Bitcoin IRA: Suosituimmat salauksen yksilölliset eläketilin yritykset

Kahden osan Bitcoin IRA -opas siitä, miten bitcoin-eläketilit toimivat, ja katsaus markkinoiden 9 parhaaseen kryptovaluutta-keskitettyyn yksilölliseen eläketilin tarjoajaan vuonna 2019.

Bitcoin IRA: Kuinka lisätä Bitcoin eläketilille

Bitcoin voidaan nyt lisätä eläketilillesi Amerikassa. Kyllä, salauksen IRA: t ovat virallisesti täällä.

Tänään selitämme kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää Bitcoin IRA: n toiminnasta, bitcoinin lisäämisen eläketilillesi eduista ja haitoista sekä markkinoiden luotettavimmista Bitcoin IRA: n huoltajista..

Mikä on Bitcoin IRA?

Ensin selvennetään, bitcoin IRA on itseohjautuva yksilöllinen eläketili (IRA), jolla on sijoituksia bitcoiniin. Perinteinen IRA omistaa jalometalleja, osakkeita tai joukkovelkakirjoja.

Internal Revenue Service (IRS) -säännöt eivät salli nimenomaan sinun pitää salausvaluutta IRA: ssa. Sisäinen tulokoodi ei kuitenkaan määritä, mitä varoja itseohjautuvat IRA: t voivat pitää sijoituksina: se vain määrittää, mitä varoja et voi hallita. Bitcoin ei ole poissuljettu omaisuus, joten on täysin laillista pitää bitcoin IRA: ssa.

IRS ei ole sulkenut pois mitään cryptocurrenciesin pitämistä IRA: ssa. Tämä tarkoittaa, että sinulla voi olla bitcoin IRA: ssa, mutta sinulla voi olla myös Litecoin, Ethereum, Ripple tai mikä tahansa muu kryptovaluutta, johon haluat sijoittaa.

Kuinka lisätä Bitcoin IRA: lle

Suurinta osaa Amerikan yksilöllisiä eläketilejä hoitavat huoltajat tai edunvalvojat sijoittajien puolesta. Esimerkiksi pankki tai välittäjä-jälleenmyyjä pitää osakkeita, joukkovelkakirjoja, sijoitusrahastoja ja talletustodistuksia sijoitusvälineessä.

Jotkut amerikkalaiset valitsevat kuitenkin itseohjautuvat IRA: t. Itseohjatun IRA: n avulla voit lisätä erilaisia ​​sijoitusvaroja. Voit pitää kiinteistöjä, velkakirjoja, verovakuutustodistuksia, kultaa, yksityisiä sijoitusarvopapereita ja jopa bitcoinia itseohjatussa IRA: ssa.

Ei ole olemassa sellaista asiaa kuin Bitcoin IRA sinänsä, aivan kuten ei ole Gold IRA: ta, Stocks IRA: ta tai muuta tyyppistä omaisuuslajikohtaista IRA: ta. Kaikki nämä ovat markkinointitermejä, joilla ei ole käytännön merkitystä. Lain mukaan on vain IRA.

Tässä on perusprosessi bitcoinin lisäämiseksi IRA: lle:


Vaihe 1) Avaa itseohjautuva IRA IRA-huoltajan kautta

Vaihe 2) Etsi bitcoin IRA -edustaja tai osta itse bitcoin pörssistä

Vaihe 3) Rahoita itseohjattu IRA siirtymällä tai siirtämällä

Vaihe 4) Pidä bitcoinia IRA: ssa vasta 59,5-vuotiaana (tai maksa sakko, jos haluat nostaa bitcoinisi ennenaikaisesti)

Itseohjatulla IRA: lla on samat sääntelyvaatimukset kuin tavallisella IRA: lla. Et pääse rahoihisi vasta 59,5-vuotiaana tai muuten saat rangaistuksen ennenaikaisesta nostosta.

Lisäksi itseohjatun IRA: n avulla olet vastuussa omista sijoituspäätöksistäsi.

Monille ihmisille bitcoinin lisääminen IRA: han antaa heille kaivattua monipuolistamista. Jotkut uskovat, että bitcoin antaa salkunsa erittäin toivotulle “alfalle”. Bitcoin ei ole sidottu esimerkiksi tietyn maan taloudelliseen menestykseen eikä kiinteistöjen hintoihin, kultaan tai muuhun omaisuuteen. Se liikkuu omalla tavallaan omista syistään, ja siksi jotkut sijoittajat lisäävät mielellään bitcoinia salkkuunsa.

Selvyyden vuoksi IRS selvensi, että salausvaluuttoja kohdeltiin verotuksellisesti omaisuutena a ilmoitus julkaistiin vuonna 2014. Siitä ilmoituksesta lähtien Bitcoin-harrastajat saivat vihreän valon edetä luottavaisin mielin tietäen, että IRS piti valitsemaansa omaisuutta henkilökohtaisena omaisuutena – samanlaisena kuin osakkeiden osakkeet – mikä lopulta sallii kryptovaluuttojen sisällyttämisen IRA: hin.

Erityinen menettely Bitcoin IRA: n avaamiseksi vaihtelee palveluntarjoajien välillä. Yksi suurimmista yrityksistä on tehnyt yhteistyötä BitGon kanssa digitaalisena lompakkona ja esimerkiksi salauksen eläkevarallisuuden tarjoajana. Yhtiö käyttää BitGon institutionaalista säilytyspalvelua asiakkaiden bitcoinien pitämiseen. Jos haluat käyttää bitcoiniasi, sinun on suoritettava valtion myöntämä henkilöllisyystodistus ja äänentarkistus.

Hyödyt ja haitat Bitcoinin lisäämisestä IRA: lle

On etuja ja haittoja lisätä bitcoin IRA. Edut ja haitat ovat:

Plussat

 • Monipuolistaminen: Bitcoin liikkuu itsenäisesti yksittäisiltä markkinoilta, talouksista ja valuutoista. Se voi lisätä kaivattua hajauttamista salkkuusi. Se voi jopa eristää tilisi valtavilta tappioilta laskusuhdanteen aikana.
 • Rajoita inflaation vaikutuksia: Bitcoinilla on kiinteä kokonaistarjonta, mikä tarkoittaa, että siihen ei kohdistu keinotekoista inflaatiota. Miljardeja Yhdysvaltain dollareita painetaan vuosittain, minkä vuoksi yhden dollarin arvo laskee vähitellen ajan myötä.
 • Leikkaa pankit: Bitcoin IRA: n avulla voit välttää luottamasta pankkeihin rahasi hallinnassa (vaikka sinun on silti luotettava itseohjautuvaan IRA: n huoltajaan).
 • Vältä pääomatuloveroja ja nauti verovapaasta kasvusta: Bitcoinin pitäminen IRA: ssa eristää bitcoinisi veroilta. Et maksa 15-20% myyntivoittoveroa kaikista voitoista, joita ansaitset pitämällä bitcoinia.
 • Helppo Bitcoin-osto: Kun ostat bitcoinia IRA: sta bitcoin IRA -palveluntarjoajan kautta, et käy läpi perinteistä vaihtorajapintaa. Sen sijaan annat tilauksen säilytysyhteisölle, ja huoltaja ostaa bitcoinia puolestasi. Se on helppo prosessi, joka ei vaadi rekisteröitymistä vaihtoon, täydentävän KYC-vahvistuksen suorittamista tai oman lompakon hallintaa.
 • Sisäänrakennettu säilytysratkaisu: Bitcoin IRA: lla IRA: n huoltaja pitää bitcoinejasi. Ne ovat huoltajuusratkaisu. Sinun ei tarvitse luottaa vaihtoon rahasi pitämiseen, eikä sinun tarvitse huolehtia omasta lompakosta tai yksityisen avaimen hallinnasta.
 • Ei vähimmäissijoitusrajoja: Joillakin bitcoin IRA -yrityksillä on vähimmäissijoitusrajat, kun taas toiset eivät.

Haittoja

 • Alkuasetukset: Itseohjatut IRA: t tulevat omilla maksuillaan. 50 000 dollarin itseohjautuneen IRA-tilin perustaminen kaupankäyntiin voi maksaa jopa 6000 dollaria palkkioita esimerkiksi alkuasetuksista. Maksut vaihtelevat tarjoajien välillä. Bitcoin IRA -palvelut ovat kuitenkin erityisen kalliita, koska avaruudessa on vain vähän palveluntarjoajia.
 • Huolto- ja ylläpitomaksut: Sinun ei tarvitse maksaa vain itseohjautuvan IRA: n perustamisesta; myös itseohjautuvien IRA-palveluntarjoajien perimät toistuvat huolto- ja ylläpitomaksut.
 • Tapahtumamaksut: Kaikkien yllä olevien maksujen lisäksi sinun on silti maksettava kalliita maksuja tapahtumaa kohden. Useimmat bitcoin IRA -palveluntarjoajat veloittavat noin 3,5%: n maksun jokaisesta ostoksesta ja 1%: n jokaisesta myynnistä. Vaihdon ehtojen mukaan maksat 3,5% takaajamaksuja ja 1% valmistajapalkkioita, mikä on 10x30x enemmän kuin maksat tavallisessa pörssissä. Jotkut bitcoin IRA -palvelujen tarjoajat veloittavat 5%: n ostomaksut, kun taas toiset veloittavat 150 dollaria per myynti.
 • Ennenaikaiset nostomaksut ja verot: Jos päätät sulkea itseohjautuvan IRA: n ja nostaa rahasi ennen 59,5-vuotiaita, maksat lisämaksuja. Saatat joutua maksamaan myös myyntivoittoveroa. Pääomatuloverojen välttäminen oli tärkein syy, miksi asetit bitcoin IRA: n.
 • Minimi sijoitusrajat: Joillakin bitcoin IRA -palveluiden tarjoajilla on vähimmäissijoitusrajat 10000 – 30000 dollaria.
 • Luotat edelleen rahoituspalvelujen tarjoajiin tai välittäjiin: Yhdysvalloissa ei ole todellista tapaa avata itseohjautuvaa eläketiliä ilman välittäjää tai rahoituspalvelujen tarjoajaa. Tarvitset edelleen huoltajan itseohjautuvalle IRA: lle. Jotkut ihmiset pitävät bitcoinista, koska se tarjoaa todellisen vapauden nykyisestä rahoitusjärjestelmästä. Bitcoin IRA: n avulla olet edelleen sidottu rahoitusjärjestelmään jollain tavalla.
 • Et voi hallita yksityisiä avaimiasi kokonaan: Yksi Bitcoinin parhaista osista on se, että kun hallitset yksityisiä avaimiasi, hallitset rahaa. Bitcoin IRA: n kanssa se ei välttämättä pidä paikkaansa. Avainhallintapolitiikat vaihtelevat yhtiöiden välillä, mutta tyypillisesti ainakin yksi avain on IRA: n huoltajalla.
 • Kaikki palkkiot voivat kumota nopeasti IRA: n veroedut. Maksat 15-20% myyntivoittoveroa bitcoinista tänään, ja voit välttää veron Bitcoin IRA: lla. Kun olet maksanut kaikki edellä luetellut maksut, et kuitenkaan välttämättä tule eteenpäin pitkällä aikavälillä. Jotkut palveluntarjoajat veloittavat esimerkiksi 10–25% alkuasetuksista, mikä voi välittömästi kumota kaikki alkuperäiset verosäästöt.

Kaiken kaikkiaan bitcoin IRA -maksut ovat tällä hetkellä erittäin korkeat. Bitcoin on trendikäs, ja avaruudessa on vain vähän tarjoajia.

Se voi kuitenkin muuttua tulevaisuudessa. Institutionaaliset pelaajat, kuten Fidelity, ovat tulossa avaruuteen, ja palkkiot voivat laskea.

Heti kun teollisuuden jättiläiset, kuten Vanguard tai Fidelity, osallistuvat Bitcoin IRA -tilaan, on paljon edullisempaa pitää bitcoin IRA: ssa.

Onko Bitcoin IRA Legal?

IRS ei tue erityisesti bitcoinin tai muiden kryptovaluuttojen pitämistä IRA: ssa. Itse asiassa IRS ei erikseen hyväksy mitään investointeja IRA-sijoituksiksi.

Sen sijaan IRS: llä on luettelo suljetuista varoista, joita ei voida pitää IRA: ssa.

Vuoden 2014 päätöksessä IRS selvensi bitcoinin verotusta. Siitä lähtien IRS on käsitellyt bitcoinia muun kuin valuutan henkilökohtaisena omaisuutena, mikä tarkoittaa, että se on samanlainen kuin osakkeet. Maksat myyntivoittoveroja joka kerta, kun myyt.

Mikä on ero Bitcoin IRA -palveluntarjoajan, säilytysyhteisön ja säilytysratkaisun välillä?

Kun etsit Bitcoin IRA -tietoja verkosta, asiat voivat nopeasti hämmentyä. Ihmiset alkavat puhua IRA: n “avustajista”, itseohjautuvista IRA: n huoltajista, lompakoista ja muista virastoista.

Tyypillisesti bitcoin IRA: n saaminen edellyttää kolmen eri viraston kanssa työskentelemistä:

Bitcoin IRA -palvelut: Bitcoin IRA -palveluja pidetään “finanssikanavina”. Nämä ovat virastoja, joiden kanssa olet tekemisissä, kun haluat lisätä bitcoinia IRA: si. Useimmat Bitcoin IRA -palvelut eivät ole SEC: n sääntelyssä, kuten perinteiset pankit tai IRA: n huoltajat.

Itseohjautuvat IRA-huoltajat: Itseohjatut IRA-huoltajat pitävät varoja henkilökohtaisella eläketililläsi. Toisin kuin perinteisessä IRA: ssa, itseohjattu IRA antaa sinun pitää omaisuutta, kuten kiinteistöjä, kultaa ja kryptovaluuttoja. Itseohjatut IRA-huoltajat sisältävät pankit, luotto-osuuskunnat ja muut yhteisöt.

Säilytys- tai lompakon tarjoajat: Useimmat bitcoin IRA -palvelut ovat tehneet yhteistyötä tietyn lompakon tai säilytysratkaisun kanssa. Tämä on virasto, joka todella tallentaa bitcoinisi.

Kuka pitää yksityisiä avaimiani Bitcoin IRA: lla?

Yksi bitcoinin parhaista osista on se, että hallitset rahaa täysin. Niin kauan kuin sinulla on yksityiset avaimesi, kukaan muu ei voi koskea rahasi riippumatta siitä, mitä tapahtuu.

Näin ei ole Bitcoin IRA: n tapauksessa. Yrityksillä on erilaiset menettelyt yksityisen avaimen hallintaan, mutta et voi hallita yksityisiä avaimiasi täysin Bitcoin IRA: lla.

Esimerkiksi yksi merkittävistä bitcoin IRA -palvelujen tarjoajista luo kolme ainutlaatuista yksityistä avainta bitcoin IRA: ta perustettaessa:

Yksi avain tallennetaan lompakon tarjoajaan (kuten BitGo)

Toinen avain annetaan IRA: n huoltajalle

Kolmas avain annetaan käynnistysyritykselle (keytern.al), joka tarjoaa palautuspalveluja, jos avain katoaa tai vahingoittuu

Kaikki nämä avaimet tallennetaan Internetistä kylmävarastoihin.

Kuinka paljon IRA-palveluntarjoajat veloittavat?

IRA-palveluntarjoajat perivät valtavia – jopa naurettavia – maksuja mukavuudestaan. Yksi avaruuden suurimmista pelaajista on nimeltään Bitcoin IRA. He perivät 10% – 15% ennakkomaksut.

Tämän lisäksi itseohjautuva IRA-huoltaja voi periä omat perustamismaksunsa. Kaikki IRA-huoltajat veloittavat myös jatkuvia ylläpitomaksuja – tyypillisesti noin 1% vuodessa omaisuuden kokonaisarvosta.

Muut yritykset perivät maksuja jopa 25%. Nämä palkkiot ovat yleisempiä sijoitettaessa vaihtoehtoisiin kryptovaluuttoihin.

Voinko luoda Bitcoin IRA: n ilman Bitcoin IRA -palveluntarjoajaa?

Joo! Voit varmasti luoda itseohjautuneen Bitcoin IRA: n käyttämättä bitcoin IRA -palveluntarjoajaa. Nämä yritykset nopeuttavat ja yksinkertaistavat prosessia, mutta voit varmasti luoda Bitcoin IRA: n ilman heidän apuaan.

Keskustele vain asianajajan kanssa aloittaaksesi. Saatat joutua perustamaan LLC: n ostamaan salausvaluutan ja valitsemaan sitten IRA-huoltajan. Käy vaihdossa, etsi turvallinen lompakko ja olet valmis.

Nykyään kasvava määrä asianajotoimistoja mainostaa erityisesti kryptovaluutta IRA -palveluja. Palkkiot ovat usein paljon halvempia kuin bitcoin IRA -palveluntarjoajat.

UKK Bitcoin IRA: sta

Missä Bitcoinini on tallennettu? Itseohjatun Bitcoin IRA: n avulla huoltaja hallitsee tyypillisesti bitcoiniasi. Säilytysyhteisö vastaa bitcoinisi säilyttämisestä. Siksi maksat ylläpitomaksut ja asennusmaksut.

Mikä on IRA: n huoltaja? IRA: n huoltaja on itseohjatusta IRA: sta vastaava laitos. Säilytysyhteisö on IRS: n lisensoima ja säätelemä. Suurin osa säilytysyhteisöistä on pankkeja, luottoyhdistyksiä tai trusteja, vaikka joitain tarjoajia pidetään pankkien ulkopuolisina säilyttäjinä.

Pitääkö IRS kryptovaluutta eläkevakuutuksena?? IRS ei nimenomaisesti luetella, mitkä kohteet voidaan sisällyttää itseohjattuun IRA: han, mutta ne luetteloivat, mitä kohteita ei voida sisällyttää IRA: si. Kryptovaluuttaa ei mainita lainkaan IRS: n eläkesäästämissäännöissä, mutta kryptovaluutta on silti teknisesti sallittu tililläsi.

Onko minun Bitcoin IRA 100% turvallinen? Bitcoin IRA: nne turvallisuus riippuu huoltajanne luotettavuudesta. Jotkut huoltajat ovat FDIC-vakuutettuja, mikä tarkoittaa, että tilisi arvo on suojattu tiettyyn rajaan saakka (esimerkiksi 500 000 dollaria). Voit suojata tiliäsi edelleen käyttämällä kaksivaiheista todennusta (2FA) ja suojattua salasanaa.

Entä muut kryptovaluutta-IRA: t? Voit pitää bitcoinia ja mitä tahansa muuta kryptovaluutta itseohjatussa IRA: ssa. Itse asiassa voit pitää käytännössä mitä tahansa itseohjatussa IRA: ssa – kunhan se ei ole IRS: n erityisessä poissulkemisluettelossa. Nykyään suuret bitcoin IRA -palvelujen tarjoajat tarjoavat myös Ethereum IRA: ita, Ripple IRA: ita, Litecoin IRA: ita ja IRA: ita muille tärkeimmille kryptovaluutoille.

Kuinka löydän Bitcoin IRA: n säilytysyhteisön? IRA: n omaisuudenhoitajia on tuhansia eri puolilla Yhdysvaltoja. Löydät tiettyjä bitcoin IRA -hoitajia IRS: n hyväksymät pankkien ulkopuoliset edunvalvojat ja säilytysyhteisöt. Ota luettelosta yhteyttä eri säilyttäjiin ja kysy heidän palveluistaan, palkkioistaan, arvopapereistaan, menettelyistään ja muusta. Huomaa, että jotkut cryptocurrency IRA -yhtiöt työskentelevät vain tiettyjen huoltajien kanssa. Jos haluat työskennellä tietyn avustajan kanssa, saatat joutua työskentelemään heidän huoltajansa kanssa.

Bitcoinin eläketilin yleiskatsaus

Eläketavoitteistasi riippuen bitcoin IRA voi olla oikea ratkaisu sinulle. Kun yhä useampi kryptovaluuttakeskeinen palveluntarjoaja saapuu avaruuteen, bitcoin IRA: n avaaminen on helpompaa ja halvempaa.

Kun salausvarastot ovat kasvaneet räjähdysmäisesti, niin ovat olleet myös kryptovaluutan sijoitusvaihtoehdot.

Niin monien erilaisten salauksen IRA-palveluntarjoajien kanssa, joista valita, voi olla vaikea tietää, mikä tarjoaa parhaat palvelut. Seuraavaksi tämän Bitcoinin henkilökohtaisen eläketilioppaan toisen osan aikana käsitellään 9 parasta kryptovaluutta-IRA-yritystä ja verrataan miten ne toimivat ja mitä he tarjoavat säilytysyhteisöinä.

Parhaat Bitcoin IRA: t ja Crypto IRA -yritykset

Tänään luetellaan parhaat bitcoin-IRA: t ja salauksen IRA-yritykset mahdollisimman tosiasiallisella, puolueettomalla tavalla.

Laaja taloudellinen

Pienin sijoitus: 0 dollaria

Laaja taloudellinen tarjoaa kaksi ydintuotetta, mukaan lukien itseohjautuvat Bitcoin IRA: t ja Solo 401 (k) -sekit, joissa on Checkbook Control. Sijoittajat voivat ostaa Broad Financial -hallintapaneelista käytännöllisesti katsoen minkä tahansa vaihtoehtoisen sijoitustilille sallitun omaisuuden – mukaan lukien bitcoin ja muut kryptovaluutat. Investointien vähimmäismäärää ei vaadita.

Toisin kuin tietyt muut tässä luetellut yritykset, Broad Financial ei käytä kolmannen osapuolen säilytysyhteisöä: he ovat säilytysyhteisö.

Toinen mukava asia Broad Financialissa on, että yritys ei veloita omaisuuseräpalkkioita. Jotkut muut täällä olevat yritykset veloittavat yhden prosentin vuosimaksun omaisuuden kokonaisarvostasi, mikä tarkoittaa, että säästösi haihtuvat hitaasti ajan myötä. Broad Financialin avulla maksat sen sijaan kiinteitä maksuja, mikä tekee tästä houkuttelevan vaihtoehdon kaikille sijoittajien tasoille.

Broad Financial tarjoaa sekä perinteisiä IRA: ita että Roth IRA: ita. Lisäksi sinun on valittava salausvaihto, jota haluat käyttää. Ja sinun tulee käyttää valitsemaasi digitaalista lompakkoa.

Arvostamme myös avointa maksurakennetta. Vaikka muut tässä luetellut Bitcoin IRA -yritykset kieltäytyvät paljastamasta palkkioitaan etukäteen, Broad Financial näyttää palkkiot julkisesti verkkosivustollaan. Maksat esimerkiksi kiinteän maksun 1295 dollaria tilin perustamisesta sen sijaan, että muut bitcoin IRA -yhtiöt veloittavat 15-25%.

Kaiken kaikkiaan Broad Financial on yksi luotettavimmista palveluntarjoajista toimialalla, jolla on paljon hoikkaita kilpailijoita.

BlockMint

Vähimmäissijoitus: 10000 dollaria

BlockMint on yksi Bitcoin IRA -yritysten suosituimmista vaihtoehdoista. Yritys esiintyy usein parhaiden bitcoin IRA -palvelujen luetteloiden kärjessä. BlockMintin tukena on Lear Capital, joka on ollut 20 vuoden ajan yksi suurimmista nimistä jalometallien IRA-tilassa. Tärkein saalis on, että sinun on investoitava vähintään 10000 dollaria, vaikka muilla tämän luettelon bitcoin IRA -vaihtoehdoilla on korkeammat vähimmäissijoitusvaatimukset.

Suurimmalla osalla BlockMint-asiakkaista on sanottavaa yrityksestä. He väittävät, että yrityksellä on hyvä asiakaspalvelu ja helppokäyttöinen vaihtoliittymä. Asiantuntijat ovat kärsivällisiä ja tuntevat asiakkaita riippumatta siitä, ostatko ensimmäistä kertaa salausta vai oletko kokenut asiantuntija.

Vastineeksi korkealle asiakaspalvelulle BlockMintin asiakkaat maksavat huomattavia maksuja. Maksat esimerkiksi 15% kryptovaluutta ostaessasi 15%: n maksuja, vaikka pieniä alennuksia onkin käytettävissä määrän mukaan.

Sinun on myös saavutettava vähintään 10000 dollarin sijoitusmäärä kutakin kolikkotyyppiä kohti. Et voi ostaa esimerkiksi 7000 dollaria BTC: tä ja 3000 dollaria ETH: ta, jotta saavutat esimerkiksi vähintään 10 000 dollarin sijoitusmäärän; sinun on ostettava vähintään 10000 dollaria kutakin kolikkotyyppiä.

Maksat myös maksuja BlockMintin huoltajalle, joka on New Direction IRA Services. Yritys veloittaa 200 dollaria vuodessa vuotuisena varastointimaksuna sekä hallinnointipalkkiona 450-725 dollaria vuodessa tilisi saldon ja hallussa olevien salausvaluuttojen määrän perusteella..

Bitcoin IRA

Vähimmäissijoitus: 5000 dollaria

Bitcoin IRA oli yksi ensimmäisistä bitcoin IRA -yrityksistä teollisuudessa. Vuonna 2016 perustettu Bitcoin IRA on Sherman Oaks, Kaliforniassa toimiva rahoituspalvelujen tarjoaja, joka on erikoistunut Bitcoin IRA: n perustamiseen asiakkaille. Maksat 10–15%: n palkkiot asennuksen yhteydessä ja sitten 1%: n jatkuvat palkkiot yrityksen IRA-huoltajalle. Vastineeksi näistä maksuista saat all-in-one, vaivatonta palvelua ihmisiltä, ​​jotka ovat asiantuntijoita Bitcoin IRA: n perustamisessa.

Teknisesti Bitcoin IRA ei tarjoa suoraan mitään todellisia bitcoin IRA -palveluita: yritys toimii vain asiakaspalvelukeskuksena. Ne yhdistävät pörssejä, salauslompakoita ja IRA-huoltajia yhdessä sijoittajien kanssa.

Bitcoin IRA käytti alun perin Kingdom Trustia IRA-huoltajana. Vuonna 2019 Bitcoin IRA kuitenkin yhteistyössä BitGo Trustin kanssa säilytti salaustilat asiakkaille. Bitcoin IRA: n eläketili BitGo Trustissa on vakuutettu 100 miljoonalle dollarille. Lisäksi asiakkaat voivat hajauttaa omistuksensa 12 eri digitaaliseen omaisuuteen samalla kun maksavat 30% pienempiä lompakkomaksuja.

Bitcoin IRA hyötyi salausalueen ensimmäisen liikkeen edusta. Yritys alkoi tarjota salauseläketilejä vuonna 2016 ja kasvoi nopeasti yli 5000 hybridisalauksen IRA: n asiakaskuntaan. Vuodesta 2016 lähtien Bitcoin IRA on käsitellyt yli 300 miljoonaa dollaria digitaalisilla omaisuuserillä. Kaiken kaikkiaan yritys väittää olevansa avaruuden suurin bitcoin-IRA-yritys, emmekä näe mitään syytä epäillä tätä väitettä.

Ensimmäinen digitaalinen IRA

Vähimmäissijoitus: 20000 dollaria

First Digital IRA antaa sinun sijoittaa BTC: hen, ETH: hon tai XRP: hen IRA: n kautta. Sijoitus on vähintään 20 000 dollaria. First Digital IRA on tehnyt yhteistyötä Kingdom Trust Co: n kanssa digitaalisten IRA-asiakkaiden huoltajana.

Muita First Digital IRA: n mainostamia etuja ovat “veroton kasvu”, “turvallisuus” ja “monipuolistaminen”. First Digital IRA väittää myös pitävänsä huolta bitcoin IRA: n koko prosessista alusta loppuun. Tähän sisältyy prosessi luoda itseohjautuva IRA-tili huoltajan kanssa, ostaa bitcoinia ja tallentaa bitcoin lompakkoon..

Kuten muutkin tässä luetellut varjoisemmat bitcoin-IRA-tarjoajat, First Digital IRA kieltäytyy paljastamasta maksujaan etukäteen. Sinun on pyydettävä opas nähdäksesi, kuinka paljon se maksaa. Tyypillisesti tämä tarkoittaa, että palkkiot ovat kalliimpia ja maksavat jopa 10-25% pelkästään välittäjänä toimimisesta. Tämä on merkittävä osa alkuinvestoinnistasi, joka on pyyhitty pois vain turhista ennakkomaksuista.

Kolikko IRA

Vähimmäissijoitus: 30000 dollaria

Kuten Bitcoin IRA, Coin IRA on välittäjäyritys, mikä tarkoittaa, että ne eivät todellakaan tarjoa lompakko-, vaihto- tai säilytyspalveluja: ne vain yhdistävät sijoittajat näihin palveluihin, toimivat välittäjänä ja parantavat samalla käyttökokemusta..

Jos olet uusi salausvaluutta ja et halua maksaa palkkio mukavuudesta ja asiakaspalvelusta, niin Coin IRA on yksi vaihtoehto. Yritys lupaa antaa asiakkaille vapauden pankeista ja auttaa heitä turvaamaan rahansa verolaskennalla. Asiakkaiden varat on vakuutettu “hakkereiden kestävässä” kylmävarastossa.

Kuten muutkin tässä luetellut bitcoin IRA -toimittajat, Coin IRA on olemassa olevan jalometallien IRA-yhtiön tytäryhtiö. Coin IRA on Goldcon tytäryhtiö, joka sijaitsee Woodland Hillsissä Kaliforniassa.

BitIRA

Vähimmäissijoitus: 20000 dollaria

BitIRA on suhteellisen uusi Birch Gold Groupin käynnistämä salauksen IRA-tarjoaja. Yritys erottuu kilpailusta varmistamalla omaisuuden varkauksilta, petoksilta, hakkeroinnilta ja jopa virheiltä. Tämä antaa sijoittajille ylimääräisen turvallisuustason – erityisesti sijoittajat, jotka haluavat sijoittaa salaukseen, mutta ovat huolissaan riskeistä.

BitIRA pitää asiakkaiden varoja kylmävarastossa vartioidussa holvissa, samanlainen kuin useimmat muut täällä olevat säilytysratkaisut. BitIRA väittää myös huolehtivansa koko prosessista puolestasi, antaen asiakkaiden nauttia korkeasta verovapaasta kasvusta vähäisillä maksuilla tai riskeillä.

Kaikki tämä kuulostaa hyvältä, mutta tarkempi tarkastelu paljastaa joitain BitIRA: n ongelmia. Yhtiön verkkosivusto on täynnä hankalia suosituksia ja pääkuvia Peter Thieliltä, ​​Bill Gatesilta ja Eric Schmidtiltä, ​​joten näyttää siltä, ​​että he kaikki tukevat tätä yritystä. Todellisuudessa näillä kolmella ei ole mitään tekemistä BitIRA: n kanssa. BitIRA on myös vain kolmannen osapuolen välittäjä: yritys leikkaa sijoituksesi vastineeksi yhteyden muodostamisesta lompakkoon ja säilytysyhteisöön.

Yksi suurimmista ongelmista, joita meillä on BitIRA: n kanssa, on, että yritys kieltäytyy paljastamasta palkkioitaan etukäteen. Kysyttäessä säilytyspalkkioista yritys yksinkertaisesti vastaa “jokaisen tilin palkkiot vaihtelevat”. Oletamme, että BitIRA perii jopa 10–25%: n maksun vain välittäjänä toimimisesta sinun ja IRA: n huoltajan välillä.

Jalo Bitcoin

Vähimmäissijoitus: 20000 dollaria

Noble Bitcoin on jalometallien IRA-yrityksen Noble Gold Investments -hanke. Yrityksen tavoitteena on auttaa ketään monipuolistamaan IRA: ta tai 401 (k): tä bitcoinilla ja digitaalisilla valuutoilla. Tänään voit ostaa BTC: tä, ETH: tä, LTC: tä ja XRP: tä suoraan Noble Bitcoinin kautta nauttien Bitcoin IRA: n eduista.

Muita Noble Bitcoinin luvattuja etuja ovat tehokas IRA: n siirtymisprosessi, asiakaslähtöinen lähestymistapa ja 25 vuoden kokemus jalometallien IRA: n käsittelystä asiakkaille.

Noble Bitcoin ja sen emoyhtiö Noble Gold Investments sijaitsevat Pasadenassa Kaliforniassa. Yritys tarjoaa rajallista tietoa tuotteistaan, palveluistaan ​​tai maksurakenteestaan ​​etukäteen, vaikka asiakkaat voivat pyytää ilmaisen oppaan saadakseen lisätietoja.

Regal Assets Bitcoin IRA

Vähimmäissijoitus: 5000 dollaria

Regal Assets antaa asiakkaille mahdollisuuden sijoittaa BTC: hen, LTC: hen, XMR: ään, XRP: hen ja ETH: hen IRA: n kautta. Saatavilla on kaksi esittelypakettivaihtoehtoa, mukaan lukien kauppiaspaketti (vaaditaan 5000 dollarin investointi) ja Knightood-paketti (vaaditaan 10 000 dollarin sijoitus). Niille, jotka haluavat sijoittaa enemmän rahaa, on myös 50 000 dollarin Knightshop-salkku, 100 000 dollarin Dynasty-salku ja 250 000 dollarin koronointisalkku.

Regal Assets väittää, että sen asiantuntijat ovat käytettävissä chattailuun 24 tuntia vuorokaudessa, 7 päivää viikossa. Regal Assetsin toiminnasta, mukaan lukien sen maksurakenteesta ja muista tiedoista, jotka haluat tietää ennen rahasi lähettämistä yritykselle, ei kuitenkaan ole kovinkaan avoimesti.

Bitvest IRA

Pienin sijoitus: 0 dollaria

Bitvest IRA on yksi avarimmista bitcoin IRA -yrityksistä tällä hetkellä avaruudessa. Yrityksen verkkosivusto näyttää olevan suunniteltu 1990-luvulla. Yritys antaa myös järjettömiä lupauksia väittäen, että voit ostaa bitcoinia IRA: lle “ilman palkkioita”. Bitvest IRA -verkkosivusto on myös täynnä satunnaisia ​​suosituksia ja päähänpään sijoittajilta kuten John McAfee, James Altucher ja Mike Novogratz huolimatta siitä, että heillä ei ole mitään tekemistä tämän yrityksen kanssa.

Joka tapauksessa, jos olet valmis ottamaan riskin varjoisan yrityksen kanssa, Bitvest IRA on yksi vaihtoehto. Yhtiö väittää muodostaneensa strategisen kumppanuuden Madison Trust Companyn kanssa, jota he kuvailevat “hallituksen hyväksymäksi ja säännellyksi, perustetuksi luottamusyhtiöksi” ja “johtajaksi IRS: n hyväksymien itseohjattujen eläkepalvelujen tarjoamisessa”.

Madison Trust Company on New Jerseyssä toimiva itseohjautuva IRA-tarjoaja, kun taas Bitvest IRA (tunnetaan myös nimellä Bitvestmint LLC) sijaitsee Boca Ratonissa, Floridassa..

13 asiaa etsiä Bitcoin IRA -yhtiössä

Bitcoin IRA -yritykset ovat suhteellisen uusia, ja hyvien bitcoin IRA -yritysten voi olla vaikea erottaa pahoista.

Onneksi olemme täällä auttamassa. Tässä on 10 asiaa, joita etsimme analysoitaessamme nykypäivän bitcoin IRA -yrityksiä.

Alkuasetukset: Jotkut IRA: n huoltajat veloittavat aloitusasetuksia jopa 15-25%. Jos ostat 100 000 dollaria bitcoinia tänään, se tarkoittaa, että maksat 15 000-25 000 dollaria. Joskus sinun on parempi maksaa pääomatuloverot!

Ylläpitokustannukset: Monet IRA: n huoltajat veloittavat vuotuiset ylläpitomaksut. Joidenkin yritysten kohdalla nämä palkkiot ovat kiinteä määrä, esimerkiksi 100 dollaria vuodessa. Toiset perivät maksuja, jotka perustuvat 1–3 prosenttiin omaisuuserän arvosta, mikä voi nopeasti säästää säästöjäsi ja voittojasi.

Muut palkkiot: Alkuperäisten asennusmaksujen ja ylläpitomaksujen lisäksi jotkut IRA-yritykset veloittavat vielä enemmän maksuja. Jotkut yritykset veloittavat esimerkiksi “hallintomaksuja”, mikä vähentää säästösi entisestään. Jotkut yllä luetelluista yrityksistä veloittavat esimerkiksi hallinnollisia maksuja, jotka ovat 1% omaisuuserän arvosta, mikä tarkoittaa, että eläketilisi arvo laskee vuosittain 1%, jos kaikki muu pysyy samana. Nämä tarpeettomat palkkiot piilottavat tulosi ja vähentävät kasvua.

Välittäjäyritykset vs. vapausyhtiöt: Jotkut Bitcoin IRA -yhtiöt eivät todellakaan tee mitään muuta kuin toimivat välittäjänä. Esimerkiksi Bitcoin IRA ei tarjoa lompakkopalveluja, eikä yritys toimi IRA: n säilytysyhteisönä: Bitcoin IRA on vain välittäjä, joka veloittaa 10-15%: n maksun sinä kaltaisen sijoittajan yhdistämisestä lompakko- ja säilytyspalveluihin. Jotkut sijoittajat ovat valmiita maksamaan palkkion hyvästä asiakaspalvelusta, kun taas toiset eivät.

Useita salauksen ostovaihtoehtoja: Jotkut bitcoin IRA -palvelujen tarjoajat sallivat sinun ostaa bitcoin vain IRA: lle. Kasvava määrä sallii kuitenkin nyt ostaa ETH: n, XRP: n ja muita tärkeimpiä kryptovaluuttoja. Jotkut jopa sallivat sinun ostaa yli 12 salausvaluuttaa eläketilillesi.

Suojaushistoria: Onko Bitcoin IRA -yhtiöllä vahva turvallisuushistoria? Käytävätkö he viimeisimpiä turvallisuusmenettelyjä tilien suojaamiseen? Ovatko he olleet yhteistyössä hyvämaineisten kolmansien osapuolten pankkien ja tallennuspalvelujen tarjoajien kanssa?

Kirjautumissuoja, peruutussuoja, 2FA, jne .: Suojaako IRA-yritys tiliäsi luvattomilta kirjautumisyrityksiltä? Suojaako 2FA tiliäsi ei-toivotuilta tunkeutumisilta? Sisäänkirjautumisen suojaus auttaa salaussijoituksiasi pysymään tililläsi.

Vakuutus: Monet bitcoin IRA -palvelujen tarjoajat vakuuttavat nyt varansa tappioilta, varkauksilta ja hakkeroilta. Vakuutus on hyvä kahdesta syystä. Ensinnäkin se osoittaa, että vakuutusyhtiöön vaikuttivat riittävästi yhtiön turvallisuusmenettelyt vakuutuksen tarjoamiseksi. Toiseksi se tarkoittaa, että kaltaiset asiakkaat ovat turvattu tappioilta.

Tilin määritysprosessi: Kuinka nopeasti voit luoda tilin bitcoin IRA -palvelun tarjoajalle? Tarvitseeko yrityksellä päiviä tai viikkoja vastaamiseen pyyntösi? Vai työskentelevätkö he kanssasi 24/7 tilin luomiseksi nopeasti?

Pääsy salaustiloihin ja yksityisen avaimen hallintaan: Kuka pitää yksityisiä avaimiasi bitcoin IRA: n kanssa? Jotkut bitcoin IRA -palvelujen tarjoajat antavat useille osapuolille pääsyn yksityisiin avaimiin lisäturvan takaamiseksi. Toiset luottavat siihen, että hallinnoit yksityistä avainta.

Läpinäkyvyys: Bitcoin IRA -tila on suhteellisen uusi, ja se tarkoittaa, että siellä on paljon varjoisia yrityksiä, jotka ovat valmiita ottamaan rahasi samalla kun veloittavat liiallisia maksuja. Useimmat hyvät bitcoin IRA -yritykset paljastavat palkkiot ja ehdot etukäteen. Jotkut yritykset kieltäytyvät paljastamasta mitään tietoja siitä, miten salausvaluuttoja varastoidaan, kuka heidän säilytysyhteistyökumppaninsa on tai kuinka paljon asiakkailta veloitetaan palkkioita. Nämä tiedot on tiedettävä, ennen kuin lähetät tuhansia dollareita bitcoin IRA -palveluntarjoajalle.

Nostomaksut: Jotkut IRA: n huoltajat pitävät rahasi panttivankina ja veloittavat kohtuuttomia maksuja, jos haluat koskaan sulkea tilisi. Varmista, että ymmärrät kaikki nostomaksut, jos aiot siirtää IRA: n, nostaa bitcoinisi tai sulkea tilisi.

Asiakasarviot: Suurin osa Bitcoin IRA -yrityksistä on uusia, minkä vuoksi on vaikea löytää luotettavia asiakasarvosteluja verkosta. Tarkistimme kaikkien edellä lueteltujen yritysten arvostelut, vaikka otimme kaikki arvostelut suolalla.

Viimeinen sana

Bitcoin IRA -tila on suhteellisen uusi, ja teollisuus on täynnä varjoisia tarjoajia. Vaikka luettelomme kaksi ensimmäistä vaihtoehtoa (Broad Financial ja BlockMint) näyttävät tarjoavan hyvää palvelua kohtuulliseen hintaan, useimmat muut luettelossamme olevat yritykset veloittavat kohtuuttomia maksuja ilman syytä.

Onneksi on olemassa muita vaihtoehtoja:

Ota yhteyttä asianajajaan ja asenna bitcoin IRA itse. Asianajaja voi auttaa sinua perustamaan LLC: n, luomaan itseohjautuvan IRA: n ja maksimoimaan verolaskennalliset bitcoin-säästöt.

Odota, että enemmän arvostettuja palveluntarjoajia, kuten Vanguard ja Fidelity, tulevat avaruuteen (molemmat huhutaan käynnistävän bitcoin-sijoitustilit lähitulevaisuudessa).

Ei ole väliä oletko sijoittaja, kauppias vai ansaitsetko bitcoinia, BTC IRA: n tutkiminen on älykäs valinta. Jatkamme Bitcoin IRA: n käyttäjäarviointioppaan päivittämistä sekä tutkimme kaikkia parhaita salausvaluutan yksilöllisiä eläketiliyrityksiä, jotta saisit parhaat erittelyt ja edut jokaisesta saatavilla olevasta.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map