Τα καλύτερα 12 εργαλεία για κάθε σοβαρό έμπορο κρυπτονομισμάτων (ή κάτοχος)

Τα καλύτερα 12 εργαλεία για κάθε σοβαρό έμπορο κρυπτονομισμάτων (ή κάτοχος)

Εάν παρακολουθείτε καθόλου τις αγορές κρυπτογράφησης, γνωρίζετε χωρίς αμφιβολία ότι πόσο κερδοφόρες είναι αυτές οι αγορές. Ο αριθμός των ευκαιριών σε αυτές τις αγορές είναι απλώς εντυπωσιακός. Ο ρυθμός με τον οποίο αυτά τα περιουσιακά στοιχεία εκτιμούν είναι απλώς συγκλονιστικό.

Επιτρέψτε μου να σας δώσω μερικά στοιχεία για να θέσω την προηγούμενη δήλωσή μου σε προοπτική. Όλοι γνωρίζουμε για τα bitcoin, οπότε ας μην πάμε εκεί. Η Ether, η δεύτερη πιο δημοφιλής κρυπτογράφηση, εκτιμάται κατά 10.000% μόνο το 2017. Γυρίστε μια μικρότερη κρυπτογράφηση σε σχέση με το ανώτατο όριο της αγοράς, διπλασίασε την αύξηση του αιθέρα μόνο το 2017. Αυτά τα στοιχεία μιλούν από μόνα τους.

Αλλά δεν μπορείτε απλώς να επενδύσετε τα χρήματά σας χωρίς να κατανοήσετε τις αγορές. Ως έμποροι, είμαστε πρόθυμοι να δεχτούμε τον κίνδυνο για να κερδίσουμε χρήματα. Πρέπει να είμαστε έξυπνοι για το πώς δεχόμαστε τον οικονομικό κίνδυνο και αυτό απαιτεί να λαμβάνουμε τεκμηριωμένες αποφάσεις βάσει αξιόπιστων πληροφοριών.

Η ικανότητά μας να λαμβάνουμε ενημερωμένες αποφάσεις εξαρτάται από τις πηγές πληροφοριών και τα εργαλεία που χρησιμοποιούμε. Αυτά τα εργαλεία μας επιτρέπουν να κατανοήσουμε τις επικρατούσες τάσεις στην αγορά, το συναίσθημα των επενδυτών και ούτω καθεξής.

Σε αυτό το άρθρο, θέλω να μιλήσω για τα καλύτερα εργαλεία διαπραγμάτευσης που πρέπει να έχει κάθε σοβαρός έμπορος κρυπτογράφησης.

Διαβάστε: Cryptocurrency Trading: Βήμα προς βήμα ΟΔΗΓΟΣ για το 2018

Καλύτερες πηγές πληροφοριών αγοράς

1. CoinMarketCap

Ναι, ξέρω ότι πιθανώς γνωρίζετε για το CoinMarketCap, αλλά υπάρχουν πολλοί νέοι άνθρωποι που εισέρχονται στις αγορές κρυπτογράφησης και γι ‘αυτό πρέπει να μιλήσω γι’ αυτό. Εξάλλου, δεν μπορώ να τονίσω πόσο σημαντική είναι αυτή η φαινομενικά απλή πηγή πληροφοριών για την αγορά.

Είναι ο ιστότοπος που συγκεντρώνει όλες τις ζωτικές πληροφορίες για τις αγορές κρυπτογράφησης. Μπορείτε να πάρετε μια αξιοπρεπή εικόνα για όλα τα επενδυτέα περιουσιακά στοιχεία που υπάρχουν και με μια ματιά, μπορείτε να ενημερώνεστε για τις κεφαλαιοποιήσεις της αγοράς, τις αλλαγές στους συνολικούς όγκους συναλλαγών και ακόμη και να λαμβάνετε διαγράμματα τιμών 7 ημερών.

2. CryptoWatch

Το CryptoWatch είναι ένας άλλος ιστότοπος που νομίζω ότι πρέπει να γνωρίζετε. Είναι ένα υβρίδιο των CoinMarketCap και BitcoinWisdom αλλά καλύτερα. Προσφέρει διαδραστικά γραφήματα σε όλα τα κρυπτονομίσματα και είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για να δείτε μια επισκόπηση όλων των αγορών μέσω των πολύ διαισθητικών γραφημάτων του.

