Bitcoin Halvering: 2020 BTC Mining Block Reward Chart History

BTC-Mining-halvering

Er BTC Block Reward Halvering virkelig en Bullish Factor?

Det mest populære kryptocentriske spørgsmål i dag handler om detaljerne i den berygtede bitcoin-minedrifthalvering.

Hvert fjerde år skæres Bitcoins blokbelønning (optjent af minearbejdere, der med succes tilføjer nye blokke i slutningen af ​​BTCs blockchain). Dette er en dag-en Satoshi whitepaper-kernekomponent, der ikke eller ikke vil afvige fra oprindelsen af ​​bitcoins første frigivelse af at omdanne CPU-tid og elektricitet til en digital valuta.

Fascinationen ligger inden for den faktiske bitcoinhalveringsdato, der ikke er indstillet til at forekomme på en bestemt dag, men snarere når den indskrevne blockchain-distribuerede ledgerteknologis offentlige kæde af blokke kommer til at blokere højde # 630.000. På sin grundlæggende basis producerer hver ti minutters cyklus kontinuerligt en ny blok (i øjeblikket 12,5 BTC / sænkes til 6,25 BTC), da dette magiske fænomen sker hver 210.000 blokke.

Først en reduktion fra 50 BTC til 25 BTC i november 2012, derefter skiftede anden halvering de forudbestemte målstolper fra 25 til 12,5 BTC i juli 2016. Nu forventes forventningen om den næste halveringsbegivenhed, at blokbelønningen falder fra 12 til 6.25 BTC i maj 2020. Denne permanente ændring i minedriftbelønningssystemet for nyudviklede bitcoins er Satoshis vision om at designe en deflateret, digitalt knap kryptoasset.

Spændingen bygger nu op om, hvilke effekter halveringen vil have på bitcoins pris og hele kryptokurrencymarkedet, idet man ved, at den 18. million BTC (85% af alle) allerede er udstedt til dato.

Til reference vil halveringsdatoen for 2024 bitcoin (i maj / juni) være, når blockchain når et blokhøjdeantal på 840.000, hvilket effektivt sænker blokbelønningsgenerationen fra 6,25 BTC ned til 3,125 BTC pr. 10 minutters inkrement. Med nøjagtigt 30 Bitcoin-halveringsbegivenheder tilbage (alle 21 millioner bitcoins i omløb inden 2140) er der under 300.000 blokke at udvinde inden den næste blokhalvdel; lad os gennemgå historien, de festlige festbegivenheder og alt spændende udsving i prisvolatilitet, der sandsynligvis vil ske.

Bitcoin Mining Halveringsstemning: Bulls vs Bears

I resten af ​​2019 og første halvdel af 2020 venter bitcoiners spændt på at se, om konsensusen går i opfyldelse. Med hr. Teppers ord om bitcoin-halveringen i 2016 sagde Fitz, “It’s Halvening !!!”

Der er ingen mangel på, at #BTC-håb og optimisme (hopium) bliver kastet rundt i alle slags dristige resultater om denne store minepæl. På traditionelle markeder konkluderer en simpel tommelfingerregel normalt, hvis du reducerer den samlede forsyning med nyudstedte mønter, vil det mere end sandsynligt føre til højere pris pr. Mønt. Indtil videre sidder historiens side med bitcoins pris i en betydelig stigning i fortiden på grund af øget efterspørgsel overarbejde.

Det kan almindeligt accepteres i kryptoverdenen, at halvbelønningen for blokbelønning er bullish for Bitcoins pris på grund af nedenstående diagrammer. Faktisk, når man ser på pristabellerne for de sidste to $ BTC-halveringer, ser det tydeligt ud til at være sandt fra et historisk synspunkt, der er zoomet ud. 28. november 2012 halverede bitcoin-prisen $ 12,35 BTC / USD og 5 måneder senere var $ 127 USD. Prisen på bitcoin-halveringsdagen den 9. juli 2016 var på $ 650 USD og var næsten $ 760 kun fem måneder senere. Nålen bevæger sig igen.

Bitcoin-netværkssoftwaren er bygget på nogle få uforanderlige lokaler. Ved 12,5 BTC x 6 (seks 10 minutters cyklusser i timen) er 75 bitcoins præget pr. Time x 24 timer om dagen er 1800 BTC pr. Dag udstedt. Derefter viser hurtig matematik til halvering 2020 og videre til det næste i årevis indtil 2024, at det vil være 6,25 BTC x 6 svarer til 37,5 i timen x 24 timer om dagen er kun 900 BTC pr. Dag belønnet. Dette er en reduktion på 50%, der straks træder i kraft.

Desuden sætter simpel matematik de sidste fire år med blokbelønning minesystem, der går fra 1.800 pr. Dag, hvilket er 657.000 BTC årligt til 900 BTC pr. Dag, hvilket kun er 328.500 BTC årligt i sammenligning. Drys lidt naturlig kryptovalutaoptagelse, reguleringsklarhed og betalingsteknisk optimering, og det er en opskrift på et meget underholdende 2020 halveringsår før og efter bitcoin.


Det kræver ikke en økonomisk savant at anvende enkle mekanismer for udbud og efterspørgsel med hensyn til udbudsmangel og stigende efterspørgsel. Debatten om, at bitcoin er et muligt beskyttelsessted for aktiv tilflugt efter global uro og usikkerhed, vokser dagligt, ugentligt og månedligt. Når halvering af bitcoin-minedrift i 2020 sker, er effekterne på kæden øjeblikkelige og virkningen formuleret for evigt. Når disse skalaer tippes til fordel for at sænke de nyoprettede bitcoins, der er givet til succesfuld minedrift af en blok og få belønningen til minearbejderens beregningskraft og sikre Bitcoin-netværket, vil prisvolatilitet sandsynligvis udvikle sig.

Bitcoin-halveringskort: Analyse af historisk prishandling

bitcoin-halvering-pris-hele tiden-høj-lav-usd-valutakursværdier

Klik på billedet for at forstørre og se hele bitcoin-halveringsprishistorikdiagrammet

En advarsel at overveje er at vide, hvad der kan forbedre den opadgående tendens efter halveringen, som det historisk har været i hitlisterne i 2012 og 2016. En accept som et reservoir kan virkelig skabe et stærkt fundament og større base. Som manden (eller kvinderne), eller de, myten eller legenden Satoshi Nakamoto udtrykte det:

”Det er måske fornuftigt bare at få nogle, hvis det fanger det. Hvis nok mennesker tænker på samme måde, bliver det en selvopfyldende profeti. ”

Mange vil vide, hvad prisen vil være på halveringsdatoen. Her er en visuel repræsentationsoversigt over den historiske tidslinje.

De to foregående pristoppe har begge fundet sted cirka et år efter halvingen, hvilket tyder på, at måske den næste top vil forekomme i midten af ​​2021, hvis mønsteret gentager sig. Vil tredje gang være en krypto charme?

bitcoin-halvering-pris-diagram-historie

Før man sammenligner den første halvering i 2012 med bitcoin-halveringen i 2016, rammer citatet om kontrolleret levering fra Bernard Dempsey hjem:

En fast pengemængde eller en levering, der kun ændres i overensstemmelse med objektive og beregelige kriterier, er en nødvendig betingelse for en meningsfuld retfærdig pris på penge.

Efterhånden som æraen med decentraliseret finansiering dukker op, er her det, vi kender hidtil.

Med cirka 360.000 blokke tilbage til minedrift med næsten 200 dage tilbage før den officielle btc-blockchain-minedrift halveres i midten af ​​maj 2020 og indregning i hvad 2012 alle tiders høje og lave priser på $ 12 til $ 1.163 toppe (96x tilbagevenden) og falder tilbage ned til $ 220-rækkevidde eller 2016-værdien på $ 658 USD og se næsten $ 20.000 $ alle tiders højder (30x retur) og falde tilbage til $ 3.100-rækkevidde, mange elsker at spekulere i, hvordan bitcoinhalveringen vil påvirke BTC-prisen i de nye par måneder før og efter blokken er belønningerne halveret for tredje gang i historien.

Her er flagskibs kryptoklipnoterne om de tidligere bitcoin-minedriftsblokbelønningshalvinger:

btc-halvering-datoer-forklaret

billede med tilladelse til huddl

Første halvering: fandt sted den 28. november 2012 med en pris på $ 12,50 BTC / USD-valutakurs

Prisklasser: inden halvering blev den boostet firdoblet, og derefter øgede dens værdi med 350-400X

$ BTC-prisstatus: det første halveringssvar varede 1 år før og øgede værdiansættelsen 1 år efter

Post Bull Market Cycle: bitcoin faldt i værdi med 83% og akkumulerede derefter til $ 200 – $ 300 i 10 måneder

Resuméerne i bitcoin bull markedsprishandling varede hele 24 måneder eller to år lange.

Det er inden for samme tidsramme, som vi nu forbereder os på den tredje bitcoin minedrift halvering begivenhed.

Anden halvering: fandt sted den 9. juli 2016 med en pris på $ 650 BTC / USD valutakurs

Prisklasser: prisen på BTC steg tre gange før halvering af begivenheden, før den steg 90X

$ BTC-prisstatus: akkumulering startede næsten 9 måneder før, værditilvækst varede 16 måneder

Post Bull Market Cycle: faldt værdien af ​​bitcoin med 84% inden konsolidering på $ 3.000- $ 3.500 base

Den anden halvering symboliserer bunden af ​​bitcoins pris til at være 10X af den første halveringsstøtte.

Tredje halvering: 20. maj 2020

Prisklasser: 1. april 2019 gik bitcoinprisen over $ 4.000 og så op til $ 13.400 i juni

Bull Market Status: mens prisen på bitcoin svæver omkring $ 8.000 – $ 10.000 området, er det vent og se

Post Bull Market Cycle: tiden vil vise alt, bare tag fat i #whenlambo memes.gif og få popcorn klar

Det virkelige spørgsmål er imidlertid, om fortidens prishandling er forårsaget af blokbelønningshalvinger, eller om det kun var en tilfældighed. De fleste mennesker i kryptovalutaindustrien vil antyde, at førstnævnte er sandt, men behovet for verifikation skal overvejes på flere måder. Intet er garanteret.

Mens den første minedrift halveringscyklus blev omtalt som detailcyklus, efterfulgt af en venturecyklus, kaldes den tredje fase den institutionelle cyklus. Det sætter kun 2,6 millioner blokke ud af 21M i alt tilbage. #digitalscarcity

Men først, et baggrundsfald på BTC Halvings

De første to bitcoin-halvinger så ekstremt ens mønstre overflade, da stadierne viste sig som sådan:

Før: forventningen om en betydelig reduktion i de nye blokbelønninger og likvidforsyning øger prisen

efter: FOMO sparker ind, højere efterspørgsel kommer fra detailspekulanter og friske investorer med dybe lommer

krak: bobleudbruddet går i boom, et kolossalt sammenbrud følger efter at have nået højeste tid i BTC / USD-værdier

faldet: efterspørgslen går ned i kloakken, blod i gadenes mentalitet, barske realiteter af en kryptovinter, der begynder

fundament: en ny base afslutter endelig, markedsligevægt genopretter sig selv og akkumuleringsfasen begynder

En af de største funktioner i Bitcoin er den begrænsede forsyning på 21 millioner, og det er en forudsigelig inflationsplan, som er en indfødt del af Bitcoin-koden. I diagrammet nedenfor kan du se den eksisterende forsyning af bitcoins i forhold til den hastighed, hvormed 1800 nye mønter udvindes (144 blokke pr. Dag x 12,5 BTC).

ny-bitcoin-mined-dagligt

coinmetrics ny bitcoin udvindes dagligt grafisk

Ved første øjekast er blokhalveringerne bestemt en ulempe for dem, der miner Bitcoins. Dette er dog et afgørende skridt for at reducere valutainflationen – styrkelse af Bitcoins vigtigste værdiproposition. Og så længe flere tror på dette værdiproposition, kan den “virkelige verdens” værdi ved minedrift af nye blokke fortsætte med at stige over tid, selvom blokbelønningen halveres. Den næste halveringscyklus afskrives til 900 nye mønter dagligt.

bitcoin-mining-kontrolleret-supply-halvering

Hvis 1 BTC er værd $ 100.000, ville en 6.25 BTC-blokbelønning være betydeligt mere værd for minearbejdere end en 12,5 BTC-blokbelønning, når BTC kun er værd $ 10.000. Dertil kommer, at minearbejdere tjener på transaktionsgebyrer, som kan blive mere og mere værdifulde over tid, efterhånden som Bitcoin-netværket fortsætter med at vokse.

Gennemgang af de foregående halvinger

På tidspunktet for den første halvering i november 2012 var hele Bitcoin-økonomien for lille til at blive bemærket af institutionerne. Faktisk var Bitcoins pris faldet med over 90% – fra $ 31 til $ 2 – ca. 1 år tidligere. Prisen begyndte at komme tilbage i november 2011 og fortsatte med at stige gennem halveringen i 2012, indtil den nåede en heltidshøjde på over $ 1200 i november 2013.

Naturligvis havde Bitcoin endnu et sammenbrud, der begyndte i slutningen af ​​2013 og varede indtil 2015. Derefter begyndte Bitcoins pris at komme sig, ca. 8 måneder før den næste halvering, der ville forekomme i juli 2016. I løbet af denne tid blev adskillige venturekapitalfirmaer og hedgefonde involveret i kryptokurrencymarkedet sammen med millioner af nye detailinvestorer, hvilket i sidste ende skubbede Bitcoin til en værdi af næsten $ 20.000 i december 2017. Igen kom den største påskønnelse efter halveringen : BTC var værd $ 650 på tidspunktet for halveringen og steg derefter med mere end 30 gange.

Halvinger og tyrmarkeder forbi

krypto-tyre-bjørne

Den korte gennemgang af disse to cyklusser viser en åbenbar tendens, hvor Bitcoins pris begynder at stige 8-12 måneder, før en halvering forventes at forekomme og fortsætter i ca. 1 år efter den. Hvad der skal undersøges, er, om halvingerne forårsager denne positive kursudvikling, eller om tyremarkederne og halveringsbegivenhederne kun er korreleret af en tilfældighed.

Faktorer, der påvirker Bitcoins pris

Lad os analysere de faktorer, der kan give os forklaringer på, hvordan halveringen fører til en stigning i værdien af ​​Bitcoin. Først og fremmest skal vi analysere minearbejdernes aktivitet.

all-time-bitcoin-hash-rate-graf

blockchain.com-graf, der viser kraften i bitcoin blockchain fra hele tiden

Bitcoin minearbejdere spiller en nøglerolle i Bitcoin-netværket ved at bekræfte transaktioner. Minearbejdere betragtes dog også som marginale leverandører, fordi det antages, at de typisk sælger deres nyminede bitcoins så hurtigt som muligt. Alle andre faktorer er ens, hvis minearbejdere har færre bitcoins at sælge efter en halvering, reducerer de den samlede salgsvolumen (dvs. udbudssiden af ​​markedet). Som vi ved, stiger prisstigningerne, når udbuddet falder, mens efterspørgslen forbliver konstant.

En anden komponent, der skal overvejes, er, at Bitcoin-minearbejdere har to indtægtskilder: de nyligt prægede bitcoins og transaktionsgebyrerne. Når alle 21 millioner bitcoins er blevet udvundet, forbliver transaktionsgebyrer den eneste indtægtskilde. Selvom transaktionsgebyrer er taget fra den eksisterende levering af Bitcoin, er de for minearbejdere en indtægtskilde ligesom blokbelønninger. Faktisk er minearbejdere lige så tilbøjelige til at sælge dem til at dække deres driftsudgifter. Derfor skal værdien af ​​transaktionsgebyrer også betragtes som en del af udbudssiden.

Naturligvis er den anden side af markedet efterspørgslen, som er steget markant over tid, da detail-, venture- og institutionelle penge alle har været involveret. Denne voksende efterspørgsel har uden tvivl haft en massiv indflydelse på prisstigninger – yderligere mudring af vandet med hensyn til, om halvingen har været hovedårsagerne til de tidligere tyrmarkeder, eller om det bare er en tilfældighed, at de opstod i tider, hvor efterspørgslen tog fart.

Populær teori: “Halvering reducerer væsketilførsel markant”

Den “likvide forsyning” af en valuta er den del af den samlede forsyning, der aktivt cirkulerer. Med andre ord fjerner HODLing din Bitcoin i flere måneder eller år i træk dem fra væskeforsyningen, fordi de ikke handles eller byttes.

Det antages, at minearbejdere ikke typisk er HODLere, fordi de skal sælge i fiat-valutaer for at betale driftsudgifter. Dette betyder, at nyudvindet BTC er en del af væsketilførslen.

I de første ~ 4 år af Bitcoins eksistens blev 7500-8000 BTC udvundet hver dag og føjet til den cirkulerende forsyning. Efter den første halvering faldt dette beløb til 3700-4000. I øjeblikket føjes 1900–2000 Bitcoins til forsyningen hver eneste dag, hvilket falder til under 1000 Bitcoins en dag efter den næste halvering.

Med hensyn til amerikanske dollars er det, der kommer frem, en noget anden opfattelse. Som vi nævnte, var Bitcoins pris $ 13 på dagen for den første halvering. Så når den daglige mængde, der blev udvundet, blev skåret ned med ca. 4000 BTC (fra 8000 til 4000), svarede dette til en reduktion på ~ 52.000 dollars i værdi af Bitcoins, der sluttede sig til væskeforsyningen hver dag. For anden halvering, da BTC var $ 650, beløb det sig til ca. $ 1,3 mio. Reduktion.

Men hvad betyder det??

Nå, tænk over det på denne måde: En reduktion af en betydelig mængde flydende udbud betyder, at selvom efterspørgslen stagnerede og forblev flad, ville prisen stige som følge af halveringen. Dette er i sidste ende grunden til, at mange mennesker tror, ​​at halvings er bullish.

Modstridende teori: Effektiv markedshypotese

Der er et ENORMT punkt, som halverende tyre har tendens til at ignorere eller forklare væk: effektiv markedshypotese (EMH). Dette siger i det væsentlige, at aktiver på et rationelt marked altid handler til deres dagsværdi på børser.

Naturligvis er intet marked helt rationelt. Spørgsmålet er: hvor rationelt er Bitcoin-markedet?

Bitcoins inflationsplan er kendt år i forvejen. Det betyder, at reduktionen i flydende forsyning, der skyldes halvering, er kendt af enhver informeret deltager i markedet år i forvejen.

Hvis dette er offentlig viden, siger EMH, at virkningerne af halveringen skal prissættes af markedet Før halveringen sker faktisk. Med andre ord kan det forklare noget af den bullish prishandling, der ser ud til at forekomme i månederne op til en halvering, men den bullish prishandling bagefter ville ikke være et resultat af reduktionen i væskeforsyning, hvis EMH holder fast.

Med venture- og institutionelle fonde, der nu har tunge poser med Bitcoin, synes det sandsynligt, at markedet er langt mere rationelt i dag end nogensinde før. Så når det er sagt, hvor sandsynligt er det, at den næste halvering rent faktisk vil udløse endnu et stort bull run?

Hvis Bitcoin-markedet ikke er effektivt, hvorfor faldt ikke hashrate efter tidligere halvings?

Et sidste punkt at overveje er den vigtige måling af netværks hashrate. Det vil sige den samlede computerkraft for alle minearbejdere i Bitcoin-netværket på tidspunktet for halveringen.

Hvis minearbejdere skal sælge de fleste eller alle deres mønter straks efter at have modtaget dem til at betale for deres driftsomkostninger, ville du forvente, at halvingerne ville gøre minedrift urentabel for mange minearbejdere.

bitcoin-halvering-minedrift-hash-rate-diagram

bitcoin-halvering-2012-2016-pris-diagram

Baseret på den historiske hashhastighed har halvinger dog ikke forårsaget bemærkelsesværdige fald i den samlede hashkraft. Dette indikerer, at EMH måske er gyldig, og minearbejdere er rationelle nok til at inkludere halvings, når de beregner fremtidige omkostninger og indtægter.

På en ikke-teknisk måde var det tidligere lettere at løse blokke og generere nye bitcoins til minearbejdere. Lavere konkurrence, minedrift vanskeligheder justeringer var mindre og mindre kraftfuldt hardware-udstyr (ASIC) til at løse kryptografiske algoritmer var påkrævet end i dag. Den nye halvering vil indlede en helt ny æra inden for minesektoren.

Konklusion: Årsag eller tilfældighed?

bitcoin-halvering-pris-handling

Når vi reflekterer over de to modstridende teorier ovenfor, er en ting, vi kan sige, at den næste halvering ikke garanteres at få en anden tyr til at løbe til et nyt rekordhøjt niveau. Det kan lige så let være tilfældet, at den næste halvering gør minedrift ulønnsom for en stor del af de nuværende minearbejdere, hvilket fører til et fald i hashrat og fald i den offentlige stemning om stabiliteten i Bitcoin-netværket..

Måske er Bitcoins marked effektivt, og halvings priser bliver forud for tiden. Det ville forklare, hvorfor prishandling er blevet positiv mange måneder før hver af de sidste halvinger. På samme tid er det ikke muligt, at månederne med positiv kurshandling, der fører op til halvingerne, får betydelig opmærksomhed fra nye investorer, hvilket øger efterspørgslen og fremmer den sidste del af tyrmarkederne efter halvingerne.?

Det er svært at sige med sikkerhed nu, men måske får vi vores svar efter endnu en halvering eller to. Mange er enige om, at i betragtning af aktivet med fast levering vil der ske en prisforøgelse. Denne knaphed forbedrer værdimottoet i bitcoin-verdenen vil have en endnu større overbevisende tendens til at være bullish, når man går ind i 2020-halveringsbegivenheden..

Vi giver dig en sidste tanke og et par spørgsmål … med Satoshi Nakamotos æresvisdom, lader denne bitcoin-halveringsguide lukke med en skarp besked, han / hun / de sendte til det tidligt vedtagende kryposamfund:

“Hvis du ikke tror på mig eller ikke får det, har jeg ikke tid til at prøve at overbevise dig, undskyld.”

Bør investorer tage bid og satse stort på bitcoin og se disse sub $ 8.000 – $ 10.000 priser i dag som en engangs købsmulighed? Som en smart investor er der en markedsmulighed, hvor verden ser på og kan forudsige, hvornår reduktionen af ​​enhver råvareforsyning med 50% vil ske. Dette vil sandsynligvis have ringvirkninger, der mærkes overalt i den æteriske verden af ​​virtuelle valutaer og kryptoaktiver ledet af den første krypto, Bitcoin.

Vil butikens værdielement af bitcoin komme i spil og leve op til sit digitale guld 2.0-kaldenavn? Hvad der gør ethvert interessemål værdifuldt er loven om udbud og efterspørgsel. Kan den førende kryptokurrency fortsætte med at overgå sine høje tider og overgå gamle toppe? Tiden vil vise, spørgsmålet er, om du vil være bag, før eller bakke op om bitcoins halvering.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map