Bitcoin-opas: Täydellinen katsaus Bitcoinin toimintaan

Kaikki alkaa Bitcoinista, joka on (‘TC) ‘kryptovaluutta’, joka perustuu lohkoketjun hajautettuun pääkirjatekniikkaan (DLT).

Ensimmäinen hajautettu maksuverkko, joka yhdistää kaikki avoimen lähdekoodin sähköisen käteisen jalot elementit.

31. lokakuuta 2008 alkaen (Satoshi Nakamoto valkoinen paperi julkaisupäivä) 3. tammikuuta 2009 (Bitcoin-ohjelmistojärjestelmän käynnistäminen), vuosikymmeneen plus ja laskettaessa myöhemmin vuonna 2019 (kaikkien aikojen korkein $ 19, 893 BTC / USD valuuttakurssiarvo); little-b bitcoin ($ BTC -valuutta) ja big-b Bitcoin (verkkoprotokolla) kasvavat päivittäin. Tämän bitcoin-oppaan tavoite on yksinkertainen; kouluttaa käyttäjiä (tietoisuuden kautta) ja informoi sijoittajia * (oivalluksin).

MTC kehittää huolellisesti bitcoin-aikakauden nousevan ekosysteemin parhaat tietopohjan rakennuspalikat.

Kaksi suurinta kysymystä, jotka Salausmestari saa reunattomalle, luvattomalle P2P-salausassetille, ovat:

1) mikä on Bitcoin?

1a) miten Bitcoin toimii?

Ja kyllä, tietysti 24/7/365 reaaliaikaisen todellisuuspohjaisen kysymyksen asianmukainen tunnustaminen:

2) mikä on bitcoinin hinta? (katso ennusteet + historia)

On aika hajottaa nämä olennaiset kysymykset erottamaan tosiasiat fiktiosta (jopa ^ kansanperinne ^).

Ruuhkaisessa kryptoversiossa leijuu paljon rengasta, hypeä ja hysteriaa, on helppo eksyä.

Katsotaanpa, kuinka bitcoin seisoo omilla “kahdilla palkkioillaan” lukuun ottamatta ETH: tä, LTC: tä ja sen kaukaista tunnusserkkua BCH: ta.

Täydellisen viipaleen vaatimattomista BTC-piirakka-ainesosista, jotka on paistettu etukäteen perustekijöillä, on korvaamatonta.

Bitcoin voi olla salama pullossa, mutta salauskolikon luomiseen tarvittava luokka vaatii käyttäjän omaksumista ytimessään.


MTC: n kekseliäs lippulaivakatsaus bitcoinista sisältää viisi eri puolta ja tekijää, joihin pelaamista on painettava.

 • Mikä on raha (Bitcoinin kestävyys, hyväksyttävyys, jaettavuus, siirrettävyys, rajoitettu tarjonta ja yhdenmukaisuus)
 • Bitcoinin talous (kuka, mitä, milloin, missä, miksi ja miten bitcoinilla) [*tässä]
 • Kuinka Bitcoinin hinta toimii (BTC: n arvon määrittelevät voimat) [*tässä]
 • Bitcoin Halving (toukokuu 2020 BTC Mining Block Reward Chart History) [*tässä]
 • Mitä seuraavaksi Bitcoinille? Toivottavat Bitcoin-hintaennusteet tai se kuolee? [*tässä]

Arkistoidut bitcoin-hintaennusteet sekä monet muut johtavan kryptovaluutan asiaankuuluvat komponentit tallennetaan kaikki muita yleiskatsauksia varten. Bitcoinin ja älykkään säilytyksen ostamisen on tapahduttava käsi kädessä, mutta tavoitteena on, että kaikki salaustutkijat kävelevät pois tietäen enemmän kuin sinä juuri nyt.

Monet ihmettelevät, kuolevatko eeppiset kaatumiset ja romahtavatko bitcoinit vai näkevätkö kuplat pian? vai palataanko btc takaisin ylös? Nämä ennusteet siitä, onko bitcoin yhden osuman ihme vai eivät, ovat toista aikaa ja paikkaa varten, toistaiseksi se on palannut ensimmäisen päivän bitcoin-suunnitelman perusteisiin ennen kuin muuttuu uskolliseksi bitcoineriksi (ja uskovaksi).

Tähän mennessä bitcoin ansaitsee nukkumaanmenon juoni siitä, kuka kuka on mikä mitä. Mikä tahansa salausinvestointi on uhkapeli, mutta todellisen päällikön lähtökohta vie aikaa purkaa bitcoinin taloudellinen tulevaisuus.

Contents

Raha: Ennen Bitcoinia, miten kaikki alkoi?

Ohjelmoitavan rahan häiritsevä uusi kynnys ja B.T.C. kutee uuden aikakauden blockchain-tekniikkamallista.

Bitcoin on luottamattoman hajautetun kirjanpitotekniikan varjolla – siemenestä (valkoisesta paperista) itämään (ohjelmisto) – kasvanut seksikkääksi uudeksi nousevaksi omaisuusluokaksi täydellisenä neljän ja viiden luvun salausvaluuttana, joka on vastuussa 200 miljardin dollarin teollisuudesta tänään (jopa yli 820 miljardia dollaria). Mutta ennen kuin voimme vahvistaa bitcoin-ekosysteemiä ja puhua lohkopalkkioiden louhinnasta tai tutkia salausmarkkinakaavio-analyysiä joka viikko, päivä, tunti, minuutti ja jopa sekunnin ajan – on aika jäljittää rahan juuret ja muotoilla ymmärrys sen merkitys ja massakäytön hyväksyntä. Ennen minkäänlaista hodl-jengien lingoa tai arvokkaan digitaalisen kulta 2.0 -konsolin varastoa se alkaa ensimmäisestä.

Raha 101: Arvonvaihdon alkuvaiheet

Jotta ymmärtäisimme digitaalisten valuuttojen merkityksen, meidän on ensin tarkasteltava, kuinka raha on kehittynyt vuosien varrella. Historiallisesti katsottuna fyysisen valuutan käyttö on melko uusi ilmiö – lähinnä siksi, että ensimmäiset ihmisten väliset rahakaupat koostuivat yksinomaan vaihtokaupoista. Esimerkiksi muutama vuosituhat sitten merkittävimmät vaihtovälineet koostuivat mm. Cowrie-kuorista, helmistä jne. Itse asiassa päivästä lähtien kirjatut todisteet osoittavat, että Intian, Kiinan ja Afrikan kaltaiset maat olivat vahvat kauppamarkkinat, joilla ihmiset vaihtavat säännöllisesti tavaroita keskenään.

Kun ihmiset kaikkialla maailmassa todistivat pronssikauden alkua, yhä enemmän metalleja alettiin käyttää valuutan luomiseen. Tämä johtui siitä, että metallit ovat paljon kestävämpiä, kannettavampia, vaihdettavampia ja jaettavampia verrattuna simpukankuoreihin ja muihin vastaaviin vaihtovälineisiin. Tästä huolimatta metallirahojen käytöllä on yksi vakava haittapuoli – eli niiden paino. Vuosisatoja sitten, jolloin kauppiaiden täytyi laukata tavaransa puolivälissä ympäri maailmaa, heidän oli pakko kuljettaa muulillaan massiivisia kuormia metallirahoja, mikä teki vaihtokauppojen helpottamisesta melko kallista, epäkäytännöllistä ja aikaa vievää. Tämän ongelman korjaamiseksi kiinalaiset 11. vuosisadan hallitsijat alkoivat laskea seteleitä helpottaakseen sisäistä ja globaalia kauppaa. Tämä ajatus kiinnitti sitten monien ulkomaisten keisarien huomion, etenkin Euroopassa, mikä aloitti uuden rahoituksen aikakauden.

Skenaario pysyi sitten vuosisatojen ajan samana 1970-luvun alkuun saakka, jolloin presidentti Ronal Raegan kumosi kultastandardin. Tältä osin on huomautettava, että paperilaskut ovat suurimman osan historiastaan ​​olleet suoraan lunastettavissa jalometalleille, kuten kullalle. Kultastandardin mukaan koko maapallolla käytettävät kaupalliset rahayksiköt voitaisiin lunastaa tietylle määrälle kultaa. Tämän järjestelmän tarkoituksena oli olennaisesti hillitä hallitusten valtaa pitämällä inflaatiotaso kurissa, mutta koska tämän standardin poistaminen, nykypäivän fiat-valuutat ovat olennaisilta osiltaan tuettuja vain henkilön luottamuksella paikallishallintoonsa. Fed Reserve: n entisen puheenjohtajan Alan Greenspanin sanoin:

”Kultaisen standardin puuttuessa ei ole mitään keinoa suojata säästöjä takavarikoinnilta inflaation avulla. Ei ole turvallista arvovarastoa. “

Yksinkertaisesti sanottuna, jos kultastandardi olisi edelleen voimassa tänään, Bitcoinin tarvetta ei todennäköisesti olisi syntynyt. Niille, jotka ovat kiinnostuneita oppimaan kuinka keskitetyt rahajärjestelmät – joita on nykyään yli 97 prosentissa kaikista maailman kansakunnista – toimivat, voisi olla hyödyllistä tarkistaa artikkeli kirjoitettu Nick Szabo, jossa hän käsittelee monia sellaisia ​​aiheita. Sen, mitä pitäisi alkaa napsauttaa keskustelussa bitcoinien ja bitcoinien ampumisesta tähtiä varten, on, kun kaikki tärkeimmät ‘rahan ominaisuudet’ (rajoitettu tarjonta, siirrettävyys, jaettavuus, kestävyys, yhdenmukaisuus ja hyväksyttävyys) täyttyvät suurella (kultaisella) tyylillä ja taloudellisella tavalla muoti.

Bitcoinin lähestyminen voi tuntua aluksi pelottavalta tehtävältä, varsinkin sana ”kryptovaluutta” meni valtavirtaan vasta kaksi vuotta sitten. Tässä suhteessa jotkut maailman rikkaimmista ihmisistä ovat jakaneet tarinansa siitä, kuinka he lopulta siivilöivät kaiken tämän alueen ympäröivän melun. Sitten käyttämällä vain peukalon nykäystä valokytkimen kääntäminen päälle, bitcoin-loppiainen napsahtaa. Todellinen häiritsevä voima on vihdoin löydetty. Tässä oppaassa kaivamme syvälle joukkoa tähän avaruuteen liittyviä käsitteitä, kuten lohkoketju, altcoins ja näemme kuinka vallankumouksellisia nämä tekniikat todella ovat.

Yrittää ymmärtää Bitcoinin valtavuus puhtaasti teknisestä näkökulmasta voi olla melko työläs tehtävä, joten olisi parempi tarkastella termiä “digitaalinen valuutta” sen hyödyllisyyden ja merkityksen kannalta. Ensinnäkin henkilöt, jotka osaavat ymmärtää BTC: n perusteet, ovat jo käyrän edessä verrattuna useimpiin ihmisiin. Jopa kokeneet sijoittajat, kuten Warren Buffet ja Mark Cuban, ovat aikaisemmin lieventäneet BTC: tä ymmärtämättä, mikä saa digitaalisen omaisuuden merkitsemään. Buffet on itse asiassa verrannut Bitcoinia “rotamyrkkyyn”, joten sellainen antaa käsityksen siitä, miten perinteiset pelaajat suhtautuvat näihin markkinoihin.

Mikä on Bitcoin? Ihanteellinen valuutta nykypäivän maailmalle:

Ennen kuin syvennämme syvemmälle Bitcoinin tarjontaa, lukijamme voi olla varsin hyödyllistä kuvitella miltä heidän mielestään ihanteellisen valuutan nykypäivän maailmalle pitäisi näyttää. Esimerkiksi, vaikka tekniikka on muokannut vuorovaikutusta keskenämme (älypuhelimet jne.), Se ei ole pystynyt tarjoamaan meille taloudellista alustaa, joka tekisi kansainvälisistä maksuista ja siirroista todella virtaviivaisia ​​ja taloudellisesti kannattavia. Tässä yhteydessä mainitaan, että 1000 dollarin tx Paypalilla voi maksaa käyttäjille 70-75 dollaria plus muuntokulut.

Onko globaalin valuutan idea toteutettavissa?

Ihmiset, jotka ovat matkustaneet ulkomaille, ovat tuskallisen tietoisia siitä, että heidän paikallisiin fiat-varoihinsa kohdistuu niin paljon perifeerisiä vaihtokustannuksia, että he menettävät paljon kovalla työllä ansaitusta rahastaan ​​matkan varrella – olipa kyse luottokortin muuntokursseista, tx kustannukset, arvonlisävero jne. Lisäksi nykyisessä tilanteessa on yhteensä 21 kansaa (mukaan lukien Australia, USA ja Kanada), jotka käyttävät dollareita. Kaikki nämä erilaiset varat (USD, AUD, SGD) ovat kuitenkin toisistaan ​​riippumattomia, eikä niitä voida käyttää keskenään. Vielä tarkemmin sanottuna maapallon yksittäisten valuuttojen, joita on yli 180, arvo vaihtelee suhteessa toisiinsa, mikä tekee mahdottomaksi muuntamisen tapahtua ilmaiseksi.

Tästä huolimatta digitaaliset varat, kuten Bitcoin, tarjoavat mahdollisuuden, jossa ihmiset voivat käyttää yhtenäistä valuuttaa maksujensa helpottamiseksi kaikkialla maailmassa täysin vaivattomasti ja virtaviivaisella tavalla. Tämän lisäksi kryptovaluutat eliminoivat useita oheislaitteiden kustannuksia, joita on kohdattava lentokentillä ja keskustoissa – joissa asiakkaille tarjotaan valuuttakursseja, jotka eivät ole kaukana omaisuuden todellisesta markkina-arvosta.

Kuinka tehokkaita nykyiset rahalähetysjärjestelmät ovat?

Analysoimalla nykypäivän rahalähetysalustoja voimme Näetkö tuon siirtotyöläiset lähettävät nykyään takaisin perheilleen vuosittain noin 574 miljardia dollaria. Paitsi että näiden markkinoiden ennustetaan kasvavan edelleen kaupungistumistrendien kukkiessa edelleen. Suurin osa näistä alustoista on kuitenkin melko käyttäjäystävällisiä, ja tällaisten veroprosenttien helpottamisesta aiheutuvat palkkiot voivat ylittää 10% kokonaissiirrosta – kun taas käsittelyajat voivat vaihdella välillä 1-4 päivää.

Salauskontekstista voimme nähdä, että siirtotyöläiset voivat digitaalisen omaisuuden avulla lähettää saman summan rahaa takaisin rakkailleen muutamassa sekunnissa, mikä on myös alle 2%: n kokonaiskustannuksista. tapahtuman kokonaisarvo. Joten kun kaikki on sanottu ja tehty, näyttää siltä, ​​että maailmanlaajuisen valuutan käyttäminen tekee kansainvälisestä matkasta ja valuutanvälisestä maksamisesta huomattavasti helpompaa kaikille.

Kuinka digitaaliset valuutat sopivat tähän kaikkeen?

Nykypäivänä useimmat ihmiset käyttävät aktiivisesti digitaalisia maksualustoja, kuten Venmo, Apple Pay, Paypal, rahan lähettämiseen ja vastaanottamiseen. Jopa maissa, joissa digitalisointi tapahtuu edelleen hitaasti, ihmiset alkavat nähdä edut siitä, että heidän ei tarvitse kuljettaa fyysistä omaisuuttaan kaikkialle. Economic Timesin kysely osoittaa selvästi että noin 92% kaikista maailman valuuttavarannoista on puhtaasti digitaalisessa muodossa. Tämä määrä todennäköisesti jatkaa kasvuaan, kun siirrymme tulevaisuuteen.

Lisäksi, jos globaalin digitaalisen valuutan tulisi päästä kuvaan, hallitukset kaikkialla maailmassa vähentäisivät huomattavasti kykyään toteuttaa laajentavia tai tulenkestäviä voimia. Ja vaikka tietyissä olosuhteissa voitaisiin väittää, että keskitetyillä valuutoilla on etunsa (kuten vähentää taantuman mahdollisuutta), vastaväitteet ovat suurimmaksi osaksi kaikki edut suuremmat. Tältä osin voimme mainita esimerkkejä kuten Venezuela, jossa paikallisessa valuutassa todettiin niin hullu mittakaavan hyperinflaatio, että siitä tuli lähes arvoton kymmenen vuoden kuluessa (ainakin päivittäisessä kaupassa).

“Voimalla on taipumus korruptoitua ja absoluuttinen valta turmelee ehdottomasti.”

Kun hallitus tai mikä tahansa muu keskitetty yksikkö (ajattele suuria pankkeja, kuten JP Morgan, Goldman Sachs jne.), Tulostaa rahaa tyhjästä, on ajateltava kaikkia mahdollisia hulluuksia. Esimerkiksi vuonna 2008 pankkiirit pystyivät kelaamaan miljardeja dollaria veronmaksajien rahana “bonuksina” asuntokriisin aiheuttamisesta, jonka seurauksena monet ahkeat ihmiset (ympäri maailmaa) menettivät kaiken rahansa 12-18 kuukauden kuluessa.

Aiheesta herra Greenspanin sanottiin:

“Ajoittain liian nopean luottolaajennuksen seurauksena pankeille lainattiin kullavarantojensa rajoissa, korot nousivat jyrkästi, uudet luotot katkaistiin ja talous joutui voimakkaaseen mutta lyhytaikaiseen taantumaan oli rajallinen kultavarasto, joka pysäytti liiketoiminnan epätasapainoisen laajenemisen ennen kuin ne voisivat kehittyä ensimmäisen maailmansodan jälkeiseksi katastrofiksi. “

Tämän segmentin sulkemiseksi voimme sanoa, että vaikka on melkein mahdotonta palata kultaiseen standardiin, joka meillä oli päivällä, ei ole vielä liian myöhäistä poistaa kolmansien osapuolten tarve paikalta.

Bitcoin pelastukseen

Kun olemme keskustelleet rahan historiasta melko yksityiskohtaisesti, voimme nyt alkaa tarkastella ehdotusta, jonka Bitcoin asettaa pöydälle. Perusajatuksessaan BTC: tä voidaan ajatella kokonaisvaltaisena ratkaisuna, joka ratkaisee monia fiat-valuutoille ominaisia ​​ongelmia. Ensinnäkin se voi toimia sekä digitaalisena kultana että elektronisena kassavälineenä. Jos se ei riitä, digitaalinen omaisuus on täysin luotettava, eikä mikään kolmannen osapuolen viranomainen tai laitos voi hallita sitä. Nämä kolme ominaisuutta itsessään tekevät Bitcoinista paljon paremman rahoitusvälineen verrattuna muihin markkinoilla oleviin valuuttoihin.

Palataksemme fiat-rahan toimintaan tänään, voimme nähdä, että kultaisen standardin lakkauttamisen jälkeen viime vuosisadalla hallitusten tuleville laitoksille kaikkialla maailmassa annettiin täydellinen valta painaa rahaa täysin satunnaisella, hallitsemattomalla tavalla. Täällä on kuitenkin valtava saalis, ts. Keskuspankit eivät välttämättä tulosta uusia valuutan seteleitä rahan luomiseksi, vaan manipuloivat korkoja vaikuttamaan taloudelliseen toimintaan ja hallitsemaan inflaatiota.

Joten jos esimerkiksi keskuspankki alentaa korkoja, ihmisille tarjotaan valtava taloudellinen kannustin lainata ja käyttää rahaa eri pankkilaitoksilta. Tämä oli lyhyesti sanottuna myös tärkein syy vuoden 2008 taantumaan, joka ravisteli maailmaa melko voimakkaasti. Vastaavasti korkotason noustessa ihmiset yleensä pyrkivät välttämään investointeja ja yleensä haluavat vähentää rahankulutustaan.

Toinen tässä yhteydessä korostettava seikka on, että kun keskuspankki (tai mikä tahansa muu keskuspankki) alentaa korkoja, rahan tarjonta kasvaa melko nopeasti, kun taas tavaroiden ja palvelujen tarjonta kasvaa hitaammin.

