Hyväksy Bitcoin-maksut: Suosituimmat 14 kauppiasyhdyskäytävää

hyväksy bitcoin-maksut

Olemme jo käsitelleet, missä bitcoinia käytetään, mutta nyt katsotaanpa, kuinka bitcoin-maksujen hyväksyminen toimii kauppiaille, ja opi parhaita tapoja vastaanottaa salausmaksuja yrityksille ja verkkokaupalle.

Kuinka hyväksyä salausmaksut kauppiaille

Viimeisten 4-5 vuoden aikana maailmanlaajuinen salausyhteisö on nähnyt massiivisen kasvavan yrittäjien määrän tällä jatkuvasti kasvavalla talousalueella. Tässä artikkelissa pyrimme esittämään yksityiskohtaisen oppaan siitä, kuinka riippumattomat yrittäjät ja kauppiaat voivat alkaa hyväksyä Bitcoinin (BTC) tuotteilleen erittäin virtaviivaisella / suoraviivaisella tavalla. Joitakin keskeisiä aiheita, joita tässä oppaassa käsitellään, ovat:

  • Mikä lompakko on ihanteellinen valtavirtaisten liiketoimien helpottamiseen.
  • Kuinka käsitellä BTC: hen liittyviä tx: itä henkilökohtaisesti ja digitaalisesti
  • Mitä fyysisiä alustoja kauppiaat voivat käyttää myyntipistevuorovaikutusten käsittelyyn
  • Mitä palveluita (fyysisiä tai digitaalisia) voidaan käyttää Bitcoinin muuntamiseen muiksi digitaalisiksi tai fiat-valuuttoiksi
  • Kuinka kauppiaat voivat minimoida markkinoiden volatiliteettiin liittyvät tappiot
  • Suosituimmat 14 Bitcoin-maksuyhdyskäytävää yrityksille ja yrityksille

Miksi kauppiaiden pitäisi valita BTC?

kuinka hyväksyä bitcoin-maksut

Ennen kuin pääset käsittelemään sitä, miten kauppiaat voivat hyväksyä BTC-maksuja, voi olla hyödyllistä lukijamme ymmärtää lippulaiva-kryptovaluuttaan liittyvät keskeiset edut. Aluksi voimme nähdä, että Bitcoinin käytön merkittävin etu on, että kaikki valuutan alkuperäiset liiketoimet ovat täysin peruuttamattomia. Tämän kohdan tarkentamiseksi voimme nähdä, että useimmat perinteiset fiat-maksuprosessorit joko käyttävät pankkeja tai muita välittäjäalustoja helpottaakseen liiketoimiaan. Tämän seurauksena kauppiaiden on usein käsiteltävä takaisinmaksun ja muiden vastaavien huijausten aiheuttamien menetysten mahdollisuutta. Ja vaikka kauppiaat, joihin tällaiset ongelmat vaikuttavat, voivat helposti esittää palautuspyynnön, koko prosessi voi olla melko työläs ja aikaa vievä.

Kun puhutaan Bitcoinista (BTC), ei ole mahdollisuutta takaisinperintään, koska omaisuuserä käyttää hajautettua verkkoa – joka ei jätä tilaa huonoille toimijoille, jotka pyytävät palautusta (suhteessa kiistanalaisiin tapauksiin). Paitsi, että BTC: n ainutlaatuisen toimintakehyksen ansiosta keskitetty hallintovirasto (kuten pankki, Paypal, luotonantaja jne.) Ei voi koskaan jäädyttää kaikkia valuuttaan liittyviä tilejä..

Muita Bitcoinin tärkeimpiä etuja ovat:

Alhaiset veropalkkiot: Vaikka luottokorttioperaattorit ja maksupalveluntarjoajat perivät yleensä asiakkaidensa korkeat, noin 3 +%: n palkkakorot (muuntokulujen kanssa), BTC-tapahtumia voidaan käsitellä noin 1 dollarin hintaan maksun koosta riippumatta.

