Suuret Bitcoin-huijaukset, joita on vältettävä vuodelle 2021

Tämä vuosi toi salausyhteisöön huomattavaa kasvua. Erityisesti Bitcoin sai takaisin menetetyn arvonsa ja on matkalla uusiin kaikkien aikojen korkeimpiin. Tämän lisäarvon ohella tulee joukko Bitcoin-huijauksia. Valitettavasti markkinoiden sääntelemätön ja yksityinen luonne tekee siitä ihanteellisen huijareille, jotka pyrkivät saalistamaan uusia sijoittajia.

Bitcoinilla on taipumus herättää paljon huomiota, kun se tulee härkämarkkinoille. Tämä huomio auttaa ajamaan uusia käyttäjiä markkinoille. Ongelmia syntyy, kun uusilla sijoittajilla ei ole kokemusta tavallisten Bitcoin-huijausten tunnistamiseksi, mukaan lukien väärennetyt ICO: t, hämärät kaupparyhmät ja vilpillinen vaihto. Analyytikot ovat yhtä mieltä siitä, että vain koulutus voi estää käyttäjiä joutumasta näiden jatkuvasti muuttuvien järjestelmien uhriksi.

Bitcoin on ikuisesti

Bitcoinin muuttumaton ja muuttumaton luonne tarkoittaa, että kun lähetät kryptovaluuttasi toiselle henkilölle, hyvityksiä tai takaisinperintöjä ei ole. Bitcoinin vertaisluonto tekee siitä ihanteellisen tämäntyyppisiin liiketoimiin. Uudet käyttäjät eivät kuitenkaan ole tietoisia tästä tosiasiasta ja kohtelevat salaustaan ​​kuin he käyttäisivät rahaa

Bitcoin-huijaukset Bitcoin-uutisten kautta

Bitcoin-huijaukset Bitcoin-uutisten kautta

luottokortilla tai muulla hyvityksiä sallivalla rahoitusvälineellä.

2020 – Sekoitus vanhoja ja uusia Bitcoin-huijauksia

Tänä vuonna toistettiin useita yhdistelmiä. Nämä huijaukset vaihtelevat vanhan koulun klassisista petoksista aina uusiin väärennettyjen yritysten kärsimiin teollisuudenaloihin. Tässä on joitain yleisimpiä Bitcoin-huijauksia, joita vältetään vuodelle 2020.

Ketjukirje

Ketjukirjeet ovat yksi vanhimmista huijauksista. Tässä tilanteessa joku lähettää sinulle satunnaisen kirjeen väittäen, että saat suuren palkkion, jos välität viestin muille. Tietysti sinun täytyy kerätä vähän rahaa, jottatukikelpoisia”Näistä mystisistä voitoista. Viime aikoina ketjukirjeet ovat muuttuneet Western Union- ja money gram -perusteisista järjestelmistä salauspohjaisiin vaihtoehtoihin.

Ketjukirjeet saalistavat ensisijaisesti vanhimpia. He lupaavat usein jonkinlaista uskonnollista lahjoitusta tai muita hengellisiä siunauksia motivoidakseen vanhuksia osallistumaan huijaukseen. Valitettavasti nämä huijaukset voivat olla yksi ensimmäisistä tavoista, joilla vanhukset kokevat Bitcoinin. Tappioiden välttämiseksi älä koskaan lähetä rahoitusta tuntemattomille tai yrityksille, jotka pitävät sinua epäilyttävinä.

Sosiaalisen median hakkerit


Tänä vuonna hakkerit vetivät jyrkän hakata sosiaalisen median kautta. Tapahtumassa hakkerit hallitsivat Twitterin takapäätä saadakseen pääsyn useille arvokkaille tileille. Kun heillä oli pääsy näille tileille, he alkoivat lähettää, että ne vastaavat kaikkia Bitcoinin kautta tehtyjä lahjoituksia.

Myöhemmin paljastui, että Twitterin työntekijät oli hakkeroitu. Tämä antoi hakkereille pääsyn kehittäjien kutsumaan “jumaltilaan”. Hullu, hakkerit saivat jopa pääsyn entisen presidentin Obaman tilille ja muille hallituksen virkamiehille. Yhteensä Bitcoinia varastettiin 121 000 dollaria.

Elon Musk Bitcoin-huijaus Twitter Hack 2020

Elon Musk Bitcoin-huijaus Twitter Hack 2020

Exchange-huijaukset – Bitcoin-huijaukset

Vaihtohuijaukset ovat toinen petostyyppi, joka on saamassa vauhtia markkinoilla. Pörssihuijaukset ovat erityisen julmia, koska niillä on taipumus kerätä suuri määrä rahastoja ennen kuin sijoittajat haaveilevat. Älä koskaan sijoita pörssiin, jolla ei ole hyvämaineista tiimiä tai kokemusta. Sinun tulisi myös olla tietoinen siitä, että sääntelemätön vaihto aiheuttaa enemmän riskiä.

Täydellinen esimerkki väärennetyistä pörsseistä miljoonien kanssa tapahtui vuonna 2017. Etelä-Korealainen BitKRX tuhosi paikallisia sijoittajia. Yritys houkutteli käyttäjiä väärennetyillä lupauksilla naurettavasta voitosta. Aina kun pörssi tulee markkinoille sijoitetun pääoman tuottoprosenttien kanssa, jotka eivät ole alan johtajien mukaisia, sinun on oltava kärsivällinen. Anna muiden selvittää vaikea tapa, jos alusta on legitiimi. Kun vaihto on ollut toiminnassa vähintään vuoden, voit olettaa, että se on toistaiseksi laillinen.

Väärennetyt ICO: t

Samat ajatukset, väärennetyt ICO: t ovat todellinen ongelma markkinoilla. Vuonna 2017 näissä huijaushankkeiden käynnistämisissä tapahtui räjähdys. Eräässä raportissa huijausliittymien kokonaismäärä markkinoilla vuonna 2017 oli jopa 80%. Vaikka nämä luvut ovat nykyään paljon pienempiä, kansainvälisesti on edelleen paljon väärennettyjä ICO: ita.

Väärennetyssä ICO-huijauksessa huijarit käyttävät verkkosivustoja, joissa on väärennettyjä ICO-tietoja, hyppäämään projektin tietämättömiin käyttäjiin. Sivusto yleensä lupaa kuun ja tähdet uusille käyttäjille, jotka haluavat epätoivoisesti tuottaa voittoa. Nämä sivustot ohjaavat käyttäjiä tallettamaan varoja vaarantuneeseen lompakkoon. Kun Bitcoin on lähetetty, käy ilmeiseksi, että sinut petti.

Väärennetyt ICO: t ovat iso ongelma, koska niitä esiintyy usein ja ne maksavat sijoittajille miljoonia. Esimerkiksi, Iso kolikko varasti 6 miljoonaa dollaria asiakkailta yhden näiden naamioitujen kampanjoiden kautta. Alusta huijasi käyttäjiä investoimaan väärennettyyn kryptovaluuttaan hypnoimalla sen kyvyt ja tekninen kehitys tähän mennessä. Kuitenkin kun varat saapuivat Big Coinin lompakkoon, ne ohjataan heti henkilökohtaisille pankkitileilleen.

DeFi-matto vetää

Viime aikoina DeFi-markkinoilla on ollut paljon hyppyjä. Nämä alustat esittävät uusia protokollia, joiden avulla käyttäjät voivat saada salaustuottoja ilman tarvetta käydä kauppaa kolikoillaan. DeFi pyrkii keksimään perinteiset rahoitusjärjestelmät uudelleen käyttämällä hajautettua lähestymistapaa ja blockchain-tekniikkaa. Tekniikka on jännittävä, koska se antaa käyttäjille mahdollisuuden ansaita voittoja tekemällä tehtäviä, kuten lainata salausta muille käyttäjille.

Ei ole yllättävää, että kaikki tämä hype on lähettänyt haita kiertämään. Alalla on jo tapahtunut valtava määrä mattoja. Matto on, kun yritys vie lupaavat palvelut tai voitot vastineeksi, mutta katoaa yhtäkkiä ennen kuin ne täyttävät sitoumuksensa.

Tähän mennessä DeFi on ollut lukemattomia matto vetää Tämä vuosi. Amplyfi.money nousi otsikoihin sektorilla kerätessään 2500 ETH sijoittajilta ja kadotettuaan sitten maagisesti ohikkaan ilmaan. Valitettavasti he eivät ole yksin, Burn Vault Finance ($ BFV) teki saman. Tänä vuonna on tapahtunut yli 20 korkean profiilin DeFi-huijausta.

DeFin maineen nousu luo täydellisen skenaarion petoksille, jotka pyrkivät ruokkimaan suurten voittojen ja uuden tekniikan luomaa FOMOa. Uusien sijoittajien on pysyttävä erityisen ahkerina. Älä koskaan sijoita DeFi-alustaan ​​ennen kuin olet DYOR ja olet varma projektin pitkäikäisyydestä.

Pilvikaivosjärjestelmät – Bitcoin-huijaukset

Cloud Mining -huijaukset ovat yksi vanhimmista, mutta tehokkaimmista tavoista varastaa uusien käyttäjien Bitcoin. Klassisessa pilvikaivoshuijauksessa yritys pyytää sinua sijoittamaan Bitcoinisi. Vastineeksi saat osuuden alustan hajautusvoimasta. Tämän hajautusvoiman pitäisi mennä kohti Bitcoinin louhintaa jakamalla voitot kaikkien poolin jäsenten välillä.

Nämä varat kuitenkin vain maksavat aikaisemmille sijoittajille. Tällä tavalla alusta näyttää olevan laillinen tietyn ajanjakson ajan. Osallistumisen lisäämiseksi nämä alustat lupaavat uskomattomia tuottoja ja sopimuksia, kuten elinikäisiä sopimuksia. Kun alusta varmistaa riittävän voiton, verkkosivusto ei yhtäkkiä ole käytettävissä alueellasi. Yksi julkisimmista pilvikaivoshuijauksista tapahtui vuonna 2019.

Tässä tapahtumassa kolme miestä pidätettiin 722 miljoonan dollarin tekemisestä kryptovaluuttapetoksissa BitClub-verkko. Oikeudenkäyntiasiakirjoista kävi ilmi, että ryhmä pyysi sijoittajilta rahaa vastineeksi kryptovaluutan kaivospoolien osakkeista. Vielä pahempaa, he palkitsivat myös sijoittajia uusien sijoittajien rekrytoinnista.

Laitteiston lompakon varkaus

Laitteiston lompakon huijaukset ovat yksi surullisimmista, koska se tarkoittaa, että joku meni turvaamaan salauksensa, kun heidän tulonsa varastettiin. Laitteistohuijauksia voi olla pari eri lajiketta. Yhdessä skenaariossa huijarit myyvät laitteistolompakoita käyttäjille, joiden salainen siemenlause on piilotettu raaputusarpan alle. Lompakon ohjeissa käyttäjiä pyydetään käyttämään siemenavainta asennuksessa.

Kun lompakko on asetettu, hakkerit voivat käyttää sitä missä tahansa maailmanlaajuisesti ja tyhjentää varat sekunneissa. Tämä huijaus on jättänyt useamman kuin yhden Bitcoin-sijoittajan ilman heidän ansaittua satoshiaan. On myös laitteistolompakon huijauksia, joissa lompakko on tuntemattomalta yritykseltä. Nämä lompakot lähettävät rahoituksesi toiseen lompakkoon talletuksen jälkeen.

Laitteiston lompakon huijaus

Laitteiston lompakon huijaus

Paras tapa välttää huijaus on ostaa lompakot vain hyvämaineisilta tarjoajilta. Älä koskaan osta käytettyä lompakkoa tai edes yhtä muusta lähteestä, kuten eBay. Jos olet tosissasi salausvaluuttasi turvassa, sinun ei todennäköisesti pitäisi ostaa suojatasi käytetyllä torilla.

Väärennetyt kaivoslaitteet – Bitcoin-huijaukset

Toinen huijaus, joka näyttää saavan vauhtia alalla, on väärennetyt kaivoslautan toimittajat. Aina kun Bitcoinin arvo nousee, nämä huijarit nousevat markkinoille uusilla ja jännittävillä kaivoslaitteilla, jotka lupaavat mahdotonta tuottoa. Joissakin tapauksissa he lähettävät sinulle laitteiston, joka ei toimi tai on huomattavasti heikompi.

Nämä hakkeroinnit ovat laajentaneet ponnistelujaan myöhään. On tapauksia, joissa he ovat vaarantaneet hyvämaineisen tilin sellaisilla markkinapaikoilla kuin Alibaba ja alkoivat myydä viallisia tuotteita. Suurin osa käyttäjistä tarkistaa sitten myyjän tähtihistorian ja olettaa, ettei yritys voi mitenkään vaarantaa maineensa hämärässä Bitcoin-kaupassa. Myöhemmin kuitenkin paljastuu, että yritys menetti hallinnan markkinapaikastaan.

Helpoin tapa välttää huijaus on ostaa kaivoslaitteet suoraan valmistajalta. Lisäksi sinun ei pitäisi koskaan maksaa tuotteista eBayssa, Amazonissa, Alibabassa tai muilla online-markkinapaikoilla Bitcoinilla, ennen kuin alusta hyväksyy salausvaluutan suoraan.

Suuret Bitcoin-huijaukset, joita on vältettävä – tietäminen on puolet taistelusta

Nyt kun sinulla on parempi käsitys yleisimmistä Bitcoin-huijauksista, jotka löydät vuonna 2020, olet valmis pitämään salaus turvallisena. Älä koskaan pudota vartijaasi ja säilytä aina vahva suojausprotokolla. Jos teet näitä asioita, näet varmasti pinottujen satoshiesi vanhenevan lompakon turvallisuudessa.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map