Tronin (TRX) hintaennuste 2021 – verkkopäivitykset, lyhyen ja pitkän aikavälin hinta-analyysi

(Päivitetty 13. helmikuuta 2020) Siitä lähtien, kun mainnet käynnistettiin ja BitTorrent hankittiin, viime vuonna Tronin tapa jatkaa positiivista kehitystä, joka lupaa vaikuttaa myönteisesti TRX: n hintaan seuraavien kuukausien aikana..

Toistaiseksi kolme isoa tuotetta on siirtänyt TRX: n hintaa ja vaikuttaa edelleen siihen lähitulevaisuudessa. Ne sisältävät: välittömän Tron-verkon kovan haarukan, integroinnin Coinpaymentsin kanssa ja lähtölaskennan sen virtuaalikoneen (TVM) käynnistämiseen.

Osta Tron Binancesta tänään!

Nykyisessä muodossaan TRX on markkina-arvoltaan # 15 kolikon hinta lähellä 0,015 dollaria.

Mitä asiantuntijat ajattelevat 

Viime aikoina Tron on ollut nousussa, koska hän on onnistunut siirtymään Ethereum Blockchainista. Alusta on päässyt merkittäviin yhteistyöhön unohtamatta BitTorrentin ostamista. Alusta on myös kokenut massiivisen yksityisyyden ja turvallisuuden päivityksen.

Asiantuntijat kutsuvat Tronia viihteen tulevaisuudeksi ja neuvoo, että tämä on oikea aika investoida projektiin, kun markkinat osoittavat edelleen merkkejä noususta. Äskettäin Justin Sun merkitsi alustan Ethereum-tappajaksi, kun TRON Dapps hallitsee edelleen kryptovaluuttamarkkinoita.

CoinSwitch odottaa Tronin saavuttavan 0,4 dollaria vuonna 2020. Mutta hinnan odotetaan vaihtelevan enemmän kuin aikaisempina vuosina. Siksi foorumi odottaa TRX: n saavuttavan huippuhinnan heinäkuussa, minkä jälkeen se laskee 0,3 dollarin tasolle ja laskee lopulta vielä enemmän 0,24 dollarin tasolle vuoden loppuun mennessä..

Bitcoin-kehittäjä Udi Wertheimer uskoo, että TRX: llä on potentiaalia voittaa ETH vuonna 2020. Tämän oletuksen perusteella TRX: n hinnan pitäisi nousta huomattavasti.

Osta Tron Binancesta tänään!

Muita tekijöitä, jotka ovat vaikuttaneet Tronin hintaan, ovat;

Tron-verkon päivitys

Tronin (TRX) hinnan odotetaan nousevan välittömän verkon päivityksen takana. TRX on asetettu kovaan haarukkaan 28. helmikuuta, ja alustan perustajan Justin Sunin mukaan haarukassa on neljä pääpäivitystä.

Jonkin sisällä twiitti 24. helmikuuta tehdyt uudet ominaisuudet sisältävät; usean merkin ja tilinhallinta, joka on laitosvalmis, dynaaminen energiasäätö reaaliaikaiseen suorituskykyyn, parempi virtuaalikoneiden turvallisuus ja tapahtumapalvelin dApps: lle ja 50 prosentin suorituskyvyn päivitys nykyiseltä tasolta.

Usean allekirjoituksen ja tilinhallinnan päivitys tarjoaa enemmän turvallisuutta lohkoketjun tapahtumille. Toisessa twiitissä Justin Sun huomauttaa, että päivitys on välttämätön institutionaalisten sijoittajien osallistumiselle ja Tronin äskettäinen kumppanuus BitGO: n kanssa tekee alustasta laitoksen valmiiksi.

Dynaaminen energianhallintajärjestelmän päivitys parantaa lohkoketjun tehokkuutta ja virtaviivaistaa verkon suorituskykyä ja energianhallintaa.

Kolmas päivitys keskittyisi suorituskykyyn, vaikka 50 prosentin parannuksen saavuttamisesta ei ole tarkkoja tietoja.

Tron on kuitenkin toistaiseksi onnistunut ylittämään Ethereumin tapahtumien nopeudesta.

Neljännessä päivityksessä nähdään joitain tietoturva-parannuksia ja parannuksia Tron-virtuaalikoneessa, joka palvelee dApp-kehittäjiä. Samalla käynnistetään myös tapahtumapalvelin.

Näiden päivitysten odotetaan vaikuttavan positiivisesti Tronin hintaan seuraavien kuukausien aikana, ja tämän pitäisi olla jännittävää kaikille salaussijoittajille. Jotkut huhut Baidun ja Tronin uudesta kumppanuudesta antoivat virtuaalivaluutan siirtyä korkeammalle.

CoinPayments lisää Tronin, avaa sen jopa 2 miljoonaan myymälään

Seuraavaksi Tron on ollut lisätty CoinPayments-alustalle; TRX: n haltijat voivat käyttää valuuttaa yli kahden miljoonan kauppiaan kanssa kansainvälisesti. CoinPayments oli ensiluokkainen maksuprosessori, joka antoi altcoin-haltijoille mahdollisuuden käyttää omistustaan ​​kaupallisesti, ja TRX: n lisääminen on lisäys kyseiselle kolikolle sekä CoinPayments-alustalle. Löydät täydellisen luettelon CoinPayments-kauppiaista verkkosivuillaan, samoin kuin muut kolikot, joita se tukee.

Tämä on vain yksi askel kohti TRX-tunnuksen käytettävyyttä; mikä lisää kysyntää sijoittajille, ostajille ja Internetin käyttäjille. Toukokuussa, vaikka se oli tuolloin erilainen salausmarkkinat, Verge näki vakavan vauhdin Coinpayments-listalleen, mikä voi tulla myöhemmin Tronille.

Jos Tron pystyy jatkossakin ansaitsemaan tällaisia ​​kumppanuuksia – jotka keskittyvät TRX: n omaksumiseen todellisessa maailmassa -, se alkaa ansaita enemmän etuja kilpaileviin 20 parhaan joukkoon. Tämä asettaa sen olevan ensisijainen ehdokas uusille fiat-vaihto-yhdyskäytäville, mikä on etu, jota käsitellään myöhemmin tässä artikkelissa.

Tronin virtuaalikoneen lanseeraaminen 

Lopuksi, Tronin haltijat katsovat eteenpäin iloisesti, koska olemme vain viikon poissa Tronin virtuaalikoneen julkaisu (TVM) – Tronin ekosysteemin todellinen lähtökohta. Tämän avulla rakentajat voivat tehdä sovelluksia TVM: ssä, käyttää ETH-pohjaisia ​​sovelluksia, ja Tron-säätiö pyrkii laajentamaan transaktioitaan sekunnissa (TPS) osoittaakseen Tronin nopeuden kilpailijoihin nähden. Siellä tulee olemaan suoratoisto ja juhla TVM: n käynnistämiseen, kolikon maamerkki.

TVM on Tronin leipä ja voi. Se on moottori, jolla Tron käy ja missä TRX: ää käytetään. Ajattele sitä App Storena tai Google Play -kaupan vastaavana Troniin (muut artikkelit ovat kutsuneet sitä ”McGyver” salausta). Siellä luojat voivat käyttää tätä tekniikkaa tulevaisuuden luomiseen. Silmät ovat tällä julkaisulla ja mitä TVM: ään vuotaa muutaman ensimmäisen viikon aikana. Onnistunut lanseeraus on elintärkeää; ja pelaa TRX: ää tarkasteleville sijoittajille.

Pitkällä aikavälillä, jos Tron pystyy käyttämään TVM: ää osoittamaan, että sen tekninen toteutus on samalla tasolla Ethereum, se osoittaa sijoittajille, että kahden kolikon arvo ansaitsee olla lähempänä toisiaan (Ethereumilla on tietysti älykkäät sopimukset, mutta Tron voi isännöidä niitä TVM: n kautta). Ethereum on markkina-arvon mukaan 20 kertaa arvokkaampi kuin Tron, etäisyys, joka voitaisiin tasata positiivisten projektien kanssa, jotka on sijoitettu virtuaalikoneeseen.

Osta Tron Binancesta tänään!

Pitkän aikavälin TRX-hintatekijät huomioon otettava

Pitkän aikavälin analyysissä tarkastellaan muutamia eri tekijöitä. Aloitetaan hintaliikkeestä. TRX ICO: n hinta oli noin 0,0019 dollaria, kaukana nykyisestä sijainnistaan, vaikkakin paljon pidempi reitti kolikon kaikkien aikojen ennätyksestä, lähes 30 sentistä.

Tronilla oli yksi enemmän mega-ICO: t; tuonti 70 miljoonaa dollaria. Toukokuusta lähtien, lompakon osoitteita oli edelleen yli miljoona jolla on TRX, todiste siitä, että monet ovat pitäneet alusta alkaen ja uudet haltijat ovat liittyneet.

liitetty kuva 0

Seuraava etsittävä paikka on äänenvoimakkuus. TRX-tilavuus on vahva ja tasainen. Se näkee noin 200 miljoonan dollarin päivittäisen määrän, antaa tai ottaa, ja se jakautuu kahteen tärkeimpään kauppakanavaan: USDT-kaupankäyntiin ja BTC-kauppaan. Sekoitettuna on ETH-kauppa, mutta korkein (tänä päivänä) on vain 5 miljoonaa dollaria 200 miljoonan dollarin (2,5%) ja fiat-kaupasta, joista suurin on pariksi KRW: n kanssa (ei ole yllätys, korealaiset ovat yleensä korkeimmat fiat-kauppiaat). Mutta tämäkin on vain 6,5 miljoonaa dollaria. Hyvin pieni osa.

Joten, fiat-kauppa on edelleen erittäin edustamaton täällä. Tämä tarkoittaa, että TRX: llä on valtava mahdollisuus ryhtyä fiat-myyntiin; olipa kyse enemmän KRW: stä tai TKY: stä, tai mikä tärkeämpää, fiat-transaktiot Kiinasta, Yhdysvalloista ja Euroopasta. Kun tämä tapahtuu (olkoon se Coinbase ehkä USD-kaupankäynnille), meidän pitäisi nähdä volyymin piikki (ei tietenkään kaikki ostot), joka todennäköisesti nostaa TRX-hintaa.

Kiinan syvät taskut ja Tron

Kiina on hieno avaus Tronin kanssa. Yksinkertaisesti sanottuna he eivät ole tällä hetkellä pelissä (Kiinan juanin arvioidaan olevan 1% koko BTC-kaupasta). Emme näe CNY-parin muodostumista TRONin tai muiden kolikoiden kanssa, emmekä näe kiinalaisia ​​yrityksiä todella alkaneen sijoittaa kolikkoon.

Tron on osa suurta kiinalaista katsottavaa; yhdessä NEO: n ja ammatillisen koulutuksen kanssa. Jos ja milloin (ja sen pitäisi olla “milloin”) Kiina alkaa lämmetä salaukseksi, se pyrkii tehostamaan kansallisia hankkeitaan ennen kansainvälisiä. Voit nähdä tämän ammatillisen koulutuksen kanssa ilmoitus yhteistyöstä Kiinan hallituksen kanssa. Tron voisi nähdä samat edut.

Kiinan pääomasijoitus on räjähtänyt kuin koskaan ennen. Näet kaaviot ja kirjeen tässä, mutta lyhyt on se, että riskipääomayritykset ja suurikapasiteettiset kiinalaiset teknologiayritykset pumppaavat rahaa startup-yrityksiin. Kiina-kytkimen kytkeminen päälle voi muuttaa Tronia yön yli. Jopa vihje siitä, että Kiina antaa rahan – henkilökohtaiset sijoittajat ja institutionaaliset – takaisin kryptaan, voi kaksinkertaistaa Tronin hinnan yhdessä yössä.

TRON (TRX) -ennuste TradingView -analyysi päivitetty 13. helmikuuta 2020

TRXUSDT / 1D mennessä SadeQ_Qiassi päällä TradingView.com

Tämä pitkäaikainen kauppias katsoo, että tämä on iso hetki TRX / USDT -kauppaparille. Vaikka hän pysyy puolueettomana koko markkinan suhteen, hän uskoo, että hinta on tällä hetkellä vastarintaa. Virtuaalivaluutta voi lopulta puhkeata tältä alueelta ja hinta voi varmasti nousta korkeammalle. 

Analyytikko sanoi, että jos hinta pystyy läpäisemään kaikki vastustasot, voi olla erittäin vaikeaa estää sitä liikkumasta korkeammalle. Elinkeinonharjoittajan osoittama konsolidointialue on välillä 0,047–0,054 USDT / TRX. TRX: n kaikkien aikojen korkein hinta on tällä hetkellä 0,40 kolikkoa kohden.

TRX-USDT mennessä waqarzaka86 päällä TradingView.com

Analyytikoiden mukaan TRX / USDT -kauppapari saattaa muuttua nousuun tulevaisuudessa. Näemme, että kolikolla käydään nyt kauppaa noin 0,028 USDT: ssä. 

Kolikoita kohden on 0,03273 USDT: n selkeä vastus, joka ei voinut sallia digitaalisen valuutan hinnan jatkavan nousua. Voi kuitenkin kestää jonkin aikaa, ennen kuin digitaalinen valuutta voi saavuttaa tämän hintatason. 

Analyytikko katsoo, että TRX: n on mahdollista aloittaa härkätrendi koko vuoden 2021 ajan. Tämä voisi auttaa virtuaalivaluuttaa siirtymään kohti dollaria 0,03273, 0,03662 tai 0,03905 dollaria. Kaikki riippuu tietysti koko salausmarkkinoiden suunnasta.

TRX / USDT liikkuu ylöspäin mennessä T_V_TreeTrader päällä TradingView.com

TRX-virtuaalivaluuttaa voidaan tällä hetkellä vaihtaa nousevassa kolmiossa, jossa näemme, että virtuaalivaluutta on tehnyt ABCDE-luvun, joka voi päättyä uudella kosketuksella kolmion alarajaan ja liikkua korkeammalle. 

Analyytikko katsoo, että on varmasti mahdollista, että TRX rikkoutuu yli 0,03 USDT: n ja jatkaa liikkumistaan ​​korkeammalle kohti 0,035. Tämä voi kestää muutaman päivän tai olla räjähtävä liike. Joten jos näemme, että TRX rikkoo muuria 0,03 USDT: llä, voimme lopulta nähdä siirtymisen kohti korkeampia hintoja tulevina viikkoina tai kuukausina.

TRX-HINTAENNUSTE KEVÄT 2021 mennessä allulaiini 1 päällä TradingView.com

Analyytikon mukaan TRX voi olla mahdollista nousta korkeammaksi tulevina kuukausina. Hän jakoi analyysin, jossa hän osoittaa, että TRX palautui $ 0,02581: sta ja se voisi jatkaa siirtymistä korkeammalle koko 2021. 

Vaikka tämä voi olla erittäin positiivista, analyytikon osoittama kaavio saattaa työntää TRX: n kohti $ 0.08 USDT kolikkoa kohden. Lisäksi TRX voisi jatkaa siirtymistä 0,10 dollariin lyhyellä aikavälillä. Kaikki riippuu siitä, kuinka Bitcoin (BTC) ja muut kryptovaluutat käyttäytyvät tulevaisuudessa. Seuraavien kuukausien aikana härkämarkkinat voivat jatkua ja nostaa tämän virtuaalivaluutan hintaa korkeammalle.

Tron (TRX) – 19. joulukuuta mennessä readCrypto päällä TradingView.com

TRX / USDT-kaupankäyntiparin kohdalla elinkeinonharjoittaja näkee, että on suuri mahdollisuus murtautua yli 0,032 seuraamalla volyymiprofiilipistettä. Jos saamme tukea 0,032-pisteessä, se katkaisee nykyisen laskusuuntaisen viivan ja koskettaa 0,037-pistettä, jonka näemme tällä hetkellä kaaviossa. 

Sitten myös TRX voi laskea ja muuttaa trendiä. Jos se putoaa nykyiselle tasolle 0,03963 USDT, meidän on käytettävä stop loss -järjestystä riskin pienentämiseksi ja positiosta poistumiseksi. Jos sen sijaan siirrymme kohti 0,02669 USDT per TRX tai noususuuntaista riviä, meidän on käytettävä Stop Loss -toimintoa voiton tai tappion säilyttämiseksi.

Osta Tron Binancesta tänään!

Johtopäätös

Tronin ympärillä viime vuonna tapahtunut positiivinen kehitys ja nousevat kaaviot viittaavat ennen kaikkea positiiviseen tulevaisuuteen TRX: n hinnalla. Kaikkien sijoittajien olisi viisasta lisätä TRX salaussalkkuunsa, kun markkinat valmistautuvat nousemaan vuoden loppua kohti.

Jos olet kiinnostunut, voit seurata alla olevaa linkkiä oppiaksesi ostamaan TRX Binancesta.

[Seuraa tätä linkkiä saadaksesi lisätietoja TRON TRX: n ostamisesta Binancesta]

Haluatko tietää enemmän TRONista? Lue perusteellisesta artikkelistamme, kuinka Tronin liiketoimet ovat ohittaneet muut suuret kolikot. Voit myös lukea, kuinka Tronin hintaa nostettiin aiemmin tänä vuonna huhulla suuresta kumppanuudesta.

Paras paikka ostaa tai käydä kauppaa TRX: llä on Binance. Sen jälkeen voit käyttää TronWalletin hyviä ominaisuuksia pitämään TRX: täsi. Samalla Exodus on laajentanut Tronin tukea, mikä tarkoittaa, että käyttäjät voivat nyt pitää TRX: nsä turvallisesti ja ilman suuria ongelmia. 

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner