Paras Bitcoin Trading Bot: Käyttäjän tarkistusopas

paras-bitcoin-trading-botit-arvostelu

Kyky käydä kauppaa bitcoinilla kehittyvissä kryptovaluuttamarkkinoiden omaisuusluokissa ei ole mitään hämmästyttävää.

Kaupankäynti on aina kutsuttu markkinapaikkojen elämänvereksi. Ja blockchain-pohjainen Bitcoin-aikakausi on tuonut mukanaan uusia haasteita, joita perinteiset, lattialla toimivat osakekauppiaat eivät koskaan kohdanneet, kun otetaan huomioon salaustoimialan 24/7/365 koko ajan olemus. Bitcoin-kaupankäynnillä ei ole loppua, joten aloitetaan.

Oppiminen käyttämään vuoden 2019 parhaita bitcoin-kaupankäyntirobotteja ei ole helppoa, eikä välittömät voitot virtaa heti. Tietoisuus on kuitenkin ensimmäinen kynnysavain, jonka avulla voidaan optimoida älykkäimmille kaupoille.

Suosittelemme tarkistamaan kaikki alla olevat 15 automaattisen kaupankäynnin bottijärjestelmää alusta tänään.

Seuraavissa bitcoin-kaupankäynnin bottien rankingissa käytettiin näitä komponentteja kriteereinä arvioitaessa ja tarkistettaessa:

 • helppo asentaa, asenna ja käytä oikein – myös kyky tehdä muutoksia nopeasti (ilman huipputeknisiä taitoja)
 • kaupankäyntistrategia (arbitraasi, markkinoiden tekeminen, kopiointi, oikosulku, stop-loss, scalping, taitosimulaatiot)
 • vaihto-integraatiot (Binance, Coinbase, Bittrex, Bitfinex, Bitstamp, Poloniex, KuCoin, Huobi jne.)
 • hinnoittelu ja kustannusten joustavuus (ilmaiset kokeiluversiot, kuukausittaiset, vuosittaiset tai elinikäiset lisenssivaihtoehdot)
 • tyyppi (pilvipohjainen, Windows / macOS / Linux, automatisoitu yhden napsautuksen kaupankäyntitoiminto)
 • ulkoiset signaalit (TradingView: n tai muiden kolmansien osapuolten indikaattoreiden kautta jne.)
 • aktiivisten paikkojen määrä (kuinka monta avointa kauppaa kulloinkin)
 • kolikoiden monimuotoisuus (kuinka monta erilaista tunnusta on kaupan)
 • yrityksen maine, tuotehistoria ja yleinen pitkäikäisyys
 • asiakaspalvelu ja palvelujen saavutettavuus (plus ohjelmistojärjestelmien päivitykset)

Kun nämä ominaisuudet on arvioitu alustaa kohti, tunnista mielesi mukaan suotuisimmat strategian toteutusominaisuudet ja aloita tutkiminen kokonaisuudessaan. Aloita pienistä, käytä siedettäviä määriä, kun määrität minkä tahansa bitcoiniin perustuvan automaattisen salauksen kaupankäynnin botin. Viimeinen asia, jonka kaikki kätevät puoliautomaattiset pilottihankkijat haluavat kokea, on bitcoin-kauppojen suorittaminen tappiolla, varsinkin ilman asiantuntevaa “suostumustasi”, jota manuaaliset liiketapahtumat luonnostaan ​​hallitsevat (tunnetaan myös nimellä vääryyksien asettaminen ja unohtaminen).

Ihmiset, alias sijoittajat ja kauppiaat, ovat täynnä puolueellisuutta ja alttiita emotionaalisille reaktioille (alias FOMO, FUD).

Tämä asettaa bitcoin-ostajat ja -myyjät toisinaan vähäiseen epäedulliseen asemaan, mikä johtaa virheellisiin laskelmiin ja vaarantaa kauppatulokset, jotka johtuvat tunteiden liiallisesta analysoinnista ja “trendikkäistä” kryptovaluuttauutisista.

Kryptoon liittyvät alustat ovat kaikki valmistautumassa “korkean taajuuden kaupankäynnin” puomiin orastavalla bitcoin-sektorilla. Yhdistettynä hintojen volatiliteettiliikkeisiin, voi olla turhauttavaa päivittäiskauppiaille kilpailla maailmanlaajuisesti tai jatkuvasti mielenrauhalla, varsinkin jos kyseessä on todellinen rahamäärä. Tehdä siitä kovempi; Rajattomat, luvattomat peer to peer -markkinat eivät koskaan nuku tai kytkeydy pois päältä ”aukioloaikojen ulkopuolella”. Tästä voi tulla erittäin stressaava tilanne sijoittajien olemassaolossa. Master The Crypto -opas parhaista bitcoin-kaupankäyntirobottiluetteloista toivoo auttavansa näkemään kuinka kukin kasaantuu vähitellen, botti botin mukaan.

Bitcoin-botin käytön edut kauppojen toteuttamisessa on melko suoraviivaista. Ne mahdollistavat 24/7 vaihdon, nopeat teloitukset, poistavat inhimilliset virheet ja tunteet, tarjoavat monimuotoisuuden ja jopa testaavan leikkikentän harjoittamaan botirahasi asettamista linjalle live-markkinoilla. Tietenkin, kuten monet tietävät, joskus sinun on otettava hyvä ja huono. Nämä botit voivat tarjota digitaalisen etuetujen, mutta tarjoavat omat riskinsä, kuten huonolaatuiset ohjelmistot, asettaa ja unohtaa pelon, huonot strategiat, epäonnistuneet stop-loss-rajoitukset tai yleiset huijausjärjestelmät, jotka lupaavat taattuja voittoja.

Lapsenkengissä he eivät olleet suurin valinta luottaa suuriin rahamääriin, mutta siitä lähtien he ovat edenneet pitkälle. Kaupankäyntirobotteja voidaan nyt pitää erittäin kehittyneinä, ja niillä on kaikentyyppiset toiminnot mukavuutesi ja tarpeidesi mukaan. Parhaimmat saatavilla olevat ohjelmistojärjestelmät voivat antaa sijoittajille oikeutetun edun käymällä kauppaa heidän puolestaan ​​ja määrittelemällä erityiset parametrit, mikä optimoi osallistuvan ihmisen aikaa, vaivaa ja resursseja. Ajatteletko henkilökohtaisen bitcoin-kaupankäyntibottisi olevan samanlainen kuin keinotekoinen avustajasi, on vain yksi kahdesta vaihtoehdosta; Tee se itse, eli rakenna oma tai käytä valmiiksi ohjelmoitua bottia. On aika keskittyä jälkimmäiseen ja nähdä, mitä bitcoin-markkinoilla on tarjottavana automatisoitujen salauskauppabottien kasvavassa maailmassa.

