Sådan handles kryptovaluta med margin på OKEx

En trinvis vejledning til handel med kryptokurrency med margin på OKEx

Handel med kryptokurver på OKEx er designet til at være enkel og intuitiv for både begyndere og erfarne forhandlere. Vi sikrer tilgængeligheden af ​​avancerede handelsfunktioner for avancerede brugere for at lette sofistikerede handelsstrategier. En sådan funktion er marginhandel, og denne tutorial hjælper dig med at komme i gang med det.

Margin, i traditionel finansiering, er de penge, der lånes fra en mægler for at foretage en investering, og er forskellen mellem den samlede værdi af investeringen og lånebeløbet. I tilfælde af kryptokurver henviser marginhandel til praksis med at bruge lånte midler til handel med krypto.

Forhandlere bruger margin ved at vælge gearingsmultipler for at forstærke potentielle gevinster eller tab. Udnyttelse giver brugerne mulighed for at åbne handelspositioner, der er større end den oprindelige saldo på deres handelskonto (ved hjælp af margen).

For eksempel, hvis en erhvervsdrivende har 0,2 BTC, betyder en gearing på 5x, at den erhvervsdrivende kan låne en ekstra 0,8 BTC og indtaste en lang eller kort position med 1 BTC. Hvis den erhvervsdrivende derefter lukker positionen for et 20% afkast, får de 0,2 BTC (1,2 BTC – 1 BTC). På bagsiden ville den samme handel uden gearing kun få den erhvervsdrivende 0,04 BTC (20% af 0,2 BTC).

Det samme gælder dog også for tab, hvor hvis den erhvervsdrivende lukkede den gearede position (1 BTC) for et tab på 20%, mister de 0,2 BTC – sammenlignet med et tab på 0,04 BTC uden gearing.

Brug af gearing tjener kun til at forstærke risiko og belønning og ændrer ikke nogen af ​​betingelserne forbundet med et derivat, såsom futures eller optioner.

Du kan begynde at handle kryptokurrency med margin på OKEx ved hjælp af trinvise retningslinjer nedenfor.

Trin 1: Gå til afsnittet om marginhandel

Gå til OKEx-hjemmesiden, og naviger til Handle i topmenuen for at se de tilgængelige markeder. Klik derefter på Grundlæggende under "Marginhandel" etiket for at åbne afsnittet om margenhandel. Grundversionen giver et godt udgangspunkt for begyndere, men hvis du er en erfaren erhvervsdrivende, kan du vælge Fremskreden til et mere omfattende dashboard.

Med henblik på denne vejledning om, hvordan man handler kryptokurrency med margin, bruger vi det grundlæggende dashboard som en reference til marginhandel på OKEx.

Trin 2: Aktiver handel med margen

Begyndere til marginhandel har brug for at forstå og anerkende de involverede risici, og kun efter at have markeret afkrydsningsfeltet og klikket Indsend vil det være muligt at starte handel med kryptokurrency med margin på OKEx, som vist i skærmbilledet nedenfor.


Trin 3: Overfør penge til din margenkonto

Din margenkonto skal finansieres, før du kan begynde at handle. Hvis du ikke har nogen saldo på din margenkonto, skal du klikke på Overførsel (enten på siden “Marginhandel” eller på rullelisten “Aktiver” i topmenuen) for at flytte midler mellem konti.

Hvis du ikke har nogen kryptoaktiver på din OKEx-konto, kan du enten købe krypto eller lære at deponere krypto på OKEx med vores begyndervejledning til kryptohandel.

Når din konto har kryptoaktiver, kan du gå til "Overførsel" sektion, som vist nedenfor, for at flytte dem fra din "Finansieringskonto" til handelsparret under din "Margenkonto" for at starte handel.

I dette eksempel overfører vi 0,002 BTC til ETH / BTC par i margenkontoen.

Trin 4: Vælg marginhandelspar

Du kan nu vælge det ønskede handelspar fra venstre bjælke på instrumentbrættet til marginhandel. Vælge USDT for USDT-marginerede handelspar eller klik CRYPTO for Bitcoin-marginerede handelspar. Et maksimalt gearingsmultipel vises også ved siden af ​​hvert marginhandelspar. I dette eksempel vælger vi ETH / BTC par under "CRYPTO."

Trin 5: Vælg mængden af ​​gearing

Når du har valgt marginhandelsparret, kan du vælge gearingsmængden ved at klikke på blå kasse mærket "Løftestang," som er placeret på den øverste højre side af margenhandelsdashboardet. Hvis du har brug for hjælp til at bestemme gearingen, kan du se på lånegrænsen ved den aktuelle gearing og den krævede vedligeholdelsesmargen. Hvis den valgte gearing er højere end den anbefalede margin, vises følgende advarselsmeddelelse: "Din gearing er forholdsvis høj, vær opmærksom på risici."

Klik på Indsend efter at du har valgt det ønskede gearingsgrad.

Når du har valgt gearingsgraden, kan du klikke på Låne fra højre side af aktivbjælken at låne yderligere midler for at øge din marginposition.

I vores eksempel har vi 0,002 BTC som den oprindelige saldo på margenhandelskontoen. At vælge gearing på 5x betyder, at vi kan åbne en position til 0,01 BTC, hvilket betyder at vi kan låne en ekstra 0,008 BTC.

Som vist på skærmbilledet nedenfor kan du vælge forholdet mellem gearing og det beløb, du gerne vil låne. Klik på Indsend for at bekræfte låntagningen.

Det tilgængelige beløb i BTC bliver nu 0,01, hvilket indikerer, at du med succes har lånt 0,008 BTC.

Trin 6: Indtast detaljerne for margintransaktionen

I vores eksempel på ETH / BTC skal du klikke på Køb ETH fanen for at købe Ether eller klik på Sælg ETH fanen, hvis du gerne vil sælge Ether.

Du kan indtaste "Ordretype," "Pris i BTC" og "Mængde af ETH" at købe / sælge, når du har valgt gearingsgraden. I tilfælde af ETH / BTC skal du købe et minimumsbeløb på 0,001 ETH.

Klik på Køb (lang) ETH at indlede en lang position eller Sælg (kort) ETH at indlede en kort position.

Trin 7: Gennemgå din transaktion

Når din handel er indsendt og udført, kan du gennemgå status for din position ved at klikke på Ordrehistorik fanen nederst på handelshjemmesiden. Dette afsnit viser nyttige oplysninger såsom “Fyldt og ordremængde”, “Gns. Fyldt pris og ordrepris," “Status” og så videre.

Hvis din ordre ikke er udført, kan du kontrollere status for ordren under Åbne ordrer.

Trin 8: (Valgfrit) Annuller din ordre

Hvis du vil annullere din åbne position, kan du gøre det ved at klikke på Afbestille i fanen “Åbn ordrer”.

Trin 9: (Valgfrit) Tilbagebetal dit lånte beløb

Hvis du vil tilbagebetale dit lånte beløb, skal du klikke på Tilbagebetale i højre side af handelsdashboardet. Vælg enheden for kryptokurrency, og indtast det beløb, der skal tilbagebetales, og klik derefter på Indsend.

Likvidationsregler for OKEx

Når værdien af ​​en brugers margenkonto falder under vedligeholdelsesmargenen ved handel med kryptokurrency med margin, vil den udløse et marginopkald. I dette tilfælde er investorer nødt til at deponere yderligere midler for at opfylde vedligeholdelsesmargenen, der er indstillet af kryptokursudvekslingen. Manglende overholdelse af dette vil resultere i tvungen delvis eller fuld afvikling af brugerens marginposition ved OKEx.

For detaljer om en tvungen delvis eller fuld likvidation henvises til denne artikel.

For yderligere oplysninger om margenhandelsregler for OKEx henvises til denne artikel.

Ikke en OKEx-forhandler? Lær hvordan du starter handel.

Følg OKEx

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map