Kraken Exchange Review: Mitä etsiä

Kraken-pörssi on merkittävä yhdysvaltalainen cryptocurrency -alusta, jolla on alhaiset palkkiot, tuottoisat fiat / crypto -parit ja edistyneet kaupankäyntivaihtoehdot. Riippumattomat tiedotusvälineet pitävät sitä jatkuvasti yhtenä parhaista kryptovaluutanvaihtofoorumeista.

Mutta suorituskyky- ja uskottavuuskysymykset ovat ravistaneet sen kerran vakaata käyttäjäkantaa.

Onko sitä turvallista käyttää? Onko vahvistusongelmia? Toimiiko vaihto edes massiivisen uudistuksen jälkeen? Muista lukea tämä arvostelu oppiaksesi kaiken mitä sinun tarvitsee tietää turvallisesta kaupankäynnistä Krakenin pörssissä.

Kraken vaihto

Kraken on merkittävä yhdysvaltalainen pörssi, joka vapautettiin aavalla merellä jo vuonna 2011. Se tunnetaan tiukasta turvallisuudestaan, edistyneistä kaupankäyntivaihtoehdoistaan ​​sekä alhaisista kauppa- ja nostomaksuistaan. Se tarjoaa asiakkailleen Pohjois-Amerikassa, EU: ssa ja Japanissa palveluja USD, EUR, CAD, GBP ja JPY sekä erilaisia ​​kryptovaluuttoja..

Se laskuttaa itseäänsuurin Bitcoin-vaihto euroina”Ja istuu tällä hetkellä numerolla 8 24 tunnin äänenvoimakkuudella Kolikkomarkkinat. Tämä monipuolinen, yksityiskohtainen ja turvallinen vaihto on erinomainen vaihtoehto edistyneille kauppiaille, mutta ei aloittelijaystävälliselle. Se on erityisen houkutteleva eurooppalaisille kauppiaille (lisätietoja tästä myöhemmin). Se tarjoaa jopa salaperäistä pimeän altaan kaupankäyntipalvelut.

Sen lisäksi, että Kraken-pörssi on alan läpinäkyvyyden edelläkävijä, se luokitellaan jatkuvasti yhtenä turvallisimmista pörsseistä. Kaiken kritiikin kautta se on edelleen hyvämaineinen vaihto.

Suorituskykyongelmat ovat kuitenkin vaivanneet sitä jatkuvasti. Toimitusjohtaja Jesse Powell julkisesti anteeksi ja lupasi suuria päivityksiä.

Mutta onko sitä edelleen turvallista käyttää? Onko ongelmat korjattu? Ja miten edes käytät sivustoa?

Kraken-vaihdosta on paljon tietoa ja erittäin vähän luotettavaa tietoa. Siksi olen luonut tämän oppaan. Lue se oppiaksesi kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää alustan kaupankäynnistä.

Plussat:

 • Turvallisuus
 • Kaupankäyntityökalut
 • Alhaiset palkkiot
 • Fiat-valuutta
 • thumbs upMargin-kauppa

Haittoja:

 • Suorituskykyongelmat
 • Rajoitetut kolikot
 • peukut alas Ei ole sopiva aloittelijoille
 • peukalot alasKorkea nostomaksu Yhdysvaltain pankeille

Kraken pörssi muutti kaupan moottoria ja käyttöliittymää 11. tammikuuta. Päivitys aiheutti koko sivuston toimimisen yli 36 tunniksi, mikä lopetti kaupankäynnin ja nostot. Internet romahti; asiat ovat kuitenkin toipuneet ja Kraken on palaamassa. Tuomaristo on edelleen selvillä siitä, onko kysymykset ratkaistu kokonaan. Konsensus on, että Kraken suoritti kaivattuja päivityksiä, mutta hoiti prosessin huonosti. Lisää tästä koko arvostelun ajan.

Kraken palasi takaisin ilmaisella kaupankäynnillä


ominaisuudet

Turvallisuus

Kraken Exchange käyttää useita turvaominaisuuksia ja suojaa vahvasti tilejä. Se suorittaa säännöllisiä varantotarkastuksia, Saksan Fidor Bank luottaa siihen ja on viihtyisä Tokion hallituksen ja Bloombergin kanssa.

Esitys

Marraskuussa 2017 toimitusjohtaja Jesse Powell sanoi “ei puolustaa alustan viimeaikaista tilaa”. Se oli buginen, usein alaspäin ja hidas. Äskettäinen peruskorjaus on luvannut korjata ongelmat. Asiat näyttävät lupaavilta, mutta aikaa tarvitaan.

Aloittelija-ystävälinjat

Fiat-vaihtoehdot ovat loistavia aloittelijoille, mutta se siitä. Vahvistus voi tulla raskaaksi ja käyttöliittymä on erittäin monimutkainen.

Palkkiot

Kraken-pörssissä on monimutkainen maksujärjestelmä, mutta se on erittäin kauppiasystävällinen. Sillä on myös alhaisimmat nostomaksut tunnetussa maailmassa.

