OKEx Unified Account: Introduktion, fordele og tutorial

En guide til brug af den nye Unified Account-funktion til problemfri handel på OKEx

Hos OKEx stræber vi løbende efter ekspertise og værdsætter vores brugeres feedback, når vi forbedrer eksisterende tjenester og introducerer nye tilbud og funktioner. Nogle af de områder, vi identificerede til forbedring, involverer følgende:

  • Midler er adskilt i forskellige konti, og det kan blive kompliceret at administrere dem.
  • Brugere kan ikke dele deres marginfonde på tværs af afledte konti, hvilket fører til ulejlighed og lav kapitaludnyttelse.
  • Langsom afvikling af derivater betyder, at brugere ikke kan realisere deres fortjeneste med det samme.

I et forsøg på at give alle brugere en mere problemfri og effektiv handelsoplevelse på OKEx, har vi annonceret funktionen Unified Account til vores platform. Vi udruller i øjeblikket denne nye funktion med følgende tre tilstande for at lette forhandlere:

  • Enkel kontotilstand
  • Marginatilstand med en valuta
  • Multi-valuta margentilstand

Brugere kan vælge de forskellige tilstande, der er tilgængelige under Unified Account-funktionen, og de bliver nødt til at bestå en kort quiz for at aktivere margentilstanden med flere valutaer.

Under en simpel konto kan brugerne kun handle på spotmarkedet og købe optionskontrakter. Brugere, der ønsker at handle spot gearede, evige swaps og futures, eller at sælge optionskontrakter, skal overveje de to andre samlede kontotilstande.

Under en margenkonto med en valuta kan brugerne handle med alle produkter inklusive spot, spot leveraged, evigvarende swaps, futures og optioner, og de kan vælge at bruge krydsmargin eller isoleret margen med åbne positioner. I krydsmarginstilstand kan alle instrumenter, der bruger den samme valuta til afvikling, dele margenen. Dette betyder, at gevinster og tab kan modregnes i hinanden under risikoberegningen.

Når der åbnes positioner på en margenkonto med en valuta, skal brugerne sikre, at de har en tilstrækkelig saldo i den tilsvarende valuta. Efter åbning af en position kan brugerne overføre manuelt ind og ud af margenen, men kun beløbet over det oprindelige margenkrav (eller IMR) kan overføres. Hvis der ikke er tilstrækkelig sikkerhed i den tilsvarende valuta, kan det udløse en reduktion af positioner, en likvidation eller det mulige tab af alle aktiver i denne valuta. Ved at bruge tilstanden isoleret margen kan brugerne adskille risikoen for forskellige positioner.

Under en margenkonto med flere valutaer har brugere adgang til at handle med alle produkter, og deres aktiver i forskellige valutaer vil blive brugt som sikkerhed efter konvertering til deres USD-værdi. Dette betyder, at selv når en bruger har en utilstrækkelig saldo eller egenkapital i en enkelt valuta, kan de handle, hvis de har tilstrækkelig samlet sikkerhed i USD-termer. Denne kontotype understøtter også positioner på tværs af margener og isolerede marginer, og når der bruges multivaluta, understøttes både fortjeneste- og tabskompensation og risikokompensation.

På grund af de store forskelle i markedets likviditet i hver valuta beregner platformen den aktuelle USD-værdi for hver valuta med en rabat baseret på likviditetsniveauet. Når de samlede aktiver i USD-termer er utilstrækkelige i forhold til vedligeholdelsesmarginkravet for alle positioner, udløses en positionsreduktion eller en likvidation i denne kontotype.

Sådan handler du på OKEx ved hjælp af en samlet kontotilstand

OKEx-brugere kan vælge mellem de tre samlede kontotilstande – enkel, margen med en enkelt valuta eller multivaluta – og følg nedenstående trin for at begynde at handle med hver.

Enkel tilstand

I den enkle handelstilstand kan brugerne udføre spothandel og købsoptionskontrakter.

Trin 1: Vælg Enkel tilstand til handel

Log ind på din konto via OKEx-hjemmesiden, og gå derefter til "Aktiver" øverst til højre og klik på Start demo-handel.

På det følgende skærmbillede skal du klikke på værktøjskasseikonet ud for "Information" for at vælge handelstilstand. Standardvalget er "Enkel."

Trin 2: Vælg et handelspar

Du kan vælge et handelspar ved at klikke på BTC / USDT (standardvalget) øverst til venstre på handelssiden for at åbne en rullemenu.

Trin 3: Indtast transaktionsoplysninger

Når du har valgt et handelspar, skal du indtaste transaktionsoplysningerne. I dette eksempel bruger vi en grænseordre til at købe 20 BTC. Når du er klar, skal du klikke på Køb BTC at fortsætte.

Trin 4: Gennemgå din ordre

Når du har afgivet din ordre, kan du gennemgå den under "Åbn ordrer" fanen.

Marginatilstand med en valuta

Margen med en valuta er en handelsmodus, der er målrettet mod ikke-professionelle forhandlere. Disse brugere kan handle spot, futures, optioner, evige kontrakter og gearing, og de kan vælge mellem isoleret eller krydset med en enkelt valuta som margentilstand.