Tulevaisuuden valmis tekniikka: Joka päivä, yhä useammat ihmiset alkavat olla tietoisia taloudellisista mahdollisuuksista, joita kryptovaluutoilla (kuten BTC) todella on. Tältä osin monet asiantuntijat uskovat, että kauppiaat, jotka alkavat omaksua vaihtoehtoisia rahateknologioita, kuten Bitcoin, voivat houkutella lisää asiakkaita, varsinkin kun aika kuluu ja maailmanlaajuinen finanssisektori siirtyy täysin digitaaliseen toimintatilaan..

Mitä etsiä, kun valitset BTC-lompakon maksujen hyväksymistä varten

bitcoin-lompakko maksujen vastaanottamiseen

Jotta kauppias voi alkaa hyväksyä Bitcoin (BTC) -maksuja, hänen on hankittava kryptovaluutta-lompakko. Tältä osin on huomattava, että yksi turvallisimmista lompakkoratkaisuista on Bitcoin Core, koska se on täysin omavarainen eikä vaadi omistajansa olevan riippuvainen mistään kolmannen osapuolen palvelimista, mutta siinä mainitaan että lompakko voi kestää kauan (joskus viikoista kuukausiin), jotta se on täysin toimintakykyinen, koska se vaatii käyttäjiä lataamaan koko Bitcoin-lohkoketjun historian.

Tältä osin käyttäjien voi olla helpompaa käyttää lompakkovaihtoehtoa, joka on huomattavasti kevyempi kokonaisresurssikulutukseltaan, kuten ” Blockchain Wallet ”, tallennusratkaisu, joka on erittäin CPU-ystävällinen ja joka voidaan asettaa sisään muutamassa minuutissa. Tästä huolimatta lompakko riippuu tietyistä kolmansien osapuolten yhteisöistä ja on siten alttiimpi ulkoisille tunkeutumisille sekä kolmansien osapuolten hakkereille, että Bitcoin Core.

Yksi Blockchain-lompakon tärkeimmistä eduista on, että heti kun siihen lähetetään BTC-tx, se tulee käyttäjän käyttöön kulutettavaksi. Tämä on jyrkässä ristiriidassa Bitcoin Core- ja muiden pehmeiden lompakoiden kanssa, jotka vaativat useita vahvistuksia ennen kuin kyseiset salausvarat tulevat käyttökelpoisiksi. Esimerkiksi Bitcoin Core tarvitsee vähintään yhden vahvistuksen, jotta tapahtuma voidaan vahvistaa – prosessi, joka voi kestää 10-60 minuuttia verkon kokonaisten ruuhkien mukaan. Lisäksi pehmeät lompakot (kuten Coinbasessa oleva) vaativat kolme vahvistusta, jotka saattavat joskus pakottaa asiakkaat odottamaan koko päivän. Tämä tekisi paitsi vähittäisasiakkaista varovaisia ​​tämän tekniikan suhteen, myös tekisi Bitcoinista melko hyödytön jokapäiväisissä liiketoimissa.

Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä on äärimmäisen tärkeää, että kauppias analysoi asiakkaalta saadun BTC-maksun ennen ostettujen tavaroiden luovuttamista varmistaakseen, että vaadittu maksutapahtuma on käytetty. Tämä johtuu siitä, että jos riittävän korkeaa TX-maksua ei käytetä, maksun suorittaminen voi joskus kestää päiviä. Ei vain, että jos maksun määrä asetetaan nollaksi, on mahdollista, että maksu ei edes onnistu.

Helpoin tapa saada Bitcoin Online

Helpoin tapa vastaanottaa Bitcoin-maksuja verkossa

Jotta kauppiaat hyväksyisivät BTC: n, heidän on käytettävä lompakkoaan ja mentävä lähetys / vastaanotto-osioon. Esimerkiksi, jos kauppias haluaa hyväksyä maksun, hänen on mentävä “vastaanotto” -välilehdelle ja kopioitava annettu osoite, jotta se voidaan sitten toimittaa maksunsaajalle. On äärimmäisen tärkeää, että kauppias varmistaa, että osoite kopioidaan huolellisesti, koska jopa pieni virhe (eli yksi väärä kirjain tai numero) voi johtaa siihen, että maksu lähetetään täysin eri lompakkoon ja raha menetetään ikuisesti.