Jätä kaupankäyntirobottien, ohjelmoitavien robottien, kehitysmahdollisuudet vuorokauden ympäri kaupankäyntiin aamulla, keskipäivällä ja yöllä.

15 parasta Bitcoin-kauppabottia vuonna 2019

bitcoin-trading-bot-guide


Tässä eritellään kaupankäyntirobottien paras valinta vuodelle 2019 paljastamalla, miksi ne toimivat ja miten ne on ohjelmoitu, mukaan lukien riskinsietokyvyn käyttö, aikataulut ja sijoittajan näkökohdat tietystä kolikosta. Lisäämme myös niin paljon asiaankuuluvaa tietoa kuin voimme (kuten kustannukset, jos ne ovat helposti saatavilla).

Haasbot

Hassbot on yksi suosituimmista automatisoiduista kaupankäyntiratkaisuista, ja se voi myös integroitua kaikkiin tärkeimpiin pörsseihin. Sitä käyttävät säännöllisesti finanssigurut, jotka opettavat muille kryptovaluutta (mikä johtaa aina siihen, että kaupan parhaat salaisuudet pidetään itsellään – kuten kaupankäyntirobotit). Se toimii ympäri vuorokauden, pystyy tunnistamaan kynttilänjalkamallit kaupankäynnissä ja ostettavissa kolmen kuukauden ajan kerrallaan.

Sen jälkeen kun Stephen de Haas aloitti HaaSOnline-automatisoidut sijoitusohjelmistot tammikuussa 2014, ohjelmistoon on tehty kaksi merkittävää uudistusta ja kolmas on julkaissut tänä vuonna. Päivitetty versio on tarkistettu, eikä se voi muodostaa yhteyttä kaikkiin suuriin alustoihin, mutta he työskentelevät ratkaisun löytämiseksi siihen nyt.

Bottia tuetaan Windowsissa, MacOS: ssa ja Linuxissa, mutta vaatii 1,2 GHz: n tai uudemman, sekä 4 ydintä, vähintään 2 Gt muistitilaa ja erittäin rasvan Internet-yhteyden (5 Mt: n latausnopeus) toimiakseen oikein. HaaSOnline tarjoaa kuitenkin 15 erilaista bottia, joista voit valita, sen perusteella, kuinka usein haluat käydä kauppaa, ja valikoima tarjoaa monia tapoja määrittää asetukset henkilökohtaisesti. Koska ne tarjoavat niin monia erilaisia ​​järjestelmiä, on jokaiselle jotakin. Kuitenkin hinta on 12 BTC ja 32 BTC kolmen kuukauden käytön välillä, suosittelemme tätä vain käyttäjille, jotka ovat sitoutuneet saamaan merkittävää käyttöä itse botista. Muuten se ei vain ole hintansa arvoinen.

3Komennot

3Commas on suosittu, helppokäyttöinen botti, joka tukee BitFinexiä, Bittrexiä, Bitstampia, Binancea, GDAXia, KuCoinia, Poloniexiä, YoBitia, Huobia ja Cryptopiaa. Se lisää jatkuvasti uusia vaihtoja ja antaa sinun käyttää niitä kaikkia samanaikaisesti kätevältä alustalta. Vaikka se sijaitsee Torontossa, näyttää siltä, ​​että suurin osa siitä toimii Venäjältä ja jossa on venäläisiä työntekijöitä. Näet verkkosivustolla noin tusina työntekijää ja heidän LinkedIn-profiilinsa, ja yrityksellä itsellään on erittäin aktiivinen sosiaalisen median tili.

Alustalla on älykäs kauppapääte, jossa on salkunhallintatyökalut, jotka mahdollistavat personoinnin. On olemassa “kauppiaiden päiväkirja”, joka seuraa kaikkia kauppojasi eri pörsseissä yhdessä helposti ymmärrettävässä paikassa. Voit asettaa kauppatyyppejä alustoille, jotka eivät tavallisesti salli kyseistä tyyppiä tämän palvelun kautta. Bottien avulla voit tehdä useita kauppoja samanaikaisesti. Todennäköisesti yksi upeimmista ominaisuuksista on kyky seurata ja kopioida jonkun toisen kaupankäyntityyliä. Joten jos näet jonkun, joka kauppaa kykyjäsi, voit ihailla, voit jäljittää hänet ja seurata esimerkkiä yhdellä napsautuksella – ja se on vain jäävuoren huippu.

Jos haluat nähdä heidän hallintapaneelinsa, voit perustaa tilin sähköpostilla ja salasanalla ilmaiseksi. Kuukausitilaukset kaupalle ja bottien käytölle vaihtelevat 30-100 dollaria kuukaudessa, riippuen siitä, mitä etsit, mukaan lukien aloitus-, edistynyt, ammattilainen ja yrityspaketti, jonka voit ostaa kuukauden, 6 kuukauden ja vuosittain . Palkkio on 0,25%, mutta se veloitetaan vain rahoista, jotka talletat suoraan 3commas-tilillesi, ei yksittäisissä pörsseissä, ja 10 dollarin rekisteröintibonus on.

Kaikkiin 3-komentoihin pääsee verkkoselaimella pöytätietokoneella tai mobiililaitteella, mutta iOS: lla on käytettävissä sovellus, ja he työskentelevät parhaillaan yhden Android-laitteella.

Cryptohopper

CryptoHopper on pilvitekniikkaan perustuva salauksen kaupankäyntialusta, mikä tarkoittaa, että se voi tehdä kauppoja sinulle myös silloin, kun tietokone on pois päältä. On asetus, jonka avulla kolmannen osapuolen luotettavat lähteet voivat määrittää, mitä signaaleja botin tulisi etsiä, mikä on hyödyllistä uudemmille kauppiaille. Kokeneilla kauppiailla on valittavana yli 120 indikaattoria ja kynttilämallia sekä yli 30 signaaliryhmää ympäri maailmaa luomaan ainutlaatuinen kaupankäyntimenetelmä, joka vastaa haluamaasi tyyliä.

Cryptohopper on luonut itselleen maineen hyvämaineisena, laadukkaana kaupankäyntialustana, jolla on ominaisuuksia, kuten kaupankäynnin suunnittelijastrategia, automaattiset robotit, kopiointikauppa ja oma kauppapaikka. Niille, jotka eivät ole varmoja taidoistaan, he tarjoavat myös “paperikauppaa”, joka simuloi todellisia markkinoita, mutta ei käytä oikeaa rahaa. Tämän avulla voit harjoitella niin paljon kuin haluat / tarvitset ennen kuin astut sisään oikealla käteisellä.

Kahden veljen vuonna 2017 perustaman CryptoHopperin päätavoitteena on tehdä edistyneestä automatisoidusta kaupankäynnistä yksinkertainen, tavoite, jonka se näyttää saavuttaneen, ja se sijaitsee Amsterdamissa. Kuten jotkut muut bottiympäristöt, se antaa sinun käyttää useita vaihtoa yhdestä paikasta, mutta mikä erottaa ne on niiden maksun puute. Se voi muodostaa yhteyden 12 suosituimpaan pörssiin ympäri maailmaa.

Suosittelemme tätä alustaa erityisesti sen helppokäyttöisyyden, “koulutus” -ohjelman ja sen äärimmäisen hallinnan ansiosta, joka antaa käyttäjälle työnnön ilman suuntaan tai toiseen. Heidän kuukausittaiset tilauksensa vaihtelevat 19 dollarista 99 dollariin kuukaudessa, riippuen haluamistasi ominaisuuksista ja budjetistasi, mukaan lukien tutkimusmatkasäiliö, seikkailija-suppilo ja sankarisäiliöpaketit. Jos et vieläkään ole vakuuttunut tai olet hermostunut, he tarjoavat ilmaisen 7 päivän kokeilujakson kaikille kirjautuneille.

Gekko

Gekko on ainutlaatuinen kaupankäynnin botti siinä mielessä, että se on täysin ohjelmoitava ja saatavana GitHubissa täysin avoimena lähdekoodina. Se tukee 18 suurta vaihtoa ja tarjoaa mukautettavan laajennusjärjestelmän integroitumaan IRC: n, sähkeen ja sähköpostien kanssa.

Kaiken kaikkiaan Gekko on tarkoitettu käyttäjille, jotka arvostavat yksinkertaista automatisointia ja optimointia kaupankäynnin perusstrategioiden toteuttamiseksi. Heillä on web-käyttöliittymä, jonka avulla voidaan syöttää historiatietoja ja reaaliaikaisia ​​tietoja, laskea indikaattoreita sekä voitto / riski-mittareita, simuloida markkinoita ja tilausten toteutusta sekä piirtää tuloksia ymmärtämisen helpottamiseksi. Siinä on myös kolikoiden hintojen tarkastelu reaaliajassa ja suorien tilausten toteuttaminen.

Se ei ole liian runsas palvelu ja sen toiminnot ovat rajalliset, mutta se on myös yksinkertainen ja helppo ymmärtää. Gekko saa työn valmiiksi ja on paitsi hyödyllinen myös täysin ilmainen.

Gunbot

Gunbot on yksi suosituimmista automatisoiduista bitcoin-kaupankäyntijärjestelmistä, joita nykyään on saatavilla, ja jotkut mainostavat laajoja mukautusvaihtoehtojaan ja toiset kuvaavat sen kykyä pitää aloittelijat ja edistyneet käyttäjät onnellisina.

Tämän alustan avulla käyttäjät voivat muodostaa yhteyden melkein jokaiseen suosittuun pörssiin (jokaisen päivityksen myötä lisää), ja se on yksi harvoista käytettävissä olevilla kaupankäyntityökaluilla, joiden avulla botin kauppatekniikka voidaan täysin mukauttaa. Sen suosio tuo mukanaan suuren ja aktiivisen yhteisön, kun tuhannet ihmiset käyttävät sitä päivittäin. Kaikilla ongelmilla, joita saatat kohdata ohjelmiston kanssa, todennäköisesti on foorumeita, jotka ohjaavat sinua ratkaisemaan ne.

Gunbot on työpöytäohjelmisto, jota voidaan käyttää PC: llä, Macilla, Linuxilla tai VPS: llä. Se tulee kolmeen hintapisteeseen, jotka vaihtelevat välillä 0,04 BTC ja 3 BTC. Ostoksesi sisältää elinikäiset päivitykset ja voit saada elinikäisen lisenssin välillä 0,035 BTC – 0,165 BTC.

CryptoTrader

Cryptotrader on fantastinen, mutta ei tunnettu foorumi. Se on pilvipohjainen kauppabotti, jonka avulla kauppiaat voivat rakentaa oman räätälöitävän kaupankäyntirobottiratkaisunsa muutamassa minuutissa eikä vaadi minkäänlaista ohjelmistoa..

Tämän alustan ainutlaatuinen piirre on heidän strategiamarkkinansa, josta voit ostaa ja myydä onnistuneita strategioita. Cryptotrader mahdollistaa jopa aikaisempien markkinatietojen testaamisen. Se tukee myös kaikkia tärkeimpiä kryptovaluutan vaihtoa ja käyttää useita kolikkotyyppejä, ei vain Bitcoinia.

Kustannukset ovat välillä 0,0026 BTC ja 0,0316 BTC kuukausittain (vaikka he hyväksyvät myös Litecoin).

BTC-robotti

BTC Robot takaa voitot itse kuvatulla automaattisella kaupankäyntityökalulla ja on yksi varhaisimmista kaupallisesti saatavista kaupankäyntiroboteista. Mikä erottaa heidät muista alustoista, jotka väittävät olevansa myös parhaita, on, että heillä on tosiasiallisesti todisteita tästä ja väittää, että se toimii analysoimalla jatkuvasti hintoja kaikilla Bitcoin-valuuttamarkkinoilla aukkojen hyödyntämiseksi..

Heidän perustuksensa on yksinkertainen ja käyttäjäystävällinen, mutta niillä on kokemusta vaihtelevista arvosteluista. Jotkut vaativat säännöllistä pientä tuottoa, mutta toiset ovat todenneet, että on vaikeaa saada se toimimaan kunnolla eikä tuota merkittävää sijoitetun pääoman tuottoprosenttia.

Tästä huolimatta on turvallinen veto ainakin kokeilla, koska niiden takana on 60 päivän 100% rahat takaisin -takuu.

Zenbot

Zenbot on avoimen lähdekoodin tuntematon kaupankäynnin botti, jota kehitetään parhaillaan aktiivisesti ja kolmannella iteraatiollaan. Se on täysin ilmainen, mutta vaatii jonkin verran tietoa koodistaan, koska se mahdollistaa henkilökohtaisen muokkauksen Githubin kautta.

Botti toimii useiden salausten kanssa ja voi suorittaa useita kaupankäyntistrategioita. Se on myös yksi ainoista itsenäisistä kaupankäyntiratkaisuista, joka pystyy jopa käymään suurtaajuuskauppaa ja tukee useita kauppoja samanaikaisesti. Niillä on monia ominaisuuksia, mutta ne eivät suosittele sen käyttöä, jos haluat käydä kauppaa suurilla määrillä.

Coinbot.club

Coinbot.club on kryptobottivuokrauspalvelu, jolla on avoin lähdekoodi. Yksi tämän yrityksen parhaista asioista on kuinka liian läpinäkyvät ne ovat. Sivustolla on kuvaus käytetyistä algoritmeista (mukaan lukien konservatiivinen algoritmi ja aggressiivinen algoritmi), tiedot tiimistä ja linkki heidän Github-sivulleen: https://github.com/coinbitbot.

Pelkkä ominaisuuksien määrä on ylpeys ja osa siitä, mikä tekee niistä yhden markkinoiden suosituimmista automatisoiduista Bitcoin-kaupankäyntiroboteista. Heillä on kolmen tyyppisiä botteja ja kolme bonusmoduulia; sosiaalisen analysaattorin moduuli, joka analysoi tietoja erilaisista sosiaalisen median sivustoista saadakseen tietoa valitsemastasi salauksesta ja tekee sen ihmisryhmän jäsenten, välimiesbotin, joka etsii mahdollisuuksia eri pörsseissä, ja sähkeavustajan avulla, jonka avulla voit suorittaa kauppoja tuttu alustan käyttöliittymä. Kaikki kolme ovat muokattavissa.

On tärkeää muistaa, että heillä on monitasoinen provisio-ohjelma, joten jos ystäväsi lähettää sinulle linkin siitä, kuinka hienoa se on, he eivät välttämättä tule täysin esiin, koska ansaitsevat rahaa, jos kirjaudut heidän kauttaan.

Kaiken kaikkiaan Coinbot.club painottaa erityisen kiinnostavasti yhteisöä ja läpinäkyvyyttä. Henkilökohtaisen hyödyn ja tyypillisesti nimettömyyden arvostamisen alana se tekee mukavan muutoksen, että he tekevät ilmoituksen ja toiminnan tavalla, joka on päinvastainen. He erottavat itsensä myös lupaamalla tarjota todellisia voittoja ja tappioita, lähettämällä hälytyksen, jos botti on menettänyt -10%.

Jos olet kiinnostunut, mutta et ole varma, he tekevät 7 päivän ilmaisen kokeilun. Voit rekisteröidä robotit testiin ilmaiseksi, kunhan kaupankäyntimäärät eivät ylitä 0,001 BTC: tä. Tämä tekee siitä loistavan vaihtoehdon, jos haluat saada tuntuman siitä, mihin olisit todellisessa ostossa.

Margin.de (aiemmin Leonardo)

Margin.de on Marginin julkaisema kaupankäynnin botti-alusta, joka on valmistettu integroiduilla osilla, jotka se osti aiemmin suljetulta kaupankäyntirobotilta Leonardon nimellä. He painottavat tietoturvaa, puhtaita ulkoasuja ja tehokkaita botteja, ja sivusto on merkittävästi läpinäkyvä.

Tämä on kerran maksettava järjestelmä, jonka aloituspaketti on 89 dollaria ja ammatillinen suunnitelma on 1699 dollaria. Se tukee yllättävän paljon vaihtoa ja mahdollistaa maksuvaihtoehdot useista lähteistä (Visa, MasterCard, PayPal ja BitPay).

Heillä on epäilemättä houkuttelevin ja selvästi investoinut paljon käyttöliittymän ulkonäköön. Löydät myös kattavan UKK-osion verkkosivustolta ja lukuisia online-oppaita.

Autonio

Tämä botti väittää olevansa ensimmäinen täysin hajautettu kaupankäynnin sovellus, joka toimii AI: n avulla. Tämän vuoksi kukaan käyttäjä voi tarkistaa ja vahvistaa Autinioyn lähdekoodin.

Autinio markkinoidaan sekä aloitteleville että ammattimaisille käyttäjille, ja sillä on paljon muokattavia vaihtoehtoja, jotta voit tehdä botillesi haluamasi kaupankäyntityylin. Heillä on kuitenkin myös markkinapaikka, josta voit ostaa jonkun toisen.

Alustan sovellus on Ethereum Blockchainissa ja käyttää omaa NIO-nimistä ERC-20-tunnustaan. Voit ostaa NIO-tunnuksia suurista pörsseistä, kuten Bitfinex, Ethfinex ja muut, koska tarvitset niitä kaupankäyntiin sovelluksessa.

Lokakuusta lähtien sovelluksella on päivittäin yli 3000 aktiivista käyttäjää ja se on ladattavissa Windowsille, Mac OS: lle, Linuxille ja Androidille. Tilaushinta on tällä hetkellä 50 dollaria kuukaudessa.

Zignaly

Zignaly on uskomattoman uusi bitcoin-kaupankäynnin botti, joka on edelleen beta-vaiheessa, ja tukee tällä hetkellä vain Binancea ja antaa käyttäjille mahdollisuuden toteuttaa suoraan kaupankäyntistrategioita. Se ei ole toistaiseksi paras ominaisuus parien kaupankäynnille (muut käyttöympäristöt maksavat sinulle enemmän, jos haluat käyttää enemmän)..

Verkkosivusto tarjoaa myös paljon avoimuutta, mukaan lukien linkit perustajien sosiaalisen median profiileihin. Tällä hetkellä se on ilmainen, mutta virallisen julkaisun jälkeen se maksaa ja lisää vaihtoa.

Arviot ovat toistaiseksi hyviä, joten pidä silmällä sen pääalustan tulevaa julkaisua!

Voittotraileri

ProfitTrailerilla on vaatimaton läpinäkyvyys, mutta se ei luetella tekijöitä lainkaan sivustolla. Huolimatta virallisesta rekisteröinnistä Curacossa, pääkonttori ja työntekijät ovat tosiasiallisesti Alankomaissa ja vaativat 3000 käyttäjää ympäri maailmaa.

Tämä botti pystyy “jäljittämään trendejä”, jolloin käyttäjät voivat siirtyä uusimpiin trendeihin nopeammin ja vähemmän riskeillä. Mutta mikä tekee siitä erityisen ainutlaatuisen, on sen wiki. Wikillä on paljon ohjesivuja, ja tukitiimi puhuu aikaa luoda yli 50 videota, jotka osoittavat ihmisille laajaa käyttöä. Se on yksi monista asioista, joka inspiroi käyttäjiä jättämään hyvät arvostelut.