Trin 1: Aktiver margentilstand med en valuta

For at vælge en anden tilstand skal du igen klikke på værktøjskasseikonet ved siden af "Information" på handelsskærmen. Når du vælger kontotilstand, vil du se et felt med de tre tilstande samt mulighed for at "Aktivér" de to andre.

Trin 2: Læs ansvarsfraskrivelsen for at aktivere margentilstand med en valuta

Når du har klikket på Aktivér, læse videregivelsen samt handelsbrugeraftalerne for futures, evig swap og optionshandel for at aktivere derivathandel. Når du har læst aftalerne, skal du skifte bekræftelsesfeltet og klikke på Aktiver handel at fortsætte.

Derefter vil du se "Margin for en valuta" som den aktive kontotilstand.

Trin 3: Vælg et handelspar og margentilstand

I dette eksempel handler vi BTC-futures, mens Demo Trading er aktiv. Svæve over "Handle" fra den øverste menulinje og klik på Fremtid under "Derivater."

Vælg nu et handelspar ved at klikke på rullemenuen ud for valutaen øverst til venstre på handelssiden. I dette eksempel vil vi forlænge futureskontrakten med titlen "BTCUSD1218," hvilket betyder, at futures-kontrakten afvikles den 18. december. Når du har valgt et handelspar, kan du nu vælge mellem Kryds eller Isoleret som margentilstand. Vi vælger Isoleret i dette eksempel.

Trin 4: Indtast transaktionsoplysninger

Vælg ordretype til din transaktion: Begrænse, Marked eller Hold op. Vi vælger grænseordre i dette eksempel og indtaster vores ønskede transaktionsoplysninger.

Når vi går ind i en lang position på futuresmarkedet, kan vi justere gearingsmængden ved at klikke Lang under "Antal."

Indtast mængden af ​​gearing, og klik Bekræfte. Klik derefter på Åben lang (demohandel) at fortsætte.

Trin 5: Gennemgå din transaktion

Når din handel er udført, kan du gennemgå status for din position ved at klikke på ordre historik fanen nederst på handelshjemmesiden.

Dette afsnit viser nyttige oplysninger som f.eks "Gns. Pris," "Betaling," "Status" og så videre.

Multi-valuta margentilstand

Multi-valuta margin mode henvender sig til professionelle forhandlere og API-brugere. Denne handelstilstand giver brugerne mulighed for at handle spot, optioner, futures, evige kontrakter og gearing og vælge mellem den isolerede margentilstand og krydsetilstanden, der gør det muligt at bruge alle valutaer som margen.

Trin 1: Aktiver margentilstand i flere valutaer

Klik igen på værktøjskasseikonet ud for "Information," skift tilstandstype og Aktivér multi-valuta margin mode.

Trin 2: Besvar quizzen og læs ansvarsfraskrivelsen

For at begynde at handle i margentilstand for flere valutaer skal brugerne bestå en kort quiz og læse handelsbrugeraftalerne for futures, evigvarende swaps og optionshandel.

Når du har afsluttet quizzen og læst handelsbrugeraftalerne, skal du klikke på Aktiver handel at fortsætte.

Trin 3: Vælg handelspar og margentilstand

I dette eksempel vil vi starte en lang position med en BTCUSD evig swap-kontrakt. Gå igen til "Handle" fra topmenuen og klik på Evig under "Derivater."

Under menuen med handelspar kan du vælge mellem Kryds eller Isoleret som margentilstand. Vi vælger Kryds i dette eksempel.

Trin 4: Indtast transaktionsoplysninger

Vælg ordretype til din transaktion: Begrænse, Marked eller Hold op. Indtast derefter transaktionsoplysningerne.

Når vi går ind i en lang position på futuresmarkedet, kan vi justere gearingsmængden ved at klikke Løftestang under "Antal."

Indtast mængden af ​​gearing, og klik Bekræfte. I dette eksempel har vi sat gearingen til 15x. Når du er klar, skal du klikke på Åben lang (demohandel) at fortsætte.

Trin 5: Gennemgå din transaktion

Handlende kan overvåge deres margenpositioner på fanen "Info om krydsrisiko." Denne fane viser saldoen mellem den disponible margin, startmargen, vedligeholdelsesmargen og cross margin ratio.

Når din handel er udført, kan du gennemgå status for din position ved at klikke på ordre historik fanen nederst på handelshjemmesiden.

Dette afsnit viser nyttige oplysninger som f.eks "Gns. udfyld pris," "Betaling," "Status" og så videre.

Prøv Unified Accounts, og optjen belønninger

Vi opfordrer alle handlende til at prøve det nye Unified Account-system for en chance for at vinde USDT-belønninger.

Mestre dine handelsfærdigheder i OKEx Unified Account Elite Competition og del en samlet præmiepulje på 260.000 USDT! OKEx Unified Account Elite-konkurrencen starter med en handelskonkurrence og en feedbackkonkurrence, der har præmiepuljer på henholdsvis 150.000 USDT og 110.000 USDT.

For detaljer om berettigelse og belønninger henvises til den officielle meddelelse.

Følg OKEx

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner