Top 5 kapital Crowdfunding-websteder – udtalelse

Crowdfunding har eksisteret siden 2008 med lanceringen af ​​indiegogo efterfulgt af Kickstarter, der blev lanceret i 2009.

De tidlige crowdfunding-websteder tilbød brugerne gratis frynsegoder og varer til gengæld for at finansiere deres forretningsforetagende. De fleste af disse nystartede virksomheder sprang ud efter et par måneder, men nogle af disse var meget succesrige. En af de mest bemærkelsesværdige succeshistorier er virtual reality headset Oculus hvilket indsamlet over $ 2,4 millioner på Kickstarter i en kampagne, der også fangede Mark Zuckerbergs opmærksomhed. Kort derefter Oculus blev købt af Facebook for $ 3 mia. Dette var en monumental erhvervelse for en opstart med en stor vision og nul fortjeneste.

Desværre, mens Facebook-erhvervelsen af ​​Oculus var livsændrende for Oculus-teamet, modtog de tidlige støttemænd til projektet på Kickstarter intet, da der ikke blev tilbudt egenkapital til deres oprindelige opbakning af dette projekt..

I 2012 vedtog JOBS-loven, som åbnede dørene til crowdfunding-websteder, der tilbyder tidlige investorer egenkapital. Nu har investorer fra hele verden mulighed for at støtte nystartede virksomheder, der er for små til at få adgang til traditionel venturefinansiering.

Disse crowdfunding-websteder med egenkapital tjener et vigtigt formål, da de er direkte ansvarlige for at pleje iværksættere, mens de tilbyder investeringsmuligheder til investorer, der ikke er baseret i Silicon Valley.

Nedenfor er efter min mening de 5 største crowdfunding-websteder med egenkapital. Som ansvarsfraskrivelse er jeg ejer af aktier i 3 af nedenstående virksomheder (WeFunder, Microventures, StartEngine).

# 1 – SeedInvest

SeedInvest adskiller sig ved kun at have håndplukkede nystartede virksomheder i kommende brancher. Hvis du vil investere i teknologiens fremtid, er dette en af ​​dine bedste muligheder. De industrier, der ofte vises, inkluderer:

  • Augmented Reality
  • 3D-udskrivning
  • Kunstig intelligens
  • Robotik
  • Rumteknologier

De har hjulpet over 150 virksomheder med at skaffe kapital, og teamet er fremragende til at filtrere de fleste virksomheder, der ansøger, ud for at tilbyde investorer en kurateret liste over virksomheder i verdensklasse at investere i.

# 2 – Microventures

Dette websted er anderledes end resten af ​​denne liste, da de tilbyder to forskellige fokus, og de er kun rettet mod akkrediterede investorer.

Hovedfokus er på Late Stage-virksomheder. Nogle af de sene scenevirksomheder, der er blevet præsenteret, inkluderer:

  • SpaceX
  • LYft
  • Pinterest
  • Ærligt selskab
  • Robin Hood

Dette giver den nemmest mulige vej til at investere i fænomenale selskaber i senfase, som ofte kun er få år fra børsnotering. Minimumsinvesteringen ligger ofte i intervallet $ 5000 til $ 50000, hvor minimumet afhænger af renteniveauet og virksomheden.

De tilbyder også investeringsmuligheder i Early Stage-virksomheder med minimale investeringer i intervallet $ 3000 til $ 5000. Disse virksomheder er ofte inden for Fintech, robotteknologi, 3D-udskrivning osv. Kvaliteten af ​​disse Early-Stage-virksomheder er høj og er også håndplukket.


# 3 – WeFunder

De var ansvarlige for at hjælpe med at skrive JOBS Act og er en af ​​de ældste virksomheder i crowdfunding-rummet. Der har været nogle enorme succeshistorier på dette websted.

I april 2013 rejste Zenefits til en vurdering af $ 9 mio., Og kun 2 år senere i maj 2015 rejste de yderligere $ 500 mio. Og blev vurderet til $ 4,5 mia. Dette betyder, at hvis du havde investeret $ 10000, ville du have modtaget et køligt afkast på $ 500.000 i en 2-årig periode.

WeFunder kom ud af Y Combinator-acceleratorprogrammet, som er det mest berømte og succesrige acceleratorprogram i verden. Nogle succeshistorier herfra inkluderer AirBNB, DropBox, Stripe, coinbase osv.

Årsagen til dette er vigtigt er, at Y Combinator-virksomheder støtter hinanden i det, der er et kæmpe økosystem. Mange af start-ups på WeFunder er Y Combinator-kandidater (såsom Zenefits).

# 4 – Finansierbar

En af de ældste platforme på denne liste, Fundable, blev lanceret den 22. maj 2012. Siden da har de tilbudt adgang til en bemærkelsesværdig liste over virksomheder i enhver branche, som du kan forestille dig. Jeg har set alt fra solenergifelter til revolutionerende 3D-trykte proteser.

Fundable er et crowdfunding-websted, der tilbyder et omfattende antal virksomheder at vælge imellem.

# 5 – Start motor

Over 90 millioner er rejst af mere end 265 virksomheder. De rejste endda for nylig en succesfuld $ 10 mio. STO til sig selv.

Selvom dette er en god platform, er de ikke så selektive som resten af ​​crowdfunding-webstederne på denne liste, så du bliver nødt til at være mere forsigtig og udføre ekstrem omhu i, hvem du investerer i. Når det er sagt, er der nogle ædelstene at blive fundet. Hackernoon blev for nylig gennemført en forhøjelse på $ 1,07 mio. Jeg finder ud af, at de har for mange børsnoterede virksomheder, hvilket gør at gennemgå listen lidt udmattende.

Resumé:

Dette er de top 5 crowdfunding-websteder, som jeg mener giver investorer den bedste adgang til investeringsmuligheder. Du skal altid udføre korrekt due diligence og forstå, at Early Stage-investering er høj risiko, og at det er mere sandsynligt, at du mister adgang til al din kapital. Du kan også forvente, at det tager 7 til 10 år at tjene et afkast på nogen af ​​disse investeringer.

Ansvarsfraskrivelse:

Securities.io er ikke licenseret eller registreret hos U.S. Securities and Exchange Commission, FINRA eller nogen anden regulator af finansielle tjenester. Specifikt er Securities.io ikke en FINRA-registreret mæglerforhandler og tilbyder ikke eller sælger værdipapirer eller deltager i nogen anden mæglerforhandleraktivitet. Intet på dette websted udgør et tilbud, distribution, anmodning eller markedsføring af nogen sikkerhed.

Desuden er Securities.io ikke et børs, alternativt handelssystem, deponeringsagent eller overførselsagent. Securities.io yder ikke juridisk, regnskabsmæssig, skattemæssig eller lovgivningsmæssig rådgivning eller har forvaring af kontanter, virtuel valuta, sikkerhedstoken eller andet digitalt aktiv til eller på vegne af nogen tredjepart.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map