Tässä Bitcoinin todellinen hyödyllisyys alkaa erottua ja loistaa, koska toisin kuin kaikki muut nykyiset fiat-varat, BTC: llä on kiinteä toimitus – eli yhteensä 21 miljoonaa BTC: tä on koskaan olemassa. Tämä tekee johtavasta salaustuotteesta niukan hyödykkeen (aivan kuten kulta) ja tekee siitä myös immuunin useille tulenkestäville ja inflaatiokysymyksille. Lisäksi, kun tiettyä omaisuutta on vaikea hankkia, ihmiset taipumus arvostaa sitä enemmän. Tätä käsitettä voidaan paremmin korostaa ajattelemalla sellaisten taiteilijoiden kuten Monet, Dali, Mundi maalauksia, joita myydään usein sadoilla miljoonilla dollareilla – lähinnä siksi, että alkuperäisestä taideteoksesta on vain yksi kopio.

Bitcoinin apuohjelma sähköisenä kassana selitettynä

Vaikka kulta ja muut sellaiset jalometallit ovat hyviä SOV: ita, ne ovat melko epäkäytännöllisiä päivittäisten liiketoimien helpottamiseksi. Ne eivät ole vain painavia ja vaikea liikkua, mutta ne ovat myös uskomattoman hankalia käyttää jokapäiväisessä elämässään (koska ne eivät ole helposti jaettavissa). Tässä suhteessa Bitcoin tarjoaa käyttäjilleen lukuisia etuja, kuten:

 • Salausresurssi on äärettömän jaettavissa ja se voidaan tallentaa useille digitaalisille alustoille, kuten flash-asema, kannettava tietokone, kylmä lompakko tai jopa paperi.
 • Se voidaan siirtää kaikkialle maailmaan hetkessä.
 • Se on erittäin turvallinen tx-media, jota ilkeät kolmannen osapuolen edustajat eivät voi helposti jäljittää.
 • Se on unohtumaton, ja se on ensimmäinen niukka valuutta, joka tuli valtavirtaan (koska hylkäsimme kultastandardin jo 1930-luvulla.)
 • Se on täysin siirrettävissä.

Bitcoin on epäluotettava

Kuten aiemmin mainittiin, yksi Bitcoinin käytön suurimmista eduista on se, että valuutta on täysin hajautettu ja siksi luotettava. Tämä tarkoittaa yksinkertaisesti sitä, että vaikka BTC-verkko seuraa tilien saldoja ja veroprosentteja samalla tavalla kuin pankit ja muut vastaavat rahoituslaitokset, se antaa kenen tahansa osallistua ja toimittaa laskentatehoa verkkoon – mikä parantaa turvallisuutta ja nopeammat tapahtumat.

Vielä tarkemmin sanottuna BTC-ekosysteemi käyttää kapealla arkkitehtonista järjestelmää, joka kannustaa kaikkia verkkoon osallistuvia. Tämän seurauksena osallistujat, jotka toimivat rehellisesti ja noudattavat sääntökirjaa, voivat ansaita paljon rahaa. Tämä selitys on kuitenkin hyvin yksinkertainen, ja jos joku haluaa oppia lisää BTC: n teknisistä ominaisuuksista, he voivat lukea Andreas Antonopolousin muutama vuosi sitten julkaisema paperi.

Avainkohdat, jotka kannattaa pitää mielessä

 • Vanhat asut toimivat melkein samalla tavalla kuin Bitcoin, estäen tosiasian, että he käyttävät suljetun oven lähestymistapaa. Tämä tarkoittaa sitä, että ne eivät salli käyttäjien tarkistaa ja vahvistaa tapahtumiaan. Ei vain sitä, mutta heillä on myös valta jäädyttää täysin henkilö ja kieltäytyä he palvelevat, jos heillä on huono luottopiste (tai vaikka he eivät ole tehneet mitään väärää sellaisenaan).
 • Koska suurin osa maailman vararajoituksista on käytössä osittaisen luotonannon mallissa, henkilön raha lakkaa olemasta hänen rahansa, kun hän on tallettanut sen pankkiin.

Jotkut Bitcoiniin liittyvät haittapuolet

Vaikka paperilla Bitcoinin kehys vaikuttaa melko virheettömältä, tosielämässä valuutalla on kohtuullinen osuus rajoituksista. Esimerkiksi, jotta BTC-verkko olisi täysin turvallinen, sen keksijän Satoshi Nakamoton täytyi uhrata tiettyjä näkökohtia, kuten korkea TX-läpijuoksu ja skaalautuvuus. Tämän kohdan selvittämiseksi voimme nähdä, että verrattuna perinteisiin maksuratkaisuihin (kuten Visa, Mastercard jne.), Bitcoinin TPS (transaktiot sekunnissa) on melko heikko. Vastaavasti tiettyjen skaalautuvuusongelmien vuoksi, jos monet ihmiset alkavat käyttää lippulaiva-digitaalivaluuttaa erilaisiin maksutarkoituksiin, verkko saattaa hukkua ja alkaa esiintyä tiettyjä teknisiä kysymyksiä.

Bitcoinin potentiaali on periaatteessa rajaton

Monet tavallisista lukijoistamme saattavat muistaa, että jo 90-luvulla monet ihmiset olettivat, että Internet oli vain villitys ja että tekniikka haalistuu ihmisten mielestä tulevina vuosina. Tältä osin on huomattava, että vuonna 1995 Newsweek artikla sisälsi seuraavat rivit:

”Visionäärit näkevät etätyöntekijöiden, interaktiivisten kirjastojen ja multimedialuokkahuoneiden tulevaisuuden. He puhuvat elektronisista kaupunkikokouksista ja virtuaalisista yhteisöistä. Kauppa ja liiketoiminta siirtyvät toimistoista ja ostoskeskuksista verkkoihin ja modeemeihin. Digitaalisten verkkojen vapaus tekee hallituksista demokraattisempia.

Baloney. Puuttuuko tietokoneavusteistamme kaikki järjet? Totuus missään online-tietokannassa ei korvaa päivälehteäsi, mikään CD-ROM ei voi vaihtaa pätevää opettajaa, eikä mikään tietokoneverkko muuta hallituksen työskentelytapaa. “

Nämä sanat mielessä on korostettava, että vaikka BTC-verkostolla on tällä hetkellä kohtuullinen osuus skaalaukseen liittyvistä ongelmista, se ei tarkoita, että tulevaisuudessa näitä ongelmia ei ehkä korjata kokonaan. Esimerkiksi on jo olemassa jotain nimeltä Lightning Network (LN), toisen kerroksen protokolla, jonka avulla käyttäjät voivat käsitellä tuhansia BTC-tapahtumia sekunnissa. Paitsi että tekniikka mahdollistaa myös tapahtumien käsittelyn melkein välittömästi (samalla kun käyttäjiltä peritään vain vähän tai ei lainkaan käsittelymaksuja).

Tulevaisuudessa monet asiantuntijat ennustavat, että meillä saattaa olla järjestelmä, joka yhdistää ihmiset LN: ään vain älypuhelimillaan. Jos tämä visio toteutuisi, vähittäiskauppiaat kaikkialla maailmassa voivat säästää valtavilta vuosimaksuilta, jotka heidän on nykyisin maksettava useille maksupalveluntarjoajille..

Tämän osan lopuksi meidän on huomautettava, että LN: llä on tällä hetkellä tiettyjä teknisiä ongelmia, joiden vuoksi se ei ole aivan valmis kaupalliseen käyttöön.

Pureskele tätä ennen kuin ostat Bitcoinin

Tämän segmentin sulkemisessa on oltava selvää, että vaikka BTC onkin taloudellisena sijoitusvaihtoehtona erittäin houkutteleva, siihen liittyy kuitenkin kohtuullinen osuus taloudellisesta epävarmuudesta. Joten, kun päätämme ostaa Bitcoinia, on muutama kysymys, jotka meidän on pidettävä mielessä, jotta voimme päästä kokeneen sijoittajan ajattelutapaan.

 • Ovatko valuuttavaihtoehdot lakanneet kehittymästä tai ovatko ne jatkuvasti mukautuneet ympärillään (koko historian ajan) tapahtuneeseen tekniseen kehitykseen?
 • Miksi ihmiset arvostavat yleensä hyödykkeitä, joita on vähän enemmän kuin niihin, joita ei ole?
 • Kuka on todellinen hyväntekijä, kun rahoitustarjonta tulee suosittua: ensimmäiset sijoittajat tai ihmiset, jotka ansaitsivat rahaa, kun muut liittyivät myös hauskaan?
 • Mikä valuuttamalli soveltuu paremmin 2000-luvulle: sellainen, jota hallitsevat kolmannet osapuolet, tai sitä, jota hallitsevat sadat paikalliset ikäisensä?
 • Tallentako maailman talouseliitti ainakin murto-osan varallisuudestaan ​​Bitcoinin kaltaiseen omaisuuteen? Millainen kannustin heidän olisi tehtävä tällainen asia?
 • Ovatko yritysten omistajat todennäköisesti alkaneet käyttää kryptovaluuttoja tulevaisuudessa? Jos on, niin miksi he tekisivät sellaisen?
 • Internetistä ei tullut valtavirtaa ottelua yhdessä yössä, joten kuka sanoo, että Bitcoinilla ei ole tulevaisuuden potentiaalia?
 • Maailmassa on vain 21 miljoonaa BTC: tä ja yli 8 miljardia ihmistä, joten mikä osa BTC: stä kukin ihminen maailmassa voi teoriassa omistaa?

Kaikesta asiasta tunnettu sijoittaja John Pfeffer kirjoitti opastettu kappale joskus, jolloin hänet lainattiin sanovan:

“… voittavan rahallisen arvonvarasto -protokollan potentiaalinen arvo voidaan mitata kultaharkkojen ja valuuttavarantojen kokonaisarvoon nähden, mikä viittaa potentiaaliseen arvoon 4,7–14,6 biljoonan Yhdysvaltain dollarin alueella. Jos Bitcoinista tulisi rahan arvovarasto (ja se näyttää tällä hetkellä olevan jonkin verran vahvin kilpailija), se voi olla arvoltaan 260 000–800 000 USD per BTC, ts. 20–60x sen nykyinen arvo. Jos sijoitetaan yli ~ 5 prosentin mahdollisuus Bitcoinin menestymiseen tällä tavalla, se on järkevä ja houkutteleva sijoitus pitkäaikaiselle sijoittajalle, ennen kuin tarkastellaan muita maksujen ja laskentayksikön apuohjelmien mahdollisia haittoja. “

Vaikka edellä mainittu lainaus kirjoitettiin aikana, jolloin yksittäisen bitcoinin hinta leijui lähellä 20k-merkkiä, jos esimerkiksi Bitcoinista todella tulee valtavirran arvovarasto, ei olisi yllättävää nähdä omaisuuserän nousun arvo missä tahansa 70–230 kertaa. Niinpä omaisuuden, jolla on niin hullu taloudellinen nousu, kuinka paljon henkilön tulisi sijoittaa tällaiseen hyödykkeeseen, on täysin heidän vastuullaan. Pfeffer huomauttaa paperissaan, että jos BTC: llä on yli 1,4 prosentin mahdollisuus tulla pitkäaikaiseksi SOV: ksi, pitäisi mennä suoraan eteenpäin ja sijoittaa osa salkustaan ​​johtavaan salaustarjontaan.

Kuinka Bitcoinin arvo toimii: Taloudelliset tekijät

Alusta lähtien Bitcoinin tulevaisuuden ennustaminen on ollut pelottava tehtävä kauppiaille ja taloustieteilijöille kaikkialla maailmassa. Huolimatta siitä, että ihmiset keksivät erilaisia ​​ainutlaatuisia analyyttisiä tekniikoita tarkan kriittisen kolikoiden taloudellisen tulevaisuuden arvioimiseksi, Bitcoinin asema sijoitusvälineenä on pysynyt lievästi sanottuna kiistanalaisena.

Tässä osassa tarkastelemme perusteellisesti useita perustekijöitä, joilla on suuri merkitys BTC: n hinnan määrittämisessä, sekä opimme tiettyjä menetelmiä, jotka voivat auttaa sijoittajia hallitsemaan suuria investointeja salaukseen. Lisäksi tarkastelemme salaustalouden keskeisiä käsitteitä ja lyhyttä historiaa siitä, mikä on vaikuttanut Bitcoinin käyttäytymiseen noin viimeisen vuosikymmenen aikana.

Miksi Bitcoin on niin epävakaa?

Aina kun keskustelu Bitcoinista avautuu, näemme usein termin volatiliteetti nousevan enemmän kuin tavallisesti. Puhtaasti teknisestä näkökulmasta voimme nähdä, että taloudellinen epävakaus mittaa “turvallisuuden muutosten voimakkuutta tietyn ajanjakson aikana”. Maalliselta kannalta, mitä epävakaampi tietty omaisuuserä on, sitä nopeammin sen hinta muuttuu tietyn ajanjakson aikana. Tämän kohdan tarkentamiseksi voimme nähdä, että viime vuoden 15. marraskuuta yhden bitcoinin hinta oli noin 6300 dollarin markan, mutta vain 10 päivän kuluessa omaisuuden arvo laski lähes 40% (noin 3700 dollariin) ). Tällaista pudotusta perinteiselle omaisuudelle katsottaisiin kaatumiseksi, mutta BTC: n tapauksessa heilahtelua ei pidetty epätavallisena.

On myös tärkeää muistaa, että vaikka ihmisillä on taipumus korreloida omaisuuserän volatiliteetti siihen liittyvän vastaavan riskitason kanssa, tämä ajattelutapa on hieman epätäydellinen, koska siinä keskitytään vain volatiliteetin negatiivisiin puoliin. Ja vaikka omistamalla suhteellisen suuren määrän erittäin epävakaata arvopaperia, henkilö saattaa altistaa itsensä valtaville rahanvaihteluille. Meidän on ymmärrettävä, että salausostot tulisi ajatella pitkäaikaisiksi investoinneiksi ja siten väliaikaiset nousut ja laskut ovat osa peliä..

Toinen tapa tarkastella tilannetta voisi olla se, että omistamalla epävakaa arvopaperitarjous voi tuottaa valtavia etuja (kun otetaan huomioon, että elinkeinonharjoittaja osaa lukea tarkasti tiettyjä markkinoita ympäröiviä tapahtumia).

Viimeisen vuosikymmenen aikana Bitcoinilla on ollut merkkejä suuresta volatiliteetista, minkä seurauksena omaisuuserän arvo on enimmäkseen perustunut spekulaatioihin, jotka ympäröivät sen valtavaa tulevaisuuden potentiaalia. Kuitenkin nyt, kun meillä on 10 vuoden TX-historia, voimme työskennellä, voimme nähdä, että monilla BTC-värähtelyillä, joita olemme nähneet (aiemmin), on järkevämpää, kun alamme analysoida kaikkia tapahtumia, jotka ovat vaikuttaneet suoraan valuuttaan menneisyys.

Jotkut historialliset tapahtumat ympäröivät Bitcoinia

Saadaksemme paremman käsityksen siitä, mikä tekee Bitcoinista rasti, voi olla hyödyllistä tarkastella lyhyen historiaa johtavasta salausvarasta.

BTC syntyi vuonna 2009, jolloin yhden kolikon arvo oli noin 0,0001 dollarin markan. Sittemmin krypto-kolikko on nähnyt mielettömän korkeaa – sen hinta ylitti jopa 20 000 dollarin kynnyksen – ja teki siitä siten viimeisen vuosikymmenen parhaiten tuottavan rahoitusvaran. Ensimmäistä kertaa BTC alkoi kiinnittää paljon valtavirtaa vuonna 2013, jolloin Kyproksen pankkikriisi oli juuri päättynyt. Samana vuonna jotkut kiinalaiset sijoittajat antoivat paljon rahaa tarjoukseen ja pakottivat sen arvon nousemaan yli 1000%. Tämä kultainen juoksu ei kestänyt kauan, koska muutama kuukausi myöhemmin maailma todisti Mt. Gox-hakkerointiskandaali – tapahtuma, jossa kolmannen osapuolen väärintekijät tekivät tiensä valtavalla summalla varastettua BTC: tä (jonka väitettiin olevan satoja miljoonia dollareita).

Asioiden näkökulmasta, vuonna 2013, Mt Gox vastasi noin 70 prosentin osuudesta maailman Bitcoin-kaupoista ja hakkeroinnin seurauksena koko salamarkkinat osuivat kovasti – tämän tilan kokonaismarkkina-arvo laski yli 40%. Tämän vuoristorata-ajon jälkeen markkinat pysyivät kylminä muutaman vuoden ajan, ennen kuin taloudellinen nousu aloitti jälleen tasaisesti. Ensi vuoden loppuun mennessä salausmarkkinoilla ei ollut vain vertaansa vailla olevaa sijoittajien kiinnostusta, jopa muut liitännäistuotteet, kuten ICO: t (Initial Coin Offerings), alkoivat saada paljon vauhtia. Asiat olivat niin hulluja vähän, että jopa blockchain-startupit, joilla ei ollut kokemusta, pystyivät keräämään miljoonia dollareita muutamassa päivässä.

Kun markkinat alkoivat nousta yhä enemmän, jotkut BTC: tä ympäröivistä skaalautuvuuskysymyksistä alkoivat tulla yhä näkyvämmiksi. Esimerkiksi ihmisten piti alkaa maksaa korotettuja transaktiomaksuja ja joutua odottamaan mielettömiä odotusaikoja. Nämä tekijät johtivat lopulta omaisuuden kaatumiseen, aiheuttaen Bitcoinin putoamisen vajaan 20 000 dollarin hintapisteestä hieman yli 3400 dollariin vain 16 kuukauden kuluessa. Jos se ei riittänyt, myös ICO: n suosio laski jyrkästi – varainhankintamenetelmä katosi olennaisesti tämän planeetan pinnalta muutaman vuoden kuluessa.

Näiden avaintapahtumien oppimisen tarkoituksena on ymmärtää BTC: hen liittyvät pitkän aikavälin trendit ja kuinka tiettyjä tekijöitä voidaan käyttää vipuvaikutuksen saavuttamiseen tällä kasvavalla markkinoilla.

Kaiken mekaniikka

On tärkeää ymmärtää, että volatiliteettia ja muita vastaavia Bitcoiniin liittyviä tapahtumia on pidettävä epäsuorina vaikutteina eikä valuutan keskeisimpinä piirteinä. Aiheen syventämiseksi voimme nähdä, että valtaosa kaikista valtavirran tiedotusvälineistä puhuu hyvin harvoin todellisista mekanismeista, jotka määrittävät BTC: n arvon..

Asioiden ytimessä BTC: n voidaan ajatella olevan tarjonta- / kysyntämallin suora edunsaaja – talouden perusperiaate, joka toteaa selvästi, että tavaran arvo korreloi suoraan sen kahteen perusominaisuuteen:

 • Liikkeessä olevan hyödykkeen määrä.
 • Kysyntä kyseiselle hyödykkeelle

Joten kun tietyn omaisuuden kysyntä on suurempi kuin sen markkinatarjonta, sen hinta alkaa näkyä nousussa. Päinvastoin, kun tarjonta on enemmän kuin nykyinen kysyntä, omaisuuden hinta alkaa laskea. Visualisointitarkoituksiin voimme tarkastella seuraavaa esimerkkiä.

Oletetaan, että omenoiden tuotannon pitäisi laskea yli 50% yön yli, sillä olisi suuri vaikutus hedelmien hintaan – eli yhden omenan arvo nousee huomattavasti. Paitsi että kun omenoiden hinta nousee edelleen, hedelmien varaa antavien ihmisten määrä vähenee edelleen. Tätä samaa analogiaa voidaan käyttää myös Bitcoinissa.