λογισμικό συναλλαγών κρυπτονομισμάτων

Όλος ο κόσμος της κρυπτογράφησης στην οθόνη σας με το CryptoWatch

Αυτό που μου αρέσει πολύ Το CryptoWatch είναι ότι προσφέρει διαπραγματεύσιμα γραφήματα παρόμοια με το NinjaTrader, που σημαίνει ότι είναι επίσης ένα λογισμικό συναλλαγών κρυπτογράφησης. Φυσικά, είναι μια υπηρεσία επί πληρωμή, αλλά είναι εξαιρετικά πολύτιμη. Και μπορείτε ακόμη να το δοκιμάσετε δωρεάν με τη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών.

Ω, σε περίπτωση που δεν γνωρίζετε τι είναι τα διαπραγματεύσιμα γραφήματα, μπορείτε να κάνετε συναλλαγές απευθείας από τα διαγράμματα κάνοντας κλικ στο επίπεδο τιμών που θέλετε να αγοράσετε και μπορείτε ακόμη να κάνετε κλικ και μεταφορά για να προσαρμόσετε τις εκκρεμείς παραγγελίες σας, όπως οι εντολές διακοπής.

3. Icostats

Εάν ενδιαφέρεστε για αρχικές προσφορές νομισμάτων ή ICO και δεν θέλετε τίποτα περισσότερο από το να έχετε κάτι σαν CoinMarketCap για ICO τότε είμαι στην ευχάριστη θέση να σας πω ότι τα Icostats είναι αυτό που ψάχνατε.

λογισμικό συναλλαγών κρυπτονομισμάτων

Η αρχική σελίδα των Icostats

Θα βρείτε όλα τα αξιόπιστα ICO στον ιστότοπο, με όλες τις βασικές πληροφορίες πίσω από την προσφορά. Θα σας επιτρέψει επίσης να ενημερώνεστε για όλες τις επερχόμενες προ-πωλήσεις. Αλλά το πιο σημαντικό, Προσφέρει επίσης υπολογιστές κερδοφορίας για ICO το οποίο, μπορεί να είναι χρήσιμο αν θέλετε να κάνετε κάποια ανάλυση για υπάρχουσες ή πιθανές επενδύσεις.

Καλύτερα εργαλεία ανάλυσης και συναλλαγών

4. TradingView

Το TradingView είναι μια υπηρεσία χαρτογράφησης και μια πλατφόρμα κοινωνικών μέσων για εμπόρους και επενδυτές. Προσφέρει καταπληκτικά γραφήματα, τα οποία είναι ισοδύναμα με τις περισσότερες επαγγελματικές πλατφόρμες χαρτογράφησης. Δεδομένου ότι το TradingView είναι επίσης μια πλατφόρμα κοινωνικών μέσων, μπορείτε να διαβάσετε τα ιστορικά διαφορετικών εμπόρων και να τα ακολουθήσετε και να μάθετε από την εμπειρία και την εμπειρία τους.

εργαλείο διαπραγμάτευσης

TradingView, μία από τις πιο ισχυρές πλατφόρμες χαρτογράφησης

Μπορείτε επίσης να βρείτε κάθε τύπο δείκτη, ταλαντωτή και στρατηγικές συναλλαγών που μπορείτε να φανταστείτε. Προσφέρει επίσης μία από τις μεγαλύτερες βιβλιοθήκες εργαλείων συναλλαγών που δημιουργήθηκαν από την κοινότητα για να βελτιώσουμε περαιτέρω την εμπορική μας εμπειρία. Είναι απλώς μια τεράστια γνώση όσον αφορά τα εργαλεία, τις ιδέες και ένα μέρος όπου οι νέοι έμποροι έρχονται σε επαφή με επαγγελματίες εμπόρους.

5. Νόμισμα

Το Coinigy είναι ένα λογισμικό συναλλαγών κρυπτονομισμάτων. Συνδέεται με όλα τα σημαντικές ανταλλαγές κρυπτονομισμάτων και σας επιτρέπει να ανταλλάξετε απευθείας τα γραφήματα χρησιμοποιώντας αυτήν την πλατφόρμα. Είναι πραγματικά θέμα προτίμησης εάν θέλετε να ανταλλάξετε τα διαγράμματα ή εάν προτιμάτε να εισαγάγετε επίπεδα τιμών σε μια γραμμή όπως οι περισσότερες πλατφόρμες συναλλαγών.

λογισμικό συναλλαγών κρυπτονομισμάτων

Η κορυφαία πλατφόρμα συναλλαγών για κρυπτονομίσματα

Έως ότου το TradingView μπορεί να παρέχει συναλλαγές σε γραφήματα για τα περισσότερα χρηματιστήρια κρυπτονομισμάτων, η Coinigy θα παραμείνει αδιάκοπη. Μπορεί να μην είναι η καλύτερη πλατφόρμα για ανάλυση γραφήματος, αλλά σίγουρα προσφέρει μερικά από τα πιο ισχυρά εργαλεία εκτέλεσης και είναι απίστευτα πολύτιμο για εμπόρους ημέρας ή συχνούς εμπόρους.

6. BlockFolio

Το BlockFolio είναι ένα από τα προσωπικά μου αγαπημένα. Είναι μια εφαρμογή για κινητά για τη δημιουργία ενός χαρτοφυλάκιο επενδύσεων παρακολούθησης πολλαπλών μορφών. Επιτρέψτε μου να εξηγήσω πώς λειτουργεί. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή για να δημιουργήσετε ένα χαρτοφυλάκιο που παρακολουθεί όλες τις επενδύσεις σας σε πολλαπλά χρηματιστήρια και πλατφόρμες.

χαρτοφυλάκιο επενδύσεων παρακολούθησης πολλαπλών μορφών

Όλο το χαρτοφυλάκιο κρυπτονομισμάτων σας στην παλάμη του χεριού σας με το BlockFolio

Ας υποθέσουμε ότι έχετε bitcoin στο CoinBase, το Ethereum στο Bitfinex, το Ripple και το Monero στο Poloniex και το Nxt και το Bytecoin στο Bittrex. Αυτό είναι ένα ωραίο μικρό χαρτοφυλάκιο, αλλά υπάρχει σε πολλές ανταλλαγές. Μειώνει τον συναλλαγματικό κίνδυνο αλλά αυξάνει σημαντικά την προσπάθεια παρακολούθησης όλων.

Εδώ μπαίνει το Blockfolio. Θα σας επιτρέψει να δείτε όλες τις επενδύσεις σας σε μία εφαρμογή. Μπορείτε ακόμη και να δείτε διαγράμματα τιμών, να ορίσετε ειδοποιήσεις, να εξετάσετε τα βιβλία παραγγελιών, τους τόμους κ.λπ.. Απλώς διευκολύνει τη διαχείριση των επενδύσεών μας. Γι ‘αυτό το λατρεύω και ξέρω ότι θα το λατρέψετε επίσης.

7. GitHub

Τώρα μπορεί να εκπλαγείτε που βρίσκετε το GitHub σε αυτήν τη λίστα, αλλά πιστέψτε με, υπάρχει ένας πολύ έγκυρος λόγος για τον οποίο ανήκει στη λίστα. Πρώτα απ ‘όλα, το GitHub είναι ένα αποθετήριο ανοιχτού κώδικα για εφαρμογές, κωδικούς, αλγόριθμους κ.λπ. Σημασία, Αν υπάρχει ενδιαφέρον για κάτι, θα βρείτε αξιοσημείωτη δραστηριότητα στο αποθετήριο.

github

Εδώ μπορείτε να εστιάσετε σε δύο πράγματα. Πρώτον είναι ο αριθμός των δεσμεύσεων, που σημαίνει πραγματικά ενδιαφέρον ή δραστηριότητα σε κάτι. Μπορείτε να παρακολουθείτε τα αγαπημένα σας κρυπτονομίσματα και να συνεχίζετε να ελέγχετε τον αριθμό των δεσμεύσεων στον ιστότοπο. Εάν ο αριθμός των δεσμεύσεων αυξάνεται δραματικά, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι υπάρχει αυξημένο ενδιαφέρον από την κοινότητα για το κρυπτογράφηση, που θα μπορούσε ενδεχομένως να επηρεάσει και την τιμή του.

