Bedste Bitcoin Trading Bot: Brugeranmeldelsesvejledning

best-bitcoin-trading-bots-review

Evnen til at handle bitcoin inden for en nye aktivklasse for kryptokurrencymarkedet er intet mindre end fantastisk.

Handel har altid været kendt som markedspladsers livsblod. Og den blockchain-baserede Bitcoin-æra har medført nye udfordringer, som traditionelle aktiehandlere på gulvet aldrig har set i betragtning af kryptoindustriens 24/7/365 on-the-time karakter. Bitcoin-handelstrenden har ingen ende i syne, så lad os begynde.

At lære at bruge de bedste bitcoin trading bots i 2019 vil ikke være let, og heller ikke øjeblikkelig fortjeneste strømmer ind med det samme. Imidlertid er bevidsthed den første tærskelnøgle, der skal låses op for at optimere til de smarteste handler.

Vi anbefaler at gennemgå hvert af de 15 auto-trading bot-systemer nedenfor til at begynde med i dag.

Følgende bitcoin trading-placeringer anvendte disse komponenter som kriterier for at hjælpe med at bedømme og gennemgå:

 • let at opsætte, installere og bruge korrekt – også evne til at foretage ændringer hurtigt (uden supertekniske færdigheder)
 • handelsstrategi (arbitrage, market making, copy trading, shorting, stop-loss, scalping, skill simuleringer)
 • udveksle integrationer (Binance, Coinbase, Bittrex, Bitfinex, Bitstamp, Poloniex, KuCoin, Huobi osv.)
 • prisfastsættelse og omkostningsfleksibilitet (gratis prøveversioner, månedlige, årlige eller levetid licensmuligheder)
 • type (skybaseret, windows / macOS / Linux, automatiseret 1-klik-handelsfunktion)
 • eksterne signaler (via TradingView eller andre tredjepartsindikatorer osv.)
 • antal aktive stillinger (hvor mange åbne handler på et givet tidspunkt)
 • mønt mangfoldighed (hvor mange forskellige tokens der er tilgængelige for handel)
 • virksomhedens omdømme, produkthistorie og samlet levetid
 • kunde support og servicetilgængelighed (plus software-systemopgraderinger)

Når disse egenskaber er evalueret pr. Platform, skal du identificere, hvilke er dine mest gunstige strategiudførelsesfunktioner efter din smag, og begynde at undersøge fuldt ud. Start lille, brug tålelige beløb, når du opretter enhver automatisk kryptoasset trading bot baseret i bitcoin. Den sidste ting, som enhver hands-off semi-auto pilothandler ønsker at opleve, er at udføre bitcoin-handler med tab, især uden dit kyndige ‘samtykke’, som manuelle transaktioner iboende besidder (også kendt som indstilling og glemme gået galt).

Mennesker, alias investorer og handlende, er fulde af fordomme og tilbøjelige til følelsesmæssige reaktioner (aka FOMO, FUD).

Dette sætter bitcoin-købere og -sælgere til tider en mindre ulempe, hvilket fører til fejlberegninger og bringer handelsresultater i fare på grund af for meget analyse af følelser og ‘trending’ kryptovaluta-nyheder.

Kryptorelaterede platforme forbereder sig alle på den ‘højfrekvente handels’ boom i den spirende bitcoin-sektor. Når det kombineres med de uafbrudte prisvolatilitetsbevægelser, kan det være frustrerende for daghandlere at konkurrere globalt eller kontinuerligt med enhver ro i sindet, især hvis der er nogen reel pengebeløb på spil. For at gøre det hårdere; det grænseløse, tilladelsesløse, peer to peer-marked sover aldrig eller bliver slukket ‘efter lukketid’. Dette kan blive en meget stressende situation for investorer at eksistere i. Master Cryptos guide til den bedste bitcoin trading bots liste håber at hjælpe med at se, hvordan hver stabler lidt efter lidt, bot for bot.

Fordelene ved at bruge en bitcoin bot til at udføre handler er ret ligetil. De muliggør 24/7 udveksling, hurtige henrettelser, fjerner menneskelige fejl og følelser, giver mangfoldighed og endda en testlegeplads for at øve på at sætte dine bot-penge på banen på live-markeder. Selvfølgelig, som mange ved, skal du nogle gange tage det gode med det dårlige. Disse bots giver muligvis en digital fordel, men tilbyder deres egne risici som software af lav kvalitet, sæt og glem frygt, dårlige strategier, mislykkede stop-loss-grænser, der er udført eller overordnede fidusordninger, der lover ‘garanterede gevinster’.

I deres barndom var de ikke det største valg at stole på store mængder penge med, men de er nået langt siden da. Handelsbots kan nu betragtes som meget sofistikerede og har alle mulige funktioner til dit komfortniveau og dine behov. De bedste softwaresystemer, der er tilgængelige, kan give investorer en legitim fordel ved at handle på deres vegne med specifikke parametre indstillet og derved optimere tid, kræfter og ressourcer for det involverede menneske. Uanset om du tænker på, at din personlige bitcoin trading bot ligner din kunstige assistent, er der kun en af ​​to muligheder at vælge imellem; DIY, aka bygge din egen, eller bruge en forprogrammeret bot. Det er tid til at fokusere på sidstnævnte og se, hvad bitcoin-markedet har at tilbyde i den voksende verden af ​​automatiserede kryptohandelsbots.

Que udviklingen af ​​handelsbots, de programmerbare robotter designet til at muliggøre handel døgnet rundt morgen, middag og aften.

Top 15 Bitcoin Trading Bots i 2019

bitcoin-trading-bot-guide


Her nedbryder vi det øverste valg af handelsbots for 2019 og afslører, hvorfor de fungerer, og hvordan de programmeres, herunder deres brug af risikotolerance, tidsrammer og overvejelser fra investorens side om en bestemt mønt. Vi inkluderer også så meget relevant information som muligt (som omkostninger, hvis de er let tilgængelige).

Haasbot

Hassbot er en af ​​de mere populære automatiserede handelsløsninger og kan også integreres med alle større børser. Det bruges regelmæssigt af de finansielle guruer, der lærer andre om kryptokurrency (noget, der altid resulterer i, at de bedste hemmeligheder ved handlen holdes for sig selv – som handelsbots). Det fungerer 24/7, kan identificere lysestage mønstre i handelsgenkendelse, og kan købes som en tre måneders brug ad gangen.

Siden starten af ​​HaaSOnline Automated Investment Software i januar 2014 undfangelse af Stephen de Haas, har softwaren haft to store revisioner, og den tredje er ved at blive frigivet i år. Den opdaterede version er blevet gennemgået og kan ikke oprette forbindelse til alle større platforme, men de arbejder på en løsning på det nu.

Bot understøttes på Windows, MacOS og Linux, men kræver 1,2 GHz eller højere samt 4 kerner, mindst 2 GB hukommelsesplads og en superfedt internetforbindelse (5mbit downloadhastighed) for at fungere korrekt. HaaSOnline tilbyder dog 15 forskellige bots at vælge imellem baseret på hvor ofte du vil handle, og sortimentet tilbyder mange måder at personligt konfigurere præferencer på. Fordi de tilbyder så mange forskellige slags systemer, er der noget for alt. Prisen er dog mellem 12 BTC og 32 BTC pr. Måneders brug, vi anbefaler kun denne til brugere, der er forpligtet til at udtrække betydelig brug fra selve bot. Ellers er det bare ikke prisen værd.

3Kommas

3Commas er en populær, nem at bruge bot, der understøtter BitFinex, Bittrex, Bitstamp, Binance, GDAX, KuCoin, Poloniex, YoBit, Huobi og Cryptopia. Det tilføjer nye udvekslinger hele tiden og giver dig adgang til dem alle på samme tid fra en praktisk platform. Selvom det er baseret i Toronto, ser det ud til, at et flertal af det drives fra Rusland med russisk baserede medarbejdere. Du kan se omkring et dusin medarbejdere, der er anført sammen med deres LinkedIn-profiler, på hjemmesiden, og virksomheden selv har en meget aktiv social mediekonto.

Platformen kan prale af en smart handelsterminal med porteføljestyringsværktøjer, der giver mulighed for personalisering. Der er en “trader’s journal”, der holder styr på alle dine handler på tværs af forskellige børser på et let at se sted, og du kan oprette handelstyper på platforme, der normalt ikke tillader denne type gennem denne service. Bots giver dig endda mulighed for at udføre flere handler samtidigt. Sandsynligvis er en af ​​de mere seje funktioner evnen til at følge og kopiere en andens handelsstil. Så hvis du ser nogen, der handler med evner, du beundrer, kan du spore dem og følge med et let klik – og det er bare toppen af ​​isbjerget.

For at se, hvordan deres dashboard ser ud, kan du oprette en konto med din e-mail og en adgangskode gratis. Månedlige abonnementer for handel og botbrug spænder fra $ 30 til $ 100 om måneden, afhængigt af hvad det er, du leder efter, inklusive en starter-, avanceret, pro- og virksomhedspakke, som du kan købe i intervaller på 1 måned, 6 måneder og årligt . Der opkræves et kommissionsgebyr på 0,25%, men det opkræves kun af de penge, du indbetaler direkte til din 3commas-konto, ikke med de enkelte børser, og der er en tilmeldingsbonus på $ 10.

Alle 3commas kan fås via en webbrowser på desktop eller mobil, men iOS har en app tilgængelig, og de arbejder i øjeblikket på en til Android.

Cryptohopper

CryptoHopper er en kryptohandelsplatform, der er baseret på cloud-teknologien, hvilket betyder, at den kan handle for dig, selv når din computer er slukket. Der er en indstilling, der tillader tredjeparts pålidelige kilder at bestemme, hvilke signaler boten skal se efter, hvilket er nyttigt for nyere forhandlere. Erfarne handlende har over 120 indikatorer og lysmønstre at vælge imellem samt over 30 signalgrupper fra hele verden for at skabe en unik handelsmetode, der matcher den stil, du ønsker at bruge.

Cryptohopper har skabt et ry for sig selv som en velrenommeret kvalitetshandelsplatform med funktioner som handelsdesignerstrategi, automatiske robotter, kopihandel og sin egen handelsmarked. For dem, der er usikre på deres færdigheder, tilbyder de også “papirhandel”, som simulerer de virkelige markeder, men ikke bruger rigtige penge. Dette giver dig mulighed for at øve så meget som du vil / har brug for, inden du træder ind med rigtige kontanter.

Grundlagt i 2017 af to brødre, er hans primære mål for CryptoHopper at gøre avanceret automatiseret handel enkel, et mål, som det ser ud til at have nået og er baseret i Amsterdam. Som nogle andre botplatforme giver det dig adgang til flere børser fra ét sted, men hvad der adskiller dem er deres manglende gebyr for at gøre det. Det kan oprette forbindelse til de 12 bedste børser over hele verden.

Vi anbefaler denne platform specifikt på grund af dens brugervenlighed, “træning” -program og dens ultimative kontrol, der giver brugeren uden skub i den ene eller den anden retning. Deres månedlige abonnementer spænder fra $ 19 til $ 99 om måneden afhængigt af de funktioner, du ønsker, og det budget, du har, inklusive pakkere til opdagelsesrejsende, eventyrbeholder og heltebeholder. Hvis du stadig ikke er overbevist eller er nervøs, tilbyder de en gratis 7-dages prøveperiode for alle, der tilmelder sig.

Gekko

Gekko er en unik handelsbot, fordi den er helt programmerbar og tilgængelig på GitHub som en fuldstændig open source. Det understøtter 18 større udvekslinger og tilbyder et tilpasningsdygtigt pluginsystem, der kan integreres med IRC, Telegram og e-mails.

Samlet set er Gekko beregnet til brugere, der værdsætter enkel automatisering og optimering for at udføre grundlæggende handelsstrategier. De har en webgrænseflade, der giver mulighed for at indtaste historiske data og live data, beregne indikatorer såvel som fortjeneste / risikomålinger, simulere markeder og ordreudførelse og grafresultater for at gøre det lettere at forstå. Det indeholder også visning af møntpriser i realtid og udførelse af live ordrer.

Det er ikke en alt for rigelig service og har begrænset funktionalitet, men det er også enkelt og let at forstå. Gekko får jobbet gjort og er ikke kun nyttigt, men helt gratis.

Gunbot

Gunbot er et af de mest populære automatiserede bitcoin-handelssystemer, der er tilgængelige i dag, hvor nogle udråber sine omfattende tilpasningsmuligheder, og andre beskriver dets evne til at holde nybegyndere og avancerede brugere glade..

Denne platform giver brugerne mulighed for at oprette forbindelse til næsten enhver populær børs (hvor hver opdatering tilføjer mere) og er en af ​​de få med de tilgængelige handelsværktøjer til fuldstændigt at tilpasse din bots handelsteknik. Dens popularitet medfører et stort og aktivt samfund, da tusinder af mennesker bruger det dagligt. Ethvert problem, du måtte støde på med softwaren, vil sandsynligvis have fora, der leder dig, hvordan du løser det.

Gunbot er desktop-software og kan køre på pc, Mac, Linux eller en VPS. Det kommer til tre prispunkter, der spænder mellem 0,04 BTC og 3 BTC. Dit køb inkluderer livslang opdatering, og du kan få en livslang licens på mellem 0,035 BTC og 0,165 BTC.

CryptoTrader

Cryptotrader er en fantastisk, men ikke kendt platform. Det er en skybaseret handels bot, der giver handlende mulighed for at opbygge deres egen tilpassede handels bot-løsning på få minutter og ikke kræver installation af software overhovedet.

Et unikt træk ved denne platform er deres strategiske markedsplads, hvor du kan købe og sælge vellykkede strategier. Cryptotrader giver endda mulighed for tilbageteststrategier på tidligere markedsdata. Det understøtter også alle større kryptokursudvekslinger og bruger en lang række mønttyper, ikke kun Bitcoin.

Prisen er mellem 0,0026 BTC og 0,0316 BTC på månedlig basis (selvom de også accepterer Litecoin).

BTC-robot

BTC Robot garanterer overskud med et selvbeskrevet automatiseret handelsværktøj og er en af ​​de tidligste handelsbots, der er kommercielt tilgængelige. Hvad der adskiller dem fra andre platforme, der også hævder at være de bedste, er, at de faktisk har beviser, der understøtter dette, og hævder, at det fungerer ved konstant at analysere priser på tværs af alle Bitcoin-udvekslingsmarkeder for at udnytte hullerne.

Deres opsætning er enkel og brugervenlig, men har en track record af blandede anmeldelser. Nogle hævder regelmæssigt mindre afkast, men andre har udtalt, at det er vanskeligt at få det til at fungere korrekt og ikke genererer et betydeligt investeringsafkast.

På trods af dette er det et sikkert spil at i det mindste prøve, fordi de bakkes op af en 60-dages, 100% pengene-tilbage-garanti.

Zenbot

Zenbot er en open source, anonym trading bot, der i øjeblikket er under aktiv udvikling og i sin tredje iteration. Det er helt gratis, men kræver noget kendskab til koden, fordi det giver mulighed for personlig redigering gennem Github.

Bot fungerer med mange kryptoer og kan udføre flere handelsstrategier. Det er også en af ​​de eneste autonome handelsløsninger, der endda er i stand til højfrekvent handel og understøtter multiple handel på samme tid. De kan prale af muligheden for mange funktioner, men anbefaler ikke brugen, hvis du vil handle store mængder.

Coinbot.club

Coinbot.club er en kryptobotudlejningstjeneste med en open source-kode. En af de bedste ting ved dette firma er, hvor overdrevent gennemsigtige de er. Hjemmesiden har en beskrivelse af anvendte algoritmer (inklusive deres konservative algoritme og aggressiv algoritme), information om holdet og et link til deres Github-side: https://github.com/coinbitbot.

Den store mængde funktioner er et stolthed og en del af det, der gør dem til en af ​​de mest populære automatiserede Bitcoin-handelsbots på markedet i dag. De har tre typer bots og tre bonusmoduler; det sociale analysermodul, der analyserer information på forskellige sociale mediesider for information om dit valg af krypto og gør det gennem menneskelige teammedlemmer, voldgiftsbotten, der scanner efter muligheder på tværs af forskellige børser, og telegramassistenten, der giver dig mulighed for at udføre handler over en velkendt platformgrænseflade. Alle tre kan tilpasses.

Det er vigtigt at huske, at de har et kommissionsprogram med flere niveauer, så hvis du får tilsendt et link fra en ven, der taler om, hvor godt det er, er de muligvis ikke helt kommende, fordi de ville tjene penge, hvis du tilmelder dig gennem dem.

Samlet set lægger Coinbot.club særlig vægt på samfund og gennemsigtighed, der er lokkende. Som en branche om personlig gevinst og typisk værdsætter anonymitet skaber det en god ændring, at de gør et punkt med at proklamere og handle på en måde, der er modsat. De adskiller sig også ved at love at tilbyde reelle overskud og tab og sende en advarsel, hvis boten har tabt -10%.

Hvis du er interesseret, men usikker, laver de en 7-dages gratis prøveperiode. Du kan tilmelde dig en test af bots gratis, så længe din handelsvolumen ikke overstiger 0,001 BTC. Dette gør det til en god mulighed, hvis du ønsker at få en fornemmelse for, hvad du ville være i for ved det faktiske køb.

Margin.de (tidligere Leonardo)

Margin.de er en handelsbotplatform, der er udgivet af Margin og er lavet med integrerede dele, som den købte fra en tidligere lukket handelsbot ved navn Leonardo. Deres vægt er i sikkerhed, rene layouts og effektive bots, og webstedet viser en betydelig grad af gennemsigtighed.

Dette er et engangslønningssystem, hvor startpakken er $ 89 og den professionelle plan er $ 1.699. Det understøtter en overraskende mængde udvekslinger, og det tillader betalingsmuligheder fra flere kilder (Visa, MasterCard, PayPal og BitPay).

De har uden tvivl det mest attraktive og investeret tydeligt meget i udseendet af grænsefladen. Du kan også finde en omfattende sektion om ofte stillede spørgsmål på webstedet og et væld af online tutorials.

Autonio

Denne bot hævder at være den første helt decentrale handelsapp, der drives af AI. På grund af dette kan Autinios kildekode kontrolleres og verificeres af enhver bruger.

Autinio markedsføres til både nybegyndere og professionelle brugere med mange tilpasselige muligheder for at lave en handelsstil, du ønsker til din bot. De har dog også en markedsplads, hvor du kan købe en andens.

Platformens app er på Ethereum Blockchain og bruger sit eget ERC-20-token kaldet NIO. Du kan købe NIO-tokens på større børser som Bitfinex, Ethfinex og andre, da du har brug for dem til at handle i appen.

Fra oktober har appen over 3.000 aktive brugere dagligt og er tilgængelig til download på Windows, Mac OS, Linux og Android. Abonnementsprisen er i øjeblikket $ 50 pr. Måned.

Zignaly

Zignaly er en utrolig ny bitcoin trading bot, stadig i sin beta-fase, og understøtter i øjeblikket kun Binance og giver brugerne mulighed for direkte at udføre handelsstrategier. Den bedste funktion indtil videre er ingen grænse for handel med par (andre platforme får dig til at betale mere for at få adgang til mere).

Webstedet tilbyder også en masse gennemsigtighed, herunder links til medstifternes sociale medieprofiler. I øjeblikket er det gratis, men når der er en officiel frigivelse, koster det, og de har tilføjet flere børser.

Anmeldelser er hidtil gode, så hold øje med den fremtidige frigivelse af dens vigtigste platform!

Profittrailer

ProfitTrailer har en beskeden grad af gennemsigtighed, men viser slet ikke, at det er skaberne på webstedet. På trods af at de er formelt registreret i Curaco, er hovedkvarteret og medarbejderne faktisk i Holland og hævder 3.000 brugere over hele verden.

Denne bot er i stand til at “efterfølgende tendenser”, så brugerne kan hoppe på de nyeste tendenser hurtigere med mindre risiko. Men hvad der gør det særligt unikt er dets wiki. Wiki har masser af vejledningssider, hvor supportteamet taler tiden til at oprette 50+ videoer, der viser folk omfattende anvendelser. Det er en af ​​de mange ting, der inspirerer brugerne til at give gode anmeldelser.

Funktioner til denne platform inkluderer (men er bestemt ikke begrænset til) over 20 købs- og salgsstrategier, hjælp til begyndere, porteføljeoversigt, flere udvekslinger og hundredvis af kryptoer, notifikationssporing til Telegram og Discord og mange flere. Abonnementerne kommer i intervaller på 1 måned, 3 måneder, 6 måneder, 9 måneder og 1 år, der varierer i pris fra € 39 til € 89 om måneden. Alle abonnementstyper giver dig adgang til alle børser og 24/5 support. De tilbyder også en tjeneste, hvor du ikke kan købe en VPS (virtuel privat server).

ProfitTrailer er tilgængelig på Windows, Mac OS og Linux. Du kan downloade softwaren og bruge den på enhver internetforbundet enhed.

Pro Crypto Bots (Goldman Bot)

Desværre tilbyder Pro Crypto Bots en betydelig mangel på gennemsigtighed. Hjemmesiden har ikke noget om os-siden, og det er ikke klart, hvem der kører deres tjeneste eller hvorfra, selvom navnet er registreret i Toronto. De eneste spor til dets legitimitet kommer fra online-korrekturlæsere, og dens største online-navneforbindelse kommer fra breakback-pakkeren.

Ifølge webstedet bruger platformen Fibonacci-handelsbots til at give brugerne “utrolige muligheder for at vokse din kryptoinvestering med minimal risiko, selv under ustabile markedsforhold”, og forsøger at blænde med historier om brugere, der får enorme afkast efter implementering af deres handelsstrategier, selv hvis priserne går ned.

Botserne selv blev angiveligt oprettet af anonyme brugere @ Fibonacci30, med en for ETH / USD, der opererer på en 2 timers tidsramme og en anden for BTC / USD, der fungerer på en 4 timers tidsramme. Begge er fuldautomatiske og finder kun sted gennem Bitmex og Deribit. På grund af dette er det ikke tilgængeligt i USA, da disse to udvekslinger er forbudt (nogle onlinebrugere foreslår at bruge en VPN for at komme rundt om dette).

Deres funktioner inkluderer let opsætning, kører gennem Amazon-webtjenester i stedet for på din computer, tilbyder en diskordstøttegruppe, er krypteret, hævder store afkast og kan købe / sælge futures. Alt det kræver er en Bitmex- eller Deribit-konto, Bitcoin (de foreslår mindst 5 BTC, men det er ikke nødvendigt) og en PayPal til at tilmelde sig abonnementet. Der er kun 1 pakke, og det koster svimlende $ 350 om måneden, der kun betales via PayPal.

Samlet set gør den begrænsede information om virksomheden og platformen det vanskeligt at opnå en fuld forståelse af Pro Crypto Bots. De tilbyder dog en gratis 14-dages prøveperiode, og din Paypal vil ikke blive opkrævet, hvis du annullerer inden den 14. dag. Manglen på gennemsigtighed er usædvanlig for en så dyr service, så fortsæt på egen risiko.

Crypto World Evolution (CWE)

CWE er opført kun for at vise dig, hvor hurtigt disse bitcoin trading bots kan ‘slides’. Crypto World Evolution, der engang blev betragtet som et topniveausystem med stort medlemskab og aktive brugere, har haft et stort fald fra nåde i auto-crypto trading bot-rummet. Den største appel var mængden af ​​individuel kontrol, du har over, hvad den handler, og hvordan – selv til individuelle mønter efter eget valg. Mens det kun brugte bitcoin i sine handelsordrer, havde det muligheden for at vælge op til 15 forskellige mønter til at handle inden for og i det væsentlige forsøge at tjene penge via ‘microbetting’ eller mikrosalg og mikrokøb.

De handler, som denne bot gjorde, var i gennemsnit 0,01 BTC, så hvis du vælger en grænse på 1 BTC, er det muligt, at bot åbner 10 handler på én gang for at opfylde denne grænse. Handler forbliver “afventende”, indtil det ønskede niveau er nået, eller indtil du trykker på sælge dig selv (igen, hvilket giver dig ultimativ kontrol). Nu i slutningen af ​​2019 ser denne bitcoin trading bot ud til at være forsvundet i glemmebogen og skal kontrolleres, før der nøje overvejes at bruge auto trading bot-softwaren for at sikre, at den er opdateret og fungerer korrekt.

Tilbage i løbet af sit højdepunkt kiggede handler i gennemsnit til at lukke på omkring 2%, men det kan ses lukke på 1-10%. Fordi markederne er volatile, kan det foretage flere handler om dagen eller slet ingen. Det afhænger egentlig bare af, hvad det ser som værende, hvilket betyder at du kan læne dig tilbage og slappe af i stedet for konstant at se op og ned. Mens du kan bruge en hvilken som helst handelsplatform med denne bot, anbefaler vi Binance indtil videre, fordi deres API giver mulighed for valg af altcoin mere frit for at handle mod din Bitcoin. Som nævnt skal du dog få adgang til deres seneste version af bitcoin trading bot-portalen for at give den en god tarmkontrol, før du bruger den. Vi opdaterer gennemgangen af ​​CWE trading bot-software, når Intel igen vender tilbage til os.

Flere Bitcoin Trading Bots at gennemgå

De 15 mest populære bitcoin-handelsbots er angivet til yderligere gennemgang og vejledning. Der kommer dog mere snart.

 • Apex Trader automatiseret handelsplatform (fungerer på Binance og KuCoin)
 • SuperOrder automatiske kryptovaluta-handelsbots (fungerer på BitMEX)
 • Quadency Smart Crypto Asset Trading og Management (fungerer på over 10 børser)
 • Kryll
 • Rejer Universal Crypto Trading og Portfolio Management App (alle større platforme)
 • HodlBot Cryptocurrency Trading Bot (let, let at tilpasse)

Hvordan mennesker sammenligner med automatisk kryptohandel

bitcoin-trading-diagram-graf

At gå ind i kryptovalutas nye krigsførelse på bitcoin trading-kampfronten kan være skræmmende, da trading bots i det væsentlige er specielle programmer, der bruger komplekse indikatorer til at analysere markedets tilstand, forudsige det næste træk og udføre handler. Lyder kompliceret, ikke? Men lad os se på op- og nedture i denne nye handelsvej.

Ulempen

 • Svindel – i de tidlige dage med handel med bots var de fleste bare svindel, og dette kan lægge en dæmper på enhver part.
 • Skjulte gebyrer – ikke alt er som det ser ud til, nogle tjenester har ekstra gebyrer, der tages på månedlige abonnementer.
 • Opdateringer – holde op med opdateringer er noget, der gøres sjovt med online, fordi folk ikke kan lide at gøre det, men i dette tilfælde er det vigtigt at holde softwaren opdateret, så boten kan forblive relevant for markedsændringer.
 • Begrænsninger – afhængigt af den bot, du vælger, er det muligvis ikke en faktor i at bryde kryptovaluta nyheder, analyse, insider viden eller mere, som et menneske ville.
 • Mønstertilpasning – dette er, når en handelsbots ‘operationelle algoritme bliver identificeret, hvilket gør dem potentielt mindre rentable.
 • Kunstig intelligens – AI er stadig begrænset og kæmper for at erstatte menneskelig oplevelse og instinkt.

Opadrettede

 • Effektivitet – menneskelige fejl findes ikke i disse bots, deres hastighed og evne til at undgå fejl gør dem meget rentable.
 • 24 / 7- dette marked sover aldrig, men mennesker er nødt til det, en bot kan dække dig uden at skulle stresses at blive bevidst om så meget som muligt så ofte som muligt.
 • Intuitive algoritmer – maskinlæringsalgoritmer kan hurtigt faktorere mange ting, herunder sociale medier, for at bestemme de bedste investeringsmuligheder.
 • Mangel på følelse – betyder mangel på køb af impulser eller på anden måde følelsesmæssigt drevne valg, som mennesker ville tage, især dem, der er baseret på frygt.
 • Tilpasning – mens du konstant holder styr på markeder over hele verden, kan du også programmere din bot til at holde øje med nøgleindikatorer, som du foretrækker, via brugervenlige interface-knapper.

Andre vigtige punkter, der er værd at bemærke:

Institutionelle bots er designet til at reducere problemer forbundet med markedsmanipulation og kryptovolatilitet.

Traditionelle kryptobots består i vid udstrækning af automatiserede systemer, der er designet til at udføre handlinger som realtidsinformationsudveksling, fiat-kryptotransaktioner, løsning af kundeforespørgsler osv..

I en ideel verden kan du overveje at bruge bots, der kombinerer det automatiske system med menneskelig ekspertise. For eksempel tilbyder eToro CopyTrader-værktøjet, der giver dig mulighed for at kopiere nøjagtige handler, som andre forhandlere foretager. Det er mere en handelsbot, der arbejder med hjælp fra en menneskelig erhvervsdrivende.

Alligevel fortsætter de med at udvikle sig til enhver tid, og deres funktionalitet og sofistikering øges konstant. Nye vises hele tiden, og der er snesevis af dem på markedet lige nu og venter på at blive brugt. De kan være gratis eller abonnementsbaserede. Sådanne bots kan endda være ret dyre og bruges ofte af professionelle forhandlere. Alligevel er de alle anvendelige og kan endda være ret rentable.

Mens der er mange fordele ved at bruge handelsbots, skal brugerne huske, at der også er nogle alvorlige eftertanke risici. Når alt kommer til alt giver du kontrollen over dine penge til en tredjepart. Handelsbots er stadig en ny teknologi, der endnu ikke har udviklet sig. Ikke kun det, men de arbejder med kryptoer, der kun er få år ældre end robotterne selv.

En af de største risici involverer mangelfuld software. Ikke alle bots er af samme kvalitet, og dårlig kodning kan forårsage stor skade. Hvis du beslutter at handle store beløb via boten, er risikoen så meget større. Selvfølgelig er mangelfuld software ikke en målrettet fejl, men det kan koste dig meget, hvis du bruger en bot, der har den.

Der er også Flash-nedbrud, som du skal passe på, da du kan opleve ret store tab, hvis du ikke sætter stop-loss-grænser. Flashnedbrud kan være ret ofte, og det anbefales at være på udkig efter sådanne begivenheder.

Endelig skal vi ikke glemme svindel. Svindlere er en nysgerrig race, og de udvikler sig med teknologi og marked. Så snart handelsbots opstod, fandt svindlere ud, hvordan de kunne bruge dem til deres fordel. De begyndte at oprette falske handelsbots, som de handlende ville begynde at bruge, give dem deres penge og aldrig se dem igen.

Hvor vigtigt er handel med bots til Bitcoin-markedet?

cryptocurrency-trading-robotter

Cryptocurrency er absolut en ny teknologi, der hurtigt bliver verdens yndling. Endnu mere bliver det i stigende grad en live laboratorieprocedure for handel med en højere frekvens såvel som et område til fremme af handel med bots.

Mens der har været et stort antal handelsbots og algos brugt af Wall Street-virksomheder til konventionelle handelsdiscipliner, ses kryptokurrencymarkeder nu som en ny handelsplatform til at udforske nye metoder og anvende nogle marketingstrategier.

hans er blevet bekræftet af Forbes, der rapporterede, at udviklingen af ​​værktøjer eller handelssoftware og decentraliserede børser vil indvarsle en ny æra med automatiserede handelsbots.

Mens virksomheder i stigende grad arbejder på forskellig software til kryptohandel, er det stadig en sektor, der garanterer masser af forbedringer, som vil blive afsløret af den kontinuerlige udvidelse, som kunstig intelligens giver.

Mens fremtiden for udvekslinger og blockchain-teknologi stadig ikke rigtig er klar, bliver det mere og mere tydeligt, at kunstig intelligens vil spille en stor rolle i den nærmeste fremtid.

Professionelle forhandlere og institutionelle investorer har brug for dem til at hjælpe med at begrænse risiciene, mens de udfører handler med højt volumen på en semi-automatiseret eller håndfri måde.

Handelsbots hjælper effektivt med at minimere handelsbegrænsninger og gør det let for detailinvestorer at effektivt bruge enklere teknologiske applikationer gennem en velsikret proces. Faktisk kan disse handelsbots designes til at drage fordel af handelsinkonsekvenser forårsaget af en vis manipulation, hvilket hjælper en investor eller erhvervsdrivende med at tjene endnu flere penge.

Handlerbots med kunstig intelligens hjælper også med at forbedre handelsovervågningen såvel som investeringsporteføljen. Som et resultat kan handlende derefter fokusere på at udvide deres portefølje takket være det pålidelige og forudsigelige afkast.

Også handlende, der bruger bots, er mere tilbøjelige til at fjerne alle former for menneskelige fejl fra deres handler. Faktisk tjente mange handlende sidste år en masse formue ved at bruge handel.

De langsigtede effekter

I disse dage bruger erfarne forhandlere avancerede handelsværktøjer, da konventionelle forhandlere ikke er fortrolige med dem. Som det er, er der en fælles API til kryptohandel, hvilket gør det mere udfordrende at bruge bots. Ironisk nok klarer de fleste af dem sig ikke godt, når det gælder handler med lavt volumen.

Volatiliteten på kryptokurrencymarkedet nødvendiggør behovet for handel med bots, der bliver mere og mere populære blandt handlende. Denne programmerbare softwarealgoritme tillader investorer at forblive i handel til enhver tid, hvor boten afgiver automatiske bud, selvom den erhvervsdrivende sover, og den anden halvdel af verden lige er begyndt at vågne og stige.

Mens kryptohandelsbots lyder fantastisk, er der behov for due diligence, hvis det involverer automatisk software, da mennesket alene ikke er ufejlbarligt, når det gælder handelsspørgsmål. Selv Warren Buffet, en erfaren Wall Street-legende mister fra tid til anden, og kryptohandelsbots kan være nyttige til at sikre, at sådanne investorer holder sig foran andre.

Ikke desto mindre medfører deres kontinuerlige brug i handel enorme omkostninger. I sidste ende er det sikkert, at bots fortsat forbedres for at imødekomme de forskellige handelsbehov. Dette vil være endnu mere, når kryptoindustrien stabiliserer sig, da de spiller en rolle i at hjælpe udviklere med AIs dybe læringsfunktioner.

Sidste automatiske Bitcoin Trading Bot Tanker

crypto-trading-bots-review

Der har du det – vi vil gøre vores bedste for at opdatere med igangværende forskning om de nyeste og fantastiske bitcoin-handelsrobotter. Så hurtigt som FinTech og virtuelle valutaer vokser, kan meget ændre sig på kort tid.

Efterhånden som innovation og indsigt begynder at samle sig og fremvise styrker på alle former for transformerende og forstyrrende måder, vil der være en masse svinevask med baconet. Men ligesom kødet ikke er nøglen, er protein, hvor løsningen ligger. Uanset hvilken liste du snubler over og læser på den næste, skal du aldrig investere mere, end du kan risikere at miste, da mange love, regler og regler, der er relateret til kryptokurrency, endnu ikke er overgivet af alfabetets styrende organer.

En sidste ting at huske på handelsbots er, at de er og skal ses og bruges som værktøjer. De er ikke en passiv indkomstløsning, der vil tjene penge for dig, mens du laver noget andet bare på grund af det automatiske buzzword. Selvfølgelig kan du indstille specifikke parametre på nogle af dem og have din handel noget sikret, men markedet vokser og ændrer sig hele tiden, og dine parametre skal følge disse ændringer, især når de daglige kryptonyheder og cyklusser fortsætter.

På grund af det kan du ikke bare oprette en bot og glemme alt om det. De kræver stadig dit tilsyn og ofte endda indblanding. Den rigtige strategi er også vigtig, og hvis du gør tingene rigtigt, kan handelsbots vise sig at være ret rentable værktøjer. Hvis du ikke gør det – forvent nogle alvorlige tab.

Som afslutning på dette stykke er det værd at huske, at i modsætning til mennesker, kommercielle robotter aldrig påvirkes af følelser eller andre psykologiske faktorer, der vides at påvirke mange handlende. Når det er sagt, kalder de intellektet ikke “menneskets største aktiv” for ingenting. Glad handel med alle &# 128578;

PS: Kontakt os med feedback eller forslag, og gør dig klar til bitcoin-halvering, hvor mange troværdige BTC-prisforudsigelser kan gå i opfyldelse. Den unikke, enestående tidsramme bitcoin befinder sig i, kan vise sig at være det perfekte tidspunkt til at begynde at bruge en automatiseret krypto trading bot til at udnytte den næste tyremarkedscyklus..

@media (min. bredde: 300 pixel) {[data-css ="tve-u-16db9104b15"] .tcb-post-liste # post-7517 [data-css ="tve-u-16db90daad6"] {baggrundsbillede: lineær gradient (rgba (0, 0, 0, 0,5), rgba (0, 0, 0, 0,5)), url ("https://masterthecrypto.com/wp-content/uploads/2019/12/bitcoin-accepted-here-2.jpg")! vigtigt;} [data-css ="tve-u-16db9104b15"] .tcb-post-liste # post-7517 [data-css ="tve-u-16db90daad5"]: svæver [data-css ="tve-u-16db90daad6"] {baggrundsbillede: lineær gradient (rgba (0, 0, 0, 0,25), rgba (0, 0, 0, 0,25)), url ("https://masterthecrypto.com/wp-content/uploads/2019/12/bitcoin-accepted-here-2.jpg")! vigtigt;}}

Accepter Bitcoin-betalinger: Top 14 Merchant Gateways at bruge

Læs mere @media (min. Bredde: 300 px) {[data-css ="tve-u-16db9104b15"] .tcb-post-liste # post-6558 [data-css ="tve-u-16db90daad6"] {baggrundsbillede: lineær gradient (rgba (0, 0, 0, 0,5), rgba (0, 0, 0, 0,5)), url ("https://masterthecrypto.com/wp-content/uploads/2019/11/bitcoin-accepted-here.jpg")! vigtigt;} [data-css ="tve-u-16db9104b15"] .tcb-post-liste # post-6558 [data-css ="tve-u-16db90daad5"]: svæver [data-css ="tve-u-16db90daad6"] {baggrundsbillede: lineær gradient (rgba (0, 0, 0, 0,25), rgba (0, 0, 0, 0,25)), url ("https://masterthecrypto.com/wp-content/uploads/2019/11/bitcoin-accepted-here.jpg")! vigtigt;}}

Brug Bitcoin: Top steder, der accepterer kryptobetalinger i 2020

Læs mere @media (min. Bredde: 300 px) {[data-css ="tve-u-16db9104b15"] .tcb-post-liste # post-6496 [data-css ="tve-u-16db90daad6"] {baggrundsbillede: lineær gradient (rgba (0, 0, 0, 0,5), rgba (0, 0, 0, 0,5)), url ("https://masterthecrypto.com/wp-content/uploads/2019/11/Futures-Contract.jpg")! vigtigt;} [data-css ="tve-u-16db9104b15"] .tcb-post-liste # post-6496 [data-css ="tve-u-16db90daad5"]: svæver [data-css ="tve-u-16db90daad6"] {baggrundsbillede: lineær gradient (rgba (0, 0, 0, 0,25), rgba (0, 0, 0, 0,25)), url ("https://masterthecrypto.com/wp-content/uploads/2019/11/Futures-Contract.jpg")! vigtigt;}}

Bitcoin Futures Guide: Bedste børser + hvordan handel fungerer

Læs mere @media (min. Bredde: 300 px) {[data-css ="tve-u-16db9104b15"] .tcb-post-liste # post-3532 [data-css ="tve-u-16db90daad6"] {baggrundsbillede: lineær gradient (rgba (0, 0, 0, 0,5), rgba (0, 0, 0, 0,5)), url ("https://masterthecrypto.com/wp-content/uploads/2019/10/Scams.jpg")! vigtigt;} [data-css ="tve-u-16db9104b15"] .tcb-post-liste # post-3532 [data-css ="tve-u-16db90daad5"]: svæver [data-css ="tve-u-16db90daad6"] {baggrundsbillede: lineær gradient (rgba (0, 0, 0, 0,25), rgba (0, 0, 0, 0,25)), url ("https://masterthecrypto.com/wp-content/uploads/2019/10/Scams.jpg")! vigtigt;}}

Bitcoin-svindel: Bitcoin-hacks, tyveri og exit-svindelhistorie

Læs mere @media (min. Bredde: 300 px) {[data-css ="tve-u-16db9104b15"] .tcb-post-liste # post-5760 [data-css ="tve-u-16db90daad6"] {baggrundsbillede: lineær gradient (rgba (0, 0, 0, 0,5), rgba (0, 0, 0, 0,5)), url ("https://masterthecrypto.com/wp-content/uploads/2019/11/BITCOIN-PRICE.jpg")! vigtigt;} [data-css ="tve-u-16db9104b15"] .tcb-post-liste # post-5760 [data-css ="tve-u-16db90daad5"]: svæver [data-css ="tve-u-16db90daad6"] {baggrundsbillede: lineær gradient (rgba (0, 0, 0, 0,25), rgba (0, 0, 0, 0,25)), url ("https://masterthecrypto.com/wp-content/uploads/2019/11/BITCOIN-PRICE.jpg")! vigtigt;}}

Bitcoin-pris i dag: Guide til BTC / USD-valutakursværdi

Læs mere @media (min. Bredde: 300 px) {[data-css ="tve-u-16db9104b15"] .tcb-post-liste # post-5478 [data-css ="tve-u-16db90daad6"] {baggrundsbillede: lineær gradient (rgba (0, 0, 0, 0,5), rgba (0, 0, 0, 0,5)), url ("https://masterthecrypto.com/wp-content/uploads/2019/11/CryptoTrading.jpg")! vigtigt;} [data-css ="tve-u-16db9104b15"] .tcb-post-liste # post-5478 [data-css ="tve-u-16db90daad5"]: svæver [data-css ="tve-u-16db90daad6"] {baggrundsbillede: lineær gradient (rgba (0, 0, 0, 0,25), rgba (0, 0, 0, 0,25)), url ("https://masterthecrypto.com/wp-content/uploads/2019/11/CryptoTrading.jpg")! vigtigt;}}

Bitcoin Chart Analyse: Sådan handler du Bitcoin ved hjælp af diagrammer

Læs mere

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map