Turvallisin Bitcoin-lompakko: Online Vs. Laitteisto

Verkko- ja laitteistolompakot ovat kaksi yleisintä vaihtoehtoa salausvaluutan tallentamiseen ja käyttämiseen. Koska turvallisuus on nyt enemmän kuin koskaan aiemmin ongelma, on tärkeää tietää, mikä niistä on turvallisin bitcoin-lompakko.

Tässä artikkelissa huomaat:

 • Erot online-lompakon ja laitteiston lompakon välillä
 • Jokaisen edut ja haitat
 • Kuinka käyttää molempia yhdessä voisi olla ihanteellinen ratkaisu suojata valuuttaa ja nukkua hyvin yöllä

Mukaan äskettäinen tutkimus kryptovaluuttapetoksista, 13 000 uhria huijasi 11 miljoonan dollarin arvosta neljän vuoden ajanjaksolla vuosina 2011–2015. Turvallisuuteen on suhtauduttava nyt vakavasti enemmän kuin koskaan. Lompakon valinta on erittäin tärkeä, koska se määrää valuuttasi turvallisuuden ja saatavuuden.

Turvallisin bitcoin-lompakko

Jos et ole vielä varma, mikä on Bitcoin (BTC) -lompakko, lue tämä vaiheittainen lompakko-opas. Jos haluat oppia online- ja laitteistolompakoiden eroista ja mikä on turvallisempaa, jatka tämän artikkelin lukemista.

Turvallisin Bitcoin-lompakon tyyppi

Ero online- ja laitteistolompakoiden välillä

Bitcoin-lompakot vaihtelevat luodinkestävistä tallennuslaitteista, jotka sopivat kämmenellesi, käyttäjäystävällisiin verkkosivustoihin, joissa on saumaton käyttöliittymä. Ainoa vaikea asia niissä on selvittää, mikä niistä sopii sinulle.

Kaksi yleisintä vaihtoehtoa ovat Online (verkkopohjainen) ja laitteisto (offline-laitteet). Mutta jotta ymmärrät paremmin nämä kaksi, on ensiarvoisen tärkeää ymmärtää ensin “kuuman” ja “kylmän” lompakon välinen perusero.

Kuuma varastointi vs. Kylmävarasto

Onko lompakko kuuma vai kylmä, määrittää sen Internet-yhteys. Kuuma lompakko on kytketty Internetiin ja sitä voidaan käyttää milloin tahansa tapahtuman suorittamiseen. Kylmä lompakko on offline-tilassa eikä muodosta yhteyttä suoraan verkkoon, mikä tarkoittaa, että jos haluat tehdä tapahtuman, se on liitettävä jotenkin.

Pro-vinkki: Rahan siirtäminen kuumasta lompakosta kylmään on suhteellisen saumatonta. On parasta saada rahaa lämpimän lompakon kautta ja siirtää se offline-tilaan kylmään turvallista säilytystä varten. Pidä verkossa vain pieni saldo säännöllisiä tapahtumia varten. Ajattele sitä siitä, että sinulle maksetaan käteisenä ja talletetaan suurin osa palkkasi säästötilillesi samalla, kun pidät käteistä viikonloppuna.

Visualisoi kuuma lompakko tarkistustililläsi ja kylmä lompakko säästötililläsi (tai jopa kellarissa piilotettu kassakaappi!). Ensimmäistä voit käyttää ostamaan tuotteita milloin tahansa, kun taas jälkimmäinen on enemmän turvallista säilytystä varten.

Verkossa vs. laitteistosalauksen lompakot

Online-lompakot

Online-Bitcoin-lompakko ajetaan kokonaan verkosta (yllätys !!!). Nämä verkkopohjaiset lompakot toimivat pilvessä ja tarjoavat vertaansa vailla olevan saavutettavuuden. Voit käyttää rahojasi mistä tahansa päin maailmaa Internet-yhteydellä. Verkkolompakot ovat loistava ratkaisu ihmiset, jotka haluavat tallentaa pieniä määriä Bitcoinia säännöllisiä ostoksia varten.


online-bitcoin-lompakkoLaajasti käytetty online-bitcoin-lompakko

Haittapuoli on, että avaimesi on tallennettu toisen yrityksen palvelimille, mikä tarkoittaa, että ne ovat alttiimpia varkauksille tai hakkeroinnille. Yleensä useimmissa lompakoissa on kuitenkin tiukat turvatoimet.

Markkinavinkki: Blockchain Wallet on maailman suosituin digitaalinen lompakko. Se on yksinkertainen, saumaton ja turvallinen. Yli 20 miljoonaa on valinnut tämän lompakon näistä syistä. Lisätietoja, käy Blockchainin verkkosivustolla ja lue lisää heidän palveluistaan.

Online-kryptovaluutta-lompakossa on kolmas osapuoli, joka hallitsee varojasi, mikä tarkoittaa, että luottamus ja turvallisuus ovat ensiarvoisen tärkeitä. Mt. Gox Bitcoin hakata johti Bitcoinin menetykseen 450 miljoonan dollarin arvosta (3 miljardia dollaria tämän päivän arvioinnissa!). Varmista, että teet tutkimuksen ja valitse hyvämaineinen nimi.

Plussat:

 • Pääsy mistä tahansa, missä sinulla on Internet-yhteys
 • Ei muita fyysisiä rajoituksia (kuten sinun on luotettava omaan tietokoneeseesi rahasi saamiseksi)
 • Jotkut niistä voidaan liittää matkapuhelimiin ja työpöytiin
 • Voit ehkä ostaa Bitcoinia palvelimesi keskuksen kautta
 • Lompakkoasi ei vaaranneta suoraan, jos tietokoneesi on hakkeroitu

Haittoja:

 • Vähemmän turvallinen
 • Hallinnan puute

Laitteiston lompakot

Toisin kuin pilvessä olevat online-lompakot, laitteistolompakot säilyttävät yksityiset avaimesi offline-tilassa laitteistossa (yllätys taas!). Tämä on erinomainen esimerkki kylmävarastosta. Ne tarjoavat tietynasteisen suojauksen, jota ei voida verrata online-, matkapuhelin- tai paperilompakkoihin.

Laitteiston lompakko

Käytä laajasti harware-lompakkoa – Trezor

Vaikka valuuttasi olisi tallennettu offline-tilaan, tapahtumien tekeminen on silti helppoa. Laitteiston lompakot on varustettu suojatulla sirulla tai vastaavalla laitteella, jonka avulla voit tehdä tapahtumia. Yhdistät sen tietokoneeseesi, syötät nastan ja lähetät valuuttasi.

Jos online- tai mobiililompakko on kuin takataskusi lompakko, jota käytetään käteisenä, laitteistolompakko on kuin käsittelemätön sveitsiläinen pankkitili, jota käytetään elämäsäästöihisi. Koska niitä ei ole kytketty verkkoon, hakkerointi ei ole uhkaa.

laitteiston lompakkoYksi turvallisimmista bitcoin-lompakoista – laitteistolompakko Ledger Nano

Kun ostat laitteiston, sinulle annetaan merkkijono “siemen sanoja”. Jos laitteistosi katoaa, varastetaan tai rikkoutuu, voit palauttaa pääsyn valuutallesi uudella laitteella käyttämällä näitä sanoja (Kirjoita. Ne alas!).

Ainoat haittapuolet ovat, että sinun on toteutettava ylimääräisiä toimenpiteitä tapahtuman tekemiseksi ja laitteisto on vähän kallis; tämä on kuitenkin pieni hinta. Annamme Amazonin parhaimman arvostelun Trezorista, johtavasta laitteistolompakosta, yhteenvedon siitä meille:

Olen sijoittanut kryptovaluuttaan jonkin aikaa ja jos haluat korkeimman suojaustason salauksellesi, niin laitteistolompakko on oikea tapa edetä. Vaikka 100 dollaria saattaa tuntua paljon rahalta, on paljon parempi olla turvassa kuin katua pitkällä aikavälillä.

Plussat:

 • Lisätty suojaustasoja
 • Ei internetyhteyttä ei tarkoita hakkereita
 • Et koskaan kirjoita nastaa tietokoneellesi
 • Tapahtumien tekeminen on helppoa

Haittoja:

 • Vähemmän kätevä kuin online-lompakot
 • Ovat suhteellisen kalliita (uusi “Trezor” maksaa noin 100 dollaria)
 • Voi kadota tai rikkoutua

Mikä on turvallisin Bitcoin-lompakko

Suojaustasosi riippuu valitsemastasi lompakon tyypistä ja kumppanista. Jokainen laji on turvallinen vaihtelevassa määrin. Vaikka paras Bitcoin-lompakko sinulle riippuu ainutlaatuisista olosuhteistasi, turvallisin Bitcoin-lompakko on ylivoimaisesti laitteistolompakko.

Verkkolompakot ovat luonnostaan ​​riskialttiimpia, koska ne ovat yhteydessä verkkoon ja kolmannen osapuolen käsissä. Aina kun olet verkossa, jätät avoimen pienen mahdollisuuden hakkerointiin.

Yhteenvetona: laitteistolompakot tarjoavat tietynasteisen suojauksen, jota ei voida saavuttaa online-, mobiili- tai paperilompakon kautta.

Lukea: Paras laitteisto Bitcoin-lompakko 2018

Kuinka valita online-lompakko

Vaikka laitteistolompakot ovat turvallisin Bitcoin-lompakko, online-, mobiili- ja paperilompakot palvelevat silti tarkoitusta. Jos kaikki rahasi on seinässäsi piilotetussa kassakaapissa, kuinka maksaisit aterianne ravintolassa (Käy tällä verkkosivustolla löytää lähelläsi oleva ravintola, joka hyväksyy BTC: n!).

Tieto kuinka valita oikea kryptovaluutta lompakko on itsessään taito. Valittavana on useita vaihtoehtoja, ja oikean löytäminen on kriittinen askel kohti rahan ansaitsemista turvallisesti Bitcoin-maailmassa. Seuraa tätä tarkistusluetteloa varmistaaksesi, että asetat Bitcoin-lompakon, joka on sinulle paras.

Kärki: Kysy 100 Bitcoin-asiantuntijalta, mikä on tärkein, ja enemmistö sanoisi, että moniallekirjoitus on kaupan rikkoja.

 • Turvallisuus: Onko online-lompakossa HTTPS-protokollaa? Ovatko kirjautumiset vahvoja? Onko heillä varmuuskopio lause, jos unohdat salasanasi? Varmista ennen kaikkea lompakko, jossa on kaksivaiheinen vahvistus (esimerkiksi salasana + tekstikoodi).
 • Multisig: Usean allekirjoituksen tekniikka vaatii useamman kuin yhden avaimen Bitcoin-tapahtuman valtuuttamiseksi. Tämä tarkoittaa sitä, että useiden osapuolten on vahvistettava tapahtuma sen suorittamiseksi. Ajattele sitä sopimuksena, joka ei ole voimassa, elleivät molemmat osapuolet allekirjoita ja sovi. Erona on, että toinen allekirjoittaja voi myös olla sinä vain toisesta laitteesta. Tällä tavoin varkaan olisi varastettava molemmat yksityiset avaimet pääsyn saamiseksi.
 • UX: Käyttökokemus on tärkeää etenkin niille, jotka ovat avaruudessa uusia. Onko lompakkoasi helppo käyttää? Jos se on hämmentävää, se voi päätyä syömään tunteja ajastasi ja turhauttamaan sinua. Tietysti monimutkaiset lompakot ovat hyviä asiantuntijoille, jotka tekevät monimutkaisia ​​liiketoimia, mutta perusostoksiin tarvitset yksinkertaisuutta.
 • Voitko varmuuskopioida Bitcoins? Tärkein yksittäinen toimenpide, jonka voit tehdä, on varmuuskopioida Bitcoin-lompakko. Jos online-palveluntarjoaja ei tarjoa tätä, etsi muuta.
 • Maine: Muista, että kolmannella osapuolella on ainakin jonkin verran hallintaa varoissasi, mikä tarkoittaa, että haluat jonkun, joka on hyvämaineinen. Haluatko mieluummin rahasi Bank of America: ssa tai John’s Backyard Bankissa? Verkon suurimmat nimet ovat enimmäkseen hyvämaineisia, mutta tarkista lisää Bitcoin Reddit ja katso, mitä kovilla Bitcoin-käyttäjillä on sanottavaa palveluntarjoajista.

Jos menetät BTC: n tai lähetät heidät huijariin, se on kadonnut ikuisesti. Tapahtumat ovat lopullisia!

Johtopäätös

Turvallisimman Bitcoin-lompakon valitseminen on elintärkeää sijoituksesi suojaamiseksi. Loppujen lopuksi paras yhdistelmä online- ja offline-tallennustilaa on paras.

Tarpeellisen rahan tasapainottaminen kuumavarastossa ostoksia varten ja kylmävarasto säästöjä varten on turvallisin ja kätevin tapa tallentaa bitcoinejasi.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map