίσης τον τρόπο με τον οποίο μπορείτε να κερδίσετε. Αν και τα εργαλεία αρέσουν Masternodes.online και Masternodes.pro παρέχετε εκτιμήσεις για το πόσα μπορείτε να κάνετε ετησίως, αυτές είναι απλές εκτιμήσεις. Οι αποδόσεις που θα λάβετε εξαρτώνται από το εάν το νόμισμα έχει μια πρακτική εφαρμογή μεταξύ πρόσθετων παραγόντων όπως:

 • checkNo των μπλοκ που υποβάλλονται σε επεξεργασία κάθε 24 ώρες.
 • checkΗ ανταμοιβή για κάθε μπλοκ που ανακαλύφθηκε.
 • checkΠώς μοιράζεται η ανταμοιβή μπλοκ μεταξύ των Ανθρακωρύχων και των Κόμβων.
 • checkΟ αριθμός των ενεργών masternodes στο δίκτυο.
 • Έλεγχος κόστους φιλοξενίας / συντήρησης.
 • check Η αξία του νομίσματος.

Ένας άλλος παράγοντας που θα επηρεάσει την απόδοση της επένδυσής σας είναι ο μηχανισμός διανομής που σχετίζεται με κάθε νόμισμα κατά τη διάδοση των ανταμοιβών μπλοκ.

Ίσως θελήσετε να δείτε την καθημερινή ανταμοιβή για το masternode που έχετε επιλέξει. Αυτός ο αριθμός θα εξαρτηθεί από τον αριθμό των ενεργών masternodes στο δίκτυο. Καθώς περισσότεροι masternode συμμετέχουν στο δίκτυο, η επιβράβευση μπλοκ που πηγαίνει σε κάθε masternode θα μειωθεί.

Πώς να υπολογίσετε το Masternode ROI?

Για τον υπολογισμό του Masternode ROI, ακολουθήστε τη στρατηγική που περιγράφεται στο παρακάτω στιγμιότυπο οθόνης:

Ας προσπαθήσουμε να υπολογίσουμε την απόδοση επένδυσης για το PACcoin χρησιμοποιώντας τα τρέχοντα στατιστικά στοιχεία. Για κάθε μπλοκ που δημιουργείται, η επιβράβευση είναι 13800 PAC. Το 75% της ανταμοιβής μπλοκ πηγαίνει στους masternodes. Ως εκ τούτου, η ανταμοιβή Masternode είναι 10.350.

Υπολογίστε το μερίδιο των μπλοκ ανά ημέρα, υποθέτοντας ότι έχετε ένα MN.

 • Σύνολο αριθ. Mns: 4071.
 • Αριθμός μπλοκ ανά ημέρα: 554 μπλοκ.

÷ T} * B = (1 ÷ 4072) * 554 = 0.1360084

Σύνολο μπλοκ ανά έτος = 0.1360084 * 365 = 49.6708425

Συνολικά κέρματα που κερδίζονται ανά έτος (Y) = A * R =  49.6708425 * 10.350

Υ = 514.093.220 PAC

Πολλαπλασιάστε αυτόν τον αριθμό με την αξία του νομίσματος για να δείτε τα κέρδη σας σε USD. Τώρα, για να λάβετε την απόδοση επένδυσης (ROI), πάρτε τον συνολικό αριθμό κερμάτων που κερδίζετε ετησίως και διαιρείται με τον αριθμό των κερμάτων που τοποθετείτε ως ασφάλεια. στη συνέχεια πολλαπλασιάστε το αποτέλεσμα με 100 για να λάβετε ένα ποσοστό.

Ακολουθώντας το παράδειγμά μας από ψηλά, η απόδοση επένδυσης θα δοθεί από:

÷ Ασφάλεια} * 100 =  {514.093.220÷ 500.000} * 100 = 102,82%

Για να λάβετε τις ημέρες επένδυσης: Διαιρέστε την ασφάλεια με το ημερήσιο εισόδημα, το οποίο διαιρείται Υ με 365 ημέρες.

{541.093.220 ÷ 365} ÷ 500, 000 = 355 ημέρες επένδυσης

Τώρα, εάν περισσότερα άτομα συμμετάσχουν στο οικοσύστημα masternode, θα χρειαστούν περισσότερο από 355 ημέρες για να επιστραφεί η αρχική σας επένδυση. Προσπαθήστε να διαλέξετε ένα κέρμα masternode που μπορεί να αναπτυχθεί. υπάρχει πιθανότητα τα κέρματά σας να αξίζουν περισσότερο τη στιγμή που θα ανακτήσετε την αρχική σας επένδυση.

Όταν προσπαθείτε να αποφασίσετε εάν ένα νόμισμα αξίζει τον χρόνο και τα χρήματά σας, ρωτήστε τον εαυτό σας αυτές τις ερωτήσεις:

 • checkΈχει κυκλοφορήσει το έργο μια ενημερωμένη λευκή βίβλο?
 • Έλεγξε η ομάδα έναν σαφή χάρτη πορείας για το έργο?
 • checkΠοια αγορά είναι η στόχευση νομισμάτων?
 • checkΠοια εφαρμογή πραγματικού κόσμου έχει το κέρμα?
 • checkWho είναι η ομάδα, ποια είναι η ιστορία τους και είναι διαφανείς?
 • checkΠροβάλλουν οι προγραμματιστές του νομίσματος σε πλατφόρμες κοινωνικών μέσων όπως το Telegram, το Discord ή το LinkedIn?
 • checkDoes το έργο έχει μια ζωντανή και αναπτυσσόμενη κοινότητα σε φόρουμ όπως το Bitcointalk και το Reddit?

Βεβαιωθείτε ότι έχετε μια σαφή εικόνα για το τι κάνει το νόμισμα και τι σκοπεύει να επιτύχει.

Απαιτήσεις για την εκτέλεση ενός masternode

Για να εκτελέσετε ένα masternode, χρειάζεστε πολλά πράγματα. Ένας από αυτούς είναι ένας εικονικός ιδιωτικός διακομιστής (VPS) με αποκλειστική διεύθυνση IP. Τα πιο δημοφιλή πακέτα VPS είναι φθηνά ως βρωμιά Τόσο το Time4VPS όσο και το Vultr έχει μηνιαία πακέτα για λιγότερο από 10 $.

Το δεύτερο πράγμα που χρειάζεστε είναι η εξασφάλιση για τον διακομιστή masternode. Κάθε άτομο που θέλει να εκτελέσει έναν πλήρη κόμβο στη δεύτερη βαθμίδα πρέπει να πληρώσει αυτήν την εγγύηση. Πρέπει να κρατήσετε αυτά τα νομίσματα κλειδωμένα στο πορτοφόλι σας – όπως ακριβώς συμβαίνει το στοίχημα.

Εφόσον έχετε εξασφαλίσει τα παράλληλα νομίσματα στο κρύο πορτοφόλι σας, θα έχετε ενεργή σύνδεση στο δίκτυο. Με τα νομίσματά σας κλειδωμένα, θα πληροίτε τις προϋποθέσεις για επιβράβευση ανταμοιβών. Εάν μετακινήσετε ποτέ τα νομίσματά σας, το masternode σας θα «αποκοπεί» από το δίκτυο. Εάν συμβεί αυτό, δεν θα λαμβάνετε πλέον τις πληρωμές.

Για παράδειγμα, θα χρειαστείτε 1000 DASH για να φιλοξενήσετε έναν DASH masternode ενώ για το PIVX, θα χρειαστείτε 10.000 PIV. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να αγοράσετε τα νομίσματα που θέλετε να βάλετε τα χρήματά σας και, στη συνέχεια, να τα στείλετε στο τοπικό πορτοφόλι σας.

Τα καλύτερα νομίσματα Masternodes – Οι κορυφαίες 5 επιλογές μας

Το DASH είναι το πρόγραμμα κρυπτογράφησης που ενέπνευσε την ανάπτυξη των masternodes. Κάθε νόμισμα masternode που υπάρχει τώρα είναι είτε ένα πιρούνι DASH είτε ένα αντίγραφο του έργου. Ενώ το DASH βρήκε αυτήν την καινοτομία, δεν είναι ακόμη το νόμισμα που είχαν οραματιστεί πολλοί άνθρωποι – αυτό οδήγησε στην ανάπτυξη νέων ιδεών στο χώρο της κρυπτογράφησης.

Αυτήν τη στιγμή, είναι υπερβολικά ακριβό να διαθέτετε ένα DASH masternode μόνοι σας, εκτός εάν προχωρήσετε στην κοινή χρήση. Για να εκτελέσετε έναν πλήρη κόμβο, χρειάζεστε 1.000 DASH. εάν λάβετε υπόψη την τρέχουσα τιμή ενός DASH (376,6 $), ένας masternode αξίζει 376.622 $ τη στιγμή αυτής της γραφής. Δεν θέλω να πω ότι δεν υπάρχουν πολλοί πλούσιοι άνθρωποι εκεί έξω, αλλά αναρωτιέμαι πόσα άτομα μπορούν να το αντέξουν οικονομικά, ειδικά για τον πράσινο επενδυτή που επιβιβάζεται για πρώτη φορά στο τρένο κρυπτογράφησης.

Μια φωτογραφία που δείχνει στατιστικά Dash Mn. πηγή masternodes.online

Μια φωτογραφία που δείχνει στατιστικά Dash Mn. πηγή masternodes.online

Ωστόσο, μπορείτε να βρείτε μερικά πολλά υποσχόμενα έργα κρυπτογράφησης masternode που δεν είναι ακριβά. Κάποιοι κοστίζουν λίγο πάνω από $ 5k, κάποιοι πάνω από $ 1k και άλλοι είναι λίγο κάτω από $ 1K. Πρέπει να κάνετε κάποια αξιόλογη έρευνα για να προσγειωθείτε σε αυτές με δυνατότητες.

Εδώ είναι πέντε νομίσματα masternode που μπορείτε να δείτε:

PIVX Masternode

Το PIVX ελπίζει να είναι το «απόλυτο νόμισμα απορρήτου». Πολλοί άνθρωποι πιστεύουν ότι το PIV θα γίνει αυτό που οι προγραμματιστές DASH είχαν οραματιστεί για το έργο. Για κάθε μπλοκ που δημιουργείται, το 10% διατηρείται για να παρακινήσει όσους συμβάλλουν στην ανάπτυξη του δικτύου, ενώ το υπόλοιπο 90% μοιράζεται μεταξύ των ανθρακωρύχων και των ιδιοκτητών masternode.

Ανάγνωση:9 διαφορετικά altcoins εκτός από το bitcoin και πού να τα αγοράσετε

Ωστόσο, το PIVX χρησιμοποιεί έναν αλγόριθμο γνωστό ως See-saw που καθορίζει πώς συμβαίνει αυτό το split. Στην πραγματικότητα, το φαινόμενο του πριονιού ενθαρρύνει περισσότερους ανθρώπους να ποντάρουν τα νομίσματά τους και να εγκαταλείψουν τα masternodes τους. Καθώς όλο και περισσότεροι άνθρωποι μπαίνουν στο χώρο του masternodes, οι ανταμοιβές μειώνονται και το μεγαλύτερο ποσοστό πηγαίνει σε αυτά τα στοιχήματα.

Στατιστικά PIVX masternode

Επιπλέον Λεπτομέρειες

Δείτε τον χάρτη πορείας τους: https://pivx.org/pivx-roadmap-2018/.

Κανάλι Reddit: https://www.reddit.com/r/pivx/.

Discord κανάλι:   https://discordapp.com/invite/jzqVsJd.

RUPAYA νομίσματα masternode

Η ομάδα πίσω από το RUPAYA στοχεύει μια τεράστια αγορά στη Νότια Ασία. Μόλις εγκριθεί ευρέως, το RUPX μπορεί να γίνει ψηφιακό νόμισμα επιλογής για άτομα που δεν έχουν πρόσβαση σε πιστωτικές κάρτες και τράπεζες.

Στατιστικά στοιχεία για το Rupaya masternode

Επιπλέον Λεπτομέρειες

Διαβάστε τη Λευκή Βίβλο RUPX: https://www.rupx.io/whitepaper/

Δείτε την ομάδα της RUPAYA: https://www.rupx.io/rupaya-team/

Η ομάδα έχει περιγράψει έναν λεπτομερή χάρτη πορείας για το έργο: https://www.rupx.io/roadmap2018/

B3 νομίσματος masternode

Εντάξει, το B3 έχει διανύσει πολύ δρόμο. Στην πραγματικότητα, είχε το δίκαιο μερίδιο των ελαττωμάτων του. Κάποια στιγμή το 2017, ο υπερπληθωρισμός που προκλήθηκε από τις υψηλές ανταμοιβές στοιχήματος έκανε την τιμή του κέρματος. Οι ανταμοιβές στοιχήματος ήταν τόσο υψηλές όσο 10.000%. Στη συνέχεια, την ίδια περίοδο, οι προγραμματιστές φάνηκαν να κάνουν μια κακή δουλειά. Ωστόσο, όλα αυτά είναι στο παρελθόν. Το B3 επέστρεψε με μερικά συναρπαστικά χαρακτηριστικά.

Το blockchain νομισμάτων B3 αξιοποιεί μια τεχνολογία που ονομάζεται Proof of Disintegration, ένα πρωτόκολλο που μειώνει την προσφορά των κυκλοφορούντων κερμάτων. Είναι η τεχνολογία PoD που τροφοδοτεί αυτό που η ομάδα B3 αναφέρεται ως Θεμελιώδεις κόμβοι (FNs).

Οι FN λαμβάνουν το 60% της ανταμοιβής μπλοκ, ενώ το άλλο 40% πηγαίνει στους ανθρακωρύχους που εξασφαλίζουν το δίκτυο.

