Το Celsius Network αυξάνει 20 εκατομμύρια δολάρια στην πλατφόρμα Equity Crowdfunding BnkToTheFuture

Δύο από τις πιο δημοφιλείς τάσεις που έχουν προσελκύσει την προσοχή των επενδυτών το 2020 είναι η αποκεντρωμένη χρηματοδότηση (DeFi) και το crowdfunding μετοχών. Η δυναμική πίσω από τη δημοτικότητα του καθενός δεν φαίνεται να επιβραδύνεται, όπως αποδεικνύεται από τις πρόσφατες ειδήσεις του Celsius Network που ολοκλήρωσαν αύξηση κεφαλαίου άνω των 20,2 εκατομμυρίων δολαρίων USD.

Η συγκεκριμένη αύξηση παρουσιάζει ενδιαφέρον, καθώς περιλαμβάνει εταιρείες που κατηγοριοποιούνται ως λειτουργούν εντός του DeFi (Celsius Network) και του crowdfunding μετοχών (BnkToTheFuture).

Λεπτομέρειες για την αύξηση

Σε αυτόν τον γύρο χρηματοδότησης, το Celsius Network πούλησε 12,41% ίδια κεφάλαια. Σε αντάλλαγμα, η αύξηση κεφαλαίου προσέλκυσε τη συμμετοχή περισσότερων από 1000 επενδυτών, οι οποίοι συνέβαλαν πάνω από 20,2 εκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ.

Αυτή η αύξηση είναι μια σαφής επιτυχία, καθώς τα συνολικά κεφάλαια που δημιουργούνται ανέρχονται περίπου στο 120% του στόχου της εταιρείας. Ενώ υπάρχουν πολλοί παράγοντες που οδήγησαν στην επιτυχία αυτής της αύξησης, η τρέχουσα δημοτικότητα της πλατφόρμας, χωρίς αμφιβολία, έπαιξε μεγάλο ρόλο. Το Celsius Network δείχνει ότι έχουν πλέον χορηγήσει δάνεια άνω των 6,2 δισεκατομμυρίων δολαρίων, εκτός από τον έλεγχο περιουσιακών στοιχείων άνω των 630 εκατομμυρίων δολαρίων – αποδεικνύοντας σαφή ζήτηση για τις υπηρεσίες του.

Ανεξάρτητη σκέψη

Από τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν από το Celsius Network, περίπου το 50% προέρχεται από έναν μόνο επενδυτή – την Tether. Αυτή η επένδυση από την Tether προκάλεσε αρχικά ανησυχίες από χρήστες της πλατφόρμας, καθώς φοβόταν ότι το δίκτυο Celsius θα υπόκειται πλέον σε εξωτερική επιρροή. Ένας από τους παράγοντες διαφοροποίησης μεταξύ του δικτύου Celsius και των ανταγωνιστών του είναι ο στόχος του να μοιράζεται το 80% των κερδών του μεταξύ πελατών. Με τους μεγάλους επενδυτές να επηρεάζουν τις αποφάσεις της εταιρείας, οι στόχοι διανομής κερδών όπως αυτό θα μπορούσαν ενδεχομένως να σταματήσουν. Ο φόβος αυτής της πιθανότητας ώθησε τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Celsius Network, Alex Mashinsky, να σχολιάσει το θέμα στο παρελθόν.

«… Έχουμε δεσμευτεί να δώσουμε στους καταθέτες το 80% και παραμένω ο μεγαλύτερος μέτοχος της Κελσίου, αλλά τώρα έχει αρκετά περισσότερα χρήματα για να αναπτυχθεί γρηγορότερα και να κατασκευάσει καλύτερα προϊόντα».

Τώρα που η άντληση κεφαλαίων της έχει φτάσει στο συμπέρασμα, αυτοί οι φόβοι υπερέβησαν σαφώς, καθώς δεν έκαναν τίποτα για να επιβραδύνουν τους επενδυτές να συρρέουν στην ευκαιρία.

Ανταγωνιστές DeFi

Ενώ ο τίτλος DeFi μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως ομπρέλα για να περιγράψει οποιονδήποτε αριθμό χρηματοοικονομικών εφαρμογών που βασίζονται σε blockchain, ένα από τα πιο δημοφιλή παραδείγματα είναι οι πλατφόρμες δανεισμού κρυπτογράφησης.

Κοιτώντας πέρα ​​από το Celsius Network, οι ακόλουθες εταιρείες λειτουργούν επί του παρόντος ως στενοί αντίπαλοι, προσφέροντας παρόμοιες / ανταγωνιστικές υπηρεσίες.

Με την κοινότητα κρυπτογράφησης να κατοικείται από μεγάλο αριθμό μακροχρόνιων κατόχων, δεν είναι περίεργο το γεγονός ότι οι υπηρεσίες που προσφέρονται από αυτές τις εταιρείες έχουν μεγάλη ζήτηση. Για έναν επενδυτή που δεν σκοπεύει να ανταλλάξει τα περιουσιακά του στοιχεία βραχυπρόθεσμα, είναι ένας εύκολος τρόπος για να κερδίσετε παθητικό εισόδημα.

Χρηματοδότηση κεφαλαίων


Η DeFi είναι ένας καυτός τομέας αυτή τη στιγμή, αλλά τι γίνεται με τις εταιρείες που κάνουν δυνατή την αύξηση αυτών των κεφαλαίων?

Σε αυτήν την περίπτωση, το δίκτυο Celsius μετατράπηκε σε δημοφιλή πλατφόρμα BnkToTheFuture. Πλατφόρμες όπως αυτή παρέχουν στους επενδυτές πρόσβαση σε ευκαιρίες που ήταν προσβάσιμες μόνο από πλούσιους επιχειρηματίες.

Όπως το δίκτυο Celsius, το BnkToTheFuture δεν είναι μόνο του στον αντίστοιχο τομέα του. Διάφοροι ανταγωνιστές έριξαν καπέλα στο δαχτυλίδι, καθώς προσπαθούν να δημιουργήσουν φήμη ως ηγέτες στο crowdfunding. Τα παρακάτω είναι μερικά παραδείγματα τέτοιων εταιρειών.

  • Smartlands
  • WeFunder
  • SeedInvest
  • StartEngine

Αυτή η δημοτικότητα τονίστηκε πρόσφατα, καθώς το StartEngine προσέλκυσε την προσοχή ενός επιχειρηματία υψηλού προφίλ Kevin O’Leary, γνωστού και ως Mr. Wonderful. Εκείνη την εποχή, η O’Leary άγγιξε τις δυνατότητες του crowdfunding, δηλώνει,

«Με την πανδημία coronavirus να προκαλεί οικονομική αβεβαιότητα, οι νεοσύστατες επιχειρήσεις και οι μικρές επιχειρήσεις έχουν έναν εξαιρετικά δύσκολο χρόνο πρόσβασης στο κεφάλαιο, οπότε θα δείτε μια σημαντική αύξηση του ενδιαφέροντος για εταιρείες crowdfunding όπως το StartEngine που επιλύουν αυτό το πρόβλημα… Κοιτάξτε πίσω αυτήν την περίοδο ως την αρχή της αύξησης του crowdfunding μετοχών και νομίζω ότι είναι μια βιομηχανία που η StartEngine θα κερδίσει. “

Δίκτυο Κελσίου

Η Celsius Network ιδρύθηκε το 2017 και διατηρεί δραστηριότητες στο Λονδίνο της Αγγλίας. Πάνω απ ‘όλα, η ομάδα του Celsius Network προσπαθεί να αναπτύξει σύγχρονες οικονομικές λύσεις, μέσω της χρήσης τεχνολογίας όπως το blockchain. Η εταιρεία είναι πιο γνωστή για την εισβολή της σε κρυπτο-δάνεια και στους τόκους κρυπτογραφικούς λογαριασμούς.

Ο διευθύνων σύμβουλος, Alex Mashinsky, επί του παρόντος επιβλέπει τις δραστηριότητες της εταιρείας.

Εταιρικό βίντεο δικτύου CelsiusΕταιρικό βίντεο δικτύου Celsius

Παρακολουθήστε αυτό το βίντεο στο YouTube

Σε άλλα νέα

Για όσους ενδιαφέρονται να μάθουν περισσότερα για το τι είναι το crowdfunding μετοχικού κεφαλαίου και πώς μπορεί να αλλάξει τον τρόπο που επενδύουμε, φροντίστε να μελετήσετε τη βαθιά μας κατάδυση στην πρακτική ΕΔΩ.

Εάν η ιδέα του crowdfunding μετοχικού κεφαλαίου έχει ξεσηκώσει το ενδιαφέρον σας αφού μάθετε τις εισόδους του, το ακόλουθο άρθρο ΕΔΩ θα ρίξει φως σε μερικούς από τους ηγέτες του τομέα.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map