Bittrex Review: Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää

Haluatko aloittaa kaupankäynnin Bitcoinilla Bittrex-pörssissä? Täydellinen Bittrex-katsaus kattaa kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää maailman edistyneimmästä kryptovaluutanvaihdosta.

Bittrex – seuraavan sukupolven digitaalinen valuutanvaihto on Seattlessa toimiva salauskauppapaikka. Se tarjoaa yrityksille ja yksityishenkilöille yhden markkinoiden kärjessä olevista salakirjoituskokemuksista. Ja kanssa 24 tunnin kaupankäyntivolyymi on yli 250000 BTC-arvoista digitaalista omaisuutta, se on myös yksi nestemäisimmistä.

Bittrex-pörssin kotisivu

Tästä Yhdysvaltain pörssistä on nopeasti tullut ammattikäyttöön tarkoitettujen alustojen alusta. Lähinnä siksi, että sen turvallisuus, alhaiset maksut, salamannopea kaupan toteutus ja lompakon vakaus ovat markkinajohtajia. Puhtaat tietoturvatiedot, korkea likviditeetti ja yli 190 tuettua valuuttaa ovat myös suuria etuja.

Bittrex on rutiininomaisesti jatkuvasti muuttuvan salausmaiseman eturintamassa. Se oli yksi ensimmäisistä yrityksistä, joka haki kiistanalaista New Yorkin osavaltion Bitlicense. Kaikki nämä positiiviset tekijät korvaavat helposti sen, että se ei salli kaupankäyntiä fiat-valuutalla (USD, EUR jne.).

Bittrex on selkeä johtaja kokeneille kauppiaille, jotka haluavat vakaan, turvallisen ja kattavan digitaalisen valuutanvaihdon.

Bittrex Exchange Hyödyt ja haitat

Tässä ovat Bittrexin edut ja haitat arvostelun perusteella.

Plussat:

 • Parannettu turvallisuus & Vaatimustenmukaisuus
 • 190+ valuuttaa & 450 kauppaparia *
 • Ylivoimainen asiakastuki
 • Erinomainen maine yhteisössä
 • peukkua ylösPienet palkkiot
 • peukkua ylösHelppo käyttöA

Haittoja:

 • Ei fiat-vaihtoehtoja **
 • Ei aloittelijaystävällinen

* Kaupankäynti parilla on termi, kun vaihdat yhden digitaalisen valuutan toiseen. Esimerkiksi Bitcoinin kauppa Litecoinille.

** Käyttäjät voivat tallettaa fiatin pankkisiirrolla, jos summa ylittää 10 000 dollaria USD ja siirryt lisää vahvistusesteitä.

Bittrexillä on laaja valikoima valtavirran ja vaihtoehtoisia digitaalisia valuuttoja

Bittrexillä on laaja valikoima valtavirran ja vaihtoehtoisia digitaalisia valuuttoja


Bittrex-katsaus pääosiin

Turvallisuus

Bittrexin tiukat turvaominaisuudet (2FA, SSL) tukee perustajien yli 50 vuoden kokemus. Sen tiukka sääntely, puhdas kokemus ja omistautuminen tukeen ovat vertaansa vailla.

Yksityisyys

Peruskauppaa on saatavilla vähän tietoa, mutta KYC- ja AML-säännöksiä noudatetaan tiukasti. Sinun on vahvistettava tiedot, jotta voit käyttää muita ominaisuuksia. Jotkut ovat myös syyttäneet yritystä yksityisten tietojen jakamisesta.

Helppokäyttöisyys

Kojelauta on suoraviivainen ja helppo silmille. Kaiken kaikkiaan sivustolla on helppo navigoida ja intuitiivinen, mutta en pidä sitä “helpona” tai aloittelijaystävällisenä. Se, että sinulla on oltava salaus ennen kaupankäyntiä (etkä voi ostaa niistä), on ainoa merkittävä lakko täällä.

Tuki

Bittrex on raikasta ilmaa salausmaailmassa. Heidän tukensa on erittäin aktiivinen sosiaalisessa mediassa ja ovat yleensä hyvin reagoivia. Tarkistaa tukisivu täällä. Varoitus: kirjoittamisen jälkeen Bittrex on ylikuormitettu ja sillä on ongelmia.

Maine

Toisin kuin kilpailijat, jotka ovat rutiininomaisesti huijattu verkossa, Bittrex on hyvin arvostettu ja arvostettu. Jotkut ovat väittäneet pump-and-dump -järjestelmät, mutta muuten kuin yhteisöllisyys on loistava.

Yleensä ottaen

Bittrex ei ole aloittelijaystävällinen eikä todellakaan kaikkein helppokäyttöisin, mutta ammattimaisille kauppiaille se on poikkeuksellinen. Tiukka turvallisuus, nopea kauppa, jokainen kuviteltavissa oleva valuutta ja alhaiset palkkiot ovat kaikki mitä kauppias voi haluta. Ainoat suuret haittapuolet eivät ole fiat ja usein tarkastusongelmat.

Bittrex-kojelauta

Kojelauta on suhteellisen yksinkertainen ja siinä on saumaton muotoilu.

Tietoa henkilöstä Bittrex

Bittrexin perusti Bill Shihara, entinen Amazonin insinööri. Turvarikkomuksista huolestunut ja luotettavuuden ja vakauden puutteesta turhautunut hän aloitti Bittrexin vuonna 2014 yhdessä perustajien kanssa. Perustajaryhmällä on yli 50 vuoden kokemus työskentelystä alan jättiläisille, mukaan lukien Microsoft, Amazon ja BlackBerry.

Yhdysvalloissa sijaitseva Bittrex on ylpeä siitä, että se antaa käyttäjien käydä kauppaa luottavaisin mielin. Se oli myös yksi ensimmäisistä yrityksistä, joka haki menestyksekkäästi Bitlicensea New Yorkin osavaltiosta. Vaikka tiukka noudattaminen (verot, verot jne.) On taakka monille käyttäjille, ammattimaisilla kauppiailla on vakaus ja mielenrauha.

Sadat kaupankäyntiparit, algoritmiset kaupankäyntivaihtoehdot, tiukka turvallisuus ja rajaton kaupankäynti pienestä maksusta vetävät käyttäjiä käymään kauppaa tämän Seattlen yrityksen kanssa.

Minkälainen vaihto on Bittrex?

Bittrex on perinteinen digitaalinen valuutanvaihto. Se toimii yhteensopivana alustana käyttäjien välillä vaihtaakseen digitaalista omaisuutta, kuten kolikoita tai rahakkeita. Ostaja sovitetaan myyjän kanssa, ja pörssi ottaa pienen provisiomaksun ongelmistaan. Tämä on välitön vastakohta kilpailijoille, kuten Coinbase, joka toimii välittäjänä. Välittäjän kanssa käyttäjät ostavat ja myyvät salauksensa suoraan välittäjän kanssa määritetyllä markkinahinnalla eikä käy kauppaa keskenään. Bittrex on kuin New Yorkin pörssi Wall Streetillä, vain siistimpi.

Bittrex-ominaisuudet

ABittrex laskuttaa itsensä “seuraavan sukupolven digitaaliseksi valuutanvaihdoksi”. Tämä tarkoittaa, että sillä on joitain parhaita ominaisuuksia verkossa.

 • tarkistaaValuutat: Yli 190 digitaalista valuuttaa. Ei fiatia.
 • tarkistaaTallettaa: Salaus (ellei yli 10000 dollaria USD).
 • tarkistaaPeruuttaminen: Salaus
 • tarkistaaTodentaminen: Joo.
 • tarkistaaTallettaa Nopeus: Välitön.
 • tarkistaaSovellus: Ei.
 • tarkistaaLompakko: Joo.
 • tarkistaakomissio: .25%
 • tarkistaaKaupankäyntiparit: Satoja.

Onko Bittrex turvallinen?

Bittrex on yksi markkinoiden säännellyimmistä ja vaatimustenmukaisimmista pörsseistä. Se oli yksi harvoista yrityksistä, joka haki kiistanalaista New Yorkin osavaltion Bitlicensea. Yrityksen perustivat insinöörit ja asiantuntijat, joilla on vuosikymmenien kokemus teollisuudesta.

Yritys käyttää vakiona 2FA-toimintoja ja testaa ja päivittää jatkuvasti toimintojaan. Se on edelleen yksi harvoista alustoista, jota ei ole koskaan hakkeroitu. Se tarkastaa myös kunkin tilin huolellisesti kolmannen osapuolen asiakirjojen vahvistusyrityksen kautta. Jopa perustilitiedot tarkistetaan julkisten tietojen perusteella.

Sen maine yhteisössä on lähes tahraton. Pesun jälkeen Reddit, arvostelut ja kilpailijat löysin paljon enemmän negatiivisia arvosteluja useimmille muille vaihdoille ja vain vähän Bittrexille.

Bittrex Review - käy kauppaa luottavaisin mielin

Bittrex väittää antaneensa käyttäjien käydä kauppaa luottavaisin mielin. Se tuottaa.

Tuomio: Bittrex on suunnilleen yhtä turvallinen kuin saat.

Bittrex-palkkiot

Bittrexin palkkiot ovat erittäin yksinkertaisia ​​muihin alustoihin verrattuna. He veloittavat 25%: n palkkion jokaisesta vaihdosta. Koska talletukset ja nostot ovat kaikki salauksessa, vähimmäiskuljetusmaksu * sovelletaan jokaiseen nostoon. Tämä vaihtelee kolikon mukaan. Näet siirtomaksun napsauttamalla kolikon vieressä olevaa nostomerkkiä (-).

Toisin kuin kilpailijat, joilla on “valmistaja” ja “ottaja” -maksut, jyrkät nostomaksut ja prosenttimaksut suurista pankkisiirroista, Bittrexin yksinkertaistettu malli on vain yksi kiinteä maksu kaikesta. Tämä on tärkeä vetovoima ammattimaisille kauppiaille, koska he voivat helposti laskea, mikä lopullinen summa on.

Tietysti se, että Bittrex toimii vain salauksella, on syy siihen, että se voi olla niin yksinkertainen.

* Jokaisen kolikon sisäänrakennettu on verkon siirtomaksu kolikon siirtämisestä paikasta toiseen. Kolikon luonteeltaan tämä maksu on väistämätön. Bittrex ei ansaitse rahaa nostojen yhteydessä.

Bittrex-rajat

Koska Bittrex on vain salausta, sillä ei ole lähes yhtä tiukkoja rajoituksia talletuksille, kaupoille ja nostoille kuin muilla alustoilla; Kuitenkin, kuten heidän verkkosivuillaan todetaan, yritys on erittäin omistautunut lainsäädännön noudattamiselle. Se on yksi heidän tärkeimmistä myyntipisteistään.

Noudattaminen on AML: n (rahanpesun torjunta) ja KYC (Tunne asiakkaasi) -säännösten mukaista.

On olemassa kahdenlaisia ​​tilejä:

 • tarkistaaPerus: Perustilin vahvistamiseksi sinun on annettava nimesi, osoitteesi ja syntymäpäiväsi. Se verrataan julkiseen tietueeseen. Perustilit voivat nostaa jopa 4 BTC: n arvoisen digitaalisen valuutan päivässä, kun 2FA on käytössä.
 • tarkistaaParannettu: Parantaaksesi tiliäsi sinun on lähetettävä skannatut henkilöllisyystodistuksesi ja selfiet. Bittrexin palveluntarjoaja Jumio tarkistaa asiakirjat. Parannetut tilit voivat nostaa jopa 100BTC (periaatteessa kaikki tunnetun maailmankaikkeuden rahat). Luettelo luettelosta maiden ja niiden tuettujen asiakirjojen kanssa, tutustu Jumion verkkosivustoon.

Mitä pidämme ja pidämme Bittrexistä

Bittrexiä pidetään yhtenä parhaista kryptovaluutanvaihtofoorumeista verkossa ja se on ehdottomasti yksi nopeimmista ja kattavimmista markkinapaikoista. Siitä ei ole oikeastaan ​​paljon pidettävää.

Tykkäykset:

 • Lukemattomia valuuttoja
 • Hullusti alhaiset palkkiot ja yhden palkkion malli
 • Korkea vakaus ja turvallisuus
 • Yläraja tarkistuksella
 • peukalo ylös Suuri asiakastuki
 • peukkua ylösSuuri maine

Ei pidä:

 • Ei fiatia
 • Ei aloittelijaystävällinen
 • peukut alas raskas tarkistus

Kuinka käyttää Bittrexiä askel askeleelta

Tämä osa Bittrex-katsaustamme opettaa sinulle, kuinka luoda tilisi Bittrex-alustalle, jotta voit alkaa vaihtaa kryptovaluutta.

1. Käy osoitteessa Bittrex.com & Napsauta Kirjaudu

Sisäänkirjautuminen on oikeassa yläkulmassa

Sisäänkirjautuminen on oikeassa yläkulmassa

2. Napsauta Rekisteröidy

Bittrex-kirjautumiskenttäAloitukseen tarvitaan vain sähköpostiosoitteesi ja salasanasi

Aloitukseen tarvitaan vain sähköpostiosoitteesi ja salasanasi

A3. Vahvista sähköpostiosoitteesi

Bittrex lähettää vahvistussähköpostin määrittämääsi osoitteeseen. Klikkaa sitä!

Hyvää työtä! Sinulla on nyt Bittrex-tili. Seuraava vaihe on vahvistaminen!

Bittrex-tilin meme

Kuinka saada vahvistus Bittrexistä

Bittrex vaatii kaikkia käyttäjiä antamaan ainakin joitain henkilökohtaisia ​​tietoja vahvistusta varten. Tämä johtuu tiukasta KYC- ja AML-sääntöjen noudattamisesta. Kaikki tiedot verrataan julkisiin tietueisiin, ja parannettu tieto tarkastetaan Jumio-henkilötodistuksen vahvistuspalvelut.

1. Anna henkilökohtaiset perustietosi

Kun kirjaudut sisään, napsauta Asetukset, ja vasemmalla olevassa välilehdessä näkyy Perustarkistus. Anna nimesi, osoitteesi ja syntymäpäiväsi pyydettäessä.

Bittrex-tilitiedotPerustilit voivat nostaa enintään 4 BTC digitaalista omaisuutta päivässä.

Perustileillä on oikeus nostaa enintään 4 BTC päivässä digitaalista omaisuutta.

2. Kuinka saada parannettu vahvistus Bittrexille

Rajojen nostaminen 100BTC: ksi päivässä on välttämätöntä vakaville kauppiaille. Et voi koskaan tietää, milloin tilaisuus tulee esiin. Vahvistaminen on tuskaa, mutta sen arvoinen.

Napsauta Tehostettu vahvistus -välilehteä vasemmalla tai napsauta Päivitä parannettuun vihreää -painiketta Perusasetukset-välilehdessä.

Bittrex-tilin parannettu vahvistusJos mikään julkinen tietue ei täsmää, sinun on suoritettava tehostettu vahvistus, jotta voit peruuttaa.

Vahvistuksen saamiseksi sinun on toimitettava voimassa oleva asiakirja (yhdysvaltalaisille asiakkaille, yleensä passi tai ajokortti) sekä uusi selfie. Varmista, että:

 • Kasvoistasi on näkymä kokonaan eikä mitään ole estetty
 • checkEi ole sama kuva henkilöllisyystodistuksestasi
 • checkEi ole ammattimainen profiilikuva
 • tarkista Et rajaa kuvaa ollenkaan

Täydellinen luettelo tuetuista asiakirjoista maittain, katso Jumion henkilöllisyystodistussivu.

Bittrex-vahvistusmemeBittrex-vahvistus voi viedä aikaa.

Huomaa, että odotusajat pidentyivät jo ennen kuin Bittrex lopetti uusien tilien hyväksymisen. Toivottavasti, kun järjestelmä päivitetään, tarkistus palaa normaaliksi.

Kuinka tallettaa Bittrex-alustalle

Salaus talletetaan Bittrexille on yksinkertaista ja erittäin aloittelijaystävällistä.

1. Napsauta Lompakot

Salaus talletetaan BittrexilleValitse hallintapaneelista oikeassa yläkulmassa Lompakot.

Valitse hallintapaneelista Lompakot oikeassa yläkulmassa.

2. Etsi valuuttasi

Kuinka löytää kryptovaluuttasi Bittrex-tililtäsiEtsi talletettava valuutta hakupalkista.

Etsi talletettava valuutta hakupalkista.

Mietitkö, kuinka valita mikä valuutta on paras tallettaa vuonna 2018? Katso tämä artikkeli.

3. Lähetä rahaa lompakostasi talletusosoitteeseen

Näkyviin tulee talletuslaatikko, jonka avulla voit luoda talletusosoite. Käytä tätä osoitetta lähettääksesi salauksen lompakostasi Bittrexille. Sinulla on jo oltava salaus lompakossa, koska Bittrex ei salli sinun ostaa niistä. Jos olet vasta aloittamassa ja tarvitset lompakkosuositusta, usethebitcoin.comilla on mahtava artikkeli 9 parasta salauslompakkoa. Se auttaa saamaan sinulle parhaan Bitcoin-lompakon.

Voit nyt aloittaa kaupankäynnin!

Kuinka käydä salausta Bittrexillä

AKun olet tehnyt talletuksen, huomaat, että talletuksesi on nyt vireillä. Bittrex vireillä on yleensä erittäin nopea. Kun se on käyttövalmis, voit aloittaa kaupankäynnin.

1. Etsi salausparisi

Kryptoja käydään kauppaa pareittain. Esimerkiksi Bitcoin for Dash, Ark, Neo jne. Kun talletuksesi on vahvistettu, etsi pari, jonka haluat käydä kauppaa hakutoiminnon avulla..

Kuinka löytää salausparisi Bittrex-tililtäsi

2. Valitse summa, jonka haluat vaihtaa

Tilauskanta on täynnä tarjouksia ja kyselyitä. Lue täydellinen selitys näistä termeistä tämä artikkeli selittää tarjouksia, kyselyitä ja tarjouksia. Pohjimmiltaan tarjoukset ja kyselyt ovat ostojen ja myyntien vastineita. Valitset yksiköiden lukumäärän ja hinnan, ja markkinat päättävät, täytetäänkö ne.

Se siitä. Se on niin helppoa. Muista vahvistaa kaikki kaupassasi ennen suorittamista. Luin tutkimuksen aikana paljon kauhutarinoita kaupankäynnin virheistä. Et halua päätyä pahempaan kuin Trumpin mielipide NAFTAsta ….

Tämä on ollut kaupan historian huonoin kauppasopimus, ehkä koskaan

Tekijät Bittrex-arvosteluissamme

Bittrexillä on vankka maine ympäri yhteisöä, kuten “turvakummit” -ryhmän perustama yritys odottaa. Bittrexillä on runsaasti valtavirtaa ja altcoineja, vahva turvallisuus ja likviditeetti (eli se on erittäin aktiivista ja helppoa vaihtaa digitaalinen omaisuus käteiseksi tai muuksi omaisuudeksi). Sen palkkiot ovat kohtuulliset ja yksinkertaiset.

Sivuston arvostelut riippuvat samoista tekijöistä: palkkiot, tuki, turvallisuus ja kolikot.

Tietysti on myös haittapuoli. Monet negatiiviset arvostelut verkossa ovat keskittyneet tukikysymyksiinsä ja siihen, miten kolikot eivät ole ilmestyneet talletettuina; Bittrex ei kuitenkaan ole salannut, että he ovat kamppailleet pysyäkseen kysynnän mukana. Tuki pyrkii korjaamaan nämä ongelmat.

Ainoa todellinen negatiivinen, joka mielestäni on perusteltua, on tarkastuskysymys. Verkon käyttäjät ovat ilmaisseet turhautumisensa siitä, että vahvistus ei toimi tai kestää liian kauan.

Bittrex-tarkistus, johon on suhtauduttava varoenKaikki tällaisen oikeinkirjoituksen aiheuttamat kielteiset arvostelut on tehtävä suolalevyllä.

Kaikki tällaisen oikeinkirjoituksen aiheuttamat negatiiviset arvostelut on tehtävä suolalevyllä.

Positiiviset tarkastelutekijät

 • Valuuttavalinnat
 • Alhaiset palkkiot
 • Turvallisuus
 • Nopeus

Nopeus oli mielenkiintoinen tekijä monissa arvosteluissa. Käyttäjät ilmoittivat harvoin viiveongelmista, toisin kuin monet muut vaihdot. Yksi arvostetun Reddit Bitcoin -käyttäjän julkaisema arvostelu tiivisti tilanteen hyvin: “Sekä Gemini että Bittrex ansaitsevat tämän kategorian kärkipaikan (palvelimen viive), harvoin, jos koskaan kohtaavat teknisiä ongelmia.”

Negatiiviset tarkastelutekijät

 • Pitkä talletus- ja nostoaika (ylikuormitettu tuki)
 • Vahvistuskysymykset
 • Ei Fiatia (tämä ei ole mielestäni oikeudenmukainen; se on vain salauksenvaihto!)

ABittrex-vaihtoehdot

Jos fiatin, vahvistusprosessin ja viimeaikaisten tukikysymysten puute sulkee sinut pois Bittrexistä, vuonna 2018 on runsaasti Bittrex-vaihtoehtoja, jotka ovat saaneet höyryä. Mielestäni 3 parasta ovat:

1. Binanssi

Binance-vaihto-logo

Kiinalainen kilpailija Bittrexille on toinen vain salauksenvaihto, jossa on naurettavan alhaiset palkkiot (0,05-1,1%). Pienempien maksujen ja paremman tuen lisäksi käyttäjät rakastavat Binancea hauskoista peleistä ja lahjoista. Haluatko käydä kauppaa jokaisella kuviteltavalla parilla JA voittaa Porsche? Tämä on paikka tehdä se.

2. Poloniex

Poloniex vaihto-logo

Poloniex ja Bittrex ryhmitellään usein yhteen. Yleensä yhteisö on yhtä mieltä siitä, että Poloniex on monipuolisempi (marginaalikaupalla) ja Bittrex on vakaampi ja turvallisempi. Bittrexin asiakastuki on myös ylivoimainen. Poloniexilla on monimutkaisempi valmistaja-ottajan palkkiotaulukko, mutta heidän palkkionsa ovat usein pienempiä kuin Bittrexillä.

3. Localbitcoins.com

LocalBitcoins.com-logo

Localbitcoineja kutsutaan usein eBay of Bitcoinsiksi. Se on vertaisverkko (P2P), mikä tarkoittaa, että lähetät salausvaluuttoja suoraan toisilleen. Vaihto on vain escrow ostajan ja myyjän välillä. Se on loistava vaihtoehto, jos Bittrexin vahvistus ja maksut alkavat ärsyttää. Kaikki on 100% tuntematonta. Tietenkin turvallisuus on tärkeä asia.

Comparisson-arvostelu: Bittrex vs. Poloniex

Poloniex vaihto-logo

vs..

Bittrex vaihto-logo

Bittrex ja kilpaileva Poloniex ovat kaksi suurinta valuutanvaihtoa. Molemmat urheilevat monenlaisia ​​valuuttapareja, helppoja talletus- ja nostovaihtoehtoja sekä alhaisia ​​maksuja. Vaikka Bittrex laskuttaa itsensä “seuraavan sukupolven” pörssiksi, Poloniex kutsuu itseään “aktiivisimmaksi” pörssiksi. Molemmat ovat loistavia vaihtoehtoja kauppiaille, mutta yksi on vakaasti toista yhteisössä.

Esitän sinut ensin Poloniexin perusteet:

Poloniex-ominaisuudet

 • tarkistaaSijainti: Delaware
 • tarkistaaTyyppi: Perinteinen vaihto
 • tarkistaaMobiilisovellus: Ei
 • tarkistaaMaksu: Salaus
 • tarkistaaValuutat: BTC, LTC ja kymmeniä muita
 • tarkistaa24 tunnin äänenvoimakkuus: 49789 BTC
 • tarkistaaTurvallisuus: OK
 • tarkistaaAsiakaspalvelu: Kauhea
 • tarkistaaTodentaminen: Joo
 • tarkistaaPalkkiot: Erittäin matala
 • tarkistaaMarginaalikauppa: Joo
 • tarkistaaMarginaalilainaus: Joo

Tietoja Poloniexista

Poloniex on yksi suurimmista ja aktiivisimmista pörsseistä. Wilmingtonista, Delaware, sijaitseva se tarjoaa yhden kattavimmista kaupankäyntikokemuksista verkossa. Sen täysin mukaansatempaavaa kaupankäyntikokemusta tukevat edistyneet kaaviot ja työkalut, syvä tilauskanta sekä marginaali- ja lainaoptiot. Sen turvallisuus on hieno, mutta ei maineikkain verkossa.

Tästä huolimatta sillä on tapoja mennä asiakaspalveluosastoon. Verkko on täynnä vihaisia ​​käyttäjiä. Tämä yksi Reddit-käyttäjä osoitti, että lippu oli käsittelyssä 90 päivää!

Tykkäykset:

 • Marginaalikauppa & Luotonanto
 • Korkea likviditeetti
 • Alhaiset palkkiot
 • Paljon valuuttoja
 • thumbs upHyvä käyttöliittymä ja kaaviot

Ei pidä:

 • OK Suojaus
 • Huono asiakastuki
 • peukalo alas Varjoisa peruutusprosessi
 • thumbs down Matala yhteisön hyväksyntä (huolimatta suuresta käyttäjäkunnasta!)

Tarkastelun tuomio: Bittrex vs. Poloniex

Koska nämä kaksi sivustoa ovat niin samanlaisia ​​ja suosittuja samassa kapealla, on vain reilua verrata näitä kahta sivustoa. Molemmat ovat erinomaisia ​​rahan kaupan salaamiseen. Bittrexin turvallisuus, vakaus ja erinomainen tuki antavat sille kuitenkin edun.

 • checkBetter Security
 • tarkistaParempi tuki
 • checkBetter maine
 • tarkistaLisää kolikoita
 • checkRicher Trading -ominaisuudet
 • checkBetter Interface
 • checkMargin Trading & Luotonanto

VOITTAJA: Bittrex!

Bittrex-alustan UKK

Foorumien, arvostelusivustojen, blogien ja itse Bittrex-tukiosion välissä huomasin kaikkien tasojen salauskäyttäjien esittelevän samoja kysymyksiä. Olen laittanut ne tänne, jotta voit helposti lukea vastaukset ja aloittaa kaupankäynnin luottavaisin mielin.

K: Onko Bittrex turvallinen?

A: Joo. Bittrexiä tukevat turvallisuuspsykopaatit, joilla on 5 vuosikymmenen kokemus. Microsoftin ja Amazonin asiantuntijoiden johdolla rahasi ovat mahdollisimman turvallisia. Silti ei ole koskaan suositeltavaa jättää suuria summia rahaa verkkoon.

K: Onko Bittrex huijaus?

A: Ei. Bittrexissä on varmasti joitain ongelmia sen hitaan tuen takia. Mutta se johtuu vain siitä, että se on tällä hetkellä ylikuormitettu. Saat rahasi ja se on turvallista.

K: Miksi Bittrexillä on niin paljon todentamista?

A: Bittrex on täysin säännelty ja vaatimusten mukainen yhdysvaltalainen yritys. Sen on noudatettava pankkisääntöjä, Yhdysvaltain talouspakotteita ja KYC-sääntöjä. Kaikki vaatimustenmukaisuus on sinun turvallisuutesi ja alustasi vakauden kannalta (Bittrex on paljon pienempi riski sulkemisesta määräysten vuoksi).

K: Mitkä ovat nosto- ja kaupankäyntirajani?

A: Bittrex muuttaa jatkuvasti rajojaan. Tällä hetkellä voit nostaa jopa 4BTC: n perustilillä ja 100BTC: n parannetulla tilillä.

K: Kuinka saan korkeammat rajat?

A: Sinun on vahvistettava tilisi. Lähetä Bittrexille selfie ja henkilötodistus.

K: Kuinka otan kaksitekijän todennuksen käyttöön?

A: Napsauta Asetukset -> Kaksikerroinen ja noudata ohjeita. Sinun on sitten käytettävä mobiilisovellusta loppuun 2FA-määritysprosessi.

K: Bittrex odottaa? Mitä tämä tarkoittaa?

A: Bittrex on tällä hetkellä ylikuormitettu ja on keskeyttänyt uudet rekisteröinnit. Tämä voi tarkoittaa, että talletuksesi tai nostosi ovat vireillä. Anna heille enemmän aikaa.

Bittrex Review lopullinen tuomio

Bittrex on yksi suurimmista, kattavimmista ja turvallisimmista kaupankäyntialustoista, ja se on loistava vaihto ammattimaisille kauppiaille. Sen tukikysymysten ja fiat-kaupankäyntivaihtoehtojen puuttumisen lisäksi ei todellakaan ole mitään muuta, jota voisit mahdollisesti pyytää. Täydellinen noudattaminen tuo vakautta, syvä tilauskanta varmistaa likviditeetin ja useat valuutat tarjoavat maksimaalisen joustavuuden. Haittoja eivät ole mobiilisovellukset, niiden nykyiset backend-ongelmat ja pitkä tarkastus.

On olemassa syy siihen, että Bittrexin puolella on yhteisöllisyys ja sen kaupankäyntimäärä on tähtitieteellistä: se on loistava vaihto. Kun olet ylittänyt todentamisen esteet, olet selvä.

Tuomio: Bittrex on todennäköisesti markkinoiden paras pörssi, ja Bittrex-katsaus osoittaa sen. Kun olet ohittanut vahvistusongelmat, sinulla on kannattava ja turvallinen kaupankäyntikokemus.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map