Tämän alustan ominaisuuksia ovat (mutta eivät rajoitu niihin) yli 20 osto- ja myyntistrategiaa, apu aloittelijoille, salkun yleiskatsaus, useita vaihtoa ja satoja salauksia, ilmoitusten seuranta sähkeelle ja ristiriidalle sekä paljon muuta. Tilaukset tulevat kuukauden, 3 kuukauden, 6 kuukauden, 9 kuukauden ja 1 vuoden välein, ja niiden hinnat vaihtelevat 39 eurosta 89 euroon kuukaudessa. Kaikki tilaustyypit antavat sinulle pääsyn kaikkiin vaihtoihin ja 24/5 -tukeen. Ne tarjoavat myös palvelun, jossa voit ostaa VPS: n (virtuaalisen yksityisen palvelimen).

ProfitTrailer on saatavana Windows, Mac OS ja Linux. Voit ladata ohjelmiston ja käyttää sitä missä tahansa Internet-yhteydessä olevassa laitteessa.

Pro-salausrobotit (Goldman Bot)

Valitettavasti Pro Crypto Bots tarjoaa merkittävän puutteen avoimuudesta. Sivustolla ei ole tietoa meistä -sivua, eikä ole selvää, kuka hoitaa palvelua tai mistä, vaikka nimi on rekisteröity Torontossa. Ainoat vihjeet sen legitiimiydestä tulevat verkkotarkastajilta ja sen suurin online-niminen yhteys tulee välittäjäpakkaajalta.

Sivuston mukaan alusta käyttää Fibonacci-kaupankäyntirobotteja antaakseen käyttäjille “uskomattomia mahdollisuuksia kasvattaa salaussijoitustasi pienellä riskillä jopa epävakaiden markkinaolosuhteiden aikana” ja yrittää häikäistä tarinoita käyttäjistä, jotka saavat valtavaa tuottoa kaupankäyntistrategioidensa toteuttamisen jälkeenkin jos hinnat laskevat.

Itse botit on itse luonut tuntematon käyttäjä @ Fibonacci30, joista yksi ETH / USD: lle, joka toimii 2 tunnin ajanjaksolla, ja toinen BTC / USD: lle, joka toimii 4 tunnin aikataululla. Molemmat ovat täysin automatisoituja ja tapahtuvat vain Bitmexin ja Deribitin kautta. Tämän vuoksi sitä ei ole saatavana Yhdysvalloissa, koska nämä kaksi vaihtoa ovat kiellettyjä (jotkut online-käyttäjät ehdottavat VPN: n käyttöä kiertääkseen tämän).

Niiden ominaisuuksiin kuuluu helppo käyttöönotto, se kulkee Amazon-verkkopalvelujen kautta tietokoneen sijasta, tarjoaa ristiriitojen tukiryhmän, on salattu, vaatii suurta tuottoa ja voi ostaa / myydä futuureja. Se vaatii vain Bitmex- tai Deribit-tilin, Bitcoinin (ne ehdottavat vähintään 5 BTC: tä, mutta sitä ei vaadita) ja PayPalin tilaamiseen. Paketteja on vain yksi, ja se maksaa huikeat 350 dollaria kuukaudessa, maksettava vain PayPalin kautta.

Kaiken kaikkiaan rajoitetut tiedot yrityksestä ja alustasta vaikeuttavat täydellisen käsityksen saamista Pro Crypto Botsista. Ne tarjoavat kuitenkin ilmaisen 14 päivän kokeilujakson, ja Paypalia ei veloiteta, jos peruutat tilauksen ennen 14. päivää. Läpinäkyvyyden puute on epätavallista niin kalliissa palveluissa, joten jatka omalla vastuullasi.

Salausmaailman kehitys (CWE)

CWE on listattu vain osoittamaan, kuinka nopeasti nämä bitcoin-kaupankäyntirobotit voivat “kulua”. Crypto World Evolution, jota pidettiin aikoinaan huipputason järjestelmänä, jolla on suuri jäsenyys ja aktiivisia käyttäjiä, on pudonnut melko armoilta automaattisen salauksen kaupankäynnin botti-tilassa. Suurin vetovoima oli yksilöllisen hallinnan määrä, mitä sinulla on kaupan ja miten – jopa valitsemiesi yksittäisten kolikoiden suhteen. Vaikka se käytti kaupankäyntitilauksissaan vain bitcoinia, sillä oli mahdollisuus valita jopa 15 erilaista kolikkoa kaupankäyntiin ja pyrkiä pääsääntöisesti hyötymään ” mikrobetostuksella ” tai mikromyynnillä ja mikroostolla..

Kaupat, joita tämä botti teki, olivat keskimäärin 0,01 BTC: n arvoisia, joten jos valitset rajan 1 BTC, on mahdollista, että botti avaa 10 kauppaa kerralla täyttääkseen tämän rajan. Kaupat ovat “odottavia”, kunnes haluttu taso on saavutettu tai kunnes painat myydä itseäsi (taas, jolloin sinulla on lopullinen hallinta). Nyt, loppuvuodesta 2019, tämä bitcoin-kaupankäynnin botti näyttää olevan haalistunut unohdukseen, ja se on tarkistettava ennen huolellista harkintaa automaattisen kaupankäynnin bot-ohjelmiston käytöstä sen varmistamiseksi, että se on ajan tasalla ja toimii kunnolla..

Huipun aikana keskimäärin kaupat näyttivät sulkeutuvan noin 2 prosenttiin, mutta sen voidaan nähdä sulkeutuvan 1-10 prosenttiin. Koska markkinat ovat epävakaat, se voi tehdä useita kauppoja päivässä tai ei ollenkaan. Se riippuu vain siitä, mitä se pitää kelvollisena, mikä tarkoittaa, että voit istua ja rentoutua sen sijaan, että katsot jatkuvasti ylös ja alas. Vaikka voit käyttää mitä tahansa kaupankäyntialustaa tämän botin kanssa, suosittelemme Binancea toistaiseksi, koska niiden sovellusliittymä sallii altcoinin valinnan vapaammin kauppaa Bitcoiniasi vastaan. Kuten kuitenkin todettiin, käytä heidän uusinta bitcoin-kaupankäynnin bot-portaalinsa versiota antaaksesi sille hyvän suolistotarkastuskyselyn ennen käyttöä. Päivitämme CWE-kaupankäynnin bottiohjelmiston tarkistuksen, kun vielä kerran Intel palaa meille.

Lisää Bitcoin-kaupankäyntirobotteja tarkistettavaksi

15 suosituinta bitcoin-kaupankäyntirobottia on lueteltu tarkempaa tarkastelua ja ohjausta varten. Pian on kuitenkin tulossa lisää.

