Bitcoin Futures Guide: parhaat pörssit + miten kaupankäynti toimii

Mitkä ovat Bitcoin-futuurit? Kuinka Bitcoin-futuurit toimivat? Mitkä ovat parhaat Bitcoin-futuuripörssit?

Bitcoin-futuurit ovat elossa ja hyvin vuonna 2019. Keskimäärin sijoittajat vaihtavat keskimäärin yli 5 miljardia dollaria bitcoin-futuurisopimuksiin.

Mutta mitä tarkalleen bitcoin-futuurit ovat? Kuinka bitcoin-futuurit toimivat? Kuinka voin aloittaa bitcoin-futuurien kaupankäynnin?

Tänään selitämme kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää bitcoin-futuurikaupasta.

Mikä on futuurisopimus?

Futuurisopimus antaa sijoittajalle mahdollisuuden ostaa tai myydä omaisuuseriä tietyllä hinnalla tiettynä päivänä, joka on määritetty jossain tulevaisuudessa. Bitcoinin sijoittajat voivat käydä kauppaa futuurisopimuksilla futuurimarkkinoilla.

Perinteisesti aktiivisimmat futuurimarkkinat ovat olleet mukana kultaa, öljyä tai erilaisia ​​hyödykkeitä.

Futuurisopimus itsessään sisältää yksityiskohdat vaihdettavasta omaisuusluokasta. Sopimuksessa luetellaan myös ostokoko, viimeinen kaupankäyntipäivä, erääntymispäivä ja pörssi, jolla sopimusta ostetaan tai myydään.

Koska futuurisopimus on sidottu omaisuuserän arvoon, tietyn instrumentin futuurisopimuksen kohde-arvo hinnoitellaan varsinaisen omaisuuden mukaan.

Kuinka futuurikauppa toimii?

Futuurikaupassa on kaksi osapuolta. Yksi osapuoli menee pitkään omaisuusluokkaan, kun taas toinen menee lyhyeksi. Vaikka olemme käsittäneet hyvin yksityiskohtaisesti bitcoin-kaavio-analyysin, Bitcoin-futuurien kaupan oppiminen on erilainen luokka ymmärrettäväksi kokonaisuutena.

Futuurisopimus luodaan kysynnän perusteella: sopimusta ei tarjota automaattisesti markkinoilla. Futuurisopimus syntyy, kun ostaja sovitetaan myyjän kanssa.

Lyhyttä positiota käytetään myyntihinnan turvaamiseen nyt suojaamaan jotakuta – kuten pensasaitaa – tulevaisuudessa laskevilta hinnoilta. Lyhyt positio voittaa, jos hinta laskee edelleen.


Pitkästä positiosta käytetään ostohinnan varmistamiseen nyt, jotta voidaan hyödyntää nousevia hintoja tulevaisuudessa. Pitkä asema voittaa, jos hinnat jatkavat nousua.

Molempien näiden positioiden kanssa elinkeinonharjoittaja on lukittu sopimukseen tietyllä hintapisteellä.

Futuurisopimukset alkavat kahden osapuolen välisenä sopimuksena, vaikka sopimus todennäköisesti vaihtaa omistajaa useita kertoja ennen sopimuksen päättymistä.

Kun futuurisopimus päättyy, toimitus voi olla joko fyysistä (hyödykkeiden tapauksessa) tai käteissuoritusta (useimpien bitcoin-futuuripörssien tapauksessa).

Kun futuurisopimus on fyysisesti asettunut, tavarat toimitetaan sovittuun hintaan. Tyypillisesti sijoittajat käyttävät futuurisopimuksia tietyn instrumentin fyysisen vastuun suojaamiseksi tai keinottelijat, joista kumpikaan ei etsi omaisuuden fyysistä luovutusta.

Kun futuurisopimus on käteisellä maksettava (tunnetaan myös nimellä taloudellisesti selvitetty), tavaroiden fyysistä vaihtoa ei tapahdu; sen sijaan vaihdetaan vastaava määrä käteistä. Sopimus ratkaistaan ​​ottamalla huomioon sopimuksen ostohetken hinnan ja selvityshinnan välinen ero.

Bitcoin-futuurikaupalla on samanlainen lähestymistapa. Käteisellä selvitetyt bitcoin-futuurit antavat kauppiaille mahdollisuuden saada altistusta ja / tai suojata altistumistaan ​​salausvaralle tarvitsematta tosiasiallisesti hallita yksityisiä avaimia tai luoda salakirjoitustili bitcoinin ostamiseksi. Fyysisesti ratkaistut bitcoin-futuurit, kuten Bakktin tarjoama tuote, edellyttävät Bitcoinin fyysistä varastointia.

Tulevaisuuden sopimukset käytännössä

Käytännössä futuurisopimuksia käyttävät useimmiten hedgeerit ja keinottelijat. Lentoyhtiö saattaa suojautua esimerkiksi nousevilta öljyn hinnoilta, kun taas keinottelija saattaa ostaa bitcoin-futuurisopimuksia tänään ennakoiden bitcoin-hintojen nousun eteenpäin.

Pensasaitoja voi mennä joko pitkäksi tai lyhyeksi. Lyhyt positio hinnan turvaamiseksi on suojattu hedgeä tulevaisuudessa laskevilta hinnoilta, kun taas pitkä positio suojaa hintojen nousulta tulevaisuudessa.

Keinottelijat odottaa hintojen laskevan tulevaisuudessa. He menevät pitkään odottaessaan hintojen nousevan tulevaisuudessa.

Esimerkiksi kaikki lentoyhtiöt suojautuvat öljyn hinnan vaihteluilta ostamalla futuurisopimuksia. Lentoyhtiö ostaa tänään raakaöljyn futuurisopimuksen. Kyseisellä sopimuksella on määritelty hinta ja toimituspäivä tulevaisuudessa. Tämä eristää lentoyhtiön raakaöljyn kustannusvaihteluilta: raakaöljyn kuin fyysisen hyödykkeen kustannusvaihtelut vaikuttavat lentoyhtiöön, mutta se on suojautunut futuurimarkkinoilla.

Sillä välin keinottelija saattaa ostaa bitcoin-futuurisopimuksen tänään. Tämä futuurisopimus takaa, että keinottelija voi ostaa bitcoinia vuoden päästä hintaan 8000 dollaria. Jos bitcoinin hinta nousee 15 000 dollariin sopimuksen päättyessä, keinottelija on ansainnut huomattavan määrän rahaa. Jos bitcoinin hinta putoaa 5000 dollariin sopimuksen päättyessä, keinottelija on menettänyt rahaa.

Tai tarkastellaanpa bitcoin-kaivosmiehen tapausta. Esimerkiksi bitcoin-kaivosmies saattaa myydä bitcoin-futuureja suojauksena hintojen heilahteluilta. Bitcoin-kaivosmies on kuin soijaviljelijä, joka käy kauppaa soijapapuilla: kaivosmies ‘korjaa’ BTC: tä jossain vaiheessa ja haluaa myydä sen. Suojautuakseen bitcoinin hinnan laskun riskiltä kaivosmies voisi lukita tietyn BTC-hinnan tietylle tulevalle päivälle.

Futuurimarkkinoiden historia

Futuurimarkkinat eivät ole uusia; ensimmäiset futuurimarkkinat, nimeltään Dojima-riisipörssi, lanseerattiin Japanissa vuonna 1710. Elinkeinonharjoittajat ostivat tai myivät futuurisopimuksia riisin hinnan perusteella.

Jotkut väittävät, että Lontoon metallipörssi toimi vastaavasti 1500-luvulla. Toiset viittaavat Hammurabi-koodiin vuodelta 1750 eKr., Joka mahdollisti tavaroiden ja omaisuuden myynnin sovitulla hinnalla tulevaisuudessa.

Joka tapauksessa futuurimarkkinat ovat olleet jonkin aikaa. Bitcoin-futuurikauppa on kuitenkin erittäin uutta.

Bitcoin-futuurien historia

Ensimmäiset bitcoin-futuurimarkkinat lanseerattiin joulukuussa 2017. Virallisesti Cboe Futures Exchange, LLC (CFE) listasi ensimmäisenä bitcoin-futuurit. Organisaation rajat ylittävä kilpailija, CME Group, ilmoitti kuitenkin ensimmäisenä bitcoin-futuurikaupan käynnistämisestä, vaikka he aloittivat pörssinsä vasta 17. joulukuuta.

Nykyään Cboe ja CME ovat kaksi suurinta ja parhaiten säänneltyä bitcoin-futuuripörssiä, vaikka paljon muita kilpailijoita on tullut esiin.

Miksi tarvitsimme bitcoin-futuuripörssejä? Aivan kuten hyödykemarkkinoilla, sijoittajat tarvitsivat tapaa suojata.

Ennen bitcoin-futuurikaupan aloittamista kaivostyöläisillä oli tuntematon tulevaisuus ja kiinteät käyttökustannukset. Kaivostyöläiset kaivivat bitcoinia ja pitivät bitcoinia, sitten käyttivät rahaa yleishyödyllisiin laskuihin ja toimintakuluihin, mutta he eivät olleet varmoja siitä, kuinka paljon heidän bitcoininsa oli lopulta arvoinen. Aivan kuten lentoyhtiöt, kaivostyöläiset tarvitsivat tapaa suojata vedonsa. Siksi tarvitsemme bitcoin-futuurisopimuksia.

Vaikka Cboe ja CME Group ovat kaksi suurinta ja tunnetuinta bitcoin-futuuripörssiä, he eivät ole ainoat pelaajat pelissä.

Yksi bitcoin-futuurikaupan historia ulottuu vuoteen 2011. OrderBook.net käynnistettiin vuonna 2011 (alun perin nimeltään iCBIT). Vaihto kesti noin vuoteen 2016. Huippuhetkellä OrderBook.net myi miljoonia futuurisopimuksia kuukausittain. OrderBook.net on sittemmin suljettu.

Viime aikoina TD Ameritrade on tullut esimerkiksi bitcoin-futuurikauppatilaan. Kuka tahansa, jolla on TD Ameritrade -tili, voi käydä aktiivisesti kauppaa bitcoin-futuureilla. TD Ameritrade tarjoaa bitcoin-futuurikauppaa, vaikka sinun on täytettävä tietyt vaatimukset voidaksesi päästä (tilin vähimmäissaldona 25 000 dollaria).

Nykyään meillä on kymmeniä merkittäviä salausfutuurikauppapaikkoja. Suurin osa parhaiten säännellyistä institutionaalisista alustoista keskittyy edelleen bitcoin- ja USD-futuurisopimuksiin. Monet muut palveluntarjoajat tarjoavat kuitenkin nyt futuurikauppaa Etherillä (ETH), Litecoinilla (LTC), Bitcoin Cashilla (BCH) ja Rippleellä (XRP)..

Esimerkiksi Kraken tarjoaa kaikki seuraavat kryptofutuurisopimusparit: BTC / USD, ETH / USD, LTC / USD, BCH / USD, XRP / USD ja XRP / BTC.

Samaan aikaan kahdella sääntelemättömällä markkinapaikalla, OKExillä ja BitMEXillä, on kullakin keskimääräinen päivittäinen volyymi keskimäärin yli miljardi dollaria, mikä tekee niistä kaksi suurinta bitcoin-futuuripörssiä, jotka ovat saatavilla tänään.

Kolme pääasiallista syytä kryptofutuurien kauppaan

On kolme pääasiallista syytä, miksi yritys, sijoittaja tai laitos kauppaa bitcoin-futuureilla:

Suojaushintariski: Digitaalista omaisuutta omistavat sijoittajat voivat vähentää hinnan laskun riskiä ottamalla samanaikaisesti lyhyen tulevaisuuden kannan kyseiseen omaisuuteen. Jos hinta laskee, lyhyt positio lieventää tappioita tarjoamalla lisätuloja.

Spekuloida markkinoiden suunnasta: Salausvaluuttatermiinikaupan avulla sijoittajat voivat spekuloida nousevatko vai laskevatko hinnat. Jos uskot bitcoinin hinnan nousevan jyrkästi tai esimerkiksi, voit mennä erityisen pitkään bitcoin-futuureihin tuottojesi moninkertaistamiseksi. Jos uskot, että ETH on laskussa, voit lyhentää ETH-futuureja.

Vakauttaa hintavaihtelut: Lentoyhtiöt vakauttavat öljyn hintavaihtelut ostamalla futuurifutuureja. Jotkut tekevät samoin bitcoin-futuurien kanssa. Kaivosmies, jolla on odotettavissa olevia bitcoin-virtoja, tai pankkiautomaattioperaattori, jolla on varastoja esimerkiksi hallintaan, saattaa tasoittaa altistumista hintavaihteluille bitcoin-futuureilla.

Yleensä suurin osa bitcoin-futuurikauppiaista kuuluu johonkin yllä olevista luokista.

Vipu- ja krypto-futuurikauppa

Vivulla on ratkaiseva rooli futuurikaupassa. Näet monien futuuripörssien mainostavan kuinka paljon vipuvaikutusta ne tarjoavat. CME ja Cboe tarjoavat keskimäärin 3x – 5x vipuvaikutusta, kun taas sääntelemättömät pörssit tarjoavat 20x100x.

Futuurit ovat erittäin pääomatehokkaita, mikä tarkoittaa, että positioiden avaamiseen tarvitaan vähemmän rahaa kuin jos olisit spot-kaupassa (1x) tai marginaalikaupassa (3-5x).

Siksi monet bitcoin-futuurimarkkinat – kuten Kraken – antavat sinun hyödyntää sijaintisi jopa 50x, olettaen, että sinulla on riittävästi vakuuksia.

Oletetaan, että sinulla on 10 BTC: tä ja pelkäät hintojen laskua. Spot-kaupankäynnillä sinun on luotettava 100% rahastasi spot-pörssiin myydä. Marginaalin vaihdon avulla sinun on luotettava 20 prosenttiin. 50x salattujen futuurien avulla, kuten Krakenissä näemme, voit luottaa niinkin alhaiseen kuin 2% rahastasi pörssissä.

Koska salauksen futuurit käyttävät vakuuksia, jotka ovat niinkin alhaiset kuin 2% nimellisarvosta, salattujen futuurien avulla voit ottaa positioita jopa 50-kertaisella vipuvaikutuksella, mikä antaa kauppiaille joustavuuden sijoittua markkinoille säilyttäen samalla pienempi valuuttariski kuin heillä olisi paikalla tai marginaalikauppapaikat.

Paras tänään saatavilla oleva Bitcoin-futuuripörssi

Nykyään Cboe ja CME ovat edelleen kaksi suurinta ja parhaiten säänneltyä bitcoin-futuurimarkkinaa maailmassa.

Myös muut kilpailijat ovat tulleet markkinoille. Voit nyt käydä salakirjoitusfutuureja esimerkiksi hyvin säännellyissä salauspörsseissä, kuten Kraken. Voit myös käydä kauppaa futuureilla sääntelemättömillä salauspörsseillä, kuten Deribit, BitMEX ja OKCoin.

Chicagon hallitus (Cboe)

Cboe oli ensimmäinen säännelty markkinapaikka, joka aloitti bitcoin-futuurikaupan. Yhtiö voitti kilpailijansa CME Groupin käynnistää, vaikka CME Group ilmoitti futuurikaupastaan ​​viikkoja aiemmin. Keskeisiä piirteitä bitcoin-futuurikaupassa Cboessa ovat:

 • Listauspäivä: 10. joulukuuta 2017
 • Tunnuksen symboli: XBT
 • Sopimusyksikkö: Yhtä 1 BTC
 • Kuvaus: Käteisellä maksetut futuurisopimukset perustuvat Gemini Exchangen bitcoin-huutokauppahintaan Yhdysvaltain dollareina.
 • Hinnoittelu: USD
 • Selvitys: Lopullinen selvitysarvo on bitcoinin huutokauppahinta Yhdysvaltain dollareina, joka määritetään Gemini-pörssin kello 16.00 EST viimeisenä selvityspäivänä.
 • Kaupankäyntiajat: 830–315 pm maanantaista perjantaihin
 • Marginaali hinnat: 40%
 • Tyhjentäminen: Optioiden selvitysyhtiö
 • Sopimuksen päättyminen: Viikoittain, kuukausittain, neljännesvuosittain

Chicago Mercantile Exchange (CME) -ryhmä

Chicago Mercantile Exchange (CME) -konserni aloitti bitcoin-futuurikauppamarkkinansa vain viikon kuluttua Cboesta. Nykyään alusta toimii samalla tavalla kuin Cboen tarjous, vaikka näiden kahden vaihtoehdon välillä on pieniä eroja.

 • Listauspäivä: 17. joulukuuta 2017
 • Tunnuksen symboli: BTC
 • Sopimusyksikkö: Yhtä 5 BTC
 • Kuvaus: Käteisellä suoritettava maksu perustuu CME CF Bitcoin Reference Rate (BRR) -arvoon, joka toimii kerran päivässä viitekorkona bitcoinin USD-hinnasta.
 • Hinnoittelu: USD
 • Selvitys: Sopimuksen hinnoittelussa käytetään CME CF BRR: ää, joka on rakennettu IOSCOn taloudellisten vertailuarvojen periaatteiden ympärille. BRR vie tietoja Bitstampilta, Coinbaselta, itBitiltä ja Krakeniltä hinnoittelun laskemiseksi.
 • Kaupankäyntiajat: Sunnuntaista perjantaihin klo 18–17, tunnin tauko klo 17.
 • Marginaali hinnat: 35%
 • Tyhjentäminen: CME ClearPort
 • Sopimuksen päättyminen: Kahden kuukauden välein

TD Ameritrade

TD Ameritrade käynnisti äskettäin bitcoin-futuurikaupan ehdot täyttäville käyttäjille. Kuka tahansa, jolla on pätevyys täyttävä TD Ameritrade -tili, voi aloittaa kaupankäynnin bitcoin-futuureilla suoraan tileiltään. TD Ameritrade on tehnyt yhteistyötä CME Groupin kanssa tarjoamaan bitcoin-futuurikauppaa: käydään kauppaa TD Ameritrade -tilisi kautta, vaikka kaikki kaupat sijoitetaan CME Group -markkinapaikalle.

Tilisi on täytettävä seuraavat vaatimukset, jotta pääset TD Ameritraden bitcoin-futuurikauppaan:

 • Marginaali käytössä
 • Tason 2 levitysoptioiden hyväksyntä
 • Lisäominaisuudet käytössä
 • Futuurikaupan hyväksyntä
 • Tilin vähimmäismäärä on 25 000 dollaria

TD Ameritraden vaatimus bitcoin-futuurien kaupasta on 1,5 kertaa korkeampi kuin valuutan marginaalin vaatimukset. Hyväksynnän jälkeen olet valmis aloittamaan kaupan bitcoin-futuureilla välittömästi.

Kraken

Krakenilla on yksi vahvimmista krypto-kaupankäyntialustoista, jotka ovat saatavilla tänään. Krakenin avulla voit käydä kauppaa useilla kryptovaluutoilla useina pareina. Krakenin krypto-futuurikaupan tärkeimpiä ominaisuuksia ovat:

 • Useita valuuttapareja: BTC / USD, ETH / USD, LTC / USD, BCH / USD, XRP / USD ja XRP / BTC.
 • Vipu: Jopa 50x vipuvaikutus (saatavana kaikille pareille)
 • Aikaikkuna: Jatkuva, kuukausittainen ja neljännesvuosittainen (vain ikuiset ja neljännesvuosittaiset aikataulut ovat käytettävissä XRP / BTC: lle)
 • Sopimuksen koko: 1 USD (1 XRP XRP / BTC-parille)
 • Vakuus: BTC, ETH, LTC, BCH tai XRP
 • Tyyppi: Käänteinen (vanilja XRP / BTC-parille)
 • Maksut: 0,075% ottaja, 0,02% valmistaja
 • Selvitys: Kaupankäyntivoitto on heti maksettu ja käytettävissä. Sopimukset erääntyvät eräpäivänä ja avoin korko maksetaan käteisellä vakuusomaisuuserässä.

Yksi krypto-futuurien suurimmista eduista Krakenin kanssa on, että voit hyödyntää jopa 50x kaikkia pareja.

Bakkt

Bakkt on uusin tulokas krypto-futuurikauppatilaan. Bakkt on salakäynnistys, jonka käynnisti Intercontinental Exchange (ICE), sama yritys New Yorkin pörssin (NYSE) takana. Alun perin vuonna 2018 ilmoitetun Bakktin julkaisupäivää siirrettiin yli vuoden taakse.

Lopuksi Bakkt käynnisti syyskuussa 2019 ensimmäisen tuotteensa: bitcoin-futuurisopimus institutionaalisille sijoittajille, jotka haluavat lyödä vetoa bitcoinin tulevasta hinnasta.

Yksi suurimmista eroista Bakktin ja sen kilpailijoiden välillä on se, että Bakktin futuurisopimukset suoritetaan fyysisesti todellisessa bitcoinissa. Toisin kuin perinteiset futuurisopimukset muissa pörsseissä, jotka ovat yksinkertaisesti johdannaisia ​​bitcoinista, Bakkt käyttää fyysistä bitcoinia.

Muita Bakktin tärkeimpiä ominaisuuksia ovat:

 • Huoltajuus: Toisin kuin mikään muu salattu futuurimarkkina, Bakkt tallentaa fyysisen bitcoinin. Yhtiö on investoinut merkittävästi huipputason fyysiseen ja kyberturvallisuuteen, mikä on viime kädessä mahdollistanut sen, että se voi luoda institutionaalisen tason säilytyspalvelun, joka soveltuu sekä yksityisasiakkaille että institutionaalisille sijoittajille.
 • Sama tekniikka kuin ICE ja NYSE: Bakkt voi olla turvallisin saatavilla oleva salauksenvaihto. Pörssi on rakennettu samaan tekniikkaan, joka käyttää suuria kansainvälisiä pörssejä, kuten ICE ja NYSE.
 • Fyysisesti toimitetut sopimukset: Toisin kuin kaikki muut tässä luetellut krypto-futuuripörssit, Bakkt käyttää fyysisesti toimitettuja bitcoin-futuurisopimuksia. Sen sijaan, että vain kaupankäyttäisivät bitcoin-johdannaisia ​​ja tekisivät käteistä, Bakkt-käyttäjät sopivat sopimuksista oikealla bitcoinilla.
 • Yhteensopiva: Bakkt on rakennettu noudattamaan alusta asti. Käyttäjien on suoritettava KYC- ja AML-vahvistus. Bakktilla on myös ketjun analyysi ja valvonta kaikille salaustalletuksille ja nostoille. Kaiken kaikkiaan Bakkt sijoittuu turvalliseksi ja säännellyksi kaupankäyntiympäristöksi.

Nykyään Bakkt tarjoaa vain fyysisesti selvitettyjä BTC / USD-futuurisopimuksia. Eteenpäin Bakkt aikoo kuitenkin käynnistää uusia pareja ja tarjouksia.

Interaktiiviset välittäjät

Interaktiivisten välittäjien avulla voit ostaa pitkiä sopimuksia 50%: n marginaalivaatimuksella, mikä on markkinoiden paras. Vaikka interaktiiviset välittäjät veloittavat hieman kilpailua korkeammat palkkiot, foorumi hyväksyy myös useita eri valuuttoja. Lisäksi interaktiivisten välittäjien avulla voit ostaa futuurisopimuksia joko Cboella tai CME: llä.

Interaktiivisten välittäjien tärkeimpiä ominaisuuksia ovat:

 • Hyväksytyt valuutat: USD, EUR, GBP, AUD ja CAD
 • Talletusmenetelmät: Pankkijohdot, ACH, BPay, EFT, tarkastukset
 • Maksut: 5 dollarin maksu CBOE: lla, 10 dollaria CME: llä

Interaktiivisten välittäjien tärkein haittapuoli on, että shortsien on tarjottava ylimääräinen marginaali, mikä tarkoittaa, että sinun on hallittava enemmän kuin nimellisarvo avataksesi lyhyet, mikä poistaa suurimman osan kannustimesta elinkeinonharjoittajalle avata shortsi. Interaktiivisten välittäjien toinen haittapuoli on korkeat 5-10 dollarin palkkiot.

TradeStation

TradeStationilla on joitain halvimpia palkkioita bitcoin-futuurikaupassa. TradeStationin tärkein haittapuoli on, että sinun on asetettava 66% positiosi nimellisarvosta marginaalivaatimukseksi, mikä hylkää joitain futuurisopimuskaupan etuja.

TradeStation tarjoaa kuitenkin pääsyn sekä CME- että Cboe-bitcoin-futuurimarkkinoille, ja 1,50 dollarin maksut ovat erittäin halpoja.

E Kauppa

E Trade on amerikkalainen kauppajätti, joka aloitti äskettäin bitcoin-futuurisopimusten tarjoamisen asiakkaille Optionshouse-kaupankäyntialustan kautta. Käyttäjät voivat käydä kauppaa sekä CME- että Cboe-sopimuksilla 80%: n marginaalilla. Kaupat ovat vakuudellisia Yhdysvaltain dollareina.

E Tradella on myös kohtuulliset (joskin hieman korkeat) palkkiot 2,50 dollaria.

Salauspalvelut

CryptoFacilities on lisensoitu ja säännelty Yhdistyneen kuningaskunnan Financial Conduct Authorityn (FCA) toimesta, mikä antaa sille ylimääräisen auktoriteetin BitMEX: n, Deribitin ja joidenkin tässä luettelossa olevien sääntelemättömien tarjoajien suhteen..

CryptoFacilitiesilla on myös kilpailukykyinen palkkiorakenne bitcoin-futuurikaupoille, mukaan lukien 0 dollarin valmistajapalkkiot ja noutopalkkiot niinkin alhaisina kuin 0,0008. Yksi CryptoFacilitiesin epätavallisista seikoista on, että alusta hyväksyy salauksen vain talletuksille. Käyttäjät hyväksytään kuitenkin mistä päin maailmaa tahansa (paitsi Yhdysvallat ja pakotetut maat.

CryptoFacilitiesin tärkeimpiä ominaisuuksia ovat:

 • Kaupankäyntiajat: 24/7
 • Aikataulut: Jatkuva, kuukausittain ja neljännesvuosittain
 • Vipu: Jopa 50x
 • Salausparit: BTC, ETH, XRP, LTC ja BCH

Yksi CryptoFacilitiesin suurimmista eduista on, että se tarjoaa Ripple (XRP) -markkinoita. XRP / USD- ja XRP / BTC-parien kaupat voidaan taata itse XRP: ssä. Tämän ominaisuuden ansiosta CryptoFacilities on erityisen suosittu vaihtoehto sijoittajille, joilla on suuri määrä Ripplea.

BitMEX

BitMEX on sääntelemätön krypto-futuurikauppapaikka, jossa on vähän sääntöjä, mutta paljon likviditeettiä. Se on yksi maailman suurimmista krypto-futuurimarkkinoista, ja se kääpiö paremmin säänneltyjen kilpailijoidensa, kuten Cboen ja CME Groupin, kanssa. Keskimääräisenä päivänä BitMEX näkee yli 2 miljardia dollaria salaustoimia 24 tunnin aikana.

BitMEX veloittaa valmistajamaksun 0,025% ja takaajamaksun 0,075%.

Yksi BitMEXin suurimmista eduista on, että pörssi tarjoaa jopa 100-kertaisen vipuvaikutuksen, joka on paljon suurempi kuin mikään tässä lueteltu kilpailija. Elinkeinonharjoittajat voivat asettaa vipuvaikutuksen välillä 1–100 riskinkäyttäytymisen perusteella.

Muita BitMEXin tärkeimpiä ominaisuuksia ovat:

 • Kaupankäyntiajat: 24/7
 • Aikataulut: Jatkuva, neljännesvuosittain ja kahden kvarterin
 • Voimassaolo: Sopimuskuukauden viimeisenä perjantaina klo 20.00 EST
 • Vipu: 1x – 100x
 • Salausparit: ADA, BCH, EOS, ETH, LTC, TRON ja XRP
 • Kielletyt maat: Yhdysvallat, Kanada, Kuuba, Krim, Iran, Syyria ja Pohjois-Korea
 • Äänenvoimakkuus: 2-4 miljardia dollaria päivittäisessä kaupankäynnissä (2019)

BitMEX käyttää 50/50 -jakoa Coinbasen ja Bitstampin välillä bitcoin-hintaindeksinä, mikä antaa vaihdolle ylimääräisen legitimiteetin.

OKCoin / OKEx

OKEx on vuonna 2013 perustetun OKCoin-pörssin kansainvälinen haara. Pörssi on rekisteröity Maltalla, mutta sitä johdetaan Hongkongista, ja se tarjoilee enimmäkseen kauppiaita Kiinassa ja muissa Aasian maissa..

Nykyään ihmiset käyttävät yleensä OKCoinia ja OKExiä keskenään. Mitä ikinä kutsutkin, OKCoin / OKEx on usein suurin bitcoin-futuurikaupan markkinapaikka Internetissä, vaikka BitMEX voittaa sitä toisinaan. OKCoin on erityisen suosittu aasialaisten krypto-futuurikauppiaiden keskuudessa.

OKCoin tarjoaa vipuvaikutuksen jopa 20X kolmella eri kryptovaluutalla. Se tarjoaa myös alhaiset maksut. Käyttäjät voivat käydä läpi kaksi erilaista tarkistustasoa sen perusteella, kuinka paljon he haluavat käydä kauppaa ja kuinka he haluavat nostaa rahansa.

OKExin tärkeimpiä ominaisuuksia ovat:

 • Kaupankäyntiajat: 24/7
 • Aikataulut: Viikoittain, kahden viikon välein ja neljännesvuosittain
 • Voimassaolo: Viimeisen viikon perjantai keskipäivällä
 • Vipu: 10x – 20x
 • Salausparit: ETH, ETC, BCH, XRP, EOS ja BTG
 • Äänenvoimakkuus: 1,5-3 miljardia dollaria päivässä (2019)
 • Kielletyt maat: Yhdysvallat, Hong Kong, Kuuba, Iran, Pohjois-Korea, Krim, Sudan, Malesia, Syyria, Bangladesh, Bolivia, Ecuador ja Kirgisia

Kaiken kaikkiaan OKCoin tarjoaa vahvaa likviditeettiä pörssistä, jonka historia on vähemmän kuin läpinäkyvä. Kuten BitMEX, on huolestuttavaa sääntelemättömän vaihdon käsittelemisestä. OKCoin on kuitenkin edelleen suosittu aasialaisten salauskauppiaiden keskuudessa, jotka haluavat käyttää futuurisopimuksia.

Deribit

Deribit on uusin bitcoin-futuurisopimuskilpailija BitMEX: lle ja OKEx: lle. Alankomaissa toimiva pörssi on erikoistunut kryptofutuurikauppaan.

Deribitin tärkeimpiä ominaisuuksia ovat:

 • Kaupankäyntiajat: 24/7
 • Vipu: Jopa 100x
 • Aikataulut: Jatkuva ja neljännesvuosittain
 • Salausparit: BTC ja ETH

Kuinka Bitcoin-futuurit vaikuttavat Bitcoin-kauppaan?

On jonkin verran keskustelua siitä, miten bitcoin-futuurit vaikuttavat bitcoin-kauppaan. Kun bitcoin-futuurikaupankäynti ilmoitettiin ensimmäisen kerran vuoden 2017 lopulla, markkinat hulluivat ennakoimalla. Pitkäaikaiset bitcoin-hodlerit näkivät tämän merkkinä siitä, että bitcoinista oli tulossa valtavirtaa. He ajattelivat, että miljardeja dollareita institutionaalista pääomaa oli kaatumassa bitcoiniin.

Viikon sisällä ensimmäisten säänneltyjen bitcoin-futuurikaupan markkinoiden käynnistämisestä bitcoinin hinta nousi kaikkien aikojen korkeimmalle tasolleen, 20 000 dollaria. Hinta kaatui pian sen jälkeen ja on edelleen noin 9000 dollaria tänään.

Joten miten futuurimarkkinat vaikuttavat bitcoiniin – jos ollenkaan? Ovatko futuurimarkkinat hyviä vai huonoja maailman suurimmalle kryptovaluutalle??

Vastaus on monimutkainen.

Yleisen teorian mukaan “älykäs” institutionaalinen raha kaatuu futuurimarkkinoille ja että muut markkinat seuraavat sitä. Näimme tämän bitcoin-futuurien ensimmäisellä lanseerauksella. Bitcoin-futuurien hinnat nousivat. Markkinat seurasivat korkeammat futuurimarkkinat, mikä aiheutti bitcoinin markkinahinnan nousun. Ihmiset alkoivat etsiä futuurimarkkinoita oppaana bitcoinin tulevaisuuden suuntaan – samanlainen kuin hyödyke-, öljy- ja kultafutuurimarkkinat toimivat.

Lisääntynyt ruokahalu alhaisemmille bitcoin-hinnoille saattaa nähdä bitcoin-futuurisopimusten arvon laskevan, mikä todennäköisesti johtaa itse bitcoin-hinnan laskuun.

Näemme samanlaisen vaikutuksen perinteisiin markkinoihin. Päivittäiset liikkeet Dow minissä ja S: ssä&Esimerkiksi P 500-futuurimarkkinoilla on olennainen vaikutus pääindeksien suuntaan joka päivä.

Futuurimarkkinat eivät kuitenkaan aina hallitse taustamarkkinoita. Esimerkiksi markkinoiden kaupankäyntiaikoina esiintyvät uutiset voivat häiritä reittiä, jonka aloimme nähdä futuurimarkkinoilla. Mikä on jalo sivuvaikutus, voi olla syytä oppia ansaitsemaan bitcoineja vaihtoehtona bitcoin-futuurien kaupalle.

UKK Bitcoinin futuurisopimuksista

Saamme paljon kysymyksiä bitcoin-futuurisopimuksista. Seuraavassa vastaamme yleisimpiin saamiin kysymyksiin:

K: Kuinka bitcoin-futuurisopimukset liittyvät bitcoinin taustalla olevaan markkinahintaan tai spot-markkinoihin?

A: Bitcoin-futuurimarkkinat vetävät hintoja olemassa olevista salauspörsseistä. Esimerkiksi CME käyttää CME CF Bitcoin Reference Rate (BRR) -arvonsa, joka vetää hintatietoja useista suurista pörsseistä. Tätä hintaa käytetään kaikkien bitcoin-futuurisopimusten maksamiseen.

K: Kuinka bitcoin-futuurimarkkinoita säännellään?

A: Yhdysvaltojen Bitcoin-futuurimarkkinoita säätelee Commodity Futures Trading Commission (CFTC), joka on sääntelyelin, jolla on yksinomainen toimivalta amerikkalaisten bitcoin-futuurimarkkinoiden suhteen. Ulkomailla muut sääntelyvirastot suorittavat samanlaisia ​​rooleja. Joitakin bitcoin-futuurimarkkinoita ei sääntele mikään valtion elin.

K: Tarvitsenko digitaalisen lompakon bitcoin-futuurien kauppaan?

A: Sinun ei tarvitse digitaalista lompakkoa käydä kauppaa bitcoin-futuureilla, kun futuurit on maksettu käteisellä tai taloudellisesti (kuten CME: n, Cboen ja useimpien muiden bitcoin-futuurien tapauksessa). Tarvitset kuitenkin digitaalisen lompakon (tai ainakin välitystilin), jos käsittelet fyysisesti ratkaistuja bitcoin-futuureja – kuten Bakkt.

K: Miksi amerikkalaiset kielletään tietyiltä sääntelemättömiltä futuuripörsseiltä??

A: Monet yllä olevista sääntelemättömistä futuuripörsseistä ovat kieltäneet amerikkalaiset. Pörssit tekevät tämän välttääkseen vastuuongelmia. Futuurikauppaa Amerikassa säätelee CFTC, ja sääntelemättömät pörssit tarjoavat palveluita, jotka rikkovat CFTC-määräyksiä. Jokaisen amerikkalaisen käyttäjän sääntely on monimutkaista, joten suurin osa vaihdoista vain kieltää amerikkalaiset käyttäjät kokonaan.

K: Kuinka vanhoja ovat bitcoin-futuurit?

A: Säännellyt bitcoin-futuurit käynnistettiin ensimmäisen kerran joulukuussa 2017 Cboen ja CME Groupin kanssa. Bitcoin-futuurit ovat kuitenkin peräisin vuodesta 2011 sääntelemättömillä markkinapaikoilla.

K: Mikä on oikosulku?

A: Shorting on käytäntö sijoittaa lyhyt veto ilman, että sinun on ensin lainattava kohde-etuutta. Varojen oikosulussa otat kantaa, että hinta laskee.

K: Mikä on suojaus?

A: Suojaus on käytäntö ottaa positio yhdestä omaisuuserästä kompensoidaksesi sijaintisi toisessa. Koska futuurisopimukset mahdollistavat vipuvaikutuksen, on helppo suojata sijaintiasi riippumatta omistamiesi fyysisten varojen määrästä.

K: Mikä on marginaali?

A: Marginaali on rahamäärä, jonka elinkeinonharjoittajan on aluksi talletettava vakuudeksi ottaessaan futuuriasemaa. Monien voimakkaasti kaupankäynnin kohteena olevien sopimusten marginaalin määrät ovat alle 10% taustalla olevasta sopimuksesta. Säännellyt pörssit, mukaan lukien CME Group ja Cboe, edellyttävät 35-40 prosentin marginaalia.

Viimeinen sana: Mikä on Bitcoin Futures -kaupan tulevaisuus?

Bitcoin-futuurikaupan toiminta jatkui vahvana koko vuoden 2019 ajan. CME Group ilmoitti, että bitcoin-futuurit olivat keskimäärin noin 300-500 miljoonaa dollaria päivässä koko vuoden 2019.

CME väittää myös, että bitcoin-futuurit kiinnostavat suuria sijoittajia. Plus, kun tarkastamme futuurikaupan määrää sääntelemättömissä pörsseissä, näemme yli 4 miljardin dollarin päivittäisen volyymin monina päivinä.

On selvää, että bitcoin-futuurikaupalla on ratkaiseva rooli salauksen ekosysteemissä – ja se ei mene pois milloin tahansa pian.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map