Sådan handler og placerer du kryptoaktiver for at optjene belønninger ved hjælp af Swap and Farm på OKExChain

En trinvis vejledning til brug af OKEx-bytte og OKEx-gård på OKExChain

DeFi-rummet oplevede stor vækst i 2020 og oplevede decentraliserede børser og automatiserede markedsproducenter vinder popularitet i kryptorummet. Likviditetsminedrift har også været en vigtig innovation i denne udvikling, da det giver brugerne mulighed for at optjene tokenbelønninger ved at levere likviditet til DeFi-protokoller via en proces kaldet "indsats" – dvs. deponering af tokens i en smart kontrakt.

Siden DeFi’s eksplosive vækst i 2020 har såkaldte afkastbønder opbevaret deres digitale aktiver i forskellige decentrale tilbud i et forsøg på at maksimere deres porteføljeafkast uden at sælge aktiverne selv.

For at styrke DeFi-økosystemet yderligere og give brugerne mere innovative tilbud, har OKEx lanceret OKEx Swap og OKEx Farm, to decentrale applikationer bygget på OKExChain.

Kort sagt, OKEx Swap er en decentraliseret automatiseret market maker-applikation, der giver brugerne mulighed for hurtigt og effektivt at bytte mellem større kryptokurver; OKEx Farm giver enhver mulighed for at oprette gårdspuljer til deres projekt, hvor udbyttebønder kan placere deres digitale aktiver for attraktivt afkast.

For et grundigt kig på OKExChain og dets arkitektur og protokoller, se den tekniske oversigt her.

Nedenfor er en trinvis vejledning om, hvordan man bytter aktiver ved hjælp af OKEx-swap og deltager i likviditetsminedriften på OKEx Farm.

Handel med OKEx-bytte

Trin 1: Gå til OKEx-swap-siden

Gå til OKEx-startsiden "Handle" i topmenuen og klik på Bytte rundt under "DEX-handel" for at åbne OKEx-swap.

Trin 2: Opret / importer din OKExChain-tegnebog

En digital tegnebog på OKExChain er påkrævet for at handle med OKEx Swap. Nye brugere kan navigere til Opret tegnebog i øverste højre hjørne for at oprette en, mens brugere med eksisterende OKExChain-tegnebøger kan klikke på Importer tegnebog at fortsætte.

For at oprette en tegnebog skal brugerne følge instruktionerne på skærmen og gemme deres adgangskode et sikkert sted, da platformen ikke gemmer adgangskoder, mnemoniske sætninger, keystore-filer eller private nøgler. Klik på Næste at fortsætte.


Sikkerhedskopier din mnemoniske sætning, og klik Blive ved at fortsætte.

Fuldfør mnemonic sætning verifikation og klik Bekræfte for at fuldføre opsætningen af ​​tegnebogen.

Trin 3: Indtast handelsoplysninger

Når din tegnebog er tilsluttet, kan du handle via likviditetspuljerne i OKEx Swap. I dette eksempel bytter vi 100 USDT mod det tilsvarende i OKT.

Vælg ved hjælp af grænsefladen USDT som afsendelsesvaluta og OKT som den modtagende valuta.

Indtast det beløb på USDT, du vil bytte, og applikationen konverterer det automatisk til enheder af OKT, som du derefter modtager i din tegnebog. Bemærk, at der anvendes et likviditetsudbydergebyr på 0,3% på hver transaktion. Klik på Bekræfte at fortsætte.

Indtast den adgangskode, du tidligere havde angivet til din tegnebog, og klik på Okay for at gennemføre transaktionen.

Trin 4: Gennemgå transaktionen

Når din swap er udført, kan du gennemgå transaktionen ved at klikke på Aktivbalance under Tegnebog fanen og vælge Transaktionsrekord.

Føj likviditet til en pool på OKEx-swap

Bortset fra handel via eksisterende likviditetspuljer, kan brugerne også tilføje likviditet til eksisterende puljer på OKEx Swap.

Trin 1: Gå til fanen Pool og tilføj likviditet

Hvis du vil tilføje likviditet til en eksisterende likviditetspulje, skal du gå til Pool fanen og klik Tilsæt likviditet.

Trin 2: Indtast oplysninger om likviditetspuljen

I dette eksempel tilføjer vi likviditet til OKT / USDT likviditetspuljen.

Vælg OKT og USDT via grænsefladen, og indtast den mængde OKT, du ønsker at levere til puljen. OKEx Swap beregner derefter automatisk det tilsvarende beløb i USDT, som du skal angive.

Bemærk, at det estimerede pool-forhold refererer til likviditeten i denne OKT / USDT-pool sammenlignet med alle OKT / USDT-puljer på OKEx-swap. Klik på Bekræfte at fortsætte.

Indtast adgangskoden til tegnebogen, og klik Okay for at gennemføre transaktionen. Tilføjelse af likviditet til OKT / USDT-likviditetspuljen giver dig likviditetspuljetokens, som kan placeres i likviditetspuljer på OKEx Farm (se nedenfor).

Trin 3: Gennemgå din transaktion

Når du har tilføjet likviditeten til en pulje, kan du gennemgå din transaktion ved at klikke på Aktivbalance under Tegnebog fanen.

Handel på markedet for likviditetspuljer

For at gennemse alle likviditetspuljer, der er tilgængelige for handel, kan brugerne gå til Markeder fanen. Siden Markets viser alle tilgængelige likviditetspuljer med relevant statistik.

Brugere kan tilføje likviditet til de eksisterende likviditetspuljer direkte eller handle ved at klikke Tilsæt likviditet eller Handle.

Indsæt og tjen belønninger på OKEx Farm

Trin 1: Gå til siden OKEx Farm

Gå til OKEx-startsiden "Handle" i topmenuen og klik på Bytte rundt under "DEX-handel" for at åbne OKEx-swap. Hold derefter markøren over "SWAP-handel" øverst på siden, og klik på GÅRD Pool i rullemenuen for at åbne OKEx Farm.

Trin 2: Vælg den likviditetspulje, du vil investere i

Når du har erhvervet LP-tokens til OKT / USDT som beskrevet i vejledningen til OKEx-swap ovenfor, skal du gå til OKT / USDT-likviditetspuljen under "1. pool" fanen på siden OKEx Farm. Likviditetspuljerne under fanen 1. pool er de fremhævede LP’er i OKEx Farm. Klik på INDSATS at fortsætte.

Trin 3: Indtast indsætningsoplysninger

Indtast mængden af ​​LP-tokens, der skal investeres i likviditetspuljen. I dette eksempel placerer vi 0,019 LP-tokens i OKT / USDT-puljen. Klik på Indsats at fortsætte.

Trin 4: Gør krav på belønninger

Du kan til enhver tid gøre krav på de indsatsbelønningstokener, du har optjent, ved at klikke på Påstand på den "1. pool" fanen. Påkrævede tokens distribueres til din tegnebog.

Trin 5 (valgfrit): Fjern LP-tokens fra Farm Pool

Du kan når som helst trække dine LP-tokens tilbage fra puljen ved at klikke på AFTAG på den "1. pool" fanen. Vælg mængden af ​​LP-tokens, du vil fjerne, og klik Fjern indsatsen at fortsætte. Dine LP-tokens distribueres til din tegnebog.

Følg OKEx

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map