Αψηφώντας τις αποδόσεις με MERJ, StartEngine και LiquidPiston

Αψηφώντας τις αποδόσεις

Ενώ ο κόσμος αγωνίζεται να προσαρμοστεί και να επιμείνει, μέσω της συνεχιζόμενης πανδημίας COVID-19, υπάρχουν μερικές επιλεγμένες εταιρείες που κατάφεραν να συνεχίσουν σε μια πορεία προς την επιτυχία.

Αντί να επικεντρωθούμε στις δοκιμασίες και τις δοκιμασίες που αντιμετωπίζουμε από το COVID-19, θα ρίξουμε μια σύντομη ματιά σε μερικές από αυτές τις εταιρείες, οι οποίες ευδοκιμούν σε δύσκολες στιγμές.

MERJ

Το πρώτο είναι το MERJ Exchange. Αυτή η ανταλλαγή με βάση τις Σεϋχέλλες έχει καθιερωθεί ως ηγέτης στον αναπτυσσόμενο τομέα των ψηφιακών κινητών αξιών. Όχι μόνο υποστηρίζουν μια ποικιλία ψηφιακών κινητών αξιών στην πλατφόρμα τους, το κάνουν με ρυθμιζόμενο τρόπο.

Οι δυνατότητές τους υπογραμμίζονται με μια γρήγορη ματιά στην πρόσφατη ανάπτυξή τους. Η εταιρία σημειώσεις ότι ενώ τα περισσότερα χρηματιστήρια του κόσμου σημείωσαν πτώση της κεφαλαιοποίησης κατά 7% κατά το παρελθόν έτος, κατάφεραν να επιτύχουν ανάπτυξη 325%.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της MERJ, Edmond Tuohy, πρόσφατα αφιέρωσε χρόνο για να σχολιάσει την πρόσφατα εμφανιζόμενη ανάπτυξή τους, δηλώνοντας: «Αυτή η τεράστια ανάπτυξη που βλέπουμε αντικατοπτρίζει τον ταχύ ρυθμό με τον οποίο οι χρηματοπιστωτικές αγορές στρέφονται προς πιο αποτελεσματικές δομές… παραδοσιακό μοντέλο χρηματιστηρίου, καταργώντας τα διασυνοριακά εμπόδια και εξορθολογισμό των διαδικασιών, μειώνοντας τελικά το κόστος τόσο για τους επενδυτές όσο και για τις εισηγμένες εταιρείες »

Ως ρυθμιζόμενο χρηματιστήριο που φιλοξενεί παραδοσιακά και ψηφιακά χρεόγραφα, η MERJ φαίνεται να είναι σε καλή θέση για να πετύχει, τόσο στο τώρα όσο και στο μέλλον.

Ποιοι είναι το MERJ Exchange?Ποιοι είναι το MERJ Exchange;

Παρακολουθήστε αυτό το βίντεο στο YouTube

LiquidPiston

Αυτή η εταιρεία που εδρεύει στο Bloomfield, στο Κονέκτικατ, ολοκλήρωσε πρόσφατα, μια από τις πιο γρήγορες Reg. Το CF αυξάνεται, μέχρι σήμερα.

Η τεχνολογία που προσφέρεται από την LiquidPiston βασίζεται στην ιδέα ότι οι περιστροφικοί κινητήρες έχουν ανεκμετάλλευτο δυναμικό στην αγορά ICE. Όπου προηγούμενα παραδείγματα, όπως ο κοινώς χρησιμοποιούμενος σχεδιασμός Wankel, απέτυχαν, το LiquidPiston φαίνεται να πετυχαίνει. Οι προσπάθειές τους είχαν ως αποτέλεσμα να καυχηθούν οι κινητήρες,


  • Εξελικτικές ζώνες ισχύος
  • Συμπαγής σχεδιασμός
  • Υβριδική ενσωμάτωση οχημάτων
  • 30% αύξηση της απόδοσης έναντι του φυσικού αερίου & ντίζελ

Φιλοξενείται μέσω του StartEngine, του LiquidPiston crowdfunding καμπάνια κατάφερε να προσελκύσει περισσότερους από 3.000 επενδυτές να συμμετάσχουν σε μόλις 9 ώρες. Το αποτέλεσμα?

  • Αποτίμηση 51,6 εκατομμυρίων δολαρίων
  • Συγκεντρώθηκαν 1,07 εκατομμύρια δολάρια

Με πολλά υποσχόμενες εφαρμογές, τόσο στον στρατιωτικό όσο και στον αεροδιαστημικό τομέα, οι περιστροφικοί κινητήρες επόμενης γενιάς που σχεδιάστηκαν από την LiquidPiston έχουν λαμπρό μέλλον. Η εταιρεία σημειώνει ότι σκοπεύουν να μεγιστοποιήσουν τις δυνατότητες της τεχνολογίας τους μέσω προσπαθειών που περιλαμβάνουν συμφωνίες αδειοδότησης.

Σε μια εποχή όπου το VC έχει στεγνώσει, όπως σημειώνουν πολλοί, η ικανότητα του LiquidPiston όχι μόνο να επιτύχει τον στόχο του, αλλά και σε χρόνο ρεκόρ, είναι ένα εντυπωσιακό κατόρθωμα.

StartEngine

Αργά, οι πλατφόρμες crowdfunding έχουν ωθήσει πραγματικά την αφήγηση ότι είναι οι πύλες για χρηματοδότηση σε περιόδους όπως αυτές. Με την προαναφερθείσα αύξηση του LiquidPiston, φαίνεται να είναι σε κάτι.

Ο διευθύνων σύμβουλος της StartEngine, Howard Marks, δηλώνει,

«Είμαι ενθουσιασμένος που η αύξηση του Liquid Piston ήταν επιτυχής. Στην πραγματικότητα, η αύξηση του Liquid Piston είναι η ταχύτερη καμπάνια Reg CF όλων των εποχών στην πλατφόρμα μας… Η αποστολή του StartEngine είναι να βοηθήσει τους επιχειρηματίες να επιτύχουν τα όνειρά τους και ελπίζω ότι το Liquid Piston θα μπορεί να χρησιμοποιήσει τα $ 1.07 εκατομμύρια που συγκέντρωσε και τους χιλιάδες νέους επενδυτές τους για να επιτύχουν το δικό τους. “

Περαιτέρω ενίσχυση αυτής της αφήγησης είναι η πρόσφατη ανακοίνωση ότι ο Kevin O’Leary, γνωστός και ως Mr. Wonderful, έχει γίνει μετατροπέας crowdfunding. Τόσο πολύ που έχει πλέον γίνει όχι μόνο επενδυτής στο StartEngine, αλλά και ενεργό μέλος της ομάδας.

Ο κ. Wonderful ευθυγραμμίζει τις προσπάθειες με την πλατφόρμα Equity Crowdfunding «StartEngine»

Ο κ. Wonderful συμμετέχει στο StartEngineΟ κ. Wonderful συμμετέχει στο StartEngine

Παρακολουθήστε αυτό το βίντεο στο YouTube

Εναλλακτικές προσφορές

Ενώ οι εταιρείες που απαριθμούνται εδώ σήμερα ποικίλλουν άγρια ​​σε αυτό που έχουν να προσφέρουν, υπάρχει ένα κοινό χαρακτηριστικό μεταξύ τους – μια εναλλακτική λύση στον κανόνα και μια προοπτική.

Η MERJ αποφάσισε ότι τα ψηφιακά χρεόγραφα θα κατέχουν εξέχουσα θέση στο μέλλον των επενδύσεων. Έχουν υιοθετήσει αυτή τη στάση και έχουν δημιουργήσει μια πολλά υποσχόμενη πλατφόρμα γύρω από την υποστήριξή τους.

Η StartEngine αποφάσισε ότι – ειδικά σε ταραχώδεις περιόδους – οι ΜΜΕ μπορούν να επωφεληθούν περισσότερο από το κεφάλαιο που δημιουργείται μέσω του crowdfunding. Αντί για την πιο παραδοσιακή διαδρομή «VC».

Η LiquidPiston αποφάσισε ότι υπάρχει, πράγματι, ένα μέρος για κινητήρες εσωτερικής καύσης να προχωρούν. Το κλειδί για να γίνει αυτό το έργο; Ολοκληρώνοντας αυτό που κάποτε προαναγγέλθηκε ως ριζοσπαστικό και πολλά υποσχόμενο σχέδιο (περιστροφικοί κινητήρες).

Με την απελευθέρωση του καλούπι, αυτές οι εταιρείες κατάφεραν, και οι δύο, να διώξουν και να προσελκύσουν τους επενδυτές να ανοίξουν το δρόμο προς τη συνεχή επιτυχία.

Σε άλλα νέα

Ενώ οι εταιρείες που συζητούνται εδώ μπορεί να ευδοκιμούν, παραμένει μια πληθώρα ζητημάτων που έχουν προκύψει κατά τη διάρκεια της πανδημίας. Το ακόλουθο άρθρο ρίχνει μια ματιά σε μερικά από τα ζητήματα που έχουν τραβήξει την προσοχή μας κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου.

Η επίδραση COVID-19

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map