Kuinka ostaa Bitcoinia Singaporesta

Jos yrität ostaa Bitcoinia Singaporesta, sinulla voi olla useita kysymyksiä ja huomioitavia asioita ennen ostoksen tekemistä. Tämä alkaa parhaasta paikasta ostaa Bitcoinia Singaporesta. Tämän lisäksi haluat saada alennuksen Singaporen kaikista Bitcoin- ja kryptosäännöksistä sekä sinne tekemäsi sijoituksen verovaikutuksista..

Nämä ovat kaikki alueet, jotka käsittelemme täällä yhdessä antamalla viiden parhaan paikan ostaa Bitcoinia Singaporesta.

Mitä on syytä harkita ennen Bitcoinin ostamista Singaporesta

Haluat alusta alkaen saada parhaan mahdollisen tiedon Bitcoinista Singaporessa varmistaaksesi, että asetat itsesi parhaaseen mahdolliseen asemaan. Tässä on muutamia tärkeimpiä huomioita, jotka on tehtävä ennen ostoksen tekemistä:

Paikalliset määräykset: Tämä koskee kahta rintamaa. Ensinnäkin haluat varmistaa, että kaikki Singaporen paikalliset määräykset sallivat sinun käydä kauppaa Bitcoinilla ja jos sinulla on rajoituksia, sinun on oltava tietoinen siitä. Haluat myös varmistaa, että valitsemasi välittäjä noudattaa kaikkia Singaporen Bitcoin-välittäjien paikallisia määräyksiä.

Välittäjän kauppapalkkiot: Näitä voi olla monissa muodoissa, joten on tärkeää katsoa etusivun ulkopuolelle varmistaaksesi, että saat parhaan mahdollisen arvon. Kun monet välittäjät tarjoavat palkkiotonta ja vähäistä kauppaa, voit todella säästää täällä.

Kaupankäyntialusta: Etenkin jos olet uusi Bitcoin-kauppias, voit hyötyä kaupankäyntialustasta, jota on helppo käyttää. Jos olet edistyneempi, saatat haluta harjoittaa toista kaupankäynti- tai tutkimusominaisuutta. Tarjottuista kaupankäyntialustoista tulee sitten olennainen osa kokemustasi.

Parhaat paikat ostaa Bitcoinia (BTC) & Salaus Singaporessa

Paybis

Paybis on erittäin luotettava lähtökohta Bitcoinin ja muiden kryptovaluuttojen ostamiseen Singaporesta. Ne ovat olleet olemassa vuodesta 2014 lähtien ja auttaneet monia kauppiaita aloittamaan salauksen kaupankäynnin helposti tarvitsemaan vain luotto- tai maksukorttisi ostamiseen.

Tarvitset kolmannen osapuolen lompakon, kun ostat Paybiksen kautta, koska ne yksinkertaisesti helpottavat tapahtumiasi, mutta koko rekisteröintiprosessi voi olla valmis alle 15 minuutissa yrityksen mukaan. Tämä sisältää erittäin avoimen mutta kätevän valikoiman KYC-tarkastuksia, jotta ne noudattavat säännöksiä ja takaavat sinulle turvallisen kaupankäyntikokemuksen.

He ovat todella globaali yritys, joka tarjoaa palveluja paitsi Singaporessa myös yli 100 muussa maassa ympäri maailmaa. Palkkiot, joita kohtaat täällä, ovat hyvää vastinetta ja kilpailukykyisiä muiden sektorin käyttäjien kanssa riippuen käyttämästäsi maksutavasta. Pienimmät palkkiot löytyvät, jos käytät SEPA-talletusta 1,5%: lla tapahtumasta. Luotto- tai maksukorttisi maksut alkavat 6,99%.

Paybiksesta löydät myös laajan valikoiman opetussisältöä kaikilla krypto-valuutan kaupankäynnin osa-alueilla, mikä voi olla hyödyllistä, jos olet aloittelija alalla.

Paybis tarjoaa myös: Ethereum (ETH), Litecoin (LTC), Ripple (XRP), Bitcoin Cash (BCH) ja Stellar Lumens (XLM), Tether (USDT), Binance (BNB), Neo (NEO), Tron (TRX).

Jos haluat lisätietoja, voit katsoa Paybis-arvosteluamme tai mennä suoraan Paybis rekisteröityä.


Kriptomat

Kriptomat on jännittävä kryptovaluutanvaihto- ja lompakkopalvelu, joka on ollut käytössä vuodesta 2018 ja joka sijaitsee Virossa, joka on suosittu paikka joillekin luotetuimmista teollisuusprojekteista. Yritys on kasvanut tarjoamaan kauppa- ja salauspalveluita yli 80 maahan maailmanlaajuisesti, mukaan lukien Singapore.

Eurooppalaisuutena voit luottaa Kriptomatiin tarjoamaan erittäin avoimen palvelun, joka noudattaa kaikkia paikallisia ja kansainvälisiä määräyksiä. He käyttävät myös kylmävarastoja jopa 98 prosentissa tiloista varmistaakseen, että varat pysyvät turvassa.

Voit tehdä ostoksen täällä Kriptomatissa erittäin helposti käyttämällä luotto- tai maksukorttisi maksuja, jotka pysyvät erittäin kilpailukykyisinä muiden palveluiden rinnalla. Korttitapahtumalle lisätään 3,65%: n maksu, kun taas on olemassa useita eWallet-menetelmiä, joita voit käyttää ostamiseen hieman korkeammilla hinnoilla.

Kaiken kaikkiaan Kriptomat tarjoaa erittäin turvallisen, helppokäyttöisen ja monipuolisen palvelun, jonka avulla voit ostaa, myydä tai tallentaa kryptovaluuttaosuuksiasi riippumatta siitä, oletko Singaporessa toimiva vai monista muista maista ympäri maailmaa..

Kriptomatista löydät myös: Yli 30 muuta kryptovaluuttaa, jotka ovat kaupan käytettävissä.

Voit vapaasti tutustua Kriptomat-arvosteluun tai katso lisää Kriptomat suoraan aloittaaksesi.

Binance

Binance on yksi maailman suosituimmista nimistä kryptovaluutanvaihdon suhteen. Ne ovat erittäin luotettavia ja säänneltyjä Maltalla Maltan virtuaalirahoituslain nojalla, joka antaa elinkeinonharjoittajille lisäsuojaa heidän erinomaisen maineensa ulkopuolella.

Voit nyt ostaa Bitcoinia ja monia muita Binancen tarjoamia kryptovaluuttoja suoraan ja välittömästi käyttämällä luotto- tai maksukorttiasi useiden muiden kätevien menetelmien, kuten suoran pankkisiirron, rinnalla. Nämä palkkiot ovat hiukan korkeammat kuin pörssin käyttö, mutta silti erittäin kilpailukykyiset, välillä 1–3,5% menetelmästä riippuen. Kaupankäynnillä pörssin kanssa saat yhden alhaisimmista kiinteistä palkkioista, alkaen 0,1%.

Jos haluat aloittaa kaupankäynnin täällä, huomaat, että vahvistusprosessi on myös erittäin nopea ja kätevä. Muutaman minuutin asiakirjat voidaan lähettää sähköisesti lataamalla sinut muutamassa minuutissa. Binancessa on myös yksi alan laajimmista salausvalikoimista. Löydät yli 100 suosituinta kryptovaluuttaa, jotka kaikki ovat saatavana täältä, sekä monia altcoineja ja heidän omat alkuperäiset Binance-kolikkonsa (BNB).

Ne tarjoavat myös helppokäyttöisen kaupankäyntialustan, joka on saatavana useilla eri kaupankäyntinäkymillä, jotka voit räätälöidä kokemustasollesi.

Binancesta löydät myös: Satoja muita kaupankäynnin kohteena olevia kryptovaluuttoja ovat kaikki tärkeimmät kolikot ja valtava valikoima altcoineja.

Katsokaa Binance Review -ohjelmaa tai siirry Binance vaihda rekisteröitymiseen. Käytä alennuskoodia: EE59L0QP vaatia a 10% cashback kaupankäyntimaksuista.

Kraken

Kraken on yksi alan pisimmistä salauspörsseistä. Ne ovat toimineet yli vuosikymmenen ajan ja ovat saaneet alalla laajaa kunnioitusta kauppiaiden keskuudessa. Ne tarjoavat kauppaa ympäri maailmaa Bitcoinilla ja monilla muilla kryptovaluutoilla, myös Singaporessa.

Heidän alhaiset palkkionsa tekevät Krakenistä erittäin houkuttelevan valinnan kauppiaille. Jos haluat ostaa salauksen välittömästi luotto- tai maksukortillasi, maksat tapahtumastasi 3,75% + 0,25 EUR maksun, vaikka voit käydä kauppaa vaihtopalkkioilla, jotka alkavat 0% valmistajalta ja 0,10% ottajalta.

Kaksi erittäin suosittua ja ainutlaatuista kaupankäyntiominaisuutta, jotka löydät Krakenistä, ovat kyky käydä salaustermiinejä ja mahdollisuus harjoittaa salausmarginaalikauppaa laajalla vipuvaikutuksella jopa 50: 1. Tämä on hienoa edistyneemmille kauppiaille ja voidaan tehdä myös innovatiivisten Kraken-kauppapaikkojen kautta.

Eri kaupankäyntikokemusten mukaisilla kaupankäyntialustoilla huomaat, että Kraken palvelee sinua hyvin riippumatta siitä, millä tasolla olet kaupankäynnillä. Kaikkia aloittelijoista kokeneisiin veteraaneihin hoidetaan täällä.

Krakenista löydät myös: Laaja valikoima yli 40 muuta salausta, mukaan lukien Ethereum (ETH), Litecoin (LTC), Ripple (XRP) ja muut.

Jos haluat lisätietoja, voit aina tarkistaa täydellisen Kraken-arvostelumme tai mennä suoraan Kraken verkkosivusto lisätietoja.

Bittrex

Bittrex on toinen pörssi, jonka avulla voit tällä hetkellä ostaa ja vaihtaa erilaisia ​​kryptovaluuttoja, mukaan lukien Bitcoin. Ne tunnetaan teollisuudessa siitä, että ne ovat yksi harvoista pörsseistä, jotka eivät veloita listamaksuja eri hankkeista, ja joilla on maine rehellisyydestä.

On tärkeää huomata yleisen luottamuksen näkökulmasta, Bittrex on useita pisteitä sen hyväksi. Ne ovat yksi alan tunnetuimmista pörsseistä, ja niiden tukena on erittäin hyvämaineinen tiimi, jolla on yli 40 vuoden kokemus toimialan laajuisesta IT- ja tietoturvakokemuksesta. He eivät ole myöskään koskaan kokeneet merkittäviä rikkomuksia ja noudattaneet tiukimpia KYC- ja AML-menettelyjä samalla kun varmistavat, että rekisteröinti on kätevää. Yhdysvaltain kotipaikka varmistaa myös, että ne toimivat erittäin avoimesti.

Käyttäjän ja kaupankäynnin näkökulmasta he käyttävät vakiona kaksivaiheista todennusta, edistynyttä “joustavaa, monivaiheista lompakostrategiaa”, joka varmistaa turvallisuuden sekä kuumissa että kylmissä lompakoissa eri kohdissa. Sekä IP- että lompakon sallittujen luettelo kaupan turvallisuuden varmistamiseksi on myös paikallaan, kun taas viimeisenä ainutlaatuisena turvaominaisuutena pörssi tarjoaa palautuspalvelua kaikille yli 5000 dollarin arvoisille salaustalletuksille. Tämä kattaa sinut, jos lähetät kolikon väärän tyyppiseen lompakkoon

He ottavat tällä hetkellä vastaan ​​asukkaita Singaporesta.

Lue Bittrex-arvostelu tai vieraile Bittrex.

Singaporen Bitcoin-asetus

Avainkysymys, jonka voit ensin kysyä, keskittyy Bitcoinin laillisuuteen Singaporessa ja on Bitcoinin laillinen Singaporessa?

Bitcoin on Singaporessa täysin laillista, samoin kuin monien muiden kryptovaluuttojen kauppa sekä salauspörssien ja -palvelujen toiminta. Itse asiassa Singapore ja niiden markkinavalvontaviranomainen MAS suhtautuvat avoimesti kryptovaluuttaan enemmän kuin monissa muissa paikoissa.

Viime vuoden aikana Bitcoinin ja muiden salausvaluuttojen sääntely ja lähestymistapa Singaporessa on kehittynyt maksupalvelulain täytäntöönpanon myötä. Tämä tarjoaa pohjimmiltaan toimintakehyksen, jossa yrityksiä, jotka toimivat ja tarjoavat Bitcoin- ja salauspalveluja, säännellään ja lisensoidaan MAS: n nojalla.

Laki tukee myös erilaisten KYC- ja AML-prosessien kehittämistä ja käyttöä. Kaiken kaikkiaan voidaan sanoa, että Singapore suhtautuu hyvin tasapainoisesti ja ystävällisesti Bitcoiniin ja salaukseen yleensä samalla, kun varmistetaan myös turvallinen ja turvallinen kaupankäyntiympäristö, johon voit osallistua.

Singaporen salauksen verotus

Kun kyseessä on salausvero ja Bitcoin-vero Singaporessa, sinua ei veroteta salaustuotoista Singaporessa. Tämä johtuu siitä, että Singaporessa ei ole myyntivoittoveroa.

Sanottuasi, jos maksat tai vastaanotat Bitcoinia tai muita kryptovaluuttoja maksuna, sinun on maksettava tavara- ja palveluvero, Singaporen alv-versio, joka on tällä hetkellä 7%, ja tulovero, jolla on tällä hetkellä korkein sulku 22%.

Emme ole veroneuvojia. Verosäännökset kehittyvät jatkuvasti. On tärkeää, että teet itse huolellisuuden ja keskustelet pätevän veroneuvojan kanssa verotukseen liittyvissä asioissa.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map