Sådan oprettes og bruges underkonti til kryptohandel på OKEx

En trinvis vejledning til handel med kryptokurrency på OKEx ved hjælp af underkonti

Institutionel interesse for kryptovalutamarkeder har været stigende de sidste par år, og OKEx tilbyder en række funktioner til at imødekomme kravene fra sine institutionelle og avancerede detailbrugere. En af disse funktioner er underkontofunktionaliteten, som giver brugerne mulighed for at oprette adskilte konti under deres hoved- eller hovedkonto.

Da institutioner ofte kræver aktiveradministration og handelsadgang for udpegede personer, giver brugen af ​​underkonti dem mulighed for at opnå dette uden at skulle kompromittere sikkerheden på deres hovedkonto.

Hver underkonto har et uafhængigt brugernavn og en adgangskode og kan tildeles tilpassede tilladelser. For yderligere at beskytte aktiver på masterkontoen har subkontobrugere ikke tilladelse til at trække aktiver direkte ud. Udbetalinger er kun mulige, når underkonti flytter aktiver til deres respektive hovedkonti.

I denne vejledning gennemgår vi flere detaljer og de nødvendige trin til at oprette og bruge en underkonto for handel med kryptokurrency på OKEx.

Maksimalt antal underkonti tilladt på OKEx

I OKEx er der to kundesegmenter baseret på BTC-denominerede handelsvolumener – normale brugere og VIP-brugere. Det maksimale antal tilladte underkonti pr. Konto varierer for normale og VIP-brugere. Mens normale brugere maksimalt kan oprette 5 underkonti, kan VIP-brugere oprette 10 – 50 underkonti, afhængigt af deres niveau.

Detaljerne findes i nedenstående tabel:

Antal underkonti, der er berettiget til normale og VIP-brugere

Fordele ved at bruge underkonti på OKEx

Ved brug af underkonti har institutionelle brugere følgende fordele:

  • Optimering af handelsporteføljer
  • Segregering af handler for øget gennemsigtighed
  • Lavere handelsgebyrer
  • Adgang til applikationsprogrammeringsgrænsefladetjenester til algoritmisk handel

Optimering af handelsporteføljer og forbedret gennemsigtighed

Institutionelle forhandlere kan drage fordel af organisatoriske forbedringer og øget gennemsigtighed, når de bruger underkonti på OKEx. For eksempel kan der oprettes underkonti til handel med forskellige kategorier eller segmenter af mønter og tokens, såsom decentral finansiering, exchange tokens og så videre.

Adskillelse af handelsaktiviteter kan også være nyttigt til revision og regnskabsformål såvel som til opfyldelse af overholdelseskrav.


Lavere handelsgebyrer

Gebyrerne i spot-, futures-, evigvarende swap- og optionshandelsmarkeder varierer for normale og VIP-brugere. Brugere i højere niveauer har lavere handelsgebyrer, og underkonti kan drage fordel af det gebyrniveau, der er angivet til hovedkontoen.

Spot trading-gebyrer efter brugertyper og niveauer

For eksempel, hvis en masterkonto er på VIP 3-niveau, mens dens underkonto er en normal niveau 1-bruger, vil de handler, der udføres ved hjælp af underkontoen, stadig medføre de lavere tilladte gebyrer for VIP 3-tier-kontoen.

Adgang til API-tjenester til algo-handel

API-adgang er afgørende for algoritmisk handel, og hver underkonto har sin egen repræsentative tilstandsoverførsels-API (REST API). Hastighedsgrænsen for denne REST API er 100 anmodninger pr. 2 sekunder.

Derudover kan subkontobrugere oprette forbindelse til OKEx websocket API og modtage underretninger om handelssignaler og anden relevant information.

Følg nedenstående trin for at oprette og bruge underkonti til handel på OKEx.

Trin 1: Gå til underkontosektionen

Log ind fra OKEx-hjemmesiden, og klik Underkonto fra rullemenuen, der vises ved at holde musen over profilikon i øverste højre hjørne.

Trin 2: Opret en underkonto

Klik på + Opret underkonto på højre side af hjemmesiden for at oprette din underkonto. Som bruger på niveau 1 kan du oprette op til fem underkonti.

Trin 3: Indtast underkontooplysninger

Indtast navn og adgangskode til login for at registrere din underkonto og bekræfte beslutningen ved hjælp af en SMS-kode sendt til dit registrerede mobilnummer. Klik på Bekræfte at fortsætte.

Trin 4: Gennemgå oplysninger om underkontoer

Gå tilbage til Underkonto fanen på profilsiden for at gennemgå kontooplysningerne. Du kan se status og administrere din underkonto. For eksempel kan du overføre penge, nulstille din adgangskode, låse underkontoen og gennemgå aktivsaldoer.

Trin 5: Overfør penge til underkontoen

Du skal finansiere din underkonto, før du bruger den til at handle med kryptovalutaer.

Klik på Overførsel på underkontosiden. Vælg den aktuelle underkonto, det token du vil overføre og finansieringskontoen. Indtast det beløb, du vil overføre, og klik Bekræfte at fortsætte.

Trin 6: Log ind med din underkonto

For at handle ved hjælp af din underkonto skal du først logge ud af din hovedkonto. Derefter kan du logge ind på din underkonto og begynde at handle.

Trin 7: Handel ved hjælp af din underkonto

Du kan bruge din underkonto til at handle med en hvilken som helst af kryptokurverne på OKEx. Proceduren for handel er den samme som for din masterkonto. Når du f.eks. Sælger BTC til USDT, vælger du ordretypen og indtaster mængden af ​​BTC til handel. Når du er indstillet, skal du klikke på Sælg BTC at fortsætte.

Trin 8: Gennemgå din ordre

Når ordren er udført, kan du gennemgå den i "ordre historik" fanen.

Kontakt din kontoadministrator for at få flere oplysninger

VIP-brugere kan kontakte deres kontoadministratorer for yderligere spørgsmål vedrørende brugen af ​​underkonti på OKEx.

Ikke en OKEx-forhandler? Lær hvordan du starter handel.

Følg OKEx på:

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map