SALT-päivitys toimitusjohtajan lähdön jälkeen

Vuoden 2017 jälkeen, joka oli ehdottomasti yksi parhaista kryptovaluutta- ja blockchain-tekniikoista, 2018 toi mukanaan paljon vaikeuksia erilaisille salaushankkeille, mukaan lukien SUOLA, jäsenyyteen perustuva ja lohkoketjuun perustuva lainaus- ja lainanottoalusta.

Uusien jäsenyyksien keskeyttämisen jälkeen helmikuussa SALT löi jälleen kovan laastarin heinäkuussa 2018, kun sen toimitusjohtaja Shawn Owen päätti yhtäkkiä lähteä yrityksestä.

Tämä tapahtuma tapahtui hyvin pian sen jälkeen Nexo (yksi SALTin vahvimmista kilpailijoista, myös blockchain-tuettu lainanantaja) tarjoutui ostamaan yrityksen. Saman viikon perjantaina Nexo julkaisi a Aiesopimus (LOI) ostaa SALTin varoja, kuten “vastaavat saamiset, tuotemerkin varat ja asiakastietokanta.

Koska hyvin vähän virallisia yksityiskohtia pääsi valoon, tämä äkillinen lähtö aiheutti paljon huonoa lehdistöä SALT: lle, jotkut ihmiset jopa huomauttivat mahdollisuudesta lopettaa huijaus, petollinen käytäntö epäeettisillä kryptovaluutan promoottoreilla, jotka häviävät sijoittajan rahalla projektin ICO (alkuperäinen kolikoiden tarjoaminen).

Mitä tapahtui sen jälkeen?

Ensinnäkin SALT-yhteisö hylkäsi Nexon tarjouksen laajalti paheksuessaan tämäntyyppisiä julkisuutta. Seuraavaksi Sean Owen korvattiin väliaikaisella toimitusjohtajalla Bill Sinclairilla, kuten foorumin virkailija kuvaili. blogipostaus.

Uusi toimitusjohtaja ei ohittanut tilaisuutta ilmaista luottamustaan ​​projektiin ja optimismia SALTin tulevaisuutta kohtaan toteamalla, että “Odotan innolla siltan rakentamista jatkuvan innovaation suhteen perinteisten rahoituspalvelujen ja blockchainin välille. On ollut ilo työskennellä niin älykkäiden ja omistautuneiden ihmisten kanssa, ja olemme vasta aloittamassa. “

4

Lähde: Wikipedia

Kaikista haasteista ja esteistä huolimatta SALT ei näyttänyt pysäyttävän kehitystään, kun yhä useampia blogitekstejä, joissa ilmoitettiin erilaisista tapahtumista, ilmestyi edelleen alustan Medium-blogi.

Seuraavat tapahtumat määrittelivät kaikki edelliset huhut perusteettomiksi. Viime aikoina blogipostaus 1. elokuuta Bill Sinclair oli vakaasti esillä yrityksen sitoutumisesta tuleviin innovaatioihin. Sellaisena toimitusjohtaja ilmaisi varovasti arvostavansa mielenkiintoa, jonka eri kilpailijat osoittivat SALTin ostamisesta.

”Viime aikoina SALT on saanut useita markkinointikyselyjä, jotka osoittavat kiinnostusta ostaa liiketoimintaamme. Vaikka arvostamme kilpailijoidemme kiinnostusta tarkoitukseen ja liiketoimintamalliin, yhtiömme ei ole myynnissä, emmekä myöskään hae M: tä&A (sulautumiset ja yritysostot) -toiminta ” hän julisti.

Toimitusjohtaja lopetti blogikirjoituksen ilmaisemalla jälleen kerran luottamuksensa edustamaansa projektiin. “Yli 50 miljoonan dollarin lainalla, jota on tähän mennessä hoidettu, yli 70 000 käyttäjäkannalla ja aktiivisilla lainoilla kolmessa maassa, yhteisön tulisi olla varma, että SALT on edelleen vahva ja sitoutunut parantamaan tuotteita, palveluja ja saatavuutta.”

SALTin uusi POA-ohjelma

Seuraavien viikkojen aikana SALT osoitti sammuttamatonta kehonjanoa ilmoittaessaan uudesta POA (Proof of Access) -ohjelma tarkoitus lisätä jäsenen joustavuutta.


“Kauan odotetun POA: n käyttöönoton myötä jäsenillä on nyt enemmän joustavuutta lainojensa järjestelyssä. Tämä antaa jäsenille mahdollisuuden räätälöidä lähestymistapansa vastaamaan heidän henkilökohtaisia ​​lainanottotarpeitaan. Jäsenten ei enää tarvitse lunastaa SALT-jäsenyksiköitä ennakkoon saadakseen lainarajat. He voivat yksinkertaisesti käyttää SALT-jäsenyksikköjään mukauttamaan lainaehtojaan. “ blogikirjoitus kuvaa.

Lyhyesti sanottuna POA tarjoaa alustan käyttäjille yksinkertaisen tavan muuttaa lainaehtoja SALT-tunnuksen avulla.

SALTin palvelut ovat nyt saatavilla 35 Yhdysvaltain osavaltiossa

Vieläkin vaikuttavampi on yrityksen oma laajentuminen toimintansa 20 muuhun osavaltioon Yhdysvalloissa. Tällä liikkeellä SALT laajensi markkinaosuuttaan 60% laajentamalla markkinaosuuttaan 35 osavaltioon, yhteensä 50 osavaltiosta Yhdysvalloissa. Sen, että SALT onnistui tällä tavalla karhumarkkinoilla, pitäisi olla todiste siitä, että yritys tarkoittaa liiketoimintaa. Aivan yhtä inspiroiva on se, että SALT on ylittänyt esteet, kuten Yhdysvaltojen suuren maantieteellisen mittakaavan ja kaikkien osallistuvien valtioiden sääntelyn monimuotoisuuden..

“Viime aikoihin asti SALT Lending on toiminut 15 Yhdysvaltain lainkäyttöalueella sekä Uudessa-Seelannissa ja Isossa-Britanniassa. Aktiivinen pyrkimys lisämahdollisuuksiin jäseniämme varten on tuottanut tulosta. Olemme ylpeitä voidessamme ilmoittaa 20 uuden lainkäyttöalueen lisäämisestä Yhdysvaltoihin, joissa voimme laajentaa toimintaamme yhteensä 35: llä. Olemme kasvattaneet tehokkuutta tehokkaasti 60%. Kasvun jatkuessa odotamme lisää ilmoituksia toimipaikastamme. Tänään olemme iloisia palvellessamme runsaasti uusia jäsenhakemuksia ”, blogikirjoitus kuvaa.

1

Lähde: https://blog.SALTlending.com

Uusi kumppanuus voittoa tavoittelemattomille organisaatioille

SALT on ilmoittanut myös a blogipostaus että sen “hyväntekeväisyysjärjestö”, SALT Bridge -säätiö, teki yhteistyötä Doing Good -säätiön kanssa avustaakseen kättä muille pienille voittoa tavoittelemattomille järjestöille.

Dynaamisen hinnoittelun käyttöönotto

Sen blogipostaus, SALT kuvaa ennätyksellisen kasvunsa ja sitä, että se ei ole enää vain aloittava yritys. Viesti tarjoaa myös katsauksen siihen, miten yritys siirtyy dynaamiseen hinnoittelumalliin, kaikki mukana olevat edut ja kuinka tämä liike heijastaa kaikkea, mitä SALT on oppinut omista kokemuksistaan ​​ja yhteisöstään.

2

Lähde: Adobe Stock

Kun ostat SALT-jäsenyyksiä suoraan SALT Lending -palvelusta, käyttäjät hyötyvät kilpailukykyisestä hyvityskäytännöstä, “ei määrää ostorajoitusta noteeratulla hinnalla”, “ei hintalippua” ja mahdollisuudesta tarkastella hintapäivityksiä lainanottajan kojelaudassa oikeassa ajassa.

”Tavoitteena on tarjota kilpailukykyinen hinta ja helppo kokemus asiakkaillemme,”Toimitusjohtaja Bill Sinclair julisti.

Kaikkien tämänhetkisten tapahtumien perusteella suolaa voidaan hyvin kuvata täydellisenä esimerkkinä ammattimaisuudesta. Vuoden 2018 alkupuolisko oli yritykselle jännittävä jakso, jossa oli paljon ylä- ja alamäkiä, mutta SALT onnistui paitsi voittamaan kaikki matkan varrella olevat esteet ja esteet, myös onnistuneen ylläpitämään vaikuttavan evoluutiotason kaikilla rintamilla.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map