Bedste 12 værktøjer til enhver seriøs Cryptocurrency Trader (eller indehaver)

Bedste 12 værktøjer til enhver seriøs Cryptocurrency Trader (eller indehaver)

Hvis du overhovedet har fulgt kryptokurrencymarkederne, ved du uden tvivl, hvor rentable disse markeder kan være. Antallet af muligheder på disse markeder er simpelthen tankevækkende. Den hastighed, hvormed disse aktiver værdsættes, er simpelthen svimlende.

Lad mig bare give dig et par tal for at sætte min tidligere erklæring i perspektiv. Vi ved alle om bitcoins, så lad os ikke gå derhen. Ether, den næstmest populære, kryptokurrency, værdsat med 10.000% alene i 2017. Ripple en mindre kryptokurrency med hensyn til markedsværdi, fordoblet ether vækst i kun 2017 alene. Disse tal taler for sig selv.

Men du kan ikke bare investere dine penge uden at forstå markederne. Som handlende er vi villige til at acceptere risiko for at tjene penge. Vi er kloge over, hvordan vi accepterer økonomisk risiko og det kræver, at vi træffer informerede beslutninger baseret på pålidelig information.

Vores evne til at træffe informerede beslutninger afhænger af vores informationskilder og de værktøjer, vi bruger. Disse værktøjer giver os mulighed for at forstå de fremherskende tendenser på markedet, investorstemning og så videre.

I denne artikel vil jeg tale om de bedste handelsværktøjer, som enhver seriøs kryptovalutahandler skal have til deres rådighed.

Læs: Cryptocurrency Trading: Trin-for-trin-vejledning for 2018

Bedste kilder til markedsinformation

1. CoinMarketCap

Ja, jeg ved, du ved sandsynligvis om CoinMarketCap, men der er så mange nye mennesker, der kommer ind på kryptokurrencymarkederne, og det er derfor, jeg skal tale om det. Desuden kan jeg ikke understrege, hvor vigtig denne tilsyneladende simpelthen kilde til markedsinformation kan være.

Det er webstedet, der samler alle vigtige oplysninger om kryptokurrencymarkeder. Du kan få et anstændigt billede af alle de investerbare aktiver, der er og med et enkelt blik kan du holde dig opdateret om markedsværdier, ændringer i samlede handelsvolumener og endda få 7-dages pristabeller.

2. CryptoWatch

CryptoWatch er et andet websted, som jeg synes du skal vide om. Det er en hybrid af CoinMarketCap og BitcoinWisdom, men bedre. Det tilbyder interaktive diagrammer på alle kryptokurver og er en glimrende måde at få et overblik over alle markeder gennem sine meget intuitive diagrammer.

software til handel med kryptokurrency

Hele kryptoverdenen på din skærm med CryptoWatch

Hvad jeg virkelig kan lide ved CryptoWatch er, at det tilbyder omsættelige diagrammer svarende til NinjaTrader, hvilket betyder, at det også er en software til handel med kryptokurver. Det er selvfølgelig en betalt service, men det er uhyre værdifuldt. Og du kan endda prøve det gratis med deres 30-dages gratis prøveperiode.


Åh, hvis du ikke vidste, hvad omsættelige diagrammer er, Du kan handle direkte fra diagrammerne ved at klikke på det prisniveau, du vil købe og du kan endda klikke og trække for at justere dine ventende ordrer såsom stopordrer.

3. Ikostater

Hvis du er interesseret i indledende mønttilbud eller ICO’er og ikke vil have mere end at have noget lignende CoinMarketCap til ICO’er så er jeg glad for at fortælle dig, at Icostats er det, du har ledt efter.

software til handel med kryptokurrency

Forsiden af ​​Icostats

Du finder alle de troværdige ICO’er på webstedet med alle de grundlæggende oplysninger bag tilbuddet. Det giver dig også mulighed for at holde dig opdateret om alle de kommende præ-salg. Men vigtigst af alt, det tilbyder også rentabilitetsregnemaskiner til ICO’er hvilket kan være nyttigt, hvis du vil analysere eksisterende eller potentielle investeringer.

Bedste analyse- og handelsværktøjer

4. TradingView

TradingView kortlægger service og en social medieplatform for handlende og investorer. Det tilbyder fantastiske diagrammer, der er på niveau med de fleste professionelle kortplatforme. Da TradingView også er en social medieplatform, du kan gennemgå forskellige forhandlers historier og følge dem og lære af deres erfaring og ekspertise.

handelsværktøj

TradingView, en af ​​de mest kraftfulde kortplatforme

Du kan også finde hver eneste type indikator, oscillator og handelsstrategier, du kan forestille dig. Det tilbyder også et af de største biblioteker inden for samfund oprettet handelsværktøjer for yderligere at forbedre vores handelsoplevelse. Det er simpelthen en enorm videnbank med hensyn til værktøjer, ideer og et sted, hvor nye handlende kommer til at interagere med professionelle forhandlere.

5. Coinigy

Coinigy er en software til handel med kryptokurrency. Det forbinder med alt det større kryptokursudvekslinger og giver dig mulighed for at handle direkte fra diagrammerne ved hjælp af denne platform. Det er virkelig et spørgsmål om præference, hvis du kan lide at handle ud af hitlisterne, eller hvis du foretrækker at indtaste prisniveauer i en bar som de fleste handelsplatforme.

software til handel med kryptokurrency

Den førende handelsplatform for kryptovalutaer

Indtil TradingView kan levere chart-trading til de fleste kryptokursudvekslinger, forbliver Coinigy uforlignelig. Det er måske ikke den bedste platform til diagramanalyse, men det er bestemt tilbyder nogle af de mest kraftfulde eksekveringsværktøjer og er utrolig værdifuld for daghandlere eller hyppige forhandlere.

6. BlockFolio

BlockFolio er en af ​​mine personlige favoritter. Det er en mobilapp til oprettelse af en multiplatformsporing af investeringsportefølje. Lad mig forklare, hvordan det fungerer. Du kan bruge appen til at oprette en portefølje, der sporer alle dine investeringer på tværs af flere børser og platforme.

multiplatformsporing af investeringsportefølje

Hele din kryptokurrencyportefølje i din håndflade med BlockFolio

Lad os sige, at du har bitcoins på CoinBase, Ethereum på Bitfinex, Ripple og Monero på Poloniex og Nxt og Bytecoin på Bittrex. Det er en dejlig lille portefølje, men den er på tværs af en række børser. Det mindsker valutarelateret risiko, men øger betydeligt indsatsen for at holde styr på dem alle.

Det er her Blockfolio kommer ind. Det giver dig mulighed for at se alle dine investeringer i en enkelt app. Du kan endda se pristabeller, indstille advarsler, undersøge ordrebøgerne, mængder osv. Det gør det bare nemmere at styre vores investeringer. Dette er grunden til, at jeg elsker det, og jeg ved, at du også vil elske det.

7. GitHub

Nu kan du blive overrasket over at finde GitHub på denne liste, men stol på mig, der er en meget gyldig grund til, at den er på listen. Først og fremmest er GitHub et open source-arkiv til apps, koder, algoritmer osv. Betydning, hvis der er interesse for noget, finder du mærkbar aktivitet på arkivet.

github

Her kan du fokusere på to ting. Først er antallet af forpligtelser, hvilket virkelig betyder interesse eller aktivitet i noget. Du kan holde øje med dine foretrukne kryptokurver og fortsætte med at kontrollere antallet af forpligtelser på hjemmesiden. Hvis antallet af forpligtelser stiger dramatisk, du kan være sikker på, at der er øget interesse fra samfundet for kryptovalutaen, hvilket også potentielt kan påvirke prisen.

Bortset fra at bruge det som en forudsigende indikator for fremtidig pris, er der også andre anvendelser for de teknisk begavede blandt os. Du kan finde tusinder af forskellige typer handelsalgoritmer, API’er til integration af bots og meget mere.

Bedste koldt opbevaring hardware tegnebog

8. Ledger Wallet

Der er intet vigtigere end at beskytte din investering og fortjeneste. Og der er ingen bedre måde at gøre dette på end ved at flytte din investering eller fortjeneste til kølerum. Hvis du ikke ved det, køleopbevaring betyder, at du gemmer dine kryptokurver offline, hvilket gør dem immune over for cyberangreb og hacks.

hardware tegnebog

Min yndlings hardwarewallet, Ledger Wallet

Ledger Wallet er efter min ydmyge mening den bedste mulighed, du har, hvis du leder efter en hardware-tegnebog til at gemme dine kryptokurver offline. Med en startpris på kun $ 63 tror jeg, det giver den største værdi for pengene.

Bortset fra det understøtter den næsten alle de populære kryptokurver, inklusive men ikke begrænset til følgende:

 • Bitcoin
 • Bitcoin kontanter
 • Ethereum
 • Ethereum Classic
 • Litecoin
 • Dash
 • Dogecoin
 • Zcash
 • Krusning
 • Neo

Og ved du hvad, det hjælper dig også med at beskytte mod vores egne farlige tendenser. I det mindste for mig er det meget sandt. Denne ene gang faldt jeg hardware-tegnebogen og brød den. Forestil dig hvad der gik over mig. Men heldigvis, dig Jeg var i stand til at hente alle kryptokurver på tegnebogen.

Uanset om du mister det, bryder det eller noget, du kan forestille dig, Ledger Wallet beskytter dig mod det hele. Det er den perfekte hardware-tegnebog. Det holder dig kryptokurver sikker og sikker. Det kan jeg garantere dig. 

Bedste sociale værktøjer til information

9. Slap

Slap, jeg er sikker på, at I alle ved, er en online samarbejdsplads. Slack har en række grupper hvor professionelle investorer og seriøse forhandlere kommer til at tale markeder, strategi og diskutere nye kryptokurver. Jeg hører selv til nogle få af disse grupper, og jeg kan fortælle dig af personlig erfaring, at informationen om disse grupper simpelthen er uundværlig.

Disse to grupper synes jeg personligt, at alle, uanset deres erfaringsniveau, burde deltage i:

 • Kryptomindet
 • Crypto Aquarium

Husk dig, du skal ikke begrænse dig til kun de grupper, jeg fortæller dig. Gå ud der findes flere grupper, som du tror kan hjælpe dig med at øge din rentabilitet. Og hvis du finder noget af reel værdi, bør du helt sikkert kommentere og dele med resten af ​​os.

10. Telegram

Telegram er en onlinemeddelelsestjeneste, og ligesom Slack kan du også finde kryptovaluta-baserede grupper på Telegram. Faktisk, der er langt flere grupper på Telegram, hvorfor du er nødt til at lave lidt hjemmearbejde at finde dem, der virkelig giver noget værdi.

Dette er nogle af de grupper, som jeg synes er fremragende, og du bør bestemt tjekke dem ud:

 • @WhaleClubBTC
 • @TheCoinFarm
 • @AugerProject
 • @GnosisPM

11. Reddit

Reddit, forsiden af ​​internettet. Hvis du er seriøs omkring handel med kryptokurver, Reddit skal blive anden natur for dig. Du bør kende alle spalterne i Reddit som bagsiden af ​​din hånd.

Reddit er oprindelige kilde til alle nyheder og information relateret til kryptokurver.

Hver ny kryptokurrency havde sine hvidbøger offentliggjort på Reddit, og det er stedet, du går til, hvis du vil hente dine oplysninger fra kilden.

Du finder de mest seriøse krypto-entusiaster på Reddit, der griller skaberne for at forstå de nye kryptokurver eller opdateringer til eksisterende kryptokurver. Hvis du vil være i løkken, selvom nyhederne bryder, er Reddit stedet at være.

Hvis du vil finde oplysninger om de kryptokurver, du er interesseret i, bare Google navnet og skriv Reddit i slutningen af ​​det. Du finder den officielle Reddit-side sammen med mange andre sider relateret til kryptokurverne.

12. Facebook-grupper

Det siger sig selv, Facebook er den største og mest anvendte sociale netværksplatform. Så naturligvis vil du finde mange gode folk som dig og mig netværk og tale kryptomarkeder på Facebook-grupper. Jeg vil ikke gå for meget ind i dette, ja, fordi du ved, hvad Facebook er, og hvordan det fungerer.

Jeg vil bare give dig et par grupper, som du kan tjekke ud, hvis du er interesseret:

Resumé

Der er en grund til, at store Wall Street-handlende bruger så meget på deres smarte handelsværktøjer. De værktøjer, vi har til rådighed, spiller en enorm rolle i resultatet af jobbet, og det gælder, uanset om du er en langsigtet investor eller en kortvarig erhvervsdrivende.

Disse værktøjer garanterer muligvis ikke succes for dig, det afhænger helt af dig. Men jeg kan forsikre dig om, at de virkelig vil forbedre produktiviteten og effektiviteten. Det hjælper dig med at strømline dine arbejdsprocesser og giver dig mulighed for at bruge mere tid på ting, der betyder noget.

Læs: 9 Cryptocurrency Platform til Trading Crypto i 2018

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map