Sådan tjener du henvisningsbelønninger og tilknyttede provisioner på OKEx

En guide til optjening af belønninger og provisioner med programmerne OKEx Henvisning og OKEx Affiliate

På trods af deres popularitet i dag er kryptokurrencymarkeder relativt nye i det økonomiske rum. For at understøtte deres vækst tilbyder OKEx OKEx-henvisnings- og OKEx-tilknyttede programmer, som tilskynder brugerne til at promovere kryptorummet og sprede opmærksomhed i bytte for belønninger og provisioner. Nye tilmeldinger er også velkomne med OKEx Rewards-programmet, som giver begyndere mulighed for at kræve op til $ 80 ved at udføre forskellige opgaver og aktiviteter.

Denne guide vil være nyttig for brugere, der ønsker at tjene belønninger og provisioner for at invitere deres kontakter til at deltage i OKEx og begynde at handle krypto.

OKEx Henvisningsprogram

Med OKEx-henvisningsprogrammet kan du optjene belønninger ved at invitere dine venner til at oprette konti på OKEx og begynde at handle. Da en af ​​dine henvisninger gennemfører følgende tre opgaver inden for 180 dage efter deres registrering, tjener du $ 10 belønninger for hver:

  1. Køb krypto: Du modtager $ 10 i BTC, når din dommer gennemfører køb af mindst $ 100 i krypto i deres første ordre.
  2. Indsæt krypto: Du får et 10 USDT-rabatkort, når din dommer passerer KYC-verifikationsniveau 2 og foretager en første indbetaling på mindst $ 100 i krypto.
  3. Handle: Du modtager $ 10 i BTC, når din dommer gennemfører handelsmilepæle, hvilket tjener dem $ 50 i BTC.

Bemærk, at henvisningsbelønninger kun krediteres din primære konto den følgende dag kl. 18:00 (UTC +8).

OKEx tilknyttet program

OKEx Affiliate-programmet giver dig mulighed for at tjene gratis Bitcoin og mindst 30% provision, når nogen af ​​dine henviste brugere handler på OKEx. Du kan blive tilknyttet OKEx, hvis 10 af dine inviterede venner har gennemført den første opgave på Rewards-hjemmesiden: Tjen $ 10 i BTC.

Som tilknyttet OKEx har du ret til en række fordele bortset fra handelsprovisioner. For eksempel vil du modtage support fra OKEx vedrørende dybtgående indhold og fællesskabssamarbejde, såsom airdrops og AMA-sessioner.

Desuden bliver du en regelmæssig partner for OKEx ved forskellige konferencer og årlige begivenheder, hvilket også hjælper dig med at udvide dit netværk. Endelig vil du også modtage specielle gaver til lokale og internationale festivaler fejret af OKEx.

Bemærk dog, at når du først er tilknyttet OKEx, er du ikke længere berettiget til at modtage belønninger via OKEx-henvisningsprogrammet.

Trinene nedenfor hjælper dig med at komme i gang med både OKEx-henvisning og OKEx-tilknyttede programmer.

Trin 1: Gennemgå de tilgængelige belønninger på OKEx

Gå til OKEx-hjemmesiden, naviger til "Mere" i topmenuen og klik på Belønninger under "Andre" fanen.


Begyndere på OKEx kan optjene belønninger på op til $ 80 ved at udføre følgende opgaver:

  1. Tjen $ 10 i BTC ved at købe mindst $ 100 i krypto i den første ordre.
  2. Få et rabatkort på USDT 20 efter at have deponeret mindst $ 100 i krypto i den første ordre.
  3. Tjen $ 50 i BTC til handel efter afslutning af niveau 2 i KYC-verifikation og afslutning af handelsopgaver.

For at hjælpe begyndere med at gøre sig bekendt med handelsmiljøet får de 5 BTC på en demohandelskonto, når de klikker Start handel på Rewards-hjemmesiden.

Trin 2: Gå til afsnittet Henvisning og inviter venner

Når du har gennemgået de tilgængelige belønninger på OKEx, skal du klikke på Mere og vælg Henvisning under "Andre" fra OKEx-hjemmesiden.

Rul ned under "Daglige missioner" sektion og klik på Inviter venner nu.

Dette åbner en ny side, hvor du kan indtaste dine venners e-mail-adresser for at sende dem invitationer. Alternativt kan du også kopiere dit henvisningslink og dele det med dine venner direkte.

Trin 3: Bliv et OKEx-tilknyttet selskab, og optjen provision

Som et OKEx-datterselskab kan du optjene provision, når 10 brugere har registreret sig ved hjælp af dit invitationlink. Du kan tjene op til 40% provision fra dine inviterede handelsaktiviteter på tre måder:

  1. 30% handelskommission fra nye brugere.
  2. 30% handelskommission fra tilbagevendende brugere.
  3. 10% handelsprovision fra underfilialer. Dette gælder, når dine inviterede bliver OKEx-tilknyttede virksomheder.

Handelskommissioner for OKEx Affiliate-program

Omfanget af handelsprovisioner under OKEx Affiliate-programmet inkluderer spothandel, marginhandel og optionshandel. Handelskommissionerne, angivet i USDT, krediteres din finansieringskonto i T + 1 dag. Bemærk, at underkonti ikke er kvalificeret til OKEx-tilknyttede program, og handelsprovisionsordningen gælder ikke for VIP-kunder.

Ikke en OKEx-forhandler? Lær hvordan du starter handel!

OKEx Insights præsenterer markedsanalyser, dybtgående funktioner, original forskning & kuraterede nyheder fra kryptoprofessionelle.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map