B3 στατιστικά στοιχεία masternode

Επιπλέον πληροφορίες

Δείτε τον χάρτη πορείας B3: https://b3coin.io/roadmap/.

Σύνδεσμος για το προφίλ της ομάδας: https://github.com/B3-Coin/B3-CoinV2/.

https://discordapp.com/invite/ARpuv79 με πάνω από 28 μέλη.

ALQO Masternode

Το ALQO είναι ένα ακόμη νόμισμα απορρήτου που προσφέρει στους χρήστες του οικοσυστήματος του με άμεσες συναλλαγές. Η πλατφόρμα Alqo χρησιμοποιεί σύστημα δομών γνωστό ως «πλανητικά συστήματα Alqo» – το νόμισμα alqo θα διευκολύνει τη μεταβίβαση ιδιοκτησίας σε αυτά τα πλανητικά συστήματα.

Για να διασφαλιστεί ότι υπάρχει δίκαιη κατανομή κερμάτων μεταξύ στοιχημάτων ανθρακωρύχων και masternodes, η Alqo χρησιμοποιεί έναν αλγόριθμο γνωστό ως Libra Effect. Αυτό το πρωτόκολλο ενθαρρύνει περισσότερους ανθρώπους να κλειδώσουν νομίσματα κάνοντας masternodes

Το έργο έχει μια αφοσιωμένη ομάδα προγραμματιστών που είναι σοβαροί για τη ζωή του έργου alqo.

Στατιστικά Alqo masernode

πρόσθετες πληροφορίες

Διαβάστε τη Λευκή Βίβλο: https://alqo.org/whitepaper.pdf.

Δείτε τον χάρτη πορείας τους: https://alqo.org/roadmap.

Δείτε την ομάδα τους: https://alqo.org/team. Όλα τα μέλη της ομάδας έχουν βιογραφία και συνδέσμους προς τους λογαριασμούς τους στα κοινωνικά μέσα.

PURE κέρμα masternode

Το PURE coin masternode είναι ένα άλλο πρόγραμμα κρυπτογράφησης που φαίνεται επικερδές. Ειλικρινά, δεν μπορώ να πω πολλά για τους προγραμματιστές αυτού του έργου. Η ομάδα είναι ανώνυμη και δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα μια λευκή βίβλος. Παρά το γεγονός ότι δεν υπάρχει λεπτομερής χάρτης πορείας για το έργο, το Pure masternode θα σας κερδίσει κάποια ωραία απόδοση επένδυσης με την πάροδο του χρόνου.

Η ομάδα έχει υποσχεθεί μια ατομική ανταλλαγή γύρω στο 2ο τρίμηνο του 2018. Επίσης, πρόκειται να ξεκινήσει μια αποκεντρωμένη ανταλλαγή – PureDEX – μια πλατφόρμα για την εμπορία PURE altcoin. Οι καθαροί κάτοχοι θα ενδιαφέρονται για το Pure DEX.

Επιπλέον, υπάρχει δυνατότητα εισαγωγής σε περισσότερες ανταλλαγές. Προς το παρόν, αναφέρεται σε δύο μόνο χρηματιστήρια: CoinExchange και CryptoBridge.

Καθαρά στατιστικά στοιχεία masternode

Επιπλέον πληροφορίες

Ομάδα τηλεγραφημάτων: https://t.me/Purealtcoin

Φόρουμ BitcoinTalk: https://bitcointalk.org/index.php?topic=2335448.new#new

Discord Channel: https://discord.gg/d76mVZK

Εγκατάσταση ενός Masternode – πώς να ρυθμίσετε το PURE masternode

Κατά τη ρύθμιση σχεδόν κάθε masternode, θα πρέπει να έχετε τα ακόλουθα έτοιμα:

 • checkA ένα πληρωμένο πρόγραμμα VPS με μια μοναδική διεύθυνση IP.
 • check Τα νομίσματα που απαιτούνται για την εξασφάλιση + τα έξοδα συναλλαγών.
 • πρόγραμμα checkPutty για πρόσβαση στο VPS. Λήψη από αυτόν τον σύνδεσμο: https://www.chiark.greenend.org.uk/~sgtatham/putty/latest.html.
 • checkA πορτοφόλι παραθύρων που ταιριάζει με το συγκεκριμένο νόμισμά σας.

Πρώτον, πρέπει να ενεργοποιήσετε το VPS. Δεν θα δυσκολευτείτε να επιλέξετε έναν προμηθευτή VPS. Υπάρχουν πολλά που είναι ειλικρινά και αξιόπιστα, συμπεριλαμβανομένων Time4VPS, Nodeshare, Κόμβος-VPS, και Vultr.

Σε αυτόν τον οδηγό, θα χρησιμοποιήσουμε το Time4VPS. Προχωρήστε προς time4vps.eu/; κοιτάξτε γύρω για να επιλέξετε ένα σχέδιο της επιλογής σας.

Μπορείτε να δείτε πώς να ρυθμίσετε τον λογαριασμό σας σε αυτό το βίντεο.

Μόλις ο λογαριασμός σας είναι έτοιμος, θα χρειαστείτε τρία πράγματα: την κύρια διεύθυνση IP, το όνομα χρήστη και τον αντίστοιχο κωδικό πρόσβασης.

Πληρωμή της ασφάλειας

Το επόμενο βήμα είναι να στείλετε την απαιτούμενη ασφάλεια (5000 PURE) στο τοπικό πορτοφόλι σας, δηλαδή, εάν δεν έχετε ήδη τα νομίσματα στο πορτοφόλι σας. Πρόκειται να δημιουργήσετε μια διεύθυνση Masternode που θα πληρώσετε αυτήν την εγγύηση. Πριν το κάνετε αυτό, βεβαιωθείτε ότι το πορτοφόλι συγχρονίζεται πλήρως με το blockchain.

Παω σε Λαμβάνω ->Νέα διεύθυνση, και επισημάνετε τη νέα σας διεύθυνση. Μπορείτε να το ονομάσετε κάτι σαν “MN Addr”. Τώρα, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να στείλετε χρήματα στη διεύθυνση που μόλις δημιουργήσατε, είτε από το ανταλλακτικό είτε από το ίδιο το πορτοφόλι.

ΚΑΘΑΡΗ νέα διεύθυνση παραλαβής

Ενημέρωση του συστήματος για προετοιμασία για εγκατάσταση

Το επόμενο βήμα είναι να ενημερώσετε το σύστημα ώστε να μπορούμε να ρυθμίσουμε το διακομιστή masternode. Αυτό το βήμα απαιτεί να παίζετε με εντολές – δεν είναι τίποτα περίπλοκο γιατί απλά πρέπει να αντιγράψετε και να επικολλήσετε.

Ανοίξτε το πρόγραμμα Putty και επικολλήστε τη διεύθυνση IP VPS όπου έχει την ετικέτα Όνομα κεντρικού υπολογιστή.  Κάντε κλικ Ανοιξε. Θα εμφανιστεί μια κονσόλα cmd με την ένδειξη “root”.

Διαμόρφωση στόκου

Χρησιμοποιήστε το όνομα χρήστη ρίζα για να συνδεθείς. Πρόκειται να εγκαταστήσετε ένα κρύο πορτοφόλι σε αυτόν τον χρήστη root.

Γραμμή εντολών Putty

Τώρα, αντιγράψτε και επικολλήστε τις ακόλουθες εντολές μία προς μία.

Σημείωση: Κάθε αλλαγή γραμμής αντιπροσωπεύει μία μόνο εντολή.

sudo apt-get ενημέρωση –y

sudo apt-get αναβάθμιση –y

sudo apt-get dist-upgrade –y

sudo apt-get install nano htop git –y

sudo apt-get install build-essential libtool autotools-dev automake pkg-config libssl-dev libevent-dev bsdmainutils λογισμικό-ιδιότητες-κοινό –y

apt-get install -y libminiupnpc-dev libdb ++ – dev libdb-dev libcrypto ++ – dev libqrencode-dev libboost-all-dev build-essential libboost-system-dev libboost-filesystem-dev libboost-program-options-dev libboost-thread- dev libboost-filesystem-dev libboost-program-options-dev libboost-thread-dev libssl-dev libdb ++ – dev libssl-dev ufw git λογισμικό-ιδιότητες-κοινό

sudo apt-get εγκατάσταση libzmq3-dev libminiupnpc-dev libssl-dev libevent-dev –y

sudo add-apt-repository ppa: bitcoin / bitcoin

apt-get ενημέρωση

sudo apt-get εγκατάσταση libdb4.8-dev libdb4.8 ++ – dev –y

sudo apt-get install libdb5.3-dev libdb5.3 ++ – dev build-essential libtool autotools-dev automake pkg-config libssl-dev libevent-dev bsdmainutils git libboost-all-dev libminiupnpc-dev libqt5gui5 libqt5core5a libqt5wkit5bb55bb55 qttools5-dev qttools5-dev-εργαλεία libprotobuf-dev protobuf-compiler libqrencode-dev libgmp3-dev git –y

κλώνος git https://github.com/puredev321/pure

cd ~ / καθαρό / src /

υποστήριξη cp -a / obj /

cp -a crypto / obj /

cp -a x11 / obj /

cd ~ / καθαρό / src / leveldb /

chmod + x build_detect_platform

κάνω libleveldb.a libmemenv.a

Συντάξτε το πορτοφόλι

cd ~ / καθαρό / src /

make -f makefile.unix

Περιμένετε να ολοκληρωθεί η εγκατάσταση. θα χρειαστούν περίπου 20-30 λεπτά.

Καθώς περιμένετε την εγκατάσταση του διακομιστή, προετοιμάστε ένα αρχείο a.txt που ακολουθεί την παρακάτω διάταξη.

Ετικέτα: MN1

Δημόσια IP: Your_public_IP + η θύρα

Κλειδί Masternode: το__nn_private_key σας

Γραμμή conf conf: το_ Mn_transaction_output σας

Διεύθυνση πληρωμής: Η διεύθυνση_Η πληρωμή σας

Γραμμή MN

rpcuser =  το_pure_username σας

rpcpassword = ο κωδικός σας

rpcallowip = *

rpcport = το_rpcport_number σας

διακομιστής = 1

ακούστε = 1

δαίμονας = 1

maxconnections = 50

θύρα = τον αριθμό της θύρας σας (5-ψηφία)

externalip = Η δημόσια IP σας χωρίς τη θύρα

Masternodeaddr: Your_public _IP_Plus_the_port

rpcuser = το όνομα χρήστη σας

rpcpassword = ο κωδικός σας

rpcallowip = *

rpcport =το_rpcport_number σας

διακομιστής = 1

ακούστε = 1

δαίμονας = 1

logtimestamps = 1

maxconnections = 50

δέσιμο = Το δημόσιο ip + το λιμάνι σας

Masternode = 1

Masternodeprivkey =  Your_masternode_Private_key

Αντικαταστήστε τα μέρη που επισημαίνονται με έντονη γραφή με τις απαραίτητες πληροφορίες στο αρχείο.txt.

Χρειάζεστε μια διεύθυνση πληρωμής για masternode για να λάβετε ανταμοιβές.

Πάλι πηγαίνετε στο Λαμβάνω -> Δημιουργία νέας διεύθυνσης. Θα μπορούσατε να το ονομάσετε «Διεύθυνση πληρωμής MN.

Στη συνέχεια, συμπληρώστε τις λεπτομέρειες αριθμού IP και θύρας. Λάβετε την κύρια IP σας από το VPS και προσθέστε το

IP και τον αριθμό της θύρας σας όπως φαίνεται. Θυμηθείτε να επικολλήσετε τη δημόσια IP μαζί με τον αριθμό θύρας σας, οι δύο χωρίζονται με άνω και κάτω τελεία όπως αυτό

194.168.8.1:13456

Τα δικα σου δημόσια IP, συμπεριλαμβανομένου του αριθμού θύρας, θα είναι το masternode_address και το δένω. Μόλις επιλέξετε το δικό σας αριθμός rpcport, απομένουν μόνο δύο ακόμη πράγματα: οι έξοδοι διαμόρφωσης Masternode και το ιδιωτικό κλειδί masternode.

Η γραμμή διαμόρφωσης MN είναι η έξοδος συναλλαγής που δημιουργείται όταν πληρώνεται το 5.000 PURE. Μεταβείτε στο τοπικό πορτοφόλι σας. Κάντε κλικ Βοήθεια -> Παράθυρο εντοπισμού σφαλμάτων. Μεταβείτε στο Καρτέλα κονσόλας. Στο κάτω μέρος, πληκτρολογήστε “masternode outputs”. πατήστε enter.

Παράθυρο εργαλείων

Πρέπει να περιμένετε έως ότου έχετε τουλάχιστον δέκα επιβεβαιώσεις για τη συγκεκριμένη συναλλαγή προτού προσπαθήσετε να λάβετε τα αποτελέσματα. Μετά από δέκα επιβεβαιώσεις για τη συναλλαγή σας, το παράθυρο της κονσόλας θα πρέπει να εμφανίζει τις εξόδους MN, που είναι μια μεγάλη συμβολοσειρά αλφαριθμητικών χαρακτήρων που τελειώνει με 1 ή 0. Αυτή η συμβολοσειρά είναι η γραμμή διαμόρφωσης MN.

Η διεύθυνση μοιάζει κάπως έτσι:

Διεύθυνση Masternode

Το {1} που ακολουθεί το ερωτηματικό ονομάζεται ευρετήριο συναλλαγών, ενώ το υπόλοιπο της συμβολοσειράς που περικλείεται με αγκύλες είναι το αναγνωριστικό συναλλαγής. Αντιγράψτε αυτές τις λεπτομέρειες στο αρχείο MN.txt. Θυμηθείτε να αφαιρέσετε τα εισαγωγικά.

Θα λάβετε το ιδιωτικό κλειδί MN μόλις διαμορφώσετε τον χρήστη σας.

Προσθήκη του χρήστη

Μέχρι τώρα, εάν η εγκατάσταση του VPS σας έχει ήδη ολοκληρώσει την εγκατάσταση, μπορείτε να προχωρήσετε και να προσθέσετε έναν χρήστη. Μεταβείτε στην κονσόλα ρίζας, πληκτρολογήστε cd και επικολλήστε την ακόλουθη εντολή για να δημιουργήσετε το όνομα χρήστη MN.

sudo useradd -m mn1 -s / bin / bash

Στη συνέχεια, ορίστε έναν κωδικό πρόσβασης για τον χρήστη που μόλις προσθέσατε. επικολλήστε την παρακάτω εντολή και θυμηθείτε να επιλέξετε έναν κωδικό πρόσβασης που δεν θα ξεχάσετε.

sudo passwd mn1

Τώρα δημιουργήστε έναν κατάλογο για τον χρήστη που μόλις προσθέσατε. Επικολλήστε τις παρακάτω εντολές, η μία μετά την άλλη.

sudo mkdir / home / mn1 / καθαρό

sudo cp ~ / pure / src / pured / home / mn1 / pure /

sudo nano /home/mn1/.pure/pure.conf

Η τελευταία εντολή θα προσπαθήσει να επεξεργαστεί τη γραμμή διαμόρφωσης για τον νέο χρήστη. Θα πρέπει να λάβετε ένα σφάλμα που λέει ότι ο κατάλογος “home / mn1 / .pure” δεν υπάρχει. Εάν δείτε αυτό το σφάλμα, είστε στη σωστή κατεύθυνση. Παρακέντηση CTRL + X για έξοδο.

Αλλαγή καταλόγου

Για να μπορέσετε να επεξεργαστείτε το αρχείο ρυθμίσεων, πρώτα, εκτελέστε το δαίμονα για τον συγκεκριμένο χρήστη και μετά προσπαθήστε να το επεξεργαστείτε. Επιστρέψτε στο Putty και επικολλήστε το κύριο IP σας από τον διακομιστή ιστού. Κάντε κλικ “Ανοιξε”.

Θα εμφανιστεί ένα παράθυρο Cmd που θα σας ζητά να συνδεθείτε. Χρησιμοποιήστε το «Mn1» ως όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασης που δημιουργήσατε παραπάνω για να συνδεθείτε.

Root και MN1 χρήστης

Τώρα μπορείτε να προσπαθήσετε να ξεκινήσετε το δαίμονα χρησιμοποιώντας την ακόλουθη εντολή

~ / καθαρό / καθαρισμένο – δαίμονας

Επειδή δεν έχετε ορίσει το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασης rpc, θα λάβετε ένα σφάλμα. Τώρα επιστρέψτε στο ριζικό αρχείο και επικολλήστε την ακόλουθη εντολή για να επεξεργαστείτε το ριζικό αρχείο.

sudo nano /home/mn1/.pure/pure.conf

Τώρα θα πρέπει να μπορείτε να επεξεργαστείτε το ριζικό αρχείο. δημιουργήθηκε όταν τρέξατε τον δαίμονα.

Αντιγράψτε και επικολλήστε την ακόλουθη γραμμή εντολών στην κονσόλα ρίζας. Αντικαταστήστε τις λεπτομέρειες με έντονη γραφή με τις πληροφορίες του διακομιστή σας.

rpcuser = το όνομα χρήστη σας

rpcpassword = ο κωδικός σας

rpcallowip = *

rpcport = το_rpcport_number σας

διακομιστής = 1

ακούστε = 1

δαίμονας = 1

maxconnections = 50

θύρα = ο αριθμός σου

externalip = το_Δημόσιο IP σας

Masternodeaddr: your_Public_IP: Port_number

Masternodeaddr

Τώρα πατήστε CTRL + X για έξοδο και το Πλήκτρο Y για αποθήκευση. Τώρα είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε τον δαίμονα.

Μεταβείτε στο παράθυρο MNuser και επικολλήστε αυτήν την εντολή:

~ / καθαρό / καθαρισμένο – δαίμονας

Αυτή η εντολή πρέπει να ξεκινήσει τον διακομιστή PURE. Επικολλήστε αυτήν την εντολή για να δείτε τις συνδέσεις του masternode.

ρολόι ~ / καθαρό / καθαρό getinfo

Λήψη του ιδιωτικού κλειδιού

Το ιδιωτικό κλειδί του masternode είναι το τελευταίο κομμάτι πληροφοριών που πρέπει να ανακτήσετε. Μόλις λάβετε το ιδιωτικό κλειδί MN, επεξεργαστείτε το αρχείο διαμόρφωσης για τελευταία φορά. Ωστόσο, πρέπει να περιμένετε έως ότου ο διακομιστής κρύου πορτοφολιού σας συγχρονιστεί με το blockchain.

Παρακέντηση CTRL + C να φύγω “παρε ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ”, και στη συνέχεια, επικολλήστε αυτήν την εντολή στο ίδιο παράθυρο κονσόλας.

~ / καθαρό / καθαρισμένο γενναίο masternode

Θα πρέπει να δείτε το ιδιωτικό κλειδί MN. επικολλήστε το στο έγγραφο αρχείου κειμένου.

Ιδιωτικό κλειδί Masternode

Τώρα μπορείτε να επεξεργαστείτε το αρχείο conf, αλλά πρώτα, πρέπει να σταματήσετε τον διακομιστή. Χρησιμοποιήστε την ακόλουθη εντολή για να σταματήσετε τον διακομιστή MN.

~ / καθαρή / καθαρισμένη στάση

Στην κονσόλα Root, επικολλήστε αυτήν την εντολή.

sudo nano /home/mn1/.pure/pure.conf

Μετά από αυτό, διαγράψτε τις τρεις τελευταίες γραμμές και αντικαταστήστε τις με τις ακόλουθες γραμμές εντολών από το αρχείο MN.txt.

δέσιμο = your_IP_Addr: port_number

Masternode = 1

Masternodeprivkey = your_masternode_privatekey

Ιδιωτικό κλειδί MN

Τώρα, κάντε επανεκκίνηση του δαίμονα ξανά χρησιμοποιώντας την παρακάτω εντολή. Μόλις ξεκινήσει ο διακομιστής, μπορείτε να τερματίσετε τη συνεδρία.

~ / καθαρό / καθαρισμένο – δαίμονας

Απομένει ένα τελευταίο βήμα τώρα: μεταβείτε στο πορτοφόλι των παραθύρων σας και μεταβείτε στο Masternodes->Δημιουργώ.  Συμπληρώστε στα πεδία τις λείπουν λεπτομέρειες.

Προσθήκη ή επεξεργασία Pure nude

Ψευδώνυμο: Ετικέτα Masternode.

Διεύθυνση: Το_VPS_Main_IP σας

Privkey: Masternode Genkey

Txhash: τη διεύθυνση εξόδου συναλλαγής masternode

Δείκτης παραγωγής: 1

Διεύθυνση επιβράβευσης: Η διεύθυνση_πληρωμής σας

Ανταμοιβή %: 100

Κάντε κλικ ΕΝΤΑΞΕΙ->Εκσυγχρονίζω για να δείτε τη λίστα των MNs σας. Κάντε κλικ στο Έναρξη->Εκσυγχρονίζω για να ξεκινήσετε να εκτελείτε το PURE masternode σας.

Παρακολουθήστε αυτό το βίντεο για να δείτε μια οπτική αναπαράσταση της διαδικασίας εγκατάστασης.

Τελικές σκέψεις

Το Masternodes είναι ένας πραγματικός τρόπος για να κερδίζετε εισόδημα, παθητικά. Καθώς λαμβάνετε τις επενδυτικές σας αποφάσεις, μην κοιτάτε μόνο την απόδοση επένδυσης (ROI). Ναι, το καταλαβαίνω – θέλετε να κερδίσετε χρήματα.

Όσο υψηλότερη είναι η ανταμοιβή, τόσο υψηλότερος είναι ο κίνδυνος. Ορισμένα προγράμματα κρυπτογράφησης ξεκινούν απονέμοντας ανταμοιβές που είναι δύσκολο να αντισταθούν, αλλά με την πάροδο του χρόνου, η απόδοση επένδυσης (ROI) μειώνεται απότομα. Τέτοια έργα είναι επικίνδυνα. δεν υπάρχει εγγύηση ότι το έργο θα παράγει εισόδημα μακροπρόθεσμα. Εάν δεν αφήσετε τον φόβο της απώλειας της τεράστιας απόδοσης επένδυσης (ROI) να σας φτάσει, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να διευθετήσετε ένα υγιές έργο. Θυμηθείτε, ΚΑΝΤΕ ΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ ΣΑΣ – πάντα.

Ανάγνωση: Πώς να αξιολογήσετε ποια κρυπτογράφηση θα είναι το επόμενο μεγάλο πράγμα

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map