ZCashin hintaennuste 2020 – miksi asiantuntijat ajattelevat sen nousevan

(Päivitetty 5. toukokuuta 2020) ZCash (ZEC) on merkittävä yksityisyyden ja turvallisuuden kolikko. ZEC: n hinta on pudonnut kaikkien aikojen korkeimmillaan lähellä 900 dollaria vuoden 2018 alussa hintaan, joka on tällä hetkellä 64 dollaria. Koska salauksen hintaennusteet eivät ole kaukana yksinkertaisista tässä analyysissä, yritämme tarkastella muutamia tekijöitä, jotka voisivat nostaa ZEC: n hintaa ylöspäin. Kaikki digitaaliset valuutat ovat epävakaita ja erittäin monimutkaisia, ja hintoihin vaikuttavat monet tärkeät tekijät, nimittäin kysyntä, tarjonta, kumppanuudet ja saatavuus. Katsotaanpa tätä taustaa vasten, miksi asiantuntijat ajattelevat Zcashin nousevan.

Osta ZEC Binancesta tänään!

Miksi asiantuntijat ajattelevat Zcashin nousevan

TradingBeastsin mukaan Zcashin odotetaan aloittavan vuoden noin 31 dollarilla. Suurin odotettu hinta on noin 38 dollaria ja vähimmäishinta noin 26 dollaria. Kolikon odotetaan päättyvän tammikuun lopussa noin 30 dollarilla. ZEC: n odotetaan kuitenkin päättävän vuoden 2020 kaupankäynnin noin 46 dollarilla, ja vuonna 2021 hinta voi nousta 68 dollariin.

Zooko Wilcox

Yksityisyyden suojaan keskittyvän digitaalisen valuutan ZCash takana olevan yrityksen, ECC: n (Electric Coin Company) toimitusjohtajan Zooko Wilcoxin mukaan yritys on lisännyt merkittäviä muutoksia yksityisyyden ulkopuolelle. Nämä muutokset tekevät yksityisyydestä paljon helpommin saatavan ja avaavat oven myös mobiilisovelluksille. Tämän kehityksen myötä kolikon kysyntä kasvaa tulevina vuosina, mikä puolestaan ​​nostaa hintaa.

Dan Morehead

Muu merkittävät sijoittajat kuten Dan Morehead Bitcoinin riskipääomasta Pantera Capital, ilmaisi optimismin kolikon ominaisuuksista ja totesi, että sillä on enemmän etuja Bitcoiniin nähden valikoivassa läpinäkyvyydessä, GPY-kaivoksessa keskittämisen estämiseksi ja mahdollisesti tehokkaammalla hallinnolla..

Deloitte’s Blockchain -asiantuntijat

Yksi Deloitten blockchain-asiantuntijoista, Davis, totesi että koska suosio houkuttelee pääomaa, zcash nousee, koska se oli nopeasti ulos portista ja on onnistunut rakentamaan vahvan seuraajan joistakin sen heikkouksista huolimatta. Tämä tarkoittaa, että kolikolla on valoisa tulevaisuus, ja harrastajien tulisi odottaa hintojen nousua tulevaisuudessa.

Osta ZEC Binancesta tänään!

Muut tekijät, jotka vaikuttavat ZCashin hintaan vuonna 2019

Hintojen nousussa ei tällä hetkellä ole paljon optimismia, paitsi yksi tärkeä ja tärkeä poikkeus: listaus Coinbasessa. Tutkimme, mitä se voisi tehdä Zcash-hinnalle ja mihin se voisi laskeutua vuoden loppuun mennessä.

Lue koko kattavuus ZCash-listasta Coinbase Prossa loppuvuodesta 2018. Tai, jos olet kiinnostunut ZEC: n hankkimisesta, voit lukea sen louhinnasta oppaastamme täältä.

Rakennettu tiede


Ensinnäkin ZEC: n tarina alkaa vuosia sitten tekniikoiden kanssa, jotka ovat kiinnostuneita luomaan kolikon, joka voisi käyttää nollatiedon todisteita; kyky piilottaa muiden kolikoiden paljastamat tapahtumatiedot. Teknologiaa pidettiin silloin innovatiivisena ja nykyäänkin, ja monet salausmaailmassa ovat kiittäneet sitä kyvystään yksityistaa kauppa. Harvat kolikot voivat tehdä tämän, ja tuolloin se oli kolikko, joka ei vain kopioinut Bitcoinia, vaan innovaatio Satoshin ensimmäisenä asettamaan ajatukseen.

Kuten sen oma verkkosivusto sanoo, Zcash on rakennettu tieteeseen. Ja se on hyvä – se on projekti, joka on edelleen ja kokonaan omistettu tehtävälle, jonka se on saavuttanut. Jälleen, kaikki projektit eivät voi sanoa tätä.

Mutta se tarkoittaa myös, että kyseessä ei ole projekti, joka on liian huolissaan omasta kaupankäyntihinnastaan, eikä markkinointi korkealla tasolla käyttäjien omaksumisen tai pörssinoteerauksen saamiseksi. Joten sillä on haittapuoli etenkin varhaisille sijoittajille.

Sen sijaan brändi keskittyy kovasti yksityisyyden elementteihin ja perusteisiin. Voit nähdä sen sen blogi– joka on täynnä enemmän perspektiivikappaleita kuin markkinointirehuja tai sijoittajasuhdekappaleita. Ja juuri näin Zcash tulee olemaan. Kuten viimeisimmässä julkaisussa todetaan, projekti keskittyy kokeiluunsa “taloudellisten perustusten ravistamiseksi ja tulevaisuuden rakentamiseksi, joka kunnioittaa kaikkia ihmisiä kaikkina aikoina”.

Jokainen kolikko ei tule olemaan TRON, ja Justin Sun on twiitannut päivittäin uusista päivityksistä houkutellakseen uusia katseita projektiin.

Mutta jos Zcash onnistuu näkemyksessään ja tarjoaa kolikon, joka vaihdetaan tämän kiitetyn tekniikan, vaihdon kanssa, jota ei voida seurata, niin ZEC-hinnalla on paljon arvoa sen tueksi..

Coinbase-listausvaikutus ZCash-hintaan

Ja se on selvästi mitä Coinbase näki ilmoittaessaan heinäkuussa, että se etsii ZEC: ää vain neljän muun kolikon joukossa listattavaksi alustallaan. Se ei antanut aikataulua, mutta vain uutinen siitä, että Yhdysvaltojen suurin pörssi ajatteli lisätä ZEC-fiat-ramppia, näki hintahyppynsä 40%.

Ja juuri nyt olemme nähneet Coinbase-vaikutuksen täydessä vauhdissa. Yksi muista tässä viiden ryhmän ryhmässä luetelluista kolikoista oli 0x (ZRX), joka lisättiin Coinbase Proon tänään. Kolikon USD-arvo nousi 20% ja BTC-suhde muuten kolikoiden laskiessa. Sama tapahtuu todennäköisesti, kun Zcash on listattu Coinbase-listalla ja ZEC-hinta näkee uuden kuluttajien kiinnostuksen.

Koska Zcash on keskittynyt lisäämään teknistä kokeiluaan ja tekemään yhteistyötä sellaisten tieteellisten ryhmien kanssa, jotka voivat työskennellä sen zk-SNARKs-tekniikan kanssa, Zcash-hinta luottaa Coinbaseen.

Osta ZEC Binancesta tänään!

ZCASH (ZEC) Hintaennuste TradingView-analyysi Päivitetty 5. toukokuuta 2020

ZEC / BTC PÄIVITTÄINEN LYHYT MUOKKAUS mennessä Marcelvv päällä TradingView.com

Analyytikko sanoo, että ZEC: llä on vahva asema. Kolikko liikkuu kanavan sisällä hyvin reagoimalla kanavan tuella ja suurella tilavuusinjektiolla BTC-pumpun jälkeen, mikä on hyvä merkki, ja näyttää olevan menossa korkeammalle. Kaaviosta löydät joitain lyhytaikaisia ​​kohteita, mutta pidä mielessä, että BTC vaikuttaa kaikkiin altcoineihin.

Älä missaa ZECBTC: n suurta ostomahdollisuutta mennessä ForecastCity päällä TradingView.com

Analyytikko tarjoaa seuraavan kaupankäyntiehdotuksen; on mahdollista tilapäinen uudelleenveto ehdotettuun tukilinjaan (0,0057). jos niin, kauppiaat voivat asettaa tilauksia hintatoimien perusteella, joiden odotetaan saavuttavan lyhyen aikavälin tavoitteet.

Tekninen analyysi:

. ZECBTC on sidottu alueelle ja nousutrendin odotetaan alkavan.

.Hinta on yli 21 päivän WEMA: n, joka toimii dynaamisena tukena.

. RSI on 68.

Ota voitto:

TP1 = @ 0,00736

TP2 = @ 0,00987

TP3 = @ 0,01258

SL = Murtuma alle S2

Oma nykyinen näkymä Zcashille (kartoitettu) mennessä alanmestarit päällä TradingView.com

Analyytikko sanoo, että meillä on nousevat indikaattorit ja hinnat haastavat vastustuksen.

Välitön vastus on nyt EMA200 (0,005663). Siten ZECBTC jatkaa työntämistä, kunnes tämä taso rikkoutuu.

Jos vauhtia ei saada riittävästi, hinnat nousevat ennen seuraavaa yritystä.

Pysymme nousussa, vaikka hinnat laskevat tuen alapuolelle.

Odotamme voimakasta palautumista, jos tällainen skenaario toteutuu (sininen nuoli).

Johtopäätös

Äskettäin Zcash-säätiö julkaisi hallintaprotokollan, joka auttaa alustan lohkoketjun hajauttamista. Yksi keskeinen tekijä hallintoasiakirjassa on konkreettisten suunnitelmien / politiikkojen laatiminen, jotka edistävät yhteisön tavoitteita. Se on liike, joka auttaa Zcashia vahvistamaan altcoin-markkinoiden otettaan ja olemaan myös positiivinen ZEC-hinnalle.

Toistaiseksi koko markkinat ovat osoittaneet nousevaa tunnetta, joka saa meidät uskomaan, että olemme härkämarkkinoilla. Se on täydellinen aika sijoittajille lisätä ZEC: tä salkkuunsa kahden viime viikon aikana tapahtuneen pienen vetäytymisen jälkeen, kun markkinat valmistautuvat jälleen nousemaan.

Osta ZEC Binancesta tänään!

Haluatko lukea lisää? Lue kattavuus ZCash-listasta Coinbase Prossa loppuvuodesta 2018. Tai, jos olet kiinnostunut ZEC: n hankkimisesta, voit lukea sen louhinnasta oppaastamme täältä.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map