Muut korostamisen arvoiset seikat:

Verkkokauppiaiden tulisi mieluiten lähettää BTC-lompakon osoitteensa asiakkailleen sähköpostitse, tekstiviestillä tai pikaviestillä. Lisäksi he voivat myös tulostaa osoitteensa virallisiin laskuihinsa ja yksinkertaisesti käyttää samaa asiakirjaa uudestaan ​​ja uudestaan ​​kaikkiin tuleviin rahoitustapahtumiin.

Sen lisäksi, että kauppiaat hyväksyvät BTC-maksunsa manuaalisesti, kauppiaat voivat myös digitalisoida maksunsa käyttämällä laajennuksia, jotka on suunniteltu alustoille, kuten WordPress ja OpenCart.

Kuinka vastaanottaa BTC fyysisestä sijainnista?

Kuinka saada BTC fyysisestä sijainnista?

Jotta vähittäiskaupan operaattorit saisivat BTC-maksun, lompakon osoitteen kopioiminen ja lähettäminen asiakkaalle voi olla melko hankalaa ja tehotonta. Siten prosessin virtaviivaistamiseksi kauppiaiden voi olla paljon helpompaa käyttää QR-koodia (joka on linkitetty hänen alkuperäiseen salauslompakkoonsa) saapuvan maksun käsittelemiseksi. Perusarvossaan QR-koodi on musta neliön muotoinen lohko, joka sisältää kaikki tarvittavat tiedot, jotka liittyvät erilaisiin digitaalisiin ja fyysisiin tallennusyksiköihin. Paitsi että tällaisen koodin käyttö eliminoi täysin kaikki mahdollisuudet asiakkaiden lähettämään varansa väärään osoitteeseen.

Jotta kauppias voisi yksinkertaistaa BTC-maksujen vastaanottamista, hän voi yksinkertaisesti näyttää lompakkoonsa liittyvän QR-koodin kassalla. Tämä voi antaa asiakkaille mahdollisuuden kirjautua yksinkertaisesti matkapuhelimen ratkaisuihin ja skannata näytetty koodi. Prosessi vie kirjaimellisesti vain muutaman sekunnin ja voi sallia digitaalisten maksujen lähettämisen lähes välittömästi. Lisäksi jotkut jälleenmyyjät käyttävät jopa taulutietokonetta, joka on tarkoitettu yksinomaan BTC-maksujen vastaanottamiseen. Tabletti voi käyttää sovellusta, kuten Blockchain Merchant, joka luo asiakkaalle automaattisesti mukautetun QR-koodin skannaamaan ja lähettämään vaaditut varat.

Lopuksi, jos jälleenmyyjä haluaa kokonaan poistaa kaikki varkauden mahdollisuudet, hän voi tarjota asiakkailleen QR-koodin, joka on yhteydessä offline-lompakkoon (jota ei edes ole kaupassa, jossa TX: tä käsitellään).

Valuuttakurssin määrittäminen

kuinka hyväksyä salausmaksuhinnat

Toinen tärkeä tekijä BTC-maksujen hyväksymisessä on oikean valuuttakurssin käyttö – koska Bitcoinin hinta näyttää vaihtelevan cryptocurrency-kaupankäyntialustasta toiseen. Jotta kauppiaat pysyisivät yhdenmukaisina hinnoittelunsa kanssa, heidän on käytettävä yhtä vaihtoa ja käytettävä sen valuuttakurssia päivän maksujen helpottamiseksi. Tältä osin on parasta, että kauppias noudattaa vakiintunutta vaihtoa, joka soveltuu parhaiten maan erityistarpeisiin. Esimerkiksi Bitfinex, Coinbase, Kraken voidaan käyttää Yhdysvaltain dollareina.

Teknisemmässä huomautuksessa voimme nähdä, että jotta kauppiaat voivat laskea tarkan erääntyvän summan BTC: n suhteen, he voivat yksinkertaisesti jakaa tuotteen myyntihinnan BTC: n arvoon kyseisenä ajankohtana..

Kauppiaat voivat myös suorittaa manuaalisia laskelmia selvittääkseen, kuinka paljon Bitcoinia (BTC) maksunsaajan on lähetettävä tietyn tilauksensa kautta.

Nykyään on olemassa joukko Bitcoin-pohjaisia ​​verkkokaupan laajennuksia, joita voidaan käyttää muuntamisprosessin automatisointiin napin painalluksella. On tärkeää tehdä tämä aikaherkänä tapahtumana olemassa olevan volatiliteetin vuoksi.

Palvelut, jotka sallivat kauppiaiden muuntaa BTC: n Fiatiksi

Salli kauppiaiden muuntaa BTC Fiatiksi

Kuten suurin osa lukijoistamme on todennäköisesti hyvin tietoinen, yksi suurimmista ongelmista BTC: n hyväksymisessä on markkinoiden volatiliteetti – ts. Bitcoinin hinta voi muuttua huomattavasti sen ajankohdan välillä, jolloin myyjä on saanut sen ja kun se myydään fiat. Tältä osin on syytä mainita, että tällä hetkellä on olemassa useita palveluja, jotka suojaavat kauppiaita markkinoiden tappioilta (koska ne mahdollistavat lähes välittömän Bitcoin-fiat-muunnoksen).

Yksi merkittävimpiä esimerkkejä tällaisesta palvelusta on Bitpay, foorumi, jonka avulla käyttäjät voivat vaihtaa BTC: nsä välittömästi fiatiksi – muunnetut varat siirretään kauppiaiden linkitetylle pankkitilille muutamassa minuutissa. Lisäksi BitPay tarjoaa käyttäjilleen takuun, että heiltä veloitetaan vain 1%: n kokonaispalkkio – summa, joka on huomattavasti pienempi kuin mitä useimmat Bitcoin-pankkiautomaatit veloittavat käyttäjien BTC-osakkeiden muuntamisesta fiatiksi.

Muita BitPayn puolia, jotka kannattaa huomioida:

Alustan mukana tulee täysimittainen BTC-maksujärjestelmä, joka vaatii kauppiaita lataamaan BitPay-sovelluksen yksinkertaisesti PoS-laitteelleen. Sovellus ei vain aseta lompakkoa jälleenmyyjälle, vaan se toimii myös yhden luukun käyttäjänä aloittamaan BTC: n hyväksyminen täysin vaivattomasti.

Ainoa mahdollinen haittapuoli BitPayn käytössä on se, että se on keskitetty alusta ja liittyy useisiin pankkilaitoksiin. Tämän seurauksena kauppiailla voi olla rahan sisäänvirtaus pankin estämässä ilman syytä.

Toinen helppo tapa hyväksyä bitcoin-maksuja on käyttää laajalti käytettyä ‘Blockchain Walletia (varastointiratkaisu, joka ei vaadi käyttäjiä suorittamaan tiettyjä henkilötodistustarkastuksia ja on täysin hajautettu). Vastaavasti biz-omistajat voivat myös asentaa BTC-pankkiautomaatin suoraan myymäläänsä, mikä ei vain auta saumattomissa krypto-fiat-muunnoksissa, vaan houkuttelee myös enemmän yrityksiä tähän tuottoisaan rahoitusvälineeseen.

Lopuksi kauppias voi myös lähettää BTC: nsä pörssiin ja muuntaa sen sitten valitsemaansa fiat-valuutaksi. Tämä prosessi on melko yksinkertainen, mutta voi olla melko aikaa vievää ja kallista (johtuen korkeammista TX-maksuista). Paitsi, että BTC: n siirtämisen salauspörssiin ja sen peruuttamisen välillä vallitsevan viiveen vuoksi lippulaiva-kryptovaluutta voi menettää osan sisäisestä rahallisesta arvostaan.

Kauppiaat voivat valita HODL: n kauppiaat hyväksyvät bitcoin-maksut

Monet kauppiaat päättävät nykyään luopua Bitcoinin (BTC) muuntamisesta fiatiksi pitääkseen salausvaransa. Tämä johtuu siitä, että monet yritysten omistajat ovat alkaneet ymmärtää Bitcoinin todellisen taloudellisen potentiaalin ja sen odotetun tulevan arvon. Vastaavasti jotkut jälleenmyyjät haluavat omistaa BTC: n, jotta he voivat käyttää sitä myöhemmin henkilökohtaiseen käyttöön. Tästä huolimatta, jos kauppias päättää pitää kiinni BTC: stä pitkällä aikavälillä, hänen on varmistettava, että heidän tilansa pidetään turvassa laitteiston lompakossa, joka voidaan pitää offline-tilassa. Monet voivat päättää tehdä tämän, kun otetaan huomioon koko yhteisössä vallitsevat nousevat bitcoin-hintaennusteet, mutta se tulee varmistamaan, että kaikki vastaa tasettasi ja voi kattaa päivittäiset kulut.

Paitsi, kauppiaiden tulisi aina pitää yllä kopio yksityisistä avaimistaan ​​tai Bitcoin (BTC) -lompakkonsa siemen, jotta jos tulevaisuudessa ilmenee ongelmia, heidän varansa voidaan palauttaa napin painalluksella. Näitä siemenavaimia ei kuitenkaan koskaan pidä tallentaa tietokoneen laitteisiin, koska hakkereiden on suhteellisen helppo päästä käsiksi henkilön tietokoneeseen, kannettavaan tietokoneeseen tai tablet-laitteeseen.

Suosituimmat Bitcoin-maksuyhdyskäytävät

parhaat Bitcoin-maksuyhdyskäytävät

Salausmaksuyhdyskäytävät ovat maksuverkkoja, joita ei rajoita minkäänlaiset rajat. Sellaisina ne mahdollistavat nopean ja helpon rahansiirron digitaalisten valuuttojen muodossa, mikä on erittäin hyödyllistä kauppiaille ja muille, jotka haluavat tehdä lähes välittömiä liiketoimia ympäri maailmaa.

Ne maksuyhdyskäytävät, jotka sallivat Bitcoinin käytön, tunnetaan siksi Bitcoin-maksuyhdyskäytävinä. He hyväksyvät usein myös useita altcoineja, kuten Ethereum, XRP, Bitcoin Cash, Litecoin ja muut. Toinen maksuyhdyskäytävien sallima asia on BTC: n muuntaminen muiksi kryptovaluuttoiksi tai jopa perinteisiksi valuutoiksi, kuten USD tai EUR.

Tämä on ominaisuus, jota oli käytetty paljon viimeisen vuoden aikana, kun salausmarkkinat tulivat niin kutsuttuun salaustalviin – ajanjaksoon, jolloin hinnat olivat jatkuvasti laskussa. Ne, jotka ansaitsivat kryptovaluuttoja tavalla tai toisella, tarvitsivat tapaa käteistä nopeammin, ennen kuin maksut vähenivät hinnanlaskun takia.

Onneksi maksun yhdyskäytävät mahdollistavat välittömät muunnokset, ja kysynnän kasvu on innoittanut luomaan useita alustoja, jotka ovat sittemmin alkaneet toimia maksun yhdyskäytävinä. Niissä on lukuisia työkaluja moniin eri tarkoituksiin, mukaan lukien kolikoiden automaattinen siirto, markkinoiden seuranta ja paljon muuta.

Miksi kauppiaat päättävät hyväksyä Bitcoinin?

Salauskäyttäjien määrä kasvaa edelleen matalista hinnoista huolimatta. Lukuisat maat ympäri maailmaa ovat jo tunnustaneet tämän kasvun, ja ne ovat parhaillaan luomassa kryptovaluuttaan liittyviä säännöksiä, jotka suojaavat sijoittajia ja vähentävät huijausten, varkauksien ja muiden vastaavien rikosten mahdollisuutta.

Kaikkien kryptoihin kiinnitetyn huomion kohdalla on lukuisia etuja, joista kauppiaat voivat nauttia, jos he alkavat työskennellä heidän kanssaan. Esimerkiksi salaustapahtumat antavat käyttäjille täyden hallinnan, mikä tekee kauppiaille ja asiakkaille turvallisemman käyttää salausta. Seuraavaksi kryptojen hyväksyminen maksuvaihtoehtona saattaa antaa kauppiaille mahdollisuuden laajentaa kattavuuttaan ja sisällyttää enemmän asiakkaita. Maksutavat ovat huomaamattomia, kun taas kaikki maksutiedot tallennetaan lohkoketjuun.

Turvallisuus on paljon suurempi, koska petosriskiä ei ole, kun taas kauppiaat ja asiakkaat voivat pitää yksityiset tietonsa luottamuksellisina. Lisäksi transaktiopalkkiot ovat paljon pienemmät verrattuna perinteisiin maksutapoihin.

Lisäksi kryptovaluuttojen laajentaminen tarkoittaa, että ne voivat olla erittäin hyödyllisiä kansainvälisille matkoille. Tämä tarkoittaa myös sitä, että rajatylittävät maksut ovat välittömiä ja että ne eivät vaadi kolmansia osapuolia eivätkä maksa viivästyksiä. On myös muita etuja, mutta sen sijaan, että luettaisimme ne, keskustelemme joistakin Bitcoinin hyväksyvistä salausmaksuyhdyskäytävistä, joita voidaan käyttää kaikkien aiemmin mainittujen etujen nauttimiseen.

1) Kolikkopohja

Coinbase on suurin ja suosituin salauspörssi Yhdysvalloissa ja myös yksi suurimmista maailmanlaajuisesti. Yksinkertaisesti lataamalla kauppiasovelluksen, yritysten omistajat voivat alkaa hyväksyä Bitcoinin ja kourallisen muita kolikoita. Lisäksi yksi suurimmista eduista on, että on mahdollista muuntaa Bitcoin välittömästi fiatiksi ja päinvastoin.

Coinbasella on myös useita muita ominaisuuksia, kuten suuret nopeudet ja ei transaktiomaksuja kolikoiden hyväksymisessä; integrointi lukuisiin palveluihin (Shopify, OpenCart, WooCommerce jne.), se lisää maksupainikkeen kauppiaan verkkosivustolle ja se on integroitu API: han.

2) Kolikkopankki

CoinsBank on myös erittäin suosittu palvelu, joka voidaan helposti synkronoida pankkikortin kanssa. Se tarjoaa myös mobiilisovelluksen, joka on saatavana iOS- ja Android-laitteille. Sen lisäksi se mahdollistaa välittömät nostot ja talletukset, ja sillä on suurempi turvallisuus kaksitekijän todennuksen ansiosta. Se toimii useimpien tärkeimpien fiat-valuuttojen, kuten USD, GBP, EUR tai Venäjän rupla, kanssa. Sekä palvelu että tukijärjestelmä ovat käytettävissä aina. Pörssi tekee myös kaikkensa tarjotakseen mahdollisimman vähän riskejä ja maksimaalisia voittoja.

3) BitPay

BitPay on toinen yhdysvaltalainen palvelu ja yksi maailman vanhimmista Bitcoin-maksuyhdyskäytävistä. Se on ollut käytössä vuodesta 2011, ja sen käyttö on helppoa. Ainoa mitä käyttäjien on tehtävä, on ladata pörssin sovellus, ja he ovat valmiita vastaanottamaan maksuja salauksessa. Se tarjoaa myös oman Bitcoin-maksukorttinsa helpoille tapahtumille ja salauksesta muunnokseen.

Siinä on myös avoimen lähdekoodin laajennuksia verkkokaupan alustoille, ja se sallii jopa Bitcoin-lahjoitukset. On kuitenkin huomattava, että kaikki maksutapahtumat voidaan suorittaa Bitcoinilla. BitPay käyttää myös PoS-mekanismia, se on hyväksytty ympäri maailmaa, ja se sallii pankkitalletukset noin 38 eri maassa, kun se tukee 40 eri kieltä.

Sen käyttöliittymä on yksinkertainen ja käyttäjäystävällinen, mutta siinä on myös kaksivaiheinen todennus paremman turvallisuuden takaamiseksi. Siirtonopeus voidaan asettaa myös manuaalisesti käyttäjien tarpeiden mukaan. Lopuksi, se on yhteensopiva kaikkien Bitcoin Cash (BCH) -lompakoiden kanssa.

4) CoinGate

Seuraavaksi meillä on CoinGate, joka sallii Bitcoinin ja altcoiinien käytön, kun se hyväksyy maksut useissa valuutoissa, mukaan lukien itse BTC, sekä EUR ja USD. Se käyttää myös POS-sovelluksia eri alustoille, kuten iOS, Android ja verkkoselaimet. Sen mukana tulee myös laajennuksia verkkokaupan alustoille, ja se tukee lukuisia digitaalisia valuuttoja.

5) Blockchain

Blockchain on myös Bitcoinin vanhimpia maksuyhdyskäytäviä, samalla tavalla kuin BitPay. Se on erinomainen maksuyhdyskäytävä henkilökohtaiseen käyttöön sekä yrityksille. Se tukee kuitenkin vain kolmea kryptovaluutta, joihin kuuluvat Bitcoin, Ethereum ja Bitcoin Cash. Se on myös tunnettu (ilmainen) krypto-lompakko, mutta se ylittää sen, koska se toimii tietojen, kehityksen ja tilastojen arkistona.

Seuraavaksi se tarjoaa Bitcoin-maksun sovellusliittymät, vaikka toteutusprosessi on monimutkaisempi kuin aiempien merkintöjen. Sellaisena se vaatii vähän teknistä osaamista, mutta sitä on helppo käyttää Android-mobiilisovelluksena.

6) BTCPay-palvelin

BTCPay Server on avoimen lähdekoodin, itse isännöimä, ilmainen Bitcoin-maksuyhdyskäytävä, joka tukee myös useita altcoineja. Sen avulla kauppiaat ja tavalliset käyttäjät voivat hyväksyä maksut suoraan lompakkoonsa ilman lisämaksuja tai tapahtumakustannuksia. Monet pitävät tätä palvelun suurimpana etuna.

Salamaverkon ansiosta se tarjoaa myös suuria nopeuksia, ja se tarjoaa paremman turvallisuuden ja yksityisyyden. Maksujen lähettäminen on helppoa BTCPay-painikkeen ansiosta.

7) Blockonomia

Blockonomics on toinen erittäin suosittu ja hyödyllinen salausyhdyskäytävä, joka on luvaton, eikä se vaadi todentamista kolmansilta osapuolilta. Se ei myöskään tarvitse ylimääräistä API-integraatiota, jotta se toimii. Maksujen suorittaminen on helppoa, ja potentiaalisten asiakkaiden on vain skannattava QR-koodi. Tämä tekee siitä erittäin turvallisen ja lisää nimettömyyttä kaikille osallistujille. Se tukee myös useita kryptovaluuttoja, joista monet ovat peräisin Bitcoinin ekosysteemistä, sekä joitain tunnetuimpia ja käytettyjä lompakoita, kuten Ledger Nano S, Trezor ja muut.

8) SpicePay

SpicePay on myös loistava valinta, koska se mahdollistaa kolikoiden hyväksymisen ja vaihdon nopeasti ja helposti sen lisäksi, että se tarjoaa turvallisen lompakon niiden varastointiin. Siinä on useita ominaisuuksia, kuten lisääntynyt turvallisuus ja mukavuus, tuki lukuisille fiat-valuutoille, kuten USD, GBP, EUR ja CAD. Se sallii myös nostot SEPAan tai PayPaliin, ja se sisältää verkkokaupan ja vähittäiskaupan laajennukset. Lopuksi se antaa käyttäjille mahdollisuuden säästää noin 2% jokaisesta tapahtumasta, kun taas sen BitGo-ominaisuus sallii sovelluksen käytön sekä työpöydällä että mobiilijärjestelmissä.

9) CoinPayments

Seuraavaksi on CoinPayments, joka on suunniteltu erityisesti verkkokauppiaille. Se tukee yli 1200 erilaista kryptovaluutta, mukaan lukien BTC, XRP, BCH ja LTC. Lisäksi kauppiailta veloitetaan 0,5% / tapahtuma.

Se tarjoaa laajennuksia kaikille suosituimmille verkkokorteille, ja se nopeuttaa maksuja tukemalla GAP600-pikavahvistuksia. Se palkitsee käyttäjiä myös kolikon ja merkkipisaroiden kautta, ja se voi lähentää kolikoita automaattisesti.

10) SpectroCoin

SpectroCoin on jälleen yksi ilmainen lompakko, jonka avulla käyttäjät voivat vaihtaa varojaan välittömästi. Se toimii yli 30 salauksen kanssa, ja sillä on melko korkeat nosto- ja talletusrajat. Siinä on myös verkkokaupan laajennuksia, Bitcoin-maksukortti ja SpectroCoin-sovellusliittymä, jonka avulla voi ostaa tai myydä lukuisia kolikoita.

11) GoUrl.io

Tämä on täysin ilmainen Bitcoin-lompakko, joka on myös avoimen lähdekoodin. Se on myös maailman luotettavimpien lompakoiden joukossa verkkokaupan laajennusten ja API-käyttöliittymän ansiosta. Sen avulla käyttäjät voivat myydä paljon enemmän kuin kolikoita, mukaan lukien videot, musiikki, kuvat, URL-osoitteet ja jopa teksti, kaikki vastineeksi kryptovaluutoista.

Se ei vaadi pankkitilin todennusta tai tunnusta, mikä lisää käyttäjien yksityisyyttä. Käyttäjät voivat helposti myydä minkä tahansa tuotteen ja saada Bitcoinia tai muuta kryptovaluutta vastineeksi. Se tarjoaa myös kumppaniohjelman, jonka avulla osallistujat voivat ansaita enemmän.

12) Shopify-yhdyskäytävä

Shopify on loistava verkkokaupan yhdyskäytävä, jolla on valtava käyttäjäkunta. Sen transaktiomaksut ovat erittäin alhaiset, kun taas kaikki liiketoimet ovat turvallisia ja nopeita. Maksut voidaan vastaanottaa milloin tahansa tai missä tahansa, kun taas POS-sovellusten avulla käyttäjät voivat käyttää lompakkoa useilla laitteilla. Se ei myöskään vaadi PCI-vaatimusten noudattamista.

13) ALFA-kolikot

Lähestymme luettelon loppua, meillä on ALFAcoins, joka on myös luotettavimpia Bitcoin-maksuyhdyskäytäviä. Se tukee myös joitain uusimpia kolikoita. Sillä on myös ainutlaatuinen ominaisuus, joka on BitSend-maksujärjestelmä. Järjestelmä tekee maksamisesta helppoa ja nopeaa, mikä sopii erinomaisesti palkkojen tai bonusten maksamiseen salauksessa. Alusta toimii useiden suosituimpien kolikoiden kanssa, mukaan lukien Bitcoin, Bitcoin Cash, XRP, Ethereum, Litecoin ja DASH.

Sillä on myös kanta-asiakasohjelmia, rahoituspalveluja ja digitaalisia pelejä, jotka kaikki antavat käyttäjille mahdollisuuden ansaita ylimääräisiä varoja. Maksut on helppo suorittaa, ja varat siirretään melko nopeasti. Lisäksi palvelu on saatavilla ympäri maailmaa, jopa Pohjois-Korean tai Iranin kaltaisissa maissa.

14) BitcoinPay

Lopuksi on olemassa Bitcoin-maksu, joka on yksi yksinkertaisimmista ja todennäköisesti suosituimmista tavoista hyväksyä salausmaksut lompakkoon tai pankkitilille. Siinä ei ole maksuja, ja sitä on helppo käyttää. Sen asiakastuki on myös käytettävissä kaikkina aikoina, kun taas palvelua voidaan käyttää myös iOS: ssä ja Androidissa. Käyttäjät voivat pyytää maksuja sähköpostitse ja suorittaa ne välittömästi.

Lisäksi se tukee sähköisen kaupankäynnistyksen laajennuksia yli 196 maasta ympäri maailmaa ja toimii muiden alustojen, kuten Magento, PrestaShop, OpenCart, WooCommerce, ja muiden alustojen kanssa..

Johtopäätös

Tämän kappaleen pyöristämisessä on tehtävä täysin selväksi, että hajautetummin tapa hyväksyä BTC-maksuja on kauppiaiden käyttää lompakkoa, joka ei vaadi vahvistuksia. Kauppiaiden on lisäksi varmistettava, että heidän online-maksujärjestelmässään ei ole vuotoja / vikapisteitä ja että kaikki tarvittavat suojausprotokollat ​​ovat paikallaan.

Jos kauppias käyttää Bitpayä tai muuta vastaavaa palvelua, hänen on varmistettava, ettei hän osallistu laittomaan toimintaan, koska hän voi menettää kaikki maksut.

Toivomme, että tämä opas on ollut hyödyllinen sinulle ja voi jollain tavalla auttaa sinua perustamaan yrityksen, joka pystyy täysin hyväksymään Bitcoin-maksuja (sekä digitaalisessa että fyysisessä muodossa)..

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner