Guide til handel med kryptovaluta for begyndere

En omfattende introduktion til handel med Bitcoin og cryptocurrency

Med 24-timers handelsvolumener i gennemsnit omkring $ 50 mia. I år og ofte krydser $ 100 mia. Er kryptokurrencymarkeder vokset markant siden deres tidlige år. I dag inkluderer kryptomarkedsdeltagere en blanding af detailhandlere og institutionelle forhandlere, og digitale aktiver – ledet af Bitcoin (BTC) – betragtes bredt som en alternativ investeringsklasse..

Hvis du er ny på kryptokurrencymarkeder, introducerer denne guide dig det grundlæggende i kryptohandel, så du kan begynde at handle kryptokurrency med tillid.

Introduktion til handel: Køb lavt, sælg højt

I kernen indebærer handel at købe og sælge et aktiv i et forsøg på at tjene penge. Mens handel i dag involverer forskellige, relativt komplicerede instrumenter (futures, optioner, swaps osv.) Og strategier (afdækning, shorting, arbitraging osv.), Er det underliggende princip om at købe lavt og sælge højt stadig relevant i hele.

En erhvervsdrivendes primære mål er at købe et instrument til en bestemt pris og sælge det derefter til en højere pris (i det, der kaldes en lang handel), og placere forskellen i lomme. Rækkefølgen af ​​transaktioner kan ændres – som det er tilfældet i en kort handel, hvor en erhvervsdrivende forsøger at sælge højt først og købe lavt senere – men målet er det samme.

Mens det i teorien lyder som et simpelt koncept, involverer det i praksis en vurdering af instrumentets markedspris, og om det til enhver tid er undervurderet eller overvurderet. Når alt kommer til alt kan du kun sælge et instrument til en højere pris, hvis en anden mener, at det er mere værd og er villig til at betale for det.

Realiserede og urealiserede overskud og tab

At komme ind i en handel – uanset om du går lang eller kort – er også kendt som at tage en position, og det kan være spændende at se din position give et overskud, når markedet bevæger sig til din fordel. Dog er eventuelle gevinster, du ser i forhold til din position, det "urealiseret" (også kendt som "papirgevinster") indtil du rent faktisk forlader positionen. At forlade positionen betyder enten at sælge det instrument, du har (mod en lang handel) eller købe det tilbage (mod en kort handel).

For eksempel, hvis du købte 1 BTC til $ 5.000 under marts 2020-nedbruddet i forventning om fremtidig påskønnelse, gik du effektivt lang tid. Hvis du stadig har den mønt, der i øjeblikket værdiansættes til omkring $ 18.250, har du en urealiseret gevinst på $ 13.250 (dvs. $ 18.250 – $ 5.000).

Men hvis prisen på Bitcoin falder til $ 17.000 i den næste time, reduceres din potentielle gevinst også til $ 12.000. Dette eksempel viser, at din faktiske gevinst kun vil blive realiseret, når du sælger den mønt og forlader din lange position. Indtil da kan du kun se på potentielle eller urealiserede gevinster.

Tilsvarende resulterer ugunstige prisbevægelser i "papirtab" der også kun realiseres, når du forlader positionen. I begge tilfælde er det som en erhvervsdrivende vigtigt at huske forskellen mellem urealiserede og realiserede overskud og tab eller P&L. Fortjeneste og tab er kun reelle, når de realiseres.

Handel eller investering

Handel og investering er to forskellige aktiviteter, selvom deres mål er noget tilpasset. Både investorer og handlende søger overskud, men deres tankegang, strategier og forpligtelser er meget forskellige.

Når du investerer i et aktiv, såsom BTC, køber du i det væsentlige ideen og endda kulturen bag den. Du forpligter dig muligvis til at besætte din position – eller "hodl" din BTC – i årevis, hvis ikke årtier. I modsætning hertil, når du kun handler BTC, har du ingen sådanne forpligtelser og er kun bekymret for den kortsigtede markedspris og begivenheder, der driver det.

Selvom der ikke er nogen faste varigheder, der adskiller handler fra investeringer, er forhandlere generelt mere aktive i målspecifikke, kortere tidsrammer. For eksempel holder daghandlere deres positioner i timevis på en dag, men skalper (en delmængde af daghandlere) kan indtaste og afslutte positioner på få minutter, hvis ikke sekunder.

Valget mellem handel og investering afhænger af dine personlige økonomiske mål og en vurdering af dit valgte instruments pris, værdi og udsigter, både på kort og lang sigt.

Forståelse af kryptomarkeder

Mens handel ikke strengt kræver en markedsplads, har det en væsentlig fordel ved at have en. Selvom du i teorien kan handle med noget ved blot at købe det direkte fra en sælger og sælge det til en anden (lad os sige fra din nabo og derefter til en person, du kender), er dette scenario ikke skalerbart.

Markedspladser som kryptovalutaudvekslinger har mange fordele, men måske er det grundlæggende evnen til at levere likviditet, hvilket betyder, at forhandlere hurtigt kan gennemføre samtidige transaktioner på få minutter uden at søge efter eller vente på købere og sælgere. Markedslikviditet er et udtryk for, hvor let og hurtigt du kan købe eller sælge et aktiv mod ordrer, der er tilgængelige på markedet, uden at din handel drastisk påvirker aktivets markedspris.

Generelt er et likvidt aktiv et, som mange mennesker er interesseret i at handle – hvilket betyder, at handelsvolumenet for det pågældende aktiv er højt, og at aktivets pris ikke varierer drastisk fra handel til handel. Markedspladser såsom børser samler efterspørgslen efter et givet aktiv på et centraliseret sted, så købere og sælgere lettere og hurtigere kan matches.

I betragtning af behovet for likviditet, pålidelige prisindekser, sikre transaktioner og andre funktioner udføres næsten al kryptovalutahandel i dag på dedikerede børser som OKEx eller via specialiserede mæglere..

Med OKEx kan du for eksempel købe eller sælge BTC og en række andre understøttede kryptokurver næsten øjeblikkeligt, 24 timer i døgnet og syv dage om ugen, mod et meget lille gebyr pr. Handel.

Spot eller derivater

Kryptomarkeder følger stort set de samme formater som deres traditionelle kolleger og er opdelt i spot og derivater. Et spotmarked er hvor du kan købe eller sælge en kryptovaluta med det samme og modtage de faktiske mønter / tokens, som du handler. Et derivatmarked beskæftiger sig med kontrakter – såsom futures, optioner og swaps – der sporer eller udleder deres værdi fra en underliggende kryptokurrency. Handler, der involverer derivatkontrakter, leverer ikke altid faktiske mønter / poletter til den erhvervsdrivende.

Af natur er derivater mere sofistikerede handelsprodukter og indebærer ofte højere risiko sammenlignet med spothandel. Mens denne vejledning primært vil fokusere på grundlæggende handel med spothandel, gælder de fleste af de bredere principper også for derivathandel. Du kan henvise til vores guide til kryptoderivater for at lære mere om hver type, og hvordan den fungerer.

Handelspar

Markeder for kryptovaluta har, ligesom traditionelle markeder, forskellige par, der er angivet til handel (hver repræsenterer et marked), der er betegnet med kombinationen af ​​aktiv tickers, såsom BTC / USDT, ETH / BTC eller LTC / BTC. Hvert markedspar henviser passende til to valutaer. Disse er ikke altid kryptokurver, da nogle børser understøtter fiat-handelspar – hvilket betyder, at handlen er mellem en krypto og en fiat eller en statsudstedt valuta – såsom BTC / USD, BTC / EUR eller BTC / GBP. Disse par afspejler kurser eller valutakurser. Den første valuta i parret er "grundlag" valuta, og det andet er "citere" betalingsmiddel.

Handelspar er, hvordan kryptokurrencypriser ofte afspejles, især på børser. For eksempel betyder et BTC / USDT-par, der handler til 18.250 USDT, 1 BTC svarer til 18.250 USDT eller ca. $ 18.250. Tilsvarende betyder ETH / BTC ved 0,03 1 ETH svarende til 0,03 BTC eller omkring $ 550 i skrivende stund.

Krypto-denomineret

Som diskuteret ovenfor inkluderer handelspar basis- og kursvalutaer. Mens basisvalutaer kan være en af ​​de børsnoterede kryptokurver på en børs, er tilbudsvalutaer normalt mere begrænsede.

I kryptorummet er BTC den førende digitale valuta og er også den fremherskende kursvaluta i kryptomærkede handelspar. Stablecoin Tether (USDT) og den førende altcoin, Ether (ETH), er andre almindelige kursvalutaer. OKEx har sin egen platformstoken, OKB, som også bruges som et tilbud på kryptokurrency på børsen.

Fiat-denomineret

Par, der er nævnt i Fiat, er sammenlignet med kryptonominerede par mere intuitive for handlende, der afbalancerer deres konti i deres respektive fiat-valutaer. For eksempel kan en erhvervsdrivende, der opererer i USD, foretrække at handle BTC / USD eller tilsvarende par for at se prisen på BTC citeret i USD.

Imidlertid bruger de fleste kryptobørser (inklusive OKEx) stablecoins i stedet for faktiske fiat-valutaer til at repræsentere fiat-denominerede par. USDT er langt den mest almindeligt anvendte USD-prisbundne stablecoin på markedet, men andre inkluderer TrueUSD (TUSD), USD Coin (USDC), USDK og andre.

Valg af handelspar

Både kryptonominerede og fiat-denominerede handelspar har deres fordele og ulemper, og dit valg afhænger af dine handelsmål og mål.

For eksempel foretrækker forhandlere, der ønsker at opretholde og potentielt øge deres BTC-beholdning (uanset hvordan Bitcoins egen fiat-denominerede pris svinger), favoriserer BTC-denominerede par. De, der i sidste ende handler for fiat-fortjeneste og ønsker, at deres gevinster ikke ændrer sig med prisudsving i prisvalutaer, vælger fiat-denominerede par.

Forståelse af markedspris og aktivitet

Nu hvor vi har dækket handelspar og -kurser, vil vi diskutere, hvordan disse kurser – som teoretisk set er markedspriser – kommer til.

Hvis BTC / USDT-parret er citeret til 18.000 USDT, betyder det, at markedets løbende kurs for 1 BTC er 18.000 USDT. I virkeligheden – og især med ustabile kryptomarkeder – er dette imidlertid en meget forenklet beskrivelse af prisen på 1 BTC, da den nøjagtige pris er underlagt ændringer og ikke nødvendigvis gælder begge veje (du kan ikke altid køb og salg til samme pris).

Dette tal (18.000 USDT) er blot den sidste pris, hvor en handel, uanset hvor lille, blev udført på markedet. Selvom det teknisk set gør det til markedsprisen, er det meget usandsynligt, at det er den pris, du rent faktisk får på markedet for dine købs- eller salgsordrer.

I stedet er de aktuelle tilbud på markedet repræsenteret af "spørger" og "byder," hvor beder er salgsordrer (dvs. jeg vil sælge BTC til en given pris) og bud er købsordrer (dvs. jeg vil købe BTC til en given pris).

Beder og byder, producenter og takere

Som diskuteret ovenfor er der en forskel mellem den sidst handlede pris og den faktiske markedspris. Sidstnævnte afhænger af forskellige faktorer såsom spredningen mellem beder og bud og deres dybde.

Defineret enkelt, spørger er salgsordrer, og bud er købstilbud, der i øjeblikket er noteret på en given markedsplads (for eksempel på OKEx). Hver anmodning og bud omfatter en pris og et beløb. For eksempel kan en anmodning kræve at købe 0,5 BTC til prisen på $ 18.000 pr. BTC – det betyder, at den samlede ordrepris ville være $ 18.000 x 0,5 BTC = $ 9.000. Tilsvarende kan et bud være på 0,25 BTC til $ 17.500 pr. BTC, hvilket betyder, at budgiveren er villig til at købe 0,25 BTC for $ 4.375 (dvs. den samlede ordrepris ville være $ 17.500 x 0,25 BTC = $ 4.375).

Både anmodninger og bud er tilgængelige, der kan tages eller udfyldes af alle på børsen (medmindre anmodningen eller budet annulleres af den erhvervsdrivende, inden det udfyldes). I begge tilfælde behøver du dog ikke udfylde hele spørgsmålet eller budbeløbet. Du kan vælge ethvert beløb, der er mindre end og op til det citerede beløb. Når man ser på spørgsmålet og budeksemplerne ovenfor, ville det betyde, at du ville have en rækkevidde på 0,001 BTC (det mindste omsættelige BTC-beløb på OKEx) til 0,5 BTC for spørgsexemplet og 0,001 BTC til 0,25 BTC for budeksemplet.

Når du handler på ethvert marked, har du to valg. Enten kan du udfylde, eller "tage," nogen af ​​de eksisterende anmodninger og bud (som forklaret ovenfor) eller "lave" din egen. Dermed vælger du også at enten blive en "producent" eller a "taker," og dine ordrer er underlagt forskellige gebyrer i hvert tilfælde. Producenter opmuntres til lavere gebyrer, da de tilføjer likviditet til markederne ved aktivt at foreslå handler, mens takere betaler lidt højere gebyrer, fordi de fjerner likviditet ved at udfylde og forbruge eksisterende ordrer (dvs. dem, som producenterne foreslår).

For eksempel, hvis du ser på BTC / USDT-markedet på OKEx og ser, at det har sin laveste anmodning på 18.050 USDT og sit højeste bud på 17.800 USDT, betyder det, at den laveste pris nogen på OKEx er villige til at sælge 1 BTC i øjeblikket er 18.050 USDT, og den højeste pris, som nogen er villige til at købe 1 BTC for, er 17.800 USDT. Du kan vælge enten at tage en af ​​disse ordrer eller lave din egen.

Lad os sige, at du vælger at stille din egen anmodning (dvs. salgsordre): Du er parat til at sælge din BTC (ethvert beløb) til prisen på 17.000 USDT pr. BTC. I så fald vil din salgsordre blive vist på markedet som den øverste anmodning, da den er endnu lavere end den tidligere gældende anmodning, som ønskede 17.050 USDT pr. BTC.

Så længe ingen andre sælger BTC til en lavere sats end din (17.000 USDT pr. BTC), vil din anmodning være den første i køen, der udfyldes på markedet.

I betragtning af hvordan frie markeder involverer købere og sælgere, der citerer deres ønskede priser – uanset hvor højt eller lavt – balancerer markedet sig selv ved at vælge de laveste anmodninger (dvs. sælgere med de laveste pristilbud) og de højeste bud (dvs. købere med de højeste bud) tilbud), da de repræsenterer de mest gunstige priser.

Markedsdybde og spredning

Selvom det er afgørende for markedsaktivitet, afspejler spørger og bud ikke hele billedet alene. Som nævnt ovenfor kan et spørgsmål eller et bud være på ethvert beløb, selv så lavt som 0,001 BTC (ca. $ 18, i skrivende stund).

Hvis nogen kun vil sælge 0,001 BTC, og forudsat at denne anmodning var øverst på markedet (dvs. fordi den tilbyder den laveste pris for 1 BTC på markedet på det tidspunkt), så hvis du skulle prøve at købe mere end 0,001 BTC, vil du automatisk tage den bedste anmodning; dog vil dit resterende ordrebeløb (over 0,001 BTC) være i køen, der skal udfyldes ved den næstbedste anmodning, indtil din ordre er gennemført.

Det er relevant her at nævne, at der altid vil være en forskel i pris mellem det laveste spørgsmål og det højeste bud – som vi så i eksemplet ovenfor, hvor det var 17.000 USDT for det laveste spørgsmål og 17.800 for det højeste bud. Denne forskel i pris kaldes markedet eller bud-ask-spredning. Uden at dette spredning var, ville der ikke være noget incitament for markedsproducenter til at levere likviditet ved at stille et spørgsmål eller et bud, da de også ønsker at købe lavt og sælge højt. På meget likvide markeder er dette spread dog meget stramt – hvilket betyder, at der er en lille forskel mellem købs- og salgspriserne – mens markeder med lav likviditet ofte har bredere spreads.

Efter at have forstået budspørgsmålsspredningen, forestil dig nu, om de fleste forespørgsler eller bud på et marked er for meget små beløb, lad os sige cirka 0,002 BTC hver. I betragtning af hvordan anmodninger og bud er opstillet i henholdsvis stigende og faldende ordrer, bliver din købs- eller salgspris mindre gunstig, når du bevæger dig gennem en af ​​kolonnerne (af forespørgsler eller bud), da budspørgsmålsspændet udvides betydeligt.

BTC / USDT marked på OKEx set i vores grundlæggende tilstand. Kilde: OKEx

Skærmbilledet ovenfor viser det grundlæggende spot dashboard til BTC / USDT markedet på OKEx. De grønne pile peger mod sektionen med ordrebøger, hvor de anførte beder er røde og bud er grønne. Bemærk, hvordan den laveste anmodning er 17.920,9 USDT pr. BTC, mens den højeste synlige anmodning (der er flere end dem, der vises her) er 17.927,0 USDT pr. BTC – en forskel på ca. 6 USDT.

På samme måde, mens det højeste bud er 17.920,8 USDT pr. BTC, og det laveste synlige bud er 17.916,6 USDT pr. BTC, tilføjes størrelsen af ​​disse bud samlet ikke engang op til 0,5 BTC. Dette betyder, at en sælger med 0,5 BTC eller mere ender med at udfylde alle disse bud og mere, men den pris, som sælgeren får for deres BTC, sænkes, når budkolonnen forbruges.

Går vi tilbage til vores tidligere eksempel med små ordrer (0,002 BTC hver), hvis du vil sælge 1 BTC på et sådant marked, bliver du nødt til at gennemgå 500 bud (på 0,002 BTC hver) til varierende tilbudte priser, før din ordre ville være helt fyldt. Dette ville uundgåeligt resultere i, at din endelige ordrepris var mindre gunstig end den bedste pris på markedet, da du stillede spørgsmålet, fordi spændet (eller forskellen i pris) på tværs af disse 500 bud var bred.

Dette er dog et forenklet eksempel på, hvad der sker på et marked, der ikke har tilstrækkelig dybde. Markedsdybde er et mål for markedets evne til at håndtere store ordrer uden at der sker et stort skift i bud-spænd-spændet.

I sidste ende er forståelse af disse koncepter afgørende for at udføre dine handelsstrategier og få dine ordrer udfyldt til ønskede priser.

OKEx, som en af ​​verdens største kryptokurrency-børser med hensyn til handelsvolumener, har brancheførende markedets likviditet og dybde – og følgelig meget stramme spreads, hvilket resulterer i gunstige handelspriser, selv for meget store ordrer.

Bestil bøger

På hver børs er alle aktive bud og forespørgsler på markedet opført på det, der kaldes ordrebogen, som opdateres i realtid og afspejler markedsdybde og likviditet. Ordrebøger ledsages også af transaktionshistorikdiagrammer, der viser de seneste succesfuldt udførte handler.

Det skal dog bemærkes, at de bud og beder, der vises på en ordrebog, alle kan tilbagekaldes af de handlende, der har sendt dem, og de garanteres ikke, før de faktisk er udfyldt.

OKEx giver brugerne mulighed for at tilpasse deres ordrebøger ved at batches ordrer, der falder inden for specifikke prisklasser for tilbudsvalutaen.

Handelsordretyper og deres anvendelser

Efter at have dækket mange af de vigtigste begreber ovenfor, kan vi nu fokusere på at afgive handelsordrer. Hver gang du vil udføre en handel, skal du placere en ordre på markedet. Igen kan du enten tage eksisterende anmodninger og bud eller lave dine egne.

Afhængigt af dine handelsmål og strategier kan du gøre brug af en række forskellige handelsordretyper, der er tilgængelige på børser som OKEx. I denne vejledning gennemgår vi de mest anvendte ordretyper, og hvad de betyder for forhandlere.

Begræns ordrer

En grænseordre er den mest almindelige type handelsordre og er velegnet til både begyndere og erfarne forhandlere. Som navnet antyder, giver en grænseordre dig mulighed for at definere en bestemt prisgrænse for din købs- eller salgsordre, og markedet vil kun matche det med dit nøjagtige tilbud eller bedre.

For eksempel, hvis du afgiver en begrænset købsordre på 1 BTC til $ 17,123, udfyldes den kun, hvis markedet har en sælger, der beder om $ 17.123 eller mindre for 1 BTC. På samme måde udfyldes en begrænset salgsordre med de samme detaljer kun, når markedet har en køber, der er villig til at betale $ 17.123 eller mere for din 1 BTC.

OKEx har også en mere avanceret mulighed for grænseordre, passende kaldet "Avanceret grænseordre," der giver dig mulighed for at definere yderligere parametre eller betingelser – inklusive "Kun post," "Fyld eller dræb" og "Umiddelbar eller Annuller."

Disse yderligere betingelser giver mere kontrol til handlende med specifikke strategier, idet de kun tillader dem at afgive ordrer som market makers (dvs. ikke takere), hvilket sikrer, at deres ordrer enten udfyldes fuldstændigt eller dræbes (i modsætning til delvis udfyldning) eller udfyldes straks eller annulleres (i modsætning til at vente på takere).

I betragtning af, hvordan grænseordrer giver handlende mulighed for at indstille deres acceptable minimum og er i det væsentlige "tag det eller lad det være" tilbud, de er nemme at administrere og tillader enklere fortjeneste- og tabsberegninger.

Markedsordrer

Hvor grænseordrer giver handlende mulighed for at fastsætte deres egne priser, selvom det betyder at vente på ordrer, der skal udfyldes, udfyldes markedsordrer straks i de priser, markedet er villig til at tilbyde.

For eksempel, hvis du vil sælge 1 BTC med en markedsordre, udveksler børsen straks din ordre til den bedste tilgængelige pris.

Markedsordrer opgiver kontrol med prisspecifikationer til gengæld for øjeblikkelig udførelse og foretrækkes af forhandlere, der søger øjeblikkelig udveksling, uanset prisafvigelser.

Det er vigtigt at bemærke her, at det er yderst usandsynligt, at handel med markedsordrer vil være rentable i kortere tidsrammer på grund af budspørgsmålet. Hvis du fortsætter med at købe og sælge fortløbende til markedspriser, vil du i det væsentlige købe højt og sælge lavt og dermed tabe penge.

Stop ordrer

En avanceret ordretype, stopordrer giver handlende mulighed for at definere betingelser, f.eks "Udløserpris" og "Ordrepris," som, når de er opfyldt, automatisk sender købs- eller salgsordrer på markedet. OKEx understøtter to typer stopordrer, "Betinget" og "Den ene annullerer den anden" eller OCO stopordrer.

Selvom stopordrer oprindeligt kan virke overvældende komplicerede for begyndere, er de meget nyttige og logiske, når du først har forståelse for, hvordan de fungerer.

Når du f.eks. Sender en betinget stopordre, starter du med at definere en triggerpris. Som navnet antyder, er triggerprisen den prisgrænse, der udløser eller aktiverer din ordre. Udløsningsprisen er dog ikke den pris, som din ordre udføres til. Til det bliver du nødt til at definere en anden parameter, ordreprisen, som er den faktiske pris, som din købs- eller salgsordre bogføres. Alternativt for at sikre øjeblikkelig udførelse kan du også vælge at udføre din ordre uanset markedsprisen, når udløserprisbetingelsen er opfyldt.

Betinget stopordre i BTC / USDT-markedet på OKEx. Kilde: OKEx

En OCO-stopordre fungerer på samme måde, men med to sæt betingelser (to udløsnings- og ordreprisbetingelser) i modsætning til kun en. Denne ordretype er nyttig, hvis du vil placere ordrer, der dækker både stigninger i markedet og fald.

OCO-stopordre i BTC / USDT-markedet på OKEx. Kilde: OKEx

For eksempel, hvis Bitcoin handler til $ 18.000, og din handelsstrategi indebærer at sælge 1 BTC til $ 19.000 i tilfælde af et rally eller sælge den til $ 17.500 i tilfælde af et fald, kan du bruge OCO-ordretypen til at udføre disse handler. Du definerer et sæt trigger- og ordrepriser for opadrettede og det andet sæt for nedadrettede. I en OCO-handel udføres det sæt af betingelser, der først er opfyldt, mens det andet automatisk annulleres.

I betragtning af nogle af de begreber, der er diskuteret tidligere i denne vejledning, kan vi relatere brugen af ​​betingede og OCO-stopordrer med rettidig realisering af overskud samt afbødning af risiko ved at realisere tab tidligt på acceptable niveauer defineret af dig.

Mens der er et par mere avancerede ordretyper tilgængelige for brugere på OKEx, bør de ovenfor diskuterede være tilstrækkelige for de fleste begyndere og mellemhandlere.

Næste trin: Kom i gang med at handle

Formålet med denne guide er at give dig en nyttig introduktion til handel med kryptokurrency, hvorefter du skal kunne begynde at observere og forstå markedsaktivitet. Til sidst kan du blive markedsdeltager – aka, begynde at handle og prøve de værktøjer og strategier, der er diskuteret ovenfor.

Imidlertid er kendskab til de involverede risici også afgørende for begyndere, da kryptomarkeder er mere risikable og meget mere volatile end traditionelle markeder. Succesrige handlende har ikke altid ret, men de har altid en plan- og exitstrategi tilpasset deres mål og appetit på risiko.

OKEx har adskillige funktioner, der sigter mod at uddanne og lette nybegyndere med kryptohandel. Hvis du ikke har en OKEx-konto endnu, kan du tilmelde dig en i dag. Du kan også starte demohandel – hvilket betyder, at du kan øve at handle på OKEx uden at risikere at miste rigtige penge – og kræve op til $ 80 i krypto ved at bruge OKEx og invitere andre til at deltage.

Følg OKEx

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner