CEX.IO-arvostelu: Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää

Täydellinen CEX.IO-katsaus osoittaa, että tämä on yksi parhaista kryptovaluutanvaihtofoorumeista ensimmäisen Bitcoinisi saamiseksi. Voit ostaa BTC: tä luotolla yhden verkon sujuvimmista ja aloittelijoille sopivimmista käyttöliittymistä ja saada oikeus käydä kauppaa sen ainutlaatuisella pörssillä.

Mutta on paljon piilossa sen pinnan alla, jonka TÄYTYY tietää ENNEN ostamista tai kauppaa. Tämä on ajantasaisin CEX.io-arvostelu verkossa. Löysin paljon harhaanjohtavia ja suoraa vääriä tietoja vaihdosta kaikkialla, missä katson. Lue edelleen TOTUUS maksuista, todentamisesta, tuesta, turvallisuudesta ja kaikesta muusta tähän vaihtoon liittyvästä.

CEX.IO on Lontoossa toimiva Bitcoin-välittäjä ja pörssi, joka on ollut markkinoiden tukipilari vuodesta 2013. Sen yksinkertaistettu osto / myynti -mekanismi, ainutlaatuinen kaupankäyntiympäristö (paljon enemmän tästä myöhemmin), korkea yhteisön luottamus ja sujuva UX pitävät kaikki yli 1 miljoona vahva käyttäjäkunta palaa uudestaan ​​ja uudestaan.

Ehkä sen ainutlaatuisin piirre on, kuinka hyvin se tasapainottaa kaupankäynnin ominaisuuksia yksinkertaisuudella. CEX onnistuu tarjoamaan erilaisia ​​vaihtoehtoja (marginaalikauppa, täytä tai tappaa tilaukset jne.), Mutta silti yksi markkinoiden yksinkertaisimmista ja aloittelijoille sopivimmista alustoista.

Jos etsit nopeaa, helppoa ja turvallista paikkaa ostaa Bitcoin luotto- / maksukortilla, olet löytänyt ottelun. Mutta varokaa – palkkiot ovat korkeat, ja monet niistä ovat hienossa muodossa. Lisäksi helmikuusta 2018 lähtien tuki on ylikuormitettu ja USD: n ja GBP: n nostot ON keskeytetty. Lue täydellinen selitys osoitteesta yrityksen virallinen ilmoitus.

Puutteistaan ​​huolimatta CEX.IO on edelleen vahva vaihto. Sinun on vain tiedettävä siitä muutama asia ennen aloittamista.

Plussat:

 • Aloittelijaystävällinen
 • Suuri UX
 • Luottokorttivaihtoehdot
 • thumbs upUusia altcoineja lisätään säännöllisesti

Haittoja:

 • Korkeat palkkiot
 • Muutama kolikko
 • thumbs downTukikysymykset

Contents

CEX.io-ominaisuudet

Turvallisuus

Vaihto on rekisteröity osoitteessa Fincen, on erittäin vakaa eikä sillä ole koskaan ollut turvallisuusongelmia. Jos he olisivat avoimempia kylmävarastoinnin ja muiden turvatoimien suhteen, voisin antaa heille korkeamman arvosanan.

Kaupankäynti

Kaupankäyntiparia ei ole paljon, ja käyttöliittymä on yksinkertainen. Se ei kuitenkaan välttämättä ole huono asia. Marginaalikauppavaihtoehdot ovat myös merkittävä plus.

Aloittelija-ystävälinjat

Luottokortilla ostaminen, täytä tai tappaa tilauksia (selitän myöhemmin. Kukaan ei loukkaannu) ja yksinkertainen osto / myynti ja kauppa -käyttöliittymä? Ei voi tulla paljon paremmaksi kuin tämä.

Palkkiot


Cexin maksut ovat korkeilla puolilla, mutta maksat palkkion mukavuudesta. BTC: n ostaminen luottokortiltasi EI OLE edullista, mutta kauppoja on hallittavissa.

Todentaminen

Vahvistus vaaditaan, mutta se ei ole liian raskas, ellet halua rajoittamatonta yritystiliä.

Kaupankäynti

Tuki on ylikuormittunut myöhään (20.2.2018) lähtien ja todentaminen / nostaminen on ollut painajainen. Yritys väittää kasvaneensa työvoimaa 300%, joten näemme, muuttuvatko asiat.

Yleensä ottaen

Siksi mitä se on, CEX on vahva vaihto. Se on helppokäyttöinen ja saat BTC: n helposti, mutta maksat mukavuudesta. Jos haluat murtautua peliin, se on palkkion arvoinen. Jos olet kokeneempi, etsi muualta.

Vaihda tietoja

 • Perustettu: 2013.
 • TOIMITUSJOHTAJA: Oleksandr Lutskevych.
 • Valuutat: Salaus – BTC, ETH, DASH, XRP, XLM, BTG, BCH, ZEC, GHS | Fiat – USD, EUR, GBP, RUB. Täydelliset tiedot saatavilla osoitteessa Cryptocoincharts.info.
 • Maksuvaihtoehdot: Salaus, SEPA, pankkisiirto, luottokortti.
 • Todentaminen: Joo.
 • Sovellus: Joo.
 • Marginaalikauppa: Joo.
 • HQ: Lontoo.
 • Palkkiot: 7%: n tapahtumamaksu | Maker-Taker-kauppapalkkiot (0% -. 25%) | Talletus / nostomaksut

Tietoa henkilöstä CEX.IO

CEX.IO oli maailman ensimmäinen pilvikaivostoimittaja. Vuonna 2013 perustettu, se juontaa juurensa Bitcoinin esihistoriaan. Nykyään se on monitoiminen kryptovaluutanvaihto, jonka avulla käyttäjät voivat ostaa Bitcoinia saumattomasti luottokortilla ja käydä kauppaa sillä (28 kauppaparia). Yli miljoona käyttäjää luottaa siihen enimmäkseen käyttöliittymän, ostamisen helppouden ja alustojen välisen toiminnallisuuden vuoksi.

Se tarjoaa yhden verkon yksinkertaisimmista osto- / myyntimekanismeista, maailmanlaajuisen kattavuuden, valikoiman maksuvaihtoehtoja ja arvostetun taloudellisen vakauden (vahvat pankkisuhteet ja taloudellinen rekisteröinti Isossa-Britanniassa / Yhdysvalloissa)..

Se ei ole läheskään yhtä suuri kuin jotkut sen kilpailijat (# 39 määrän mukaan helmikuusta 2018). Mutta se ei estä sitä saamasta erittäin likvidejä tilauskantoja ja nopeaa kaupan toteutusta. Kaikki tämä merkitsee ehkä aloittelijaystävällisintä Bitcoin-vaihtoa.

Viime aikoina vaihdosta on kuitenkin ollut todellisia huolenaiheita. Palkkioiden lisäksi on joitain muita merkittäviä tuen haittoja. Lisäksi toiminnallisuus on edelleen melko rajallinen.

Aloittelijat rakastavat CEX.IO: n osto- ja kauppakokemusta. Kokeneet veteraanit eivät välttämättä.

PITÄÄ LUKEA: Onko CEX.IO huijaus? | Miksi kaikki ovat niin huolissaan CEX: stä?

Turvallisuus on kaikkien Bitcoin-sijoittajien ja kauppiaiden ensisijainen tavoite. Siksi en pitänyt yllättävänä, että kysymys “Onko CEX.IO huijaus?” oli yksi yleisimpiä kysymyksiä verkossa.

Vastaus on ei. CEX.IO on legitiimi pörssi, joka on perustettu Isossa-Britanniassa ja jolla on vakava taloudellinen sertifikaatti. Sillä on myös valtava joukko tyytyväisiä käyttäjiä. He eivät varastaa rahaa.

Joten mikä on iso asia?

Bitcoin Reddit oli täynnä ketjuja pörssin maineesta. Google ei ollut paljon ystävällisempi ...

Bitcoin Reddit oli täynnä ketjuja pörssin maineesta. Google ei ollut paljon ystävällisempi …

Löydät myös paljon hakutuloksia SERP: stä

Viime aikoina on syytetty siitä, että CEX.IO on huijaus, koska käyttäjät eivät ole saaneet nostojaan ja tuki on ollut vastaamaton. Tämä on kuitenkin vain tyypillinen Internet-paniikki. Tuki on rasitettu voimakkaasti, ja myös CEX.IO: n maksupalveluntarjoajat ovat. Tämä on johtanut siihen, että monet eivät ole saaneet rahaa heti. Tässä on joitain aihetta käsitteleviä ketjuja:

Joka kerta tuki ilmaantui helpottamaan kaikkien huolenaiheita. Se on yksinkertaisesti viive ja lipun avaaminen tuella nopeuttaa prosessia. Älä vain lähetä heille 3000 sähköpostia päivässä.

Onko CEX.IO turvallinen? JOO. Tässä on miksi ….

Omien ennaltaehkäisevien turvatoimiensa (kylmävarastointi, petostentorjuntapolitiikka) lisäksi CEX.IO on turvallinen vaihto:

 • Ilmoittautuminen FinCeniin
 • Rekisteröinti Isossa-Britanniassa
 • Kumppanuudet pankkien kanssa
 • Läpinäkyvä johtajuus
 • Kylmävarasto
 • Kaikki käyttäjän talletukset on hyvitetty vuodesta 2013
 • Ei hakkereita historiassa

Kaikki nämä tekijät saavat minut uskomaan, että CEX.IO on turvallinen ja hyvämaineinen vaihto …. he ovat vain vähän hitaita.

ÄLÄ KOSKAAN JÄTÄ SUURIA KRYPTO-MÄÄRÄT PÖRSSISSÄ. Jos haluat oppia säilyttämään Bitcoinejasi turvallisesti, jotta niitä ei koskaan hakkeroida, sinun PITÄÄ lukea tämä artikkeli turvallisesta Bitcoin-tallennuksesta.

ÄLÄ KOSKAAN JÄTÄ SUURIA KRYPTO-MÄÄRÄT PÖRSSISSÄ. Jos haluat oppia tallentamaan Bitcoinejasi turvallisesti, jotta niitä ei koskaan hakkeroida, sinun on luettava tämä artikkeli turvallisesta Bitcoin-tallennuksesta.

CEX.IO: n “piilotetut maksut” selitys | Mitkä ovat CEX.IO-maksut luottokortilla ostamisesta?

CEX.IO: lla on korkeat palkkiot BTC: n ostamisesta, mutta Internetissä on “piilotetut” palkkiot. Aloitetaan ensin joistakin perusmaksuista, ennen kuin selvitetään, miksi niillä on niin korkeat piilokustannukset.

Tapahtumamaksut

Jos haluat ostaa BTC: n luottokortilla, sinulta veloitetaan transaktiomaksu 7%. Esimerkki: Jos ostat 1000 dollaria BTC: tä, saat vain 930 dollaria.

Kaupankäyntimaksut

Pörssissä käytetään volyymitasoa, valmistajan / ottajan palkkiotaulukkoa. Palkkiot vaihtelevat 25%: sta korkeintaan 0%: iin suurten volyymien tekijöille. Katso selitys valmistaja / ottajamaksuista tämä hyödyllinen artikkeli CryptoCurrency Facts -sivustolta.

Kuten tavallista, kaikki maksut riippuvat 30d-kaupan määrästä

Marginaalikaupan palkkiot

0% -2%. Täydellinen maksuaikataulu on osoitteessa CEX.IO: n verkkosivuston palkkiot -osiossa.

Mitkä ovat CEX.IO: n maksuvaihtoehdot yhdysvaltalaisille / EU-asiakkaille?

Yksi syy aloittelijoille rakastaa tätä yritystä johtuu valuuttavaihtoehdoista. CEX.IO hyväksyy luottokortit, pankkisiirrot, salauksen ja fiat-valuutan (USD, EUR, GBP, RUB). Talletusten ja nostojen palkkiot ovat kohtuulliset. Tässä on maksukaavio sivustolta:

Tässä on yleiskatsaus talletus- ja nostomaksuihin sivustolla Cex.io

Miksi Internet vihaa CEX.IO: n piilotettuja maksuja

Kun menet ostamaan BTC: tä tai käymään salausta CEX.IO: lla, huomaat heti jotain hämmentävää: valuuttakurssit ovat WAY korkeammat kuin muut pörssit.

Päätin verrata nopeasti, mitä 1000 dollaria ostaisi sinulle CEX.IO: lta ja mitä se saisi sinut avoimille markkinoille (20.2.2018).

Sivustolla CEX.IO

Piilotetut maksut tarkoittaa, että ostat vähemmän Bitcoineja

Avoimilla markkinoilla

Bitcoinin hinta avoimilla markkinoilla

BTC: n ostaminen CEX.IO: lta maksaa lähes 10% enemmän kuin avoimilla markkinoilla. Sano nyt, että ostat luottokortilla – saat paitsi noin 10% vähemmän kuin sinun pitäisi, maksat myös 7%: n transaktiomaksun. Yhteensä maksat ~ 17% valppautta. Se on VAIHE. Se riippuu siitä, kuinka paljon arvostat mukavuutta.

Yksi perustelu korkeammille hinnoille on, että pörssin on kompensoitava “täytä tai tappaa” -kauppamekanisminsa.

Mikä on Fill or Kill Trading? – Fill-or-Kill (FOK) on eräänlainen kaupankäynti, jossa toimeksianto on joko täytettävä kokonaan tai lopetettava. Pohjimmiltaan tämä tarkoittaa sitä, että jos suostut ostamaan yhden BTC: n tietyllä hinnalla, saat varmasti sen tällä hinnalla (tai alhaisemmalla korolla). Esimerkiksi muissa pörsseissä teet ostotarjouksen tietyllä hinnalla ja odotat, että markkinat täyttävät kyseisen tilauksen. Se saattaa täyttyä vain osittain tai olla täyttämättä ollenkaan. CEX.IO: lla tämä hinta taataan. Tässä on upea selittäjävideo NY Institute of Finance -tilausten täyttämisestä tai tappamisesta.

Kuinka CEX.IO: n maksut vertautuvat?

CEX.IO: lla on suuria maksuja. Mutta näin he pinoavat kilpailijoita muilla alueilla.

 • 30 000 dollaria ei hyvitetä.
 • Bittileima: .25% kauppamaksu | 5% luottokorttimaksu
 • Bittrex: .25% kauppamaksu.
 • PaikallisetBitcoins: Ei “maksuja” 1%: n myyntipalkkio Korkeammat kolikoiden hinnat
 • Bitfinex: Valmistaja: .1% / Taker: .2%

Kuinka ostaa Bitcoinia CEX.IO: lta Rekisteröinti, vahvistus, osto ja kauppa BTC

HUOMAUTUS: YLIKUORMITUKSEN JÄLKEEN UUDET KÄYTTÄJÄN REKISTERÖINNIT on keskeytetty LISÄTIETOJEEN. REKISTERÖINTI AVAAN PALAISIN. (Helmikuu 2018).

Rekisteröityminen CEX.IO: lle on suhteellisen helppoa, eikä vahvistaminen ole yhtä vaikeaa kuin muissakin pörsseissä. Näin pääset alkuun.

1) Rekisteröi ja vahvista sähköpostiosoitteesi

Siirry kohtaan CEX.IO ja napsauta Rekisteröi oikeassa yläkulmassa.

Siirry kohtaan CEX.IO ja napsauta Rekisteröi oikeassa yläkulmassa.

Rekisteröidy pörssiin valitsemalla joko sähköpostiosoitteesi, Facebook- tai Google-tilisi.

Rekisteröidy pörssiin valitsemalla joko sähköpostiosoitteesi, Facebook- tai Google-tilisi.

2) Määritä kaksivaiheinen todennus

Sinua pyydetään määrittämään 2FA-suojaus. Tee se.

Sinua pyydetään määrittämään 2FA-suojaus. Tee se.

3) Hanki vahvistus

Maaliskuusta 2018 lähtien kaikki tilit on TODENNETTAVA CEX.IO: n käyttämiseksi. Kaikki vahvistamattomat nykyiset tilit eivät voi käyttää mitään Cex.IO: n palveluista. Vahvistus tapahtuu tasoilla ja on suhteellisen helppoa. Vahvistusvaatimukset vaihtelevat maittain. Muutamia tavallisista asiakirjoista ovat:

 • Nimi
 • Selfie luottokortilla
 • Hallituksen henkilöllisyystodistus
 • Osoite todiste

CEX.IO: lla on tällä hetkellä eri tasot, joilla on erilaiset tarkastustasot, kyvyt ja rajoitukset (lisätietoja seuraavassa osassa). Katso täydellinen selitys verkkosivuston vahvistusosioista.

Lataa kaikki tarvittavat asiakirjat

4) Talletusrahastot

CEX.IO tarjoaa erilaisia ​​maksutapoja. Jos sinulla on jo salaus, rahoita tilisi. Talletettavaksi voit valita Visa / Mastercard, pankki (SEPA tai Yhdysvaltain pankkisiirto) tai salauspääoman. Napsauta iso vihreä talletuspainiketta osta / myy-välilehdellä ja aloita työ.

5) Osta Bitcoin

Se ei tule paljon helpommaksi kuin tämä. Valitse haluamasi summa ja napsauta Osta. Se on mahtava.

Eikö se ole kaunis?

Eikö se ole kaunis?

Mitkä ovat CEX.IO: n rajoitukset vahvistetuille käyttäjille?

Nykyisessä muodossaan CEX.IO: lla on tällä hetkellä 4 erilaista varmennustasoa, joilla kullakin on omat rajoituksensa ja kyvyt. Huomaa, että maaliskuussa 2018 Perus ei ole enää käytettävissä. Rajat VISA: lle ovat seuraavat nyt:

 • Perus: 1000 dollaria päivittäin | 3000 dollaria kuukaudessa
 • Vahvistettu: 3000 dollaria päivittäin | 30000 dollaria kuukaudessa
 • Verified Plus / Corporate: 10000 dollaria päivittäin | 100 000 dollaria kuukaudessa

Pankkisiirroille, Vahvistettu tileille on 200 000 dollarin päivittäinen raja ja 500 000 dollarin kuukausiraja. Vahvistettu Plus ja Yritys tileillä on ei rajoja.

CEX.IO arvostelut | Onko CEX.IO luotettava?

Verkko voi olla pimeä ja pelottava paikka. Se on kaikkea muuta kuin kiltti asioille, joista se ei pidä. Siksi olin yllättynyt siitä, että CEX.IO pysyi melko hyvin valituksista huolimatta. Yleensä yhteisö tykkää ostamisen helppoudesta ja mukavuudesta, mutta halveksii niin sanottuja “piilotettuja” palkkioita. Lisäksi tuki on ollut piiskaava poika kaikkien nimien, ikäisten ja uskontokuntien Reddit-käyttäjille.

Tässä on nopea katsaus hyvään, huonoon ja rumaan.

Positiiviset CEX.io arvostelut

Paniikin suhteen on parasta antaa viileämmät päät hallita. Joten se tarkoittaa, että kun ihmiset ovat hulluja siitä, että he eivät saa rahojaan, on parasta kuunnella ihmisiä, joilla on hyvin perustellut argumentit, eikä nimettömiä foorumin käyttäjiä, jotka juoksevat vihapuhetta. Jotkut kunnioitettavat myyntipisteet ajattelevat melko hyvin CEX.IO: sta. Esimerkiksi:

Positiivinen arvostelu sivustosta CEX.io Toinen positiivinen arvostelu

Myönteiset arvostelut keskittyvät siihen, kuinka hienoa se on aloittelijoille ja kuinka laajat maksuvaihtoehdot ovat. Yleensä sitä pidetään erittäin hyvämaineisena, aloittelijoille ystävällisenä ja kätevänä vaihtoa.

Negatiiviset CEX.io arvostelut

Internet? Täynnä roskapuhetta ja negatiivisuutta? No, minä en koskaan! Negatiiviset arvostelut keskittyvät pääasiassa hintoihin (mikä on hauskaa, koska kukaan ei pakota ketään käyttämään tätä vaihtoa) ja odotusaikoihin. Asiakastukea pidetään yleensä hyvänä … kun se vastaa. Kritiikki vaihtelee sen kutsumisesta hämäräksi ja suoraan huijaukseksi.

Negatiivinen arvostelu Redditistä Negatiiviset hakutulokset Googlessa

Negatiivit ovat yleensä hieman liiallista reaktiota. Olen jo käsitellyt miksi näin on, joten katso edelliset kohdat saadaksesi paremman käsityksen.

Kolme parasta vaihtoehtoista välittäjää CEX.IO: lle

CEX.IO ei säästä palkkioita. Maksat kalliisti mukavuudesta. Tässä on joitain vaihtoehtoisia välittäjiä Bitcoinin ostamiseksi ilman, että lunastat pyhissä perheesi perinnöissä.

1) Kolikkopohja

Coinbase-vaihto-logo

Se on tukikohta salausmaailmaan tulijoille. Siinä on kolikoita. Se on Coinbase. Coinbase on johtava välittäjä maailmassa. Yli 10 miljoonaa asiakasta on vaihtanut salausta yli 50 miljardin dollarin arvosta. Jos haluat saada Bitcoinin nopeasti alle puolella CEX.IO: sta, tämä on oikea paikka. Jos asut jonnekin, jota Coinbase ei tue, käytä CEX.IO. Jos asut muualla ja haluat ostaa BTC: tä nopeasti, valitse kolikkopohja. MAKSU: 3,5%. Muista lukea vain katsaus Coinbase Bitcoin -vaihtoon ensimmäinen.

2) LocalBitcoins.com

LocalBitcoins.com-logo

LocalBitcoins on vertaisverkko, jossa käyttäjät käyvät kauppaa Bitcoinilla suoraan keskenään. Se ei vaadi tarkistusta, ja voit ostaa BTC: n millä tahansa maksuvälineellä 100% nimettömästi. Teknisesti maksua ei ole, koska pörssi ei ole mukana kaupassa; kuitenkin löydät korkeammat Bitcoin-hinnat. Ylöspäin on, että voit käyttää mitä tahansa arvokasta ostaa BTC. Haittapuoli on riski. Muista lukea meidän täydellinen arvostelu LocalBitcoinsista ensin, jotta tiedät kuinka käydä kauppaa turvallisesti.

3) Coinmama

Coinmama-logo

Coinmama on israelilainen välittäjä, joka mahdollistaa nopeat ja helpot Bitcoin-ostot luottokortilla. Yksi plus on, että sinun ei tarvitse olla vahvistettu ostamaan 150 dollaria tai vähemmän. Se on vähän kalliimpaa kuin kolikkopohja, mutta silti vähemmän kuin CEX.IO. Coinmaman hintaan sisältyy jo 5,5%: n maksu ja maksat 5%: n käsittelymaksun luottokorttiostoksista. Kallis, mutta silti voittaa CEX.IO.

Coinbase vs. CEX.IO | Mikä vaihto on paras Bitcoinin ostamiseen luottokortilla?

Bitcoins-välitys on kilpailupeli. Ja kun olet tässä mailassa, ei ole mitään keinoa välttää vertaamista huippukoiraan. CEX.IO ei paeta tätä kohtaloa. Coinbase on kiistaton johtaja alalla, joten on vain oikein verrata tätä eurooppalaista kilpailijaa sen valtion vastaavaan. Katsotaanpa kuka tulee ensimmäisen BTC: n ostamiseen.

Coinbase-ominaisuudet

 • Valuutat: Bitcoin, Bitcoin Cash (napsauta tätä nähdäksesi selitysvideo Bitcoin Cashista), Ethereum, Litecoin.
 • Maksu: Luotto- / maksukortit, pankkisiirto, pankkitili.
 • Todentaminen: Joo.
 • Nopeus: Välitön luottokorteille | 1-5 päivää pankille tai pankkisiirrolle.
 • Sovellus: Joo.
 • GDAX: GDAX on Coinbaseen liittyvä Bitcoin-pörssi, jossa voit käydä kauppaa muiden kryptovaluutan käyttäjien kanssa. Voit helposti siirtää rahaa niiden välillä.
 • Päämaja: San Francisco.

Plussat:

 • Aloittelijoille on helppo ostaa Bitcoinia
 • Välitön osto luottokorteilla
 • Täysin vakuutettu
 • peukalo ylösmaineellinen ja turvallinen

Haittoja:

 • Rajoitetut valuutat
 • Puuttuvat syvälliset työkalut
 • thumbs down Rajoitettu tuki

Head-to-Head

 • Turvallisuus: Kolikkopohja.
 • Palkkiot: Kolikkopohja.
 • Ominaisuudet: CEX.IO.
 • Valuutat: CEX.IO.
 • Todentaminen: Pestä.
 • UX: Pestä.
 • Kaupankäynti: CEX.IO.
 • Maine: Kolikkopohja.
 • Päätelmä: Pestä.

Se tulee alas siihen, mitä odotat alustaltasi. Jos olet aloittelija, joka haluaa ostaa ensimmäisen Bitcoinin, Coinbase on ehdottomasti ylivoimainen valinta; Jos kuitenkin olet eurooppalainen, SEPA-vaihtoehdot (ja venäläisten RUB-vaihtoehdot) tekevät CEX.IO: sta hieman houkuttelevamman. Lisäksi CEX.IO tarjoaa erittäin mielenkiintoisia ominaisuuksia säilyttäen silti aloittelijoille sopivan muotoilun.

Tuomio: Coinbase pohjoisamerikkalaisille ja ehdottomille aloittelijoille. CEX.IO euroille ja ihmisille, jotka etsivät lisäominaisuuksia.

CEX.IO: n UKK | Onko se Legit? Voivatko amerikkalaiset käyttää sitä? Tarvitsenko vahvistuksen? Ja paljon enemmän

K: Miksi en voi nostaa USD: tä?

A: USD- ja GBP-maksut on keskeytetty toistaiseksi, kunnes tilanne on selvitetty. Olkaa kärsivällisiä.

K: Onko CEX.IO turvallinen?

A: Joo. Yritys on rekisteröity sekä Isossa-Britanniassa että Yhdysvalloissa rahoituslaitoksilla, eikä sillä ole ollut historian aikana mitään tapahtumia.

K: Miksi Bitcoin on niin kallista?

A: Koska CEX.IO käyttää palkkioita hinnoitteluun kompensoidakseen muita palveluja.

K: Vaatiiko CEX.IO vahvistuksen?

A: Joo. Maaliskuusta alkaen kaikki tilit on vahvistettava.

K: Tukeeeko CEX.IO Ripplea ja Bitcoin Cashia?

A: Joo.

K: Missä osavaltioissa CEX.IO on käytettävissä?

A:

Maat, joihin CEX.IO on rajoitettu

K: En ole saanut vastausta ja rahani eivät näy. On CEX.IO varastanut kaiken minulta?

A: Ei. Heillä ei ole koskaan ollut tällaista tapahtumaa historiansa aikana. Ole kärsivällinen ja avaa uusi lippu tai mene heille Bitcoin Reddit. Se vie vain kauemmin ylikuormituksen takia.

Salauspositiiviset tykkäykset ja ei-tykkäämiset

Tykkää

 • Marginaalikauppa
 • Yksinkertainen käyttöliittymä
 • Helppo ostaa
 • peukkua ylös Suuri muotoilu
 • thumbs up: Erinomainen yhdistelmä ominaisuuksia ja yksinkertaisuutta

Ei pidä

 • Raskaat palkkiot
 • Rajoitetut valuutat

Lopullinen tuomio CEX.IO-arvosteluuni

CEX.IO on hyvämaineinen, turvallinen ja luotettava Bitcoin-vaihto, joka on erinomainen tapa helpottaa aloittelijoiden elämää. Se on hieno (mutta kallis) tapa ostaa ensimmäinen Bitcoinisi ja helpottaa kaupankäyntiä. Vaikka se on niin yksinkertaista kuin tulee, on myös joitain lisäominaisuuksia, jotka auttavat sinua oppimaan köydet.

Yleensä korkeat palkkiot tarkoittavat, että se on sen arvoista vain, jos arvostat mukavuutta ja yksinkertaisuutta. Jos olet EU: ssa ja haluat nopean ja helpon tavan tehdä salausta ilman huolta, se on turvallista, luotettavaa eikä talletusmaksut ole kovin huonoja. Jos olet muualla, jossa toinen välittäjä palvelee, kannattaa ehkä etsiä muualta.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map