Ο κ. Wonderful ευθυγραμμίζει τις προσπάθειες με την πλατφόρμα Equity Crowdfunding «StartEngine»

Υπέροχα νέα

Σε ένα κομμάτι θετικών ειδήσεων, η δημοφιλής πλατφόρμα crowdfunding, StartEngine, έχει ανακοίνωσε η άφιξη ενός νέου μετόχου / επενδυτή – Kevin O’Leary (AKA Mr. Wonderful).

Προχωρώντας προς τα εμπρός, ο κ. Wonderful θα αναλάβει το ρόλο του στρατηγικού συμβούλου για την πλατφόρμα. Με αυτόν τον τρόπο, το StartEngine επωφελείται σε μεγάλο βαθμό από το τεράστιο δίκτυο συνδέσεών του και την προσοχή του κοινού που του παρέχεται.

Αύξηση κεφαλαίου

Ο κ. Wonderful σημειώνει, στην εναρκτήρια ομιλία του ως στρατηγικός σύμβουλος του StartEngine, ότι το crowdfunding έρχεται με διάφορα οφέλη. Τα παρακάτω είναι παραδείγματα αυτών των πλεονεκτημάτων:

 • Ευελιξία των όρων
 • Οι συμμετέχουσες εταιρείες έχουν μεγαλύτερο έλεγχο της αποτίμησής τους και της τιμής της μετοχής
 • Ένα δυνητικά μεγαλύτερο μερίδιο της εταιρείας μπορεί να διατηρηθεί
 • Με μεγαλύτερο αριθμό μετόχων, ο καθένας ενεργεί ως «πρεσβευτές μάρκας», παρέχοντας πολύ μεγαλύτερη έκθεση στις δραστηριότητες της εταιρείας.
 • Ο κ. Wonderful συμμετέχει στο StartEngineΟ κ. Wonderful συμμετέχει στο StartEngine

  Παρακολουθήστε αυτό το βίντεο στο YouTube

  Χρηματοδότηση κεφαλαίων

  Ο νόμος JOBs, που τέθηκε σε εφαρμογή κατά τη διάρκεια της κυβέρνησης Ομπάμα, έθεσε τα θεμέλια για το Crowdfunding, όπως το γνωρίζουμε σήμερα.

  Ωστόσο, δεν είναι όλες οι μέθοδοι crowdfunding ίδιες. Στο επόμενο άρθρο, ρίχνουμε μια ματιά στο τι διαφοροποιεί το crowdfunding μετοχών από την επένδυση σε μετοχές και το απλό crowdfunding φαίνεται από πλατφόρμες όπως το Kickstarter.

  Τι είναι το Equity Crowdfunding?

  Κέβιν Ο’Leary

  Αφού χτίστηκε και πουλήθηκε με επιτυχία η εταιρεία του, η SoftKey, με τεράστια 4 δισεκατομμύρια δολάρια, ο Kevin O’Leary (γνωστός και ως Mr. Wonderful), έγινε γνωστός στο κοινό μέσω του Dragons Den. Αυτή η φήμη στη συνέχεια σταθεροποιήθηκε εδώ και χρόνια ως οικοδεσπότης στο spin-off “Shark Tank”.

  Ο κ. Wonderful ευθυγραμμίζει τις προσπάθειες με την πλατφόρμα Equity Crowdfunding «StartEngine»


  Kevin O’Leary (Mr. Wonderful)

  Είτε εξετάζουμε την εμπειρία του ως επιχειρηματία, επενδυτή ή τηλεοπτική προσωπικότητα, λίγοι έχουν βιώσει επιτυχία όπως ο Kevin O’Leary. Είναι το αποκορύφωμα αυτών των επιτυχιών που του επέτρεψε να γίνει μια εξέχουσα δύναμη στις επιχειρήσεις.

  Ο κ. Wonderful δημιούργησε πρόσφατα ένα ενημερωτικό μήνυμα, αναφέροντας λεπτομερώς τη σχέση του με το StartEngine και τι μπορούμε να προσβλέπουμε από την πλατφόρμα.

  Ο Kevin O’Leary σχολίασε συγκεκριμένα το COVID-19 και πώς σχετίζεται με το crowdfunding.

  «Με την πανδημία coronavirus να προκαλεί οικονομική αβεβαιότητα, οι νεοσύστατες επιχειρήσεις και οι μικρές επιχειρήσεις έχουν έναν εξαιρετικά δύσκολο χρόνο πρόσβασης στο κεφάλαιο, οπότε θα δείτε μια σημαντική αύξηση του ενδιαφέροντος για εταιρείες crowdfunding όπως το StartEngine που επιλύουν αυτό το πρόβλημα… Κοιτάξτε πίσω αυτήν την περίοδο ως την αρχή της αύξησης του crowdfunding μετοχών και νομίζω ότι είναι μια βιομηχανία που η StartEngine θα κερδίσει. “

  Μιλώντας με τον Χάουαρντ

  Με την ανακοίνωση της εξέλιξης που συζητήθηκε εδώ σήμερα, ο διευθύνων σύμβουλος της StartEngine, Howard Marks, αφιέρωσε χρόνο για να μοιραστεί τις σκέψεις του.

  «Είδαμε τεράστια αύξηση στο crowdfunding κατά την τελευταία οικονομική ύφεση όταν οι επιχειρηματίες χρειάστηκαν να βρουν εναλλακτικές πηγές κεφαλαίου. Είμαστε εξίσου έτοιμοι να προσφέρουμε μια λύση χρηματοδότησης τώρα, σε ό, τι διαμορφώνεται για να είναι μια άλλη δύσκολη περίοδος… Με το υψηλό επίπεδο αβεβαιότητας, έχουμε ήδη δει τα κεφάλαια επιχειρηματικών κεφαλαίων και τη χρηματοδότηση αγγέλου να επιβραδύνονται σημαντικά. Το αντίθετο ισχύει στο StartEngine – βλέπουμε τεράστιο ενδιαφέρον από καθημερινούς επενδυτές για τις ευκαιρίες στην πλατφόρμα μας. ”

  Ο Χάουαρντ Μάρκς συνέχισε,

  “Το Crowdfunding είναι μοναδικό στην ικανότητά του να βρίσκει μεγάλο αριθμό μετόχων που είναι ευθυγραμμισμένοι με την αποστολή και τους στόχους μιας εταιρείας και δεν είναι σε συμπιεσμένα χρονοδιαγράμματα – ένα πρόβλημα που μαστίζει επί του παρόντος την παραδοσιακή βιομηχανία ιδιωτικών μετοχών και χρηματοοικονομικών υπηρεσιών”

  Στην τρέχουσα σειρά συνεντεύξεων, στο παρελθόν είχαμε τη χαρά να συζητήσουμε διεξοδικά με τον CEO της StartEngine, Howard Marks. Αυτή η συνομιλία παρέχει πληροφορίες για τις αρχές του StartEngine και πώς εξελίχθηκαν στην πλατφόρμα που γνωρίζουμε σήμερα.

  Σειρά συνέντευξης – Howard Marks, Διευθύνων Σύμβουλος της StartEngine

  StartEngine

  Η StartEngine ιδρύθηκε το 2014 και διατηρεί δραστηριότητες στο Λος Άντζελες, Καλιφόρνια. Μέχρι σήμερα, η εταιρεία έχει βοηθήσει εκατοντάδες εταιρείες να συγκεντρώσουν χρηματοδότηση άνω των 135 εκατομμυρίων δολαρίων. Αυτή η χρηματοδότηση έγινε δυνατή μέσω ενός δικτύου που αποτελείται από περισσότερους από 235.000 ενεργούς επενδυτές.

  Ο Διευθύνων Σύμβουλος, Howard Marks, επί του παρόντος επιβλέπει τις δραστηριότητες της εταιρείας.

  StartEngine Makes Inc Λίστα των κορυφαίων 10 εταιρειών της Καλιφόρνια

  Σε άλλα νέα

  Όπως και ο τομέας του blockchain, το crowdfunding είναι νέο και εξακολουθεί να βιώνει μια περίοδο ανακάλυψης και ανάπτυξης. Στο παρελθόν, εξετάσαμε διάφορες πλατφόρμες που διευκολύνουν τέτοιες μεθόδους δημιουργίας κεφαλαίου, εκτός από τις λειτουργικές διαφορές μεταξύ του Καναδά και των Ηνωμένων Πολιτειών.

  Χρηματοδότηση κεφαλαίων στη Βόρεια Αμερική

  Κορυφαίοι 5 ιστότοποι Crowdfunding Equity

  Mike Owergreen Administrator
  Sorry! The Author has not filled his profile.
  follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map