Coinmama anmeldelse – er denne mægler 100% legit?

Contents

Coinmama anmeldelse – er denne mægler 100% legit?

Vil du købe Bitcoin hurtigt med et kreditkort, men er du ikke sikker på, om Coinmama er sikkert at bruge? Denne guide lærer dig, hvordan du bruger dette websted sikkert.

Coinmama er bedst egnet til kunder, der ønsker BTC hurtigt. Læs hele anmeldelsen FØR DU KØBER, så du ikke spilder din tid eller penge!

Coinmama er en velrenommeret, sikker og bekvem Bitcoin mægler. Det er ekstremt populært, fordi det tilbyder en af ​​de enkleste måder at købe BTC med det samme – med et kreditkort og uden verifikation.

bitcoin mægler

Over 500.000 tilfredse kunder har købt Bitcoin på webstedet. Den har en ren grænseflade, enkel købsskyder og relativt let verificeringsproces.

På trods af tidlige bekymringer over virksomhedens gennemsigtighed er det vokset til at være et af de mest velrenommerede på markedet.

Det betyder ikke, at alt er perfekt. Du betaler meget for det, du får. Bortset fra høje priser understøtter det kun Bitcoin og Ethereum (i modsætning til rivaliserende Coinbase).

For hvad det er, er Coinmama fantastisk. Det er en hurtig, enkel og sikker metode til at købe BTC problemfri.

Fordele:
 • Enkel og bekvem
 • Ingen verifikation for små køb
 • Ekstremt begyndervenlig
 • Køb af kreditkort og betalingskort
 • tommelfinger op Sikker, velrenommeret og gennemsigtig
Ulemper:
 • Meget dyr
 • Begrænsede mønter
 • tommelfinger ned Ingen salg
 • tommelfinger ned Begrænset til 23 amerikanske stater

Funktioner

Sikkerhed

Coinmama er registreret hos FINCEN og har ingen krypto på brugerens vegne. Dette gør det mindre modtageligt for hacks. Dog opbevares kreditkortoplysninger. Udvekslingen har aldrig været udsat for et brud.

Privatliv

På trods af at være i stand til at købe op til $ 150 uden verifikation, kræver virksomheden dokumenter til højere køb. De gemmer også kreditkortoptegnelser.

Brugererfaring


Alt fra den brugervenlige købsmekanisme til den ligefremme grænseflade gør UX på Coinmama spektakulær.

Gebyrer

Dybdegående værktøjer, en detaljeret grænseflade og frodige markeder gør Bitstamps handelsoplevelse til en af ​​de bedste i branchen.

Support

Kundesupport er tilgængelig via e-mail, og de har omfattende ofte stillede spørgsmål. Anmeldelser blandes på tværs af fora, men generelt ses de positivt.

samlet set

Efter min mening er det en god udveksling for at købe BTC med et kort, især for begyndere. Det er det dog. For alt andet, prøv en anden udveksling.

Om Coinmama

Det tilbyder ekstremt hurtige, sikre og enkle køb af BTC via kreditkort. Og det fungerer næsten over hele verden med kunder i over 200 lande. Den er også tilgængelig i 23 amerikanske stater.

Det giver kunderne en strømlinet mekanisme til køb af Bitcoin eller Ethereum. Alle indkøb lettes direkte med virksomheden for ekstra sikkerhed.

Coinmama er en kryptokursudveksling grundlagt i 2013. Jeg så, at de havde hovedkontor i Israel, men blev registreret i Slovakiet til NBV International S.R.O. Det rejste nogle røde flag, men min frygt blev straks fjernet, da jeg besøgte stedet.

Det tilbyder ekstremt hurtige, sikre og enkle køb af BTC via kreditkort. Og det fungerer næsten over hele verden med kunder i over 200 lande. Den er også tilgængelig i 23 amerikanske stater.

Det giver kunderne en strømlinet mekanisme til køb af Bitcoin eller Ethereum. Alle indkøb lettes direkte med virksomheden for ekstra sikkerhed.

Vi er kommet på arbejde hver dag siden 2013 for at skabe den enkleste finansielle service derude ” 

– Coinmama

God support, en begyndervenlig grænseflade og hurtige transaktioner gør det til en af ​​de bedste måder at købe Bitcoin med et kreditkort. I modsætning til mange konkurrenter giver det dig også mulighed for at købe op til $ 150 i valuta uden verifikation.

På trods af de oprindelige bekymringer over dets gennemsigtighed er virksomheden nu yderst velrenommeret og gennemsigtig. Dens ledelse og team er tydeligt synlige på deres About-side, ligesom deres moderselskabs adresse er. Min fornemmelse er, at virksomheden virkelig er dedikeret til at levere en sikker, enkel og folkecentreret platform.

På trods af alle de positive er det en simpel mægler med begrænsede muligheder og meget høje gebyrer.

For begyndere, der søger problemfri Bitcoin-køb, har du fundet et match.

Her er alt hvad du behøver at vide om at købe din første BTC på platformen.

Coinmamas hold

Coinmamas messing er tydeligt synlig på deres side. Et stort tegn på stabilitet og tillid.

Coinmama Funktioner:

 • kontrollereGrundlagt: 2013
 • kontrolleredirektør: Asaph Schulman
 • kontrollereValutaer: Bitcoin / Ethereum
 • kontrollereBetalingsmuligheder: Kredit- / betalingskort
 • kontrollereVerifikation: Ingen verifikation op til $ 150 | Grundlæggende verifikation derefter
 • kontrollereHastighed: BTC-køb – øjeblikkelig
 • kontrollereApp: Nej
 • kontrollereTegnebog: Nej
 • kontrollereHQ: Israel / Slovakiet
 • kontrollereGebyrer: HIGH – Coinmama-gebyr = 5,5% | Kreditkortgebyr – 5%

Hvordan fungerer Coinmama?

Jeg var overrasket over at finde ud af, at mange brugere var forvirrede over, hvordan Coinmama faktisk fungerede. De stillede spørgsmål om salg af BTC, handel med andre brugere osv. De spurgte endda “kan du købe Ripple på Coinmama?”. Lad mig fjerne forvirringen ved at vise, hvordan Coinmama fungerer.

Hvad er en Bitcoin Broker?

Coinmama er en Bitcoin-mægler. For at male billedet mere tydeligt fungerer de ligesom en valutaveksling i lufthavnen – du tager dine kontanter til børsen og bytter dem til fremmed valuta. Coinmama er bare sådan, bortset fra at det er en digital aktivudveksling. Det betyder, at du udveksler fiat-valuta (kun USD eller EUR) for kryptokurrency (kun BTC eller ETH).

I tilfælde af denne mægler kan du bruge kreditkort eller kontante indskud til direkte køb af kryptokurrency fra dem. Dette er i modsætning til en peer-to-peer-udveksling (LocalBitcoins) eller en ægte digital aktivudveksling (Bitstamp).

Coinmama letter ikke salg af BTC (selvom de hævder, at denne funktion kommer). Og du kan ikke handle krypto.

Hvorfor er Coinmama så simpelt?

Coinmama anmeldelse

Coinmamas rene købsmekanisme er så enkel som den bliver.

Jeg fandt ud af, at de fleste brugere blev tiltrukket af Coinmama for enkelhed og bekvemmelighed. Coinmama er så simpelt, fordi det ikke tilbyder meget bortset fra køb af BTC. Der er ingen udveksling, ingen tegnebog, ingen app, intet. Når du har købt din valuta, skal du angive en tegnebogadresse, som de kan sende den til. Coinmama holder ikke det for dig.Brug først en tegnebog? Her er 9 Bitcoin-tegnebøger, du kan stole på for at holde din BTC sikker.

Du kan kun handle USD eller EUR for BTC eller ETH.

Er Coinmama 100% Legit?

Coinmama har arbejdet siden 2013. På det tidspunkt var mange skeptiske over for dets sikkerhedsfunktioner. Dette var hovedsageligt fordi menneskene bag operationen var indhyllet i mysterium. At stole på, at nogen tager tusinder af dine dollars på løftet om at sende dig BTC, er skræmmende, især hvis du ikke engang ved, hvem eller hvor de er.

Imidlertid har tingene ændret sig i 2018. Coinmama er en af ​​de sikreste, mest sikre og gennemsigtige børser. Det er ikke på reguleringsniveauet for rivaliserende Coinbase, men det er meget sikkert. De mest almindelige spørgsmål på nettet var “er Coinmama sikkert” og “er coinmama 100% legit?”. Svaret er JA.

Sikkerhedsfunktioner:

 • checkRegistreret hos FinCEN
 • checkHolds ingen brugerkrypto
 • checkAlle køb kommer direkte fra virksomheden
 • checkTransparent styring
 • checkGod support
 • checkTransparent teammedlemmer
 • checkAnti-hvidvaskning af penge og kend dine kundeforholdsregler (over $ 150)

gennemgang af kryptokurrency

Coinmama viser stolt sikkerhedscertifikater foran og i midten.

Kan amerikanske kunder bruge Coinmama?

Jeg fandt også, at mange amerikanere spekulerede på, om amerikanske kunder fik lov til at bruge Coinmama.

Det kommer an på.

Coinmama opererer i 217 lande over hele verden, men tjener kun 23 amerikanske stater. Hvis du er heldig nok til at være i en, har du fuld adgang til Coinmamas tjenester, herunder kreditkortindskud.

Coinmama support

Sørg for at tjekke tilbage, da Coinmama konstant tilføjer nye stater.

Hvordan sammenlignes Coinmamas kreditkortgebyrer med konkurrenter?

Coinmama er en af ​​de dyreste mæglere på markedet. Du betaler for bekvemmelighed og sikkerhed. Uanset hvor du er fra, betaler du de samme to afgifter. Når du køber BTC fra dem, betaler du to gebyrer:

 • kontrollereCoinmamas 5,5% gebyr (indbygget i prisen på BTC)
 • kontrollereEt gebyr på 5% fra deres kreditkortprocessor, Simplex

For sammenligningens skyld, lad os sige Coinmamas “gebyr” er 10,5%.

Her er hvordan det stammer fra konkurrencen:

 • kontrollereCoinbase – 3,99%
 • kontrollereBitstempel – 5% -8% volumenafhængig
 • kontrollereBitpanda – 2% kreditkort + 2% Bitpanda-gebyr

Efter min mening er Coinmamas gebyrer så høje, at det er svært at retfærdiggøre køb af BTC fra dem, medmindre du er nybegynder. Hvis du er en kunde, der nemt vil købe BTC for første gang, er det værd at betale 10,5% for nemheds skyld. Hvis du er erfaren, bør du sandsynligvis finde et andet sted.

Har Coinmama udbetalingsgebyrer?

Coinmama har ingen udbetalingsgebyrer, fordi de ikke tilbyder en tegnebog. Coinmama har INGEN brugervaluta. Så snart du køber din BTC, skal du indtaste adressen på en tegnebog for at blive sendt derhen. Derfor er der ingen grund til at bekymre sig om udbetalingsgebyrer (du kan bare stresse uendeligt med de enorme kreditkortgebyrer!).

Hvad er Coinmamas købsgrænser for ikke-verificerede kunder?

Coinmama kan lide at annoncere det faktum, at du kan købe BTC fra dem uden verifikation. Det er sandt, men kun i meget begrænsede mængder. Du kan kun købe BTC eller ETH til en værdi af $ 150 inden Coinmama vil vide lidt mere om dig. Deres verifikation er ikke så invasiv som andre steder, og processen er tilsyneladende ikke så blodkvæling, men det er stadig et besvær. De er dog ikke nær så reguleret som Coinbase.

Coinmama-verifikation

Coinmama-verifikationsniveauer og -grænser

Hvad jeg meget kunne lide ved Coinmama var, at de tilbød flere niveauer af verifikation, og processen med at blive verificeret var ret let.

Nogle børser kræver en masse dokumentation til handel, og nogle, som Bitstamp, svarer til en dystopisk sci-fi Big Brother.

Coinmama giver dig i det mindste noget privatliv. Der er 3 niveauer af verifikation:

Niveau 1

Du kan købe op til $ 10.000 USD i værdi af BTC. Det kræver 1 gyldigt regerings-ID og en selfie af dig, der har det ID plus en note, der siger Coinmama og dagens dato.

Accepterede id’er er:

 • checkInternational (IKKE-US !!) pas
 • checkDriver’s License
 • checkNationalt ID-kort

Coinmama betjener kun 23 amerikanske stater, så et amerikansk pas klipper det ikke for dig. Du er nødt til at bevise, at du bor i en af ​​de stater, de tjener.

Niveau 2

Du kan købe op til $ 50.000 i BTC. Du skal indsende et sekundært ID og en regning eller en kontoudtog. Elektriske regninger, kabel- og gasregninger kan accepteres, ligesom kreditkortudtog.

Niveau 3

Du kan købe op til $ 1.000.000 i BTC. Du skal udfylde en kort formular. Kontakt support for at lære mere.

[e-mail beskyttet]

Coinmamas verifikationsniveauer har ingen indflydelse på dine daglige eller månedlige udgiftslofter. Det øger kun den samlede mængde BTC, du kan købe. Du er stadig underlagt udgiftsgrænsen på $ 5.000 pr. Dag / $ 20.000 pr. Måned.

Hvor lang tid tager Coinmama-verifikation?

Jeg fandt forskellige krav på nettet for Coinmama-bekræftelsestider. Virksomheden hævder, at det kun kan tage 2 timer i løbet af åbningstiden. Højere verifikationsniveauer kan være op til 6 timer.

Internettet er imidlertid uenig. Jeg fandt mere end et par banebrydende, verdensfrygtige frygtstrådende tråde om, hvordan det var et “FUGL”. Det er en smule overreaktion; det tager bare et stykke tid at blive bekræftet nogle gange.

Hvor lang tid tager Coinmama-verifikation?

Coinmama, som bogstaveligt talt enhver anden platform i kryptosfæren, bøjer sig under pres. De er offer for deres egen succes. Bekræftelse kan tage dage. Nogle mere end en uge. Her er en tråd fra Reddit, hvor flere brugere hævdede at have ventet mere end en uge uden ord.

Coinmama anmeldelse

Denne tråd er fra 1. januar, så begge disse brugere havde ventet mere end en uge.

Sådan køber du Bitcoins med et kreditkort fra Coinmama

Jeg skammer mig ikke for at sige, at Coinmamas købsoplevelse gjorde mig lidt svimlende. Det var så simpelt og praktisk, at jeg blev sprængt væk. Den enkle registrering, bekvem skyder og store knapper gjorde alt til en leg. Problemfri design, gode farver, nemme knapper – UX er en 10/10. Sådan køber du BTC og ETH med en kredit fra Coinmama.

Trin # 1: Opret din konto

Gå til Coinmama.com og registrer. Det er lige på forsiden.

gennemgang af kryptokurrency

Registrering på Coinmama.com

Trin # 2: Bekræft din e-mail

Klik på bekræftelseslinket i din e-mail. Du bliver nu ført tilbage til webstedet og skal logge ind igen. Indtast din e-mail-adresse og adgangskode.

Coinmama-verifikation

E-mail-verifikation

Trin # 3: Bekræft din konto

Gå til nr. 4, hvis du vil have $ 150 eller derunder.

Hvis du vil købe store beløb, skal Coinmama vide mere om dig. For at bekræfte din konto skal du klikke på fanen “Bekræft din konto” til venstre for instrumentbrættet.

verifikation af kryptokurrency

Kontoverifikation

Vælg dit verifikationsniveau, og upload dine dokumenter. Her er et skærmbillede af websides supportside om, hvordan du bliver verificeret.

Coinmama-verifikation

Sådan får du bekræftet

Trin # 4: Køb Bitcoin

med en fantastisk skyderen

At købe Bitcoin på Coinmama er som at tage slik fra en baby. På siden Køb Bitcoin skal du bare vælge USD eller EUR og derefter vælge dit beløb. Du kan bruge den smarte skyderbjælke til at finde det ønskede beløb eller bare indtaste det manuelt.

Coinmama anmeldelser: Er det 100% legitimt? Er det et sikkert sted at købe Bitcoin?

Coinmama er et af de ældste navne i virksomheden. Det er en legit dinosaur i branchen. Virksomheden har været i gang i 5 år! Coinmamas DNA er bygget på solide kerneværdier og drevet af deres “hemmelige sauce” alias deres team.

Fællesskabsstemningen er stærk. Generelt ses det som en pålidelig, ærlig og hæderlig (omend dyr!) Mægler. Det gør ikke meget, men for hvad det gør, er det pålideligt og sikkert. Som med alle Bitcoin-udvekslinger behøvede jeg ikke at se langt for at finde dårlige anmeldelser med ekstremt dårlig stavning og grammatik. Jeg tror, ​​de fleste er bare udtværingskampagner og utilfredse kunder, hvis kreditkort blev afvist. Både forumbrugere og betroede BTC-gennemgangssider havde gode ting at sige.

Positive anmeldelser

 • Hurtig
 • Enkel
 • Sikker
 • God støtte

Negative anmeldelser

 • Dyrt
 • Indskud vises ikke

Eksempler på positive anmeldelser

positiv anmeldelse mønt mama

Reddit-bruger, MistaCoin (essnavn, mand!) Opsummerer mine tanker nøjagtigt med sin kommentar til a Coinmama spørgsmålstråd på Reddit.

Coinmama positiv anmeldelse

Eksempler på negative anmeldelser

Som jeg sagde før, var de mest almindelige klager høje priser og mislykkede betalinger / indskud, der ikke dukkede op. Et par forskellige brugere klager her over, at de aldrig får deres penge. Men ud fra hvad jeg læser på nettet, er størstedelen af ​​disse problemer let løst ved at kontakte support eller bare vente lidt længere.

negativ anmeldelse coinmama

Dom

Coinmama er legit. De er meget respekterede og pålidelige. Der er nogle problemer, men det skyldes overbelastet support. At tale med dem eller Simplex (deres kreditkortbetalingsprocessor) løser de fleste problemer.

Top 3 Coinmama-alternativer til lavere kreditkortgebyrer

At købe Bitcoin med et kreditkort er fantastisk. At købe Bitcoin med et kreditkort og betale 10,5% er ikke fantastisk. Coinmama tilbyder en hurtig, sikker og bekvem måde at købe krypto på, men det er bedst for begyndere. Det er sandsynligvis ikke pengene værd ellers. Når du tilføjer deres 5,5% gebyr til kreditkortgebyret på 5%, begynder selv de mest lunefulde forbrugere at svede. Hvis du leder efter lavere kreditkortgebyrer, er her de tre bedste alternativer til Coinmama.

1 # Coinbase

kryptokurrencymægler

Coinbase er verdens mest populære mægler.

Det er en hurtig, nem og sikker måde at købe BTC, ETH og LTC på. Det er et andet eksempel på en mægler rettet mod begyndere. Mere end $ 20 milliarder dollars i krypto er købt og solgt på denne børs. Det fungerer ofte som en gateway til Bitcoin-verdenen for nybegyndere. Kreditkortgebyret er 3,99%, så du sparer en hel del sammenlignet med Coinmama.

2 # Bitpanda

En af verdens mest tilgængelige udvekslinger.

Hjemmet til Bitcoin er en af ​​Europas mest populære børser. Tidligere kendt som Coinimal, Bitpanda er en af ​​verdens mest tilgængelige børser. Alle betalings- og udbetalingsmuligheder kan kontrolleres her. Det er hurtigt kommet frem som en af ​​Europas mest populære børser, og det er ikke så dårligt at betale gebyrer. Du kan finde gebyrstrukturen i denne artikel.

3 # Bitstempel

Enkel mekanisme til køb af BTC med et kort.

Bitstamp lader dig nå ud til stjernerne i den digitale valuta ved at tilbyde en simpel mekanisme til at købe BTC med et kort. Der er funktionelt ingen grænser for, hvor meget du kan købe / handle. Du kan også handle dine digitale aktiver for andre på deres børs, hvilket er en af ​​de bedste i branchen. Det var den første fuldt licenserede BTC-udveksling i EU, så den er meget sikker. Kreditkortgebyret starter ved 8%, men går ned til 5% afhængigt af hvor meget du køber. Gebyret er højere end Coinmama, men Bitstamp betaler ikke et 5,5% gebyr i sine priser, så du betaler stadig mindre.

Coinbase Vs Coinmama | Hvilket er bedre for at købe BTC med et kreditkort?

At kunne købe Bitcoins med et kreditkort er et moderne mirakel. Det har gjort verden af ​​krypto så meget mere tilgængelig for verden. I stedet for faktisk at skulle binde penge og vente i dage (åh, smerte!), Kan du nu slå et par numre ind og få din BTC deponeret med det samme. Selv med højere gebyrer er det stadig det værd for nemheds skyld.

To af de største navne, der kæmper for titlen “bedste Bitcoin-mægler, der accepterer Visa” er Coinbase og Coinmama. Begge er højt respekterede, nemme at bruge og så sikre som det bliver i kryptoverdenen. Men den ene er stadig bedre end den anden.

Lad os tage, før jeg sammenligner de to Coinbase’s puls først:

 • kontrollereValutaer: Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Bitcoin Cash
 • kontrollereBetaling: Kreditkort, bankoverførsel, bankkonto
 • kontrollereVerifikation: Ja
 • kontrollereHastighed: Øjeblikkelig til kreditkort | 1-5 dage til bank eller wire
 • kontrollereApp: Ja.
 • kontrollereGDAX: Coinbase er unik som mægler, fordi den er bundet til en førende børs. GDAX er en Bitcoin-udveksling tilknyttet Coinbase, hvor du kan handle med andre cryptocurrency-brugere. Du kan nemt flytte penge mellem de to
 • kontrollereHenvisningsprogram: Deres henvisningsprogram er en pæn bonus. Du tjener $ 10 i GRATIS Bitcoin for alle, du henviser, der køber $ 100 eller mere med af BTC.

Når det kommer til Coinmama vs Coinbase, er det klart, at de begge er ekstremt sikre og hæderlige. Som Bitcoin-mæglere tilbyder de begge en hurtig og enkel måde at købe BTC med det samme. Jeg tror dog, Coinbase er klart vinderen. Ikke kun tilbyder det flere valutaer til et lavere kreditkortgebyr, det giver dig også let adgang til GDAX-børsen. Som om det havde brug for mere hjælp, har det også en tegnebog og en app. Undskyld Coinmama, du taber.

Fordele

 • Hurtig
 • Let at bruge
 • Sikker
 • Lavt kreditgebyr
 • Tillidsfuld
 • GDAX Exchange

Ulemper

 • Meget reguleret
 • Tung verifikation

Vinder

kryptokurrencymægler

Coinbase er verdens mest populære mægler.

Læs hele anmeldelsen af ​​Coinbase her!

Coinmama FAQ

Du vil være sikker på en mægler, inden du indtaster dine kreditkortoplysninger. Jeg har samlet de mest almindelige spørgsmål om Coinmama på nettet og besvaret dem her for dig. Sørg for at læse dem, før du køber din BTC!

Spørgsmål: Er Coinmama Sikker?

A: Ja, Coinmama er en af ​​de mest sikre og hæderlige mæglere på markedet.

Q: Gør det Coinmama Accepter kreditkort?

A: Ja, Coinmama opererer i USA, men kun i 23 stater. Kontroller, om din tilstand gør listen.

Spørgsmål: Kræver Coinmama verifikation?

A: For BTC til en værdi af under $ 150 er der ingen verifikation. Alt over det kræver ID.

Spørgsmål: Hvor lang tid tager det Coinmama at sende mig min Bitcoin?

Svar: Når køb og adresse er bekræftet, SKAL overførslen ske øjeblikkelig. Fra januar 2018 klager nogle brugere imidlertid over forsinkelser.

Spørgsmål: Kan jeg gemme min Bitcoin på Coinmama?

A: Nej, Coinmama tilbyder ikke tegnebog.

Spørgsmål: Hvor meget koster Coinmama at købe Bitcoin?

Svar: Du betaler Coinmama-gebyret på 5,5% + et kreditkortgebyr på 5%.

Spørgsmål: Er Coinmama en fidus?

Svar: Nej. Coinmama er 100% legit. De er registreret hos FinCEN og har base i Israel.

Spørgsmål: Kan jeg kun købe Bitcoin?

A: Nej, Coinmama tilbyder også Ethereum.

Spørgsmål: Hvor lang tid tager bekræftelse?

Svar: Normalt tager det kun et par timer, men når supporten er oversvømmet, kan det tage et par dage.

Hvad kryptopositive kan lide / ikke lide

Coinmama tilbyder ikke meget og har ekstremt begrænset funktionalitet, men det tjener sit formål. For hvad det gør, er det en god mægler. Det er let at fokusere på de negative, men det hævder aldrig at være andet end en enkel måde at købe BTC med et kreditkort på. Så i den henseende leverer det.

Registrering og verifikation er let, køb er let, og indbetalinger er øjeblikkelige. Ren, nem og bekvem – det er det, Coinmama er.

Der er stadig meget at ikke lide.

Kan lide

 • Brugererfaring – Alt fra layoutet til den forenklede købsmekanisme gør Coinmamas UX fantastisk. Ingen steder er det lettere at få din første BTC.
 • Gennemsigtighed – På trods af al den rædsel, jeg hørte om Coinmama, der var skyggefuld, viste de sig at være en af ​​de mere gennemsigtige virksomheder i branchen. Deres ledelse og team blev vist foran og i centrum på deres om-side.
 • Begyndervenlig – Tilmeld dig, bekræft, klik på Køb, og indtast dine betalingsoplysninger. Du kunne ikke ødelægge dette, hvis du prøvede.
 • Høje grænser – Niveau 3-verifikation giver dig mulighed for at købe BTC til en værdi af $ 1.000.000.

Kan ikke lide

 • Gebyrer – Coinmama er en af ​​de dyreste mæglere. Du betaler tungt for bekvemmeligheden.
 • Begrænsede optioner – Du er kun i stand til at købe BTC eller ETH. Selv Coinbase tilbyder mere end det!
 • Coinmama sælger kun – Coinmama sælger kun BTC til sine kunder. Det giver dig ikke mulighed for at sælge BTC til dem.

Endelig dom

Coinmama er en af ​​de mest sikre, ærlige og bekvemme Bitcoin-mæglere derude. Det giver en enkel og bekvem måde at købe Bitcoin med et kreditkort, men det handler om det. UX er fantastisk, køb er ret let, og du behøver ikke engang at blive bekræftet, hvis du vil have $ 150 i BTC eller mindre (minus gebyret).

For højere grænser skal du give verifikation, og du har kun adgang til Bitcoin eller Ethereum. Funktionaliteten og sikkerheden er god, men dine muligheder er begrænsede. Enkelheden har dog en fordel – den tvinger dig til at oprette en tegnebog!

Dom:

Coinmama er en sikker og bekvem måde at købe Bitcoins næsten øjeblikkeligt med et kreditkort, men vær forberedt på at betale!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map