Εκτός από τη χρήση του ως προγνωστικού δείκτη μελλοντικής τιμής, υπάρχουν και άλλες χρήσεις και για τους τεχνικά προικισμένους ανάμεσά μας. Μπορείς να βρεις χιλιάδες διαφορετικοί τύποι αλγορίθμων συναλλαγών, API ενοποίησης bot και πολλα ΑΚΟΜΑ.

Καλύτερο πορτοφόλι υλικού ψυχρής αποθήκευσης

8. Πορτοφόλι καθολικών

Δεν υπάρχει τίποτα πιο σημαντικό από τη διαφύλαξη της επένδυσης και των κερδών σας. Και, δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να το κάνετε αυτό από το να μεταφέρετε την επένδυση ή τα κέρδη σας σε ψυκτική αποθήκευση. Σε περίπτωση που δεν ξέρετε, Ψυχρός χώρος αποθήκευσης σημαίνει αποθήκευση των κρυπτονομισμάτων σας εκτός σύνδεσης, γεγονός που τους καθιστά άτρωτους από κυβερνοεπιθέσεις και εισβολές.

πορτοφόλι υλικού

Το αγαπημένο μου hardwarewallet, Ledger Wallet

Το Ledger Wallet κατά την ταπεινή μου γνώμη είναι η καλύτερη επιλογή που έχετε εάν ψάχνετε ένα πορτοφόλι υλικού για την αποθήκευση των κρυπτονομισμάτων σας εκτός σύνδεσης. Με τιμή εκκίνησης μόλις 63 $, πιστεύω ότι προσφέρει τη μεγαλύτερη σχέση ποιότητας / τιμής.

Εκτός από αυτό, υποστηρίζει σχεδόν όλα τα δημοφιλή κρυπτονομίσματα, συμπεριλαμβανομένων ενδεικτικά των εξής:

 • Bitcoin
 • Bitcoin μετρητά
 • Αιθέριο
 • Κλασικό Ethereum
 • Litecoin
 • Παύλα
 • Dogecoin
 • Zcash
 • Κυματισμός
 • Νέο

Και ξέρετε τι, σας βοηθά επίσης να προστατεύσετε από τις δικές μας επικίνδυνες τάσεις. Τουλάχιστον για μένα, αυτό είναι πολύ αλήθεια. Αυτή τη φορά έριξα το πορτοφόλι του υλικού και το έσπασα. Φανταστείτε τι με πέρασε. Αλλά ευτυχώς, εσύ Ήμουν σε θέση να ανακτήσω όλα τα κρυπτονομίσματα στο πορτοφόλι.

Είτε το χάνετε, το σπάτε ή οτιδήποτε μπορείτε να φανταστείτε, το πορτοφόλι Ledger σας προστατεύει από όλα αυτά. Είναι το τέλειο πορτοφόλι υλικού. Θα σας προστατεύσει τα κρυπτονομίσματα. Μπορώ να σας εγγυηθώ ότι. 

Τα καλύτερα κοινωνικά εργαλεία για πληροφορίες

9. Χαλάρωση

Το Slack, είμαι σίγουρος ότι γνωρίζετε όλοι, είναι ένας διαδικτυακός συνεργατικός χώρος εργασίας. Το Slack έχει πολλές ομάδες όπου επαγγελματίες επενδυτές και σοβαροί έμποροι έρχονται να μιλήσουν για αγορές, στρατηγικές και να συζητήσουν νέα κρυπτονομίσματα. Εγώ ο ίδιος ανήκω σε μερικές από αυτές τις ομάδες και μπορώ να σας πω από προσωπική εμπειρία ότι οι πληροφορίες για αυτές τις ομάδες είναι απλώς απαραίτητες.

Αυτές οι δύο ομάδες προσωπικά πιστεύω ότι όλοι, ανεξάρτητα από το επίπεδο εμπειρίας τους, πρέπει να συμμετάσχουν:

 • Κρυπτοκαμωμένος
 • Ενυδρείο Crypto

Μην ξεχνάτε, δεν πρέπει να περιορίζεστε μόνο στις ομάδες που σας λέω. Πηγαίνετε εκεί, βρείτε περισσότερες ομάδες που πιστεύετε ότι μπορούν να σας βοηθήσουν να αυξήσετε την κερδοφορία σας. Και αν βρείτε κάτι πραγματικής αξίας, πρέπει σίγουρα να σχολιάσετε και να το μοιραστείτε με τους υπόλοιπους από εμάς.

10. Τηλεγράφημα

Το Telegram είναι μια υπηρεσία ανταλλαγής άμεσων μηνυμάτων και όπως το Slack, μπορείτε επίσης να βρείτε ομάδες που βασίζονται σε κρυπτονομίσματα στο Telegram. στην πραγματικότητα, Υπάρχουν πολύ περισσότερες ομάδες στο Telegram, γι ‘αυτό πρέπει να κάνετε λίγο δουλειά για να βρείτε αυτά που πραγματικά προσφέρουν κάποια αξία.

Αυτές είναι μερικές από τις ομάδες που πιστεύω ότι είναι εξαιρετικές και σίγουρα θα πρέπει να τις δείτε:

 • @WhaleClubBTC
 • @ TheCoinFarm
 • @AugerProject
 • @GnosisPM

11. Reddit

Reddit, η πρώτη σελίδα του Διαδικτύου. Εάν είστε σοβαροί για την εμπορία κρυπτονομισμάτων, Το Reddit πρέπει να γίνει δεύτερη φύση για εσάς. Πρέπει να γνωρίζετε όλες τις ρωγμές του Reddit όπως το πίσω μέρος του χεριού σας.

Το Reddit είναι το πρωτότυπη πηγή όλων των ειδήσεων και πληροφοριών που σχετίζονται με κρυπτονομίσματα.

Κάθε νέο κρυπτογράφηση δημοσίευσε τη Λευκή Βίβλο του στο Reddit και είναι το μέρος στο οποίο επισκέπτεστε εάν θέλετε να λάβετε τις πληροφορίες σας από την πηγή.

Θα βρείτε τους πιο σοβαρούς λάτρεις της κρυπτογράφησης στο Reddit, κάνοντας τους δημιουργούς να κατανοήσουν τα νέα κρυπτονομίσματα ή ενημερώσεις σε υπάρχοντα κρυπτονομίσματα. Εάν θέλετε να είστε ενημερωμένοι ακόμα και όταν οι ειδήσεις σπάνε, το Reddit είναι το κατάλληλο μέρος.

Εάν θέλετε να βρείτε πληροφορίες σχετικά με τα κρυπτονομίσματα που σας ενδιαφέρουν, απλώς Google το όνομα και γράψτε το Reddit στο τέλος του. Θα βρείτε την επίσημη σελίδα της Reddit μαζί με πολλές άλλες σελίδες που σχετίζονται με τα κρυπτονομίσματα.

12. Ομάδες Facebook

Είναι αυτονόητο, το Facebook είναι η μεγαλύτερη και πιο διαδεδομένη πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης. Έτσι φυσικά, θα βρείτε πολλούς καλούς ανθρώπους όπως εσείς και εμένα τη δικτύωση και τη συνομιλία κρυπτογραφικών αγορών Ομάδες Facebook. Δεν πρόκειται να ασχοληθώ πολύ με αυτό, γιατί ξέρετε τι είναι το Facebook και πώς λειτουργεί.

Θα σας δώσω μερικές ομάδες που μπορείτε να ελέγξετε αν σας ενδιαφέρει:

Περίληψη

Υπάρχει ένας λόγος για τον οποίο οι μεγάλοι έμποροι τείχους του δρόμου ξοδεύουν τόσο πολύ για τα φανταχτερά εργαλεία τους Τα εργαλεία που έχουμε στη διάθεσή μας παίζουν τεράστιο ρόλο στην έκβαση της εργασίας και αυτό ισχύει αν είστε μακροπρόθεσμος επενδυτής ή βραχυπρόθεσμος έμπορος.

Αυτά τα εργαλεία μπορεί να μην εγγυώνται επιτυχία για εσάς, που εξαρτάται εξ ολοκλήρου από εσάς. Αλλά μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι θα ενισχύσουν πραγματικά την παραγωγικότητα και την αποτελεσματικότητα. Θα σας βοηθήσει να απλοποιήσετε τις διαδικασίες εργασίας σας και να σας επιτρέψει να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο σε πράγματα που έχουν σημασία.

Διαβάστε: 9 Πλατφόρμα Cryptocurrency για διαπραγμάτευση Crypto το 2018

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner