Osta Bitcoin Prepaid Cardilla – täydellinen opas

Tiedämme jo, että on monia erilaisia ​​tapoja ostaa Bitcoin. Mutta … voimmeko ostaa Bitcoinia prepaid-kortilla?

Käyttäjät etsivät monenlaisia ​​tapoja päästä Bitcoiniin. Yksi parhaista tavoista tehdä se on bitcoin-prepaid-kortit.

Tässä täydellisessä oppaassa aiomme jakaa kanssasi kuinka ostaa Bitcoin ennakkomaksukortilla. Opit myös, pystytkö ostamaan bitcoinia etukäteen maksetulla viisumilahjakortilla, tämän menetelmän edut ja haitat ja onko tämä turvallinen tapa hankkia BTC.

Mitä ovat prepaid-kortit?

Prepaid-kortit ovat loistava tapa ostaa tavaroita ja palveluita. Ero tällä kertaa on, että maksat kortilla eikä käteisellä. Prepaid-kortit toimivat samalla tavalla kuin maksukortit tai luottokortit.

Voit ostaa ennalta maksetun kortin jo ladattuna tai voit ostaa tyhjän kortin ja ladata varoja. Näiden prepaid-korttien etuna on, että sinun ei tarvitse olla pankkitili käyttääksesi niitä. Niitä ei ole linkitetty taloudellisiin tietoihin. Näin voit aloittaa niiden käytön useiden asioiden ostamiseen.

Tietenkin voit ostaa bitcoinia prepaid-viisumilahjakortilla tai muulla tällä hetkellä saatavilla olevalla prepaid-kortilla. Ennakkomaksukortteja on erilaisia. Jokainen niistä toimii eri tavalla ja tarjoaa sinulle erilaisia ​​ratkaisuja. Siitä huolimatta he tarjoavat edelleen ennakkomaksukortin vakioratkaisut.

Käyttäjät saavat yleensä ennakkomaksukortteja jouluna, syntymäpäivinä ja juhlaan. Jotkut ihmiset eivät kuitenkaan tiedä, mitä heidän kanssaan pitäisi tehdä saatuaan tämän erityisen lahjan. Yksi niistä asioista, joiden avulla he voivat tehdä, on ostaa Bitcoin.

ING Maestro Prepaid -kortti harmaalla taustalla

Ennakkomaksukortin toiminnan ymmärtäminen on ensimmäinen askel ostaa Bitcoin prepaid-kortilla. Seuraava asia, joka meidän on tiedettävä, on miten se tehdään ja mitkä ovat asioita, joita saatamme kohdata matkan varrella.

Kuinka ostaa Bitcoinia prepaid-kortilla?

Bitcoin on maailman suurin kryptovaluutta. Viime vuosina sen maine on houkutellut paljon käyttäjiä ja sijoittajia. Tässä mielessä meidän on nyt tiedettävä, mistä ostaa. Ylivoimaisesti suosituin tapa hankkia Bitcoin on käyttää kryptovaluutan vaihtoa. Ne ovat helppokäyttöisiä, käyttäjäystävällisiä ja tarjoavat myös muita ratkaisuja käyttäjille.

Varojen tallettamiseksi näille alustoille tarvitset kuitenkin pankkisiirron tai pankki- tai luottokortin. Täältä voimme ostaa Bitcoinia prepaid-maksukortilla. Jotkut pörssit hyväksyvät myös luottokortteja. Tämä tulee olemaan erittäin hyödyllinen käyttäjille, jotka haluavat ostaa Bitcoinia prepaid-luottokortilla.

Jos haluat ostaa bitcoinia ennakkomaksukortilla, sinun tarvitsee vain etsiä vaihtoa. Nämä salausalustat ovat erittäin hyödyllisiä sinulle digitaalisten omaisuuserien ostamiseen ja myymiseen. Sinun on kuitenkin varmistettava, että salausvaihto tarjoaa tukea pankki- ja luottokorteille.

Kun olet valinnut vaihdon, jota haluat käyttää, tulee hetki, jolloin ostat bitcoinin prepaid-maksukortilla. Ota huomioon, että jotkut pörssit hyväksyvät sekä pankki- että luottokortit. Siksi voit myös ostaa bitcoinia luottokortilla.


Sinun on avattava tili alustalla. Tämä voi kestää jopa muutaman minuutin. Muista aina vahvistaa sähköpostitilisi ja henkilöllisyytesi saadaksesi pääsyn kaikkiin palveluihin ja ratkaisuihin. Vahvistusprosessi voi joskus kestää kauemmin, mutta se on ehdottomasti sen arvoista.

Valitsemassasi pörssissä voit ostaa bitcoinia etukäteen maksetulla viisumin lahjakortilla tai normaalilla kortilla. Tämä voi olla yksi helpoimmista tavoista päästä salausmarkkinoille. Monet käyttäjät osaavat jo käyttää prepaid-korttia. Koko prosessi on paljon yksinkertaisempi ja helpompaa heille.

Mistä ostaa Bitcoinia prepaid-kortilla?

Kuten olemme aiemmin maininneet, on olemassa erilaisia ​​krypto-valuutanvaihtoja, joiden avulla käyttäjät voivat ostaa bitcoinia prepaid-kortilla. Suurin kohtaamasi haaste on löytää ne.

Koko kokemus riippuu vaihdosta, josta pidät eniten. Jos sinulla on tili vaihdossa, sinun ei tarvitse avata toista. Muista vain vahvistaa tilisi näillä alustoilla. Muista aina tarkistaa, tukeeko vaihtoasi prepaid-kortteja ostaaksesi Bitcoinia tai muita kryptovaluuttoja.

Kun olet tehnyt niin, voit valita Bitcoinin ja ostaa sen haluamallasi kortilla. Ota huomioon, että näillä alustoilla on joskus maksuja kortilla käsitellyistä siirroista. Jotkut käyttöympäristöt eivät hyväksy maksuja luotto- tai maksukorteilla. Siksi sinun on myös tarkistettava, hyväksyykö valuuttasi nämä maksutavat.

Vahvistusprosessi tulee olemaan hyvin yksinkertainen. Voit tarkistaa nämä tiedot käyttämäsi alustan UKK-osiosta tai ottaa yhteyttä asiakastukeen, jos et löydä vastausta.

Toinen tapa ostaa Bitcoin prepaid-kortilla on etsimällä P2P-markkinoita. Nämä markkinat olisivat erittäin hyödyllisiä, jos vaihdat prepaid-korttisi Bitcoiniksi. Siitä huolimatta sinun on löydettävä asiakas, joka hyväksyy maksut prepaid-korteilla. Vaikka tätä ei ehkä ole vaikea löytää, heillä voi olla korkeammat hinnat kuin muilla maksutavoilla.

Jos tunnet henkilön, joka on kiinnostunut Bitcoinin myynnistä, voit tehdä tarjouksen prepaid-kortillasi. Kuten juuri mainitsimme, nämä käyttäjät saattavat olla mahdollisia myymään nämä BTC: n premium-hinnalla, jos maksat prepaid-kortilla. Tässä tapauksessa sinun on vain tehtävä päätös siitä, hyväksyisitkö hinnan vai ei.

MasterCard-kortti seisoo harmaalla taustalla

Onko turvallista ostaa Bitcoinia prepaid-kortilla?

Osta bitcoin prepaid-kortilla on turvallinen asia. Jos olet huolissasi turvallisuudesta, voit olla varma, että tämä on turvallinen tapa saada pääsy kryptovaluuttoihin. Koska korttia ei linkitetä pankkitilillesi, joudut jakamaan vähemmän tietoja vaihdon tai käyttämiesi alustojen kanssa.

Ennakkomaksukortti ei paljasta nimesi ja sukunimesi. Sinun ei tarvitse jakaa henkilökohtaisia ​​tietojasi käyttämällä perinteisiä pankki- ja luottokortteja. Tämä on asia, joka sinun tulisi ottaa huomioon käsitellessäsi prepaid-korttimaksuja.

Alusta, jota käytät ostamaan Bitcoinia prepaid-kortilla, saattaa kuitenkin pyytää sinulta henkilötodistuksen. Jos näin tapahtuu, turvallisuuskysymykset liittyisivät vaihtoalustaan ​​eikä prepaid-korttiin. Prepaid-kortit ovat yleensä erittäin turvallisia ja voit olla varma, että ne toimivat oikein.

Epäilemättä ennakkomaksukorteilla suoritettavien maksujen käsittely on turvallisuuden kannalta erittäin kätevää. Positiivisista puolistaan ​​huolimatta markkinoilla on paljon huijareita. Siksi sinun tulee käyttää näitä kortteja aina erittäin huolellisesti. Voit lähettää varoja huijariin tai väärälle henkilölle. Jos teet tämän, varojesi palauttaminen voi olla hyvin vaikeaa, kun tapahtuma on käsitelty.

Osta Bitcoin Prepaid Cardilla: Edut ja haitat

Bitcoinin ostamisen edut prepaid-kortilla

On syytä huomauttaa, että bitcoinin ostamiseen prepaid-kortilla on etuja ja haittoja. Tätä menetelmää käyttävät ihmiset, jotka haluavat tehdä siitä yksinkertaisen, lyhyen ja joilla on hyviä tuloksia. Sinun ei pitäisi kohdata ongelmia käyttäessäsi tätä maksutapaa.

Suuri osa henkilöistä saa prepaid-kortteja. Tämä tarkoittaa, että tuhansia, ellei miljoonia käyttäjiä ympäri maailmaa. Kuten aiemmin mainittiin, ennakkomaksukortin käyttäjät eivät joskus tiedä, mitä heidän kanssaan tehdä. Yksi niistä asioista, joita he voivat tehdä, on ostaa bitcoin ennakkoon maksetulla viisumin lahjakortilla, jos he saavat sellaisen.

Bitcoin, jossa on prepaid-kortti lompakolleKädessä kortti, joka käyttää Bitcoinia prepaid-korttimallilla

Toinen prepaid-korttien positiivinen puoli liittyy tietoihin, jotka käyttäjien on annettava alustalle. Koska nimesi ei ole painettu, tämä voi olla hyvä tapa välttää yksityisten tietojen jakamista.

Nykyään tiedot ovat erittäin tärkeitä. Siksi kolmannet osapuolet keräävät niin paljon kuin mahdollista. Jos ostat bitcoinia prepaid-luottokortilla, pystyt suojaamaan henkilöllisyytesi. Etukäteen maksettujen korttien käyttöön voi tietysti liittyä monia muita etuja. Olemme kuitenkin juuri luetelleet muutaman niistä.

Prepaid-kortin haitat

Siirtymällä haittoihin voidaan mainita, että debit- ja luottokortteja tukee vain muutama alusta. Jotkut toiset eivät edes käsittele lahjakortteja, mikä vaikeuttaa koko prosessia. Se on lahjakorttien suurin haaste. Lahjakortteja hyväksyvää vaihtoa on vaikea löytää.

Oletetaan, että löysit pörssin, jonka avulla voit ostaa Bitcoinia prepaid-kortilla. Ymmärrät kuitenkin, että sinun on vahvistettava tilisi. Alusta vaatii sinua lähettämään henkilöllisyystodistuksen. Jos näin tapahtuu, tuntemattomaksi jäämisen edut poistetaan välittömästi.

Et voi nauttia eduista, joita sinun ei tarvitse antaa yksityisiä tietojasi, jos he vaativat sinua lähettämään henkilöllisyystodistuksen. Siten tapa, jolla vaihto toimii, yksinkertaisesti muuttaa edun haitaksi.

Henkilökohtainen tietokone valkoisen kortin, 20 dollarin ja lompakon vieressä.

Bitcoinin tai kryptovaluuttojen ostaminen prepaid-korteilla voi myös olla vaikeaa. Vaikka jotkut alustat tarjoavat käyttäjille mahdollisuuden ostaa Bitcoin ennakkomaksukortilla, ne eivät välttämättä salli heidän hankkia suuria määriä salausta. Tämä voi olla ongelma, jos olet suuri sijoittaja tai jos haluat saada suuremman altistuksen markkinoille.

Joillakin salausalustoilla kaikki kryptovaluutat eivät ole käytettävissä. Ne voivat esimerkiksi antaa sinun ostaa Bitcoinia, Litecoinia (LTC) tai Ethereum (ETH), mutta ei pienempiä kolikoita. Tämä voi olla haitta niille käyttäjille, jotka haluavat käyttää pienempiä tunnuksia ja digitaalisia resursseja.

Plussat Bitcoinin ostamisesta prepaid-kortilla

 • Erittäin helppo käyttää
 • Monet ihmiset saavat prepaid-kortteja eivätkä tiedä, mitä heidän kanssaan tehdä
 • Vähemmän tietoja kolmansille osapuolille
 • Ne ovat kannettavia luotto- tai maksukortteina
 • Joillakin heistä ei ole viimeistä käyttöpäivää
 • Ne ovat erittäin turvallinen tapa ostaa Bitcoin
 • Se on hyvin yksinkertainen maksutapa ostaa Bitcoin

Miinukset Bitcionin ostamisesta prepaid-kortilla

 • Tilin avaaminen voi olla vaikeaa pörsseissä, joissa hyväksytään pankki-, luotto- ja lahjakortteja
 • Vaihto voi vaatia sinua antamaan henkilöllisyystietoja, mikä poistaa tuntemattomuuden edut
 • Jotkut alustat eivät tarjoa suuria kryptovaluuttojen ostoja lahjakorteilla
 • Bitcoinin ostaminen prepaid-kortilla voi olla kalliimpaa kuin muiden maksutapojen käyttö

Tietenkin on monia muita asioita, jotka on otettava huomioon, kun käytät prepaid-kortteja. Tämä oli vain yhteenveto tärkeimmistä eduista ja haitoista, kun niitä käytettiin Bitcoinin ja muiden virtuaalivaluuttojen ostamiseen.

Viimeiset sanat Bitcoinin ostamisesta prepaid-kortilla

Bitcoinin ostaminen etukäteen maksetulla kortilla voi olla hyvä tapa päästä kryptovaluuttamarkkinoille. Tietenkin on monia muita tapoja saada altistuminen Bitcoinille. Olemme kuitenkin päättäneet jakaa tämän kanssasi, jotta sinulla on vaihtoehtoinen tapa saada altistuminen virtuaalivaluutoille.

Prepaid-korteilla on paljon etuja, jotka voit tarkistaa yllä olevasta luettelosta. Mutta heillä on myös joitain haittoja. Jos sinulla on lahjakortteja etkä tiedä mitä tehdä, niiden käyttäminen Bitcoinin ostamiseen voi olla hyvä vaihtoehto.

Haastava osa on kuitenkin löytää foorumi, joka hyväksyisi maksut prepaid-korteilla. Muista, että voit ostaa Bitcoinia myös prepaid-kortilla muille käyttäjille ja sijoittajille.

Epäilemättä prepaid-korttien käyttö Bitcoinin ostamiseen tulee olemaan erittäin kätevä ja hyödyllinen vaihtoehto monille käyttäjille. Sinun tarvitsee vain tehdä ensimmäinen askel ja ostaa Bitcoin prepaid-kortilla.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map