Tarjonta ja kysyntä: Bitcoin

Kuten edellisessä osassa mainittiin, edellä mainittua kysynnän ja tarjonnan kehystä käytetään melkein kaikilla nykyisillä palvelualoilla. Mutta Bitcoinin tapauksessa meidän on ymmärrettävä, että mukana on kaksi eri valuuttaa – eli BTC vs USD. Jatkaaksemme asiaa tarkemmin, voimme nähdä, että toisella puolella on henkilöitä, jotka yrittävät purkaa BTC: tä vastineeksi Yhdysvaltain dollareista, kun taas toisella puolella on ihmisiä, jotka yrittävät hankkia johtavan salakolikon käyttäen USD: tään. Myös dollarin määrä, jolla ostajat ja myyjät sopivat helpottavansa sopimuksiaan, määrää Bitcoinin hinnan milloin tahansa.

Tämä kaikki merkitsee olennaisesti sitä, että “myyntitilausten määrä suhteessa ostotilauksiin” on se, mikä auttaa nostamaan BTC: n arvoa päivittäin. Joten jos myyntimäärä on suurempi, tarjonta kasvaa – mikä puolestaan ​​johtaa hintojen laskuun, jos kysyntä pysyy vakaana. Vastaavasti kasvava määrä ostotilauksia (kun myyntitilaukset pysyvät vakiona) johtavat BTC: n hinnan nousuun.

Siksi, jotta henkilö voi ennustaa tarkasti BTC: n tulevaisuuden arvon, hänen on tiedettävä kaikki erilaiset tekijät, jotka vaikuttavat lippulaiva-salauksen hyödykkeen kysyntä / tarjonta -suhteeseen – tehtävä, joka on melkein mahdotonta tosielämässä. On kuitenkin edelleen monia kuljettajia, joita sijoittajat voivat jatkuvasti pitää välilehdellä ymmärtääkseen BTC: n tarjonta- ja kysyntäketjun selkeämmin.

Mikä ajaa Bitcoinin kysyntää nykypäivän markkinoilla?

Joitakin keskeisiä tekijöitä, jotka määräävät BTC: n ja muiden markkinoiden altcoiinien kysynnän, ovat:

 • Täydentävien tuotteiden, kuten fiat-valuuttojen, jalometallien ja digitaalisten valuuttojen, hinta.
 • Tietyllä markkinasegmentillä toimivien kuluttajien ostovoima (samoin kuin mediaanitulot).
 • Bitcoinin ostamista haluavien ihmisten subjektiiviset odotukset – mikä määräytyy Bitcoinin tulevaisuutta ympäröivien spekulaatioiden avulla.
 • Toimitusketjun toimituksen joustavuus – ts. Kuinka nopeasti BTC: n toimitussuhde voi muuttua.
 • Valuutan hyöty markkinoilla ja vaatimus.

Nyrkkisääntönä kysyntäkäyrillä on yleensä negatiivinen kaltevuus, mikä tarkoittaa, että mitä enemmän tiettyä hyödykettä hinnoitellaan, sitä vähemmän kysyntää sillä on sisäisesti. Voidaan myös nähdä, että useimmissa tapauksissa määrän ja hinnan välinen korrelaatio on käänteinen.

Lopuksi rahoitusvaroihin, joiden kysyntätoiminto on positiivinen, viitataan Giffen-tavaroina. Ja vaikka satunnaiset lukijat saattavat luokitella BTC: n yhdeksi näistä tavaroista – lähinnä siksi, että BTC: n kysyntä voi kasvaa, kun hyödykkeen hinta nousee (kuten nähtiin vuoden 2017 markkinoiden nousun aikana) – tosiasia on, että BTC: n koko tarjonta ja sen todellinen käytettävissä oleva tarjonta ovat yhteensä kaksi eri asiaa.

Niukkuus

Kuten olemme jo aiemmin huomauttaneet, Bitcoinin kokonaisvaltainen tarjonta (milloin tahansa) on julkisen tiedon asia – mikä tarkoittaa periaatteessa, että kuka tahansa voi käyttää BTC-ekosysteemiä nähdäksesi kuinka monta merkkiä on liikkeessä. Paitsi että kaiken kaikkiaan voi olla koskaan vain 21 miljoonaa kolikkoa, minkä seurauksena Bitcoinilla on unohtumaton niukkuus.

 • Vaikka hallituksilla kaikkialla maailmassa on valta lisätä fiat-tarjontaansa (milloin ja milloin he pitävät sopivana), mitään sellaista ei voida tehdä Bitcoinin suhteen.
 • Tunnusten kokonaismäärä on ennalta määritetty Bitcoin-protokollassa, joten ei ole mahdollista, että tätä lukua muutettaisiin tulevaisuudessa.
 • Kuka tahansa voi ennustaa BTC-toimitusketjuun lisättävien uusien kolikoiden kokonaismäärän melko tarkasti.
 • Syy siihen, miksi Bitcoinin hinta on niin epävakaa, johtuu siitä, että sen tarjontaa ei voida säätää markkinoiden kysynnän mukaan – tämän seurauksena kysynnän muutokset näkyvät yleensä hintavaihteluina.

BTC Supply: miten se vaikuttaa valuutan hintaan

Kun puhumme Bitcoinin saatavuudesta, tarkoitamme BTC: n määrää, jonka ihmiset ovat valmiita purkamaan millä tahansa hinnalla. Tällöin on tehtävä selkeä ero valuutan käytettävissä olevan ja kiertävän tarjonnan välillä – jälkimmäinen viittaa pohjimmiltaan jo kaivettuun BTC: n määrään, mutta ei kaupalliseen käyttöön.

Matemaattiselta kannalta voimme ymmärtää koko tilanteen tarkastelemalla seuraavaa yhtälöä:

Saatavilla oleva syöttö = kiertävä syöttö – BTC, jota pidetään tai menetetään

Lyhyesti sanottuna Bitcoinin hintaa ohjaavat ydintekijät ovat sen osto- ja myyntimäärä – ts. Jos myyntimäärä ylittää ostomäärän tietyssä hintapisteessä, BTC: n arvo laskee. Samalla tavalla, jos valuutan ostomäärä ylittää myyntimäärän, sen arvo nousee.

Spekulatiivinen ja sisäinen arvo: Mikä on linkki tähän?

Omaisuuserän sisäinen arvo on lähinnä sen todellinen taloudellinen arvo (markkinoiden määrittelemänä). Sen määräävät useat tekijät, kuten sen tuotantokustannukset, markkinoiden hyödyllisyys ja toiminnot sekä niukkuus. Esimerkiksi fiatin tapauksessa niiden arvo liittyy suoraan heidän omistamiinsa sosiaalisiin sopimuksiin. BTC: n tapauksessa valuutta ei kuitenkaan ole sidoksissa mihinkään valtion yksikköön, joten monet ihmiset näyttävät harjoittavan jatkuvasti samaa kysymystä uudelleen: “Onko Bitcoinilla todellista, sisäistä arvoa valuuttana?”.

Jotta jokaisella valuutalla olisi sisäinen arvo, meidän on arvioitava, täyttääkö se seuraavat kolme toimintoa:

 • Toimiiko se laillisena vaihtovälineenä??
 • Voidaanko sitä käyttää arvon tallentajana?
 • Voidaanko valuuttaa käyttää mittayksikkönä?

Ottaen nämä tiedot huomioon, yritetään nähdä, sopiiko Bitcoin edellä mainittuun kriteeriin:

 • Bitcoin vaihtovälineenä: Nykyisellään on tällä hetkellä monia vähittäiskauppiaita / kauppiaita ympäri maailmaa, jotka hyväksyvät maksut / palkkiot Bitcoinin ja muiden vastaavien kryptovaluuttojen muodossa. Ja vaikka BTC: n skaalautuvuus on edelleen hieman kyseenalainen, useat kehittäjät pyrkivät luomaan ratkaisuja, jotka auttavat korjaamaan tämän ongelman. Esimerkiksi Schnoor-allekirjoitukset on suunniteltu mahdollistamaan useiden tapahtumien ryhmittely ja käsittely yhtenä tx: nä – mikä mahdollistaa tehokkaamman arvonvaihdon.
 • Bitcoin pitkäaikaisena SOV: na: Monet ihmiset pyrkivät korostamaan BTC: n epävakautta tärkeänä pelotteena, kun on kyse sen käytöstä arvovarastona. Koska johtava vaihtoehtoinen omaisuus käyttää hajautettua kehystä, jota kukaan ei kuitenkaan hallitse, se toimii houkuttelevana vaihtoehtona henkilöille, jotka haluavat siirtää varallisuutensa kansainvälisesti.
 • Bitcoin mittayksikkönä: Jotta omaisuuserää voidaan käyttää mittayksikkönä, sen on oltava vakaa. Tämä on ainoa ominaisuus, jota BTC ei tyydytä kokonaisuudessaan.

Lisäksi rahoitushyödykkeen vahvuus kasvaa jatkuvasti, kun omaisuutta käyttävien ihmisten määrä kasvaa. Samassa hengityksessä SOV: n vahvuus nousee, kun yhä useammat ihmiset alkavat luottaa kyseiseen hyödykkeeseen. Lopuksi, kuten minkä tahansa uuden valuutan kohdalla, ensimmäiseksi markkinoille tulevat ihmiset ovat yleensä ne, jotka voivat kerätä enimmäisvoiton. Siksi ihmisille, jotka uskovat Bitcoinin olevan tarkoitettu suurille asioille lähivuosina, ei olisi huono liike sijoittaa joitain säästöjäsi johtavaan salaustarjontaan.

Nyt kun olemme tarkastelleet matkan alas muistikaistalle kaikissa historiallisissa bitcoin-keskustelupisteissä, puhutaan suurimmasta tulevasta katalysaattorista, joka auttaa ajamaan Bitcoinin arvoa kaikkien aikojen korkeimpiin.

Kuinka Bitcoin Haling toimii

Toukokuu 2020 on arvioitu aikataulu bitcoin-kaivoslohkopalkintojen jakamiselle kahtia. Tarkastellaan, miten bitcoin toimii ja BTC: n puolittavat ilmiöt.

Bitcoin-kaivostoiminta puolittaa pian, tässä miksi sillä on merkitystä

Parhaita tapahtumia tapahtuu joka neljäs vuosi, näyttää. Meidän on vain tarkasteltava urheilumaailmaa saadaksemme joitain todistuksia siitä. Maailmanmestaruuskilpailut järjestetään joka neljäs vuosi, samoin kuin olympialaiset.

Bitcoinin takana olevalle lohkoketjumaailmalle – sen kannattajilla on jotain odotettavissa – mikä on puolittuva lohkopalkkio kaivostyöläisille. Tämä ei ole ensimmäinen kerta, kun näin tapahtuu; lohkopalkinnot heikkenivät ensimmäistä kertaa vuoden 2012 lopulla, pudottuaan 50: stä 25: een ja sitten jälleen 12,5 Bitcoiniin vuonna 2016. Kolmas puolittamistapahtuma järjestetään 20. toukokuuta 2020 tai suunnilleen noin 20. toukokuuta 2020.

Tämän tapahtuman lohkopalkinnot puolittuvat jälleen 12,5: stä 6,25: een BTC: stä.

Vielä on nähtävissä, johtuiko se puhtaasta sattumasta vai ennalta mietitty suunnitteluvaihtoehto, mutta viimeiset kaksi hintakiertoa ovat suuntautuneet lohkopalkintojen puolittamiseen. Joten ymmärtääksemme paremmin, mitä meillä on varastossa, on tärkeää tarkastella kahta viimeistä halvempaa ja sellaista vaikutusta, joka heillä molemmilla oli Bitcoinin tarjonnan, kysynnän ja hinnan mittareihin.

Tämän tavoitteena on muotoilla empiirisempi selitys sellaisille hintakierroille, joita olemme aiemmin nähneet hintakierrossa. Väistämättä tavoitteena on tarjota jonkinlainen näkemys sijoittajille, jotka ovat uteliaita siitä, mitä tapahtuu lähitulevaisuudessa.

Ensimmäinen: vuoden 2012 ensimmäinen puolittaminen ja siihen liittyvä vähittäiskaupan sykli

Joten miksi se saa lempinimen “vähittäiskaupan kierto”? Se johtuu pääasiassa siitä, että tuolloin Bitcoin oli edelleen sijoitusmarkkinoiden todellisilla reunoilla ja onnistui saamaan ensimmäiset tuuman vetonsa hyväksymällä sen tekniikoilta ja yksityissijoittajilta. Tämän syklin alussa koko Bitcoinin takana oleva talous pysyi suhteellisen vähäisenä kaikkien sijoittajien mielissä: ja tuskin sellaista, jota he pitävät sijoitusmahdollisuutena.

Tämän lisäksi ennen tämän hintakierroksen ensimmäisen puolittamisen alkua edellinen sykli päättyi Bitcoinin kokonaishinnan laskuun reilusti yli 90 prosenttia: laski 31 dollarista osumaan vain kahteen – kaikki avaruudessa 5 kuukautta vuoden 2011 aikana.

Onneksi Bitcoinin hinta onnistui palaamaan raiteilleen saman vuoden marraskuussa ensimmäiseen puolikkaaseen marraskuun 2012 aikana ja jatkoi merkittävää nousua vuoden 2013 aikana ennätyskorkeuteen, yli 1200 dollariin..

Jos katsomme joitain kynttilänjalan mittareita vuodesta 2012 marraskuuhun 2013, voimme nähdä melko vaikuttavan symmetrisen kuvion Bitcoinin suorituskyvystä.

Yksi syy siihen, että näemme tämän muuten vaikuttavan hinnan nousun, johtuu puolittumisesta, joka tapahtui vähän aiemmin – Bitcoinin noustessa jopa 13 dollariin juuri ennen puolittamista tapahtui ja alkoi saavuttaa hämmästyttävät korkeimmat 1200 dollaria jälkikäteen.

Tämän näkökulman vuoksi Bitcoinin vuosien 2011 ja 2013 välillä kärsimä arvostus muistutti 350-400-kertaista nousua tarkasteltavasta hinnasta ja likviditeetistä riippuen. Tämän arvon kertominen tapahtui pääasiassa puolittamisen jälkeen, kuten voimme nähdä.

Vaikka tämä aiheutti miellyttävän yllätyksen sijoittajille ja tekniikoille, jotka uusivat itsensä. Rallia seurasi melko jyrkkä taantuma, joka kesti yli 14 kuukautta. Bitcoinin taustalla oleva hinta laski yli 80 prosenttia, ennen kuin se löi vahvat alemmat kannat 200 dollariin. Sieltä Bitcoinin hinta onnistui vakiintumaan 200-300-merkin ympärille seuraavien 10 kuukauden aikana.

Venture Cycle: Bitcoinin toinen puolittaminen

Tässä Bitcoinista tulee paljon mielenkiintoisempi maailmalle, joka aikaisemmin rikkoi sitä viimeisen syklin aikana. Siksi meidän pitäisi viitata tähän riskisykliin, lähinnä siksi, että joukko riskipääomayrityksiä on mukana. hedge-rahaston kanssa sai ensimmäisen katsauksen meteoriseen ensimmäiseen sykliin, josta Bitcoin nautti.

Tämä johti siihen, että he todella ostivat Bitcoinin kannattaman digitalisoidun / hajautetun rahan käsitteen. Tämä tarkoittaa, että paljon enemmän spekulatiivisia sijoittajia alkoi tulla markkinoille tämän jakson aikana.

Näiden yksittäisten sijoittajien lisäksi perustettiin suuri määrä salaukseen liittyviä hedge-rahastoja, jotka aloittivat liiketoiminnan; ja vaikka suuri osa näistä menestyisi tämän jakson aikana, suuri osa heistä ei kyennyt selviytymään pian sen jälkeen seuranneesta kaatumisesta. Jopa kaatumisen yhteydessä oli yli 150, jotka jatkuivat ainakin seuraavaan jaksoon.

Tämän jakson aikana Bitcoin onnistui nousemaan merkittävästi marraskuun 2015 alusta, kun toinen puolittuva hintakierros alkoi. Tämän 8 kuukauden jakson aikana tämä ralli jatkui hyvissä ajoin ennen heinäkuussa 2016, jolloin puolittaminen tapahtui.

Sama sykli ja aalto jatkuivat 24 kuukauden ajan, mikä muistuttaa edellistä sykliä, kunnes Bitcoin onnistui saavuttamaan kaikkien aikojen ennätyksensä, yli 19 892 dollaria joulukuussa 2017 (Hintalähde: Coinbase)

Leijonanosa tästä arvostuksesta, jopa ennen heinäkuussa 2016 järjestetyn rallin yhteydessä, tuli puolittamisen jälkeen. Tätä ennen Bitcoin onnistui saavuttamaan vain 650 dollaria, ennen kuin hän onnistui menemään paraboliseen 19 000 dollariin ja pidemmälle.

Jälleen kerran Bitcoinin arvostus nousi vain kolminkertaiseksi ennen puolittamista, ja suurin osa oli sen jälkeen.

Kuten monet meistä tietävät tähän mennessä, tätä meteorista ylöspäin suuntautuvaa nousua seurasi nopeasti vuoden pitkä taantuma Bitcoinille. Tämän hinnan romahti yli 80 prosenttia, ennen kuin se osui voimakkaaseen 3000 dollarin alempaan tukeen. Seuraavien neljän kuukauden aikana Bitcoinin hinta vakiintui noin 3000–4000 dollaria.

Institutionaalinen sykli: kolmas puolittamisvaihe

Bitcoinin hinta onnistui jatkamaan rohkeasti kaupankäyntiä ylöspäin, osumalla 5000 dollarin ylempiin tukiin huhtikuussa 2019, ja on sittemmin työntynyt yli tämän yli 9000 dollariin ja yli 10000 dollarin huippuihin, mitä voidaan melkein kuvata aivan uuden puolittamisjakson aluksi.

Yksi asioista, jotka tekevät tämän (viimeisimmän) syklin niin ainutlaatuiseksi, on sellainen suhde institutionaalisiin sijoittajiin verrattuna aikaisempiin. Aikaisemmissa sijoitusjaksoissa yksikään merkittävä nimi ei osallistunut niihin – tähän asti. Jotkut suurista esimerkeistä tästä dramaattisesta muutoksesta tulevat yrityksiltä, ​​kuten Fidelity, joka tulee tulevaisuudessa esittämään oman salauksen kaupankäyntiratkaisunsa.

JP Morganille ja sen toimitusjohtajalle Jamie Dimonille on myös tehty melko mielenkiintoinen “kasvot” mahdollisuudesta osallistua kryptovaluuttoihin. Dimon itse varmisti, ettei kukaan ollut epävarma hänen asemastaan ​​Bitcoinissa vuosina 2017-18, kutsumalla sitä petokseksi useaan otteeseen. Siitä lähtien JP Morgan on alkanut testata omaa salausta, joka tunnetaan nimellä JPM Coin

Tykkäävät Facebook, Google ja Twitter, jotka ovat myös asettaneet kieltoja kryptovaluuttojen mainonnalle vuosina 2017/18, ovat tehneet omia kääntökohtia. Kukaan muu kuin Facebook, joka on suunnitellut (ja kamppailen) oman stablecoin-ratkaisunsa – Vaaka – kanssa huomattavan määrän maapalloa ravisevia instituutioita.

Vaikka sekä JPM: n että Vaakojen tuomat ratkaisut eivät tue suoraan Bitcoinia. Ne edustavat muutosta krypto-valuuttojen sijoittamisessa vallitsevissa tuulissa, jotka olivat aiemmin sijoittamisen reunalla vain vuosia ennen.

Tämän uuden institutionaalisten sijoittajien ja sääntelyviranomaisten joukon myötä lisääntyy skeptisyyttä, kun on kyse laajasta valikoimasta investointeja etsiviä projekteja, kryptoja ja yrityksiä. Nämä samat sijoittajat vievät todennäköisesti aikaa miettimään, pitäisikö heidän tukea / sijoittaa hajautettuun tai hajautettuun valuutaan, kuten Bitcoin, vai toimittaa valuutan hallinta suurille yrityksille ja rahoituslaitoksille.

Kaivostoiminnan halkaisupyörät: halkaisupyörien muoto

Tässä on joitain tärkeimpiä havaintoja, jotka olemme onnistuneet näkemään edellisistä sykleistä.

Ensimmäinen halkaisu: (28. marraskuuta 2012)

Hintaralli: Lisääntynyt nelinkertaiseksi ennen puolittamista, ennen kuin arvo kasvoi 350-400X

Kilpailun kesto: 12 kuukauden ralli ennen puolittamista ja arvostusten nousu 12 kuukauden kuluttua (24 kuukautta)

Rallin jälkeinen hylkäys: – Kyllä, Bitcoin laski 0,83 kertaa sen arvon, ennen kuin se kerääntyi noin 200-300 dollariin noin 10 kuukauden ajan sen jälkeen.

Toinen puolittaminen: (9. heinäkuuta 2016)

Hintaralli: Bitcoin onnistui kasvamaan arvonsa kolminkertaiseksi ennen puolittamista. Tämän jälkeen Bitcoinin arvo nousi yli 90 kertaa.

Kilpailun kesto: Arvostus alkoi noin 9 kuukautta ennen puolittamista. Kun puolittuminen tapahtui, hintojen nousu nousi 16 kuukauden ajan.

Rallin jälkeinen hylkäys: – Kyllä, Bitcoin romahti 12 kuukauden ajan, kutistamalla 0,84 kertaa sen arvon, ennen kuin se vakiinnutti vahvalla vaihteluvälillä noin 3–4000 dollaria; yli 10-kertainen edelliseen kertymisrajaan / alempaan tukikynnykseen.

Kolmas puolittaminen: (Arvioitu tapahtumaan noin 20. toukokuuta 2020)

Vaikka tietty määrä tästä teorioi edelleen, näemme tällä hetkellä vaikuttavan rallin 13 kuukauden aikana; onnistuminen työntämään edellisen 3-4 000 alemman tuen yläpuolelle, lyömällä ylätukiin lähes 10000 dollaria.

Tähän mennessä nähneistä puolittamisjaksoista on melko mielenkiintoisia lukuja ja toistuvia malleja. Mutta on yksi kysymys, joka on edelleen kaikista merkittävin. Ja siksi valtaosa rallista tapahtui puolittamisen jälkeen toisin kuin aikaisemmin?

Nämä esiintymät eivät ole spontaaneja; he ovat hyvin tunnettuja ja Bitcoin-yhteisön jäsenten harkitsemia syvästi. Tämän seurauksena markkinat ennakoivat nopeasti sellaiset vaikutukset, joita niillä on kysyntään ja kysyntään. Mutta sanottuasi luulisi, että Bitcoin ja siihen liittyvät markkinat voisivat sitten vakiinnuttaa kauan ennen puolittamista; tekee sen vaikutuksesta paljon mykistetyn.

Yksi ilmeisemmistä vastauksista yllä mainittuihin kysymyksiin olisi kuitenkin se, että palkkioiden estämisen avulla sijoittajat näkisivät tämän kriittisenä ostoajankohtana. Kun Bitcoin ruiskutetaan ekosysteemiin alennetulla vauhdilla, tämä voi aiheuttaa taantumuksellista ostamista? Mutta kannattaa kaivaa tähän hieman enemmän.

Toimitus- ja kaivostyöntekijöiden tulot

Kaikkien omaisuuserien hinnat tasapainottavat väistämättä kysynnän ja tarjonnan jonkin ajan kuluttua. Kuten aikaisemmin ja lyhyesti keskusteltu, yksi ensisijaisista selityksistä miksi Bitcoinin puolittaminen johtaa korkeammalle ajan myötä, on se, että se on tarjonnan puoleinen ja riippuu kaivostyöntekijöiden toiminnasta.

Näillä kaivostyöläisillä on tärkeä rooli Bitcoin-saranan työtodistusta koskevan konsensusjärjestelmän ansiosta; vahvistamalla tapahtumia verkon sisällä. Vahvistettuaan kaupat onnistuneesti nämä kaivostyöläiset palkitaan uudella lyötyllä Bitcoinilla heidän ponnisteluistaan.

Tämä tekee niistä tosiasiallisesti marginaalisia toimittajia, jotka pitävät tai myyvät usein ansaitsemansa vasta lyödyn Bitcoinin ja lisäävät sen tehokkaasti kiertävään tarjontaansa. Mitä tahansa puolittumista tapahtuu, uusien kaivostyöläisten osuus taloudesta vähenee. Tämän seurauksena yhteisön käyttäjät vaativat siitä korkeampaa hintaa.

Tämä on samanlainen logiikka koko kaupankäynnin takana; jos Bitcoinia on pienempi joukko, ostajat hankkivat vielä enemmän rahaa.

Yksi muista komponenteista, joka tulee toimitusyhtälöön, josta ei ole paljon keskustelua. Nämä samat kaivostyöläiset tarjoavat tosiasiallisesti kahdenlaisia ​​tuloja – uuden bitcoinin, jonka he “kaivavat”, sekä vahvistamiensa tapahtumien palkkiot.

Jälkimmäisestä on todella mielenkiintoisempaa keskustella – varsinkin kun otetaan huomioon, että kun kaikki 21 miljoonaa Bitcoinia on kaivettu ja lisätty liikkeeseen, transaktiomaksut ovat näiden kaivostyöläisten ainoa tulonlähde.

Vaikka nämä transaktiomaksut ovat peräisin vertaistapahtumista nykyisessä BTC-toimituksessa, ei todellakaan ole eroa kaivostyöntekijöiden näkökulmassa tulonlähteenä. Kaivostyöläiset myyvät yhtä todennäköisesti minkä tahansa hankkimansa Bitcoinin kattamaan ajan myötä kertyneet kulut, kuten henkilöstö (jos ne ovat riittävän suuret), sähkö, laitteistot jne..

Yksi yhtälöistä, joka voi auttaa pääsemään marginaalitarjonnan pohjalle, on todennäköisesti seuraava:

Marginaalihinta = Kaivostyöntekijän tuotto = Bitcoinin louhittu + transaktiopalkkiot

Bitcoinin louhittu päivittäinen määrä

Ennen ensimmäistä puolittamistapahtumaa kaivettiin päivittäin yli 7500 Bitcoinia päivittäin ja lisättiin kiertävään kokonaisvarantoon. Kun ensimmäinen puolittuminen tapahtui, se laski noin 4000: een samalla kestolla. Vuoden 2016 alkaessa tämä sama päivittäinen määrä laski 1900–2000: een. Seuraavan puolittamisen myötä tämä laskee noin 1000 Bitcoiniksi päivässä.

Jos katsomme samaa Yhdysvaltain dollareina, näemme hyvin erilaisen mallin ja kuvan. Kun ensimmäinen puolittuminen tapahtui, Bitcoinin hinta oli noin 13 dollaria, päivittäinen tarjonta väheni 4000 BTC: hen. Dollareissa tämä vastasi 52 000 dollarin arvosta tarjonnan vähenemistä.

Kun toinen puolittuminen tapahtui, Bitcoinin hinta oli 650 dollaria, kun se tapahtui. Tarkoittaa, että tarjonta laski yli 2000 BTC: llä (1,3 miljoonaa dollaria).

Joten hypoteettisesti, jos Bitcoinin hinta pysyy suhteellisen staattisena seuraavan puolittamisen alkuun asti, mikä tarkoittaa, että se roikkuu 10000 dollarin merkin ympärillä. Tällaisella hinnalla päivittäisen tarjonnan vähennys on 1000 BTC, mikä on 10 miljoonaa dollaria

Tällaisilla numeroilla se on supistunut tarjonta, jonka hintalappu on noin 300 miljoonaa dollaria. Ja vuoden aikana se on yli 3,6 miljardia dollaria.

Bitcoinin likviditeetin vähentäminen puolittamalla

Tällä marginaalitarjonnan yleisellä laskulla on vaikutusta taustalla olevaan likviditeettiin. Mutta miten itse asiassa mitat sitä? Paras tapa on Bitcoinin inflaatioprosentti, joka vertaa suoraan sisällytettyä tarjontaa kiertävän kokonaistarjontaan, mutta ei silti tarjoa mielekästä metriikkaa.

Tämä johtuu pääasiassa siitä, että suuri osa Bitcoin-tarjonnasta ei ole teknisesti likvidejä – he ovat pitäneet useita, jos sijoittajien lompakot kuukausia, jopa vuosia.

Yksi muun tyyppisistä mittareista, joita voisimme käyttää, on näiden halvausten aiheuttaman alentuneen likviditeetin vertaaminen päivittäiseen pörssikaupan arvoon. Valitettavasti kryptovaluuttapörssien ilmoittama kaupankäyntimäärät vaihtelevat yleensä vaihtopisteenä käyttämäsi pörssin mukaan. Tarkoittaen, että he eivät ole luonnostaan ​​luotettavia.

Yksi Yhdysvaltojen arvopaperimarkkinakomissiolle toimitetuista Bitwise-tutkimuksista osoitti, että huikea 95 prosenttia pörssien kaupankäyntimääristä olisi pidettävä tietyssä määrin epäilyttävänä.

Viitaten CoinMarketCapin mittareihin, päivittäin tapahtuu yli 2 miljoonaa Bitcoiniin liittyvää kauppaa salauksenvaihdossa. Nykyisillä kaivostyöläisten nauttimilla palkkatasoilla vastaa 2000 BTC: tä, joka lisätään Bitcoinin nestetarjontaan päivittäin. Kun tämä viedään yli ajan – se on 60000 uutta Bitcoinia, joka toimittaa nestemäistä toimitusta kuukausittain ja lähes kolme neljäsosaa miljoonaa vuosittain.

Tämä tarkoittaa myös sitä, että markkinoilla on kaikki kyvyt absorboida yli 2,75 miljoonaa BTC: tä vuotuiseen nestetarjontaan. Puolittamalla nämä lohkopalkkiot ensi vuonna ja kiertävän toimituksen vähentäminen 1000 BTC: hen louhitaan päivittäin, tämä vähentäisi tarjontaa 2,365 miljoonaan. Karkeasti tämä vastaa 13 prosentin vuotuisen nestemäärän vähenemistä.

Toisaalta, jos tarkastelemme raportteja, joiden mukaan 95 prosenttia ilmoitetusta kaupankäyntimäärästä on epäilyttävää, tämä todellinen volyymi olisi paljon lähempänä 100 000: ta. Ja seuraavan puolittamisen myötä vuotuinen tarjonta vähenisi 830 000: sta vain noin 465 000: een; mikä tarkoittaa nestemäärän vuotuista vähenemistä 44 prosenttia.

Transaktiopalkkiot ja niiden vaikutus marginaalihuoltoon

Mennään puhumaan kaivosmiehen tulojen toisesta elementistä. Vuodesta 2015 lähtien Bitcoinin mukana oleva verkko on vastannut yli 100000 tapahtuman käsittelystä päivittäin. Verkko onnistui saavuttamaan kaikkien aikojen korkeimman, noin 500 000 tapahtuman joulukuussa 2017. Tapahtumamäärä laski merkittävästi tämän huippunsa saavuttamisen jälkeen, ennen kuin se kasvoi jälleen tasaisesti sekä vuosina 2018 että 2019.

Jos 12 kuukauden jakso vuosien 2017 ja 2018 välillä räjähti samana aikana, alla oleva kaavio osoittaa, millaiset päivittäiset maksut ovat pysyneet onneksi alle 200 BTC. Vuoden 2019 aikana päivittäiset maksut ovat keskimäärin noin 70 Bitcoinia.

Voimme teoretisoida, että transaktiopalkkiot edustavat myös melko vahvaa korrelaatiota bitcoinin hintaan verrattuna aina, kun se kokoontuu – nämä transaktiomaksut (mitattuna BTC-termeinä) ovat onnistuneet nousemaan Bitcoinin hinnan kanssa.

Verrattaessa louhittujen bitcoinien määrää ja transaktiomaksuja voimme saada paremman käsityksen kaivosmiehen tuotoista sekä päivittäisen marginaalitarjonnan, jonka ne tuovat yhteisölle.

Kaikki louhitut uudet bitcoinit ovat olleet historiallisesti kaivostyöntekijöiden ensisijainen tulonlähde. Jo nyt transaktiomaksut, jotka tulevat keskimääräisestä 70 BTC: n päivittäisestä tapahtumamäärästä, ovat edelleen virtuaalisia pieniä perunoita verrattuna 2000 uuteen Bitcoiniin, joka louhitaan päivittäin.

Toisaalta, kun alkavat näkyä tapahtumien määrän noususuunta ja lohkopalkinnot puolittuvat edelleen, vain muutama vuosi erottaa ajan, jolloin kaivostyöläiset ajattelevat näitä transaktiopalkkioita ensisijaiseksi tulonlähteeksi.

Hinta, tarjonta ja kysyntä

Olemme jo onnistuneet kaivamaan toimitusalaa laajasti. Nyt menemme eteenpäin ja teemme saman kysynnän kanssa.

Bitcoin, koska se tunnetaan yleisesti olevan, on digitaalisen, hajautetun, rahaverkoston suosituin iterointi. Toisin kuin mikä tahansa muu sosiaalinen verkosto, joka toimii epäsuorilla tulonlähteillä (joista yleisimpiä ovat mainonta) – Bitcoinilla on tosiasiassa suora kaivostyöläisensä.

Bitcoin-verkon käyttäjien määrä voidaan laskea helposti tarkastelemalla aktivoitavaa kokonaismäärää (joka nousi yli 40 miljoonaan kaulanopeudella), ja pelkästään tämän osan aikana lisätään vielä 8 miljoonaa käyttäjää. Verkko on räjähtänyt dramaattisesti sen käyttöönoton jälkeen.

Metcalfen lain mukaan – verkon arvo on itse asiassa verrannollinen sen solmujen neliöön.

Ottaen huomioon, että näitä kolikoita on rajoitetusti, on melko suoraviivaista nähdä, että Bitcoinin hinta nousee edelleen suhteellisen suhteessa koko verkon kasvuun.

Kaikenlainen omaisuus, jolla on vakaa hinta, osoittaa selvästi, että sillä on hyötyä vaihtovälineenä ja paljon muuta. Mutta niukan omaisuuden hinnan noustessa näemme vastaavan kasvavan sijoittajien kiinnostuksen sitä arvon säilyttäjänä. Ja juuri tämä johtaa kysyntään sen räjähtämiseksi.

Sittemmin on ollut enemmän todisteita kysynnän vaikutuksesta hintaan, ja korrelaatiot nähdään korreloivasti blockchain-toiminnan lisääntymisen kanssa. Bitcoinin transaktiotoiminnot käyvät aina laskussa ja virtauksessa korreloinnissa hinnan kanssa.

On syytä huomata, että tarkastelemme tapahtumien määrää eikä näiden samojen liiketoimien taustalla olevaa dollarin arvoa.

2020 Bitcoin Mining Halving Selitys Yhteenveto

Joten, mennään eteenpäin ja käytetään sellaisia ​​todisteita, joita olemme keränneet tähän mennessä, muotoillaksemme jonkinlaisen selityksen tällaisille hintakierroksille.

Ottaen huomioon kasvavan kertomuksen Bitcoinista, koska jonkinlainen digitaalinen kulta on saanut kasvavan määrän vauhtia, Bitcoinin kysyntä on noussut yllättäen. Tämä näkyy digitaalisten ja fyysisten lompakoiden, tapahtumien, hakujen sekä median kattavamman määrän lisääntyessä.

Joidenkin Bitcoin-yhteisön näkemien halvausten mukaan nämä syklit ovat käyneet läpi seuraavat vaiheet.

 • Ennakko puolittaminen – Puolittuva tapahtuma johtaa ymmärrettävästi Bitcoinin nestemäisen tarjonnan vähenemiseen (tätä on edelleen vaikea mitata, koska kaupankäyntitiedot ovat yleisesti epäluotettavia). Bitcoin-hinta päätyy kestävään ralliin puolittavan tapahtuman ennakoimiseksi.
 • Halkaisemisen jälkeen – Tämä Bitcoinin hinnan nousu houkuttelee kasvavaa kysyntää kaikenlaisilta sijoittajilta, mukaan lukien riskipääomat, institutionaaliset ostajat, hedge-rahastot jne. Tämä lisääntynyt kysyntä ylittää odotukset, koska hinta nousee edelleen ylöspäin puolittamisen jälkeen. Tämä kysynnän kasvu johtuu hinnan noususta, jota aliarvioitiin jyrkästi aiemmissa jaksoissa.
 • Hinnoittelu kupla – Tämä hintojen nousu edistää laajempaa FOMO-pelkoa ostajien keskuudessa ja houkuttelee enemmän spekulaatiota sijoittajien keskuudessa. Arvon ympärille muodostuu kupla, kun ne osuvat ennätyskorkeuksiin. Nämä spekulatiiviset hinnat ylittävät kynnyksen vakaan ja kestämättömän välillä, ja kupla väistämättä räjähtää.
 • Kolari – Tämä hintaromahdus johtaa vastaavaan investointien kysynnän laskuun, paljolti samaan aikaan hintojen nousu johti vastaavaan kysynnän kasvuun, kun useat sijoittajat jättivät poolin.
 • Uusi tukikohta – Bitcoin onnistuu löytämään vakaan hintapisteen, vakiintumaan ja löytämään tasapainon tämän marginaalihinnan hinnalla. Sitten se muodostaa upouuden pohjan, joka on muuten korkeampi kuin edellinen jaksopohja.
 • Ja takaisin ensimmäiseen vaiheeseen

On edelleen tärkeää selventää tässä, että tällainen logiikka riippuu avoimesta kysynnästä, jonka Bitcoin loi sijoittajien mielessä eräänlaisena digitaalisena kultaisena, sekä sen jo tunnetusta asemasta ensimmäisenä salaustekijänä.

Yksi harkittavista kontrastipisteistä on Litecoinin toiminta, joka on Bitcoinin haarukkajohdannainen. Sen oma puolittaminen on melko mielenkiintoista pitää silmällä, koska siitä puuttuu yleensä vahva kerronta ja kysyntä, etenkin verrattuna Bitcoiniin. Tämän seurauksena Litecoins-syklit eivät ole noudattaneet samanlaista mallia.

Markkinat ovat erittäin kuumeisia, epävakaita ja silti erittäin älykkäitä asioita – ne oppivat ja kehittyvät – näiden kahden syklin aikana näiden välillä on hienovaraisia ​​eroja. Seuraava puolittamisjakso on mielenkiintoinen pitää silmällä.

Bitcoinin jatkuva vallankumous

Aikojen alusta lähtien raha on ollut keino vaihtaa arvokkaita esineitä ja tavaroita vakioituun määrään, jossa kaksi tai useampi henkilö on samaa mieltä. Ja kahden viime vuosikymmenen ajan digitaalisen verkkokaupan putkivirta-todellisuus voisi vaiheittain päivittyä virtuaalikaupan uudeksi olemassaoloksi. Vain yhdellä valkopaperilla, yhdellä ohjelmistolla ja koko maailmassa – Bitcoin muutti pelin yhden vuosikymmenen aikana ja jatkaa rahan standardin muuttamista. Ohjelmoitava raha on seuraava aalto taistelussa tulevaisuuden rahoituksesta.

Tämä kekseliäs Bitcoin-opas on luotu auttamaan sinua hallitsemaan Bitcoinin salauksen alku. Siitä alkoi oppia, mitä bitcoin on ja sen taloudellisesti arvostettu kryptoasetti-luonne, vinkkeihin bitcoinin ostamisesta siihen, miten bitcoinin hinta toimii. Oppiminen historiallisista bitcoin-hintojen aikatauluista ja bitcoinin kasvun katalysaattoreiden ennustaminen olivat kirsikat ylhäällä, koska kaikkia ja kaikkia bitcoin-hintaennusteita voi olla vaikea ymmärtää, mutta kryptovaluutta-ilmiö on meidän kaikkien keskuudessa ja maailma seuraa tapoja Bitcoin.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map