Tuki

Ne tarjoavat kattavan tukiopas ja Reddit sub lippujen nostamiseen. Tuki voi viedä muutaman päivän lipuihin vastaamiseen, mutta on yleensä hyödyllistä.

Kaupankäynti

Kraken-pörssi tarjoaa kaupankäyntipareja USD, EUR, GBP, CAD ja JPY sekä 16 kryptovaluuttaa. Edistyneet marginaalikauppavaihtoehdot ovat erityisen kannattavia ammattilaisille.

Yleensä ottaen

Kraken on hyvä foorumi fiatin ja joidenkin kryptovaluuttojen kaupalle, mutta tuomaristo on edelleen ulkona suorituskykykysymyksissä. Kolikoiden ja tuen puute ovat negatiivisia. Kaupankäyntivaihtoehtojensa ansiosta se ei kuitenkaan ole järkevää vakaville kauppiaille.

Tietoja Kraken Exchangesta

Jesse Powell vapautti Krakenin vaihtoa jo vuonna 2011. Siitä lähtien se on ollut myrskyisä elämä. Tämä San Franciscossa toimiva vaihto oli edelläkävijä uusille alueille Bitcoin-tietoturvassa ja reaalimaailman integraatiossa. Se oli ensimmäinen pörssi, joka läpäisi kryptografisesti todennettavissa olevan varantotodistuksen ja ensimmäisenä pörssin hinnan ja määrän näytetään Bloombergissa!

Sen alhaiset palkkiot, korkea turvallisuus ja monipuolinen toiminnallisuus auttoivat Krakeniä nousemaan nopeasti euromääräisten kauppojen johtajaksi. Se sijoittuu rutiininomaisesti volyymikaupan kärkeen.

Huolimatta viimeaikaisesta kritiikistä sen suorituskyvystä, huomasin yrityksen maineen olevan melko vankka. Sitä operoi San-Franciscossa toimiva Payward Inc.. ja saanut 6,5 miljoonan dollarin rahoitus yli 3 rahoituskierrosta. Ja kun Mt. Gox meni säiliöön, Kraken-pörssi valittiin kumppaniksi helpottamaan maksuja hakkeroinnin kohteena oleville käyttäjille.

Tämän sanottuaan vaihdosta on paljon negatiivisia. Verkossa on myös paljon negatiivisia mielipiteitä. Se ei ole aloittelijaystävällinen ja suorituskykyongelmia on paljon. Sillä ja miten he äskettäin käsittelivät järjestelmiensä päivityksen, kaikilla on verkko aseissa.

Kaiken kaikkiaan Kraken-pörssi nähdään hyvänä alustana, jolla on edistykselliset toiminnot ja vahva maine.

“Kraken on esimerkillinen laitos, jota muun Bitcoin-maailman tulisi etsiä … Yksi ensimmäisistä pörsseistä, joka läpäisi riippumattoman tarkastuksen.” – TheBlogChain

Intuitiivisuus, ammattimaisuus, keskittyminen - nämä ovat Krakenin tärkeimmät arvot

Kuinka Kraken Exchange toimii?

Kraken on digitaalinen omaisuudenvaihto, joka tukee sekä fiat-valuuttaa että kryptovaluutta. Se on yhteensopiva alusta, joka yhdistää ostajat ja myyjät ja ottaa maksun jokaisesta kaupasta.

Yksi merkittävä Kraken-pörssin etu on, että voit tallettaa pankkitilillesi. Monet pörssit edellyttävät, että sinulla on jo salaus aloittaaksesi kaupankäynnin. Tämä on suuri päänsärky, jota vältät. Fiat-valuuttojen (erityisesti euron) maksaminen on helppoa.

Ajattele Krakenin pörssiä kuten New Yorkin pörssi: käydään kauppaa omaisuuden kanssa muiden käyttäjien kanssa pörssin kautta ja maksat pörssille sen ongelmista. Et todellakaan osta mitään Krakenin pörssistä, kuten Coinbase.

Krakenin ominaisuudet

 • tarkistaatoimitusjohtaja: Jesse Powell.
 • tarkistaaPerustettu: 2011.
 • tarkistaaPäämaja: San Francisco.
 • tarkistaaFiat-valuutat: USD, EUR, GBP, CAD, JPY.
 • tarkistaaKryptovaluutat: Bitcoin, Ripple, Ether, Dogecoin, Dash, Monero ja paljon muuta.
 • tarkistaaTalletus / nostot: Pankki (SWIFT, SEPA jne.) | Salaus
 • tarkistaaPalkkiot: Erittäin matala.
 • tarkistaaSovellus: Joo.
 • tarkistaaMarginaalikauppa: Joo.**
 • tarkistaaTodentaminen: Joo.
 • tarkistaaAloittelijaystävällinen: Ei.
 • tarkistaaTuki: meh.
 • tarkistaaYhteisön mielipide: Yleensä OK.

Marginaalikauppa ** – Marginaalikauppa on lähinnä lainattujen varojen kauppaa. Vaihdat muiden käyttäjien rahoilla vertaislainoilla. Marginaalitilisi rahaa käytetään vain vakuudeksi velkojen maksamiseen myöhemmin. Jos ansaitset voittoa, varat maksetaan takaisin lainanantajalle. Marginaalikaupan avulla voit tehdä suurempia kauppoja ja ansaita (tai menettää) enemmän rahaa. Tämä on vastoin marginaalilainaa, jossa käyttäjä lainaa salauksensa saadakseen sijoitetun pääoman tuoton lainaajalta. Krakenia pidetään erinomaisena alustana marginaalikaupalle / luotonannolle. Huomaa, että se on erittäin epävakaa ja monimutkainen, joten se on parasta jättää kokeneille kauppiaille. Katso täydellinen selitys BitFinExin opas marginaalikaupasta.

Onko Kraken turvallinen? | Onko Kraken huijaus vai ei? | Onko Kraken vakuutettu?

Kun kaikki kauhutarinat kertoivat huijausvaihdoista, ponzi-suunnitelmista ja miljoonan dollarin hakkeroinnista, en ollut yllättynyt nähdessäni verkon täynnä näitä kysymyksiä. Käyttäjät halusivat tietää, oliko Kraken vaihto vain huijaus vai onko se laillista.

Kaivoin syvälle likaan ja löysin lupaavia tietoja.

He väittävät, että heidän oma turvallisuutensa on moitteeton, mutta kuka ei sanoisi sitä? He eivät puhu paljon verkkosivustollaan, mutta he kävelevät paljon turvallisuuden suhteen. Tässä on mitä kaivoin:

 • tarkistaaKylmävarasto: Kraken oli ensimmäinen vaihto, joka läpäisi kryptografisesti todennettavissa olevan varantotodistuksen. Sillä on täydet varat offline-tilassa # 1-luokitellussa kylmävarastossa.
 • tarkistaaLäpinäkyvyys: Kraken pörssi tuo sen toimitusjohtajan, emoyhtiön, pääkonttorin ja tukihenkilöstön. Hyvä merkki.
 • tarkistaaSosiaalinen läsnäolo: Krakenillä on Reddit, aktiivinen Twitter-tili ja paljon muuta julkista tukea. Se on aina hyvä merkki.
 • tarkistaaRahoitusvakaus: Kraken keräsi miljoonia sijoittajilta, kuten Money Partners -ryhmä. Niitä ylläpitää myös Payward Inc. Heitä tukevat hyvämaineiset nimet.
 • tarkistaaVahva sivuston suojaus: He eivät vain käytä vakio-2FA: ta, vaan tekevät tilin luomisprosessista vaivaa ylimääräisen turvallisuuden vuoksi.

Kaikki vihjeet viittaavat vahvaan turvallisuuteen. Yritys ei ole koskaan kärsinyt hakkeroinnista.

Tuomio: Hyvä turvallisuus.

Mitkä ovat Krakenin rahoitusvaihtoehdot ja mitkä ovat palkkiot?

Kraken-pörssissä on yleensä alhaiset palkkiot. Mutta jotkut palkkiot ovat niin pieniä, että se on koomista. Useimmat yhdysvaltalaiset asiakkaat eivät tajua Krakenista, että se on itse asiassa suotuisampaa ulkomaisille käyttäjille kuin kotimaisille. Huolimatta siitä, että se sijaitsee Yhdysvalloissa, Krakenin palkkiot ulkomaisista nostoista ovat hyvin alhaisia, kun taas Yhdysvalloissa ne ovat korkeita. Talletuksilla ja nostoilla on yleensä alhaiset palkkiot. Maksut ovat seuraavat:

Fiat-peruutukset

 • checkEUR SEPAn peruuttaminen – vain ETA-maat (0,09 €)
 • checkUSD (Kotimaan) nostaminen – saatavana 48 Yhdysvaltain osavaltiossa + DC (5 dollaria)
 • checkUSD SWIFT (SMBC): saatavana useimmissa maissa (60 dollaria)
 • checkEUR SWIFT (SMBC): saatavana useimmissa maissa (60 €)
 • checkJPY Kotimaan peruuttaminen – vain Japani (¥ 300)
 • checkCAD EFT -nosto – vain Kanada (10 USD kiinteä maksu)

Fiat Talletukset

 • checkEUR SEPA-talletus (ilmainen)
 • checkEUR-pankkisiirto (Fidor: 5 €, SMBC: 10 €)
 • sekki USD (kotimainen) talletus (5 dollaria)
 • sekki USD SWIFT -talletus (10 dollaria)
 • checkJPY Kotimaan talletus (ilmainen, vähintään 5000 deposit talletus)
 • checkCAD-talletus (ilmainen)

Salaus talletukset ovat periaatteessa ilmaisia; kryptovaluuttojen nostot ovat kuitenkin maksullisia. Kokemukseni mukaan heidän nostomaksut ovat alan normien mukaisia ​​eikä Binancen kaltaisia. Tässä on täydellinen luettelo maksuista:

Esimerkki: Vuodesta 30.1.18 se maksaa noin 6 dollaria nostaa KAIKKI MÄÄRÄ Ethereumia. Ei ole väliä, nostatko 60 tai 60 000 dollaria, maksat 6 dollaria. Tee nostot laskea.

