Kuinka ostaa Bitcoinia Kanadasta

Bitcoinin ostaminen Kanadassa on nyt helpompaa kuin koskaan luotettavammilla Kanadan erityisillä vaihtoehdoilla ja useammilla kansainvälisillä välittäjillä, jotka tarjoavat vaihtoehtoja Kanadan asukkaille.

Tässä artikkelissa kerromme yksityiskohtaisesti, kuinka voit ostaa Bitcoinia (BTC) ja muita kryptovaluuttoja mistä tahansa Kanadan maakunnasta.

Huomioon otettavat asiat ennen Bitcoinin ostamista Kanadasta

Ennen aloittamista on otettava huomioon muutama asia, kun aiot ostaa Bitcoinisi Kanadasta. Nämä ovat tärkeitä auttamaan sinua valitsemaan oikea aika ja oikea palvelu Bitcoin-ostoksesi tekemiseen.

Kauppapaikka: Tämä on tietysti valtava tekijä, kun sijoitat mihin tahansa omaisuuteen. Ehkä vielä enemmän, kun ostat Bitcoinia. Sillä on selvempi hintamuutos kuin esimerkiksi osakkeisiin sijoittaminen. Siinä tapauksessa haluat olla täysin tietoinen markkinahinnasta ostohetkellä.

Kaupankäyntimaksut tai rajoitukset: Nämä voivat vaihdella erittäin kilpailukykyisistä erittäin korkeisiin riippuen palvelusta, jonka valitset ostaa Bitcoinin kautta. Tarkista aina kaikki maksut ja maksut ennen ostoksen tekemistä.

Palvelun maine: Vaikka kaikki valitsemamme palvelut ovat joitain luotettavimpia, sinun tulee olla tietoinen siitä, että kaikki Bitcoin-myyntiympäristöt eivät ole yhtä hyvämaineisia. Voit pienentää riskiäsi täällä varmistamalla huolellisuuden.

Suosituimmat paikat ostaa Bitcoinia (BTC) & Salaus Kanadassa

Coinberry

Coinberry on helpottanut Bitcoinin käyttöä Kanadassa ilman vaivaa ja ostamalla tai myymällä omaisuutta nopeasti helppokäyttöisen alustansa kautta. He ovat olleet noin vuodesta 2017 lähtien, ja heillä on useita erittäin luotettavia kumppanuuksia, jotka perustavat heille vankan maineen kryptovaluutasta. He ovat myös rekisteröityneet FINTRAC: iin rahapalveluyrityksenä, joten erittäin luotettavia siitä näkökulmasta.

Voit avata tilisi ja tarkistaa KYC: n täällä hetkessä, ja Coinberry varmistaa myös parhaan mahdollisen arvon ympäristölle Bitcoinin ja muiden tuettujen varojen ostamiseen tai kaupankäyntiin. Ilman talletus- tai nostomaksuja ja 0,5%: n kaupankäyntimaksua, ne ovat yksi halvimmista palveluista, joista voit ostaa Bitcoinia Kanadasta maksu-, luottokortti-, pankki- tai Interac-siirtosi avulla. Huomaa kuitenkin, että markkinatakaajana he soveltavat hajautusta omaisuuserään.

Kaiken kaikkiaan ne tarjoavat turvallisen, erittäin kätevän ja luotettavan palvelun kilpailukykyisesti alhaisilla kustannuksilla. Lisäbonuksena ja ainutlaatuisena ominaisuutena sinulla on myös kyky lyhentää Bitcoinia Coinberry jos tämä on sinua kiinnostava strategia.

Ne tarjoavat myös: Ethereum (ETH), Litecoin (LTC), Ripple (XRP), Bitcoin Cash (BCH) ja Stellar Lumens (XLM).

Jos haluat oppia lisää, voit siirtyä Coinberry ja aloita kaupankäynti juuri nyt.

Varallisuus yksinkertainen


Wealthsimple on kanadalainen finanssialan teknologiayritys, joka on tarjonnut perinteisempiä kauppapalveluja vuodesta 2014 lähtien. Ne tarjoavat palkkiotonta osakekauppaa ja automaattisen kaupankäynnin robo-neuvonantajapalvelua ja ovat hiljattain lanseeranneet oman salauspalvelunsa.

Tämä on tällä hetkellä saatavilla vain Kanadassa ja tarjoaa sinulle mahdollisuuden ostaa ja myydä Bitcoinia tai Ethereumia ympäri vuorokauden niiden erittäin helppokäyttöisen iOS- ja Android-mobiilisovelluksen kautta. Wealthsimple varmistaa myös, että rekisteröintiprosessi on nopea, vie vain muutaman minuutin, ja että palvelu pysyy kaikkien saatavilla ilman tilin vähimmäisvaatimuksia.

Yhtiön mukaan he eivät veloita palkkioita tai palkkioita näistä palveluista, joten eivät ansaitse muita tuloja salaustoiminnastasi lukuun ottamatta pientä leviämistä, joka on sisällytetty 1,50 dollarista 100 vaihdetun Bitcoinin 100 dollaria kohti ja auttaa myös kattamaan varastointiin liittyvät kustannukset kolmannen osapuolen kumppaninsa Gemini kautta. Tämä tarjoaa loistavan tilaisuuden sitten osallistua jännittävän, uuden ja erittäin arvokkaan tarjouksen alkuun ostettaessa Bitcoinia Kanadasta.

Ne tarjoavat myös Ethereumia (ETH).

Voit tutustua täydelliseen Wealthsimple-arvosteluun tai mennä suoraan osoitteeseen Varallisuuden yksinkertainen salaus aloittaa heti.

Paybis

Paybis ylläpitää erittäin luotettavaa Bitcoinin ja kryptovaluutan ostoalustaa, josta voit ostaa Bitcoinia ja useita muita salauksia käyttämällä muuta kuin luotto- tai maksukorttiasi. He ovat olleet noin vuodesta 2014 ja ovat auttaneet satoja tuhansia ihmisiä tekemään Bitcoin-ostoksia.

Palvelun käyttö on erittäin helppoa, ja rekisteröityminen ensimmäiseen käyttöön vie vain noin 15 minuuttia. Tämä sisältää täydelliset KYC-tietoturvasi ja kolmannen osapuolen lompakon asettamisen, koska Paybis vain helpottaa tapahtumaa.

Voit nopeasti rekisteröityä Paybis-palveluun ja ostaa Bitcoinia Kanadasta ja yli 100 muusta maasta hinnoilla, jotka ovat kilpailukykyisiä käyttämiesi maksutapojen mukaan. Ne tarjoavat myös erinomaisen tukijärjestelmän ja yksityiskohtaiset vaiheittaiset ohjeet tapahtumiesi suorittamiseen. Tästä mukavuudesta ja luottamustasosta on tullut yksi tärkeimmistä valinnoista Kanadassa ja ympäri maailmaa.

Ne tarjoavat myös: Ne tarjoavat myös: Ethereum (ETH), Litecoin (LTC), Ripple (XRP), Bitcoin Cash (BCH) ja Stellar Lumens (XLM), Tether (USDT), Binance (BNB), Neo (NEO) , Tron (TRX).

Tutustu Paybis-arvosteluun tai siirry suoraan osoitteeseen Paybis ostaa Bitcoinia.

Binance

Binance on yksi suurimmista ja tunnetuimmista kryptovaluutanvaihdoista maailmassa. Kanadalaisena kauppiaana voit käyttää Binancea myös Bitcoinin ostamiseen. Binancen kaltaisten pörssien käyttämisessä on pieniä eroja sen sijaan, että ostat Bitcoinisi suoraan, kuten voit muiden mainittujen palvelujen kautta.

Tärkeimmät keskeiset erot ovat, että ostamalla Binancelta voit ostaa myös muilta markkinoiden kauppiailta pörssin kautta. Tämä voi merkitä sinulle arvokasta hintaa ja kustannuksia. Binanssimaksut ovat 1–3,5% suorista Bitcoin-ostoista luottokortilla, pankkikortilla tai pankkisiirrolla, mutta jos haluat ostaa Bitcoinia toisella salauksella, maksu voi olla jopa 0,1% muilta pörssin kauppiailta.

Aloittaminen on myös yhtä kätevää. Sinun tarvitsee vain rekisteröityä Binancessa ja suorittaa heidän omat KYC-tarkastuksensa. Suorissa Bitcoin-ostoissa he tekevät yhteistyötä Simplexin kanssa maksupalveluntarjoajana, joka varmistaa myös, että tapahtumasi pysyvät turvassa. Bitcoin-ostoksen suorittaminen Binancella ei saisi kestää muutaman minuutin.

Ne tarjoavat myös yli 100 suosituinta kryptovaluutta, jos haluat ostaa altcoineja, mukaan lukien Binance (BNB), tämä on loistava vaihtoehto.

Lisätietoja saat Binance Review -katsauksestamme tai siirtymällä suoraan Binance vaihda rekisteröitymiseksi ja aloita kaupankäynti. Käytä alennuskoodia: EE59L0QP vaatia a 10% cashback kaupankäyntimaksuista.

Kraken

Kraken on yksi alan pisimmistä salauspörsseistä. Ne ovat toimineet yli vuosikymmenen ajan ja ovat saaneet alalla laajaa kunnioitusta kauppiaiden keskuudessa. Ne tarjoavat kaupankäyntiä ympäri maailmaa Bitcoinilla ja monilla muilla kryptovaluutoilla, myös Kanadassa.

Heidän alhaiset palkkionsa auttavat tekemään Kraken erittäin houkutteleva valinta kauppiaille. Jos haluat ostaa salauksen välittömästi luotto- tai maksukortillasi, maksat tapahtumastasi 3,75% + 0,25 EUR maksun, vaikka voit käydä kauppaa vaihtopalkkioilla, jotka alkavat 0% valmistajalta ja 0,10% ottajalta.

Kaksi erittäin suosittua ja ainutlaatuista kaupankäyntiominaisuutta, jotka löydät Krakenistä, ovat kyky käydä salaustermiinejä ja mahdollisuus harjoittaa salausmarginaalikauppaa laajalla vipuvaikutuksella jopa 50: 1. Tämä on hienoa edistyneemmille kauppiaille ja voidaan tehdä myös innovatiivisten Kraken-kauppapaikkojen kautta.

Eri kaupankäyntikokemusten mukaisilla kaupankäyntialustoilla huomaat, että Kraken palvelee sinua hyvin riippumatta siitä, millä tasolla olet kaupankäynnillä. Kaikkia aloittelijoista kokeneisiin veteraaneihin hoidetaan täällä.

Krakenista löydät myös: Laaja valikoima yli 40 muuta salausta, mukaan lukien Ethereum (ETH), Litecoin (LTC), Ripple (XRP) ja muut.

Jos haluat lisätietoja, voit aina tarkistaa täydellisen Kraken-arvostelumme tai mennä suoraan Kraken verkkosivusto lisätietoja.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map