Litecoin Halving forklarede: Hvad er det, og hvordan kan det påvirke prisen?

Litecoin (LTC), en af ​​de ældste og mest populære kryptokurver på markedet, oplever sin anden halvering den 5. august. Mange analytikere og rapporter taler om det, men hvad betyder halvering? Hvordan kan dette påvirke Litecoin-prisen? Hvor ofte finder halveringsbegivenheder sted? Disse og flere spørgsmål vil blive besvaret i denne artikel.

Litecoin Halving forklaret

Der er forskellige virtuelle valutaer på markedet, der fungerer med forskellige konsensusalgoritmer. En af dem er kendt som Proof-of-Work (PoW), også gjort populær af Bitcoin (BTC). PoW-netværk som BTC og LTC kræver minearbejdere at behandle netværkets transaktioner ved at levere minedrift.

Dette opnås med hardwareenheder, der bruger store mængder energi, og som holder netværket sikkert. Ved at bekræfte, at transaktionerne er reelle og ikke er blevet ændret, tjener minearbejdere belønninger for deres energiforbrug og den nødvendige tid til at udvinde disse digitale aktiver.

I dette tilfælde modtager Litecoin-minearbejdere 25 LTC-mønter pr. Blok sammenlignet med BTC-minearbejdere, der modtager 12,5 BTC pr. Blok. Hver 840.000 blokke på Litecoin-netværket og 210.000 på Bitcoin-blockchain reduceres belønningen for minearbejdere med halvdelen. Det betyder, at i den næste halvering, som Litecoin skal opleve, vil minearbejdere blive belønnet med 12,5 LTC hvert 2,5 minut. Bitcoin minearbejdere vil blive belønnet med 6,25 BTC hvert 10. minut, i betragtning af at Litecoin-bloktiderne er fire gange hurtigere end Bitcoins blokke.

Vil Litecoin-prisen blive påvirket?

Kilde: http://blog.abrok.eu/inflation-rates-of-crypto-currency/

Bitcoin og Litecoin er valutaer med en inflationsordning, der reduceres hvert fjerde år. Litecoin-inflationen reduceres fra 8,72% om året til 4,26% om året tættere på, hvad centralbanker rundt omkring i verden normalt etablerer som en “sund inflation” for deres økonomier.

Kryptovalutaer er forskellige. Der er et klart begrænset udbud, der ikke kan ændres, hvilket skaber sikkerhed om, hvad der skal ske, og hvordan inflationsraterne vil udvikle sig. Med en lavere udstedelse af LTC pr. Måned vil det være meget lettere for markedet at absorbere den nye trykte LTC. Det kunne have en meget positiv effekt på prisen.

Efterhånden som virtuelle valutaer udvides, øges efterspørgslen efter dem. I løbet af de sidste år har der været en stigende efterspørgsel fra større investorer og institutioner sammenlignet med tidligere år, hvor digitale valutaer primært blev handlet af detailinvestorer. Interessen for Litecoin forventes også at vokse, men en lavere udstedelse af LTC kan i sidste ende påvirke prisen på den fjerde største kryptokurrency.

Bitcoin har allerede oplevet flere halvdele i 2012 og 2016. Den næste halvering forventes at finde sted i maj næste år. Før og efter disse to halvings fulgte prisen på det populære digitale aktiv en positiv tendens.

Kilde: https://www.tradingview.com/

Der er en forskel med Litecoin. Den digitale valuta blev frigivet til markedet lige i 2011, hvilket betyder, at kryptovalutaen oplever sin anden halveringsbegivenhed snarere end den tredje. Evaluering af virkningen på aktivet viser sig således at være vanskeligere end med Bitcoin. På trods af det forventes Litecoin at opføre sig på samme måde som Bitcoin, selv når LTC ikke klarede sig godt efter den første halveringsoplevelse i 2015.

Den 25. august 2015 oplevede Litecoin sin første halveringsbegivenhed, hvor minearbejdere begyndte at modtage 25 LTC snarere end 50 LTC, som det var siden 2011. Kortene viser, at det digitale aktiv havde en pris på 306% en måned før halveringen, hvilket var bestemt drevet af det faktum, at markedet var begejstret for denne begivenhed.

Kilde: https://www.tradingview.com/

Ikke desto mindre sluttede euforien på blot et par uger, og Litecoins pris forblev uændret i over 1 år og handles omkring $ 2,73 og $ 4,7 med en kort periode, hvor LTC steg over dette niveau og ramte $ 5,7.


I år kan vi se, at Litecoin startede et bull run i december 2018 efter et bjørnemarked, der varede i et år. Siden bunden voksede Litecoin allerede med 550%, hvilket antyder, at halveringen allerede er blevet prissat. Den prishandling, vi har set i disse seks måneder, svarer til den pris, der fulgte i 2015, da den steg over 600% fra $ 1,18 til $ 8,79.

Kilde: https://www.tradingview.com/ Kilde: https://www.tradingview.com/

Selvom PoW-valutaer har en tendens til at opføre sig med en lavere korrelation til andre digitale aktiver, når de oplever en halvering, forventes Litecoin at opføre sig på en eller anden måde i tråd med hele kryptomarkedet. Det betyder, at bullishness eller bearishness i rummet i mindre grad vil have en indvirkning på den digitale valuta før og efter halveringsbegivenheden den 5. august.

På UseTheBitcoin har vi skrevet en artikel om Litecoin-prisforudsigelse, der blev taget under hensyntagen til forskellige begivenheder, herunder den kommende halvering.

I skrivende stund er vi 11 dage væk fra halveringsbegivenheden. Litecoin har en pris på $ 95,55 og en markedsværdi på over $ 6 mia., Ifølge data leveret af CoinMarketCap.

Litecoin-levering og hashrate

Litecoin har en maksimal forsyning på 84.000.000 LTC, hvoraf over 62.840.000 LTC allerede er blevet udvundet. Dette svarer til 75% af den samlede Litecoin, der forventes udvundet i historien. Der er 21.160.000 LTC tilbage, der skal udvindes.

I øjeblikket genereres 14.400 LTC pr. Dag, og antallet af nye LTC reduceres til 7.200 med cirka 576 blokke genereret hver dag.

Litecoin hashrate har også nået nye heltidshøjder for et par dage siden med omkring 300 GH / s. Dette er grunden til, at vanskelighederne ved minedrift Litecoin også er steget betydeligt og når nye poster. Selvom minearbejdere synes at være hausse om netværkets fremtid, er det klart, at de vil være mindre rentable efter halveringen.

Under et interview med Mickey den 10. juli nævnte Charlie Lee, grundlæggeren af ​​Litecoin, at der vil være nogle implikationer for Litecoins minedriftsøkosystem.

I sagen, han kommenterede:

”Når minedriftens belønninger halveres, vil nogle minearbejdere ikke være rentable, og de lukker deres maskine. Hvis en stor procentdel gør det, vil blokke blive langsommere i nogen tid. For litecoin er det tre og en halv dag før den næste ændring [i vanskeligheder], så muligvis som syv dage med langsommere blokke, og derefter derefter vil vanskelighederne omjusteres, og alt vil være fint. “

Det er muligt at starte minedrift af Litecoin ved at købe det nødvendige udstyr og oprette forbindelse til en minepool, der vil tilbyde gode tjenester i den jurisdiktion, som minearbejderen er placeret. En anden måde at få adgang til Litecoin er ved at købe den. På UseTheBitcoin har vi skrevet, hvilke er de 5 bedste måder at købe Litecoin på i år.

Konklusion om Litecoin Halvering

Litecoin halveres den 5. august. Dette er en af ​​de vigtigste begivenheder, som et PoW-netværk oplever. Ifølge det, vi har analyseret, ser det ud til, at markedet allerede har prissat halveringen, hvilket faldt sammen med genopretningen i kryptokurrencyområdet.

Minearbejdere synes ikke at være bekymrede for belønningsreduktionen, som på en eller anden måde er bullish i betragtning af at de forventer, at prisen vil vokse. Hvis dette ikke sker, vil der være en kort periode, hvor der vil være en udvandring af minearbejdere fra netværket. Når vanskelighederne er tilpasset, skal tingene vende tilbage til det normale.

På lang sigt er en halvering altid positiv for prisen på den virtuelle valuta. Med en lavere udstedelse af LTC men en større efterspørgsel efter kryptokurrency forventes prisen på det digitale aktiv at vokse, hvis der er et tyremarked..

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map