Esimerkki: Vuodesta 30.1.18 se maksaa noin 6 dollaria nostaa KAIKKI MÄÄRÄ Ethereumia. Ei ole väliä, nostatko 60 tai 60 000 dollaria, maksat 6 dollaria. Tee nostot laskea.

Mitkä ovat Krakenin kauppahinnat?

Krakenin kaupankäyntimaksut riippuvat kaupankäynnin kohteena olevasta valuuttaparista. Yleensä ne ovat hyvin alhaisia. Yritys käyttää valmistaja-ottajan palkkiotaulukkoa, eli maksat eri maksun sen mukaan, oletko ostamassa vai myymässä.

Ainoa asia on, että heidän palkkionsa ovat erittäin monimutkaisia, volyymipohjaisia ​​ja vaikeasti ymmärrettäviä. Tässä on muutama asia, joka sinun tulisi tietää:

 • checkJos käytät yksinkertaista ostomekanismia, maksat 26%.
 • Jos olet markkinatakaaja, maksat 16%.
 • check Jos lisäät äänenvoimakkuutesi yli $ 50,000BTC: hen, voit maksaa jopa 0%.

Mahdollisuudet ovat, ettet tee niin suurta äänenvoimakkuutta kuin 50 000 dollaria, joten odota maksaa noin 26% ottelijana.

Mitä ovat Maker-Taker-palkkiot?

Jokaisessa kaupassa toinen osapuoli lisää markkinoiden likviditeettiä ja toinen vähentää sitä. Tekijät ovat käyttäjiä, jotka tekevät tilauksia kirjaan (osto tai myynti), ja tekijät vastaavat tilauksia. Valmistajille annetaan alennus, koska heidän tilauksensa lisää likviditeettiä (tekevät markkinoista vilkkaammat) ja ottajat maksavat enemmän, koska he vähentävät likviditeettiä.

Joten tämä tarkoittaa, että jos otat kolikoita markkinoilta, maksat korkeamman maksun. Kolikon markkinoille saattavalle henkilölle annetaan alennus vastineeksi markkinoiden likviditeetin kasvusta. Pohjimmiltaan nämä palkkiot kannustavat sopimuksiin.

Olla järkeä? Tässä on hieno markkinatakaaja selittäjä video.

Kuinka käydä kauppaa Bitcoinilla Krakenissä Rekisteröinti, todentaminen, kaupankäynti ja paljon muuta

Kraken-pörssi ei ole markkinoiden aloittelijoille sopivin sivusto. Rekisteröinti on melko suoraviivaista, mutta sieltä asiat muuttuvat hieman noppaisiksi. Krakenilla on useita etuja käyttäjille, jotka yrittävät ostaa Bitcoinia, nimittäin helppoja SEPA-talletuksia / nostoja ja fiat-valuuttoja. Kun tiedät mitä olet tekemässä, kaupankäynti on tuottoisaa ja jopa vähän hauskaa!

Mennään siihen:

1) Rekisteröi ja vahvista sähköpostiosoitteesi

Oletko valmis purjehtimaan avomerellä? Kiipeä kyytiin.

Syötä vain muutama tieto ja ole valmis antamaan muutama piilotettu.

Syötä vain muutama tieto ja ole valmis antamaan muutama piilotettu.

Napsauta vahvistusviestissä olevaa linkkiä ja aluksesi lähtee purjehtimaan.

Napsauta vahvistusviestissä olevaa linkkiä ja aluksesi lähtee purjehtimaan.

2) Vahvista tilisi

Jos haluat käydä kauppaa, sinun on vahvistettava tilisi. Täällä asiat vaikeutuvat. Krakenin vahvistustasot ovat hieman monimutkaisia. Tässä on lyhyt katsaus:

 • tarkistaaTaso 1: Voit tallettaa tai nostaa vain salauksessa; voit kuitenkin käydä kauppaa fiatilla. Vaatimus: nimi, syntymäaika, maa ja puhelinnumero.
 • tarkistaaTaso 2: Pystyt tallettamaan, nostamaan ja vaihtamaan salausta sekä fiatia (asuinpaikastasi riippuen). Saatat myös olla oikeutettu pankkisiirtoihin. Osoitteen todistus vaaditaan.
 • tarkistaaTaso 3: Kaikella tasolla 2 on korkeammat rahoitusrajat paitsi. Jos haluat tallettaa fiatin Yhdysvalloissa, Saksassa, Kanadassa ja Japanissa, vaaditaan taso 3. Vaatimukset: voimassa oleva valtion henkilötodistus ja äskettäinen todiste asuinpaikasta.
 • tarkistaaTaso 4: Tämä on kuin Taso 3 vain parempi. Se on varattu parhaiten suurten volyymien kauppiaille ja yrityksille. Sinun on lähetettävä lomakkeet ja KYC-asiakirjat. Ottaa yhteyttä tuki Lisätietoja.

Tässä on kuvakaappaus Krakenin tasoista

Tässä on kuvakaappaus Kraken-pörssin tasoista.

Kuinka kauan tarkastus kestää?

Tasojen 1 ja 2 pitäisi kestää vain muutama minuutti. Tason 3 tulisi kestää enintään muutama päivä. Tuki on edelleen raskaassa kuormituksessa ja suorituskyky heikkenee. Todentaminen on heidän viimeinen prioriteettinsa.

3) Kauppa!

Jos käytät Basic-käyttöliittymää, ostaminen / myyminen on suhteellisen yksinkertaista. Uusi ostokäyttöliittymä on paljon parempi:

Valitse vasemmassa yläkulmassa valuuttapari. Valitse sitten haluamasi summa ja olet valmistautunut. Jos haluat käydä kauppaa edistyneillä ominaisuuksilla, asiat alkavat vaikeutua.

Valitse vasemmassa yläkulmassa valuuttapari. Valitse sitten haluamasi summa ja olet valmistautunut. Jos haluat käydä kauppaa edistyneillä ominaisuuksilla, asiat alkavat vaikeutua.

Täällä voit käyttää edistyneempiä kaupankäyntivaihtoehtoja, kuten Stop Limitin asettamista ja aloittaa sukellusta kaavioihin ja työkaluihin tarkempien kauppojen tekemiseksi.

Täältä pääset käyttämään edistyneempiä kaupankäyntivaihtoehtoja, kuten asettamaan Stop Limit ja aloittamaan sukelluksen kaavioihin ja työkaluihin tarkempien kauppojen tekemiseksi..

Tässä on nopea video, jossa kerrotaan, miten valuuttapareja ja -työkaluja vaihdetaan.

Onnea!

Kolme parasta vaihtoehtoa Krakenille lisää kolikoita varten

Yksi kolhi Krakeniin (lukuun ottamatta sen sielunmurskaavaa kaupan moottoria) on ollut kolikoiden puute. Siinä on tärkeimmät kolikot, jotka kaikki tietävät ja rakastavat (BTC, LTC, Dash. Monero), mutta muuten rajoitetut vaihtoehdot. Jos etsit jotain, jolla on enemmän vaihtoehtoja, tässä on kolme parasta vaihtoehtoa Kraken-vaihtoon sinulle:

1) Binanssi

Binance-vaihto-logo

Se on binaarinen. Se on rahoitus. Se on Binance. Tämä aasialainen salauspörssi on maailman suurin volyymipörssi, ja se avasi ovensa vasta vuonna 2017. Nestemarkkinat, harvinaiset altcoiinit maapallon kaikista kolkista ja salamannopea kaupankäyntimoottori tarjoavat kaikki kaupankäyntikokemuksen toisin kuin muut. Missä muualla voit odottaa käyvän kauppaa Stratikselle JA saada mahdollisuuden voittaa Porsche samalla kun teet sen? Binance on vain salausta (ei fiat), mutta se antaa sinulle pääsyn lähes 200 kaupankäyntipariin! täydellinen katsaus Binance-vaihtoon.

2) Poloniex

Poloniex vaihto-logo

Etsitkö kaikkia Kraken-pörssin yksityiskohtaisia ​​kaavioita, marginaalivaihtoehtoja ja alhaisia ​​maksuja vain, jos sinulla on pääsy 100 digitaaliseen omaisuuteen? Poloniex on valinta sinulle. Yli 50 miljoonalla kävijällä kuukaudessa se on maailman suurin kävijämääräinen vaihto. Täällä voit käydä kauppaa intuitiivisen käyttöliittymän kautta ja ansaita suuria voittoja ainutlaatuisilla kaupankäyntivaihtoehdoillaan. Katso täydellinen katsaus Poloniex Bitcoin -vaihtoon.

3) Bittrex

Bittrex vaihto-logo

Yhdysvaltain kilpailija Binancella, Bittrex on kiillotettu ja säännelty kuin aasialainen serkkunsa. Se on yksi likvidimpiä markkinoita maailmassa, jossa vaihdetaan päivittäin yli 250000 BTC: n arvosta omaisuutta. Tiukkaa turvallisuutta, alhaisia ​​maksuja ja edistynyttä kaupankäyntimoottoria tukevat erittäin säännellyn toiminnan vakaus. Paras osa? 190 + valuutat ovat valmiita kaupankäyntiin sen yksityiskohtaisessa käyttöliittymässä. Joten mene siihen! Haluatko Bittrexin kattavan katsauksen, mukaan lukien maksut, vahvistus, turvallisuus ja paljon muuta? Lue meidän Bittrex vaihto-arvostelu.

Kraken vs. Binance: Mikä on paras Bitcoin Exchange?

Kraken-logo

vs..

Binance-vaihto-logo

Kraken ja Binance ovat kaksi suurinta, likvideintä ja nopeinta pörssiä villissä lännessä. Mutta kumpi tulee eteenpäin tässä välienselvityksessä? Toisella puolella vanha piikankoon sijoitettu rahanvaihto fiat-valuutalla. Toisaalta nuori, vain salauksen omainen käynnistyslaitos Aasian varjoisissa kulmissa. Molemmat näistä Bitcoin-pörsseistä palvelevat hyvin markkinarakojaan, mutta mikä on paras?

Olen vertaillut maksuja, vahvistuspäänsärkyä, käyttökokemusta, kaupankäyntiä, valuuttavaihtoehtoja ja muuta. Tässä johtopäätökseni:

Binance-ominaisuudet

 • tarkistaaPerustettu: 2017.
 • tarkistaaTOIMITUSJOHTAJA: Chengpeng Zhao.
 • tarkistaaValuutat: 188 kauppaparia.
 • tarkistaaMaksuvaihtoehdot: Salaus.
 • tarkistaaTodentaminen: Ei vahvistusta tasolle 1 Henkilötodistus tasolle 2.
 • tarkistaaNopeus: Välitön talletus | Nopeat kaupat
 • tarkistaaSovellus: Joo.
 • tarkistaaKaupankäyntityökalut: Perus- ja Edistynyt näkymä.
 • tarkistaaPäämaja: Linkedin sanoo Aasia. Toimitusjohtaja Chengpen Zhao joukkue oli ”levitetty” kansalliseen televisioon.
 • tarkistaaPalkkiot: .1% (0,05% BNB: n kanssa).

Plussat

 • Alhaiset palkkiot
 • Korkea likviditeetti
 • Harvinaiset kolikot
 • Ainutlaatuiset lahjat
 • peukkua ylösKorkea yhteisöasenne
 • Peukalo ylös Kaupan nopeus

Haittoja

 • Vain salaus
 • Joidenkin kolikoiden korkeat nostomaksut

Head-to-Head

 • tarkistaaTurvallisuus: Kraken
 • tarkistaaKaupankäynnin nopeus: Binance.
 • tarkistaaKolikot: Binance.
 • tarkistaaFiat: Kraken.
 • tarkistaaUX: Kraken.
 • tarkistaaLisäominaisuudet: Binance.
 • tarkistaaPalkkiot: Solmio.
 • tarkistaaTodentaminen: Binance.
 • tarkistaaNostot: Kraken.

Kumpikaan pörsseistä ei ole säännelty, mutta Krakenin siteet Piilaaksossa sijaitseviin läpinäkyviin yrityksiin antavat sille edun. Kraken on uudistanut kaupankäyntimoottorinsa, joten tuomaristo on edelleen kaupankäyntikokemuksen ulkopuolella. Binance on kuitenkin edistynein liiketoiminnassa.

Binance on paljon nopeampi kuin Kraken

Rakastan Binancessa kuitenkin kykyä käydä kauppaa ilman vahvistusta. Tätä ja sillä on tarjolla lähes 200 digitaalista omaisuutta verrattuna noin 20 Kraken-pörssiin.

Tämä on mielestäni pesu, koska on epäoikeudenmukaista verrata näitä kahta. Molemmat palvelevat kahta erillistä eri segmenttiä.

Kraken: Paras käyttäjille, jotka haluavat fiat-valuuttoja, hyvän UX: n ja halpoja nostoja Euroopassa.

Binance: Paras käyttäjille, jotka haluavat spekuloida halvalla harvoilla altcoineilla ja tehdä paljon kauppoja salauksella.

Tuomio: Pestä.

Kraken Pörssin UKK

Jo ennen massiivista päivitystä tammikuussa 2018 käyttäjillä oli paljon kysymyksiä Krakenista. Sen jälkeen niitä oli vielä enemmän. Tämä UKK on kokoelma yleisimpiä kyselyjä, joita käyttäjillä on ollut. Älä aloita kauppaa lukematta!

K: Tarjoaako Kraken lompakon?

V: Kyllä, Kraken-pörssi tarjoaa ilmaisen lompakon kaikille asiakkailleen. Salausta ei kuitenkaan ole suositeltavaa koskaan tallentaa jonnekin, jossa et hallitse avaimia. Tämä on yksi tärkeimmistä Bitcoin-turvallisuusvinkkejä opit koskaan.

K: Mitkä valuutat voin käydä kauppaa Krakenissä?

A: Kraken tarjoaa kunnollisen luettelon valuutoista kaupankäyntiin. Fiat-vaihtoehdot ovat USD, EUR, CAD, GBP ja JPY. Ne tarjoavat suosittuja kolikoita, kuten BTC, DOGE, XRP ja ETH sekä monia muita. Täydellinen luettelo pareittain, katso Kraken-kaupankäyntiparit Cryptocharts.info.

K: Mitkä ovat Krakenin talletusmaksut?

V: Salakirjojen tallettaminen on suurimmaksi osaksi ilmaista (joillekin kolikoille peritään mikromaksu). Yhdysvaltain talletukset ovat joko 5 tai 10 dollaria vaihtoehdoistasi riippuen. Eurotalletukset ovat 5 €.

K: Onko Kraken Legit Exchange?

V: Kyllä, Kraken on tavallisesti 10 parhaan pörssin joukossa. Suurimmalla osalla asiakkaista ei ole ongelmia. Niitä tukevat riskipääomaryhmät ja ne lähtevät San Franciscosta. Ne eivät ole huijaus.

K: Onko Kraken Exchangella sovellusta?

V: Kyllä. Android-sovelluksella on tällä hetkellä 4 tähden luokitus ja yli 1500 arvostelua. IOS-sovellus on kuitenkin ilmeisesti häpeä – 1,5 tähden arvostelu, noin 200 arvostelua).

K: Onko Kraken Exchange turvallinen?

V: Krakenillä on useita tapoja tukea, edistyneitä turvatoimia ja kylmävarastointiprotokolla varantojen ylläpitämiseksi. He eivät ole kovin säänneltyjä ja turvallisia kuin jotkut kilpailijat, mutta he eivät ole koskaan kärsineet hakkeroinnista. Kraken on turvallinen.

K: Vaatiiko Kraken Exchange vahvistuksen?

V: Teknisesti, ei. Jos haluat tarkastella vain kaavioita, olet kunnossa. Mutta jos haluat käydä kauppaa, sinun on saatava vahvistus.

K: Mitkä ovat Krakenin marginaalikaupan palkkiot?

V: Maksat joko.01% avaamis- ja siirtomaksuja tai.02% riippuen siitä, mitä valuuttaparia vaihdat. Katso täydellinen luettelo tukisivu marginaalikauppamaksuista.

Kraken arvostelut | Onko tämä Bitcoin-vaihto luotettava?

Korkeasta yhteisöllisyydestä huolimatta Krakenin kaupan moottori ja sivuston suorituskyky olivat loputtomien tukilippujen, Twitter-huutojen ja Reddit-ketjujen kohteena. Yleensä sivusto kamppaili selviytyä kryptovaluutan suosion meteorisesta noususta. Käyttäjät kaikkialla valittivat bugisesta suorituskyvystä ja seisokkeista.

CryptoWithFries voittaa käyttäjätunnuskilpailun.

CryptoWithFries voittaa käyttäjätunnuskilpailun.

Google SERP näyttää kaikki vihaavat Krakenia.

Google SERP näyttää kaikki vihaavat Krakenia.

Kaupat tuhoutuivat, talletukset palautettiin, nostot puuttuivat, järjestelmät eivät toimi, räjähteet hämärtyivät kaikkialla - Kraken ei saanut paljon ystäviä.

Kaupat tuhoutuivat, talletukset palautettiin, nostot puuttuivat, järjestelmät eivät toimi, räjähteet hämärtyivät kaikkialla – Kraken-pörssi ei saanut paljon ystäviä.

Tämä sai toimitusjohtaja Jesse Powellin julkisuuteen anteeksi. Lupauksia parannuksista seurasi pian. Kraken ilmoitti merkittävistä järjestelmäpäivityksistä joulukuun lopussa 2017.

Tämä sai toimitusjohtaja Jesse Powellin toimimaan publiclicaly anteeksi. Lupauksia parannuksista seurasi pian. Kraken ilmoitti merkittävistä järjestelmäpäivityksistä joulukuun lopulla 2017.

Päivitys ei kuitenkaan mennyt hyvin. Sen sijaan, että sivusto olisi ollut vain muutaman tunnin, se oli melkein kaksi päivää. Huhut Mt. Gox jyrähti verkon epätasaisuuksilta. Nuo pelot olivat enimmäkseen kohtuutonta paniikkia. Kraken aliarvioi karkeasti kuinka kauan se kestää, aiheuttaen sekaannusta Redditissä.

Krakenin nopeus näyttää olevan suuri ongelma Toinen negatiivinen tieto Krakenin nopeudesta

Kraken-pörssi palasi kuitenkin voitokkaasti ILMAISEKSI kaupankäynnillä kaikille kanta-asiakkailleen ja sydämellisillä anteeksipyynnöillä, joita se aiheutti kaikille. Coindesk kertoo tapahtumasta hyvin vuonna niiden yhteenveto.

31. tammikuuta 2018 lähtien sivuston tilasivulla näkyy edelleen

Mitä positiivista Kraken arvioi

Yhteisö rakastaa Kraken-vaihtoa (kun se toimii). Sitä ei pidetä niin arvostettuna kuin joitain kilpailijoita, mutta yleensä siitä pidetään. Myönteiset arvostelut keskittyvät pääasiassa kolmeen asiaan:

 • checkLow palkkiot
 • checkLow nostot Eurooppaan
 • tarkistayhteisön luottamus

Tässä on muutama esimerkki:

Esimerkki Krakenin vaihtoluokituksesta

Tässä on linkki Reddit-lanka missä käyttäjä haluaa tietää, onko Kraken Exchange luotettava. Arvioi yhteisön mieliala itsellesi.

Mitä negatiiviset Kraken-arvostelut sanovat

Negatiivisia arvosteluja ei ollut vaikea löytää. Vaikka yhteisö yleensä pitää Krakenistä, palavia on paljon.

Negatiiviset arvostelut keskittyvät melkein yksinomaan järjestelmän suorituskykyyn.

Morris_Dungpile maalaa elävän kuvan Krakenin koodaustiimistä.

Hän ei myöskään ole ainoa vihainen henkilö verkossa.

Hän ei myöskään ole ainoa vihainen henkilö verkossa.

Käyttämätön roska, jumala kauhea ja F-sana kaikki yhdessä katkelmassa. Olen vaikuttunut, Kraken.

Käyttämätön roska, jumala kauhea ja F-sana kaikki yhdessä katkelmassa. Olen vaikuttunut, Kraken.

Tuomio: Kraken-pörssi on ilmeisesti erittäin hyvä vaihto, kun se toimii. Suuri maksurakenne, pääsy fiat-palveluihin, nopeat nostot ja muut kaikki yhdessä muodostavat suuren yhteisön luottamuksen. Mutta onko niiden järjestelmä todella toimiva, ei ole vielä nähtävissä.

Salauspositiivinen | Mieltymyksiään

Bitcoin-pörssit, kuten niitä ylläpitävät ihmiset, ovat erittäin monimutkaisia. Joskus hyvät ihmiset tekevät pahaa ja joskus suurilla vaihtoilla ei ole voimaa palvella asiakkaitaan. Kraken on yksi niistä pörsseistä. Se on sekä upeaa että kauheaa, hämmästyttävää ja kamalaa. Tykkää ja ei pidä paljon, joten päästään siihen.

Tykkää

Palkkiot

Nostot ovat halpoja etenkin Eurooppaan. Ja heidän salauksensa nostot ovat kilpailukykyisempiä kuin useimmat. Niiden valmistaja-ottajan volyymimaksuaikataulu on myös erittäin kauppiasystävällinen. Olen käyttänyt paljon vaihtoa päivässäni, ja minun on sanottava, että Kraken-pörssi on yksi parhaista ammattilaisille.

Fiat

On hyvä saada pääsy maailman yleisimpiin valuuttoihin. Se helpottaa elämää ja tuo kannattavia kaupankäyntimahdollisuuksia.

Luottamus

Yhteisöllä on rakkaus / viha suhde Krakeniin. Kuten urheilija, jolla on kaikki välineet ollakseen mahtavia, mutta joka ei vain laita töitä sisään. Kraken on erittäin luottavainen, mutta he eivät vain näytä saavan aikaan toimintaansa.

Likviditeetti

Kraken-alusta on yleensä yksi parhaista 5 tai 6 vaihdosta 24 tunnin volyymin suhteen. Se on tällä hetkellä 8. sija.

Ei pidä

Hei, kukaan ei ole täydellinen (katso yllä).

Esitys

Kraken ei vain näytä saavan omaa vaihtoa toimimaan ilman vikoja, seisokkeja ja tukikysymyksiä. Näemme, puhdistavatko he tämän.

Kolikon valinta

Noin 20 valuuttaa / kolikkoa on valittavana, Krakenin vaihtoehdot ovat rajalliset kilpailijoihin verrattuna.

Ei aloittelijaystävällinen

Krakenin vahvistustasot ja sekava kaupan käyttöliittymä eivät ole aloittelijoille ystävällisiä.

Our Kraken Review -tuomio

Kraken on nestemäinen pörssi, joka tarjoaa erinomaisen kauppakokemuksen, kun se todella toimii. Suurten volyymien tilauskirjat, fiat-valuutat ja sujuva UX tekevät kaikki yhdessä kaupankäynnistä hauskaa ja kannattavaa. Yksityiskohtaisista kaupankäyntivälineistään marginaalikauppaan / luotonantoon se tarjoaa käyttäjille paljon tapoja ansaita hyvää rahaa. Ja on helppoa saada rahaa pois sivustolta edullisesti (etenkin eurooppalaisille). Voit jopa harjoittaa pimeää allaskauppaa.

Se on turvallinen, hyvin yhdistetty ja avoin. Liiketoiminta 7 vuotta osoittaa sen vakautta.

On kuitenkin paljon inhoamattomuutta. Nämä positiiviset vaikutukset ovat voimassa vain silloin, kun sivusto todella toimii. Ole valmis lyömään nyrkkisi pöydälle vihassa yli muutaman kerran. Godspeed, ystäväni.

Tuomio: Kraken-pörssi on hyvä pörssi kokeneille kauppiaille, jotka voivat hyödyntää kaiken tarjoamansa, mutta kolikkovaihtoehtoja on rajoitetusti (sillä on kuitenkin fiat). Se ei ole aloittelijoille ystävällinen. Se ei ehkä edes toimi. Annoin ennen kaupankäyntiä aikaa päättää, onko se parantunut vai ei.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map