 • Apex Trader Automated Trading Platform (toimii Binancella ja KuCoinilla)
 • SuperOrder-automaattiset kryptovaluuttakauppabotit (toimii BitMEX: llä)
 • Quadency Smart Crypto Asset Trading and Management (toimii yli 10 pörssissä)
 • Kryll
 • Shrimpy Universal Crypto Trading and Portfolio Management App (kaikki tärkeimmät käyttöympäristöt)
 • HodlBot Cryptocurrency Trading Bot (kevyt, helppo muokata)

Kuinka ihmiset vertautuvat automaattiseen salauskauppaan

bitcoin-trading-chart-graph

Salausvaluutan uuden sodankäynnin aloittaminen bitcoin-kaupankäynnin taistelurintamassa voi olla pelottavaa, koska kaupankäyntirobotit ovat pohjimmiltaan erityisohjelmia, jotka käyttävät monimutkaisia ​​indikaattoreita markkinoiden tilan analysointiin, sen seuraavan liikkeen ennustamiseen ja kauppojen toteuttamiseen. Kuulostaa monimutkaiselta, eikö? Mutta katsotaanpa tämän uuden kauppatavan ylä- ja alamäkiä.

Huono puoli

 • Huijaukset – bottien kaupankäynnin alkuaikoina useimmat olivat vain huijauksia, ja tämä voi vaimentaa kaikkia osapuolia.
 • Piilotetut maksut – kaikki ei ole niin kuin miltä näyttää, joillakin palveluilla on lisämaksuja kuukausitilauksille.
 • Päivitykset – ajan tasalla pitäminen on hauskaa verkossa, koska ihmiset eivät pidä siitä, mutta tässä tapauksessa on tärkeää pitää ohjelmisto ajan tasalla, jotta botti voi pysyä merkityksellisenä markkinoiden muutoksille.
 • Rajoitukset – valitsemastasi botista riippuen se ei välttämättä vaikuta salauksen valuuttauutisten, analyysien, sisäpiiritietojen tai muun ihmisen rikkomiseen.
 • Kuvion sovitus – tämä on silloin, kun kaupankäyntirobottien toiminta-algoritmi tunnistetaan, mikä tekee niistä mahdollisesti vähemmän kannattavia.
 • Tekoäly – tekoäly on edelleen rajallinen ja pyrkii korvaamaan ihmisen kokemuksen ja vaiston.

Yläpuolella

 • Tehokkuus – näissä robotteissa ei ole inhimillisiä virheitä, niiden nopeus ja kyky välttää virheitä tekee niistä erittäin kannattavia.
 • 24/7 – nämä markkinat eivät koskaan nuku, mutta ihmisten on, botti voi peittää sinut ilman, että hänen täytyy saada stressaavaa ilmoitusta mahdollisimman paljon niin usein kuin mahdollista.
 • Intuitiiviset algoritmit – koneoppimisalgoritmit voivat nopeasti ottaa huomioon monia asioita, myös sosiaalisen median, parhaiden sijoitusmahdollisuuksien määrittämiseksi.
 • Tunteiden puute – tarkoittaa impulssiostojen puutetta tai muutoin emotionaalisesti ohjattavia valintoja, joita ihminen tekisi, etenkin pelkoon perustuvia.
 • Mukauttaminen – samalla kun seuraat jatkuvasti markkinoita maailmanlaajuisesti, voit myös ohjelmoida botin etsimään tärkeimpiä indikaattoreita, joita haluat mieluummin helppokäyttöisten käyttöliittymän painikkeiden kautta.

Muut huomionarvoiset avainkohdat:

Institutionaaliset botit on suunniteltu vähentämään markkinoiden manipulointiin ja salauksen volatiliteettiin liittyviä ongelmia.

Perinteiset salausrobotit koostuvat suurelta osin automatisoiduista järjestelmistä, jotka on suunniteltu suorittamaan toimia, kuten reaaliaikainen tiedonvaihto, fiat-salaustoiminta, asiakaskyselyjen ratkaiseminen jne..

Ihanteellisessa maailmassa kannattaa harkita sellaisten robottien käyttöä, joissa automaattinen järjestelmä yhdistetään ihmisen osaamiseen. Esimerkiksi eToro tarjoaa CopyTrader-työkalun, jonka avulla voit kopioida tarkat kaupat, joita muut kauppiaat tekevät. Se on enemmän kauppabottia, joka työskentelee ihmiskaupan avulla.

Silti ne kehittyvät jatkuvasti koko ajan, ja niiden toiminnallisuus ja hienostuneisuus kasvavat jatkuvasti. Uusia ilmestyy koko ajan, ja niitä on tällä hetkellä markkinoilla kymmeniä, jotka odottavat käyttöä. Ne voivat olla ilmaisia ​​tai tilauspohjaisia. Tällaiset botit voivat olla jopa melko kalliita, ja ammattimaiset kauppiaat käyttävät niitä usein. Silti ne ovat kaikki käyttökelpoisia ja voivat olla jopa varsin kannattavia.

Vaikka kaupankäyntirobottien käytöstä on lukuisia etuja, käyttäjien tulisi muistaa, että niihin liittyy myös vakavia harkittuja riskejä. Loppujen lopuksi annat rahojesi hallinnan kolmannelle osapuolelle. Kauppabotit ovat edelleen uusi tekniikka, jota ei ole vielä kehitetty. Ei vain sitä, mutta he työskentelevät kryptien kanssa, jotka ovat vain muutama vuosi vanhempia tekniikoita kuin itse robotit.

Yksi suurimmista riskeistä liittyy puutteellisiin ohjelmistoihin. Kaikki botit eivät ole yhtä laadukkaita, ja huono koodaus voi aiheuttaa paljon vahinkoa. Jos päätät käydä kauppaa suurilla määrillä botin kautta, riskit ovat paljon suuremmat. Tietysti viallinen ohjelmisto ei ole tarkoituksellinen vika, mutta se voi maksaa sinulle paljon siitä, että käytät bottia, jolla on se.

On myös Flash-kaatumisia, joita kannattaa varoa, koska voit kokea melko suuria tappioita, jos et pysty asettamaan stop-loss-rajoja. Flash-kaatumiset voivat olla melko usein, ja on erittäin suositeltavaa olla etsimässä tällaisia ​​tapahtumia.

Lopuksi, emme saa unohtaa huijauksia. Huijarit ovat utelias rotu, ja ne kehittyvät tekniikan ja markkinoiden mukana. Heti kun kaupankäyntirobotit syntyivät, huijarit keksivät kuinka käyttää niitä hyödyksi. He alkoivat luoda väärennettyjä kaupankäyntirobotteja, joita kauppiaat alkoivat käyttää, antoivat heille rahansa, eivätkä koskaan enää näe sitä.

Kuinka tärkeitä kaupankäyntirobotit ovat Bitcoin-markkinoilla?

kryptovaluutta-kaupankäynnin robotit

Kryptovaluutta on ehdottomasti uusi tekniikka, josta on tulossa nopeasti maailman kultaseni. Vielä enemmän, siitä on tulossa yhä enemmän elävä laboratorioratkaisu kaupankäynnille korkeammalla taajuudella, samoin kuin alue robottien etenemiselle.

Vaikka Wall Streetin yritykset ovat käyttäneet paljon kaupankäyntirobotteja ja algoja tavanomaisiin kaupankäyntialoihin, kryptovaluuttamarkkinat nähdään nyt uudena kauppapaikkana uusien menetelmien tutkimiseen ja joidenkin markkinointistrategioiden käyttämiseen..

hänen on vahvistanut Forbes, joka kertoi, että työkalujen tai kaupankäynnin ohjelmistojen kehittäminen ja hajautettu vaihto merkitsevät automaattisten kaupankäyntirobottien uuden aikakauden..

Vaikka yritykset työskentelevät yhä useammin eri salauskaupan ohjelmistojen parissa, se on silti ala, joka takaa paljon parannuksia, jotka paljastavat tekoälyn tarjoama jatkuva laajentuminen.

Vaikka vaihto- ja blockchain-tekniikan tulevaisuus ei ole vieläkään todella selvää, on yhä selvempää, että tekoälyllä on suuri rooli lähitulevaisuudessa.

Ammattimaiset kauppiaat ja institutionaaliset sijoittajat tarvitsevat heitä auttamaan vähentämään riskejä toteuttaessaan suuria volyymikauppoja puoliautomaattisesti tai handsfree-tavalla.

Kaupankäyntirobotit auttavat tehokkaasti vähentämään kaupankäynnin rajoituksia ja helpottavat yksityissijoittajien yksinkertaisempien teknisten sovellusten tehokasta käyttöä hyvin suojatulla prosessilla. Itse asiassa nämä kaupankäyntirobotit voidaan suunnitella hyödyntämään jonkin manipuloinnin aiheuttamia kaupan epäjohdonmukaisuuksia, mikä auttaa sijoittajaa tai kauppiaita ansaitsemaan vielä enemmän rahaa.

Keinotekoisella älykkyydellä varustetut kauppabotit auttavat myös parantamaan kaupan seurannan ja sijoitusportfolion helppoutta. Tämän seurauksena kauppiaat voivat keskittyä salkun kasvattamiseen luotettavan ja ennustettavan tuoton ansiosta.

Lisäksi botteja käyttävät kauppiaat eliminoivat todennäköisemmin kaikenlaiset inhimilliset virheet kaupastaan. Itse asiassa viime vuonna monet kauppiaat ansaitsivat paljon omaisuutta käyttämällä kaupankäyntiä.

Pitkän aikavälin vaikutukset

Nykyään kokeneet kauppiaat käyttävät kehittyneitä kaupankäyntityökaluja, koska perinteiset kauppiaat eivät tunne niitä. Nykyisessä muodossaan salaustoiminnalle on yhteinen API, mikä tekee robottien käytöstä haastavamman. Ironista kyllä, suurin osa heistä ei toimi hyvin pienen volyymin kaupoissa.

Salausvaluuttamarkkinoiden epävakaus edellyttää kaupankäyntirobottien tarvetta, jotka ovat yhä suositumpia kauppiaiden keskuudessa. Nämä ohjelmoitavat ohjelmistoalgoritmit antavat sijoittajille mahdollisuuden pysyä kaupankäynnissä aina, kun botti tekee automaattisia tarjouksia, vaikka elinkeinonharjoittaja on nukkumassa ja maailman toinen puoli on vasta alkamassa herätä ja nousta.

Vaikka salauskauppabotit kuulostavat hämmästyttäviltä, ​​tarvitaan huolellisuutta, jos siihen liittyy automaattinen ohjelmisto, koska ihminen yksin ei ole erehtymätön kaupankäynnissä. Jopa Warren Buffet, kokenut Wall Streetin legenda häviää aika ajoin, ja salauskauppabotit voivat olla hyödyllisiä varmistamaan, että tällaiset sijoittajat pysyvät muiden edessä.

Niiden jatkuvasta käytöstä kaupankäynnissä on kuitenkin valtavia kustannuksia. Loppujen lopuksi on varmaa, että botteja parannetaan edelleen vastaamaan kaupankäynnin tarpeita. Näin on vielä enemmän, kun salausala vakiintuu, sillä niillä on rooli auttaessaan kehittäjiä, joilla on tekoälyn syvälliset oppimisominaisuudet.

Viimeiset automaattiset Bitcoin-kaupankäynnin ajatukset

krypto-kauppa-botit-tarkistus

Sinulla on se – teemme parhaamme päivittääksemme jatkuvia tutkimuksia uusimmista ja upeimmista bitcoin-kaupankäynnin robotteista. Niin nopeasti kuin FinTech- ja virtuaalivaluuttamaailma kasvavat, paljon voi muuttua lyhyessä ajassa.

Kun innovaatio ja oivallus alkavat kasata ja esitellä vahvuuksia kaikenlaisilla muuttuvilla ja häiritsevillä tavoilla, pekonilla pestään paljon sianlihaa. Mutta aivan kuten liha ei ole avain, ratkaisu on proteiineissa. Riippumatta siitä, mihin luetteloon törmäät ja luet seuraavaksi, älä koskaan sijoita enempää kuin saatat menettää, koska aakkoset hallitsevat elimet ovat vielä antamassa useita kryptovaluuttaan liittyviä lakeja, sääntöjä ja määräyksiä.

Viimeinen asia, joka on muistettava kaupankäyntirobottien suhteen, on se, että ne ovat työkaluja, ja niitä tulisi nähdä ja käyttää. Ne eivät ole passiivinen tuloratkaisu, joka ansaitsee voittoa, kun teet jotain muuta vain automatisoidun kutsusanan takia. Voit tietysti asettaa joillekin niistä tiettyjä parametreja ja pitää kaupankäynnin jonkin verran turvassa, mutta markkinat kasvavat ja muuttuvat koko ajan, ja parametrien on noudatettava näitä muutoksia varsinkin kun päivittäiset salausuutiset ja jaksot jatkuvat.

Tämän vuoksi et voi vain perustaa bottia ja unohtaa sitä. Ne vaativat edelleen valvontaa ja usein jopa puuttumista. Oikea strategia on myös tärkeä, ja jos teet asiat oikein, kaupankäyntirobotit voivat osoittautua varsin kannattaviksi työkaluiksi. Jos et – odota vakavia tappioita.

Tämän teoksen lopuksi on syytä muistaa, että toisin kuin ihmisillä, kaupallisia robotteja eivät koskaan heiluta tunteet tai muut psykologiset tekijät, joiden tiedetään vaikuttavan moniin kauppiaisiin. Tämän sanottuaan he eivät kutsu älyä “ihmisen suurimmaksi omaisuudeksi” turhaan. Hyvää kauppaa kaikille &# 128578;

PS: Ota meihin yhteyttä, jos sinulla on palautetta tai ehdotuksia ja valmistaudu bitcoinin puolittamiseen, jossa monet uskottavat BTC-hintaennusteet voivat toteutua. Ainutlaatuinen, ainutlaatuinen aikataulu bitcoinilla voi olla täydellinen aika aloittaa automaattisen salauskauppabotin käyttö seuraavan härkämarkkinasyklin hyödyntämiseksi.

@media (min-leveys: 300px) {[data-css ="tve-u-16db9104b15"] .tcb-post-list # post-7517 [data-css ="tve-u-16db90daad6"] {taustakuva: lineaarinen gradientti (rgba (0, 0, 0, 0.5), rgba (0, 0, 0, 0.5)), url ("https://masterthecrypto.com/wp-content/uploads/2019/12/bitcoin-accepted-here-2.jpg")! tärkeä;} [data-css ="tve-u-16db9104b15"] .tcb-post-list # post-7517 [data-css ="tve-u-16db90daad5"]: vie hiiri [data-css ="tve-u-16db90daad6"] {taustakuva: lineaarinen gradientti (rgba (0, 0, 0, 0,25), rgba (0, 0, 0, 0,25)), url ("https://masterthecrypto.com/wp-content/uploads/2019/12/bitcoin-accepted-here-2.jpg") !tärkeä;}}

Hyväksy Bitcoin-maksut: Suosituimmat 14 kauppiasyhdyskäytävää

Lue lisää @media (min-leveys: 300px) {[data-css ="tve-u-16db9104b15"] .tcb-post-list # post-6558 [data-css ="tve-u-16db90daad6"] {taustakuva: lineaarinen gradientti (rgba (0, 0, 0, 0.5), rgba (0, 0, 0, 0.5)), url ("https://masterthecrypto.com/wp-content/uploads/2019/11/bitcoin-accepted-here.jpg")! tärkeä;} [data-css ="tve-u-16db9104b15"] .tcb-post-list # post-6558 [data-css ="tve-u-16db90daad5"]: vie hiiri [data-css ="tve-u-16db90daad6"] {taustakuva: lineaarinen gradientti (rgba (0, 0, 0, 0,25), rgba (0, 0, 0, 0,25)), url ("https://masterthecrypto.com/wp-content/uploads/2019/11/bitcoin-accepted-here.jpg") !tärkeä;}}

Käytä Bitcoin: Suosituimmat kohteet, jotka hyväksyvät salausmaksut vuonna 2020

Lue lisää @media (min-leveys: 300px) {[data-css ="tve-u-16db9104b15"] .tcb-post-list # post-6496 [data-css ="tve-u-16db90daad6"] {taustakuva: lineaarinen gradientti (rgba (0, 0, 0, 0.5), rgba (0, 0, 0, 0.5)), url ("https://masterthecrypto.com/wp-content/uploads/2019/11/Futures-Contract.jpg")! tärkeä;} [data-css ="tve-u-16db9104b15"] .tcb-post-list # post-6496 [data-css ="tve-u-16db90daad5"]: vie hiiri [data-css ="tve-u-16db90daad6"] {taustakuva: lineaarinen gradientti (rgba (0, 0, 0, 0,25), rgba (0, 0, 0, 0,25)), url ("https://masterthecrypto.com/wp-content/uploads/2019/11/Futures-Contract.jpg") !tärkeä;}}

Bitcoin Futures Guide: parhaat pörssit + miten kaupankäynti toimii

Lue lisää @media (min-leveys: 300px) {[data-css ="tve-u-16db9104b15"] .tcb-post-list # post-3532 [data-css ="tve-u-16db90daad6"] {taustakuva: lineaarinen gradientti (rgba (0, 0, 0, 0.5), rgba (0, 0, 0, 0.5)), url ("https://masterthecrypto.com/wp-content/uploads/2019/10/Scams.jpg")! tärkeä;} [data-css ="tve-u-16db9104b15"] .tcb-post-list # post-3532 [data-css ="tve-u-16db90daad5"]: vie hiiri [data-css ="tve-u-16db90daad6"] {taustakuva: lineaarinen gradientti (rgba (0, 0, 0, 0,25), rgba (0, 0, 0, 0,25)), url ("https://masterthecrypto.com/wp-content/uploads/2019/10/Scams.jpg") !tärkeä;}}

Bitcoin-huijaukset: Bitcoin-hakkerointi-, varkaus- ja poistumistapahtumahistoria

Lue lisää @media (min-leveys: 300px) {[data-css ="tve-u-16db9104b15"] .tcb-post-list # post-5760 [data-css ="tve-u-16db90daad6"] {taustakuva: lineaarinen gradientti (rgba (0, 0, 0, 0.5), rgba (0, 0, 0, 0.5)), url ("https://masterthecrypto.com/wp-content/uploads/2019/11/BITCOIN-PRICE.jpg")! tärkeä;} [data-css ="tve-u-16db9104b15"] .tcb-post-list # post-5760 [data-css ="tve-u-16db90daad5"]: vie hiiri [data-css ="tve-u-16db90daad6"] {taustakuva: lineaarinen gradientti (rgba (0, 0, 0, 0,25), rgba (0, 0, 0, 0,25)), url ("https://masterthecrypto.com/wp-content/uploads/2019/11/BITCOIN-PRICE.jpg") !tärkeä;}}

Bitcoin-hinta tänään: BTC / USD-valuuttakurssi-arvon opas

Lue lisää @media (min-leveys: 300px) {[data-css ="tve-u-16db9104b15"] .tcb-post-list # post-5478 [data-css ="tve-u-16db90daad6"] {taustakuva: lineaarinen gradientti (rgba (0, 0, 0, 0.5), rgba (0, 0, 0, 0.5)), url ("https://masterthecrypto.com/wp-content/uploads/2019/11/CryptoTrading.jpg")! tärkeä;} [data-css ="tve-u-16db9104b15"] .tcb-post-list # post-5478 [data-css ="tve-u-16db90daad5"]: vie hiiri [data-css ="tve-u-16db90daad6"] {taustakuva: lineaarinen gradientti (rgba (0, 0, 0, 0,25), rgba (0, 0, 0, 0,25)), url ("https://masterthecrypto.com/wp-content/uploads/2019/11/CryptoTrading.jpg") !tärkeä;}}

Bitcoin-kaavio-analyysi: Kuinka käydä kauppaa Bitcoinilla kaavioiden avulla

Lue lisää

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map